• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalan dünya dönen çarhı felektir

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şevki

Lale devrinin ömrü 30 yıldır
  • 2 Ay Önce

Bozok

Hocam gelecek için çok güzel tablo çiziyorsun da, fakat gençlerimizin %75 giyimleri, davranışları ve tavırlarıyla tam bir pez...nk, oru..u, ka.pe,  alenen dinsiz bir şekildeler. İşe giderken ve gelirken kendimi tam bir kafiristanda hissediyorum. O yüzden bayağı zor bizim İslam'a dönmemiz.
  • 2 Ay Önce

Haklısın

Kişi kendinden bilirmiş başkasını.

Kemal

Geçti Bor'un pazarı
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Farkındamısın sayın yazar RTE dünyaya kafa tutuyor, putinde ekonomi ve dıj güjlerle uğraşii
  • 2 Ay Önce

Hani uçuyorduk İdris ağabey?

23 yıllık bir süreç. Çoğu Osmanlı padişahlarına bile nasip olmayan bir süreç. Ama işin garibi geldiğimiz noktaya bak, emekli permeperişan yaşamaya çalışıyor. Ev fiyatları ve kiralar uçmuş. Çarşı pazar fiyatları el yakıyor.
  • 2 Ay Önce

Okur

3 milyon öğrenci ortalama ancak matematikten 4, kimyadan 1, fizikten 2 soruya doğru cevap verebilirmiş. Sonuç ... yetiştirme! Cahil yetiştirmekle iyi övünmeler!
  • 2 Ay Önce

Mearif denen herif durumu özetlemiş

Başka söze gerek yok. Bu ülkede bir adım ileri gitme beklenebilir mi?

Mearif

Herkes bunları bilmek zorunda mı

Erdal

İdris hocam biz reisi patates ve soğana tercih etmedik her daim yanındayız lakin . Temmuz 2023 de memur emeklisini memurdan ayırdı seyyanen zammı memur emeklisine vermedi. Ocak zammında SSK emeklisini memur ve memur emekli zammı ile eşitledi. Temmuz zammında memur zammı düşük çıktı ama SSK zammına esitlenmedi. Üniverside mezunu birinci derecede olmamıza rağmen ek göstergeyi vermedi. Anlaşılacağı üzere memur emeklisine bir yılda üç darbe birden vuruldu . Her emekli mağdur değil kim çiftçi kimi hayvancılık yapıyor kiminin kira kiminin iş yeri var kiminde ise çift maaş var. Mağdur olan işe sade tek maaşı olanlar. Bu güne kadar sıkıntının düzeltilmesi konusunda somut adım atılmış değil. Reisden ek gösterge ve seyyanen zam konusunda beklentimiz var. Sadece gecinebilecegimiz magkul bir maaş.
  • 2 Ay Önce

Metin

Elin ayağın tutuyorsa git çalış ağlama üniversite mezunusun diye devlet sana ayrıcalıkmı yapsın

Küntüm

Herkes içindeki durumu kendisi daha iyi bilir. Nedenini niyetini maliyeye sor

Erdal

Bu vatan bu bayrak bizim.vatan olmadan yasamanın anlamı yok . Akşama kadar mülteciler gitsin deniliyor. Allah göstermesin bizde öyle bir durum olsa bizi kim alır. Dini devlet mülkü millet önceligimiz . Devletimizden isteğimiz gecinebileceğimiz ve kimseye muhtaç olmayacağımız bir maaş. Bizim ticaret adı altında fahiş fiyatlarla milleti sömürenlerle işimiz olmaz. Önce vatan

anlayamıyorum

İnsanca yaşamak varken tek istegin geçinebilmek olsun. Sizi anlamak mümkün degil.bu kafayla üzgünüm işiniz zor

Muzaffer

Çeyrek asır bayâ uzun bir süre, Allah yürü ya kulum dedi ve iyi yürüdüler, hem de çok iyi. "Bu günler de geçecek. Gün gelecek daha iyiye daha güzele uçacağız." 23 yıldır zaten hep uçuyoruz, kaçıyoruz da, geriye baktığımızda hep geriye gitmişiz, 2009 da 200 lira ile 131 dolar alabilirken bugün maalesef 6 dolar alabiliyoruz. 
  • 2 Ay Önce

Kamil

2002de asgari ücret 163 tl. 100 dolar alıyorsun. Bugün 546 dolar. Ne haber. İstemiyorsan ver

İzmirli öğretmen

İmam hatipler%15'i oluşturuyor. Lâik müfredatın sayesinde onlar da deist oluyor. İlkokul müfredatına Allah, peygamber sevgisi konmadıkça yeni nesil otomatikman CHP'li. Ne diyor Özgür Özel: Müfredat anayasadan önemlidir. Geç kaldın Reis
  • 2 Ay Önce

Ne dersin

Akdeniz Elektirik borçları TL çevrilmiş vade uzatılmış.
  • 2 Ay Önce

Yorum

Yalandır. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23