• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnananların Sahibi Allah’tır

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hacı

şüphesiz
  • 2 Ay Önce

YILMAZ

kafirlere karşı bize ALLAH yeter. Hasbünallah niğmel vekil... küfrünüz artar kudurursunuz anca. bekleyin tüm kafirler. bizde bekliyoruz. Yaptıklarınız hakkında ALLAH hüküm verecektir. O çok yüce çok uludur. LİLLAHİL VAHİDİL KAHHAR.
  • 2 Ay Önce

mn hc

inanmayanların sahibi allah deyilmi.
  • 2 Ay Önce

Yeryüzünde dolaşmak

Çok Tanrılı Shinto Japonlar , Budist Çinliler, Hindu( vedic) Hindistanlılılar Kore Tibet vs vs kendi dinlerine inanmakta Allaha inanmamaktadırlar..Yeryüzünde Nüfus olarak toplam yaklaşık 3,5 milyar kişi.. sizin deyişinizle bunlarda şeriata uymayan zalim Kafirdir yere geçirileceklerdir ve yok oluşları hazırlanmaktadır.İnkarcılardır ve sonları yıkımdır.. zehirli ot yemişlerdir (hubut) telef olacaklardır.. ruh bozuğu bu insanoğullarının köklerı kazınıp enkaz altında kalacaklar azap çekeceklerdir..Tabiiki Gazzede olan katliama sonuna kadar karşıyız ama Hocam başka dine mensup olanlar yani şeriati tanımıyanlar bunları okusalar dinimizin sevgi iyilik güzellik dini olduğuna inanmaları zor gibi geldi..
  • 2 Ay Önce

Turan önal

yahudiler ve ingilizler müslümanların Allahü teala sevgisinden, beş vakit namaz kılmaktan ,islami ilimler öğrenmekten ve kuran-ı kerim okumaktan uzaklaştırmak için futbol,basketbol voleybol ve okey oyunların icat ettiler.futbol, basketbol,voleybol ve okey oyunların ruhu değil nefsi emmarenin gıdasıdır.nefsi emmare geliştirmek ve büyültmek sporurdur. 999kenttrilyon defa uefa şampiyonlar ligi ve 999kenttrilyon defa uefa avrupa ligi şampiyonun olsa bile ruhu ve manevi kalbi asla tatmin etmez ve doyurmaz.ruh ve manevi kalb ancak sonsuz ve ebedi olan Allahü tealanın sevgisi ve muhabbeti ve sonsuz ve ebedi olan sekiz cennet hayatı tatmin eder ve doyurur.yahudiler ve ingilizler göbek atıp seviniyorlar,müslümanların nasıl enayi ve aptal yerine koyup futbolu ,basketbolu, voleybolu ve okey oyunların peşinde koşturuyoruz. diye seviniyorlar.Futbol maçında takım galip gelince ve takım gol atınca ve şampiyon olunca ruh değil nefsi emmare seviniyor ve haz alıyor.Allahü teala insanların günde beş vakit namaz. kılmaların için yaratmıştır. Beş vakit namaz ruhu ve manevi kalbi gıdasıdır. Teneke parçasından bile farkı olmayan Kazandığın kupaların mezara mı götürecen.mezara bir çorap bile gitmiyor.90 dakika maç izleyip ömür tüketmeyin. 90 dakikada bir buçuk cüz kuran-ı kerim okunur.üç defa 17 rekat farz ve 3 rekat vitr kaza namazı kılınır. lokman süresi altıncı ayeti kelimesinde bir takım insanlar insanların Allahü tealanın yolundan saptırmak için boş sözü satın alırlar.Peygamber efendimizin hadis şeriflerden üç şey hariç hertürlü oyun batıldı.bunlar kocasını zevcesiyle oynaması,bireyin atı eğitmesi ve ok atmaktır.
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

Durmus dayi

. İsraile bak gör. Son teknolojilerle "zafer" kazaniyorlar. Gazze ise yaniyor.
  • 2 Ay Önce

Dava

Oyleyse gazzedekilerin hicbirisi inanmiyor. İsrailin yaninda.
  • 2 Ay Önce

Kanber

Selamlar; Söylediklerine sıtkı gönülden amin amin amin diyor. Müslümanım diyen fakat duyarsız olan ülkeler, guruplar cemaatler yani cemadatlara yazıklar olsun. Onlar kaybedenler oldular.
  • 2 Ay Önce

Abdullah

O zaman Allah kurtarsın
  • 2 Ay Önce

Hidayet Allah'ın elindedir!

İman nasip meselesidir. İnkar da parayla değildir!? "İman ettim" demek yetmediği gibi imanı korumak da kolay değil...

Boskırt

İnananların sahibi Allah da, inanmayanların ki fellah mı? İnanan inanmayan herkesi yaratan Allah, isteselerde istemeselerde herkesin mutlak sahibidir.
  • 2 Ay Önce

SAHİBİ

bozit ALLAHI İNSANLAR YARATI ALLAH KİMSENİN SAHİBİ DEĞİL BİLAKİS İNSANLAR ALLAHIN YARATICISI VE SAHİBİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23