• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irak’ın, İran’ın, Yunanistan’ın karşılığı Kürtler mi?

57 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Erzincanlı.

Bu Adam da akıl var 'mıdır ,sorusu yanlışdır.Soru şu olmalı:Devlet var mıdır?Savcı var mıdır?Hesap soracak kimse varmıdır?Bürokrat'dan Bakanlar ancak bu kadar olur !!! Mikrofonlu Sokak Ajanlarından kim hesap soracak???Valiler,Kaymakamların yapacaĝı işler yok mu? Parti İl Başkanları,İlçe Başkanları seçim zamanı ortaya çıkıyorlar,bence İl ve İlçe Başkanlarına Mahalli yönetim de aktif görev verilmeli.Sonuç:Devletin Tamire ihtiyacı var.....
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu tür adamların Türkiye'de yaşamasına müsaade edilmemeli. Vatan bunlardan sadece zarar görür. İnsan suretinde yaratılmışlardır ama insan davranışları yoktur.
  • 2 Ay Önce

Diyarbakır zazzasiyem söz konusu vatansa kimseyi tanımam böyle biline kim nasıl anlıyorsa ister eğri ister doğruyu

Sayın Ali İhsan lütfen bu hayvanlar la ilgili mesele nedir ve neden bu kadar mevzu tehlikeli hale
  • 2 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Pkk nin yaptığı katliamları devlet vatandaşına unutturmayacak. Her zaman yıl dönümlerinde vatandaşına hatirlatacak. Böyle devlet olunur.
  • 2 Ay Önce

Oğuz Han

10 numara bir yazı. Tebrikler. Ekleyelim: Sadece askerleri değil, yüzlerce öğretmeni ve sivili katletti bu pislikler.
  • 2 Ay Önce

Kanber

Selamlar; Bu densiz, dinsiz, donsuz, şuursuz, nursuz insan görünümündeki yaratıkları TBMM den kısa zamanda yargıya intikal ettirilip müstehak oldukları cezalar verilmeli
  • 2 Ay Önce

Nuran Devres

Kızlar gözünüz aydın. Evlendikten sonra kızlık soyadını, ancak eşinizin soyadı ile birlikte kullanabileceğinizi söyleyen kanun maddesi paketten çıkarıldı. Hepiniz eskisi gibi eşinizin soyadını kullanıp kullanmamaya kendiniz karar vereceksiniz.
  • 2 Ay Önce

Ali bey

Bı Kürt evladı olarak sizi kutluyorum
  • 2 Ay Önce

Hakan Sönmez

Şefkat devletin asli işidir ama vatan hainine şefkat devlete ihanettir. Bunlara çok fazla prim verildi.
  • 2 Ay Önce

Karın ağrıları ne?

Halk nazarında zaten kardeşiz kardeşve köklerimizin aynıolduğunu söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz.Devlet nazarında da eşit yurttaşız ve anayasada da eşit yurttaş olarak haklarımızı belirtmiş.Kürt kardeşlerimizin tamamını kastetmiyorum bu emperyalistlerin piyonu pkk'nın kuyruğuna takılmış marjinallerin karın ağrıları ne baba eset kimlik dahi vermezken aynı dönemlerde memleketin herbir sehirlerine dağılmışlar yeryurt,işgüçsahibi olmuşlar devletin herkademesinde makammevki sahibi olmuşlar.Yesinler,içsinler dua etsinler demekten başka birşey kalmıyor
  • 2 Ay Önce

CHP Emeklileri KANDIRIYOR Nokta

Bende emekliyim!ÖzgürÖzel üstelikte İstanbula geliyor emeklilerle buluşuyor hangi yüzle İBB ne demişti emeklilere 10.000 TL vericem söz veriyorum vaat ediyorum dedi ona bakarsan 2019 vaadin fırıldak hatırlamıdığı halkı denizin altından gezidirip uzaya filan çıkaracaktı Neyse emeklilere gelelim diyorki iktidar olursam(Allah korusun) emeklilere asgari ücretin bir bucuk katı para vericem iktidar olduktan 2 yıl sonra her neyse önemli olan ŞİMDİ İBB nin tombiş göbek fırıldak ekremin emekliler vaadini neden yerine getirmiyorsun tüm emeklilere 10.000 TL vermeye başla sözüne itaat etsinler haydi dağıtmaya başla emekliler CHP nin parasını bekliyor bende bekliyorum versene 10.000 TL mi!Ver hadi neyi bekliyorsun şimdide iktidar olunca hadi oradan be!
  • 2 Ay Önce

Veli Basar

Çok güzel yazmışsın sayın yazar, Fakat; halen bu Tuncer Bakırhan gibi hain şerefsizlere bu ülkede siyaset yapmayı yasaklayıp bunları kazığa ne zaman oturtturacağımızı yazmamışsın. Bunlara daha ne kadar tahammül edilecek. Bunlara halen bu fırsatı vermeye devam edenlere, Allah'ın laneti gelsin. Onlarıda yaz.
  • 2 Ay Önce

fhgvkhf

Medyaya baktıkça, okudukça görüyoruz ki bu Millete ne zulümler yapılmış: Tek parti zamanında Chp’ye oy vermeyenler, inancına, manevi değerlerine sahip çıkanlar cezalandırılmış. Milletin Müslümanlığından rahatsız olanlar Millete gerici, yobaz diye senelerce hakaret etmiş. İslam’ın bayraktarlığını yapmış Türk’ün padişahlarına hain damgası vurulmuş. Milletin seçtiği partiler irtica damgasıyla cezalandırılmış. Fethin sembolü Ayasofya müzeye, Müslüman’ın ezanı 18 yıl tanrı uludur bağırtılarına çevrilmiş. Terör örgütü uzantılarıyla ittifaklar olmuş. Baş bağlarda 33 masum köylüyü katledenlerden kimse tutuklanmamış, yapılan darbeler ve darbe girişiminde, içte ve dışta silahlandırılan terör örgütleri ülkeyi parçalamak için hazırda bekletilmiş ve daha neler neler… Bütün bu yapılanlardan sonra insanını aklına şu soru geliyor; acaba Cumhuriyetin 2. Yüz yılına girerken Sayın Cumhurbaşkanımızın teklifi ile Meclisten (1. Yüz yılın başında olduğu gibi) tekrar İstiklal Mahkemeleri kurulamaz mı?
  • 2 Ay Önce

Cehape çözecek

Cahape gelirse güney Doğu'da bir pkk devleti en azından özerk olarak kurulacak. Ben demiyorum, HDP'li perwin abla 14 mayıs seçimlerinde demişti.
  • 2 Ay Önce

ne farkı var peki

İktidar devam ederse açlıktan öleces, cehape gelirse vatansız kalıp öleces

Feridun

Bu tipler yazlık kasabalarda örgütlenmiş .köpek katliamı olacak pankartınin altına gezi kobani olaylarını yazıyorlar. Şezlong kalsın vs vs her konuda bunlar .turizm olmuş olmamış umrunda değil. Köpeklerden korkan tatilcilere gidin buradan madem diyecek kadar sahiplenmisler bölgeleri..lakin emekli maaşı az verilince de bunlar aynı kişiler sokakta .madem turizmi engellemeyin devlet kazansın diyoruz onada gelmiyorlar .iyi parti hala bunların farkına varamadı millet ittifakı kurup .
  • 2 Ay Önce

Amaçları Hükümeti İktidarı YIPRATMAK

Bu yüzden terörle de beraber olurlar,köpekseverde olurlar tek gayeleri artık hükümet iş yapamıyor seçim olsunki CHPKK gelsin göbek büyütmeyle meşgul olan fırıldak ekrem başa gelsin!PKK YUNAN ERMENİ azsın oh ne ala ne ala!Patates soğanıda bunlar köpürtü,EYT yide,Fahiş fiyat stokçuluğuda bunlar köpürttü kasıtlı şekilde Yalan İftira CHP saraçhane medyasıda eşlik edip taraflarını uyuttu!CHPKK seçmen kronik vakadır tedavisi asla mümkün değildir seçim zamaları AKUT Alevlenme yapar bu ruh hastalığı ebedidir tedavisi yoktur özelliklerini ürettiklerine enjekte ederler

Harun

“ Yemin olsun ki biz “Allah'a kulluk edin ve Tağut'tan (azgınlık edenden) kaçının!” diye (emretmeleri için) her ümmete bir elçi göndermiştik. Allah onlardan bir kısmını doğru yola ulaştırmıştır; bir kısmı da sapkınlığı hak etmişlerdi. Yeryüzünde dolaşın; sonra yalanlayanların sonunun nasıl olduğuna bakın!”(Nahl,36) 31 Mart Seçimleri TAĞUTLARDAN kaçınılmadığı için bir ibret uyarı olarak tecelli etmiştir.Lüks lokantaya gidip 160 000 liralık yemek yiyen, arkasından viski içen içen tağutlar oldukça böyle sonuçlar az bile.Adam sekreteriyle zina etmiş, hanımını ve çoluk çocuğunu rezil rüsva eylemiş, aile müessesesini yıkmış buna rağmen baş tacı edilmiş ve milletin imanlı evlatlarını inim inim inletmiş , bu adamlarla yol yürünür mü ?İşte bu adamlarla yani tağutlarla yürümenin onlardan uzak durmamanın sonucunu 31 Martta gördük.Bunun vebali ağırdır.
  • 2 Ay Önce

Mücahit mutahit

Parayı ve karıyı bulunca sapıtanlardan oldular.

TURGUT

Dev letime, ay yıldızlı bayrağıma , milletime karşı her türlü hainiği kalleşliği hiöç utanmadan açık açık ortaya koyan; karabağda ermeniye, egede yunana, kıbrıs ta ruma açık açık destek veren..bayrağımızı yaka, yırtanlara açıktan destek olan dem - hdp -pkk ypg li vs hainlerin ; Türkiye aleyhinde yapılan her türklü saldırıya destek veren bu hain oğlu hainlerin mecliste ne işi var.. bunların vatandaşlıktan çıkarılıp devlet hizmetlerinden tamamen med edilmesi gerekmez mi. hizmetlerinden tamamen men edilmesi gerekmez mi. bunların TCBMM çatısı altınd olmaları çok büyük bir yanlışlık. DÜNYADA HİÇBİR DEVLET KENDİSİNİ YOK ETMEK İÇİN YEMİN ETMİŞ HAİNLERİ BESLEMEZ:: fetöcüleri nasıl yok ettiyseniz; bu emperyalist uşaklarını da yoketmek zorundayız.. yoksa bunların eline fırsat geçse; kendilerine köle olmayan bütün milleti katleder -idam eder bu ırkçı- bu hain hdp-=PKK=DEm vs hainleri.
  • 2 Ay Önce

VAR

kılkurt BUNLARLA BERABER TÜRKÜ SÖYLEYİP OSLODA MASYA OTURUP VALİLERE MUDAHALE ETMEYİN TALİMATI VERENLER VAR ALLAH ONLARI AFFETSİN

Tahir

Siyonizm'in Anadolu'ya uzanan  uzantısı PKK'lı soysuzlardır. Büyük İsrail'e giden yolun taşeron örgütü olarak faaliyet gösteren bu güruh Kürtlerin cehaletini ve gençlerini kullanarak Anadolu'yu lime lime etmek için durmadan çalışıyor. Türk yurdu bu alçaklığa daha fazla göz yumamaz.
  • 2 Ay Önce

Mahir

"Türkiye’nin sonu artık belli ve uzakta da değil bu. Önümüzdeki 30-40 yıl içinde Türkiye olmayacak." (Celal Şengör)

Köpekçiler2

Köpekler yüzünden Türkiye Turizm yönünden sakıncalı,riskli ülke durumuna geldi veya getirildi.Ayrıca; tatil beldelerinde 1 e 10- 15 katı fiyatlar artırılırsa(bilinçli olarak) turist kaçar ,bu da ülke ekonomisine darbe vurur.Bütün bunları,zammı,ayaklanmayı,namussuzluğu,hainliği vb hepsini bir odağın planı olarak görmeli ve ona göre hareket etmeli.Turizm bölgesindeki bir kaç işletmeye bazı zengin hainler para verip karşılığında yüksek fiyata ürününü,hizmetini sat demişlerdir tahminimce,bu da turisti kaçırır başka ülkelere ve ülkemiz döviz darboğazına girer,TEMEL NEDEN ERDOĞAN DEĞİL,ÜLKEMİZİN KALKINMASINI ENGELLEMEKTİR!!!
  • 2 Ay Önce

Köpekçiler

Kuduz,azgın,hastalıklı köpekleri uyutulursa vaya itlaf edilirse ,ülkeyi ayklandıracaklarmış!!! Haberde görüldüğü gibi o tür köpekler Atatürk zamanında itlaf edilmiş,Rusya'da da aynı şekilde itlaf edilmiş.Bu tür yollara (ayaklanma,gezi misali) baş vuranları acımadan KURŞUNA DİZMELİ KÖPEKLERİ İLE BİRLİKTE çekinmeden . Hep söylüyoruz, hırsızı ,arsızı,namussuzu,haini ,haramzadeyi,zamcıyı, bölücüleri ,stokçuyu DARAĞACINDA SAKLNDIRMADIKTAN sonra bu ülkeye huzur gelmez.
  • 2 Ay Önce

Sahi

Suriye politikası tam bir fiyasko idi.bugun yapılmak isteneni o gün yapsaydık ne mülteci ne pkk sorunu olacakti.
  • 2 Ay Önce

Ali

Daha bu gibi neleri var, ne u dönüşler

Atatürk saldırgan sokak köpeklerine Ötenazi Emri veriyor

DUY CHP DUY,Ne diyeceksin şimdi!Atamızın düşüncesine katılıyor ötenazi İSTİYORUZ!İstemeyen CHP!Bu kodudada atamızın izindeyiz,anlaşıyoruz aklın yolu birdir!Haydi CHP Atatürkün emrine karşı gelde görelim!!!!
  • 2 Ay Önce

İfnetor

Benim rumuz ile yazan arkadaş ben kurban kesimine karşı değilim çok severim kurban etini...ama konu bu değil konu sokak dostlarımız olmalı artık yeter gideceğim bu ülkeden
  • 2 Ay Önce

Ali bey

Yolun açık olsun

murat

Kardeş ve dost Esad...
  • 2 Ay Önce

Zik zok

Esad@Esed@Esad

spiit

Bilirsin seni genelde eleştiririm ancak bu yazında çoğunlukla sana katılıyorum ancak şunu da unutma ki adamlar bu ülkenin 3. partisi hepsini terörist diye kesip atamazsın
  • 2 Ay Önce

Feridun

Ne basbaglari Hoca hep aynı örnek..2015 te defalarca otobüs duraklarına daldılar bombayla .bütün akademisyenler haberturkte çıkan nagehan alçı vs Faruk Aksoy bir kez bunları dile getirmediler .lakin ufacık bir iktidar göz kırpsa dem için neler neler diyecek bunlar. MHP en zor seçimde AKP yanjndayfj ve kazandılar bunlar hala MHP düşmanlığı içinde. Neymiş oy kaybı MHP den dolayi
  • 2 Ay Önce

İYİ parti ne güne duruyor

Operasyon partisi CHP lastiği adeta neymiş aaa neymiş MUHALEFETE MUHALEFET EDİLMEZMİŞ!!!aaa bak sen kim demiş Özgür Özel demiş hadi oradan be sen kimsin?Muhalefetede muahlefet edilir Özgür Oğlan!Kanun yazıcımısın nasılda kirlilikleri sakın olan diğer partiler deşifre etmesin diye başıboş olsun CHP vay anam vay ki vay!Özgüre bak Özgüre

DELİ BİLİR

Bu Tuncer Bakırhan ve avenesi KÜRT değildir hiç bir zaman da olmadılar ispat diyorsanız buyurun hakiki ispat DİYARBAKIR Anneleri kaç yıldır EVLAT NÖBETİN ,de onlar KÜRT Annesi değil mi nerede Tuncer Bakırhan dem CHP nerede işin aslında DOĞU ile GÜNEYDOĞU illerimiz yaşayan KÜRT halkıda biliyor bunların kendilerini temsil etmediğini terör örgütü tehdit ederek oy alıyorlar yoksa hiç umurun da değil KÜRT halkını en çok katleden kim terör örgütü hani sen niye karşı çıkmadın Tuncer efendi siz ve Tayfanız HAÇLI SİYONİST ŞER ODAKLARA hizmet ediyorsunuz
  • 2 Ay Önce

BAŞ

deli ÖYLEYSE YILLARDIR ÖLDÜRDÜNÜZDE NİYE BAŞ EMEDİNİZ TERÖRE VE TERÖRİSTE ŞİDDETE KARŞIYIZ YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN

KÜRT DEĞİLLER Kürtçülük yapıyorlar

Bildiğin Nusayri alevisi marjinalleşmiş kişilikler Kürtleri temsil ediyor!İlginç Tülay hatiğoğlumudur nedir bildiğin Nusayri Alevisi yönetici eş başkanları gerisini düşünün

Nahit sazoglu

Körfez. Ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz İran Irak ile hızlı tren. Yapmaliyiz
  • 2 Ay Önce

ANCAK

nahit kazoğlukaz ALMAN FİRMASI SİEMENSE İŞ YARATIRSIN ANCAK KALKINMAZSIN

GEÇ

nihat kazoğlu ALAŞIMLI ÇELİK ÜRETİMİN HADEHANEN DÖKÜMHANEN O KÜTLLEKERİ KALDIRACAK KAPASiTEDE TAVAN VİNCİN TORNAN FREZEN İŞLEME MERKEZLERİN BİLE YOK

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

UZATILAN ELİ BARIŞ SÜRECİNİ ÇÖZÜM MASASINI SABOTE EDİP YİKTİNİZ .SONRA HENDEK LER KAZIM 790 ÜZERİNDE ASKER VE POLİSİMİ ŞEHİT ETTİNİZ .ŞİMDİ ÇIKMIŞ ÇÖZÜMLER AGLASİYORSUNUZ ..ALCAK SİNİZ CANISINIZ KATİL.SİNİZ ÇEKİN ARTIK KÜRT KARDEŞLERİMİZİN ÜZERİNDEN KANLI ELLERİNİZİ ASIRLARDIR BİR VE BERABER YAŞADIK ..ASRİRLARCA BİR VE BERABER .YAŞAYACAĞIZ ..ET VE TIRNAK OLUMSUZ .KIZ ALIP KIZ VERMİŞ İZ .PKK YPG PRS HER NE HALT SANIK DEFOLU ABD BATIYA GİDİN ..TÜRK KÜRT KARDEŞTİR .BOZGUNCULAR KALLES TİR .KATİLDİR .ABD EMPERYALİZMİN USAKLARİDİR .TSK VE ORDUMUZ .İNŞALLAH PKK VE İSBİRLİKCİLERİNİN KÖKÜNÜ KAZİYACAKTİR ..ASIL ELEBAŞLARINI .KARAYILAN DİĞERLERİDE SIRA GELECEK ..BEKLESINLER BİR GECE ANSIZIN GELECEĞİZ ..BATININ BEKÇİ KÖPEKLERİ ..FETO DA AYRI BİR BATININ USAKLAK YAPIYORDU .HALKIMIZ DAN BOZGUNA UGRATİLDİLAR FARE GİBİ KAÇTILAR ..
  • 2 Ay Önce

GELME

soldan çarki 40 YILDIR ORDALAR BEKLİYORLAR ÜFÜRÜKCÜ BU NE ANSIZ GELME ÇOK ŞAŞIRMIŞLARDIR

İktidar yaparsa barış süreci muhalefet yaparsa vatan hainligi

ne güzel kafa bu böyle

Bir Dost

Kandil devrimcilerinin, mezhepçi, Atatürk simsarı solakların çok sevdikleri Esad rejiminde baba Hafiz Esad doneminden beri büyükbaş hayvanların bile en azından kulak küpesi kimlikleri varken; Suriye toprakları içerisindeki Kürt kardeşlerimizin varliklarini isaret edecek kimlik kartlari bile yoktur...Kürtlerin en buyuk devleti; Türkiye Cumhuriyetidir..Kürdlerin en buyuk ordusu Türk ordusudur...Turk-Kürt kardestir; fitneci terör örgütü PKK ve siyasi uzantıları, destekçileri kalleştir..
  • 2 Ay Önce

Posti

Bunu sen değil, Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan kürtler dediği zaman çok daha anlamlı olur.

TUNÇ

????????????
  • 2 Ay Önce

hikmet

Sevgili Ali Bey, birakin yapsinlar yapacaklarini, gerci siz mesleginiz itibari ile zihnimizi diri tutma sorumlulugu ile hareket ediyorsunuz, yazdiklarinizin altina her zaman imza atabilirim. Inanin, Kürd Kardeslerimiz bunlarin nasil vicdansiz, ahlaksiz, azgin ve ikiyüzlü olduklarini, iplerinin kimlerde oldugunu biliyorlar. CHP Zihniyetinden hicbir farklari olmadigini biliyorlar, en seküler Kürd Vatandasindan bahsediyorum, is basa düstügü zaman bunlarin yanlarinda kimse kalmaz. Birsekilde cikar iliskisi mi desek dogru olur. Ama geriyorlar toplumu, sakin ve rahat olmak zorundayiz.
  • 2 Ay Önce

ata

terörist ini olmadan mecliste dip temizliği istiyoruz...
  • 2 Ay Önce

CHP: Kıbrısta Fedarasyon Süriyede Kürdistan

Güneydoğuda özerlik vaatleri,Suriyede PKK ile komşuluk,Kıbrısta Yunan nasıl arzu ederse anlamadım Özgür Özele vahiy mi geldi Atatürk ey CHP kalk Yunan ne istiyorsa sende onumu iste dedi Hani yerel seçimler filan filan illeri sakın olan kaptırma diyordu ya komikçe şimdi Yunan ile iş tut PKK ile iş tut mu diyor ANLAT CHP!!
  • 2 Ay Önce

CHP Özgür Özel Kıbrısta FEDERASYON İstiyor YUNAN gibi

Geçenlerde CNN Murat Geziciye Özgür Özel Sayın Cumhurbaşkanı ile görüşmesi soruldu Özgür Özel her durumu kurgu olduğu için kendince rol kapacak ya!Fakat Murat Gezici şunu dedi iyi ama Özgür Özel Fedarasyon İstiyor Yunan Batının isteği Hani Milli konularda Türkiye olacaktık geç onu ne PKK tezkere konusunda neden Kıbrıs konusunda aynı noktada değiliz!Bu yüzden Fırıkdak ekrem seçilince YUNAN sevindi İSRAİL sevindi PKK sevindi boşuna değildi!Şimdi İktidara pas attı!Kıbrıs ve Türk hükümeti iki ayrı devlet istiyor CHP Fedarasyon İstiyor!Yani Yunan yönetsin Kıbrısta Türk varlığı olmasın o zaman niye Özgür Özel Kıbrısa gidip Türk locasında oturdu Yunan tarafına gitmesi beklenirdi Türk Devleti ile aynı noktada değil!Ha birde iktidar olunca emekliler 1,5 kat maaş verecekmiş önce Belediyelerde emeklilere verdğin 10.000 TL dağıtsan! Şu Fedarasyon meselesini İktidarmı halka anlatsın Özgür Özel miting düzenleyip mi anlatsın Hodri meydan!!!!pas iyi anlayana şimdi bunu nakış gibi işlemek lazım Özgür efendi
  • 2 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Böl parçala yutturmak isteyenler cenabım evlam fırsat vermez inşallah
  • 2 Ay Önce

ASENA

Yunan şarkıcı Despina Vandi, Çeşme konserinde sahneye çıkmadı !!! Sanatçının, konser öncesi sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk posterinin indirilmesini talep ettiği belirtildi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sert tepki gösterdiği şarkıcının şehri terk etmesini istedi !!!
  • 2 Ay Önce

Mirzabeyoglu

Türk bayragı şartı vardı m. Kemal posterine itiraz etmedi Varankın dediği gibi makam koltuğuna oturttuğu köpege sorsa yunanın ne olduğunu söylerdi dedi lal denizli sizin aklınız bu kadar

Cebrail

Eceli gelen cami duvarına işermiş. Bu kuklanın, onun ipini elinde tutan örgütün ve onun da ipini elinde tutan kuklacıların önce kuyruğuna bastık, şimdi gırtlağına çöküyoruz. Bugününü mumla arayacaksın Pinokyo vekil.
  • 2 Ay Önce

şüayıp

Vatanımızın birlik,beraberliğini bozmak istiyanları Allah kahru,perişan eylesin amin
  • 2 Ay Önce

laik yobazlar okusun

cehape, ne işimiz var Suriyede diyor ! sınıra pkk devleti kuracaklar dert etmiyor bizim laik yobazlar..en büyük heykel dikme derdindeler..rakı balık sofralarında demlensinler..millet hakediyor bunların zulmünü..gerçekleri göremeyen bir laik kitle var..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23