• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 Temmuz’u anlayamayan Türköne, Tanzimat Fermanını ne anlasın?

89 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Atalay

Ali Bey, akademik unvanı almış ve toplumda değişik kesimlerde ahkam kesenlerin aldıkları belgeler torpille alınmıştır. Bu FETÖ örgütünün yapmadığı pislik yok. MOSSAD ve CIA lehine ve Türkiye aleyhine çalışanların bu dünyadan ayrılması dışında bir seçenek görmüyorum.
  • 2 Ay Önce

Sedat

Yüzüklerin efendisi filminde bir sahne var ya Elf'lerin devri bitiyor diyor. Ben de diyorum ki son seçim inşallah müjdeyi verdi: Ork'ların devri bitiyor. Güzel günler yakın inşallah!
  • 2 Ay Önce

Yorumlar

Sedat kardeş biliyorsun "yüzüklerin efendisi" bir hayal ürünü, helâl olsun fetöye hâlâ muridlerini hayal aleminde yaşatıyor. Sizlere yazıklar olsun ki hakikat ortada durduğu halde bir hayalperestin peşinden gidiyorsunuz... Sizlere iyi uykular, umarım ahirete kadar uyanırsınız...

Ali

Biraz empati gerek
  • 2 Ay Önce

Havi Mehmet kösedağ

Kaleminin anlatısı gönlümüzü soğutuyor. Allah gücünü arttırsın.
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Bu fetö artıkları uslanmazlar. İntikam duygusu ile hareket etmeye ve bu ülkeye zarar vermeye gayret edecekler. Bunu yaparken yine o kirli yüzlerini gizlemeye çalışacaklar. Ülkede muhalefet yaptıklarını zanneden bütün siyasi kişi ve grupların da desteğiyle bu yıkıcı faaliyetlerine devam edecekler. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler..
  • 2 Ay Önce

Ömer

Merak etme Mevla güzel eyleyecek. firavun gibileri helak edecek inşallah

Paşa

Mevzu feto degilki , Ali bey onun söyledikleri konuşulmasın diye çok güzel manevrayla konuyu fetoye bağladı,konu feto değil yani, aslında bu gibi adamları hala konu ettiği için bizim Ali beye kızmamız bile getekmezmi vatansever kardeş.

Kanber

Allah; PKK ve FETÖ/PDY benzeri terör örgütlerini kurup, eğitip donatıp başımıza bela eden ABD, AVRUPA, İsrail gibi azgın soykırımcı ülkeleri helâk eylesin. Bizede şuur basiret versin.
  • 2 Ay Önce

Cadir mahkemelerinde

Affedenler hangi gruba giriyor???

Hemşinli

Sayın Ali abi sizin dürüst kaleminizden duymak istediğimiz büyük birlik birlik Partisi başkanının kızı ve AKP eski milletvekilinin kızı Türkiye büyük millet Meclisi’nde işe başlamış bir de sizin kaleminizden duymak isteriz saygılarımla
  • 2 Ay Önce

Çok beklersin

O konulara yaklaşmıyoruz.

Paşa

Bak bu konuyu yazmaya çalışsın vallahi ikinci cümlede CHP belediyelerini yazmaya başlamasın aha bende adam değilim.

İfnetor

Hayvanlari cok seviyorum..En cok da dana rosto, kızarmış tavuk, kuzu ıncik...Fakat Kurban Bayramındaki toplu kıyımlara da karşıyım.. Hepimiz birer Panter Emel'iz... O değil de şöyle bir oğlak kebabı olsa da yesek..
  • 2 Ay Önce

Infetor'a

Kırk defa aynı şeyi söylersen olurmuş, ben saydım daha 4 oldu geriye kaldı 36..

Kemalist Nefer

Ifnetor, sen ne pis bi insan cıktın..

Abdullah

ALLAH tūm zalimlerin,yalancıların,iftiracıların,hainlerin,hırsızkarın belalarını versin
  • 2 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Derin devletin adamı olamaz mı? Kimin sayesinde cezası ertelendi ve tahliye edildi.. Nokta.
  • 2 Ay Önce

SİBEL GENÇTÜRK

FETÖYÜ OLUŞTURAN ABD MÜMTAZER GİBİLERİ ALMIŞ EĞİTMİŞ DONATMIŞ AYDIN DİYE TOPLUMUN ÖNÜNE ATMIŞ DEVLETTEN İTİBAR GÖRMELERİNİ SAĞLAMIŞ VATANINA HAİN OLSUN DİYE YETİŞTİRİLENLER DEN PİŞMANLIK BEKLEMEK SAFLIK ÖTESİ OLUYOR KHK LILAR ÖZELEŞTİRİ YAPIYOR MU ÇALINTI SORULARLA HAKSIZ YERE DEVLETE MEMUR OLMUŞLAR HIRSIZ VE ARSIZ LAR PİMAN OLMAZLAR YOK İRADELERİ OLMAMIŞ HİÇ BUNLARIN DOĞACAK ÇOCUKLA RI DA VATAN HAİNİ ANA BABASI TARAFIN DAN HAİN YETİŞTİRİLECEKLER YAŞIYACAĞIZ BUN HAİNLER LE ACIMIYACAĞIZ BIRAKMAZ BUNLARI YETİŞTİREN BESLEYEN ABD YENİDEN FORMAT ATAR SULANMIŞ BEYİNLERİNE SİYASETÇİ PROFESÖR HAKİM DEVLETE MEMUR YAPMAK İÇİN DEVLETTE BİR ZAHMET ANASI BABASI ABİSİ FETÖCÜ GEÇMİŞİ OLANI SUÇ BİREYSEL DİR DİYEREK ALMASIN DEVLETE BU HAİNLER ÖLÜR ÇOCUKLARI DEVAM EDER BABALARININ ANALARININ BIRAKTIĞI YER DEN PKK YI MECLİSE SOKAN KALMASINI SAĞLAYAN DEVLET 50 YILDIR PKK SİLAHI BIRAKSIN SİYASALLAŞSIN MECLİSTEN VATAN HAİNLİĞİ YAPSIN AMA SİLAH KULLANMASIN SAÇMALIĞI İLE UĞRAŞIYORUZ CHP ABD NİN TÜRKİYE ŞUBESİ PKK İLE İKTİDAR OLACAĞIM DİYOR OY ALIYOR FETÖCÜLER DE BİZ YİNE UYURKEN SİYASİ PARTİLERE GİRER ACIYORUZ ÇÜN Kİ MEHMEDİMİ ŞEHİT EDEN PKKNIN PARTİSİNİ MECLİSTEN ATAMAYAN TÜRK YARGISI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ GAZİLERİMİZİ UNUTUR UNUTTURUR TOPLUMSAL BARIŞ SAÇMALIĞIY LA SİYASİ PARTİLERİN YARDIMIYLA MECLİSE SOKAR HAİNLERİ
  • 2 Ay Önce

BAŞI

sibel kokmuşkürk GİZLİ SIZMADI AHMAK REİTİN O MAKAMLARA BU HAİNLERİ BİLEREK İSTEYEREK KENDİ ATADI FETONUN GERÇEK BAŞI

Ipnetor

Ifnetor bey sokak dostlarımız için duruşunuzu destekliyoruz
  • 2 Ay Önce

İfnetor

Sokak dostlarımız için gerekeni yapacağız. Siz sn yazar 
  • 2 Ay Önce

Sivas

Milletin derdi geçinmek. Temmuzda bitmek üzere. Hala emekli ile tatmin edici somut bir adım yok . Ey Ali bey ne zaman bu mahalleye geleceksin . Yazdıklarıyın hepsine vakıfız. Emekli sorunu kroniklesti. Artık bu işler çak cuklarla yürümüyor. Haksızlık adaletsizlik adam kayırma liyakatsızlık had safhada. . Kim dur diyecek
  • 2 Ay Önce

Ercan

Ali beyin öyle bir gündemi yok

Ahmet

Ali abi beni bazan gerçekten şaşırtıyorsun;benim çevremde hatta telefonuma kayıtlı onlarca fetöcü var silme gereği bile görmedim sık görüşmediğimden veya ister istemez görüştüğümüz komşu akraba üzerinden hiçbir savcı ifademe başvurmadı demekki konuşma içeriğine bakılıyor birilerinin dediği gibi haksız işlemler olmuyor oluyorsa da münferit rüşvetçi yada kriptolu işler ve onlar suçu büyük ahirete hesabı bırakan enayiler farkında değiller. Sadede gelelim abi ben bunların hiçbir isinde pişmanlık emaresi ve Amerika'daki zındıka atıfta bulunup kızdıklarını görmedim varsa yoksa hükümet reis. Bunlar neredeyse ahirette mesul olup olmamak arasında kalan ince bir çizgide ahmaktan daha ahmak bir vaziyetteler ancak illaki dünya ahiret mesuller çünkü ekserisi darbeden haberdardı ve en ufak bir pişmanlık emaresi ve yapanlara buğuz yok... Kelamlar kifayetsiz zalimler için yaşasın cehennem. Son sözüm biz tabiki herkesin tövbe edip af olmasını vicdanen isteriz zira bunlar farkında değil gerçeği göre memeleri hapisten daha büyük bir musibettir. ANEKDOT:Bir arkadaşın kayını memuriyette iken açığa alındı FETÖ'nün f si yok bir FETÖ'cüye gazete geldiğinde söven adama niye sövüyorsun diye karşı çıkarak Fetö cüye destek olmuş söven adam darbeden sonra bunu şikayet etmiş;iki sene sonra komisyondan döndü;ben onunla açıktayken konuştum; şimdi haberini alıyorum aynıymış omuzum Yavuz'um;demekki Allah cc darbeden öncede olsa bunlara yapılan o kadarcık bir müdaafayada razı olmuyor ki o adamın açıkta kalması dahi aynı adalettir bunun delilide hala alıp satmaması yani akıllanmamasıdır. Allah'a emanet ol Ali abi genede yazdığın iyi oldu görmeyenlere duymayanlara bilmeyenlere.. .
  • 2 Ay Önce

Güreli

Dindar görünen insan üçkağıtçıdır, hırsızdır demiş fetö suçundan hapis yatan şahıs. Ben şahit olduğumu yazacağım. Küçük bir sehirde yaşadığımız için herkes, herkesi bilip tanıyordu o günlerde. 15 temmuz'dan evvel, her kurban bayramından üç, beş ay önce bu adı geçen şahsın hocasının "dindar görünen" arkadaşları şehirlere, kasabalara açılırlar. Giderler mesela şu esnafa; sana abilerimiz on adet koyun olarak kurban yazdı. Ben de parasını almaya geldim denilir. Pazarlık yapılır, mesela 8 taneye düşülürdü. Tabiiki şahıs bir anda o parayı veremez. Ne kadarını nakit verebilecekse o nakit alınır. Bakiyesi için bir senet hazırlanır. Nakit şahsın cebine, senette abilere verilir. Kurban kesilir mi, kesilmez mi artık siz hesap edin. Veya sohbet için toplanilir. Orada okul ve saire için para toplanır. Her şehir bir devletin okuluna bakar. O okullara para talep edilir. Kendi adamlarindan bir kaçı yalancıktan çok yüksek rakamlar vaat edip seneti imzalar. Elli lira filan vermeyi düşünen artık bu rakamları görünce boyunu çok aşan rakamların olduğu seneti imzalar. Kimi de ödeyemez, sıkışır. Hiç acımadan adamcağızı icraya verip parayı çatır çatır alırlardı. Ama anlamadığım; abd ye hizmet eden, cia nin yönettiği okulların parasını neden gariban işçi, esnaf ve memurdan alındığına hiç bir mana verememiştim. Netice itibarıyla en alt kademeden en üst kademeye kadar herkes payına düşeni alıp cebine atardı. 1990 karda ayakkabı alacak parası olmayanların daha sonra zenginleyip müteahhit olduğunu gördük. Evet, "bazı dindar görünenler hırsız idi." Ama o dindar görünümlü hırsızların en zenginleri şu an abd, ingiltere ve almanyada o çaldıkları paralarla mutlu, müreffeh yaşıyorlar. Arada ufak tefek malı götürenler ise bir yere gideneyip burada kaldılar. Ve şu an için chp li, pkk li, itrailli kardeşleriyle Reis Tayyib beye sövmekle iştigal ediyorlar.
  • 2 Ay Önce

Aşağıdaki'ne

Çok düşündün mü cevap yazarken? düşünmediğin belli yazından, hitabından, nasıl ucuz yazı..

DEMİŞTİ

koralı NE İSTEDİKERDE VERMEDİ DEMİŞTİ REİTİN

Bülent

Allah razı olsun Aliihsan bey,bu insanların takiyeleri asla bitmez.Bu herifin boşandığı kişi olan ö.p..oğlu, öğrencisi olup,daha sonra ayrıldığı i nisanın çok şeyler bildiğini zannediyorum. DEVLET BUNLARI ASLA BIRAKMAZ
  • 2 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Chpağzıylakuştutsaenselerrinugörsejulakarınınarkasınıgörse yinedeiktidarıgöremez
  • 2 Ay Önce

Tam da yazarin sevdigi yorumcusun

Fikri yok, zikri çok. Cahil. Din iman elden gidiyor de, eşek gibi sırtına bin. Aferin.

Aynı kafa

Neden hassas incelenmiyor? MSÜ’nün listesinde firari FETÖ’cünün işi ne? Milli Savunma Üniversitesi’nin (MSÜ) “Lisansüstü Öğrenci Adayları İçin Okuma Önerileri” listesinde firari FETÖ’cü Yunus Emre Açıkgönül’e ait kitabın olduğu ortaya çıktı.
  • 2 Ay Önce

Doğruyazı

Ali Karahasanoğlu bugün çok doğru yazmış. Birilerine de çok dokunmuş!
  • 2 Ay Önce

Paşa

Dokunma yok güzel kardeşim,bu gibi insanları yok sayacaksın , onları muhatap aldığı için kızıyoruz.

Mesut Sarp

Görüyoruz işte bir zamanlar beraber bu yollarda yürüyenlerin ne hallere düştüklerini, ah o para o makam aşkı hükmetme aşkı bu insanlara ve üstüne üstlük Müslümanım diyenlere yani İnsanlara neler neler yaptırıyor. Karahasan sana da. Sonra demeyesin ki talihin elinde oyuncak oldum.
  • 2 Ay Önce

S Kalfa

yıldırım bahadır bey in yorumuna aynen katılıyorum.. bu dünya menfaatleri .. insanın ahiretini karartmaya DEĞER mi acaba , hiç mi düşünmezler
  • 2 Ay Önce

Kürşat

Ümtazer İTöne denen önce hooooocası olacak yahudi domuzu futul Netanyahumanukyanın ibneliklerini, Kırklareli de tuvaleti ile yaşadığı ters ilişkisini bir anlatıversin. Milletin kurbanlarını, zekat ve sadakalarını iç ettiklerini, Müslümanların paralarıyla kafirlere destek olduklarını bir anlatsın. Basketbolcu Enes kanter denen ibnenin din değiştirip yahudi olduğunu, yahudi bir hemcinsiyle yaşadığı ters ilişkisini anlatsın İTöne ümtaz. Yoksa kendiside Enes kanter gibi olduda haberimiz mi yok. Ümtaz İTöne sesini kes ve kanalizasyonundan çıkma. Köpeklik yapma, domuzlar yapma.
  • 2 Ay Önce

okur

Sen nasıl bir inasansın acaba merak ediyorum..Kırklareli'ndeki o t

Muzo

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı programda CHP'nin iktidar olamayacağını söyleyerek dikkat çeken sözler sarf etti. Perinçek, "CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz. Halk bu desteği vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Halk oy verse bile son tahlilde ne buna ordu razı olur ne polis razı olur" ifadeleriyle CHP'yi eleştirdi. CHP'den Perinçek'e ağır sözler CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Perinçek'in açıklamalarına X hesabından tepki gösterdi. Başarır, "Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez" derken, söz konusu açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İradesini iktidar ve yanlılarına ipotek veren, siyaseten beyin ölümü gerçekleşen ve siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz; partimiz hakkında ipe sapa gelmez cümleler kullanmış.
  • 2 Ay Önce

Fatih

Bugün ülkede dine İslam'a en çok zarar veren sen ve senin gibi sefiller kula kulluk eden iki yüzlü yalan dolan yalakalık dalkavukluk husumet peşinde koşan kisilersiniz gerçeği değil iktidarın isdedigini yazan gerçek lerden uzak zavallılar hesap günü gelince öğrenirsin rabbimin katinda herşeyi Allah tan korkmaz kuldan utanmaz lar yetimin hakkını Betül mali yemeye doymadiniz milletin parasını heba ettiniz haramzade lerin peşinde şakşak çığlık yapmaya devam edin munafik sürüsü
  • 2 Ay Önce

Ali Malat

Bu kardeşe ve bu Akit taifesine uyarıcı olarak defalarca yorum yaptım.geçmişten bir misyonunuz var,savrulmayın,hakikatların karşısında kaleler gibi durun,hakkı ve hakikatı savunun.yarın kimsenin kimseyi görmediği,herkesin "nefsi nefsi" diye feryat ettiği o anı düşünün.Size HAKKI tebliğ ediyorum sen şahit ol Yabbi.

Kadir kutsal

Ne oldu? Yere göğe sığdıramıyordunuz mümtazeri. Karısını ben mi vekil yaptım?
  • 2 Ay Önce

A101

Yok CHP milletvekili yaptı

Oktay

Yorumcular ha gayret 15 temmuzu CHP ile ilişkelendirin
  • 2 Ay Önce

Kemalist Nefer

Darbeler ve muhtiralar ile CHP asla ve kata yanyana gelemeyecek kavramlar mi Oktay:)))) Halkin oylari ile asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildigi icin; CHP zihniyetu bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları iç güdüsel olarak desteklemiş, alkislamis ve planlamıştır..

Tel Aviv'li Dinsiz Şebbiha Nefer

15 Temmuz kanli darbe gecesi Kadikoy'de, Şişli'de , Cankaya'da, Bostancı'da, Karsiyaja'da..vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve tankları alkışlayan ilerici, sekuler, laikçi,Atatürk simsarı, Kandil devrimcisi, mezhepçi solcular hangi partidendi? Tabiki bizimkilerdi..CHP'li yoldaşlarımızdı.. Huyumuz kurusun; 27 Mayıs, 28 Şubatta da olduğu gibi darbe olunca dayanamıyoruz.. Hemen içgüdüsel olarak alkışlayıp darbe şakşakçılığı yapıyoruz..

Oktay

Bana cevap veren zat aşağı da DERTLİ isimli bi yorumcu çok güzel yazmış bi oku istersen benden daha iyi izah etmiş gerçekleri

Çok kolay oktaycııım

15 Temmuz'dan 1 gün önce Kılıçdaroğlu diş kliniğinde Fetö ile görüştü. Kayıtlarda var. Cahape ve avanesi samanyolu ve zaman kapatılmasın diye salya sümük ağladılar. Yine cahape ve avanesi 15 Temmuz'dan önce pensilvanya'ya çıkarma yaptı. MİT tırları operasyonu cahape ile gerçekleşti. Say say bitmez be oktaycıııım...

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

ANLATMAZLAR A NLATMAZLAR .ANLANTİRMAZLAR .BESLENDİKLERİ .GÜÇLER EKMEKLERİ Nİ SULARINI KESER. ..ALCAK CANI KATIL SÜRÜSÜ FETO TERÖR VE İSTİHBARAT ÖRGÜTÜNE .BOYUNLARİNDAN URGANLA BAGLANMİSLARXİR .COZEMEZLER..HALKINI EŞİNİ DOSTUNU .HALKIN ÖDEDİĞİ VERGİLERLE ALINAN UÇAKLAR.LA .HELİKOPTER. .TANKLAR LA BOMBALAYAN ÇİLER DE AYNI BU TÖRENE KAFASINDA İDİ .BU TÖRKENE VE MANKURTLARI ELLERİNE FIRSAT GEÇSE .YİNE UÇAKLAR.LA .HALKA BOMBA YAGDİRİRLAR .ADLARI BİZDEN SE CE RE LERİ ARAŞTIRILIR .YA KİPCAK ERMENİ .YADA .SİYONİST YAHUDİ .ÇIKAR . .VATAN ASKİ MAYA GİBİDİR. ..SÜTÜ BOZUK .OLANDA BULUNMAZ .BİRAZDAN GELİRLER ..ŞİMDİ OKYANUS .ÖTESİNDE UYUYORLAR ..TASMALARİNİ ABD İNGİLİZ ALMANYA TAKMİSTİR .ONLARA ÇALIŞACAKLAR DİR .SOL TAKIM BURAYA UGRAMAZ LAR .OKUMAZ LAR .MERAKTAN .ETMEZLER ..BENDE .ONLARİN .MAHALLESINI BİLMEM MERAK ETMEM ..OKUMAM ..YAZARI .VE YORUMCULARI TAHKIR EDENLER UZAKTAN KUMANDALI FETO VEYA KUYRUK ACISI OLANLARDIR .
  • 2 Ay Önce

Klasiklere devam ...

Chpkk, pkk, fetö, siyonist yahudi, itrail, yunan, ermeni, abd ingiliz uşağı, sorosun çocuğu, devşirmeler, dış güçler.

Yılmaz Yılmaz

Ergenekon ,Balyoz davaları..
  • 2 Ay Önce

okur

mumtazer turkeneyi hapisten özel afla kim cikardi
  • 2 Ay Önce

nurettin

dünya imtihan dünyası elbette insan tefekkür ederek doğruyu araştırarak yolunu bulacak kimileri tefekkür etmiyerek seytanlaşmış insanların peşinden gidecekler iftiralarına yalanlarına kanacak tıpkı eski ümmetler gibi imtihanda başarısız olacaklar varacakları yeri kendileri seçecek
  • 2 Ay Önce

nurettin

sonucu sen bilmiyorsun sonuç kendi tercihin

Alço

Sonucu bilinen bir imtihan niye yapılsın ki?

Haşhaşi

Usa tiranlığını eğemen kılmaktan başka hedefi olmayan, cenneti usa tiranlığında bulan Fetö ve şurekası, cahape ve demle tek beden haline gelmiştir
  • 2 Ay Önce

Cehennem kütükleri

 CIA’nin kuklaları” Ne acı verici bir durum. Bunların bu dine verdiği zararı bugüne kadar hiç kimse veremedi.
  • 2 Ay Önce

Bir Dost

Camide "Hoca hoca, Atatürk'ten bahset ." diye alaycı bir hakaretle bağıran bir ajan provokatöre acaba şimdiye kadar kimse kendisine Ataturk'ten bahsetmemiş mi de Hoca'dan bunu istiyor..? Veya Atatürk'ü bir kez de Hoca'dan mi dinlemek istiyor..Atatürk simsarlarının bu numaraları bayatladı artık.. Daha zeki olmalılar..
  • 2 Ay Önce

işleri güçleri fitne fesatlık

kendi emri var bahsedilmesin diye...bunu bilmeyen ahmaklar her yıl aynı nane üzerinden saldırıyor..Cuma namazı kılarken görülmüş mü ki ? bahsedilsin..

Mûzaffer

Ne içtiniz beyim.

Delikli post

Vay zeki, uyanık post seni vaaay

Alim

 15 Temmuz'u anladık ama sizi anlamak çok zor azizim.
  • 2 Ay Önce

bol bol protein , süt için.. beyne kan gitmiyor olabilir !

işinize geleni anlıyorsunuz tabi..bilende bilmeyende konuşuyor bu ülkede..

Sivas

Bu memlekette herkes işine geleni veya çıkarına göre anlıyor. PKK nın derdinin kürt halkı olmadığı gibi fetö ve avanelerinin derdide din olmadığı bilinen bir gerçek. Bunlara inananında derdi ne kürt halkı nede din tamamen çıkara dayalı. Derdi menfaat olanın davası olmaz vatanı olmaz dini olmaz ve hainlikte sınır tanımaz. Bu iki örgüte bulasanların bütün mal varlıklarına el konulmalı ve vatandaslıktan çıkarılmalıdır. Hala anlamayanlara soruyorum PKK ve fetönün bu ülkeye yaptıkları olaylayın maaliyetini hesaplayın ve Allah rızası için yayınlayın.
  • 2 Ay Önce

Hakan

Bunlar akılla mantıkla akillanmaz. Feto papazı bunları tilsimlamis.
  • 2 Ay Önce

Ökkeş

Sadece bunlar mı? fetullah bir zamanlar bunların alayını tilsimlamiş dı.

Lawrence !!!

1. Dunya savasinda Osmanliaraplara güvendi de noldu Ali ???
  • 2 Ay Önce

Kerem

Lawrence in "ÇÖLDE İSYAN" kitabını okuyun araçların neler yaptığını görürsünüz...Bu kitap Lawrence in notlarından, gozlemlerinden derlenmiş...

lawrance'ın yapamadıklarını biz yaptık ...

fransız gavurunun laikliğini, isviçre,almanya italyanın gavur kanunlarını aldık sonunda..millet çok memnun kaldı!İslamı hatırlatıyor diye HALİFELİĞİ kaldırdık.. İngiliz kralları avrupa kralları durmasına rağmen PADİŞAHIDA kovduk..

Yazık

Araplara güvenmemiz kötü olmuş ama İngilizlere güvenmemiz Lawrence gibi isimler kullanmamıza vesile olmuş.

Demek ki neymis ???

ALNI HER SECDEYE DEGEN DOST DEGILMIS !!!

Hâmid

Ortadoğu'yu kaybetti.

Yorum

Aralara asla güvenilmez. Nasıl ki şu anda Filistin için kılını bile kıpırdatmayan araplar(abileri ve dostları abd Almanya ingiltereye yaranmak için) Müslüman Osmanlı Türklerini nasıl arkadan vurduysa dna larında bulunan satmak ve ihanet etmeye günümüzde de aynı hızla devam etmwktedir

Lawranceler tükenmez

Lawrence sizin yaptığınızı İngiliz çıkarı için yapıyordu. Siz kim için Lawrence oluyorsunuz. Özdağ Lawrence, meral Lawrence, imamınoğlu Lawrence, selocan Lawrence, Kavala Lawrence....

Mustafa

Bu yaratiklar ın bu memlekette yemesi haram içmesi haram nefes alması haram yaşaması haram idam idammmmm
  • 2 Ay Önce

Musti bey

Bunların tüm işbirlikçileri de dahil olsun idama.

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir cevrecidir yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz her ilimize hızli tren yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor derin Siyonizm seçimleri kazandırdı sermaye TÜSİAD medya gibi
  • 2 Ay Önce

Kerem

Dun aksam masonların en büyük üstadı haberturk te turkiyede 18 bin üyesi ve 200 den fazla localarinin olduğunu söyledi...gidip kapatabilirler mi,hayir..O listeler bir ortalığa çıksın hiç beklemediğimiz insanların mason olduğu ortaya çıkacak....Demir yolları konusunda size katılıyorum, Demir ağlar Atatürkun de hayaliydi....

Sazanoğlu

Mason locaları acilen yeniden kapanmalı.

Mûzaffer

Sazoğlu klasikleri

şüayıp

Allah vatanın birliğine,bereberliğine kasdedenlere fursat vermessin amin
  • 2 Ay Önce

Çokayıp

Tez günde belalarını versin ihanetzadelerin.

yıldırım bahadır

mümtazer türköneyi severek okurdum. ta ki cia besleme gazetesi ifşa oluncaya kadar. 15 temmuzu istese de anlatamaz zira kendisi de rolünü ifşa etmek zorunda kalır. hakkımız kendisi de dahil kardinal şürekası kalemşörlerin hepsine haramdır. bu ülkeden kazandıkları fitil fitil burnundan gelsin. cehenneme yüzüstü sürünerek girsinler çünkü halen aynı yoldan santim şaşmadan yürüyüp kardinalin peşinden gidiyorlar aşikar çünkü yazdıkları bunu gösteriyor. 15 temmuzu yok sayıyorlar. hatta haklı gösterecek gerekçelere sarılıp olmadı tiyatro kepazeliğine yatıyorlar uyanık ebucehiller. dindarlara en büyük zararı mümtazer türköne gibi sağ gösterip sol vuranlar verdiler vermeye de, bu kabil kafa karıştırıcı, ortalığı bulandırıcı, sütten çıkmış kaşık rolleriyle güven ve istikrar düşmanı ifsat ve fitne yazılarıyla devam ediyorlar. asla dürüst değiller asla inanmış ıslah edici olmadılar, hep münafıkça kaos değirmenine su taşıdılar, dindarları töhmet altında bıraktılar, 28 şubatta hemen taraflarını belli ettiler ve halen de şüphe ve tiksindirici nefret tohumlarını ekmeye içinde bulundukları lağım çukurlarından etraflarına pislik saçmaya devam ediyorlar. Tabi ki de yüzlerine tükürülecek nefreti hak ediyorlar, yazıklar olsun münafıklara...münafıklar ve kafirler için yaşasın cehennem.
  • 2 Ay Önce

Dertliye Cevap yazana

Ben size FETÖ cusunuz demedim, Allahtan korkarım iftira atmam,iftira bir çeşit kul hakkına girmektir...Sizin yazdığınız basit bir iş iliskisidir...Bir cemaatin lideri 17 yıl amerikada oturuyor ,amerikanın korumasında insan şüphe duyar, işin içinde amerika varsa...FETÖ bir CIA projesiydi, bunu onlarca insan konuştu,yazdı, Gidin Hablemitoğlunun kitabını okuyun, adam 25 yıl önce işi çökmüştü...Hala da ortalık fetocu kaynıyor....

Kerem

Bu adamı yere göğe sığdıramiyordunuz..Eşini önce kaymakam sonra milletvekili yaptınız...Mumtazer Turköne sizin has adaminizdi...

Dertliye

Sen hala ordamisin .bende küçükken FETO ile çelik çomak oynadim .saklan Bac oynardim .bendemi fetocuyum? ????3 kişi sermayekoyduk ise başladık .5 sene sonra anladık ki birimiz gizli gizli firildak çevirmiş ...sen olsan ne yapacaktın .??? Boşver devam edelimmi diyecektin .sende biliyorsun da .kılçcik atıyorsun .ya tutarsa saftirikler çok memlekette .saftirikler olmasaydı .acikgozler açıdan olurdu .99 yalan kilicoglundanmisin tiyatro .yok .planlı darbe .yok Erdoğan planladığı vs zirvalayip durdu ..cakallik değilmi evi çevir konuş .

Dertli

Ali Bey ne çabuk unuttunuz birlikte yürüdüğümüzü, Ne istediler de vermedik diyenleri,Ankarayi parsel parsel verenleri,Şiir olimpiyatlarında dön gel bitsin bu hasret diyenleri, mecliste hocaefendilerini savunan bakan ve milletvekillerini, Ergenekon, balyoz kumpasiyla fetöculere generallik yolu actiginizi, 2014 ve 2015 yüksek Askeri şurada bunların rutbelerinin nasıl yukseltildigini,alınları secdeye gidiyor diye devletin her kurumunda üst makamlara ve mevkilere getirdiginizi, 81 il emniyet müdürünün 71 tanesinin fetöcu olduğunu unuttunuz mu....Bunların hiçbiri yorumum değil,hepsi gerçektir...Umarım yayimlarsiniz....Darbe girişimini CHP ye İyi partiye yıkmak için bu kadar çaba niye...

Akademisyen

Sadece Mümtaz mı? Bakma şimdi ayrıymış gibi göründüklerine, birbirlerinin hakkında yazdıklarına, o gün hepsi oradaydı, birlikte beraber yürüdüler o yolları, ne istedilerse birbirlerine verdiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23