• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Allah’ı ciddiye almayan zihniyet!! (1)

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Hocam çok önemli bir mevzu , imani bir mesele , gelecek makalenizde daha açık bilgilendirici yazı olursa sevinirim . Mesela Allah ile aramıza mesafe koyan haşa , kimler , nasıl bilmeliyiz . Gerçek tarikat ve Allah dostlarını nasıl bulabiliriz . Mürşidimiz olmalı ki şaşırmayalım . Bediüzzaman hz Lerinin bir sözü var der ki 20 asır imanı kurtarma asrıdır gerçekten de sanki bugünleri görmüş . Güya hoca denen kur an ve hadis düşmanları ortalıkta geziyor . Gençleri inançsızlığa sürüklüyorlar . Bunlarla da etkili mücadele edilmeli .
  • 2 Ay Önce

Orhan İnan

Zor bir saha da fikir beyan etmişsiniz. Ayeti kerimeler açık. Anlaşılmayan bir şey yok. Ancak, uygulama çok net ve anlaşılır olmayabiliyor. Sıkıntı da burada..Yine bazı ifsat gruplarının sünneti inkar ile yeni bir din tesis etme çabaları sahayı mayın tarlasına çeviriyor. Rabbim dinin sahibi ve İslama kimse zarar veremez. Verilen zarar Müslümanların izzetine ve zulmün devamına yarıyor.
  • 2 Ay Önce

Hasan

Zamaninda zeus'u ciddiye aldilar da ne oldu.... muzelerde heykel olarak kaldi
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Yazınızda ankatmak istediğinizi bence yerli yerince izah edememişsiniz. Cenab-ı Allah Kur'an-ı Kerim'i indirmiş, ancak onun izahı ve uygulayıcısı olarakta Ahir zaman peygamberi, peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)'i öğretici olarak göndermiştir. Siz yazınızda Allah ile aranıza kimseyi koymayın derken, ögretici ve eğitici olarak vazifelendirilen peygamberleri nerede kabul edeceğiz. Sizin yazınız, İslam Dinini, peygamberden soyutlayan anlayışların değirmenine şu taşımak olarak anlıyorum.
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Yanlış anlamışsın be kardeşim. Araf süresinin ilgili ayeti kerimesi yazıda açıkça beyan edilmiş. Bir daha okursan kafandaki soru gider diye umuyorum. Allah'a emanet ol.

Yüksel 41

İslam düzeni olmadan Müslüman kalmak beyhude bir çabamıdır,hesap gününde de işe yaramaz mı?İsmet Özel’in deyimi ben ona iki”mı”ekledim. Tespitim şu haddim olmayarak islam bireysel yaşanması gereken nir din değil,toplumsal olarak yaşanması gerekirdi,yani devletin dini ibaresi islam kalmalıydı,bu sinsi bir siyasi oyunlarla ortadan kaldırıldı siyasi makam olan hilafet makamı da cabası. Duamız;Ya Rabbi bizi bize bırakma,bizi sıratı mûstakîm-e ilet,amin.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

İyi tespit etmişsiniz

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez yeniden canlanıyor her ilimize hızli tren yapmaliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz her ilimize hızli tren yapmaliyiz
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23