• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karadere’nin cinleri

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Muh

Ben artık Akit gazetesini okumamaya karar verdim çünkü bu gazete bir yorum köşesi açmış okurlarının görüşlerine değer verip yayımlıyordu son günlerde boşuna yorum yazdığımızı düşünüyorum çünkü yorumları işlerine geldiği gibi kısalttıklarını yazara karşı olan eleştirilere asla tahammüllü olmadıklarını görüyorum Bir yorum hakaret içermiyorsa Kanuni bir sıkıntı yaratmıyorsa editörün o yorumu şekillendirme hakkının olmadığını düşünüyorum bazı sn yorumcularında aynı fikirde olduklarını yorumlarında görmek mümkün Akit yöneticilerinin bu konuya daha fazladikkat edeceklerini umar herkese saygılarımı sunarım
  • 2 Ay Önce

Fazla umma

Bunlar hep böyle. Bizden olmayan Fetöcüdür düşüncesindedirler.

Selami

Hocam aç kalan yok gözü doymuyan var yıllardır ankaradayım bazen fitre verecek adam bulamıyoruz ama bize niye vermedin diyen çift maaaşlılR var geçınemiyorlar çünki 8 /9 fatura ödüyen var araba park edecek sokak bulamıyoruz
  • 2 Ay Önce

Çöp bidonlarının çevresine bak, yardım edilecekleri görürsün.

Ne oldu da devlet paranın kıt oldugu zamanı yaşıyor oldu? KKM giti. Düşük politik faizle paralar bankalara gitti. Onlar dön üç yılda ençok karı yaptı. Kim mi onlar tanesi finansçılar. Dolar kurunu beş liradan tutacagım diye liyakatsız bakanlar yüzlerce milyar dolarları arka kapıtan finans çevrelerine, kapitalist kere 5,6 yl den sattılar. Altı ay sonra 17 tl ye yükseldi Dolar. Bu gün 30 un üstünde. Kimler kazandı. Düşük politik faiz poliyikasından. Şimdi o yspılanların bedeli faiz 45 -50 bandına dayandı. Gözümüz aydın Midir puanımızı yükseltti. Yatırımcı gelmez ama tefeci yabancı sermaye kısa dönemlerde girer, dolar fiyat artışı durabilir Halkın kaderi degişir mi? Hayır Enflasyon devam Vergiler devam Emekli sürünmesi devam Dul, yetim, dar gelirli nin yarı aç yarı tok olmaya devam. Geri gibi besleme memeye açlık denir. Eğer ekmek, makarna ile karnını doyurmaya açlık yok diyorsanız. O başka. Yardım edecekseniz bir markete yakın çöp bidonu çevresinde gezinin günün belli saatlerinde marketin çöpe attıklstı çürük sebze meyvaları seçen yardım edilecek insanları, özellikle yaşlı kadınları bulursunuz. Tokluktan çöp deşiliyor! Son beş yıldır plansız yap işler devret projeleri, üretim daralması, ithalat-dış açık-liyakatsız yöneticiler yüzünden -gözleri ışıldayan, yat altı ay sonra kalk uçuyoruz kafaları yüzünden paralar suyunu çekti. Dünya faizi yükseltigin de biz düşürdük. Onlar düşürüyor biz yükseltiyoruz.Dolaylı vergilerden milletin canını yakıyor. Fiyatlar zaman geldikçe alınan vergide artıyor. Herkes memnun yanan dar gelirli. Şimdi Mehmet dışardan kısa vadeli tefecilerin gelmesinin yolunu her şeye zaman yapıp toplanan paraları faizr ödeme ile açmaya çalışıyor. Londra tefecileri gelirler, dediklerini yaptırmayı garentilediler. Hadi iyiyiz iyiyiz. Notumuz yükseldi. Notumuz düştügü zamanlarda sizin notumuz bizi ilgilendirmiyor diyenler yarın övünürler.
  • 2 Ay Önce

Evet sayın hocam meslektaşız, epey de yaş farkımız var

İmdi karadenizli aceleciliği ile hemşehrin dengeyi bozdu, limdi sağlamak imkansız, ayıp değil, karadenizli önce yapar, sonra düşünür. 
  • 2 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Kızlarını TBMM'de işe başlatan o iki partiye yazıklar olsun. BBP Başkanı Mustafa rahmetli Muhsin Başkanın kemiklerini bir kez daha sızlattı. Tekrar kınıyorum..
  • 2 Ay Önce

Erdal

Hikmet bey normal prosüdür gereği ise baslamısssa ne var bunda.bu kadar abartmaya gerek yok. CHP belediyeleri hep akrabaları doldurdu neden kimse haber yapmaz.

Hangi Mustafa

Et pahalı diyenlere, koyun kestirin daha hesaplı oluyor diyen Mustafa mı?

Ecevit yünü deyince

Ecevit'e küfredeceksiniz sandım.
  • 2 Ay Önce

Ecevitin kartalı

Zaten hayattayken de laikci kemalistler ecevitin kartal arabasını göze getirerek, halk adamlığını istismarla memleketi soygun, talan alanı yaptılar, ölünce 90 bin vardı parti kasasında hep biriktirmiş diye övünerek bir yılda kasasını boşalttılar, sonra da birbirlerini yemekte iken küt kğme düştüler, şimdi sokak hayvanlar sm hastalığı, lösemi, tıpkı hava cıva kurumunun pır pır uçakllarıyla avutması gibi. Ye memet ye, her zaman gelmez böyle bir devir, İşini uydur da milyonlar devir.

Muhtemelen

Zor tuttu kendini.

İbrahim Alkılıç

Neden 29 ton? Nasıl, nerede, ne zaman tartmış ki, bu miktarı biliyor? Belki 50 ton, belki 200 ton! Şeytan ve şeytanın askerleri yalanla yaşıyorlar. Şeytan ve ortakları tabii ki cehenneme gidecekler. Bir gün cehennemde şeytan bütün ortaklarına çağıracak, gelin bakalım size bir şey söyleyeceğim! Hepsi koşa koşa gidecekler. Bunlar o kadar beyinsiz ki cehennem ateşinde yanmak bile akıllarını başlarına getirmemiş. A salak, cehennem kararın verilmiş ve orada yanıyorsun. Artık şeytan sana ne diyebilir, nasıl yardım yapabilir, ahmak!
  • 2 Ay Önce

Fikret Türk

İdris bey buraya kadar güzel dedin devlet imin sıkıntısı var eyvallah bunu kabul etmeyen nankör lerden değiliz vede tasarruf u ilâhiyeye imanımuz var elhamdülillah ama niyeyse bu sıkıntı hep biz kök maaşlıya bir zam yapılacağı zaman ortaya çıkıyor peki bu memura yapılan başka devletin maliye sindenmi karşılanıyor merakım bu ha bu arada benim iki evladım ve aileleride sizin takımdan yani memur
  • 2 Ay Önce

Haciwatt

Sana göre 12.500 lira alan fakir değil öylemi? Bundan sonra köye gitme, köydeki bağkurlular köyde sana iyi demezler. Benden söylemesi.
  • 2 Ay Önce

Haciwa

Ben de köye döneceğim aga! İster kabul et ister etme; hayat köyde.

Hacıwat bey..

Ben köylüyüm:Köy de kira yok,Su parası yok.Ve en önemlisi herkesin tarlası var,ekiyor ve Ahır da İnek veya koyun var.Ekin ekmiş ise Un var.Hiç bir zaman köylü bu kadar refaha sahip olmamıştır.Unuttum Doktor bedava mı??

finduk tüccaru misin daayi?

birileri adresunu iseyu
  • 2 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Her zaman söylüyorum bir daha söyliyeyim 10 ,15 bin alanların dışında herkesin işi tıkırında onlarında bir çoğunun yan geliri falan var asıl millete koyan şü madem para yok ki doğrudur onca badireden geçti bu devlet niye o zaman memura onca zam verdiniz öyle ya madem para var en az alanların durumunu düzeltin öyle 10 bin alanı 12 bin yaptık demekle olmuyor 13 bin alan üçün birini aldı ama işe yeni başlayan memur 50 bin alacak aradaki bu farkı sen bu millete anlatamazsın millet bunu görünce küstü,kırıldı ve ötekileştirili hissine kapılıyor daha yanlış işler de var ama şimdi sırası değil .Bütün bunlara rağmen yerelde seçimde bir ders verdi millet ama bu demek değilki genel seçimde de aynısı olacak venel s
  • 2 Ay Önce

Üç harfli

Abi 3 harflilere dikkat et.
  • 2 Ay Önce

Muzâffer

Üç harflinin girdiği yere, çıkarmak için üç harfliyi sokuyorlar.

ŞEREFLİ TS

Sayın yazar eskiden bir baba 10 uşak bakaydi şimdi anne baba çalışıyor iki uşak bakmay bırak evi geçindiremiyor ev kirası olmuş bi maaş kadar benim içkim yok sigaram yok gece alemim yok 6 yıldır üs baş aldığım yok yav dini görevimi bile yerine getiremedim kurban kesemedim sen neden bahsediyosun istersen 16 yaşındaki kızımı çalıştırayım onu mu istiyosun haa diceksinki et yeme telofonun markası ne Allah aşkına Türk halkına iyi ve kaliteli şeyleri reva görmüyormusunuz
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Normalde bu EYT'nin çıkmaması gerekiyordu, ama Kılıcdaroğlu ben EYT"yi çıkartıcam deyince bıçak sırtı olan seçim, seçmeninde boş vaatlere inandığını bilen Reis mecburen EYT'yi çıkardı. Dünya da 4 çalışan 1 emekliye bakıyor, bizde 1,5 çalışan 1 emekliye bakıyor.RYT'nin çıkmaması gerekiyordu, yanlışın birincisi bu, 2.si ise memura seyyanen 8.000 lira birde enflasyon farkı verilince emeklinin bu hözüne battı, emekli kendini istenmeyen çocuk gibi hissetti, gereğinide yerel seçimde yaptı, memura yapılan zam boş yatırım olduğu görüldü, çünkü memura Türkiyeyi bağışlasan Ak Parti'ye gelecek oy % 20'dir, memur zihniyeti CHP zihniyeti ile intisaplıdır. Ak Parti'ye memurdan gelen % 20'lik oyda, Ak Parti hükümeti zamanında memuriyetlik kazanan memurlardan gelir. Şimdi iki yanlış bu günkü emeklinin durumuna sirayet etti, bu nasıl düzeltilir bilmiyorum, zor zor hemde çok zor. Ha birde şunu diyeyim, bu iş Ak Parti giderse diğer partiler iktidar olursa düzelir demeyin, daha olur, halı hazırda alınan 12.500 T.L'yi bile alamazsınız. Ben derimki çözerse gene Reis çözer. Yoksa tekrar KEY Parası, Fak-Fuk Fon Parası toplanıp emeklinin maaşı verilme günlerine döner, banka kuyruklarında emeklinin telef edildiği nostaljisini yaşarız.
  • 2 Ay Önce

Doĝru ya doĝru..

Öyle bir zaman da yaşıyoruz ki; Hangi Milletler bu fırtınalı zaman da ayak da durmayı başarırlarsa onlar yola devam ederler.Dünya savaş alanına girdi,hangi Millet büyükmüş bu meydan da belli olcak..Şunu bilin kaybeden herşeyini kaybedecek...ölüm kurtuluş olacak.. .

Vahap

Al bendende o kadar çok doğruları dile getirmiş kardeşimiz bende bir iki husus ekleyeyim 1.adalet sistemi dibe vurdu daha geçen gün cinayet zanlısı denetimli serbestlikten dişarı çıktı bir genç kızımızı hunharca öldürdü bunun gibi bir sürü olay var ,hırsızlık desen hakim zaten ödül gibi ceza veriyor yani demem o ki adalete artık kimse inanmıyor bu çok tehlikeli bir durum2. Eğitimde tam anlamıyla sınıfta çaktık ahlaksız,töresiz,dinsiz bir sistem ve işte sonuç ,şimdilik bunları söyledim daha birkaç husus var işte AK partinin kaybetme nedenleri ha bütün bunlara rağmen bu chp ve avanesine oy verirmiyim bir genel seçimde ASLA VE KATA .

Deli deli küpeli

Eyt yi çıkartan Kılıçdaroğlu'nu esefle gınıyorum.

Erdal

Gerçekler ne kadar acı. . İdris hocam irtibat kuralım sizinle görüsmek istiyorum
  • 2 Ay Önce

Ahmet

Vatandaşın kızdığı, vatandaşa para olmamasıdır.
  • 2 Ay Önce

Temel

İdris bey sen öğretmen emeklisisin. Öğretmenler gelir seviyesi yüksek insanlar değil.Sen nasıl çok para kazandın da fakirlere yardım edecek düzeye geldin.
  • 2 Ay Önce

Temele..

İdris beyin bilmedigi;Aĝlayanların çoĝunun durumu iyi ama Gavurluklarıdan aĝlamaları..

Temel reis

Define küpüne denk gelmiştir

Okur

kanaat kalkti ahirzaman
  • 2 Ay Önce

Erdal

Hayret hocam. İdris hocam. İrtibat telefonunu yazarsan özelden arayayım uygun görürseniz tabi
  • 2 Ay Önce

Vefa

İdris bey emekliyim . Mesele aclık fakirlik meselesi değil. Merkez bankası rezervi son dört yılın en yüksegi, ülke şantiye olmuş ama emekliye gelince yok . Savunma sanayi hariç yatırımları durdur. Birazda emekli rahatlasın .hic bir gelirim yok sadece maasım var ve evlendirilecek oğlum var. Bir dugunün maaliyeti ne kadar. İktidar adil değil maaş konusunda. Bir yıldır nedyanın dilinde emekli. Ben şahsen devlete 32 yıl çalışmış birisiyim . Bu kadar asağılanmanın anlamı yok .ömrüm merhum Erbakan ve bunların peşinden geçti. Hakkım helal değil .
  • 2 Ay Önce

Sefa

Makarnaya devam

Ali

İdris ağabey, reis 12 yılı zorunlu eğitim yaptı. 208 üniversite açtı. Bunlar personel ister, masraf ister. Hiç bir şeye de yaramıyor. Emekliye 12500 gerçekten az.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23