• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

15 Temmuz darbesi üzerinden dindarlara saldırma ahlaksızlığı!

61 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cem Erdem

Sol kafa bu ülkedeki butun darbeleri desteklemıs ve planlamistir..
  • 2 Ay Önce

baybars

Durmadan mecliste Fetö'nün araştırma önergesini kim engelledi deyip duruyorlar.Darbe olsun ilk önce ben o darbecilerin tanklarının önüne çıkarım deyip darbe gecesi tankların arasından sıvışıp belediye başkanının evinde kahve içerek darbenin gerçekleşmesini bekliyenlerin,Fetö'ye meclis araştırılması yapılmasını teklif edenlerle aynı kişiler olduğunu herkes bilmiyormu sanki?
  • 2 Ay Önce

Kenan Yakut

Aynen
  • 2 Ay Önce

KEMALİST

BİZ O KONULARI FETO UYARILARINDA AÇTIMIZDA ALİBEYCİM HATIRLARSANIZ, SİZ, BİZE ADALET BAKANINI ÖRNEK GÖSTERMEKTEYDİNİZ ...NEYDİ? <> HATTA VE ALİBEYCİM, SİZ EĞER GEÇMİŞE BAKARSANIZDA ARABULUCU KİŞİLERDE GÖRDÜK BİR ARAYA GETİRMEYE ÇALIŞAN:)) …girmeyecem .AMA SİZİN BU KEMALİZME KARŞI DÜŞMANLINIZ BİTMEDİ KEMALİZİM BU ÜLKENİN MİLLİ KÜRT ,ÇERKEZ LAZ DEMEDEN ÜLKENİN BEKA BÜTÜNLÜĞÜ VE REFAHINI DÜŞÜNÜYOR ANLADINIZMI NEYMİŞ KEMALİZİM YANİ KEMALİZİM ELİN ADAMINI BURALARA GETİRİP ONLARIN REFAHINI TESİSİ ETMİYOR KİM HANGİ KUTUPTA ONU İYİ BİLMEK LAZIM GÖRMEK LAZIM...!
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu kemalist ve soldan çarklıları uluslararası piyasada satışa çıkarsak kim 5 kuruş verir? Biz zamanlar tavuk gribi vardı ve tavuklar itlaf edilerek hastalığın yayılması önlenmişti. Şimdi bunlar sokak köpekleri ile meşguller. Nafakalı sokak oros.larının ve ülkeyi rahatsız edenlerin de itlafı gerekir. Öyle anlaşılıyorki bu kimselerin ıslahı mümkün değil.
  • 2 Ay Önce

Paşa

O köpekler de Allah'ın yarattığı canlılar İbrahim, keşke dini hassasiyetin olup sende bu hayvanları düşünüyor olsaydın.

Meşgul olduklari konu mu

Seni tedirgin etti?

Orhan İnan

Bu kadar büyük ayrışma yaşayanlar aynı hedeflere yonelebilirler mi?. Tasa da ve sevinçte bir olabilirler mi?.Biz bu kafayla nasıl millet ve devlet olacağız, işte bu cevabını bulamadığım sorular..Rabbim bu aziz milleti korusun.
  • 2 Ay Önce

15 temmuza dil uzatan şerefsizdir...bu kadar nettir..kudursunlar

çirkefler yine sıraya girmiş yorum yazmaya...kendi çirkef gazetelerine yorum yazamayanlar soluğu burada alıyor...OKUDUĞUNU ANLAMAYAN AHMAKLARI gördükçe neden bu milletin ayyaşlara oy verdiğini daha iyi anlıyoruz
  • 2 Ay Önce

Mis

Aynı çeşme Belediyesi'nin tev konserine çağırdığı Yunan şarkıcı Türk bayrağı ve Atatürk posterini görünce sahneye çıkmamış.
  • 2 Ay Önce

Tel Aviv'li Dinsiz Nefer'

Yunanlı şarkıcıyı yedirmeyiz.. Netentahu'yu yedirmeyiz...Laiklik kazanacak...

Çift pasaportu olan

Temmuz ayının çıkmasına şuracıkta bir,iki hafta kaldı meclis ay sonunda tahtile girecek şu çift pasaportu olan gidip siyonist terör örgütünün saflarına gidip katliamlara katılıp sonra gelip boğazda yalılarda zevku sefa içinde hicbirşey olmamışgibi ortalıklarda dolaşan siyonist kö...ler hakkında meclisten herhangi bir şey çıkacakmı yoksa onlarda serbest dolaşmaya devammı edecekler?Hüda par'vermiş olduğu kanun teklifi havadamı kalacak.
  • 2 Ay Önce

Ismail

Darbeyi yapan fetoculer degilmis, kemalistlermis diyor yazar:)) yolun acik olsun yazar. Mazhar osmana dogru
  • 2 Ay Önce

Yaşar ali cinal

Seriat hayattir.. Hayat; iman ve cihattir elhamdülillah..
  • 2 Ay Önce

Bence de

Ben Cuma namazina en son 6 ay önce gittim. Sen 2 sene önce mi gittin, benim gibi şeriat özlemiyle yanan kardeşim.

saldıran yok da

Temennin öyle değil mi, ahhh bi saldırsalarda güzelce bi magduru oynasak diye. Cünkü efendiniz de sever magduru oynamayı.
  • 2 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Konyalı bir Yörük Türkmeni olarak diyorum ki: Bu topraklar asirlardir Türk Islam yurdudur ve halkımızın ezici bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah...PKK, TIKKO, Yahudi çomarlari ve kriptolar artık bu gerçeğe alışıp tahammül etmeyi öğrenmelidir.. Ya da yallah ana vatananiza Tel Aviv'e, Erivan'a... x x
  • 2 Ay Önce

Cem Erdem

Konuştukça rezil olanda yerin dibine batanda sensin.
  • 2 Ay Önce

hilmi

önümüzde bir faiz konusu var. bir de faize karşı olduğunu söyleyen hırt yazarlar var. ama görün ki dakika bir gol bir misali bu riyakar yazarlar faiz artışını eleştirememektedir. bunlar acaba müslüman mıdır.
  • 2 Ay Önce

sefa

2010 yılında yapılan hsyk seçiminde cemaatle kimin aday olacağında anlaşan iktidar.Cemaatin listesi diye bugün lanetlenen o listedeki isimlere oy verilmesi için hakim savcıların cep telefonlarına mesajlar gönderildiğinin şahidiyim.O gün bu listeye oy verin diyenler, cemaat savcılarının hükumete adli operasyonu sonrası o listedeki hsyk üyelerinin bir kısmı hükumete direnince kendi seçtirdikleri üyeleri paralel ilan ettiler.15temmuz darbesi sonrası hepsini(hsyk genel sekreteri dahil) tutuklattılar
  • 2 Ay Önce

AVUKAT HAYDAR

Kalemine kuvvet Sefa Kardes, ama şahitlik etmene hic gerek yoktu !!! Cunku dunyada bir ilk gerceklesti, tum liste secimden once gazatelerde yayinlandi ve secim olduktan sonra tek bir degisiklik yoktu !!! O esnada Ali Bey ve kadrolu 2-3 kufurbaz ve mufteri trolu seyirci poziyonundaydilar, hatta acip bakin haber ve yorumlara, ALKISLADILAR !!!

Aslan parçası

Bişey sorucam Ali, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük ekonomik kurtuluş savaşını veriyoruz dedi değilmi reis ama ekonomi bozuk diyenlere hemen dış güçlerin yanında niye diyorsun peki, yine LGBT destekli dediğiniz İstanbul sözleşmesini ak parti çıkardı hepiniz de destek verdiniz değilmi niye sonra başkalarını LGBT sevici yapıyorsun Ali, CHP zihniyeti din karşıtı ifadeni çok okuyoruz senin peki nas ve ayeti unutup bir kenara koyup faiz politikası uygulayanlara niye bişey demiyorsun Ali üstelik destekte niye veriyorsun Ali,ne istediler de vermedik diyenleri,darbe yapacaklarına kargalar bile güler diyenleri, çok özledik bitsin bu hasret diyenleri,namaz kılan insanlardan zarar gelmez diyenleri,bir çok feto araştırılsın önergesi veren muhalefeti veto edenleri niye yazmazsın Ali, üstelik bunları görmeyen sen iki resimle bağlantı kurup CHP yi niye fetocu ilan edersin Ali,bak Meral Akşener için de feto projesi demiştiniz noldu bişey çıkmadı üstelik dokunulmazlığı da olmadığı halde, şimdi de gereksiz zorlama bir yazıyla CHP ve feto işbirliği tarzında yazı da neyin nesi Ali, lütfen sizi ciddiyete davet ediyorum.
  • 2 Ay Önce

Utanmsk mı?

Bunlarda mı? Mümkün mü?

Ayhan

Ali bey bunları yazamaz. İşine gelmez çünkü. Ona göre AKP ye oy vermeyen herkes Fetöcü. Utanmasa Koç gurubunuda Fetöcü ilan edecek.

A101

Harika bi yazı tebrik ederim

Okul

Darbeyi Fetocüler yaptı, ve onlar hepsi dindar insanlardı. Bunu Kemalistlere yüklemek, milletin aklıyla alay etmek demektir.
  • 2 Ay Önce

HAKLISIN

Merak etme bu millet Ali ve onun gibi kafalarla alay edip ilk secimde gomecek sandiga

Hemşinli

Sevgili okul Ali nin işi gucu okuruyla dalga geçmek

Tunç

Rabbim, bu ülkeyi ve bu necip milleti CHP ve zihniyetinin şerrinden korusun. Rahmetli üstadın dediği gibi CHP, Türke dinini, örfünü, kültürünü, dilini, hayat tarzını unutturmaya yönelik kurulan bir katliam kuruluşudur.
  • 2 Ay Önce

Tunç

Ben hem de arabın dibi çıktım :-(((((

ÇAĞDA

tunçNECİP MİLLETİNİN CEHALETİNDEN KORUSUN BU DİĞİTAL ÇAĞDA

sefa

cidden mi?

Türk'un dini, örfü, kültürü, dili, hayat tarzı mı :-))) Cok guldurdun beni :-) Asagidaki testi coz ve cevap yaz hemen, adamsan tabii ki !!!

Cok SAYIDA VAR, ama TURKLE ARAP'I AYRID EDEN KRITERLERDEN en onemli olan SADECE 5 TANESI: 1. Gercek Turk teknoloji uretir, Ilk - Ortacag'da celige en iyi suyu veren, en gelismis ok, yay, mizrak ureten millet oldugu icin dunyaya hukmetmistir, Arap ise takke, takunya, tespih, misvak, deve semerinden baska bisey uretemez, ucan seccade ile aya filan gidecegini zanneder, savaslarda ebabil kuslarindan medet umar... 2. Turk KIMIZ veya benzerini icer, Arap ise ikisi de dogal yontemlerle elde edildikleri halde sirke icer ama az icilirse sagliga cok faydali oldugu kanitlanmis feremente bir uzum olan sarabi asla icmez... 3. Türk KADIN ERKEK birlikte DANS Eder, Arap kadini ise guvenilmez 3. sinif kullar olarak gorulduklerinden erkeklerle degil dans etmek, ayni odada bile bulunamaz, haramdir haa... 4. Turk kadini mevsime gore giyinir, basini ortmez, Arap kadini ise erkekleri tiril tiril, hatta bazilari sortla gezerken yaz sicaginda manto-carsaf-burka giyer, sacinin telini bile gosteremez... 5. Türkte KADIN ERKEKLE ESIT hatta BIR ADIM ONDEDIR, genelde son sozu soyler, HANIM Kelimesi ordan gelir, Cin'e bile Cin seddinin insa ettirmis, 1517'ye kadar 16 Imparatorluk kurmus, 17. yuzyildan sonra Araplastigi icin Araplar gibi sirti minderden kalkmayan (Son 400 yildir adam olmus tek bir arap milletinin ismini bilen varsa yazsin cevaplarda) Turk Milletinin Hanlari, "BEN HAN'IM, KARIM da BENIM HAN'IM" Derdi, Arapta ise kadin 1/2 sahittir, evde oturup cocuk bakar ve kocasina hizmet eder, gozu kapida kuma ve cariyeler ne zaman gelecek diye bekler. Testi yapanlar ne cikti yazabilirler mi acaba ???

Ahmet Uçar

Hasan abi bunlar Yahudi siyonist zihniyetine sahip oldukları için Hem adamı döverler Hemde Yetişin Adam dövüyorlar Diye bağırır Lar.
  • 2 Ay Önce

Çaykaralı Fahri Horolom

CHP'lilerin rezil olma modu yoktur. Bu nedenle ne yaparsa yapsınlar kendilerine göre normaldir. Ha CHP ha Fetö ha Siyonistler ha PKK...
  • 2 Ay Önce

Ercan

CHP'liler "ne istediniz de vermedik", "dön bitsin artık bu hasret" dediler değil mi? Haklısın rezaletin bı tanımı yapılmalı ki rezil kimmiş bilinsin.

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

Kemalist Nefer

Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır...
  • 2 Ay Önce

Şizofreni öyle birşey değil

Şizofreni, münafığın kendini üstün takva sahibi zannetmesidir.

BASLIKLA YORUM NE ALAKA ???

HERKESI KENDIN gibi GZ'li YERINE KOYMA BIR DAHA !!!

TAM

nefer TAM TERSİ OLMASIN

Bir Dost

Dün de yazdım.... Bu ülkenin başbakan ve bakanlarının katledildiği 27 Mayıs kanlı darbesini bile yıllarca "Anayasa ve Özgürlük Bayrami" olarak kutlayan hastalıklı kirli sol zihniyeti ve 28 Şubat'çi ilerici, seküler , mezhepçi, Kandil devrimcisi solcuları, Kemalistleri; 15 Temmuz gecesi; Kadikoy' de, Şişli'de l, Bostancı'da, Çankaya'da, Cayyolu'nda, Incek'te, Karşıyaka'da...vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve tankları alkışlarken görüyoruz.. Darbeci zihniyetin cani çıkar; huyu çıkmaz.. x
  • 2 Ay Önce

Kirli post

"Besle kargayı oysun gözünü"

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ ALLAH CC RAZI OLSUN, YENİ NESİL İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR LAR ,YALANCI LIK MODA OLDU MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER MÜNAFIKLAR ÇOKTUR, VER YALANI ORTAYA GİTSİN HESABI SORACAK YOOOOOK TUUUUR.....MEDYA SERMAYE YARGI, KÖR SAĞIR DİLSİZ.......ŞEHİT LERİN KANINDA BOĞULACAK SINIZ İNŞALLAH AMİN......
  • 2 Ay Önce

Muzo

Çok haklısın, 1400 yıldır gerçek salih müslümanlar ne çektiyse bahsettiğin o "MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER MÜNAFIKLAR" dan çekti. O yüzden çok dikkatli olup dini, kutsal kitabı ve değerleri kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda korkmadan ve çekinmeden kullanan bu cahil ama kurnaz yobaz takımına pirim vermemek ve kanmamak gerekir.

EVEL

muzaffer BİRTEK UYANIK SENMİSİN EVEL

TESBITLE TESPITIN dahi FARKINDAN bihaber MUZAFFER..

Tam 11 defa NEFER beni sitenin en mufteri ve kufurbaz trolu ilan etti ve yorumu yayinlandi, ama BENDE AR DAMARI YOK ki UTANIP ISMIMI veya TARZIMI DEGISTIREYIM !!! HAVHAV, HAVHAV !!!

şüayıp

Dünya kuruldu kurulalı her devirde din düşmanları olacaktır
  • 2 Ay Önce

Paşa

LGBT destekli İstanbul sözleşmesini kim çıkardı Şuayip,nas ve ayeti unutup bir kenara koyup faiz politikası kim uyguluyor Şuayip, zinayı kim suç olmaktan çıkardı Şuayip, pandemide müjde diye ucuz faizle kredi çekin kim dedi Şuayip,bunlar din değilmi senin gözünde Şuayip efendi.

Şey

Burda cok sayida zircahil ve mufteri hav hav var !!! Girgir ve Firt kapandi, ustelik bur de AKP Iktidar oldu, gulmeyi ucuntmustuk, onlar beni cok eglendiriyorlar !!!

Şey

Ne işin var burada peki, git dinsizlerin olduğu mecralarda otla.

ŞEY

şu ayıp İNSANLIK TARİHİ BOYUNCA DİN İNSANLIĞA KAN KİN AÇLIK DİNİ DESBOTİZİM ZULUM SAVAŞDAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY GETİRMEMİŞTİR

şüyo

Dünya kuruldu kurulalı her devirde din simsarları olacaktır

Namık kasımoğlu

Ali Bey, Fetö, nün siyasi ayağı araştırılsın önergesi neden reddedildi...? 
  • 2 Ay Önce

Aşağıdakiler'e

Fetöşü çağırdı evet, neden? ABD ye vermemek içindi bide Reis, kandırıldık dediya açık yüreklikle, ister inanın ister inanmayın Kılıçtaroglu gibi 15 Temmuz da kaçmadı, halkının yanında durdu..

Paşa

Evet yeni fark ettim..@Bir Dost bu ülkedeki bütün darbe ve muhtıraları can-i gönülden destekleyip alkışlayan darbelerin ana çıkış noktası hastalıklı darbeci sol zihniyeti işaret etmiş.. Bence çok haklı..

Paşa

Varmı cevabın Ali bey.

dertli

Araştırılsaydı darbenin siyasi ayağı acaba kime dokunacaktı...Fetöyü besleyip büyüten kimlerdi...Hatırlıyorum da mecliste hoca efendilerine toz kondurmayan milletvekillerine mi gidecekti....Bu yalanı bırakın: Hepiniz oradaydınız....Yalansa yalan deyin....

Ali

Bak yukarida @Bir Dost ; 15 Temmuz'un ve bu ülkedeki bütün darbelerin siyasi ayağını yazmış...

Ali

Cunkuuu, beraber yuruduk biz o yollardaaaa :-)

Ali

Ucu bana bile dokunabilirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23