• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ darbe yapamasa da amacına ulaştı!

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Halit

Anladık sizi.Fakat Cemaat diyor ki: Biz yapmadık.Gelin ortak bir hukuk bürosu kuralım.Araştıralım.Kim suçlu ortaya çıkar?
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Rabbim bizleri her türlü şerden muhafaza buyursun. Fitneleri boşa çıkarsın. Zor bir dönemden geçiyoruz..
  • 2 Ay Önce

Yorum

15 temmuzdan önce fetö hizmet hareketi diye anlıyordu. İşte bu yüzden demokrasi ve laiklik vazgeçilmezimizdir
  • 2 Ay Önce

Kanber

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ Emperyalist, soykırımcı, ırkçı ve katil ABD, AVRUPA ve siyonist İSRAİL'in uşağı, ermeni dölü Fethullah ve müritleri yani FETÖ/PDY + PKK işbirlik içerisinde Türkiye'mizde iç savaş çıkartıp, parçalayıp, mabedimizi, namusumuzu namahrem ellerle kirletmek ve işgal ettirmek için 15 Temmuz 2016 da giriştiği darbe girişimini lanetle kınıyor. 252 Şehidimize Allah'tan rahmet, 2.193 gazi ve Şehit yakınlarına sabır, Kahraman halkımıza ve yöneticilerimize Allah razı olsun diyorum. Allah bu ve benzeri felâketlerden ülkemizi korusun.
  • 2 Ay Önce

Ömer

Bugün ister fetö diyelim , ister , cia mossad olsun ekonomi enflasyon pahalılıkla darbe yapmaya çalışıyor , hala farkedemiyoruz oyun büyük . Hedef Ak partiyi bitirip , CHP yi 28 de ezici çoğunlukla iktidara getirmek . İşte suni enflasyonu şişirip milleti bezdirmek perişan etmek istiyorlar . Buradan uyarıyorum millet perişan şimdi pazardan geldim inanılmaz pahalılık var 80 100 den aşağı bir şey yok . Burada hükümetimizin de bariz hataları oldu . Demirel’in dediği gibi mutfağın deviremeyeceği iktidar yok . Hedefleri belli . Hep uyarıyoruz ama dinleyen yok . Ak parti böyle giderse yüzde yirmi oyu bile bulamayacak . İnanılmaz tepki var . Emekli zaten bitmiş , sanayici habire zam yapıyor bir firma karını yüzde 1500 arttırmış bu nedir ya bu ne haldir . Bu apaçık darbe değil de nedir .
  • 2 Ay Önce

Zks

Fetö menzil hiç fark yokki. 
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Fetö ifşa oldu olmasınada, kökü hala kurutulamadı. Ege'de, Trakya'da hala kaçmaya çalışan ve yakalanan melunlar var. Adamlar bazı devlet kurumlarında el altından olsada hala faaller. Ayrıca bu Süleymancı'larıda aynı bu Fetö gibi düşünmek lazım, onlarda aynı tavanın balığı. Şu anda pasif gibi durduklarına bakmayın, kendilerini güçlü ve malik hissettiklerinde Fetö gibi bir kumpas yapmaktan asla çekinmezler.
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 2 Ay Önce

Tika

Şeriat diye diye halkı kandırıp sindirme politikası uyguluyorlar inanmayın kanmayın
  • 2 Ay Önce

Okur

Fetö (ABD) ile en büyük mücadele veren İran oldu. Iran İslam devrimi fetö (ABD) ile mücadele devrimiydi ve başardılar. Keşke tüm İslam ülkelerinde İran gibi fetö (ABD) kapı dışarı edilse. Tüm İslam ülkeleri İran devrimini izlemeli ve kendi ülkelerinde İran gibi bir İslam devrimi yapabilse. İslam ülkeleri, İran'ın İslam'ı (Şii) ile kavga edeceklerine kendi ülkelerindeki fetö (ABD) ile mücadele etseler daha İslami olmazmı? Hıristiyan ülkelerin bir kaçında (Küba, Venezuela, Nikaragua, Güney Afrika...) fetö (ABD) ile mücadele edilerek fetö (ABD) kovuldu Müslüman ülkelerin daha fazlasında fetö (ABD) ile mücadele edilmeli ülkelerinden inançlarından çıkarılmalı. Fetö (ABD) soğuk savaş döneminde dinimize sızdı, kullandı. bir an önce tüm İslam ülkelerindeki fetö (ABD) çıkarılmalıdır.
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Fetonun yerini selefiler şifacılar hizbullahvilar aldı.Devlet bunlara dikkat etmeli.Cubbeli dogru soyledi be arkasindan cemaat ikiye bolundu

Cem

Yahu hala cemaat ve tarikatlar diyorsunuz. Bu ülkenin yetiştirdiği bir değerdir dediğiniz Fethullah zehirli yilan çıkmışken siz hala cemaatlerden bahsediyorsunuz. Bu ülkede cumhuriyet var kardeşim başka fetoler aramayın
  • 2 Ay Önce

Fetö-CİAmat..!

kahrolsun 3 virüs.. kamalizm/chp-fetöizm-apoizm/pkk.. hepsi batı/batıl proje..
  • 2 Ay Önce

Görüş

Evet FETÖ dini hedef aldı, ama Türkiye de kaç tane daha FETÖ var. Menzil diyorsunuz, sadece Menzil mi? sadece para toplayan yerlere dönüşmüş, yaptığı herhangi bir güzel işi görülmeyen yapılara dönüşmüş bu alanlar FETÖ ye ihtiyaç duymuyor. Saygıyı, sevgiyi, muhabbeti ve dinin özünü kaybetmiş bu yapılar zaten dokunsan yıkılacak durumda. İçine derin amerika kaçmış cemaat, tarikat görünümü yapılar da cabası. Kısaca devlet sıkıntılı, devlet yetersiz, devlet mekanizması düzgün işlemiyor. O akla, plana, vizyona, kadroya öngörüye adalete eğitime dirayete.... vesaire vesaire vesaire
  • 2 Ay Önce

ATADIM

görüş ONLARI O MAKAMLARA BENMİ ATADIM

Okur

Tüm İslam ülkelerinin Iran İslam devrimi gibi devrimlere ihtiyacı vardır. Tüm dünyadaki İslam ülkelerinin yönetimleri, ibadeti, din adamları, siyaseti, orduları, güvenlik sistemi fetö (ABD) olmuştur. Iran İslam devrimi gibi devrimler ile fetö'den kurtulabilir. Küba, Venezuela, Vietnam, İran, Nikaragua gibi onlarca ülkede fetö (ABD) ile mücadele edildi ve başarıldı. Tüm dünyada fetö (ABD) ile mücadele edilmelidir.

Mustafa

Fetö itikadı bozdu, Menzili savunmayın.
  • 2 Ay Önce

Sokağın SESİ

❗15 TEMMUZ 2016❗ ????????15 TEMMUZ???????? ➖Emperyalistlerin Sömürüsüne karşı❗Büyük TÜRK MİLLETİNİN Ayağa kalktığı günün adıdır. ➖15 Temmuz, ABD nin 40 yıllık planlarının 15 saatte çöpe atıldığı günün adıdır. ➖15 TEMMUZ 2016❗Başta ABD, Emperyalistlerin yüz yıldır yönetmeye çalıştığı Ülkemiz Yönetiminin teslim edilmediği günün adıdır. ➖15 TEMMUZ ????????ŞEHİTLER ve GAZİLER???????? Günüdür. ????????????????????????????????????????????????????????BAYRAKLARIMIZI Bugün den asabiliriz ????????????????????????????????????????????????????????
  • 2 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Yeni Asya grubu tam FETÖ'cüdürler. Süleymancılar da parayı inançlı insanlardan toplarlar, oyları CHP'ye verirler. Kuriş onları, ulül emre itaat farzdır diye kandırıyor.
  • 2 Ay Önce

Rizeli

Süleymancılar ..

FIRILDAK

izmirli ASIL FETO SENSİN BUNU ĞİZLEMEK İÇİN AŞIRI BAĞURIYORSUN 

Ahmet Faruk

Fetöşler çok sinsi bir şekilde devletin içinde halen daha örgütleniyorlar. Bu fetöşlerin kökü kurutulmalı artık.
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Merakımdan soruyorum 15 temmuzda kimler vefat etti fakir halk ..
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23