• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Tanrı Amerika’yı Korusun”

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yinalbey

Medya ve sanat ile ilgili yorumum... Sol cenah, beşinci kol medya cenahı, mason kuruluşları ve destek veren şirketleri et tırnak gibi birlikte çalışırken, birbirlerini maddi ve manevi desteklerken, mütedeyyin kesim birbirinden kaçıp ahirete çuvalla paralarını götüreceğini zannetmekle meşgul. Mütedeyyin sağ cenahın ciddi bir kültür eksikliği ve öz kültürüne hakimiyetsizliği söz konusu. Mütedeyyin cenah tembel ve basiretsizce sanatı kültürü geliştirmek için asla çabalamıyor. Kendi ekollerini üretip desteklemiyor. Sonra noluyor? Namazlı ana babanın zibidi serseri çocuğu oluyor. Niye? Çünkü kültürü besleyecek doneye aile sahip değil, kendini geliştirmeye gayret etmemiş. Sokakta 2 kelimeyi yanyana getirip konuşamayan, yolda doğru düzgün yürüyemeyen insanlara dönüşüyorlar.  
  • 2 Ay Önce

Ayhan

Niye mütedeyyin sağ cenah oluyor o tasvir ettiklerin? Sağ cenah mütedeyyin mi bağnaz mı? Saadet sağ mı sol mu? AKP sağ ise, AKP seçmeninin 80% mütedeyyin felan değil, sadece bağnaz ve statükocu.

Okur

23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim bayramlarında Atatürk şiirleri okuyan ilkokul çocuklarımızla övünürken ne kadar doğru yaptıkki kurye ve NATO şiirleri okuyan çocuklarımızla övünürken neyi doğru yapalım? İlkokula yeni başlamış, okuma yazma öğrenmiş çocuk Atatürk şiirleri okurkan Atatürk'ün ne yaptığını tam olarak bilmiyor ama bizler Atatürk'ün yaptıklarını bilmemize rağmen o çocuğun okuduğu o şiirden dolayı övünüyor çocuğa aferin çok güzel okudun diyerek Atatürk'ü tanrılaştırıyoruz. Tanrı Amerika'yı korusun ile ne mutlu Türküm diyene, Tanrı Atatürk'ü korusun benzer sloganlardır.
  • 2 Ay Önce

Korkut

Yuz yil once bati medeniyeti diye Vatanimizi felakete surukleyenlerin yaptiklari yikim Harf ve dille oynamalari Turk milletini ozunden koparmisdir.Hic bir sey imal etmeden gaz lambasinin camini bile avrupa diye sattilar.yerli mallarinida yerli karakteride oldurduler.Abd sokaklari alkolik ve uyusturucu bagimlisi sokaklarda yatan milyonlarla doludur.Batinin ilim ve teknikden baska ornek alacak degerleri yoktur.Bu degerler saygi sevgi yasam comertlik bunlarda bulamassiniz.Biz tekrar dinimize sahip cikip zOsmanli egitim sistemine donmedikce belalardan kurtulamayiz.
  • 2 Ay Önce

Kokut’ cevap

Zihinsel özürlü, gerizekalı, prematüre doğum gibi terimler hakaret olarak manipüle edildiği bilinen bir olay. Bunu bilimsel, yani klinikal, şekilde ele aldığında, göstergeleri harekete çeviren insanları daha bir kolaylıkla teşhis ve tedavimedebiliriz.

okur

amen
  • 2 Ay Önce

Abdulla

Herşeye islamı zorla sokmaya çalıştıkca insanlar daha da islamdan kaçacak. İnsanlar artık islamı bir sansür makinesi, bir yasaklama inancı olarak görüyor. Benden uyarması.
  • 2 Ay Önce

Abdullah

Öyleyse durum bodurum.Bindik bir alamete, gidiyoruz Kıyamete..."Ya rab, içimizdeki beyinsizlerin yüzünden bizi helak etme ! Amin!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23