• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maliye Bakanı kimlerin canını acıttı?

94 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bir dost

Hanı bir kanun çıkmıştı yalan haberlerin cezası vardı koskoca bakan kanunla hakkını niye aramıyor sadece açıklamayla yetiniyor
  • 2 Ay Önce

Doğru Tespit

CHP nin ve diğer Muhaliflerin tüm iftiralarını ve gerçeklerini kitapcıklar halinde yayınlayın çoğu saf vatandaşlar bunlara inanıyor Ülkesi için canla başla çalışan Dürüst insanlara düşmanlık yapıyorlar hatta bu iş bir gün iç savaşa bile gider o kadar kinleniyorlar cevapları çok izlenen sosyal medyalarda sürekli yayınlayıp suratlarına çarpın az okunan köşelerde edeple kibarca yazılan cevaplarla bu iş olmuyor arsızların taktiği ile çokça dolaşıma sokun sürekli işleyin hatta Reis bir kitapcık bastırsın Yalanlar ve gerçekler diye halka bedava dağıtılsın.
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, aileyi korumazsanız iftiralar ile meşgul olan birçok insan üretmiş olursunuz. 1988'den beri doğan çocukların biyolojik babalarının bulunması için DNA testi yaptırmaları zarureti var. Dürüst birisi başkası hakkında iftira edemez yoksa. İftiralar arkası arkasına yapıştıranların süresiz nafaka ile evli kadınların mahkeme kararıyla oros. yapıldığından hiç bahseden yok. Mahkeme kararıyla kripto oros. üretimi süresiz nafaka ile sürdürülüyor. Güya Türklerde namus birinci planda geliyordu. Şimdi ZAMLAR, FETO gibi konular görüşülerek oros. üretimi perde arkasında son sürat yürüyor. Millete paradan önce NAMUS lazım.
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Devlet muktedir değilki muktedir olan chp ve avenesi 100 yıldir onun icin boşuna yazmayın azinlik chp nin dedigi oluyor her daim ne zaman muktedir olursanzz zaten kacarlar o zaman sessizce
  • 2 Ay Önce

aladin

Fatih Altaylı denen pisliğe niçin dokunulamıyor anlamakta zorlanıyorum. Daha ne yapması gerekiyor. Adam resmen ajan provokatör.
  • 2 Ay Önce

Krizin Bedeli Yoksullara Ödetiliyor

Kapitalistlere selam, dar gelirli, dul, yetim, emekliye vergi çakıyor. Vergilerin 0/065 i dolaylı vergilerden toplanıyor. Kimlerin canını acıtmış Ali Bey. Açlık sınırının altında milyonlarca insan maaş alıyor. 
  • 2 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! AĞZINIZA SAĞLIK. BU KESİM DAHA ÇOK HAVLIYAÇAK. ANLIYORUM Kİ,"MALİYE BAKANIMIZ"DOĞRU YOLDA. BU MEMLEKETTE 15 MİLYON EMEKLİ VAR. BU İNSANLARIN MAAŞI,HER AY TIKIR TIKIR ÖDENİYOR. HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN, GÖREVİ YAPMAKLA MÜKELLEFİZ. EN HELAL PARA,VERGİSİ ÖDENMİŞ PARADIR. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 2 Ay Önce

KISAS

Bu yalan haberlerin suçlusu AKPARTİ dir. Sözcü denen paçavra çıktığı günden beri her gün manşetten, yalan söylüyor.Her gün AKPARTİ ve ona oy verenlere küfür ediyor. Hiç bir yaptırım - ceza görmediği için kendi kitlesini zehirlemeye devam ediyor. AKPARTİ bu tiplerle ciddi bir şekilde mücadele etmeli
  • 2 Ay Önce

Söxcüyü

İzmirliler yaşatır

Spiit

Ekonomi bilgine hayranım ali keşke sen maliye bakanı olaydın  
  • 2 Ay Önce

Eyüp Tekin

Yalan habere ceza Yok mu. İftirayı atanlara bir hafta boyunca ekrana çıkarıp özür dileme cezası vereceksin ki bir daha haber yaparken kılı kırk yarsınlar
  • 2 Ay Önce

Okur

Hani nas varsa sana bana ne oluyor denilmişti ya.Ne oldu nas nesh mi edildi.
  • 2 Ay Önce

Erzincanlı.

Ali bey, bilmedigim için soruyorum:Haberi yapanlar,haberin doĝru olup olmadıĝını araştırmaları gerekmiyor'mu?Bakan bey yalanlıyor,sonra nasıl devam ediyor.Bir tarafta Zeyrek ve Altaylı,her ikisi de nasıl bir ahlaka sahip oldukları biliniyor,her ikisi için de yalan ve doĝrunun arasın da bir fark yok,fark algıya hizmet ve keseye girebilmesi.Bakan bey bunların iftiralarıyla uĝraşmıyorsa ve bundan birşey çıkmıyorsa normal vatandaş Adalete güvenip meydana nasıl çıksın!!!Ama bu ikisi de çok beddua aldı...Beddua Alkol tokatıylamı kendini gösterecek.......
  • 2 Ay Önce

Mehmet

BUNA BENZER YALANLARIN HER ALANDA YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ DA O YETKİLİ iletişim başkanlığı NE GÜNE DURUR. DURUYOR ONU ANLAMIYORUZ. ayıp değil ya!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Ay Önce

Deras

Faizin %8, enflasyonun %50 olduğu ortamda insanları mal stoklamaya, altın döviz almaya yönlendirerek mi enflasyonu indirmeye çalışacaksınız sn yazar. Yok efendim faizin artışı mal fiyatına yansıyacakmış. O yüzde elli enflasyon içinde faiz yerine babalar gibi kur farkı var. Açın biraz makro mikro ekonomi okuyun da ufkunuz açılsın.
  • 2 Ay Önce

Mehmet Şerif ( Batının Sefaleti )

'İsrail güvenli' dediği El-Mevasi'ye saldırdı: En az 71 ölü. Cumhurbaşkanımız NATO zirvesinde her nekadar Filistin dese de Batılıların kulakları sağır gözleri kör dilleri laldı. Çünkü Batı Hakka karşı savaşıyorken nasıl duyabilir görebilir. Şuan sadece Ukraynayı Rusyayı yani kendi güç ve çıkar savaşını görüyor. Adalet merhamet namus ahlak insanlık kardesşlik sadece çıkarları izin verdiğinde görülen içi boş sözlerdir. Elbette yüce Allahı bilmeyenler için maneviyatta insanlık da adalet de anlamsızdır.
  • 2 Ay Önce

Mert

Emekli nin
  • 2 Ay Önce

Koyuncu

Bildiğim tek şey Sayın Mehmet Şimşekin verdiği tüm kararların benim gibi emeklilerin ve fakirlerin canını acıttıgı. Verdiği kararlarla zengin daha zengin olurken, Üzerinde oynanan TUİK Verileriyle ben daha fakir oldum. geçinemez hale düştüm. Allah yardımcımız olsun. Rabbim bizi idare edenlere akıl fikir ve merhamet versin.Unutmasınlarki Yüce Allah bu verdikleri her kararın hesabını onlardan soracaktır.Allah yardımcımız olsun.
  • 2 Ay Önce

Karamanlı

Dün bu şimşek’e Babacan ve Davutoğlu ile birlikte dolandırıcı diyen siz değil misiniz? Ya gerçekten dolandırıcıdır, ( ki reis yalan söylecek değil) ama sizden olduğu için yasal işlem yapılmamıştır. ekonomiyi teslim ettiğinize göre iftira atılmıştır. Şimdi utanmadan adamı savunuyorsun. Mehmet’i bu kadar seviyordun, niye dolandırıcı dendiğinde savunmadın . Altaylı’dan diğerlerinden farkınız ne , siz de yalancısınız onlar da. Farkınız siz en iyi müslümansınız. Bir de utanmadan “”Kimler, bizleri niye kullanıyor. Niye önümüze belgesiz bu iftiraları atmamız için, asılsız isnat metinleri konuluyor” demiyorlar..” diyerek ahlak dersi veriyorsun.
  • 2 Ay Önce

Ali

Zevkten dort kose oluyorum seni okuyunca. Caresizlik bu olsa gerek. Hisset Ali, devam et hissetmeye iliklerine kadar. Seni cok zor bir r yil bekliyor. Fazla sacmalamak yok ama yazarken, komiklikten cikip bunaltma okurlari.
  • 2 Ay Önce

Ahmet Uçar

Kardeşim Yalan habere ceza kanunu çıkmıştı bu utanmazlar in yakasına yapışacak bir savcı YOKMU. Bunların putları paradır cezası beş se on a çıkarılsın. Hükümet bunların yalanına cevap vermek için mi kuruldu.
  • 2 Ay Önce

Ahmet Uçara

Yalana ceza gelse cezayı kim alır. 147 liraya zeytin yagı(sızma) 2,5 liraya yumurta 141 liraya peynir 39 liraya 1 ki yoğurt var mı? (bunlar enflasyon tesbitinde esas alınan mal ve fiyatları tuik'in) Beğendin mi Ahmet? Ne ölçüm ama. Hiiç yalan yok, bilerek çarpıtılmış ki çalışan ve emeklinin maaş artış hakkı yensin. Nasıl ama? Siz övgüye devam,tuzu kurular, yüzü kızarmazlar.

İsmaıl. ERCIKTI

Malıye bakanı Mehmet Şımşek vergı kanunu cıkarma geckalmiştır 22senedır nedeydışer
  • 2 Ay Önce

Karamanlı

Dün bu şimşek’e Babacan ve Davutoğlu ile birlikte dolandırıcı diyen siz değil misiniz? Ya gerçekten dolandırıcıdır, ( ki reis yalan söylecek değil) ama sizden olduğu için yasal işlem yapılmamıştır. ekonomiyi teslim ettiğinize göre iftira atılmıştır. Şimdi utanmadan adamı savunuyorsun. Mehmet’i bu kadar seviyordun, niye dolandırıcı dendiğinde savunmadın . Altaylı’dan diğerlerinden farkınız ne , siz de yalancısınız onlar da. Farkınız siz en iyi müslümansınız. Bir de utanmadan “”Kimler, bizleri niye kullanıyor. Niye önümüze belgesiz bu iftiraları atmamız için, asılsız isnat metinleri konuluyor” demiyorlar..” diyerek ahlak dersi veriyorsun.
  • 2 Ay Önce

İhsan y

Hacı artık sen bile ne yazacağını bilemez olmuşsun Reis araba konvoyu olayını abartmış ABD ye bile 5 uçakla gitmiş neyin tasarrufu bu tasarruf sadece emekli ve asgari ücretle çalışan ve çoğunluğu AKP ye oy verdiğine pişman garibana
  • 2 Ay Önce

İfnetor

Artık yeter ...sokak dostlarımız için iyi kanunlar çıkmalı. Artık yeter yoksa gideceğim bu ülkeden......
  • 2 Ay Önce

Keşke

.......

Nuran Devres

Bakan iddiaların hepsine cevap ver(e)miyor. Deniz Zeyrek 65.000 e mangal alındığını söyledi. Cevap şu: 65.000 değil, 45.000. 24.000 liraya bakanlığına özel tuvalet yaptırdığı söylendi. Cevap tısss.
  • 2 Ay Önce

...

Saddam'ın Altın klozetine benzemiş gerçek çok sonra anlaşıldı ki, o zaman da Saddam dünya dan göçmüştü. İftiracılar hep var olacak..

E memur

Ali bey hükumeti savunmak için bu kadar kendinizi neden zorluyorsunuz güya maliye bakanından zenginler rahatsizmis, bunun öyle olmadığını bal gibi kendiniz de biliyorsunuz hiçbir hükumet bu iktidar kadar zengini koruyup zenginliğine zenginlik katmamistir. Zenginlerin trilyonlarca liralık vergi borcunu sildiğini bilmiyormusunuz bal gibi biliyorsunuz bu iktidar döneminde zengin sayımız rekor kırdı bunlardan nee kadar vergi alındı 2yıl önce memurluktan emekli oldum çalışanla emekli arasında büyük bi fark yoktu çalışana verilen seyyanen zam söz verildiği halde bize verilmedi .yılbaşında işçi emeklisi ile memur emeklisi zammı eşitledi temmuz zammına neden esitlenmiyor bunun bile hesabı yapılıyor maliye bakanını zenginler çok seviyor çünkü fakirden, dar gelirliden alıp zengine veriyor niye sevmesinler demek sizde zenginler sınıfindasiniz
  • 2 Ay Önce

Karamanlı

Dün bu şimşek’e Babacan ve Davutoğlu ile birlikte dolandırıcı diyen siz değil misiniz? Ya gerçekten dolandırıcıdır, ( ki reis yalan söylecek değil) ama sizden olduğu için yasal işlem yapılmamıştır. ekonomiyi teslim ettiğinize göre iftira atılmıştır. Şimdi utanmadan adamı savunuyorsun. Mehmet’i bu kadar seviyordun, niye dolandırıcı dendiğinde savunmadın . Altaylı’dan diğerlerinden farkınız ne , siz de yalancısınız onlar da. Farkınız siz en iyi müslümansınız. Bir de utanmadan “”Kimler, bizleri niye kullanıyor. Niye önümüze belgesiz bu iftiraları atmamız için, asılsız isnat metinleri konuluyor” demiyorlar..” diyerek ahlak dersi veriyorsun.
  • 2 Ay Önce

Nasrettin hoca

Çok komik bir yazı olmuş. Tebrikler.
  • 2 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. Hiç bir köpeğin öldürülmesi, doğru değil. Başka çözüm bulunmalı. Mesela, il ve ilçe Muftulukler i ve Valilik ve Kaymakamlık lar da kendi bütçeleri ile barınak yapmalı. En iyini Allah teâlâ bilir. 13.7.2024Abdüsselam EFE
  • 2 Ay Önce

Fikret türk

Ali bey Biz kök maaş mahkumlarının eğer şu intibak yasasını çıkarmazsa ak parti ve şu Abdullah güler gibi adamların ağzından çıkacak laf a kaldıysak biz bundan sonra reis hiç kusura bakmasın onun hatırı içinde oy vermem gitmemde nokta
  • 2 Ay Önce

okur

sogan ekmek ye reisi yedirme

Cem Erdem

Yazılan yorumları okuduysan önümüzdeki seçimlerde ne olacağını az çok tahmin ediyorsundur.
  • 2 Ay Önce

Kobal

Ali hoca insanlara temiz,sade ve anlaşılır bir mâli bilgi aktarıyorsunuz,yorumların çoğu 40 Yıllık maliye bakanı(!). "Boş tencere hükümet düşürür" diyenler söylemi değiştirmişler"boş benzin depoları" na dönüşmüş. Bir evin önünde 3-4 Araç olunca. "Millet aç" sloganı eskimiş. Baksana adam limonu toplamıyor ki 100 TL olsun. Soğanı 2-3 Ton çöpe döküyor. Bunları hep görüyor okuyoruz. Avrupa ülkelerine gıda maddelerini kaçırıyorlar onun için İngilterede peynirimiz bizden daha ucuz. İçimizde okadar çok BİLGİSİZ AHMAKLAR var ki Libya ile veya diğer ülkeler le yaptığımız vatanımız için anlaşmalarda bile bize düşma olan devletlerin yanında duruyorlar. Evvelden Kılıçdaroğlu bile Almanyaya gittiğinde oradaki en üst düzey yetkililere "Türkiyeye yatırım yapmayın" dememişmiydi. Şimdi Sn,Gökçek diyor ki"Türkiyede 15-16 Milyon karışık Yahudi,Ermeni,Rum vs. Var. Bunlar TÜRK gibi hareket ediyorlar. Bunlarla aynı nüfus kağıdını taşıyoruz. Bunlar Türkiyenin hayrına çalışırlar mı? HÂLÂ MİLLET AÇ AÇ MI? Yoksa AÇ mı? Adı OSMAN Soy adı KAVALA (Osmanlı devletinin Yunanistandaki şehri) SELÂM OLSUN! Diyenler bilerek mi söylüyorlar yoksa bilmeyerek mi?
  • 2 Ay Önce

okur

yasemine bak hele

CARİYE

kobal JEL BEAM KAFALI CARİYE

Nahit sazoglu

Maliye bakanlığı vergi denetim kurulu az. Kazanandan. Az. Çok kazanandan çok vergi almalı kuyumcular dan. Doktorlar dan. Avukatlar dan çok vergi almalı
  • 2 Ay Önce

Ferit

EYT CIKARARAK 45 YASINDA 3 MILYON GENCI EMEKLI EDEREK BITIRMISTIR
  • 2 Ay Önce

nurettin

ferit bey sizin emekli olduğunuz kanuna göre onlar o devirde çalıştığı için bu kanun geçti sizce bu kanuna hangi parti itiraz etti var mı

KEMALİST

FERİT,BIRAK BU SALATAYI ,25 SENEDE ZATEN YIPRANMA PAYI VAR EYT'Lİ PİYANGODANMI EMEKLİ OLMUŞ EEE? 25-30 SENE YATIRDIĞI PARALAR NERDE?_ AVRUPA GİBİ GELİŞMİ EKONOMİNDE YOK 60 -70 YAŞINDA ADAM HALA TAKSİCİLİK İNŞAATTA HIRSIZ KOVALAYACAKTA EK GELİR ELDE EDECEK:)) EMEKLİNİN? HERKES SİSTEME PARAYATIRMAYA DEVAM EDİYOR ..SGK AMORTİLİ ÇALIŞIR MESELE ORDAKİ PARA HANGİ İŞLERE HARCANIYOR ...BU YANLIŞ PĞOLİ,TİKALAR MEMELEKETİ BİTİRDİ YANLIŞ SÖYLEMLER ARTI PARALAR ÖYLE ÖYLE ..BİRİLERİN CEBİNE AKTI...SANKİ:)) EMEKLİ ÇOKMU MAAŞ ALMAKTAYDI,VERİLİYORDU, EYT OLMADAN :))? CEVAP VER?

Kamil

Enflasyon ha yüzde 75 olmuş ha yüzde 45 olmuş ne farkeder sizin için fakirler.
  • 2 Ay Önce

FARK

kamil AHMAK FİYATLAR NEYE GÖRE ARIYOR AHMAK İŞTE O FARK

VAR

kamil TUİKİN HA VAR HA YOK OLMASININ NE FARKI VAR

Havuzu boşaltan

Havuzu dolduran musluk adedinin ve çeşidinin artığından bu artış sebebiyle de birilerininde canlarının fena sıkıldığından bahsediyorsunuz iyi güzelde havuzu boşalmasına sebep olan,tüyü bitmemişyetimin,85milyonun hakkını yiyen bu KÖİile yapılan geçiş garantili yollarda geçiş garanti sayısını 2ile çarpıp sayıyı bu boşaltan musluklara ilerde siyo (CEO)atanabilmenin zeminini hazırlayan boşaltan musluklardan da bahsederseniz mabbule geçer.muhalefein gölge bakanı geçen akşam bir tv kanalında anlatıyordu donupkaldık elinde belgelerle konuşuyordu bu güne kadar boşaltan muslukdan bises çıkmadığına,yalanlama olmadığına göre suç duyurusunda bulunmalı savcılar harekete geçmeli bu boşaltan musluklara hadleri bildirilmeli
  • 2 Ay Önce

Yaşar

Ali bey Maliye bakanı ençok kimin canını yaktı dar gelirlinin emeklinin.
  • 2 Ay Önce

Ferhat

Devlet para vergi toplayamazsa canı yanan emekli mezara gitsin daha iyi. O hale geleceğiz.

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali ülkeleri ile bağlantı kurmak gizli dünya devleti BM NATO IMf
  • 2 Ay Önce

F.A.ö

Tabiki emeklilerin.Seyyanen 8.000tl ile .Emekliye verirsek bütçe kaldırmaz.Emeklilerin hiçbir değeri yokSözde emekli yılı..
  • 2 Ay Önce

S Kalfa

YALAN HABER KANUNU HALA ÇIKMADI MI YOKSA ... İTİBAR SUİKASTI BU KADAR MI UCUZ ... HÜKÜMET NEDEN BU KONULARDA SADECE AÇIKLAMA YAPIYOR .. NEDEN DAVA AÇMIYOR ...ANLAYAMIYORUM DOĞRUSU
  • 2 Ay Önce

ONDAN

skafa KENDİ DAHA ÇOK YALANA BAŞ VURUYORDA ONDAN

Halil Güngör

Hani faiz sebep, enflasyon sonuç idi. 
  • 2 Ay Önce

O dıj güçlerin içi içimizdeki siyonistlerin oyunu

Yersen

Dertli

Dun dündür bugün bugündür...

Selim

Yahu o zaman öyleydi. 

ahmet

Mehmet Şimşek bey ingiliz vatandaşlığından çıkmayı düşünüyormu acaba?
  • 2 Ay Önce

ahmet

Mehmet Şimşek Bey'in ingiliz vatandaşlığı belgeli !!! Benimkinin belgesi nerde ..

Hülua

Mal mı adam çıksın, girebilse manda ve himaye nickli arkadaşta girecek ingiltere vatandaşlığına ama fakir ve ezik aptalları kabul etmiyorlar

Manda ve himaye

Sizlerin İngiliz ve usa mandalığından çıkmanızı bekliyor olabilir

Tabi ki

Emeklinin
  • 2 Ay Önce

Mesut

Emekli üzerinden istismar yapanlar hangi emekliden bahsediyorsunuz .Eskiden emekliler Asgari ücretin üc katı emekli maaşı alıyorduk diyorlar açıkça biz emekliler 40,45yaşında emekli olup çalışan emekçinin sırtından geçiniyorduk şimdi bu konforu kaybettik demeye getiriyorlar.Hangi ülkede bir emekli Asgari ücretin üç katı maaş alıyor.İmrendiğiniz hangi Batılı ülke bizim 5,6 kat Milli gelire sahip olmasına rağmen 65 yaşından önce çalışanları emekli ediyor.Hangi ülkede bu kadar vergi kaçıran var.Emekli 10 bin lira ile nasıl geçinsin diyenler 65 yaşında emekli olan birisi en kötü şartlarda 20 binin üzerinde bir maaş alır. Emekli maaşı ile sahip olamadıklarını 40,45 yaşında emekli olma yerine 65 e kadar fazladan bir 20 sene daha çalışarak sahip olabilirsiniz.
  • 2 Ay Önce

MAAŞI

mesut HAY YALIN BATSIN K... YIRTSAN BİLE ALAMAZSIN O MAAŞI YALANCI

Muro

Açlık sınırı 19.000, emekli maaşı 10.000 tl
  • 2 Ay Önce

Cevap

Zeki emekli alternatif bulur, çalışır ailesinin, Devletinin yükünü alır embesil emekli alternatif bulamaz Ailesine Devlete yüktür, mırın kırın hep şikayet avrupada yaşlısı genci deliler gibi çalışıyor buluşlar buluyor tarım hayvancılık yapsın hiç bir şey bilmiyor sa

Çalışın

Babam 1987 de 57 yaşında Bağ-Kur altıncı basamaktan emekli oldu. Seksen yaşına kadar çalıştı. Ne prim ödediniz de süper maaş beklersiniz

Vatan

Sayın yazar maliye Bakanı Şimşek en çokta emeklinin canı acıtıyor hey şeye para var 600 milletvekili ne iş yapar bunun cevabını veren bir baba yiğit yokmu bize 350 milletvekili yeter de artar da alti yüz milletvekilinin yakıtı şöförü arabası vesaire vesaire masrafı en az beş miliyon işçi emeklisinin maaşı çikar yerel seçim olur İstanbul gibi yerde milletvekilini göremezsin bir derdin olur ulaşamazsın e o zaman benim milletvekilim nasıl oluyor
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Nebati bile bu kadar acıtmamıştı.
  • 2 Ay Önce

yener tutan

f altaylı denilen eleman rte nefretiyle hayata tutunan, fonlanan bir küfürbaz maşadır.
  • 2 Ay Önce

okur

O ELEMANI NEFRET ETTİĞİ İÇİN İÇERİ ATSINLAR NHERKES KURTULSUN SENDE DAHİL...

Hacı

Yoksulların 
  • 2 Ay Önce

Karun

Ali Bey sen yazmışsın terör var sorunlar var araba yolda kalsa ne olur ne olmaz diye. 
  • 2 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN maliye bakanı EMEKLİLERİN CANINI ACITIYOR HELE 4 5 MİLYON EMEKLİ..
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Maliye kimin canını mı acıttı, Emeklinin, çiftçinin....Daha sayayım mı...Çünkü ekonomik krizin sebebi, emekliymis gibi gösteriliyor....
  • 2 Ay Önce

Emekliler kimseye iftira etmez

Emekliler kimseye iftira etmez olsa olsa tuzu kuru uluslarararası şirketler iftira etmiştir emeklileri de öne çıkartıyorlar

Emekli imam

Lise mezuniyim 27 yıl hizmetim var iki bin yılında emekli oldum şu an aldığım maaş 15500 tl Çalışan memur üç katı aliyor. Bu mağduriyet.
  • 2 Ay Önce

Ey nurettin

O çıkarmasa muhalefet çıkaracaktı eytyi diyerek kurtulamaz sorumluluktan iktidar. Reis seçimi kaybetsem de eytyi çıkarmam demişti. Söz havada kalırsa sandıkta patlarsın böyle. Hem eyt prim ödeyip işine devam eden esnafa daha çok yaradı. Bunlara da memur gibi ikinci bir kazancı yasakla bak neler oluyor

27 yıl hizmet demek 45 yaşında emeklilik demek

18 yaşında çalışmaya başlamış olsan 45 yaşında emekli olmuş olursun Almanya’da emeklilik yaşı 67 senin daha 22 yıl daha calisman lazım ki çalıştığını soyledigin adamla yakın maaş alabilecek duruma gelesin

nurettin

ülkemiz emeklilik sistemini yurt dışından aldı yurtdışından onlar gibi ülkemizde 65 yaşından sonra emekli yapsaydı bu gün 16 milyon değil 5 milyon olurdu bu gün bizimde 5 çalışan 1 emekliye bakardı

Erdal

Parası varsa mangalda alır yatta evde. Bu CHP kafası hayat felsefeleri çalısmak değil iftira . Mehmet şimşek emekliyi vurdu ..
  • 2 Ay Önce

Batının basını

Bizim basın tıpkı muhalefet gibi batının çıkarları için vardır. Cehapeli belediyeler dışında usa fonları tarafından yalları verilir.
  • 2 Ay Önce

Tika

Yakında canınızı acıtır şimşek
  • 2 Ay Önce

Cengiz

Öncelikle işçinin ve emeklinin, özellikle de memur emeklisinin. Kök aylığa takılan garibin, memurun kısacası sabit ücretlinin ya da diğer bir deyişle dar gelirlinin. SORUNUZUN CEVABI
  • 2 Ay Önce

Namlı Recep

Sayın bakanımız Mehmet Şimşek 'in Allah basarilarini daim etsin Bu sikintili gunlerimizden ülkemize duze cikarmayi kendisine yuce rabbim nasip eylesin insallah.
  • 2 Ay Önce

NamliRecep

Sayın maliye bakanımız Mehmet Şimşek bakanların içerisinde en değerli bakanlarımızdan bir tanesi gösterısi şatafatı sevmeyen birisi il ziyaretlerinde bile işini yapar sıradan bir yerde yemeğini yer il ziyareti bitince o ilden ayrılır.Sayin Mehmet Şimşek e bu konularda kimse laf söyleyemez israfı sevmeyen bir bakanımız Allah bastılarını daim etsin
  • 2 Ay Önce

NamliRecep

KOVDUK ama OLSUN, BIZIM PERVANELIKTE USTUMUZE YOKTUR, RUZGARA GORE DONER DURURUZ !!!

Koray

Reis bunu kovmuştu!

Mehmet Şerif ( Birliğe giden yol )

Ali ağabey bugün dünya koşar adım küresel bir savaşa doğru hızla gidiyor. Bunu sebebi de güç ve kuvvete dayanan Batı medeniyetin ta kendisidir. Şu an birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz zamanlardayız. Birbirimize ne kadar çok merhametli ve adil olursak o kadar çok tek yürek oluruz ve bu zorlu zamanlardan sağ salim çıkaraz. Zaten medeniyetimizin temeli de hedefi de huzur ve barıştır. Peki birbirimizle özelde kavgalı olursak geneldeki kardeşlik iklimini nasıl sağlarız. Kitabımızda belayı fitneyi iyilikle savuşturmamız istenir.
  • 2 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, YALANCI LIK MODA OLDU HAZIR KİTLE VAR VER YALANI ORTAYA GİTSİN HESABI SORAN YOKTUR MU YOKTUR, YARGIDAKİ TORUNLARI ÇOKTUR......
  • 2 Ay Önce

okur

SENCE EN ÇOK YALAN HABERİ YAPAN KİMLER ACABA????????

Sancak

İftiraları atanların bir cezası yokmu Ali bey.Bunların yaptığı gazetecilikmidir,yoksa alçaklık mıdır?
  • 2 Ay Önce

okur

KİME SORUYORSUN SANCAK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

şüayıp

İftira kişiyi küfre götürür
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23