• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

134 araç için 200 makam aracı ile Yenikapı’da Ekrem şov!

90 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Atila Çelik

Onu, ona oy verenler düşünsün bu
  • 2 Ay Önce

Tunç

Bu çapsız, niteliksiz, sığ, kifayetsiz, sevimsiz, itici, irrite edici tipe oy veren eller kurusun diyeceğim ama...
  • 2 Ay Önce

Hakan YILDIRIM

Ali abi Ekrem I. Biraz matematik öğrensinler deyip 700-800 toplarsın ortalaması 900 yapar diyordu ya. Bu itfaiye araç yaş ortalaması da öyle olmuş çünkü 836 aracın yaş ortalaması 16 dan 12 ye 134 sıfır araç alarak düşmez yaklaşık 14 olur
  • 2 Ay Önce

Serdar

Hükümet neyi bekliyor, çıkarsın çok ağır cezalar, bakalım kimse başkana iftira atabilecek mi? Ne gibi yahu? Olmayan bir şey varmış gibi yazacaklar ondan uğraş Ali uğraş! İlgili Bakanda "kınıyorumdan" öte bir şey yapamayacak belki özel olarak iftiracıyı arayacak kendini ifade etmeye çalışacak, iftirada da hava atacak ertesi gün.Bı kısır döngü böyle devam edip gidecek, gitmektedir. Hükümet neden ağır cezaları çıkar miyor???
  • 2 Ay Önce

Ömer

Kurtuluş savaşı sırasında Afganistan Pakistan kadınlarının verdiği Bilezikler altınlarla kurulan İş Bankası chpden alınsın HAZİNEYE devredilsin
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bana öyle geliyor ki, merhum Muammer Karaca hayatta olsaydı bir numaralı oyuncu olarak tiyatrosuna İmamoğlu'nu alırdı. Daha önce de yazmıştım. Beni esas korkutan olay, bu adama oy verenlerin çokluğu. Geleceğimizin aydınlık olamayacağını düşünüyorum. İKTİDARA baktığınızda ise SİVAS mahkumları için bir çaba göstermiyor, nafakalı oros. üretiminin sürmesine canı gönülden destek veriyor. Aile Mahkemelerindeki yolsuzlukları ispat edilemediğinden ailelerin canına okunuyor. Sanıyorum İKTİDARIN intikamı böyle oluyor.
  • 2 Ay Önce

Devam

Hala devam demek.
  • 2 Ay Önce

Uyan

Millet imamoğlunu sevdiği için o vermiyor adam kazanmasın diye seçimi ýenilettiğiniz sürekli iftira attığınız için, artık sizi sevmediği için akpye oy vermiyor anlayın artık
  • 2 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN.AKİT BİNASININ YANMASIN DAN DOLAYI. AMA MAŞALLAH ÇOK ÇABUK TOPARLANDINIZ,AKİT AİLESİ OLARAK. EVET, İSTANBUL İTFAİYESİ ÇOK BEÇERİKSİZ ŞEKİLDE YANGINA MÜDAHALE ETTİ. TV DEN İZLEDİĞİM KADARIYLA. AMATÖRCE. BUNLARI AKİT GAZETESİ YAZDIYSA DOĞRUDUR. HELE SİZ YAZDIĞINIZ İÇİN,ÇOK DOĞRUDUR. AMA SİZE HELAL OLSUN,İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANINA ŞAMARI PATLATTIĞINIZ İÇİN. ADAM ARTİST,MÜSRİF AMA HEPSİ OLMASADA İSTANBUL HALKI YENİDEN SEÇTİ.HAYIRLI OLSUN. BİR ÖRNEKTE BEŞİKTAŞ GECE KLÜBÜ. KAÇ İNSAN HAYATINI KAYBETTİ. 200 ARAÇ(KORUMAYLA)YENİ KAPI DA. AMA ASLIN DA BU YAZINIZI İLAM OLARAK BASTIRIP İSTANBUL HALKINA DAĞITMAK LAZIM. ELİNİZE SAĞLIK. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 2 Ay Önce

baba yaran

sen beş para yaramaz sın
  • 2 Ay Önce

Halkın Çektigi Sıkıntılark Dillendirmeyenler

Ekrem itfaiyeci alma üzerinden eleştiren sen, bir günde yahu sınavda ikinci olsn bir genci 3 dakikalık mülakatla degerlendirip nasıl ediyordunuz diye mülakat diye uyduruk bir sistemle kamuya sınavda kırk alan yandaş, trol ve vekıl yakınlarıyla doldurmak nasıl adalettir diye bir yazı yazmışlıgın olsa Ali Bey seni saatlerce alkışlatım nerde varsa yoksa gıy gıy gıy. Halkın acılarını yazamayanlar sussa bari!
  • 2 Ay Önce

Hemsinli

Ya ya ya şa şa şa Yeni Akit çok yaşa! Artık bunu yayınlarsınız
  • 2 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

TÜNAYDIN yazınızın başlığını bayıldım yand
  • 2 Ay Önce

Ahmet Turan

S.Yazar ;AKİT yangınına dayandırarak İBB nin İtfaiye ekipmanı hakkında yapmış olduğunu çok kıymetli analizin 1/100 için 2 yıl önce Ege ve Akdeniz 'deki orman yangınları hakkında Tarım ve Orman Bakanlığı için yapmış mıydınız ? Ben köşenizde bu tür bir analizi hatırlamıyorum. Hadi bize tarih verin de mahcup olalım yoksa sizin için olaylara (her zaman olduğu gibi) şaşı baktığınız önyargısına kapılmayalım. Saygılarımla.
  • 2 Ay Önce

Paşa

Ah Ahmet kardeş ah,senin söylediğin ak Parti'ye eleştiri, nasıl yapsın be kardeşim.

Emekli

Bence imamoğlınu eleştirenler gizli imamoğlu cu gelecek de açık ara cumhurbaşkanı olacak. Gibi
  • 2 Ay Önce

Nur

Allah var gam yok nice kibir abideleri nice narsistler gördü bu millet, insanlık ne karunlar ne firavunlar geldi geçti
  • 2 Ay Önce

Paşa

Ya şimdiki bütün dindarlar fakir sanki bundan dolayı da beşyüz sene önce cennete girecek değilmi Nur.

YOK

nurduz ENFLASYON ÇOK ALLAJININ ETKİSİ YOK

Fikret Türk

Bu bas it çapsız ibb şeysi ni anlatmak için değerli zamanını harcama kardeşim yazık zira İstanbul lu bunu hakketti Rabbim bir daha getirdi bu kadar
  • 2 Ay Önce

Bilgi

Anlatman için rica edicektim ama edebileceğin konusunda şüphem oluştu. Tahminen bu yazıyı görüp anlatamadan bana hakaret edip geçiştireceksin.

Ali İLKER

Namus sözünü yutanlar... Unuttum Bilmiyorum Hatırlamıyorum, Diye emanet sahibi oldular. Şimdi kime ne demeli !!!
  • 2 Ay Önce

CHP'li Secmen

Ekrem'e burdaki 2-3 kufurbaz ve mufteri trolu once MERKEZE GOTURUP hakettiklerini ellerine verdikten sonra Silivri'ye muebbeten tiktirmak icin elinden gelecek her seyi yapma sozu vermeze Cumhurbaskanligi seciminde OY MOY YOK !!!
  • 2 Ay Önce

İnbetor

İfnetor kardeş pes etme sokak dostlarımız için bu ülkede kal ..Ekrem baskan gelecek hersey çok güzel olacak .biraz sabır. Sokak dostlarımız için
  • 2 Ay Önce

Yorum

Ne içiyorsan belli ki iyi kafa yapıyor..

Asım,ın nesli

Almanya da hristiyan demokrat diye bir siyasi parti var, lakin Alman hans keferesi Türkiye de bozkurt işareti yapan milliyetçi bir parti istemiyoruz diyor, chp zihniyetine göre ise Türkiye de Müslüman olmak yasak, İmamoğlu soyadıyla siyaset yapmak serbest imiş, diğer taraftan enflasyon ile mücadele etmek için Müslüman olmak kar etmiyormuş, enflasyon ile mücadele için illa gavur olmak lazım mış, ben demiyorum chpliler diyor.
  • 2 Ay Önce

Paşa

Bu ülkede bozkurt işareti yapan polisler sorguya çekildi asım efendi, ikincisi o ismini kullanıyorsan kurtuluş savaşı sayesinde kullanıyorsun, ezanı bu yüzden dinliyorsun bunuda bilesin, son olarak Mehmet Şimşek nerden geldi nas ve ayet neden unutulup bir kenara kondu sen buna cevap ver olurmu.

Kırık nesli

O yüzden enflasyonla mücadele etsin diye ingiliz vatandaşını maliyeye getirdiler ya.

Özdeş

Manşetlerin dili proğramını seyrediyorum anlattıklarınızı doğru olduğu için mi savunuyorsunuz, yoksa yönetimi savunma içgüdüsüyle mi bilmiyorum. Madem herşey güzel dörtdörtlük belirli bir kesim zenginlik içinde yaşarken büyük kesim ise yoksulluk fakirlik içinde. Tek çalışan günümüzde otomobil veya ev alabilme imkânı varmı. Yüzde elliyi geçen faizle ne alınabilir.
  • 2 Ay Önce

Mehmet'e

Buzdolabida yoktu zaten yaprakla kapatiyorduk edep yerlerimizi

Mehmet

Sahi Erdoğan dan önce 2 ayda araba 1 yılda da ev alıyorduk ya!..

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

SÜLÜN EKREM BU HER KILIĞA HER BOYAYA .GİRER ..TOPLUM NASILSA ÖYLE YÖNETİCİLER BAŞA GELİR .ZATEN NANKÖRU MUZ HAİNİ MIZ GANİMET GİBİ .CHPKK .ABD GÜDÜMLÜ NDE . PKK FETO İBLİSİ AVRUPA ABD GUDUYOR .BU SAADET YENİ ASYA KARAR KİME PAYANDALİK USAKLİK YEMİYOR ???????BUNLARA GÖNÜL VERENLER AMAÇLARI NE .??? MÜSLÜMAN YANLIŞ YOLDA İSE DOĞRUYU GÖRÜNCE TÖVBE EDER YANLIŞTAN DÖNER .BUNLAR ZONBİLER GİBİ HALA BÖLÜCÜLÜK PEŞİNDE KOSUYORLAR ..BURAYA SOL TAİFE UGRAMAZ LAR OKUMAZ LAR .BURADA YAZARI ELEŞTİRENLER .YA FETOCULAR .YADA YENİ ASYA SAADET KARAR MİLLİ SİZ GAZETE ,
  • 2 Ay Önce

Nefer

ASAGIDAKI LAFI ON OLDU YIYORSUN, KILCAL da olsa AR DAMARI olan HERKES YA TARZINI DEGISTIRIR ya da ISMINI !!! BIR INSANIN BU KADAR ARSIZ OLABILECEGINI AKIT OKUYUCULARI SENDEN OGRENIYOR !!!

Muzafferle iyi Bir Dost olan Yavuz

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN .......VAROLNNN........YÜCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Bahadır

Ulema yaşar nuri öztürk çok uyardı Allah la kandıranlara inanmayın diye!
  • 2 Ay Önce

Paşa

Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun.

Maraşlı

Ekrem anlatılmaz yaşanır. Ekrem şeytana pabucunu ters giydirmez, yedirir. İstanbul halkına neler yedirmiyorki. Ekremin şerrinden Allah vatanımızı korusun.
  • 2 Ay Önce

Paşa

Taaa Beylikdüzü'nden beri tam beş kez çıkmış yenmiş çıkmış yenmiş çıkmış yenmiş,bir buna saygı duy iki İstanbul halkının tercihine saygı duy be kardeşim.

Nefer

MERIH DEMIRAL'dan SONRA ARAP IRKI HARIC BUTUN IRKLARA DUSMANI TUM UMMETCILER ANINDA TURKCU OLMUS !!! 
  • 2 Ay Önce

Zorunamı gitti

O her konuşmasında gururla Müslüman ve Türk olmaktan şeref duyduğunu söylüyor, Sen kimcisin?

akıncı

Maalesef hayat pahalılığı, göçmenler,Kibirli bürokratlar olunca milletinde gözü birşey görmüyor gidip inadına chpye oyu veriyor...Korkarım 2028 de de balon ekremi bu yanlışlar neticesin cumhurbaşkanlığına taşıyacak bu millet
  • 2 Ay Önce

Fikret türk

HafazanAllah kardeşim İstanbul a tebelleş olduğunda hicret edip hanımın memleketine yerleştim Rabbim fırsat vermesin ülkemize tebelleş olursa nereye gideceğiz

E memur

30 yıl önce hemen hemen yayın hayatına başladığından beri akit okuyorum yada okuyordum .. zaman zaman Erdoğan ozelestiride bulunuyor.
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Bu yalancıyı anlatmaya gerek yok, anlayan anladı zaten, bir kitle var ki zaten bu kitleye anlatmak mümkün değil, onu bir yapraklar bir de ahmaklar alkışlıyor!
  • 2 Ay Önce

A101

Yalancı derken biri daha vardı aklıma geldi onuda yapraklar ve ahmaklar alkışlıyor

Erdoğanın sihiri imamoğluna gitmiş sanki

Mehmet beycim bu galiba Erdoğan düşmanlığı gibi birşey, vurdukça adama yarıyor

Vatan

Yangın yeni Akit olunca boş ver yansın gitsin diye düşünmüşlerdir chp ve onun yolundan gidenler kendilerinden olmuyanı istemezler şu seçimler olmasın seni beni hiçim hiç tanımazlar
  • 2 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, CUMA GÜNÜ NUN HÜRMETİNE ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM AMİN.....
  • 2 Ay Önce

ali aslan

 "Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan veriler, İBB’nin 74 bin 28 kişiyi işe aldığı, 66 bin 920 kişiyi ise işten çıkardığını ortaya koymuş.. Rezilliğe bakar mısınız.. 74 bin kişiyi işten çıkaran. 66 bin kişiyi işe alan adam.."
  • 2 Ay Önce

Boskırt

İBB nin 8 bin kişiyi daha işe alması gerekir, aksi takdirde istihdam açığı oluşur.

Salih

Yav he he bir bitmediniz 

duran emmi

şu yorumlara bakın... bir kişi bile yazıdaki skandallara cevap veremiyor, herkes beylik laflarla imamov'u savunup ali bey'e saldırıyor... yemiyor mu yazıdaki bilgileri çürütmek? koyun olmayın! gerçekleri görün! imamov ve avanesi işbilmezlikleriyle istanbul'un canına okudu!
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Sayın yazar siz gerçekten halktan yanamısınız
  • 2 Ay Önce

Ömer

Ya sen lgbt işbirlikçi Mersin'de bar açan chpkk??? dempkk feto Hangisisin lgbt avrupa dernekleri ile antlaşma imzayan özgür özel 29 Şubat 1 Mart gazeteler yazdı

yener tutan

Badi ekremin hayatı yalan ve şov.
  • 2 Ay Önce

A101

İnadına size rağmen ekrem

Bu yüzden oy oranı 10 milyon daha artar

Maalesef belki 20 milyonda artabilir bu işin zaten mantığı yok!Ataköy İkitelli metrosu çok az bir kısmı kalmıştı bitmek üzereydi BEŞ YIL BOYUNCA OTURDU YAPILMADI ne zaman apar topar yapıldı Mart 2024 seçime bir çırpıda açıldı!HALBUKİ 2019 yarısından fazlası zaten yapılmıştı isteseydi devir alınan tarihte biterdi ama HAYIR BEŞ YIL SONRA işe başladı Maalesef ben artık İnsanımızn TERS olduğunu düşündüğüm için bir dahaki seçimlerde ekremin oyunun ON MİLYON YADA YİRMİ MİLYON DAHA ARTACAĞINA İNANIYORUM çünkü İnanç algım bozuldu!Lanet olsun!
  • 2 Ay Önce

Celal Tufan

Alibey Ekremle fazla uğraşma. 
  • 2 Ay Önce

İmamın oğlu

Antrikot musakka,  basit, adayım değilim, hançerciyim değilim.... Yıl 2024 olmuş hala her söylediklerimi ciddiye alıyorsunuz. Murat mendilini getir. Ter kaybından gideceğim bu gidişle
  • 2 Ay Önce

Ciddi misin?

Gerçekten ciddi misin?

Hepsi şovmuş

Buyrun size İBB nin araç kiralama için yaptığı 2 ihale. 1- "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 626 milyon TL’lik araç kiralama ihalesini Yeni Şafak’ın da sahibi olan Albayrak Grubu’na verdi. Pazarlık usulü ile düzenlenen ihale kapsamında, 3,5 aylığına araç kiralandı." 2- " İBB bünyesindeki AĞAÇ AŞ, Eyüpsultan İlçesi Alibeyköy’deki merkezinde 11 Haziran 2024 tarihinde saat 10.00’da araç kiralama ihalesi düzenledi. 36 ay süreli hizmet alımı içeren ihale 7 kalemden oluştu. Muhtelif cins ve miktarlarda sürücüsüz araç kiralama hizmet alımı işi kapsamında; 420 adet araç, 394 adet araç takip cihazı kiralanması talep edildi. Araçların 3 yıl boyunca AĞAÇ AŞ tarafından kiralanmasını içeren ihalede yaklaşık maliyet tam 1 milyar 449 milyon 836 bin 640 lira olarak belirlendi."
  • 2 Ay Önce

Şuayıp

Albayrak grubuna ihale?

Tika

Sayın Esad noooldu da
  • 2 Ay Önce

Cumhur

Ekrem'i anlatmaya gerek yok.İnsan kıliğın da şeytan. Onlardan biri.Tayfasını doyuruyor.Milletin cebin den besliyor.Medya ve sosyal platformları.Bas-it bir yaratık.Ancak devlet de,adliye de alan açıyor.Abd ve Küreselciler Türkiye'nin Zelenski ni himayelerine aldılar.Şimardı iyice acıttı.Rabbim İnş.tokatını indirecek bas-it adama(!)
  • 2 Ay Önce

Yanıt

ekremi savunan ya embesil yada batı uşakları

100'e

Ne o? Ekremi savunmak sana mı kaldı? Değil 20 milyon, 20 trilyon da oy alsa, yine basit, yine basit...

Yüz

Saygılı ol Adam 20 milyonluk şehrin seçilmiş belediye başkanı ve geleceğin cumhurbaşkanı

H.Y.E

Adam tam bir cambaz. Her yaptığı işi şova dönüştürmeyi iyi biliyor. Cumhurbaşkanı olursa - Allah göstermesin - hiç şaşırmayın.
  • 2 Ay Önce

Asım

Bu tür görgüsüzlükleri onaylamıyorum ancak Turgut Altınokun o meşhur konvoyunu da yazabilseydiniz daha anlamlı olurdu
  • 2 Ay Önce

Ömer

dempkk dan örnek ver PKK'lı

Haluk Rahmi

Ali kardeşim seçimleri iki kez Ekrem kazandı. 
  • 2 Ay Önce

Atomu mu parçaladı

Kazandı da noldu. Musilaj eko oldu. Temel atmama töreni yapıldı. Halil otuz yıl öncesine döndü. Vatandaşta nostalji özlemi vardı eko başgan da gideriyor bu ihtiyacı

Bence BATIYA CAKAREK daha DIKKATLI OL ALI BEY !!!

Maliye Bakanimiz Ingiliz, Merkez Bankasi baskanimiz ABD Vatandasi biliyorsun. !!! 
  • 2 Ay Önce

Batıcı kardeş,,

Oku bakalım abd, İngiliz vatandaşlık yeminini, doğru buluyorsan sende et...

Batıcı

Tehlikeli olan vatandaşlık değil güzel kardeşim. Tehlikeli olan batının kulu kölesi olmak, mankurt olmak. Muhalefetin terör guruplarıyla işbirliği ve ittifak yapması

FARUN

bilmezmi 

CHP’li Jokey

Ekrem Başkan Şerefli At Cihan'a binmis, Cihan bakmış ki üstünde adam gibi bir adam oturuyor, sırtından atmamış, bir elinde AY YILDIZLI AL BAYRAK, diger elinde DEVR-I SABIK Bayragi Izmir Marsini soyleyerek Üsküdar'ı geçmiş dört nala once CHP Genel Merkezi, ordan da Külliye'ye koşuyor ve hesap günü yaklaştıkca troller korkudan altına yapıyor !!!
  • 2 Ay Önce

Ugur

Atı çalan Üsküdar'ı geçiyor desene.

...

Evet kesin Cumhurbaşkanı olmak istiyor, Reisin ceketinden kopyalamaya başladı, aklı evvel kerametin cekette olduğunu zannediyor, gönüllere nasıl hitap edeceğini öğrenirse o zaman....

Sucukçu

Cihan atımız çok dikkatli olsun aman. Adalardaki atlar gibi imamoğlu sucuklarına dönüşmesi an meselesi.

Kovboy

Şerif bakmış ki bir at hırsızı var. Çaldığı atla donkişotvari hareketler yapar. At hırsızının kulağından tutar kodese tıkar.

şüayıp

Belediyelerde ki başarısızlıkları ortadayken hala Türkiyeyi yönetmeye talipdirler
  • 2 Ay Önce

AHLAKSIZ

şu ayıp BAŞARI DEDİĞİN SENİN ASGARİ. ÜCRETLİYİ EMEKLİYİ AÇ SEFİL BIRAKMAKMI  

...

Dalaverelerle artırıyor duymadın mı? Ali bey bugünkü yazısında belirtmiş işçi alıp işçi çıkarmak nedir? Demli'leri doldurursanız böyle keyfini çıkarırsınız oy farkı zannederek..

sallama şuayip

Belediyelerde başarısız olan seçimde nasıl belediye sayısını arttırıyor.

Yavuz Bin Muzaffer

İş Bankasi gibi THY'ni de CHPkk'nin elinden almamiz gerek İran polisinin, bazı kadın çalışanların başörtüsü kurallarına uymadığı gerekçesiyle THY'nin Tahran ofisini bir süre kapattığı bildirildi!!!
  • 2 Ay Önce

Hacı Abi

 alırsın iş bankasını,o kadar kolaymı?! Chp nin hissesi kullanılmayan yani chp'ye bir kuruş getirmeyen hisselerdir . o hisselere mi diktiniz? Bogazınızda kalır.!

SAKA degil GERCEK

TÜİK Baskani Çetinkaya'nın, enflasyonun yüzde 75 olmasıyla yüzde 45 olması arasında bir fark bulunmadığını söylediği !!!
  • 2 Ay Önce

VAR

şaka değil gerçek O ZAMAN TUİKİN VARLIĞIYLA YOKLUĞU ARASINDA DA NE FARK VAR

45 te 75 te aynı 2 basamakllı . dogru sölemiş

onlar için enflasyon sadec bir sayı. Ha 45 ha 75
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23