• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal bey, Sinan Ateş, Rakel Dink, Altan Öymen, Türkan Saylan ve SP!

36 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eşrefoğlu

Ali bey Ayşe hükümeti kötülemekle seçimlerde CHP nin milletvekili vekili adayı olur. Bu kadından milliyetçi de iyi bir eş de olmaz
  • 2 Ay Önce

Ömer

Türkan Saylan'ın adı batsın İslam düşmanı kadın
  • 2 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, siyasilerin günlüklerinin ne kadar basit olduğunu çok iyi analiz ediyorsunuz. Kim halledecek Sivas mahkumlarını da ADALET gelecek?  
  • 2 Ay Önce

Görüş

YRP başkan yardımcısı " Erdoğan seçime giremesse, amerika ya gider" demiş. Bu kinin sebebini sorgulamak çok önemli. Gerçekten partisel yada siyasi farktan değil, bu Müslüman düşmanlığı. Siyonist olsa ancak bu kadar olur.
  • 2 Ay Önce

Nefer

Ali Bey, noldu da bu saatte yuzkusur olmasi gereken yorum sayisi sadece 22 ???
  • 2 Ay Önce

...

Ayhan bundan sonra okuma, eğer okursan aynı isminle yaz, başka ad kullanma hiç aklına gelmiyormu? Haksız eleştiri yazılar yazanlar çoğunlukta, Akit'te elemeden geçirince azalabiliyor..

Paşa

Hergün aynı terane kardeş

Ayhan

Millet Bay Ali'yi okumuyor artık. Okusa bile yorum yazmaya tenezzül etmiyorlar.

Matenatik yalan soylemez

Ali ne zamandir patates sogan hesabi yapmiyorsun, hayirdir iyimisin? Bir sey mi oldu? Tuik baskanida ayni senin gibi, matematik dehasi. O, maliye ve hazine,sende merkez bankasi baskani ol .
  • 2 Ay Önce

Emekli.

Gündemdeki konuları karıştırmıssımız ali Bey ben hatırlatayım emekli, askari ücretli, kısaca ekonomi.
  • 2 Ay Önce

Okur

Ali bey hep chp,chp.Birde on bin liraya enekli nasıl geçinecek birde onu yazsanız.Selamlar..
  • 2 Ay Önce

serdar

Her gün ilk 5'lerde iken bugün neden son beşlerde duruyorsunuz? Bence listeyle oynuyorlar, en fazla okunanların sırlamalarını değiştiriyorlar artık. Daha önce geç yazılarınızı geç aktarıyorlardı bu hile yetmedi galiba onlara!
  • 2 Ay Önce

SUZAN SUZAN ÇATALOLUK

Sayın Meslektaşım Ali Bey, hâlâ mı siyasilerin dedikodusu? Emekli açlıktan ölmek üzere! trım, hayvancılık bitti. İşsiz doktoralılar bu ülkede ve üçer maaşlı kan emiciler, doymaz iştahlı aç gözlüler var! Türkiye vatan kaçkınlarının Avrupa'nın üç kuruşunu almak için depo görevini üstlendi, hukuk bitiyor, insanlar münafıklar ve hurafeciler yüzünden dinden soğudu! Biraz da bunlardan bahsedelim lütfen ve alternatif fikir yazıları bekleyelim sizden. Koyun can derdinde, kasap yağ derdinde!!!
  • 2 Ay Önce

Misafir

Suzan hanım kan emiciler üçer maasli kim ki bunlar? doktorlar çok mu masum kaç maaşlari var .açlıktan oken bugune kadar hiç duymadım ama nankör ve aç gözlülulukten ortalık kaynıyor siz gözlüksüz mu bakıyorsunuz.avmler kafeler kıyafet mağazaları restoranlar..vb hepsi dolup taşıyor insandan fazla araba (bir evde en az iki araba var)hee siz hâlâ klişe kolaylığından yanasiniz öyle mi.adamlar reklam afişleriyle işi yapmış gibi götürüyorlar paraları belediyeler hee siz hâlâ kliseden yanasiniz:))

İki taraflı ince kesim

15 temmuz köprüsünden iki yönlü kesmeye başlanmış ne güzel,,yirmi küsurlardan 48 e çıkmış olmuş bi anda git gel avrupa asya altı değilsede 1 saat,,çok ince kesim işi olmuş oparatör plastik cerrah doktor bile böyle ince iki taraflı pürüssüz kesemez,,helal olsun.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Bizdeki sol andanslı kesim, karşı fikirdeki insanları insan yerine koymadıkları için onlar bakımından Başbağlar katliamının bir ehemmiyeti olmadığı gibi içlerinden de oh dediklerini tahmin ediyorum
  • 2 Ay Önce

Ali bey

Ülkenin gündemi bu mu İnsanlar geçinemiyor kirasını ödeyemiyor Asıl gündemi bunlar
  • 2 Ay Önce

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

DEVŞİRMELER NALCI KESERİM GİBİ HEP KENDİLERİNE YONTARLAR..DEMOKRASİ ÖZGÜRLÜK .HALKLARIN KARDEŞLİĞİ SADECE AĞIZLARINDA SAKIZ ..EMPERYALİST VAHŞİ BATI GİBİ BİZİM DEVŞİRME SOL TAİFE VE PAYANDALARDA SADECE KENDİLERİNE ÖZGÜRLÜK DEMOKRASİ .İSTERLER ..BAŞÖRTÜSÜ LERİN .İNANAN LARIN .CAMİİ LERİN .İMAMHATİPLERİ .ÖZGÜRLÜĞÜ .DEMOKRASİSİ .OLMAZ ...ONLARIN ..İHTİYACI YOKTUR ...BİZİM SOL TAİFE BÖYLE BİR YOBAZ DİR .SADECE BANA RABBENA DER..ONDAN SONRA YURT SULH CİHANDA SULH ..TEYYAREDEN AT BENİ İN AŞAĞI TUT BENİ ..İKİ YÜZLÜ LUK UTANMAZLİK YUSSUZLUK BUNLARDA...ÇAL CİRPİNİYOR YAĞMALA BUNLARDA .VİLLALAR YATLAR DA GEZERRLER .HEMDE ACİZ OLUYORUZ DİYE ÖNDE GİDERLER. ....HANİ BİR BREGAMADA ÇIPLAK VARDI ALTIN MADENİNDE KARSİDİRLAR .EUROGOLD ŞİRKETİ FETO CULAR ELE GEÇİNCE KAYBOLDU LAR ASTERİSK Tİ ŞİMDİ HATIRLADIM EMİR ALDILAR .YÜRÜYÜŞLER PROTESTO DAN VAZGEÇ TİLE .
  • 2 Ay Önce

Daha Tesbitle Tespitin farkini bilmekten acizken burda cahilce yorum yazan Muzafferle iyi Bir Dost olan Yavuz

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN .......VAROLNNN........YÜCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

Şuayiiiiiiiip

Helaaaaal döktürmüşsün yine!!!!! 

Mustafa

Muthis bir kalem muthis tespitler ayşe ates kim merak ettim niye ulkucu camiayiyi ermeni hirant dink kadar düşünmüyor hadeee
  • 2 Ay Önce

Paşa

Ayşe ateş öldürülen Sinan ateşin eşi güzel kardeşim, ha bunu biliyoruz diyorsan da eşi öldürülmüş faillerini arayan bir kişiye saygı duy o zaman.

Okul

Sen Ayşe Ateş kim diye merak ettiysen, senin beynin bulanmış. Git bir tedavi ol.

Yaşar

Bu yazdığınız yazı bi,zi zerre kadar ilgilendirmiyor.Magazinsel olmuş.Beni hayat pahalılığı,geçim sıkıntısı ve komik kalan maaşlar ilgilendiriyor.Ali bey birazda GERÇEK GÜNDEMİ yazabilirsiniz nACİZANE TAVSİYEM SİZE...
  • 2 Ay Önce

O konular da

Ali bey'i ilgilendirmiyor.

Alı

Bazı yorumcular o kadar cahil o kadar emperyal batının asıgıkı batıl kelimesi ile batı arasındaki farkı bile bilmiyor bırde ustelık cevap verıyor
  • 2 Ay Önce

Hacı

Hacım gerçek gündemi yazsana bana ne altandan turkandan hatta sen hiç bir şey yazma
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Hedef 2023 tü lozan bitti mi, doğalgaz petrol altın maden buldukmu bulduk enflasyonda bitti, asgari ücret ile emekli maaşıda aşırı yüksek zaten devletin yetkilisi öyle dedi, artık başka konularla işgilenebilirsin sayın yazar
  • 2 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Müslüman camianın içinden çıkıp chp'ile milletvekili olan, bazı insanların Müslüman olarak gördüğü bu şahısların chp için; Kefil olduk, her yaptıklarına onay veriyoruz. Bizi milletvekili yaptılar. Biz de diyetini ödüyoruz demelerine hiç şaşırmam.
  • 2 Ay Önce

Deli İbo

Bu Kamalak'lar çok tehlikeli çooooook. Adamlar Sümüklü Fetö'nün taktiğinde, her parti içinde yer alıp, siyaseten her siyasi oluşumun içinde olup, her konumda duruma müdehale ederek siyaset adı altında kendi fırıldaklarını çevirmek. Bu Türk Milleti düşmanın her türlüsü ile baş eder etmesinede hırsız ve harami içten olursa kapıya kilit tutturmak zor oluyor.2000 yıldır bize ne haçlı ordusu, ne budisti nede Siyonisti boyun eğdirebildi nede bir cm. yerimizden oynatabildi, ama içimizdeki bizden görünümlü tasmalıların verdiği zarar bizi en çok zorlayan vede yıpratan oldu.
  • 2 Ay Önce

Tıpış tıpış

Meral apla, ben Kemal'i çok fena tongaya düşürmüş.
  • 2 Ay Önce

Grek aşığı

"Nagehan Alçı'nın gayrimeşru hayat yaşadığı kişinin Yunan istihbaratçı olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Yunanistan apar topar gündeme gelen kişiyi ülkeye çekti."
  • 2 Ay Önce

Daha çıkacak,neler çıkacak,,lağım patlamaya başladı..

Bu işlerin ayak takımı olup, alt tabaka yunan severleri dökülmeye başladı,,sırada yahudi suud çin abd ab bop ab rus sever turbun büyükleri var..

Olur böyle şeyler

Abd de ab derken, düşe düşe sonunda yunana kadar düşmüş.

şüayıp

Ameller niyetlere göredir niyet batıl olursa akıbet batıl olur
  • 2 Ay Önce

CAHİLKEN

şu ayıp KEŞKE BATILI OLABİLSENDE BU DÜNYADA CEHHENEMİ YAŞAMASAN ONLAR BATILI DEDİKLERİN BU DÜNYADA CENNETİ BOLUK BEREKRETİ MUTLULUĞU YAŞIYOR SEN AÇ SEFİL CAHİLKEN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23