• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kavmiyetçilik cehennem çukurlarından bir çukurdur

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Kardeşim. Allah CC razı olsun. İşimiz çok zor maalesef.
  • 2 Ay Önce

Kanber

Allah'ım bizi kendisine Salih Kul Resulüne de Sadık Ümmet olanlardan eylesin
  • 2 Ay Önce

Mustafa Demir

Kardeşim sen Türk değil misin? Ne kavmiyetçiliği? Türklüğünden utanıyorsun galiba?
  • 2 Ay Önce

Reis Sevdalısı

Reis bozkurt işareti yaptı, iktidarımızın en büyük destekçisi Devlet Bey Milliyetçi. Yazı yazarken bunlara biraz dikkat edelim. Milliyetçilik kötü bir şey olsa Reis; devlet beyi yardımcısı olarak atamazdı.
  • 2 Ay Önce

salih

Irkçılık adı olmuş milliyetçilik.Neymiş biz ırkçı değil milliyetçiyiz!İblislik bu.
  • 2 Ay Önce

Nedim

Yazar ve onun gibilerin anlamadığı şey Osmanlı son dönemlerinde jont turkler, komünist liberalist batıcı vb ideolojileri olanların itikadi konulardan küfre girdikleri murted olduklarını kavrayamamalari..mesala batı tarzı sistemlerin mesala demokrasi de yasama ve yargı Allah cc hakkı olmadığı bu vasıfları insanlara kurumlara verildiği ve bu programı uygulama yani yürütmeyi de çoğunluğu kazanmış kişilerce yapılacağı sistemi.. Esasen ilkel olsa bile İslam öncesi Mekke'de ki site devleti ve darül nedve adında meclis le yonetiliyordu parlamenter sistem Yunan ve Araplarda da vardı.resulullah sav gelip İslami anlatınca cevaben özetle sa'd 5'te,"hayret bunlar ilahları tek yapmak istiyorlar"buyruğu ile ortaya çıkmıştır.hem İslamın ne olduğu ve ona muhalif olanların da tam da neyi sorun ettikleri de ortaya çıkıyor.Yazar demokrasi ile müslümanların!bolundugunu filan söyleyerek çok ilahli sistemlerde tek olumsuzluk müslümanların!kavmiyetci olmaları filan sözleri ürpertici.. çünkü İslam'da yasama yargı nin Allah cc hakkı olduğu Araf 54 lede sabittir.ve Bunun aksi olan yasama ve yargı nin beşer in olduğu sistemi müslüman bırakmaz itikaden..ha birde kavmiyetcilik te küfürdür.Zaten müslüman da olmaz...
  • 2 Ay Önce

Vehbi

Her türlü fırkacılığa ne diyelim?Kavmi sevmek ayrı,kavmiyetci olmak ayrı.Gel gör ķi;okunan kitaptan ve uygulamayı ögretenden haberi olmayan Moiz Kohen'nin uşakları bir türlü anlamazlıktan geliyor.
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Rabbim gittikçe yayılan ırkçılık hastalığından ümmeti Muhammed i korusun. Yıkılış ve yok oluşun en büyük sebebi budur. Müslümanlar kardeştir..
  • 2 Ay Önce

Kavramlar

Türkiyede halkın çoğunluğu milliyetçi ve müslümandır. Milliyetçilık, ırkçılık gibi başka milletlere düşman olmayı gerektirmez. Müslümanın ümmetçiliği de başka dinden olanlara düşmanlık değildir. İnsanlar aidiyetleriyle sosyalleşip insan gibi yaşarlar. Kavramları oraya buraya çekiştirip anlamından koparmanın amacı nedir?
  • 2 Ay Önce

Yavuz

Yahudiler ve amca çocukları araplar kendilerini üstün ırk olarak görürler ve diğer milletlere de bu gözle bakarlar.
  • 2 Ay Önce

Mevali

Irkçı ve faşist milletlerden biri de araplardır. Araplar, kendilerini üstün ırk olarak görürler. Öyle ki, arap olmayan müslümanları bile ikinci sınıf, hizmetkâr olarak görürler ve başta Türk'ler olmak üzere ikinci sınıf olarak gördükleri bu ırklara "mevali" (hizmet eden, hizmetkâr) derler ve bu şekilde muamele ederler.
  • 2 Ay Önce

Halil Güngör

Kavmiyetçi hareketler derken bal gibi milliyetçi hareketten bahsettiğini biliyoruz.
  • 2 Ay Önce

Erdal Ahat

Sevgili Mustafa,yaratılmış en yüce Irkın mensubuyum ,Türküm.Sözü uzatmak istemiyorum.Onlarca Arap Ülkesi mevcutken, bu Arap sürülerinin yurdumuza doldurulması nasıl bir projedir.Bu ,bizimle hiçbir benzerliği olmayan sürüler çok yakın bir gelecekte başımıza ne belalar açacaktır .PKK köpeklerinin kökünü kazıyamamışken ,bir de başımıza bu belayı mı saralım. Bir ülkede bir millet yaşar .Çocuklarımıza ve torunlarımıza katiller sürüsü dolu bir ülke bırakmayalım.
  • 2 Ay Önce

Ahmed

Yaratıcı, (yani sen ben üstün yaratıldım)diyorsun ya.! Seni,beni herşeyi yaratan da hayır ben hiçbir kavmi,diğerinden üstün yaratmadım diyor,yüce kitabında.Üstünlük,ancak takvadadır,diye buyuruyor. Peygamberimiz de kavmiyetçiliği yasaklamıştır. İlk ırkçı ve kavmiyetçi,şeytandır..o kendisini üstün görmüş ve lanetlenmiştir.

Fsm

Türkiye'nin ağırlıklı kesimi Milliyetcidir, ulusalcidir.Cok ta iyi bir durumdur bu. Ümmetçilik cahiliye döneminde kalmistir.
  • 2 Ay Önce

Diğergam

Milli, yerli olmak, kendi milletinin çıkarlarını gözetmek, başkalarını hor ve hakir görmeden sevmek neden ırkçılık olsun. Marksist-ateistlerin Türk milletinin kafasını karıştırmak için "Vatanım ruyi zemin, milletim nevi beser" sözünden ne farkı var sizin düşüncelerinizin. Elhamdülillah Müslümanım Türk'üm. Dinim, milliyeti gereği de " Hiçbir insanı hakir görmeyen" bir anlayışa sahibim.
  • 2 Ay Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez yeniden canlanıyor
  • 2 Ay Önce

Abudllah

Milliyetçilik insanları ayrıştırır yazmışsın. İslam ayrıştırmıyor mu? Milletine göre değil de inancına göre ayırıyor. Küfür tek millettir diyerek müslüman olmayan herkesi düşman ilan ediyor. Milliyetçilikte en azından Türk olmayan düşmandır denmiyor.
  • 2 Ay Önce

Nihal Atsız

:)

Yaman

Irkçılığa karşı olmanıza bir itirazımız yok. Lakin kimliğimizi yok saymak tefrittir (ırkçılık ise ifrat). Doğru tercih milliyetçi ve millici olmaktır. Milliyetçilik derken particliği kastetmiyorum. Milli kimliğimiz olan Türkçülüğe sahip çıkalım. İlerlemede, yardım ve dayanılmada, sevgi saygı ve kardeşlikte önce kendi milletimize öncelik verelim ve kendimize dünyaya Türk olarak tanıtalım diyorum, Türkiyeli olarak değil. El alem etnik kimliğini öne çıkaracak, "ben Arapım, Almanım, İngilizim, Fransızım, Rusum diyecek. Biz ise sanki aşağılık kompleksine kapılmış gibi Türküm demeyeceğiz, Türkiyeliyim diyeceğiz, yabancıların karşısında böyle olacağız öyle mi? Kusura bakma yazar efendi. Yanlış yoldasın. Hz. Peygamberimiz milletinizi yok sayın demedi. Irkçılığı öne çıkararak başkalarını rencide etmememizi, haksızlık yapmamamızı istedi. Bu ikisi (ırkçılık ve millicilik) ayrı konulardır. Kur'an'da da "sizi kavimler, kabileler halinde ayırdık" der. Konuları bize yanlış anlatmayın.
  • 2 Ay Önce

Analist

Baban da mı kapakçıydı be kardeşim.?

Özyorum

Çok doğru bir yorum.

Özyorum

Helâl sana kardeşim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23