• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurt figüründen rahatsızlar da Bayraktar’dan memnunlar mı?

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

Aynen öyle. İki gün vah vah, sonrası kah kah. Yaaa işte böyle. Yüce Allah'ım imanla emanetini teslim alsın inşallah.
  • 2 Ay Önce

Hmm

Bu köpek misalli vahşet medeniyetli batıya hemde tam ortasına yerleşerek Almanyaya ve hatta ingiltereye giden ve organize faaliyetlerde bulunan olan sayın Milli görüş ve Kaplan hoca gibi muhtelif kişi ve organizasyonların bu vesileyle yüksek cesaretlerini takdir etmeyi unutmamanız gerekirdi. Bu arada Buhari ve Tırmıziye Turkiyeli demeyi unutmuşsunuz.
  • 2 Ay Önce

Hikmet YILMAZ

Türkiye zorda kalırsa ( Allah göstermesin) bir yazınızda "Azarbaycan yardım etmez" ifadesini kullanan İdris Günaydın efendi size soruyorum. Arap ülkelerinin hangisi yardıma gelir. ? İnancı çürük olanlar ile ülküsü zayıf olanlar Türk topluluğunu ve Bozkurt figüranü anlayamaz. Mekke'yi,Las Vegas yapan Suud'lardan zaten beklenmez..
  • 2 Ay Önce

ADSIZ

Hiçbir Türk ATATÜRKE Kemalist demez bu söyleyenler dinsiz ve Türkü sevmeyenlerdir tıpkı gizli ermenilerin aleviyiz dedikleri gibi aynı şekilde gizli arabilerde çok seviyorlar kemalist sözünü Çünkü inançları ATATÜRKÜN inacına yetişemediği için kıskanıyorlar ve dinsiz göstermiye çalışıyorlar zavallılar Bu güne kadar hiç bir arap topluluğu Türkün inanç sevşyesine çıkamamıştır
  • 2 Ay Önce

Mearif

Türkün inanç seviyesi ne? Nereden geliyor

Berk Okay

Aslan gibi Kemalistiz, bozkurtumuzu da çok seviyoruz. Ümmetçi değil milliyetçiyiz. 
  • 2 Ay Önce

Bozkurtluk ispat istermi,,? İster..!?

O suriyelilerin bi kısmı; ki hepsinin g..t göbek ense yerinde öküz gibi besili belli,,,Türk kız çocukların elinden bayrağı alıp ortalarında oynatıyor vermiyorlar eğlence yapıyorlar,,sizde bunları seyrediyorsunuz "bozkurt bakışlarınızla"..Göster bozkurtluğunu eğer gösteremiyorsan boş boş ah vah diye konuşma.
  • 2 Ay Önce

Nirdeeen nireyee

MHP eski ilçe yöneticisi Seher Kayıhan, Erdoğan’ın 2015’teki Uşak ziyaretinde, “Bozkurt” işareti yaptığı için gözaltına alınmıştı. Kayıhan, 4 yıl hapis istemiyle ve “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla yargılandı; beraat etti. Yargılanması 1,5 yıl süren Kayıhan, Sözcü'den Kamil Elibol'a konuştu. Kayıhan, “Kendisinin şimdi bozkurt işareti yapması bana komik geldi. Mersin'deki o sahneyi görünce, ‘Peki benim günahım neydi?' diye kendi kendime sordum'' dedi. MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçen Kayıhan şunları söyledi: “27 Mayıs 2015'de Uşak'ta Cumhurbaşkanının konvoyu geçerken ilçe binası balkonundan bozkurt işareti yaptım. Polisler gelip ‘Cumhurbaşkanı'na hakaret ettin' diyerek beni gözaltına aldı. 2 koruma polisi teşhis yaptı. Erdoğan, 2011'de Bahçeli için “Ben bozkurtla dolaşmıyorum, ben eşrefi mahluk olan insanlarla dolaşıyorum' demişti. Şimdi ise bozkurt işareti yapıyor. İlahi adalet var. Milliyetçilerin oyu için bozkurt işareti yapması bana samimi gelmedi. Ülkücülerin oyunu alabilmek için bozkurt selamı verdi.”
  • 2 Ay Önce

Bozkurt oldum artık diyorsan..

Bozkurt olduysan Türk çocukların elinden bayrağı alan ve sürüsü gibi etrafını saran araplara dal dağıt ez geç,,,bozkurtçuluk oyunu oynama,,bu işin artık iyice cılkı çıktı, milleti kendini bayrağını kendi korumaya zorlamayın..
  • 2 Ay Önce

Vah vah kah kah

"İki gün vah vah, sonrası kah, kah"… iki gün bozkurt,sonrası; neoliberalizminle bopla yahudi çin abd ab suudla kah kah...
  • 2 Ay Önce

Okul

Haç işareti ile bozkurt işaretini karıştırmışsınız. Haç işareti dini bir sembol, bozkurt işareti bir partinin siyasi sembolu.
  • 2 Ay Önce

Diğergam

Sayın yazar bunların derdi kesinlikle insan hakları, hak, hukuk, adalet, vb. Değil, dertleri İslam, Müslümanlık ve Türk'ün. Bunlar Müslüman Türk ün düşmanıdırlar. İçimizdekiler de dışımızdakiler de...
  • 2 Ay Önce

Beyhude

Ey insanoğlu! Bu hırs, bu hiddet, bu haksızlık niye ki? Çaldıklarını çırptıklarını zaten götüremeyeceksin. Neticesinde ölüp gideceksin. Unutma ki ölüm var ölüm.
  • 2 Ay Önce

Adanalı Cumaali

"Kemalistler ve laikler şimdi bu kararı tefsir edip dururlar artık. Sarı saçlı mavi gözlü şarkılar söylerler. Çünkü Alman Frederich’in üzüldüğü kadar bizim Kemalciler de üzüldü Türkiye’nin galip gelmesinden." Şeklinde yazmışsın ya İdris abi, ayıp edip yine çok büyük bir günaha girmişsin ve kul hakkı almışsın. Kur'an kursunda ve imam-hatip de okumuş, ülkemizin kurucusu rahmetli Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını çok sevip sayan, her fırsatta onlara minnet duygumu sunan, laik yönetim biçimini savunan biri olarak şahsen ben, bir Türk evladı olarak milli takımımızın galip geldiği gün çok sevindim ve çok mutlu oldum, dünkü yenilgisinden de çok üzüldüm. Bu yüzden Kemal Atatürk'ü seven bir Türk ve Müslüman olarak, bu zan'nından dolayı hakkımı sana helal etmiyorum. İnşallah mahşerde, hesap gününde hesaplaşırız.
  • 2 Ay Önce

Al gülüm ver gülüm iktidarı

Hani ümmetçiydiniz, hani milliyetçilik ayaklarınızın altındaydı? Öte taraftakilerde iktidara andımızı okutacaktı, hey yavrum hey
  • 2 Ay Önce

Tika

Düzelir bunların hepsi sizde gerçekleri görürsünüz elbet
  • 2 Ay Önce

Nuh

Ders isteyene ölüm yeter. Seytanın adamlarına ne deseniz boş, onlar görevini yapıyorlar.
  • 2 Ay Önce

Ali Baba

Gabriel var. Cebrail varmı ..,?yokmu..?
  • 2 Ay Önce

Okur

Hele birisi var, Giresunlu olmalı, o daha kafayı tamamen üşütüp beline teneke bağlayıp Giresun sokaklarında sürüyüp maskara olacak. Aynı güruhtan, Ankara Ilahiyattan Frankfurt'ta bir müsfedde profesör var, din adına şimdi Almanları gitar çalarak eğlendiriyor, herifin Ibadeti bu veya benzerleri. Erdoğan, bu İslam'a ihanet fakültelerini neden kapat mıyor? Müslümanlar onu neden seçti?
  • 2 Ay Önce

Okur

"ON DÖRT İLAHİYATÇIYA SORUM VAR Şeriatın İslam olmadığını iddia eden taifeyi dalale soruyorum: Medeni Hukukta bir sürü değişiklik yapıldığı halde hâlâ İsviçre Kanunu Medenisi deniyor da bir türlü Türk Medeni Hukuku denmiyor. Peki, bu kanunu yapan Gabriyel olunca Medeni Hukuk da Cebrail getirince neden Arabın örfü sayılıyor?" Zibidi, soytarı, hain ve asalak güruhu!.. Bu guruhtan biri her gün bir gazetede, bir makale yayımlayıp ; " İslam ne emir verir ne de alır" diyor. Din felsefesi okumuş, beyni okuduklarıyla tamamen uyuşmuş, okuduklarını düşünmeden ezberlemiş güya edebiyat ve felsefe yapıyor, lügat parçalıyor. İlk cümlesi cehalet, dalalet ve makamı boş yere bol maaş karşılığında bizim vergilerle işgal eden bir sünepe olduğunu yansıtıyor. Kafir, müşrik, münafık bile bu kadar aptalca olamaz, İslam ve Kur'an emir vermez, diyemez. Hiç Kur'an ve hadis okumadığı belli. Çünkü o Batılı, eteği ve koltuk altı çok kıllı, cünüp yaşayan, taharetsiz her türlü leşi yiyenlerin yazdıklarını kutsal metinler olarak görüyor olmalı. Peki Kur'an'daki farzlar ve vacipler emirler değiller mi? Kur'anı güncel anlamda anlayamayacak kadar da aptallar. Bizim üniversiteler, akademik aptal yetiştirmede çok hünerli. Bu devlet bizden vergileri bu güruhu besleyip dine sövmesi için mi alıyor? Bizden vergi almasın devlet!.. Canları cehenneme! .
  • 2 Ay Önce

Kur'an kimleri uyarmak için kime indirildi.

En'am 92. Ayet: "Bu Kur’an, Ümmülkurâ Mekke ve çevresindekileri uyarman için sana indirdiğimiz, kendisinden öncekileri doğrulayıcı mübarek bir kitaptır. Âhirete inananlar buna da inanırlar ve onlar namazlarını kılmaya hakkıyla devam ederler."

İzmirli öğretmen

O 14 ilahiyatçı Kemalist lâik İslam'a zarar vermek isteyen m.fık kişilerdir. Rabbim şerlerini onlara döndürsün. CHP'ye oy veren Süleymancıları da ıslâh etsin.
  • 2 Ay Önce

ETSİN

izmirli  ALLAHIN SANADA BEYİN NASİP ETSİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23