• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtülülere kapattığı kapıyı eşcinsellere açan Osman İnci!

88 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu soldan çarklı kafalara göre namus kavramı yoktur. Geçmişte yaptığı insanlık dışı davranışlardan utanmazlar. İyi ki o tarihlerde başörtülü kızlara cinsel tacizde bulunmadıklarına sevinelim. Daha önce de yazmıştım. Ankara Tıp Fakültesinde Rasim Adasal adındaki psikologu güya sağ-sol, ileri geri gençlerin kavgasını durdursun diye 1968'lerde TRT'de konuşturuyorlardı. Bakın konuşmacının tavsiyesine: Niçin kavga ediyorsunuz, sevişin, gençliğinizi yaşayın. Sanıyorum bu da masonik bir tavsiye idi. Osman doktor da onlardan biri.
  • 2 Ay Önce

Kemal Kemaloğlu

Sabahın Seher vakti Ali"yi gördüm Ali'yi
  • 2 Ay Önce

Birlik beraberlik

Formalara bozkurt amblemi takıp çıkılabilir,çıkılmalı,,,almanlara avrupalılara birlik beraberliğimizi göstermeli.
  • 2 Ay Önce

Halil

Bu osman inci faizi yuzde elli mi yapmis bizim muslumanlar gibi ,halki yolsulluga terketmis mi bizim muslumanlar gibi. Vatandasa , mumin kardeslerine vergi ustune vergi bindirmismi bizim muslumanlar gibi, ese dosta yandasa devketin varliklarini peskes cekmismi bizim muslumanlar gibi, bir kurbana 3 kisi girsen bile kesemeyecek hale getirmismi bizim muslumanlar gibi, Turkiye dr secimlerde hile kesinlikle olamaz deyip secimi kendi kaybedince iptal etmismi secimi bizim muslumanlar gibi, enflasyonu yuzde yuzun uzerinrmi cikartmis, milleti perisan mi etmis, emeklileri mi surundurmus bizim muslumanlar gibi. Basortusu ile musluman olunmuyomus Ali
  • 2 Ay Önce

Bir Dost

Neo-naziler elendi...Üzüldük mü..? Tabiki hayır..Haydi şimdi hep beraber ne diyoruz "Ülkücü hareket engellenemez ." "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber"
  • 2 Ay Önce

Doktor

Osman Inci biz fakültede iken hocamızdı. Cumhuriyetçi, ahlaklı adam gibi adamdı. Senin gibi, birilerinin lapisini korumak için, calışmiyor, birilerini yalamak için calışmazdi.
  • 2 Ay Önce

Üslub-u Beyân Ayniyle İnsandir

 senin nasil doktorsun öyle.. ...Üslubunu tarzını Osman Hocan'dan mi kaptın..

baybars

Neyzen Teyfik'in dediği gibi;geldiler ve defolup gittiler, lakin giderken kimi itini,kimi bitini,kimi de p..ini bıraktı gitti,dediği gibi bunlarda onlardan geride kalanlardan mı acaba?
  • 2 Ay Önce

Nur

Rabbimde onların suratına cennet kapılarını kapatacak kaplarını açtıkları lanetli kavimle haşır olacaklar imana gelmez tövbe etmezlerse
  • 2 Ay Önce

Akit okuru

Eline, diline sağlık Ali bey kardeşim.
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Siz de az değilsiniz yani
  • 2 Ay Önce

iso

Bitmedi gitti bu din düşmanları ama bizde vazgeçmeyeceğiz son nefesimize kadar bu nemrut ve fravunlarla mücadele edeceğiz.
  • 2 Ay Önce

Yürü be aslanim

Cuma namazina en son ne zaman gittin çakma mücahit?

Okur

Ülkemizdeki Suriyeli, Afgan, Afrikalı her nereden gelmişse farketmez iyi davranmalıyız. Türkler misafir Perver olmalıdır. Atatürk "bir Türk dünyaya bedeldir" derken Türklerin misafir Perver oluşundan söylemiştir. Suriyeli, Afgan kardeşlerimize iyi davranmazsak Atatürk'ün söylediği "bir Türk dünyaya bedeldir" sözüne aykırı davranmış oluruz.
  • 2 Ay Önce

Mehmet karabacak

Bu zihniyetin kafası işte böyle çalışır. Gözleri var ama görmezler. Hiç olmazsa, müslüman gençlerin görmesini Allah'tan dilerim.
  • 2 Ay Önce

Nuran Devres

Tıp fakültelerinin mezuniyet törenlerinde kullanılan ve Dünya Tabipler Birliği Cenevre Bildirgesindeki Hekimlik andının tam karşılığı uzun olduģundan buraya sadece yazarın karşı çıktığı kısımları alıyorum: "Göreviyle hastam arasına......milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum,.....girmesine izin vermeyeceğime...... Hekimlik mesleğinin onurunu ve saygın geleneklerini bütün gücümle koruyup destekleyeceğime........kararlılıkla, özgürce ve onurum üzerine ant içerim." Evet, ant böyle. Buna keyfinize göre çıkarmalar,eklemeler yapamazsınız.
  • 2 Ay Önce

Uğur

Türkiye'ye ait değilsen, bizim doktorlarımıza uluslararası burjuva ve bürokrat düşmandan emir aldırmaya kalkacağına, yallah Cenevre'ye yahut Zimbabwe'ye yahut idrar kokan fareli pis Paris'e. Hemen. Şimdi. Haydi. Hemen dedim. Kalk.

Okur

Sinan Ateş davası savunduğun şekilde tamamlanacağı görünüyor. Daha fazla gündeme getirip nefes tüketmeye gerek yok.
  • 2 Ay Önce

Muro

Türk-İş'in araştırmasına göre, haziranda açlık sınırı 18 bin 978 TL, yoksulluk sınırı 61 bin 820 lira oldu. Böylece açlık sınırı, asgari ücretin yaklaşık 2 bin TL üzerinde oldu.
  • 2 Ay Önce

Ökkeş Topal

Üniversitelerde türban yasağı tam bir saçmalıktı. Herkes inancına uygun bir şekilde giyinebilmelidir. . Mini etekle gelen kız öğrenci okula girerken türbanlı bir öğrencinin girememesi eğitim öğretim hakkının engellenmesidir.
  • 2 Ay Önce

add üyesi,cumhuriyet yazarı prof.osman inciye

siz...tıbbiye-i şahane1000asına Türk bayrağı çeken tıbbiyelilerin değil'şey'lerin izinde yürüyorsunuz
  • 2 Ay Önce

Önce hırsız yolsuzdan sonrada ağır adi suç işleyenlerden başlanabilir..

İşveren sigortasız üç kuruşa çalıştırır,gözü dönmüş cemaatçi iki üç eş diye küçücük kız çocuklarını alır,pkk kuzey suriyeyi boşalttırmış onları gönderek,,,e bunlar kalsın diyor,,,,,DOĞRUDUR;bu ülkede kötü insan yokmu,tonla,,,yolsuz rüşvetçi hortumcu devlet millet arazisini çeviren hırsız arsız sahtekar esnaf rüşvetçi siyasetçi,,,yalan dolan bini bi para,,,madem öyle başta rüşvetçi yolsuz,ağır adi suç işleyenleri gönderelim,,gönderdiğimiz sayı kadar düzgün ehli namus çalışkan Türk Devletine Milletine kanunlara bağlılık yemini ettirip ve güvenlik araştırmasu ile suriyeli alalım buna kimse itiraz etmez,,etmeneli,,Milliyetçi isek TE önce iyi düzgün doğru çalışkan insan milliyetçisiyiz..
  • 2 Ay Önce

Cem

Yaşasın cumhuriyet Yaşasın demokrasi. İster başi örtülü ister açık. Önce erkeklerin kirli beyinlerini kapatın.
  • 2 Ay Önce

Aynenn

Burada örnek çok. Acaba başörtüsü olmasa neyi suistimal edeceklerdi.

Milletin vicdanını duygularını uyuşturmayın bu kadar baskılamayın,,ağzı bozuk trollerle trollüklerle baskılamayın,yanlış yapıyorsunuz.

Bugün 5 temmuz,,, çin fonlusu perinçek aracılığı ile dostluk köprüsü kurduğunuz çinin, Uygur Türklerine karşı mezalimlerinin tarihi,,dün tekme atıp tükürdüğünüz bugün ise topçular yapınca başınıza koyduğunuz bozkurt işaretinin anlam ve manasını idrak gerek,,laf salatası söz ebeliği fikir kelime taklalarını bırakmak gerek,,arap kürt ermeni v.b düşmanlığı yapan yok;şeyh Sunuside Ömer muhtarda Erenolda Eftimde Taksimde kendini Türk Devleti için yakan ermeni vatandaşımız bizleydi bizdendi,abd ab suud çin yahudi destekli saçma sapan vicdansız insafsız cehennemin dipliği akılsız işlere tepki var,,,bunu anlamak görmek gerek,,protestolara bile tahammülünüz yok,,yapılsa bile hükümet yapmış "olmayacakki" kimse bişey diyemez,"Millet yapmış olacak" ve siz "yatıştıracaksınız",,,,,siz bunun yerine kuzuların sessizliği gibi insanları uyuşturmayı çaresizlikle bunları kabul etmeleri atmosferini seçtiniz..Bu kadar korkak davranmayın,,herşey bitiyor tükeniyor inançlar ümitler motivasyonlar eridi bitti, motivasyon gerektiğinde iş işten geçtiğinde biz ne yaptık denmemeli.
  • 2 Ay Önce

cumhuriyet kadını

2 YIL VEKİLLİK YAPAN BİRİ ÖMÜR BOYU BUGÜNÜN PARASI İLE 90 BİN TL EMEKLİ MAAŞI ALIYOR 7 SÜLALAESİ SAĞLIKTAN YARARLANIYOR ÖÜNCE DUL KIZINA MAAŞIN 4 TE 3 Ü KALIYOR KİT KOMİSYONLARINDA THY TÜRKCELL KARDEMİR YESİLAY KIZLAY THY GİBİ KURUMLARDA MÜDÜRLER 1 MİLYON TL ALIYOR HUZUR HAKKI DİYEREK 4 MAAŞ ALANLAR VAR VE BUNLAR SİYASAL İSLAM DÖNEMİNDE OLUYOR HEEE KUL HAKKI DEVLET MALI YETİMİN EMANETİ HAKSIZ KAZANÇ GELİR ADALETSİZLİĞİ YOLSUZLUK İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAK GİBİ KONULAR FAZLA KONUŞULMAZ O AYRI KONU
  • 2 Ay Önce

...

Öncelikle tüm Müslüman aleminin cuması mübarek olsun, bu yaşananlar kıyamet âlameti, gün gelecek doğruya yanlış, yanlışa doğru, diyen insanlar olacak, bunun içindir ki her şeye hazırlıklı ve mücadeleci olmalıyız milletçe, fitne fücur her yerde, seçimlerden sonra daha da gün yüzüne çıktı, ben son olayları çoktan buna bağladım bile.
  • 2 Ay Önce

Ahmet Fazıl

İçlerindeki zehiri dökerler en sonrada beylik cümlelerle bitirirler ki eleştiye ugrasa hemen Çanakkale şehitlerine sıgınırlar.
  • 2 Ay Önce

AHLAKSIZ

ONLAR İNSAN DEĞİLMİ NİYE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MAHRUM BIRAKILSIN CİNSEL TERCİHLERİ DUYGULARI NEDENİYLE AHLAKSIZ
  • 2 Ay Önce

ahlaksıza cevap

Zaten cinsel yönelimi ne olursa olsun yaralı ise kimse onun cinsiyetine bakmaz ama bunu yapmak için yemine ekstra bir madde eklenmesi CİNSEL YÖNELİM MADDESİ EKLENMESİ ŞART DEĞİL, şuanda da yapılıyor, kraldan fazla kralcı kesilmeyin, lgbt dedikleri şey insanoğlu ile var olduğundan beri var ama lgbt ile bunlar işi KURUMSAL hale getiriyorlar içine bilimi de sokarak. Ama bunu yapmasalar lgbtliler yok olmuyor, zaten varlardı, çoğu lgbt bu sektör para için bu işi yapıyor bunu da sende benden çok daha iyi biliyorsun ahlaksız. Lezbiyen, gay bunlar cinsiyet değildir cinsiyet dediğiniz şey doğumla gelir, birisi ya erkek doğar, ya da kadın olarak doğar birisi bana doğuştan transeksüel olarak doğduğunu göster hepimiz lgbtli olalım 3.cinsiyet diye pompalıyorlar.

...

Allah insan olarak yaratmış, ama onlar sapkın yolu seçmişler, pompei şehri nasıl helâk olmuş tarih yazıyor her şey duygu demek değil. Allah ıslah etsin..

nerman yildirim

Ali ihsan bey bu kacici paket ,once esiyor gurluyorlar sonra onlarin istidigi oluyor geri adim atiyorlar.iktidar olduk ama hicbir konuda muktedir olamadik.yine hayal kirikligi onun icin oy kaybediliyor.suan adalet bakanini dinlemedim bile.insallakh yeni egitim yilinda dik dururlarda milli egitim bakanimiz geri adim atmaz.
  • 2 Ay Önce

Canakkale savasi bugün olsa bu gainler dusman safina gecip irticayla savasiyoruz cagdas soykirimci hirsiz hacli barbar batinin tarafindayiz...derler!

.........musluman turklerde olacagina hacli cagdas?! BATILILARDA OLSUN VATAN, KİLO HESABI VEYA BEDAVAYA VERELIM BIZI DE CARIYE -KOLE OLARAK KULLANSINLAR Der
  • 2 Ay Önce

hilmi

faizi eleştiremeyenler o kadar ilkesiz ki. faizi eleştiremeyenler o kadar riyakar ki anlatama... doğru değil mi alişşşş
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Bu zihniyet böyle hilmi

Hasso

Bu i.ne sever yada i.nemi nedir bilemeyiz.. Bu gibi adamlari cumhurbaşkani görevden alip, birde i.ne dernegi kurup onun başina direktör yapmali
  • 2 Ay Önce

okur

sende kaleye geçersin artık Hasso

Hasip

Her yuvarlak ceviz değildir, her ceviz de yuvarlak değildir.

Paşa

Bak sana ne diycem haso, hani LGBT destekli dediğiniz İstanbul sözleşmesi varya hah işte onu akp getirdi, hatta hatırlarmısın bilmem seçimler öncesi reisin bir ifadesi var, LGBT hakları olmalı hatta bu anayasal güvence altına alınmalı demişti , şimdi tekrar soralım hala aynı fikirdemisin.

Hikmet

Ula Hasso gardasim çok güzel yazmışsın. Bu ve bunun gibi dinozorları t0plari yük vagonlarıa doldurup Hindistana g0ndermeli.

Aslan abim

 yine eşcinsellere saldırmış.
  • 2 Ay Önce

Kemal

Yapay Zeka Nanao teknigi Uzaya yolculuk Uzayda yasam elektrikli arabalar yollar super oteller deniz alti tünellerimiz ve Hala Basörtü ve Top Muhabbeti, BIRAKIN ALLAH LA KUL ARASINA GIRMEYIN, Herkes hesabini kendisi verecek!Yakinda S Arabistanda basörtüsü mecburiyeti bile kalkacak,on Milyon Mülteci; Enflasyon yüzde 80 Paramiz pul olmus, Vize vermiyorlar Fitne almis yürümüs Fesat 200 km hizla gidiyor yine de ceza kesen yok Ama yine Milli takimimiz basari ile yoluna devam ediyor NASIL MI Milli Birlik ve ULUSLARARASI TECRÜBELI Türk sporcularin bir yabanci Antröner esliginde AKILLA INANCLA MÜCADELE ILE.Bazilarina kalsa Futbol bile Günah!!! Karincalarin yürürken yarattigi Deprem!.Reis de Bu gün Macta atariz gollerimizi evvel Allah Kizlarimiz Tribünlerde Türbanli Türbansiz Boyali Boyasiz finala dogru devam ederiz. Ne Mutlu Türküm Diyene
  • 2 Ay Önce

Gezi zekalı vatandaş

Sarhoş olarak çağdaş olduğunu sanan, sarhoş bedeni dünyadayken ruhu uzayda dolaşan kefalist. Ölüm var ölüm sonra ahiret...

Okur

Her gün "Suriyeliler gitsin, Afgan'lar gitsin" diye sokaklarda kavgalar çıkaran insanlarımız gerçekten İslam dinindemi? 200 Bin dolar verip ev alanlara "kalsın" diyoruz, namaz kılan Suriyeli, Afgan müslümanlara "gitsinler" demek İslam değildir. AB ülkelerinde, sporda Ülkücü sembol ve işaretleri savunduğumuz kadar İslam'ın Kutsal ve inançlarını yerine getiren Suriyeli ve Afganlı müslümanlarıda savunmalıyız.
  • 2 Ay Önce

Neyin baskısı bu

İsteyen var istemeyen var,,durumu olan ve isteyen alır evine ocağına misafir eder savaş bitene kadar hatta çok seviyordur bırakmaz gitme kal der..Millete niye illa misafir edeceksin diye baskı yapılıyor,kendin cebinden bakmalı çok isteyen.

Kemal

Müslümanim demek le namaz kilmak la Müslüman olunmuyor! Gördük 15 Temmuzda neler oldugunu.10 erkek 15 erkek toplu geziyorlar Denize giriyorlar,Bunlara bir müsade etsek KADINLARIMIZ sokaga cikamazlar,ondan dolayi Dikkat!Millet cok rahatsiz.

Hattının hayrı

Hayrinin kendine hayrı yok. Gezi zekalı Suriyelileri kendi besliyor zannediyor. Nörolojik vaka.

Hemşinli

Okur Hayri ye cevap versene Hayri doğruyu söyledin sana katılıyorum

hayri

Namaz kılıyorlar diye onlara beslemek zorundamıyız.O kadar seviyorsan evine al bol bol namaz kılarsınız.

İster 200 bin dolara ister beleşe..

Camilerde cemaatte suriyeli afganlı dolup taşmıyor,hatta yok gibi,para verip kalanlarda aynı genel itibarla bu ülke vatandaşlığnın bedeli para değil,,rusu almanı arabı farketmez..Para para diye gözüdönmüş gibi herşey satılmaz.

SAVUNSUN

okur İŞİDİMİ SAVUNSUN

Tunç

Rabbim, Osman efendiyi çok sevdiği sapkınlarla haşretsin. Başörtülü öğrencilere yaptığı zulmün de hesabını sorsun. Bizde profesör derler kitap yüklü MERKEBE. N. F. K
  • 2 Ay Önce

yusuf can

bulavuk müslümanın ekmegini yiyip hainlik ediyorsa bize yazıklar olsun bizsustukça azdı benlar bunları biz 15 temmuzda halletmedik bütün kabahat bizfde
  • 2 Ay Önce

Uğur

Bu İnci'nin unvanı profesör yerine legebetör yapılmalıdır. Legebetör İnci tarihe saçma sapan lafazanlıkları ve gaddarca zulümleriyle geçti. Legebetör Doktor İnci gibi olmayı kimse istemez.
  • 2 Ay Önce

Mustafa uysal

Selamun aleykum. Aynen, üstadim
  • 2 Ay Önce

İttifaklarda da çok oldu..

Bu hasım doktorların telkini baskısı ile vede dost tıbbiyelilerin teşviki ile paldır küldür tam ittifakla plandemi aşısını kendinizede milletede çaktınız, o konuda tam ittifakınız vardı,,abd siyonist üretimi boptada tam ittifakınız var,açılım saçılımdada,neoliberal halk emek alınteri düşmanı politikalardada ittifak tam gaz,,hacivatus karagözyan işleri tam gaz devam.
  • 2 Ay Önce

fhgvkhf

Bu gün okuduğum iki yazı beni benden aldı: 1.si, Sabır Meşhur adında Mısır’lı bir gazetecinin bile tarihimizde olanları ve 2014 yılına kadar Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçiminin nasıl yapıldığını anlatarak bizleri ikaz etmesi 2.si ALİ BEY’in her zaman olduğu gibi bu gün de yazdığı ülkedeki gerçekleri ve bu gerçekler karşısında ehli küfrün kendi yanlışlarını doğru, gerçekleri ise yanlış olarak ‘bilim diye yutturma’ cehaletlerini görmek. Ali Bey’in işi çok zor! Fakat galiba etkili oluyor.
  • 2 Ay Önce

Melih

Vay ... vay.
  • 2 Ay Önce

adiliyet

islam düşmanları hiçbir zaman bitmez biz sadece çabuk unutuyoruz sizde hatırlattınız
  • 2 Ay Önce

Abdullah

İçimizdeki pakraduniler son iki asırdır iktidar olmadıkları halde hüküm sürüyorlar. 
  • 2 Ay Önce

Ayhan

Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır ..
  • 2 Ay Önce

Mehmet

Aynen Ayhan Atatürk düşmanlığı gibi

Doğukan Pamir

28 Şubat darbesiyle uzun süre baş örtülü çocuklarımıza kan kusturan, namaz kılan çocuklarımızı yaftalayan cezalandıran Çevik Bir ve ekibi
  • 2 Ay Önce

iman

İman dan bahsedebilmek 
  • 2 Ay Önce

nurettin

tıp insanın fıtratına uygun yaşamasını teminine deva olması gerektiği halde bunun dışında yaşamayı teşvik şeytanın insan şekline dönüşmüş canlı olmalı
  • 2 Ay Önce

Akademisyen

 İmanın ve paranın kimde olduğunu ancak Allah bilir 
  • 2 Ay Önce

Doğru demişsiniz..

İmanı yalnız O bilir doğruda,şunu ayırmak lazım ki;parayı İSE vede nasıl elde edildiğini kanunlar ve devlet bilir,,,isterse..!?

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN sayın yazar.. lütfen TATİL YAPIN EFENDİM
  • 2 Ay Önce

Kemalist Nefer

ÖZCAN DEDE...NAPIYON..? KÖYDE MİSİN..? DUNYA SANA GÜZEL.. BU DÜNYADA IŞİN İŞ.

YILMAZ

Özcan bey niçin yazarın her söyledigi şeye trip atıyor bilen var mı?

Ayhan

Senin eşcinsellerle ne sorunun var? Onları tövbe etmeye, dine yakınlaştırmaya çalışacağına dışlıyorsun. 
  • 2 Ay Önce

Ayhan

Ayhan senden başlayabilirim istersen

Yayvan

Şeyhim, yazar ilgilenmiyor, bari onları sen irşat eylesen.

SIRA Turkiye'nin ISCI PARTISI CHP'de

İngiltere'de ülkenin gelecek 5 yılına yön verecek kadroların belirleneceği genel seçimde oy kullanma işlemi sona erdi. Sandık çıkış anketine göre, İşçi Partisi Avam Kamarası'na 410 milletvekili sokarak çoğunluğu elde etti.
  • 2 Ay Önce

çok beklersiniz..

müslüman aç kalsada terörist sevicilere destek olmaz...heykelcilere oy vermez..ekonomiden başka saldırabilecekleri bir şey olmayınca..kuduruyorlar hazımsızlıktan

Komik diyen trol

Istanbul'da yuzde kac oy aldi CHP ??? Istanbul'da o kadar zengin mi var ibis ???

TİP ne zaman CHP oldu?

Ağa, memlekette zaten Türkiye İşçi Partisi var, genel başkanı da Erkan Baş.

Komik çok çok komik

Nişantaşı moda karşıyaka bebek gibi semtlerden deliksiz oy alan sosyete zengininin partisi mi işçi partısi.

Hakan

Merkez bankası tefeci faizi gibi hareket ediyor. 
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Ali Bey i.neleri savunmak da ib,,, dir Hipokrat bunlara ibnelik mi yapın demiş huylu huyundan vaz geçmez gölge etmesinler yeter nus ile uslanmayanı etmeli tek'dir tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir bu hicri yılbaşı hürmetine cenabı hak müslümanları acziyetten kurtarsın islamın Kuran'ın sünnetin karşisinda ki bütün izimlerin çöküşünü nasip etsin
  • 2 Ay Önce

Muh

Ne var kardeşim demekki İnçi Osman İ.nenin biri senin yazdıklarına göre adam hemcinslerinin hakkını koruyor olmak o kadar kolaymı ki adam i.nelerinde profesörü
  • 2 Ay Önce

İ. OĞLU

Muh, SEN KENDİNDEN EMİN OL 

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, CUMA GÜNÜ NUN HÜRMETİNE ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH C.C DİLERİM AMİN....MEYDAN BOŞ BOŞ HESABI SORAN YOKTUR VATAN HAİNİ LERİ CİRİT ATIYOR DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI BELİ DİR...PROJE PROF LAR SAHTEKAR LAR DOLU DUR MEDYA SERMAYE c h p = VATANINI DÜŞMANLARI DIR LAR.....
  • 2 Ay Önce

Muzafferle iyi Bir Dost olan Yavuz

BENI.........YILIN........ENNNN KÜFÜRBAZZZZ........ VEEE DEEEE.........ENNNN MÜFTERI TROLÜ ÖDÜLÜ.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN .......VAROLNNN........YÜCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ......... MANKURTLLARDNNN RAZI OSSSUNNNN ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM ....... KAHIR AZINLIK OLSANIZ DAAAAAA........IIYIIKIIII ..... VARSINIZ ......

şüayıp

Mukaddes düşmanlığının sonu felaket getirir
  • 2 Ay Önce

Tarih Ogretmeni

Herkes internette bulabilir !!! Evliya Celebi yukselme doneminde Anadolu'yu dolastiginda zaten az sayida olan (YSS ve Kanuni ile birlikte her koye insa edidi) camilerin Cumalari bile dolu olmadigini yazar !!! VARMI BU KONUDA SEBEP - SONUC iliskisi KURABILECEK AKLI BASINDA BIR ALIM ???

YILMAZ

kemalist nefere; kör insan mukaddes dostluguyla osmanlının hükümdarlıgına bak. dünyayı nasıl idare ettiğini gör. adam olmuş bir millet görmek istiyorsan islam ile şereflenen yücelen türk'e bak. mukaddes düşmanlıgıyla da yine degeri yiten zelil olan ona buna köle olmuş türklere bak.cahil olma diyecem ama kemalist unvanın varken bunu da diyesim gelmiyor.

Kemalist Nefer

Peki mukaddes dostluğu ne getiriyor ??? Dunyada varsa mukaddes dostluğuyla adam olmus bir millet ismi verebilirmisin Ali Bey ???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23