• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şeriat İslam’dır

50 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gelin gayalı musti.

Şeriat gelirse mehmet okuyan rahmetli yaşar nuri gibi adamların devletin başkanı olması lazım
  • 2 Ay Önce

Yaman

Şu anda şeriat olmadığı için insanlar günah denizinde yüzüyor. Gasp, hırsızlık, yolsuzluk, faizcilik, fuhuş, cinayetler (özellikle kadın cinayetleri) almış başını gitmiş. Günaha girmek istemeyenler de ister istemez çaresiz bulaşıyorlar. Mesela iş hayatında, hizmet sektöründe, ticarette, her alışverişte, maaşlar vd. her halükarda mecburen faiz veriyor. Ve bunu engelleyecek Şeriat yanımızda değil, bizi korumuyor. Şeriat gelirse bunlara hemen ceza verilecek mi, haksızlığa uğrayan insanların hakları verilip haksızlık edenler cezalandırılarak şeriat uygulanacak mı, yoksa gerçek suçlular es geçilerek haksızlığa uğramış, fakirleştirilmiş insanlara hakları iade edilmeden doğrudan mı uygulanacak? İnsanlar böyle düşünüyor, korkuyor, başına gelecekleri biliyor, şeriatı istemiyorlar, herkese adil uygulanmayacak, sadece biz gariban vatandaşlara uygulanacak diye korkunç endişe ediyorlar, nefret ediyorlar, şeriatla yönetilen Arap ülkeleri, İran, Afganistan Deaş, vd. gibi olur diye ödleri patlıyor. Adil uygulanacağını misaller vererek açıklar mısınız?
  • 2 Ay Önce

şeriat düşmanları okusun

gazete köşesinde kimden ne açıklama bekliyorsun ? ALLAHIN SENİN İÇİN SEÇTİĞİ KANUNLARI ( ŞERİATI) istemiyorsan gavurun kanunlarına uyarsın olur biter..cenneti isterken utanmayacaksanız tabi !..Arap ülkelerine bakarak müslümanlıktan vaz mı geçeceksiniz ? sizin müslümanlığınız bu kadar mı ? İSLAM ADALETİ , fransız gavurunun kanunlarından iyidir merak etmeyin.

Orhan İnan

Rabbim iman edip dosdoğru devam edenlerden olabilmeyi nasip etsin. İslam in karşısına laikliği çıkarmak İslam düşmanlarının en çok kullandığı argüman. Özellikle kemalistler ciddi bir şekilde din ve dindar ile uğraşıyor. Hatta bunu tek görev addetmişler..Bunu fıtratları gereği yapıyorlar. Müslüman alçak gönüllü ve sükunet ehli. Saldırgan değil. Ama maalesef diğerleri bunun tam tersi..
  • 2 Ay Önce

Mearif

Biri yazmış: okuma yazma oranları %1,5 diye. Halbuki Diyarbakır'a bile %70 okuma oranı var. Bu millet Kuran okumayı bilmiyor muydu? Kuran okumayı bilen Osmanlıcayı zaten okur. Yazma oranı düşüktü. Ama denilen gibi değil.Samsunun Tekkeköy ilçesinde bile medrese yani üniversite var ve bu medreseye okuyan bir zatın kitaplarına vakfımız. Değme İlahiyat hocaları okuyamaz. İşkembeden atması kolay.

El insaf...

- Yeni Rakı (1937) 35 CL 45°: 529 lira - Yeni Rakı (1937) 50 CL 45°: 719 lira - Yeni Rakı (1937) 70 CL 45°: 925 lira - Yeni Rakı (1937) 100 CL 45°: 1.250 lira
  • 2 Ay Önce

el haram

içtiği haram ,yediği haram..sonra başına bir musibet bela gelince el açar haramla doldurduğu beyninden dua ederler...münafıklığa bak ! rakı fiyatlarıyla müslüman mahallesinde trollük yapıyorlar.

AYET

NİSA SURESİNİN 25 AYETİNİ İMAMLAR ŞUHUYLA OKUYOR KUTSİYET BUNUN NERESİNDE CARİYE SATIP KÖLELİĞİ SAVUNAN AYETTE EVLENEMİYORSAN İSTEDİĞİN KADAR CARİYE ALABİLİR ORTAK KULLANA BİLİRSİN DİYOR
  • 2 Ay Önce

nasıl olsa akit iftiralarınızı yayınlıyor demi..

müslümanların içinde yaşayan bir trol daha...

Vatansever

Tam bir cahil yorumu. Bir Müslüman böyle yorum yapmaz.

TürkOğlu

Şeriat, İslam geleneğinin bir parçasını oluşturan dini kanunlar bütünüdür ve İslam'ın dini öğretilerinden türetilmiştir ve İslam'ın kutsal kaynaklarına, özellikle de Kur'an ve Hadislere dayanmaktadır. Arapça'da şeriat terimi, Allah'ın değişmeyen kanununu ifade eder ve insanın yorumlarına atıfta bulunan içtihatla çelişir.
  • 2 Ay Önce

Paşa

Allah indirdiği kitabında şeriatı işi ehline verin kararları şura yoluyla alın adaleti tesis edin ve diğerlerinde gelenek ve göreneklere uyun diye tarif etmiş, hal böyleyken şeriatten kastınız ne olaki İdris bey, bugün yetmiş iki fırkaya bölünmüş İslam'ın hangi fırkasının şeriatı uygulanacak zira biri diğer yetmiş bir mezhebi fırkayı cehennemlik görüyorken İdris bey,emin olun sizin istediğiniz yönetim şekline ilk itiraz yine dindar dediğiniz diğer mezhepler itiraz edecektir, bakın bugün onlarca mezhep ve tarikat var Süleymancılar başa geçse nurcu itiraz edecek, Cübbeli grubu başa geçse nakşiler itiraz edecek,vehhabiler gelse Cübbeli itiraz edecek, illede Kur'an diyen Mehmet Okuyan gelse önce sen itiraz edeceksin, peki neden böyle çünkü işin içine siyaset karıştı yoksa Kur'an tek ve hükümleri belli olmasına rağmen bu kadar bölünmüşlük Kuran'dan uzaklaşıldığı için değilmi İdris bey, yukarıda belirttiğim gibi Allah şeriatı açıklamış ama insanlar bunu yeterli görmediği için kurandan uzaklaşmış her biri kendi dinini yaşamaya başlamış, hak mezhep dediğimiz imam malik imamı azam ölünce İslam'a en büyük zararı imamı azam vermiştir demiş,yine kurandan sonra en güvenilir kişi ilan edilen buhari imamı azam için güvenilmez biri dedi,birinin haram dediğine diğeri helal dedi ben size bu dört mezhebin birbirinden farklı haram helal koyduğu en az yüz madde sayabilirim, hal böyleyken emin olun aynı dönemde yaşasalardı birbirlerinin yönetimini asla kabul etmezlerdi İdris bey, dolayısıyla İslam siyasallaşırsa Kuran'dan uzaklaşmış demektir ve buda asla Kur'an'ın istediği seriat olamaz, bizler yukarıda Allah'ın söylediği kurallarına uyalım uymayanları uyaralım şeriatı yaşamış oluruz zaten İdris bey, saygılarımla...(İtirazınız varsa siz şeriatın ne olduğunu açıklayın ve diyinki işte gerçek şeriat budur bakalım size itiraz laik kendimden mi gelecek yoksa şeriat isteyen diğer mezhepler ve tarikatlardan mı İdris bey.)....
  • 2 Ay Önce

Orhan

Sen şeriata karşı çıkma. Hatta destekle de gör bakalım kim kiminle dalaşiyormuş. Peşin hükümlü olma. Lafı çok dolaştırıp şeriata/ İslam a karşı olduğunu gizlemeye çalışma.

İDRİSCE

halk cahilmiş medreseyi kim kapattı? imam hatipi kurmuş imamları kim astırmış? kendi cebinden kuranı turkceye cevirmiş.Bir gece de tüm halkı kim dilsiz bırakmış? halkını kim bombaladı? bu yöre insanının örf üne çomagı kim sokmuş? Bana sorarsan ruhu şad olacak kişiler bunları yapanlar olamaz. cahil idrise cevaptır.
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Tebrik ediyorum. Bir günde okuması, yazması değiştirilen, bütün kanunları batıdan ithal edilen toplumun düştüğü acınacak hali tahmin bile edemiyorum. Koca Osmanlıyı yıkmaktan daha zor ve yıkıcı olanı adına devrim denilen değişimler olmuş.

Skık

Vah makarnacı vah.

Hüzzam

Dil değişmedi alfabe değişti.Önce konuyu doğru öğren.

Yusuf

Onlar "MİSYONER" ilahiyatçılar. Aynı sözde ilahiyatçı Kur'an-ı Kerim'de açıkça "Ey iman edenler! Allâh'a da, Rasûl'üne de,Rasûl'üne indirdiğine de, daha önce indirdiği kitaba da imân edin. " 4/136 Ayetine rağmen Kur'an Allâh kelamı değildir diyen çakma ilahiyatçı, çakma profesör. Kibir gözü kör eder kalbi karartır, bunların durumu da bu. Allah'a din öğretmeye kalkan kibir abideleri.Allâh ayetleri çarpıtanlar ve alaya alanlar içinde ayetler indirmiştir.Asıl görevleri ayetleri hakkıyla insanlığa açıklamak iken onlar Allâh'ı sorgulama cür'et'ine kalkışıyorlar. Bu cür'et'i gösteriyor,sonra da, Allâh nasıl bir Allâh ki ayetlerinde azap edeceğim, cezaladıracağım diyor, bu nedenle Kur'an Allâh kelam olamaz diyerek kendince yorum katıyor.
  • 2 Ay Önce

Nuh

Hak ve batılın savaşı sura üfleninceye yakine kadar devam edecek. Önemli olan müminlerin sağlam ve sağlıklı kalabilmesi. Düşmanlarımıza benzemeyelim.
  • 2 Ay Önce

siz önce imanınızı sorgulayın

Diamond Tema Buhari den alıntı yaptı diye daha yeni adamı linç ettiniz.Hadis seçip nasıl şeriattan bahsedilebilir. . Ya İslam'a herşeyi ile inanırsınız ya hiç inanmassınız. siz önce buna karar verin
  • 2 Ay Önce

Şeriat İslam 

Hz Kur'an ve 200 yıl sonra kayıt altına alınmış hadislerin alimler tarafından yorumlanarak oluşturdukları şeriat kanunları İslam degildir. Sadece İslam'ın yorumlanmış biçimidir.Allah'ın kanunları ve şeriatı sadece ve sadece Hz Kur'andır.
  • 2 Ay Önce

NASIL

NASIL KAYDA GEÇİRİLDİĞİNİDE Bİ ANLATA BİLLELİM NASIL NOKTASI VÜRGÜLÜ BİLE DEĞİŞMEMİŞ

oguzhan

Seriat Kuran ve Sünnettir.

Ölünün arkasından sallama

Sizin 5816 nın kaldırılmasından kastınız ve muradınız, Atatürk ve arkadaşlarına hakaret ve küfür etmek. Biliyorsunuz o kanunu bizzat rahmetli Menderes çıkardı, hatta çıkması konusunda mecliste bizzat konuşma yaparak takip etti. O yüzden sizin bilipte bizim bilmediğimiz Atatürk hakkında bir konu varsa çık açıkla ama mahalle karıları gibi masal ve hikâyelerden oluşan dedikodu yapma, ima da bulunma lütfen.
  • 2 Ay Önce

Vay vay

Sevgili kardeşim, iktidar değil misiniz....Hukumetinize söyleyin meclis çoğunluğu da sizde kanunu kaldırın....Türkiyedeki islamcilar sadece konuşuyor, icraat yok...O kadar delikanlıysaniz filistinlilere yapılan zulmü durdurun...Atatürk'e hakaret etmekle eline bir şey geçmez...Ölüleri bırak, dirilere bak...

At nalı örs çekiç bunlar özengi özenti gezenti bunlar neydi yavvv

Evet evet, Osmanlı hanedan üyelerinden birine özellikle sordum. Nal, çekiç, örs, üzengi ( Özengi değil) dedeleriniz bunları üretemiyor muş öyle mi dedim? Kim demiş se doğru demiş dedi!!! Haklıymışsın üretemiyorlar mış, soda içip rahatlayabilirsin şimdi,hadi bakem....

Orhan

Mahalle karısı tabiri çirkin olmuş. Yorumdan çok hakaret etme düşüncesi ile yazılınca böyle oluyor ,maalesef..5816 özel bir kanun. Kişiye özel. Mesele bu. Yoksa hakaret, küfür zaten ceza kanununda ifade bulmuş. Kalkmalı ki, yasa korkusu ile konuşulmayan gerçekler belgeleri ile birlikte topluma arz edilsin.

VAZ

h. y. e ONUN YAPTIKLARI SAYESİNDE MİLLETİ 100 YIL SONRA G20'DE DOLAYISIYLA MİLLETİNİN GÖNLÜNDE KALBİNDE SEN DE MİNETTAR OL ONUN YAPTIĞI CUMHURİYET DEVRİLERİNİN SEFASINI SÜRÜYORSUN FEODAL OSMALIDA KALSAYDIN ATNALI ÇEKİÇ ÖRS ÖZENGİ TIRPAN KOYUN KIRPMA MAKASI BİLE ÜRETEMİYORDUN SİLAHDAN VAZ GEÇTİK

Tarihi kanun ile korunan ülke

Kanunu Menderes çıkartmadı, kanun çıkarmaya yetkisi yok, yetki meclisin.Kanun meclise gelir, meclisde oy'a sunulur, çoğunluk olarak kabul edilir ise meclisden geçer. Kimse Atanıza ve arkadaşlarına hakaret etme derdinde gayesinde değil. Sadece gerçekleri, hakikatleri konuşmak, öğrenmek derdinde. Bu gazetenin de yazarı olan Mustafa Armağan bey, Latife hanımın mektuplarını okudu diye hakkında soruşturma açıldı, aynı programda olan bir başka tarihçi ceza aldı. Sosyal medyada da linç edildi. Sebep neydi? Tarihi bir şahsiyet olan Latife hanımın mektubundan bir bölümü okudu diye!!! Kanun var diyoruz, sen ,varsa bir konu çık açıkla diyorsun, kanun var diyoruz.Normal bile konuşulamıyor, bilinenler nasıl konuşulacak.

Ne yani Cumhurbaşkanı nı da mı korumayalım HYE

Madde 299- Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Suçun alenen işlenmesi hâlinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

H.Y.E

Türk tarihinde binlerce kahraman, fikir adamı, sanaatkar, lider var. Hiç birini koruyan bir kanun yok. Çünkü onları bu millet bağrına bastırarak koruyor Üstelik böyle kanunla koruma özendiginiz Avrupa'da da yok. Sadece Kuzey Kore'de var.

İdris bey...

Osmanlı'nın son döneminde okur yazar oranı yüzde bir buçuk du. (%1,5) Onlarda sarayın etrafındaki kişiler ve devlet bürokrasinde görevli olanlardı. Rahmetli Atatürk Cumhuriyet le birlikte bu oranı hızlı bir şekilde yükselterek Kur'an'ı kerimi bizzat kendi cebinden verdiği bedelle Türkçe mealine çevirtti. Diyaneti kurdurttu ve halkın aydınlanması ve bilinçlenmesini sağladı. İmam-hatiplerin temeli rahmetli İnönü zamanında atıldı. Ama bunları duymak sizleri çok korkutuyor. Bırak duymayı burada yorumlarda yazmak bile sizleri basbayağı rahatsız ediyor ki, bu ve buna benzer yorumları ya yayınlamıyor veya kırpıp kuşa çevirerek yayınlıyorsuz. Allah razı olsun şu Cumhuriyeti kuran insanlardan, ruhları şad olsun.
  • 2 Ay Önce

ANCAK

ŞERİ HÜKÜMLERİ KALDIRMAK BAĞIMSIZLIK DEMEKTİR ÖBÜRÜ ÇOK HUKUKLULUĞU GETİRİYORDU BAŞKA TEBADAN BİR KATİLİ BİLE YARGILAYAMIYORDU OSMANLI HANİ MİLLETE TABİYSE O YARGILAYA BİLİYORDU ANCAK MEDENİ KANUNUN İLANDINDAN SONRA HERKES TEK KANUNA TABİİ OLDU YARGILANA BİLDİ ANCAK

Okutulmaya Târih

Ayrıca Cumhuriyet dönemi öyle mübalağalı anlatılıyor ki. Sultandan padişahtan kurtuldu güzel vatan, halkı kula kul olmaktan kurtardık,efendi yaptık deniliyor.Osmanlı bitmiş tükenmişti, Cumhuriyet kurulduktan sonra halk refaha erdi, ülke her alanda yapılan atılım, yatırım, üretimlerle büyüdü gelişti denilir. Fakat 1930'lu yıllarda ki yurt gezisinde ki gözlemlerde : Vergi eskiden olduğu gibi yine mükellefe dehşet vermektedir. Köylü, sırtında giyecek ve boğazına sokacak bir şey bulamıyor. Memleketi kalkınmaya kurtarmaya götürecek manivela henüz hareket etmemiş bulunuyor. Acaba ne yapmalı? Yapılanlar eksik ve yanlış mıydı? Köylüyü kurtarmak, onu efendi haline getirmek sırf temennilerden ve hissi görüşler altında mütalaa olunduğu ve hükümetçe de yasak çerçevesinde kaldığı müddetçe, memleketin bu derin derdine çare bulunacağına inanmak çok güçtür. Ahmet Hamdi Başar ( İktisadi danışman) Atatürk'le Üç Ay 30.31.34 Sayfalar. Diğer bir bilgi ise: " Bunalıyorum çocuk, büyük bir ıstırap içinde bunalıyorum! Görüyorsun ya, her gittiğimiz yerde mütemadiyen dert, şikayet dinliyoruz. Her taraf derin bir yokluk, maddî manevi perişanlık içinde. Hasan Rıza Soyak (Gen.Sekreter-Özel kalem) /Atatürk'den hatıralar Cild II S. 405 Bunları duymak sizi korkutmuyor ama, duyduğunuzda yazan ve paylaşanlara en ağır hakaretleri ediyorsunuz. Yalan ve iftira diyerek...

Okutulmayan Târih

Osmanlı'nın son döneminde okur yazar oranı yüzde bir buçuk du (℅1,5)" !!!Öncesinde kaçtı, son döneminde neden bir buçuk oldu. Bu kadar altı boş bir yorum olabilir mi? Osmanlı da onlarca gazete basılıyor, okunuyor. Eğitim kurumları Enderun, Acemioğlan Ocağı, Darülmaarif, mekteb-i Osmani,Darüşşafaka,Darülfünun,Mekteb-i Hümayun, Mekteb-i Mülkiye, İptida-i-İdadi-Rüştiye,Sıbyan Mekteb-i, Darülkurra, Davutpaşa lisesi, Kabataş lisesi, Mekteb-İ Sultani (GS Lisesi), İTÜ, İÜ, YTÜ gibi eğitim kurumları.Temeli 1400'lü yıllarda II. murad döneminde Edirne'de başlayıp en son YTÜ ile 1911'de biten onlarca eğitim kurumuna ve onlarca değişik ders konusuna rağmen Osmanlı'da okuma yazma oranı şu kadardı bu kadardı demek ne kadar sağlıklı acaba? Gerçekleri çarpıtmanın gereği yok bence, doğruları yazalım. Uğur Mumcu'nun Kâzım Karabekir Anlatıyor kitabı 93.94.Sayfada "Evet Karabekir, Arapoğlu'nun yavelerini Türkoğullarına öğretmek için Kur'an'ı Türkçe tercüme ettireceğim ve böylece okutacağım. Ta ki budalalık edip de aldanmakta devam etmesinler" Diyor. Şer'i hükümlerin kaldırılması için Diyanet kuruldu. Din ve İslâm konusunda yapılanlar, yaşananlar belli,Chp seçimler öncesi sonuçların hiç de iyi olmayacağını fark edince kısa dönemli imam hatip kursları açtı.Aynı kitabın 83.84.Sayfasında da : "Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkûmdurlar. Böyle kimselerle memleketi zenginleştirmek mümkün değildir. Onun için önce din ve namus telâkkisini kaldırmalıyız. Partiyi, bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabuk zengin etmeliyiz. Bu suretle kalkınma kolay ve çabuk olur..” Deniliyor. Nutuk'ta ise " İslamiyet kaldırılmalı KATKISIZ VE LEKESİZ BİR DÜNYA DİNİ kurulmasını yadsımayız diyor. Bunlar bizlerin, yazar, çizerin iddia, yalan, iftiraları değil,belgeli, delilli kaynaklar.Unutmayın, yere göğe sığdıramadığınız ,milli mücadele simaları, Cumhuriyet dönemi siyaset, asker, yazar, devlet adamlarının hepsi Osmanlı eğitim kurumunda yetişen isimler,ama nedense Osmanlı da eğitim şöyle, böyle diyerek önce ki dönem bilinçsizce karalanıyor, aşağılanıyor.Ya o simalar başka yerde eğitim aldı, yetişti ya da iddia ettiklerinizin içi boş ve çarpıtma...

YILMAZ

sadece işkembeden sallıyorsun idris efendi. yüzde birbuçuk dediğin oran harf inkilabının yapıldıgı yıldan sonrasındaki yıllar için olmasın? rahmet okuduklarına gelince; onlar ve onların ardından gidenler ile zulme ugrattıkları arasında hükmü ALLAH verecek. Kahhar olan ALLAH. o zorlu günde şuanda işkembeden salladıgın şeyleri sallayamayacaksın. ALLAH'IN dinini gizlemeye çalışandan engel olandan daha zalim kim olabilir? ALLAH zalimleri sevmez.

Okur

Özturk acaba hayatında iki rekat namaz kıldı mı? Zaten o, Alman Yahudi ve Hrıstiyan beslemesiydi . Birkaç yıl önce güya misafir profesör olarak davet ettiler, bol nema karşılığında dine karşı yeni herzeler yumurtluyor.
  • 2 Ay Önce

Şeref

Zengin fakir yani emek sermaye mücadelesi devam edecektir.Taki emek galip oluncaya kadar.Vesselam
  • 2 Ay Önce

ersan

seriat istiyorsan Afganistan'a gidip orda doya doya yasa
  • 2 Ay Önce

ersana cevap

gavurun kanunlarını istiyorsan neden fransız gavuruna gitmiyorsun ? isviçreli laik yobazlarla neden yaşamıyorsun ? müslüman ülkesinde şeriat olmyacakta nerede olacak ? münafıklık yapmayın

Yersan böyle

Burası babanın ülkesi mi ki istediğini kovmaya cüret ediyorsun.

Dursunali

1400 yıllık İslam tarihinde şeriatle yonetilipte adaleti,eşitliği, barışı, huzuru,refahı sağlayabilmiş bir devlet yok.
  • 2 Ay Önce

laik fransız gavurunun kanunları mı ? müslüman reva

endülüs.Osmanlı,Selçuklu,Pakistan.Endonezya vs vs...dahasıda var ama sizin beyninize küçük gelir...sağdan soldan duyduğunuz İslam düşmanlığı ile yetişmişsiniz..ALLAHIN KANUNLARINI HAZMEDEMİYORSUNUZ..

Cahil dursuna

38 senedir Osmanlı tarihi anlatıyorum. Hangi uygulaması şeriate uygundu.

Niye yok?

Peygabemizin kurduğu İslam devletinin temeli adaletti zaten. 

cahil dursun

aç osmanlı tarihini bir oku. yumuşakçadan uydurma

H.Y.E

Şeriatın bir çok tarifi var. En yaygın olanı,en iyi bilineni, " Kanun,yasa vb. oluşu" Şimdi ülkemiz Türkiye'de de anayasa var, kanunlar var. Her anayasanın, her kanunun bir ruhu vardır. O zaman, ülkemizdeki bu anayasanın ve kanunların ruhu nedir? Evet bildiniz. Kemalizm. Kemalizm, İslam şeriatına karşı uydurulmuş bir inanış biçimi. Biraz yerli fakat çoğu Avrupai fikir ve düşüncelerin karışımı bir yapı. Bu yapıda, başta eşcinsellik gibi sapıklık olmak üzere her harekete kendini ifade özgürlüğü var fakat İslam'ın dünyevî alana ait olan şeriatı savunmayı vazgeçtik, anlatamıyorsun bile.
  • 2 Ay Önce

fransız gavurunun cumhuriyetini çok beğendi müslümanlar !!

Şeriat düşmanlarına bakın . hepsi namaz,örtü düşmanlığında birleşir..

Yorum

Doğru demokrasi de herkes istediğini savunup istediği fikri destekleyebilir ki buna şeriat da dahildir. Fakat şeriatta birakın aykırı bor fikri savunmayı düşünmek bile kafanızı uçurabilir İşte bunun için yaşasın demokrasi yaşasın Cumhuriyet

İzmirli öğretmen

Hurşit Paşa:Sen de şeriat istemişsin. Bak şeriat isteyenler böyle asılırlar. Bediüzzaman:Şeriatın bir meselesine bin ruhum olsa feda ederim.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23