• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti, ümit veren dönüşümü gerçekleştirmeli ve ideallerine dönmeli…

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gökhan Türkmen

Yazar değişim ya da erime başlar demiş. O erime çoktan başladı bile. Sokağa bir çık on kişiye sor kim iktidardan memnun. Şimdiye kadar halkın n dini duygularını iğfal ederek geldiniz. Bundan sonra hacidan hocadan bile oy alamayacak durumda. İlk seçimde tarihten silinecek .
  • 3 Ay Önce

Kul

Ak.chp .mhp.iyi. dem.yok birbirinden farkları. Tek farkları adları.
  • 3 Ay Önce

Haram Yemeyi birakirsalar

Dönüşüm gerçekleşir.
  • 3 Ay Önce

Berk

Ekonomik sıkıntılar ve emeklilerin maaş durumu dışında, Gümüşhane milletvekili Celalettin Köse'ye hiç sordunuz mu ki en çok oy aldığımız Gümüşhane'deki bir milletvekilini niye kaybettik? Göz boyamak için cenaze namazına gidiyorsunuz, vakit namazları kılmıyorsunuz. AK Partili seçmeni AK Parti'den o kadar soğuttunuz ki, o kadar haklarını gasp ettiğiniz ki, haksızlık yaptınız ki, adeta sizi gördükçe nefret edip kaçıyor. acep niye???
  • 3 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Sayın Cumhurbaşkanı, başkanlık ve milletvekili seçimleri öncesi, Kılıçdaroğlu'nun bol keseden vaatleri sebebiyle oraya kayacak oyları engellemek amacıyla EYT yi ve memurlara seyyanen 8 bin TL. Kıyak neticesinde kıl payı da olsa başkanlık seçimlerini kazandı. Ancak mahalli seçimlerde çokca dile getirilen emekli maaşları hususundaki uyarılara kulak tıkanınca Ak Parti ikinci parti oldu ve RECEP TAYYİP ERDOĞAN ilk defa girdiği seçimleri kaybetti. Bence madem EYT yi çıkardın, memurlara bir emeklinin maaşı kadar seyyanen maaş artışı yaptın, sayıları 17 milyonu bulan emeklilere de en az asgari ücret seviyesine çıkaracak zammı verseydin de mahalli seçimleri de kazansaydın diye düşünüyorum. Yoksa Chpkk da Ekrem İmamoğlu daha ön plana çıkmaması maksadıyla Özgür Özel'in önünü açmak için mi emekliler dikkate alınmadı....
  • 3 Ay Önce

hacegan

Nasıl mesaj almaksa perişan ettiğiniz asgari ücretli ve kök maaş mağdurları için en ufak bir iyileştirme gözükmüyor inşaAllah vardır görecez 3 temmuzda her söz verdiğinde bizler söylemeye bıktık insaf vicdan sahibi bunu çözerdi enflasyona çözüm yok geçim için para yok ama kkmye faize sığınmacıya yağdırıyorsunuz utanın.
  • 3 Ay Önce

Mahmut UÇAR

Bu gidişle değişim zor,chp yi başımıza bela edip bırakarak gidecekler,müsebbiblerin yüce Rabbim belâlarını versin inşaallah.
  • 3 Ay Önce

Ordulu

Akparti kendine yenilgi tattiran emekliyi görmezden geliyor seyyanen zam adaletsizligini unuttu ama emekli unutmaz temmuzda seyyanen zam 15000 tl olacak benden söylemesi sonları anap gibi olacak
  • 3 Ay Önce

Ringo

Sn yazar adamlar gecenyil zorlu şartlarda cb seçimini ve milletvekili seçimini kazandı. Belediyelerde seçmen bazen ne yaptığını bilmiyor olabilir ne değişimi. Milliyetçi seçmen MHP ve cumhur ittifakının yanında. Ha gelecek seçimini kaybederse buda olabilir artık yeter diyebilir millet buda normal .ama Selçuk bayraklar atılırsa siyasete güzel olur
  • 3 Ay Önce

Abdullah sapmaz

Sayın Mehmet bey çok güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık sayın cumhurbaşkanını milletten kopuk insanların yönlendirdiğini düşünüyorum emekli ve köylü lanet okuyor ülkenin olaganüstü durumdan geçtiğinin herkes farkında devleti idare edenler ve mahiyetindekileri güzel koruyor sıkıntı çekilecekse herkes çekmeli on bin maaş alanla otuzbeşbin ve yukarısı kısmen rahat piyasada bunlara göre oluşuyor ABD de getirdiği bakanla bu iş çözülmez maalesef akp tarihin çöplüğüne atılacak yaptığı olumlu işlere rağmen kendimde dahil ümidimiz kalmamıştır yapılan haksızlıklar Müslümanlığı savunur görünenden gelmişse daha beter,isterseniz yorumları sizde okumayın reisin duymadığı gibi kral çıplak diyenler dikkate alınmadığı müddetçe sonuç hüsrandır.
  • 3 Ay Önce

5 kurusun hesabını yapan

5 kuruşluk ihalede bile bu güne kadar hiç yanlış yapmayan her ihaleyi en ince ayrintisina kadar hesaplayan bir kimseye diğer işlerde yanlış yönlendiriliyor diyorsun komiksin.

Harun

31 Mart yerel seçimleri tarihi bir uyarıdır , eğer ders almaz isek çok tehlikeli sonuçlar la karşılaşırız.Bunun sorumluları belli, kaybedilen yerlerin milletvekilleri, belediye başkan adayları, il ve ilçe başkan adayları ve parti teşkilatları.Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın her il için güvendiği ve onlara emanet ettiği şahıslar.AKP belediye başkanları milleti öyle nefret ettirdiler ki , işlerini yapmak için milletin imanlı evlatlarını önemli görevlerden uzak tutup, AK PARTİ DÜŞMANI kişilerle çalıştılar ve milletin imanlı evlatlarını zulmettiler.Eğer zamanında AKP li 4-5 belediye başkanı görevden alınıp yerine kayyum atansaydı 31Mart sorununu yaşamayacaktık.
  • 3 Ay Önce

CUMHURİYET KADINI

AKP ENFLASYONU ASLA DÜŞÜREMEZ ÇÜNKÜ YAP İŞLE4 DEVRET ADI ALTINDA MÜTEAHİTELERE HASTA YOLCU GEÇİŞ GARANTİLİ YAPTIRILAN KÖPRÜ HASTANE YOL TÜNEL VE KAMU HİZMETLERİ HAZİNEDE KARA DELİK AÇIYOR KAYITDIŞI YAŞAYAN ÇALIŞAN ÇOĞALAN 5 MİLYON SURİYELİ HSZİNEYW AŞIRI YÜK AYRICA SATILACAK KURUM FABRİKA KALMADI VE YANLIŞ YATIRIMLAR YAPILIYOR
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Sayin cumhuriyet kadını yap işlet devret olarak yaptırılan hangi eser kara deliğe sebep olmuş bütçede söylede bilelim senin ağa babaların bile seçim sözü vermişlerdi yap işlet devret diye bir bak istersen,Suriyelilere gelince onlar zaten bşzimkilerin beğenmediği bütün işlere talip oluyor ve çalışıp üretiyörlar istersen bir oto sanayilere uğa bak derim sana yada başka iş kollarına.Kısaca Muhalefet yapacaksanız adam gibi yapın.

Yorum

İşin kötüsüde maalesef ne CHP ne de başka bir lider saçma sapan bir ekonomi anlayışı 
  • 3 Ay Önce

Görüş

Sıkıntı şu ki, Ak partinin elit kısmı paranın tadı ile, orta kısmı is imkanlarının anlayışı ile niyet bozukluğuna uğramıştır. Bu yüzden de taban misyon ve vizyon kaybeden partiden sogumustur. Geri dönüş bence çok zor, sıfırdan yapılanma gibi çok zor.
  • 3 Ay Önce

Recep

Kendim ettim, kendim buldum. Eyvaah, eyvaah.
  • 3 Ay Önce

Diğergam

Sayın yazar, açık ve net olarak AK parti hangi dönüşüm-değişimi yapmalıdır... 
  • 3 Ay Önce

Dezenformasyon fahreddin

Evet kimsenin anlayamadığı bu kökenli kelimeyle o uçurulan haberleri yalanlamak mümkün olmadı, hele TRT den yalan haber diye, haber uyduran yalancılar diye günlük, haftalık, aylık dokümanlar yapmak var iken i ter etten duyurmaya, onu da halkın anlayamayacağı dilde yapmak, Fahreddin bu meselelerde zayıf kaldı.
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Azraililin gelir kendi/ Ne ağa der, ne efendi/ Sayılı günler tükendi/ Yolun sonu görünüyor.
  • 3 Ay Önce

Can

Ak Partinin almış olduğu yenilginin sebebini ben anlayabiliyorum da,herşeyi maddiyata bağlayıp ülkenin 22 yılda yol aldığı mesafeyi umursamayarak davasını satanlara neyi anlatsan kâr etmez ki,şimdi değişimden bahsedenler bence yanılgı içerisindeler çünkü değişim akp'de değil millet de olmalı...
  • 3 Ay Önce

Salih

Kadın politikalarıda erkekleri küstürdüKerhen dahi oy vermek istemiyorlar.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23