• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpek sorununda sona doğru!

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Taşberk

Olması gereken bu. Bu çözümü engellemeye çalışan net bir şekilde vatan hainliğinden yargılanmalıdır!
  • 3 Ay Önce

Çanakkale

Biz hala bir sonuç görmeyi beklerken insanlarımız çocuklarımız saldırıya uğramaya devam ediyor devlet insan için vardır ne gerekiyorsa yapılsın artık bu zulümle yaşamayı haketmiyoruz devletimizden can güvenliğimizi sağlamasını istiyoruz
  • 3 Ay Önce

M.Fatih

Değişen bir şey yok. Yasa ne zaman çıkacak oda belli değil.
  • 3 Ay Önce

ahmet

Meşhur birine anlatır gibi tane tane anlatmışsın ama anlattıklarının hepsi boş.Bu kadar sokak hayvanını alabilecek barınağımızmı var?Farzetki var.Bu ekonomik ortamda kaç kişi sahiplenir?Sahiplenilmeyenler ne olacak?Katledilecek diyemediğimiz için kibarcası uyutulacak.Siz yaratılanı yaratandan ötürü sevmiyormuydunuz?İktidarın ağzından bişeyler çıksada savunsak diye bekliyorsunuz.Biraz özgür olmayı deneyin.Mantığınızın kabul etmediği şeyleri savunmayın.
  • 3 Ay Önce

Ringo

Ayrıca sona doğru diye birsey yok keşke olsa .üstelik kıyı kasabalarda CHP li belediyeler ve oralara yerleşen insan kaçkını manyak tipler varken bu iş zor .iktidar geri vites yapmassa iyi .gerekirse risk alacak bu sorun çözülmesi gerekir .köpekten korkan cahil gibi görülüyor artık
  • 3 Ay Önce

Ringo

Kedilerimiz parçalanmak tan kurtulacak .çocuklar rahat gezecek .deliler bu işe kızacak. Çünkü hepsi aklını yitirmiş gibi görüntüsü var .çocuk kanlar içinde kalsada köpeğe doğru koşuyorlar ah canım diyerek. Aslında onlar köpekleri değil kendilerini seviyor .insan sevmediği için köpekleri kullanıyorlar.
  • 3 Ay Önce

Zaza

Haklısınız. Ayrıca kucaklarında köpekle gezmeyi sınıfsal farklılıkları olarak görüyorlar.

Sedat

Bu insan hayatını hıce Sayan severler Bi zahmet bu kopeklerı alıp kendileri baksınlar yaklaşık iki milyar dolarlık mama lobisi ve bu lobılerden gecınen sozde hayvanseverler canla basla bu sorunun cozumune engel olmak ıcın calısıyor bunlara engel olmak herkesin gorevı insan hayatımı hayvan mı onemlı artık ıs buraya geldi dayandı yuzlerce insan bu kopekler yuzunden hayatını kaybetti yok efendım kıtmırmıs yok oymus buymus neyin kafasını yasıyor sunuz o zaman et balık tavukda yemeyin onlarda hayvan degılmı sonucta bırakın bu numaraları
  • 3 Ay Önce

Şeref

Eshab-ı keyf sure / 8- 10 ayet, biraz islamı öğrenin. "Kıtmir " cennetle müjdelenen köpektir..

Şeref

Sayın yazar , "yedi uyurları ve köpek  kıtmir'i " kuran da okumuş olmanız gerekir. Ayrıca "uyutmak" ne demek ,şuna öldürmek desene öldürmek.!!!!
  • 3 Ay Önce

Celali

Evet, insanlar mı kıymetli hayvanlar mı? Zararlıysa öldürülecek!

A.Yücel

Şeref kardeş, Kıtmir Cennete girecek, bütün köpekler değil. Kıssada Kıtmir Allah dostlarına yoldaş olduğu için Cennete girecek. Kuduz köpekleri uyutmanın insanlara zararı olmaz.

Olmadı

 ikna olmadık çünkü kısmi uyutma yani öldürme genele yansıyacaktır
  • 3 Ay Önce

Zaza

Hayvan sevgisi felan yok, bunlar sırf muhaliflik olsun da nasıl olursa olsun zihniyetindeler. Birincisi, mamadan nemalananlarin velvelesi. İkincisi işim gereği ugradigim tatil yöresinde tatile gelen dingillerin genetiği bozulmuş demeye bin şahit gerek hayvanların Çamlık bolgesinde tasmalariyla ağaçlara bağlanıp terkedilmesi. Yöre halkı hevesini alıp bu işi yapan sonradan görme birkaçını rezil etmişler ama işe yaramamış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23