• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanları burnumuzun dibine sokan Oniki Ada Lozan’da verilmişti

41 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İtalyanlara uşide 1912 de verilmiş adaları1923 tealamadığımızı iddia!!!! Etmişsin,,,

Lozana göre silahsız olması gereken 11 12 ada son bir kaç senede işgal edildi,,, yunanın mangal kokusu burnuna gelir,,, bırak mangal kokusunu, sahile yakın geçsen yunan süngüsü değer burnuna,,,, her gün tatbikat haberlerini duyuyorsun,,,,,,, yalana batacağına,,, doğruları yazsana,,, siz keşke yunan kazansaydıcının güruhlarısınız,, kim bilir belkide memnunsunuz bu durumdan... Onun için son durumu yazmak yerine eski iftiralara batmış beyniniz...
  • 3 Ay Önce

Kadir 12 ada

Bal gibi ikrâm etmişsiniz ! Okuman varsa Lozan Antlaşmasının yapıldığı günlerdeki (6 ay) Millet Meclisi görüşme tutanaklarını oku ! Mebusların (milletvekillerinin) antlaşma heyetine isyanını görürsün.... İKRÂ...( Oku )

Hakan

Kısa ve öz ifade edeyim beğenmiyorsun Türkiye Cumhuriyeti devletimi ve benim devletimin ilkelerini o zaman maçan yiyorsa değiştir yada topunuz değiştirmeye çalışın yürekli ve açık sözlü olun bu devleti ve ilkelerini yıkacağız deyin ama nerde o cesaret cesaretin yoksa kes sesini
  • 3 Ay Önce

Ertuğrul

Bu ülke MÜSLÜMANLARIN ayyaşların değil sen pırtını topla defol git uğursuz 

namazsız nursuz ayyaş tipler

Kısa ve öz ifade edeyim, fransız gavurundan kopyaladığınız kanunlar sizi kurtarmayacak..Allahın kanunlarını mahşerde görünce anlayacaksınız ama iş işten geçecek..beğenmiyorsan dediğin insanlar bu ülkenin müslümanları, namaz kılan bir nesil onlar.. siz kimsiniz _? namazsız nursuz ayyaş tipler , ayyaşların peşinde gider...

Kürt

Allah senden razı olsun hocam var olasın.
  • 3 Ay Önce

Üstat Mustafa Armağan

Haklısınız. Lozan sizin için büyük bir hezimettir. Çünkü aşağılayarak imzalattığınız Mondros ve Sevr anlaşmaları Lozan ile yok olmuştur.Durum bu kadar basittir Aslan parçası.
  • 3 Ay Önce

üstat mustafa armağan yazan yorumcuya

o anlaşmalar osmanlılar tarafından kabul edilmedi(2.)Lozan kabul edildi&yürürlükte

Cenk

Sn. Prof.dr.Yusuf Halacoglu hoca yalanmı söylüyor.
  • 3 Ay Önce

Hasret Yildirim

Eline saglik Mustafa Abi .. hersey kemalistlerin kabahati.. kafirler icin yasasin cehennem
  • 3 Ay Önce

Lozan'in "GIZLI" maddeleri ..

Hala.. gizli maddelerin aciklanmasini bekliyoruz.. !
  • 3 Ay Önce

HER SEY SAHANE !!

2024 senesinde hersey gulluk gulistanlik .. Enflasyon yok, kira problemi yok .. sira 12 adayi kurtarmaya geldi degil mi ???
  • 3 Ay Önce

Palavra tarihin kolpacıları

80 sene ülkeyi perişan eden cehape zihniyetidir 20 senede 80 yıllık tahribat giderilmez 2 fabrika yapıp 80 sene sırt üstü yatıp kafa çekmişsiniz.Uluslararası başarısı olan bir tane üniversiteniz var mıydı ? Zibiller

mustafa

BURASI TARİHİ KONULARIN KONUŞULDUĞU YER 

salih

Yurtta sulh cihanda sulh!
  • 3 Ay Önce

Yunanları burnumuzun dibine sokan Oniki Ada Lozan’da verilmişti:))))))))))))

:))))))))))))))))
  • 3 Ay Önce

Recai

Geçmişi bırak. Şimdi alalım. Kim tutar bizi.
  • 3 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Cumhuriyetten sonraki tarihimiz yalanlarla doludur. İngilizler yazmıştır. Ben bunu bilirim.
  • 3 Ay Önce

Okur

Yunanistan'ı denizin öbür tarafında zannediyorduk megerse "deniz" dedigimiz yerin her tarafı adalarla doluymuş. Rahmetli Atatürk'ün Ege'deki adalardan haberi var mıydı? Tarih kitapları yazan tarihçilerimiz Ege'de olan Adaları biliyormuydu, biliyorduysa Atatürk ve arkadaşlarına niye söylemedi? Ege adalarının varlığından haberi olmayan Atatürk kandırılmışmıydı? Ege'deki Adaların varlığını Atatürk'ten gizleyen CHP'liler yargılanıp cezalandırılmalıdır. Ege'deki adalar konusunda Atatürk'ü bilgilendirmeyen CHP kapatılsın. Şeyh Said ve Seyit Rıza savaşlarını kazanan CHP ada savaşlarında niye başarısızlık gösterdi?
  • 3 Ay Önce

Ya 16 adayı yunana 2004 te kim verdi

Adaların Yunanistan tarafından ele geçirilmesinin 2004’te başladığını aktaran Yalım, ilk olarak da Türkiye açıklarındaki Eşek ve Bulamaç adalarının kaptırıldığını ifade etti. Emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, 2004’ten bu yana “Yunanistan tarafından Ege’deki 11 ve Akdeniz’deki 5 adanın ele geçirildiğini, Yunan askerlerinin de adalarda nöbet tutuklarını” dile getirdi.(TRT haber) Ne karşılığında verili bu 16 ada ? Bu adaları veren hainler kimler?
  • 3 Ay Önce

Ayyaş kuşağı

Sen vermişsin biz vermedik :) ne içiyorsunuz 

ya16adayı yunana2004te kim verdi

ümit yalım gibi değilsen kimin verdiğini anlarsın:büyük elçilik mektup

Raif Songur

Bu yazıyı yazdığın için size binlerce teşekkür ederim bazıları lozanda kaybettiklerimizi kazandık zannediyorla akıl tutulması bu olsa gerekir.
  • 3 Ay Önce

Vay vay

Sayın hocam, Cumhuriyet dönemini karalamak için çok çaba gösteriyorsunuz..Osmanlı'nın son dönemindeki padişahların hiç mi hatası yok...2.Abdülhamit döneminde kaybedilen 1 milyon km. Karelik topraklardan söz etmiyorsunuz...Kurtuluş Savaşını küçümseyen bir anlayışınız var..Bu dönemde adalardaki silahlanmaya göz yumuyorsunuz...Tarih bir bilim ve tarihçi nesnel olmalı.
  • 3 Ay Önce

vay vaya

sultan2.abdülhamid devrinde200bin km2toprak kaybedildi

KEŞKE

UŞİ ANLAŞMADINI NŞYE SAKLIYORDA YAZMIYORSUN UYDURUKCU TARİHCİ HUNLİ FESLİ HAİN MEFTANIN CANLISI SENDE KEŞKE YUNAN İŞGAL ETSEYDİDE BENİDE VAFTİZ ETSEYDİ İZMİR METRPOLETENİ HİRİSTOTUS HAÇ ÇIKARTIRSATDI MASS AYİNİ YAPTIRSAYDI KEŞKE DİYEN ZINDIK
  • 3 Ay Önce

Peki son 20 yilda verilen irili ufakli 16 ada kim tarafından verildi?

Adaların Yunanistan tarafından ele geçirilmesinin 2004’te başladığını aktaran Yalım, ilk olarak da Türkiye açıklarındaki Eşek ve Bulamaç adalarının kaptırıldığını ifade etti. Emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, 2004’ten bu yana “Yunanistan tarafından Ege’deki 11 ve Akdeniz’deki 5 adanın ele geçirildiğini, Yunan askerlerinin de adalarda nöbet tutuklarını” dile getirdi.(TRT HABER)
  • 3 Ay Önce

peki son20yılda verilen irili ufaklı16ada kim tarafından verildiye

ümit yalım gibi değilsen kimin verdiğini anlarsın:büyükelçilik mektup

Okur

"Yunanlıları denize döktük" diye övünüyorken nereden bilelim deniz dedigimiz yerde Adalar varmış.
  • 3 Ay Önce

Mardin

Atatürk kemal ismini sevmiyordu kamal atatürk ve kamal ve inönü 18 kadın vekil olarak meclise koydu 15 Yahudi 3 Rum isimlerini degiştirilip müslüman ismini aldılar tarihi yalanlarla dolu İslam düşmanı camileri satılar kimisini ahür yaptılar uyuşturucu fabrikası açtılar bunlar nuri Demirağ yok Etiler bunlar Doğu'da kankusturdular yok kuyun keçi vergisi hububat vergisi yok yol vergisi bunların ateşleri bol olsun İngiliz uşağı pislik yılardır Türkiye'ye yutturdular yok Gâzi yok milişef ismet paşa. Ermeni asılı sabiha gökçe Dinsizler .

Hâine

Hâin rumuzlu, hangi padişah o? Onu bile bilmez ama üfleme yaparsın sen. Bir de cümle kura bilsen!

Mardin hain

Hayin kamal tapınakta yatiyor bahçesinde inönü yatıyor gidenler kim rularına fatiha okuyor biri subay diğeri albay bu ülkeye kankusturdular rezil pislikler.

Sıradan vatandaş

Sayın Okur, Neyle gidecektin? Yüzerek mi? Ciddi ciddi soruyorum.Çıkartma yapmak İçin gerekli neyin vardı? Neyimiz kalmıştı? Hem size hem armağana cevabım olsun.Senin askerinin olmadığı yer senin değildir.Askerini götüremediğin yer de seninde değil,takviyeyi yapamadığın sürece orda kalamazsın hiç senin olmaz.Sebep bu.Örnek vereyim Kıbrıs’ta incecik bi yer var KKTC ye ait güneyin içine doğru.Aç bi incele neden bizde orası.

HAİN

okur ONU ADALARI İTALYANLAR KİRAYA VERDİM DİYE İTALYANLARA TESLİM EDEN HAİN PADIŞAHINA SORACAKDIN

Okur

Osmanlı döneminde kaybetmişiz bu adaları ve Musul'u. Lozan'da bunların talebi olur mu? Gücün de yoktu fazla o devirde.
  • 3 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Sayın yazar bakan açıkladı asgari ücrete zam yapılmayacak bilgin varmı habu insanlar can çekişiyor
  • 3 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH C.C RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, VATAN AŞKI MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ...
  • 3 Ay Önce

:))))))))))))

Çok haklısın SÜTÜ BOZUK.Sende tutmamış

Okur

Burnumuzun dibine dediğiniz ülke ile zaten sınır komşusu olmasak haklısın derdim.
  • 3 Ay Önce

içimizdeki heykelciler halen bu şerefsizi savunuyor diyen FARE

Sen kime şerefsiz diyorsun 

içimizdeki heykelciler halen bu şerefsizi savunuyor...

ayyaş leblebicilerin yaptığı her şeyi koşulsuz kabul ederler...ülkenin yarısı gitmiş kimin umrunda..kurtardık ya diye birde üste çıkarlar..filistinden kaçan komutanın kim olduğunu tarih biliyor ama heykciler bilmiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23