• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diamond Tema ve destekçilerine neyi ispatlayacağız?

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Bence çok yanlış bir yazı bu tür bir yazı yazacağına diamond tema nin savını çürüt
  • 3 Ay Önce

Bozok

Aynen öyle yüce Peygamberimize ve dini değerlerimize kimse hakaret edemez.
  • 3 Ay Önce

Aaa

çocuk hakaret etmiyor, neyi anlamıyorsunuz. Sadece kitap da yazılı olanı okuyor ve buna mantıklı bir açıklama istiyor.

Yaman

Sizlerde hiç kusur yok mu ki şeriat karşıtlarına koz veriyorsunuz. İslam Şeriatı öncelikle hak hukuk adalet eşitlik, alemi nizam, insanların saadeti, ilkeleri üzerine kurulu olup istisnasız herkese uygulanır. Sizin verdiğiniz intiba ise bir ""kısım insana (normal vatandaşa) uygulanacak, esas uygulanması gereken gerçek suçlulara, hırsızlara, yolsuzlara, kodamanlara uygulanmayacak"" şeklindedir. Bunlardan söz etmediğiniz, es geçtiğiniz, dahası savunduğunuz için şeriat karşıtları ortaya çıkıyor. SÖYLESENİZE: "Şeriat geldiğinde biz haklıyı haksızı birbirinden ayıracağız. Hakları gaspedilenler gaspçılardan hakkını alacak, gaspçıları şeriat hükümleri gereği cezalandıracağız, şeriata karşı suç teşkil eden sebepleri ortadan kaldıracağız, müslümanları fakirlikten, kötü durumdan kurtarıp şeriatı sevdireceğiz, şeriatı kendiliklerinden isteyecekler. Suç işlemeye ihtiyaçları olmayacak." DESENİZE
  • 3 Ay Önce

İslam Ansiklopedisi

“Bi‘setin 4. yılında (614) Mekke’de doğdu. Onun daha önce doğduğunu ve dolayısıyla Hz. Peygamber ile evlendiğinde on dört ile on sekiz yaşlarında olduğunu ileri süren bazı çağdaş araştırmacıların (bk. Süleyman Nedvî, V, 12-25; Akkād, s. 39, 59-60) dayandıkları rivayetler sağlam değildir. İbn İshak, Hz. Ebû Bekir’in daveti ile müslüman olanları sıralarken Hz. Âişe’nin de adını verir ve o sıralarda yaşının küçük olduğunu zikreder. Hz. Âişe’nin, “Ben ebeveynimi bildim bileli onları müslüman buldum” (Buhârî, “Kefâlet”, 4) ifadesinden kendisinin bi‘set-i nebeviyyeden sonra doğduğu anlaşılmaktadır. Çocukluğu hakkında fazla bilgi yoktur. Hz. Peygamber ile nikâhı hicretten önce Mekke’de kıyılmıştır. Babası Resûl-i Ekrem ile daha önce hicret ettiği için aynı yıl (622)” (İslam Ansiklopedisi Aişe maddesi)
  • 3 Ay Önce

Muhammed

Bir müslüman olarak dürüstçe yorum yapacağım, çünkü ehli sünnet olmak bunu gerektirir. Diamond tema Buhari'den hadis okumuştur yanlış anlaşılmasın diye yorumunu bile katmamıştır. Allahın selamı üzerinize olsun lütfen çarpıtmayalım biz müslümanlara yakışmayan bir davranış olur. Efendimizi örnek alalım sevgili kardeşlerim.
  • 3 Ay Önce

Aslan parçası

Bir kişiyi elestiriyorsan ona cevap boş yazı ve hakaretle olmaz taha efendi, adam senin inandığın kitaptan yol olarak gördüğün hadislerden ve mezhep imamlarından örnekler vererek konuşmuş sen cevap vereceğine niye hakaret ediyorsun güzel kardeşim, yokmu cevabın, Buhariye kızsana taha,onun gibi düşünen bugünün hocaları da aynı şeyi söylüyor onlarada kızsana,yok yok valla sizin gibiler yüzünden canım dinim ne hallere düşüyor be,cevap veremiyorsun bari sus...
  • 3 Ay Önce

NAZIM aslan

Rabbim nerede peygamberimize HAŞA Habibim demiş bi göstersene?
  • 3 Ay Önce

Ahmet

Buhari'yi yalanlasana. Buhari iftira atmış desene. Adam Buhari'den okudu. Yanlış bir şey yok.
  • 3 Ay Önce

Zaza

Karşı mahalleden ipini koparanlar bizim mahallenin sokaklarında dolanıyor. Bak sen... Aydinlanmaci, laik, sekuler, LGBT kartvizitlerine hadis âlimi, din rehberi unvanlarını da eklemişler. Sahiplerini üzmesinler, mahallelerine donsunler.
  • 3 Ay Önce

Zks

Buhariyede bi çift lafın varmı
  • 3 Ay Önce

Abudllh

Diamond müslümanlara islamı öğretiyor, müslümanlar böyle islam olmaz olsun diyor. Kendi dinlerindne bihaber bu müslümanlar.
  • 3 Ay Önce

İspat

İslam dünyasının (yani bizim) bir şeye ihtiyacı var. Şu ana kadar net bi bilgi koyulamaması nedeniyle aişe evlenirken küçük müydü? Büyük müydü? Bu kadar. 
  • 3 Ay Önce

İnanmama özgürlüğünün azgınlığı işte budur... özgürlüğü saldırmak için istiyorlar

İnanç özgürlüğü var !... İnanç özgürlüğü nün özelliği inandığın değerlerin kaynağını korumak ve tâbi olmaktır... değerlerimizi kaynağı Kur'an'ı Kerim ve Peygamberimiz sav' dır...bu özgürlük arsızlığını sürdüren özgürlük arsızları peygamberimize hiçbir gerçekliği olmayan bir noktadan hareket ederek saldırıyor ki bu düpedüz İnaç özgürlüğü ile beraber iftirâ hakaret ... halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici nefret söylemine girer..."Sonunda sosyal medyada günlerce "Destici" etiketiyle hakaretlere maruz kaldı.." sayın Destici ' yi de bu sebeple afaroz ediyorlar...
  • 3 Ay Önce

İmansızliık böyle birşey

Bugün "Şeriata karşıyım" diyen Diamond Tema hakkında soruşturma başlatıldığını öğrendim. Ben de "Şeriat İstiyorum" diyen Asrın Tok hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Birini yargılayıp mahkum edeceklerse diğerini de etsinler. Birine 'ifade özgürlüğü' diyeceklerse diğerine de desinler. Çünkü Anayasamıza göre Türkiye Laiktir. Hadi bakalım. Hodri Meydan!... arsız agnostik üzerinden peygambere hakaret edene özgürlük istiyor haddini bilmez ahlâksız ...
  • 3 Ay Önce

Lanetlikler lanetlenmiş lerin peşinden gider

İblis aleyhillâne ( laneti hak eden iblis) burrnuna ip taktıklarını şeriat aleyhine İslâm ve peygamber aleyhine konuşturuyor hepsi bu ...
  • 3 Ay Önce

Nuh

Bunlar islama ve imana saldırma taktikleri, itürer kervan yürür. Şeytan ve adamlarının oyununa gelmeyelim. Bunlar resulün hangi sünnetine uyuyorlarda eleştiri ve tenkitte bulunuyorlar.???
  • 3 Ay Önce

Sedat X

Sevgili peygamberimize düşmanlık eden ve bu düşmanlıktan vazgeçmeyen bütün zalimler için yaşasın cehennem.
  • 3 Ay Önce

Hasan

Diamont kesin suçlu. Ama davaya hadis kitabıni yazan İmam Buhari yi ve kitabın yayıncısı Ali Erbaş i da dahil etmek gerekir. Çünkü ikisi de Diamont a yardım ve yataklık etmişlerdir.
  • 3 Ay Önce

Nuh

Varsayalım olmuş neyi tartışıyorsunuz? Onlar bir ümmetti kendi hesaplarını verecekler. Biz bugün ne yapıyoruz, nasıl yaşıyoruz? Boş işlerle uğraşmak şeytan tuzağıdır. Bize ne kimle kaç yaşında neden, nasıl evlendi. Sen ne yapıyorsun, ona bak.

Yaşar yaşamaz

Sağa sola sövüp saymak yerine Hz Ayşe nin evlilik yaşını birkaç aklı başında ilahiyatçı tv de bağırıp çağırmadan kimseyi din düşmanı yapmadan güzelce anlatsa , Diamon tema gibi ateistlere meydan kalmasa daha güzel olmaz mı.Dindarların şu tavrı dine ne kadar zarar veriyor. .
  • 3 Ay Önce

Nuh

Epstein cetesini hiç kimse tartışmıyor, bin dörtyüz önceki olayı tartışıyorlar, akıl eden kimse yok mu? Olayın dini bir yanı da yok geleneksel veya kültürel bir olay. Ayrıca bir araştırın; avrupa ve abd de ilk cinsellik yaşı kaç acaba?!!!

Yaşara

Diamond kimseye bağırıp anlatmadı ne güzel sahih buhariden anlattı,sen hala anlamamışsın!

Ugur

Diamond, Kur'an ve hadislerden örnekler okumuş. 
  • 3 Ay Önce

Merhaba

"Peygamber Efendimize (aleyhissalâtu vesselâm) hakâret edenlere 'o da bir görüştür' diyenler dünyanın en âdi insanıdır, bu da benim görüşüm." (Cübbeli Ahmed Hoca)
  • 3 Ay Önce

Muhammed

Sevgili peygamberimize hakaret edilmedi Buhari'den hadis okundu. Ey müslüman kardeşim, bu zalimlerin dolduruşuna gelme, çocuk suçsuz günaha girme!

Selam

Peygamber efendimize hakaret etmediki,sağlam hadis kaynağından okudu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23