• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Piç

40 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Metin

Tarih bilmeden tarih yorumu yapmayın ingilizler Çanakkale yi terk etmemek için İstanbul da kaldılar ama zoru görünce pılı pırtıyı toplayıp gitdiler
  • 2 Ay Önce

Alperen

Sayın Yazar sizi (yazınızı) ilk defa okuyorum. Tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu suikastı gibi benim çıkardığım anladığım sonuç bu.
  • 3 Ay Önce

Hakan

Yahudi çakması Arap kültürüne inanabilirsin ama toplumsal hayat Yahudi ve Arap kültürüne göre düzenlenemez Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ilkeleri vardır ve bunu değiştirmeye yeltenmeye bile kimsenin maçası yemez
  • 3 Ay Önce

Hayret

Futbol da günah diyorsun. Sana göre herşey günah, vay vay. Yaşamakta mı günah?
  • 3 Ay Önce

recep b

Yunan artıklarından kurtulmadan huzur yok vesselam
  • 3 Ay Önce

ersan

sen kime diyorsun merak ettim
  • 3 Ay Önce

Merak

Sn. Yazar, acaba bu konuyu O.Seyfeddin hangi romaninda bahsediyor, ? tesekkurler, harika bir yazi dogrusu..
  • 3 Ay Önce

idris paşam

kaçanlardan biri de senin atan vahdettindi.
  • 3 Ay Önce

Elinizde başka da bir bahane yok zaten

Bırakın bu teraneleri, elini kolunu sallayarak gitti, gitmeye mecbur bırakıldı.Elini kolunu sallayara giderken,haindi, kaçtı diyerek sizin gibileri kandıranlar neden bu gidişe engel olmadı, cephede yendik dediğiniz İngilizlerin elinden pekala alınabilitdi, neden alınmadı? Hadi o kaçtı, milli mücadelenin simaları niye kaçtı peki, bunu sorguluyor musunuz? Gerek yok ÖĞRETİLEN yeter size.

şerefsiz

sayın yazar, bir de kimsenin din ile dindar insanlar ile sorunu yok iken sırf sorun varmış gibi bunu devamlı gündemde tutan, buradan, güya din elden gidiyor algısı oluşturarak önüne konulan kemiğin kesileceği korkusunu yaşayan haysiyet fakiri şerefsizler var.
  • 3 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Tarım kredi kooperatifi mağazaları "mahşeri beş atlısı" mağazalarının belini kırmak için T.Erdoğan tarafından açılan mağazalarının yönetimi gözden geçirmeli. Fiyatları diğer markekletle aynı. Dere kenarında dolaşıp duracağınıza halkın dertleriyle derlenin. Faso fiso işleri bırakın lütfen.
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

"Asıl azmaz,bal bozulmaz bozulursa yağ bozulur çünkü ayrandan artmadır" demiş atalarımız.
  • 3 Ay Önce

Yşl e yağmur yağıyor

Neyzen Tevfik çok doğru söylemiş. Kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimide piçini, yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil...halada bu süreç Afgan suriyelilerle ,devam etmekte getirdikleri gibi göndermesini bilemediler....
  • 3 Ay Önce

Reis Sevdalısı

Sn. Erdoğan'ın ülkesinde yaşıyor ama af edersiniz cehapeli...
  • 3 Ay Önce

Zeki

Filistin cephesinde osmanlıyla beraber olmayıp ingilizlere yardım eden arapları 2012 den itibaren adana hatay Urfa Kilis Antep bölgelerine tekrar koyduk yarın bir savaş çıksa ilk bunlar bizi satar
  • 3 Ay Önce

Zeko...

İslam düşmanlıĝının,İsrail muhbirligini gizleme taktiĝi...Ne kadar çok sayı da dönme var bu Ülkede....

Ben

Sayın Yazar, tarihi tek bir kelimecik ile tam 12 den vurmuşsunuz. Helal olsun! Başka kimler bu Milletin özgürlüğüne, varlığına, dinine, inancına düşman olur ki? Mutlaka onlarda ‘’bir kaçak’’ vardır.
  • 3 Ay Önce

Görüş

"Asıl azmaz bal kokmaz, kokarsa yağ kokar aslı ayrandır."
  • 3 Ay Önce

hesap

hocam ülkemizin kilit noktalarında sayısız ömer seyfettinin dediklerinden doluydu hala çoğunluk onlar ülkemin devletimin adı bizim tadı onların
  • 3 Ay Önce

Salih önder

İçimize sızan hainler adaleti eğitimi ekonomiyi iç barışı dış politikayı bitirdi bir de üstüne 10 milyon mülteciyi başımıza bela etti.İngiliz gavuru gelse ancak bu kadar perişan ederdi ülkeyi.Ah Ata'm nerdesin
  • 3 Ay Önce

Aynen

Evet, yıllardır koyun diyorsunuz yobazlar da koyuyor!

ÇATALCA 77

SALİH KARDEŞİM BU YOBAZLAR ANLAMAZ.İŞLERİNE GELMEZ ÇÜNKÜ.BİLDİĞİN KOYUN BUNLAR.REİSLERİ SİYAH DESE OLEYY BEYAZ DESE OLEYY ÇEKECEK KADAR GERİZEKALI TOPLULUK BUNLAR....

Yerinde

Adalet, eğitim,ekonomi inişli çıkışlı olarak yüzyıldır aynı,hiç bir zaman üst seviyeye çıkmadı.Sosyal hayatını düzenleyen Kanun haçlıların merkezi İsviçre'den,Ceza yasan İtalya'dan, Yargılanma yasan Almanya'dan, Yönetilme şeklin Fransa'dan, kullandığın alfabe Latin alfabesi, "TÜRK DİL KURUMUNUN" Başına getirilen Agop "DİLAÇAR" Martayan (Dilaçar diyerek,Câhilsiniz konuşmayı size öğretecek demişler adetâ) En büyük Türkçü!!! Türk'ün amentüsü uydurukçasının mucidi Munis "TEKİNALP" (Moiz KOHEN,Türk olmayı size öğretecek denmiş adetâ) İngiliz gavuru 100 yıl önce geldi bunları başına bela etti gitti. Masa başında imza attığımız anlaşmayı biz bir ay sonra meclisden geçirerek onaylarken,o İngiliz gavuru neden bir yıl sonra onayladı bunu araştır bence.Ülkede UNHCR verilerine göre 4 milyon mülteci var ayrıca, daha önce göndereceğiz diyen muhalefet de şimdi Cenevre sözleşmesi gereği yerli halk gibi olması için gerekli çalışmalar yapılacak diyor!

bizim Atamız Fatih S.Mehmeddir. Namaz kılan bir nesildi.. ayyaş değildi.

mülteci ? mülteciler müslüman kardeşlerimiz...müslüman kardeşini istemeyen münafık dolu memleket..hicret nedir bilmeyen ahmak dolu memleket..gavurun nesi varsa kopyaladılar, müslümana yapıştırdılar,e tabi böyle düşünmeleri normal...fransız gavurunun laikliği Kuranı Kerimde yazmıyor..anlayana..

Ahmet

Son iki paragraf
  • 3 Ay Önce

Deli İbo

Şu yazıyı okuyup, Türkiye güncellemesi yaptığımda, bu Türkiye'nin hemen hemen yarısının  olduğu kanaatine varıyorum. O Fransız subayı, gidip öyle veya böyle Fransa'da babasını bulmuş , şu anda bizim içimizdekilerinin babalarıda belli değil.
  • 3 Ay Önce

Nücahit

Bir kısmı gemilerle kaçtı, bir kısmı denize döküldü, bir kısmı da aramızda kalıp saklandı. İşte o aramızda kalıp gizlenenlerin torunları, bugün Türkiye'ye ve Türk'e düşman olanlar.
  • 3 Ay Önce

Kaldılar gitmediler......

Kaçmadılar,saklanmadılar ve denize dökülmediler.....Yalan bunlar,hepsi Devletin önemli noktalarına yerleṣtiler....

Salih

İstanbul sözleşmesini en çok chp dem savunuyor.Peki biz niye imzalayıp,6284 ucubesini getirdik.Süresiz nafakayı en çok onlar savunuyor.Çalışan kadınların sayısı neredeyse erkekleri geçecek,hala bu hırsızlığı kaldıramadık.
  • 3 Ay Önce

Nuh

Son cümleniz ... Bir kazanım değil ebedi kaybediş, akledenler için.
  • 3 Ay Önce

Yörükoğlu

Evet bu ülkede konusamazsınız. Konuşursanız adama fesli deli derler. Adam haykırıyordu halbuki, tarihte hangi devlet mağlup ettiği milletlerin yazısını, kıyafetlerini, şapkasını, kanununu vs almış. Var mı, yok. Tefekkür edin. Amerika Japonyayi mağlup ettikten sonra japon alfabesini, kıyafetini, kanununu almış. Böyle bir şey oldu mu? Hatta Japonlara Çin alfabesini terk edin, latin alfabesi alın dediler. Japonya tabiri caizse diyenlere ve içindeki aydın sifatlilarin yüzlerine tükürdü. Ben de diyorum biz niye Japonlar gibi yapmadık.
  • 3 Ay Önce

Sonuç.......

Latin Alfabesini bilen Azınlıklar(Yahudi,Ermeni,Rum ve digerleri)Devletin önemli noktalarína yerleştiler.

fransız gavurunun laikliğini uygun görmüşler...müslümanlarda uymak zorundaymış !! işte müslüman ülkenin hali böyle

İslami ne varsa kaldırıldı..Ayasofyada namazı dahi hazmedemediler, sorarsan hep onlar haklı...müslümanım diyen şeriat düşmanları var ülkede ..şaka gibiler..münafık dolu memleket,münafık olduğundan haberleri yok..sağolsun hocalarda pek ses çıkarmıyor..Peygamber düşmanları aramızda yetişiyor.

Faruk Karadeniz

Sayın yazar Neyzen Tevfik'in " Piç"şiiri gibi "Be hey dürzü "şiiride hem o günleri hemde günümüzü anlatıyor.
  • 3 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Laiklik dindara da dinsize de eşit bakar. Türkiye hiç laik olmadı, dinsiz bir rejim başımızda var. Utanmadan da pis cenazelerini düşman oldukları camiye getirirler.
  • 3 Ay Önce

"Diye"

Sen düz fransız mısın yoksa dolaylı mı?

DİYE

izmirli  SENDE HASTA OLUNCA GEBERMEMEK İÇİN LAİK DÜŞÜNCENİN PIZİTİF BİLMİN YETİŞTİRDİĞİ BİLİMDEN MEDET İSTİYORSUN MR BİLGİSAYAR RONTGEN İLAÇLAR AMELYATLAR OLUYORSUN KADER BUYMUŞM VADE YETTİŞTİ DİYİP GEBERMİYORSUN YADA İMAMA HAFIZ HAFİZEYE GİTMİYORSUN CİN ÇIKARAMAK GİBİ YAKINDA DA DOMUZDA YETİŞTİRİLECEK ORGANLARI BÜYÜK UMUTLA SEVAP DİYE ALACAKSIN

diyanet özelleştirilsin demiş biri !

utanmasalar müslümanlar başka ülkeye gitsin diyecekler...nitekim Demirel başörtülüler okumak için Arabistana gitsin demişti..iktidara gelsinler müslüman olarak yaşayanlardan vergide ister bu laik yobazlar..

Herkes karşılığını odemeli

Diyanet özelleştirilmeli, diyanetin hizmetlerinden yararlanmak isteyenler hizmet bedeli parasını ödemeli. Bu şekilde devletede yük olunmaz Avrupa'daki gibi.

Merhaba

Leşlerini deyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23