• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP nasıl bir parti?

67 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vahap Kalyoncu

Hemşehrim yine döktürmüş eğer yorumları okuma nezaketinde bulunursa bir sualim olacak zati âlilerine şöyleki : Yaptığınız tespitlerin hepsi doğrudur fakat benim sormak istediğim AK parti bu yanlışları niye yapıyor ve bu yanlışlardan geri dönme çabası neden hiç görünmüyor yoksa ki bu tez çok ürkütücü bütün bunları bilerek mi yapıyor? Selam saygı.
  • 3 Ay Önce

Chp-kamalizm..!

İslam-Osmanlı düşmanlığı.. batı hayranlığıdır..! Batıperestlik, heykelperestlik hatta putperestliktir! Rezaletin-kepazeliğin-cehaletin zirvesidir..!
  • 3 Ay Önce

Gelin gayalı hulki

CHP AKP ye çıkamaz çünkü AKP nin gülüşü güzelleştirir....ilgisi milleti gencleştirir...saygısı birlikteliği kuvvetlendirir...vefası beraberindeki değeri getirir.. sadakatı huzuru muhafaza eder... idris hc mın da müfessirlihi yeter .
  • 3 Ay Önce

Vallaaa

Hirsizliklarini duymadik.
  • 3 Ay Önce

En büyük hırsız..

Milletin dinini-imanını-iradesini çalandır.. chp-kamalizmdir!

Vallaaa

Hirsizliklarini duymadik.
  • 3 Ay Önce

Chplazım

Kalabalıkların içinde ayrıcalıklı olma sevdasıyla kendini hırpalayıp zarar verenler için iyi bir grup terapi merkezidir chp. Chp ye ses etmeyin. Her zaman lazım.
  • 3 Ay Önce

Vatansever

Çok güzel ve yerinde tespitler. Hiç değişmediler ve değişmeye niyetleri de yok.
  • 3 Ay Önce

Ziya

Chp=terör partisi NOKTA
  • 3 Ay Önce

Ömer

CHP ittihat ve terakkinin devamıdır Osmanlı’yı yıkan örgütün devamı . CHP islam düşmanıdır . Milli değildir . Halk ismi var ama halkla Alakası yok. Hele hizmet derdi hiç yok . CHP terör örgütlerini himaye ediyor , dünkü anarşistleri üç fidan diye mezarlarında anıyor . Pkk partisi ile işbirliği yapıyor . CHP zihniyettir . Türkiye’nin şanssızlığı milli bir muhalefetin olmaması . Fakat sağ iktidarların bugüne kadar CHP ilkeleri ile ülkeyi yönetmeleri ilginç . Hala anayasa değişecek , bu CHP ile imkansız .
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Vay teyyare vay

ÖZCAN ŞAHİN

TÜNAYDIN LAİK DEMOKRATİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN CUMHURİYETİMİZİN KURUCULARI MODERN GELİŞMİŞ BİR ÜLKENİN DİN BASKISINDAN KURTULMADAN GELİŞEMİYECEĞİNİ GÖRMÜŞ VE DÜZENİ ONA GÖRE KURMUŞTUR CHP MİLLİ AHRAANLARININ VEFATINDAN SONRA BİRAZ BOCALAMIŞSA DA SON ZAMANLARDA KENDİNİ BULMUŞ VE AZİZ VE MUHTTEREM HALKIMIZ BİRİNCİ PARTİ YAPMIŞ BÜYÜK ŞEHİRLERİN İDARESİNİ CHP YEVERMİŞTİR AKP ŞAHIS LİDER PARTİSİDİR LİDER GİDİNCE BİTER CHP YENİLGİLİ SEÇİMDEN SONRA LİDERİNİ YENİLEMİŞTİR YANİ DEMOKRAT BİR PARTİDİR ÜLKEYİ DÜZLÜĞE ÇIKARACAK TEK PARTİDİR EFENDİM
  • 3 Ay Önce

Chp ile düzlük değil hep yokuş çıkar bu ülke

Özcan kardeşim, anladık Chp laik bir devlet kurdu, din (İslam) ile yürüyemeyiz, gelişemeyiz dediler ve din-i islamı kaldırı laisizmi getirdiler, getirdiler de sonuç ne? Uzaya mı gittin, otomotiv sanayinde marka olmuş dünyanın kabul ettiği bir ürün mü ortaya çıkardınız, teknoloji de dünya ile mi yarışıyorsun,bilim de, tıp da dünyaya mâl olmuş bilim adamları,doktorlar,akademisyenler mi yetiştirdin, hava da, kara da, deniz de söz sahibi olacağın atılımlar, yatırımlar, gelişmeler mi yaptın, sanay, otomotiv, ilaç vesair sektörlerde dünyanın sayılı şirketleri arasına girmiş kuruluşların temelini mi attınız. Y. Özdil'in 10 Kasım 2019 tarihli yazısını okudun mu? Oku bak ne diyor orada! Bitmiş tükenmiş Osmanlıdan sonra şöyle devlet kurduk, böyle devlet kurduk diyordunuz ya, ülkenin kurucusunun kullandığı tüm özel eşyaların hemen hepsinin yabancı menşei'li olduğunu, dışarıdan getirildiğini yazıyor âleni. O yazıya göre her şey uydurmaca demek ki, hiç bir şey ütetilmemiş bu durumda. Gelişme bir yana var olandan geriye gidilmiş belli ki, yoksa ülkeyi kuran lider her şeyini neden dışarıdan alıp kullansın ki değil mi!

Nadir

Tek yol devrim.
  • 3 Ay Önce

::::

Başlığı birden okuyuverince bu CHP'ye bi şey oldu da 'İdris hoca Milletten CHP için helallik istiyor' sandım. Keşke BU CHP'Yİ NASIL BİLİRSİNİZ diye bir başlık atılsaydı. Onun da zamanı gelir ya hu!
  • 3 Ay Önce

Engin

Sen CHP 'yi düşünme Tayyipten sonra Akp ne olacak ona kafa yor.
  • 3 Ay Önce

Vatansever

Sen de onu merak etme. Bu nesil nice Tayyip ler çıkartır. Sen asıl bu Milletin değerleri ile savaşan CHP yi düşün. Batı hayranı olan ve millî olmayı hiç düşünemeyen bu parti iflah olmaz, ben söylemiş olayım da sen yine de bildiğini oku.

Sedat X

Chp, 1400 yıllık tarihte, genelde bütün Müslümanların, özelde, Türkiye'de yaşayan Müslümanların başına gelmiş en büyük felakettir. Bundan daha büyük felaket ise, Müslümanların bunun farkında bile olmamasıdır. Farkında olsaydılar chp son seçimde en çok oy alan parti olurmuydu. Dikkat edin, oylarının en az yüzde doksanını Müslümanlardan alıyorlar. Guguk kuşu hikayesi misali, kurban olarak seçilen kuş, kendi yavrularının katili olan guguk kuşunun yavrusunu kendi yavrusu sanıp, kendi elleriyle (gagasıyla) besliyor. Ne acıklı bir durum.
  • 3 Ay Önce

Çetin

Yorumunuz tam 12'den vurmuş Teşekkürederim.

Kanber

Bravo ağzına sağlık

CHP DEM/PKK için yanıp tutuşuyor

Kayyumu savunuyor tezkereyi istemiyor DEM/PKK lı dan çok DEM leniş bir CHP işte oy uğruna ya rab ne güneşler batıyor işte o misal!CHP ye oy ver ne yaparsan serbest umurlarında bile olmaz sadece oy istiyor herşeyi hazmediyorlar
  • 3 Ay Önce

TALİMATI

dem AMA AYAKLARINA ZEYYAR MAHKEME GÖTÜRÜP VALİLERE MUDAHALE ETMEYİN TALİMATI VERMİYOR

Nasıl olacak

Chp din düşmanı değil islam düşmanı bir parti.
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Adını öğrende gel sonra yorum yaz

Türkçü

CHP Türk İslamının ve Türklerin partisidir. Türkçülerin partisidir.

Vatansever

Eyvallah

Vahap Kalyoncu

Evet ayrıntıyı çok iyi yakalamışsınız kardeşim bravo doğrusu çünkü bizim dinsizlerin tek bir derdi var o da İslam dinir.

Başkan

NATO'anlamış 1950'ye kadar Türkiyenin bir diktatör rejimi ile yönetildiğini ve Türkiyeye baskı yapıp bir seçimle çok partili hayata geçmesini istedi.Demek ki Türkiyeye kimse müdahale etmeseydi terör örgütü chp dün olduğu gibi bugün de ülkemizde keyfince siyaset yapacaktı ve ilk yıllarında yaptığı gibi yıllarca bu millete zulüm edecekti.TC tarihinde sayısız partiler çöp sepetine atıldı lakin chp 100 yıl geçti halen daha hayatta nedeni kurucusunun hatırına olabilir,ama chp'nin tarihin çöp sepetine atılması demek Türkiyede taşların yerinden oynayacağı anlamına gelir,o yüzden chp sadece Türkiyeden ibaret bir parti değil!
  • 3 Ay Önce

TEK

bsştankara EVRENİ KAVRAYAN ANLAYA TEK PARTİ

Tika

Dini istismar partisi kim 
  • 3 Ay Önce

duran emmi

CHP.

Adres belli

Her seçim dönemi camiye gidenlerin bol olduğu, çarşafa rozet takanların olduğu, Cami de yasin okuyanların olduğu,Ramazan ayında iftar sofralarında el açıp dua edenlerin de çok olduğu Chp kim olacak...

normaline bandım bedavami sandin

oranci soyadı ilginç nasil ki normalleşme kelimesi olmak fiilini iptal ediyorsa (motive olmak senkronize olmak mobilize olmak hiçbirinde fiil çekimi olmaks olmadan olmazken) oranci kelimesinde de ci eki nasıl normalleşmenin siyasi versiyonu muhataplarına el yakan yüksek akım ifade ediyorsa burada da sozkonusu soyadinin başina gelip çınar oluyor muhatap soyadına ise olumsuzluk çarpma ekini arsızlik cagrisimi olarak ilave ediyor. (bu arada okullarda halen çarpım tablosu deniliyor mu mesela uçaklar için inim Kalkım saati denilirmi hayir gerçi bazıları döviz alım satım diyor alış satış demiyorlar yanlış bişey ) Yeşilçam çarpar suphiye oranciyi herkes duymuştur bugün siz para ve ekipmanlarınızı harekete geçirin bakalım mesela şarkıcı gulsene başörtülü film yaptırabilir misiniz bütün paralarınızı ortaya serin Yeşilçam Tarık akan'a bile cihat mesajı verdiren film yapmıştır. Yeşilçam çarpar en çok CHP yi çarpar elitlestigi için akp yi de çarpmaya basladi yesilcam çarpar. Müjdat gezen Metin Akpınar Uğur Dündar gibi kaymakcilariyla değil Erol taş suphiye oranci gibi emekçileri ile çarpar chp yi çok çarptı şimdi sırada akp var normalleşme yüksek akım bir kelimedir Özgür Özel hakkını verebilirse ülkemizin faydası olur yoksa önce kendisi çarpılır dün seçimi alamazsam istifa edeceğim demesi hoştur iyiye işarettir yılmaz ozdile haddini bildirmeside hoştur biraz daha cesaretli çıkışları olursa yeşilçam bu kezde akp yi busbutun çarpar napsak ne etsek he gardas
  • 3 Ay Önce

Perihan bulmus

Ninelerimizin dedelerimizin ìrzini namusunu iffetini dusman askerine karsi koruyan Billerica uzerinde huzurla yasayacigimiz bir ulus devlet birakan guclu orduyu kuran arap milletleri gibi sahipsiz birakmayan turk milleti kimligini veren chp ye minnettariz
  • 3 Ay Önce

Chp demek..

Dinsizlik-imansızlık demektir!

Bir karar verseniz artık

Ferit, pekiii belgeli, kaynaklı tarihi gerçekleri konuşan, açıklayan, tartışanları ne diye hain, Atatürk, Cumhuriyet düşmanı Yunansever, İngiliz uşakları diye suçluyorsunuz. Aynı baloda M. Kemâl,Yunanistan bizim dostumuzdur diyorken.

::::

Perihan hanım, neredeyse her gün, medyadan bir CHP'linin Taciz, tecavüz haber ve şikayetleri gelmesin.

Ferit

Dusmanla barismak kotu bir seymi ? Ne yapalim òlene kadar savasalimmi ? Elinde icki kadehi olabilir ne yapsaydi ulkenin bankalarini madenlerini satin almaya gelmedi ya ? Londrali bamkerler gibi YAP islet devret modeline milyarlarca dolar tefeci faizide vermedi arkamizdan konusmadi

Sahnenin arkası öyle değil

Öyle mi? Batı Anadolu'yu yakıp yıkan,kadınların kızların ırzını kirleten Yunanlılar ellerini kollarını sallayarak gittiler.Yunanlıların başında ki şahıs 1930'da davet ile Ankara'ya geldi,elinde içki kadehi ile Cumhuriyet balosuna katıldı,kadınaları kızları koluna taktı.Aynı yılın Sen minnettar ol,biz olmayız.

Savunma sanayini yapan ülkeyi koruyan Kim?

Sağ partilerden gelenler Ak partililer bunu kabul edin! Şırnakta şehit olan amcamın oğlu MHP li idi,Savunma sanayini bu hale getiren Ak parti idi,bizim atalarımız CHP li değildi ama düşmanla savaşmışlardı hem CHP eskiden bir şeyler yapmış olabilir gelinen noktada PKK yı savunur hale gelmiş ne olacak geçmişe takılma şimdiye bak PKK zoruna gidiyorsa HDP yada DEM diyelim Şeyh said diyende DEM liler onları bölücüleri savunan CHP ye ne diyelim????Bozuk teyp gibi ezberlediklerinizi papağan gibi tekrarlamayın ileriye bakın!

Haci baba

Diyaneti kuran CHP, imam-hatiplerin temelini atan CHP, Kur'an'ın mealini yaptıran CHP. Eeeeeeee.
  • 3 Ay Önce

Adımı Yazamam

Bugün çok mu iyi durumdayız 
  • 3 Ay Önce

Hakan

Yaşar Nuri Öztürk gibi ilahiyatcilar CHP den milletvekili olmuştur.
  • 3 Ay Önce

Allah korusun..

Allah bu milleti chp ve kamalist ilahiyatcıların şerrinden korusun.. amin.

Namaz kılan Oruç tutan CHP liler

Bizimde akrabalardan çevremizden varlar;efendim vakti zamanında babaları,büyük anne büyük baba gibilerden miras almışlar onlar vaktiyle chp ye yada dsp ye oy vermişler bu geleneği sürdürüyorlar yani mirası sürdürenler yada hep o çevrede yaşayanlar samimi olduğum bir kaç alevi arkadaşa sordum neden CHP diye vallahi doğuştan aileden öyle gelmiş öyle de gidiyor mezhep gibi tarikat gibi olmuş artık hiç sorgulama yok peki hiç mi yanlış bulmazsınız diye sorduğumda var tabiki ama yinede CHP ye vermeye alışmışız bir kere deyip işin içinden çıkıyorlar takım tutar gibi
  • 3 Ay Önce

CHP hep bildiğin gibi

Bulgaristan göçmenleri çok yüksek oranda CHP ye oy verir,Aleviler Kılıçdaroğlundan beride tüm pkk partililer,genelde belli kesimlerden oy alır,oy aldığı kesimler içkiye düşkündür,CHP nin zihniyeti hep aynıdır hiç değişmez neden değişsin öyle mutlu dinazor kafalılar,son seçimlerde Deniz Gezmişi zorla kahraman diye belediye meclislerinde dayatmaya başladılar klasik sol nasırlanmış itici düşünceleri ile yaşam süren topluluk,yığıntı,gruplar!Böyle gelmiş böyle gider yaprak kıpırdar ama onlar hep aynı zihniyette sabit fikirli yozlaşmış zombiler!
  • 3 Ay Önce

Yılmaz Uysal

Kurtuluş Savaşını örgütleyen ve yürüten Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti savaş kazanıldıktan sonra CHP adını almış ve Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur.Partinin kurucusu Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıdır. Bolşeviklikle ve Menşeviklikle alakaları yoktur. Şanlı bir tarihi vardır.Hemen her türlü görüşe sahip ama yurtsever insanlardan meydana gelir.Ara sıra bazı çatlak sesler çıksada parti yoluna devam eder.Ne zamanki Türkiye Cumhuriyeti yıkılır partide o zaman dağılır.Icinde CHP nin olmadığı hiçbir sorun çözülemez.O kadar merak etme zaten iktidarına da az kaldı.
  • 3 Ay Önce

Haci

Diamond Tema tam olarak ne demiş, onu da yazsaydın ya.
  • 3 Ay Önce

Deli İbo

CHP Allah'ın emirlerine, İslamın nuruna, müslümanlığın inancına ket vurularak, bu kutsalların ortadan kaldırılıp yok edilmesi prensibi üzerine kurulmuş antiislam bir parti olup, islam harici her inancın yancısı ve savunucusudur.
  • 3 Ay Önce

Deli İbo

"Yorum", kimin İslamı ve Allah'ın değerlerini istismar ettiğini gördük, seçimden seçime Cuma namazına giden Ekrem, seçimden sonra Roma'ya, Vatikan'a pederinden şarap içmeye gitti. Buna hiç sesiniz çıkmıyor, ama hepiniz aynı tavanın balığı olduğunuzdan, münafıklık şiarınız olduğu için çok memnun kaldınız. Seçimlerden önce Cami yolunu bilmeyenler, seçim zamanı camilerde yatar oldular.

Yorum

Deli CHP dinin kullanılmasına insanları Allah ile aldatmaya çalışanların en büyük engel olarak gördükleri bir partidir

Adanalı genç

Doğru söylüyon ağa. Eğer CHP rejimi devam etseydi ben de Bulgar gençleri gibi sadece votkaya mahkûm gençlerden olacaktım. Çok şükür alkolik olmaktan kurtuldum.
  • 3 Ay Önce

Antekeli

Ben votkayı sevmiyom, aslan sütünün üstüne tanımam. Peynirde 6 at beklemiş koyun olacak. Missss.

Alim

Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Perinçek'in Atatürk'ün Bolşevikler ile görüşmeleri adlı çok kapsamlı bir kitabı var mutlaka okuyun ki Atatürk'ün hiçbir zaman komünizme sıcak bakmadığını anlayın. İnönü komünist değil tam aksine aşırı milliyetçi dir Hitler bıyığı bile vardır. Uzun bir süre Numan Menemencioğlunu Hariciye vekili yapmıştır ki bu da Alman hayranıdır. Sovyet tehditleri nedeniyle Abd ile yakınlaşma İnönü dönemindedir. Truman Doktrini ve Marshall planı ile komünizme karşı batı yardımı yine İnönü döneminde alınmıştır. 1923-1945 tek parti döneminde Atatürk iki defa çok partili hayata geçmek istemiş ama olmamış araya 2.dünya Savaşı girmiştir. (benzeyen tek yönü bence)
  • 3 Ay Önce

heykelden başka icraatları yok

ayyaşların müslümanları yönetmek için sıraya geçtiği günleri özlüyorlar,,,Namazsız nursuz tipler...
  • 3 Ay Önce

Yeter yeter

Haberi ben değil Türkiye'nin en çok satılan gazetesi diye övdüğünüz medya organı yapıyor. Yapılan bu haber'de anlatılanların abartı olduğunu gösteriyor. 1981 yılında İp ürettik diye seviniyorsak sorun var demektir, niye bozuldun ki!

YETERMİ

he ya agnen VEREBİLECEĞİN CEVABIN YOK AŞAĞILAMAYA ÇALIŞIYORSUN YEMEZLER DAHA FAZLASINI YAZAMIYORUM 

YAPAN

he ya aynen KARABÜK ENTEGRE DEMİR ÇELİK FABRIKASIN NİYE KURULDU SANIYORSUN SEN HİÇ 24 SAAT SENELERCE ÇALIŞAN ENTEGRE DEMİR ÇELİK FABRİKASI GÖRDÜNMÜ EREĞLİ İSKENDARUN GİBİ İŞTE ONLARI CUMHURİYET KURDU ÇİMENTO ŞEKER FABRİKALARI Kİ FABRİKA YAPAN FABRİKALARDI SONRA ONLARI YADAŞLARA PEŞKEŞ ÇEKTİNİZ

Kırpo'ya cevap

Osmanlı borçları Osmanlı devletinden bağımsızlığını kazanan tüm devletlere taksim edildi, Lozan anlaşmasını bir okuyun, orada göreceksiniz, böyle sallamakla olmuyor bu işler. Şu ifadelere dikkatli bakın!? " Birinci Lozan konferansında müttefiklerin bu şekilde ortaya attıkları tazminat meselesi bizim Almanya ve Avusturya'daki altınlarımızdan, İngiltere'te ödediğimiz gemi bedellerinden vageçmemiz üzerine takas edilmişti. "" Demek ki neymiş Osmanlının Almanya ve Avusturya'daki altınlarından,parasını peşin ödediği gemilerden vazgeçmişler. Kaynak,Ali Naci Karacan (Lozan da konferansı takip eden gazeteci) Lozan Kitabı S. 302 Siz uydurma tarih ile avunmaya devam edin.

he ya aynen

Sen at nalı tırpan makas ürettin mi peki? Tartışmasız en çok sevdiğiniz gazete Sözcü daha yeni 31 Mayıs 2024'de Anıtkabir bayrak direğini üreten Güner Coşkuncan'ın haberini yaptı.1981 Yılı,ANITKABİR BAYRAK DİREĞİNİN İPİNİ ARTIK BİZ ÜRETİYORUZ haberi var,dönemin gazete manşeti var,röportaj var.Sen Masal anlatıyorsun burada,sürekli aynı kelime ve cümlelerle,yok at nalı,yok tırpan,yok makas diye.Kaset takılı kaldı galiba...

Kırpo

Ayyaş dediğin adamlar Osmanlı'dan kalma milyonlarca altın lira borcu ödedi, 15 yılda da fabrikalar kurdu, Türkiye'yi refaha çıkardı. Senin alnı secdeli bol nurluların ne yaptı, ?ülkeye darbe yaptılar. Biraz utan, o duygular varsa tabiii.

DEĞİL

NAMAZLI NURLU DEDİĞİN FEODAL OSMANLI AT NALI TIRPAN KOYUN KIRPMA MAKASI DAHİ ÜRETEMEYEN BİR TOPLUMDU DİNLE BU İŞLER OLMUYOR BİLİM AKIL GEREKTRİYOR SAFSATA DEĞİL CUMHURİYET DEVRİMLERİ SAYESİNDE ŞU ANDA G 20 DESİN SEFASINI SÜR

İzmirli

CHP'ye Felak sureside işaret var diyor Bediüzzaman hz. Şerrinden kendinizi koruyunuz diyor. CHP Dünya'da hiçbir partiye benzemez. İşte süleymancılar bu CHP'ye oy veriyor. Yuh olsun
  • 3 Ay Önce

Ysp ysp

Yusup gene kafayı çıkardın mı?

Medine

Bu anlattıklarının hepsine katılıyorum ama şunu da soruyorum:adı temel olan ve onunla aynı görüşü taşıyanlar bunları bilmiyor olabilir mi? Hayır biliyorlar da peki bu adamlarla nasıl iş tutuyorlar?bunun cevabı nedir
  • 3 Ay Önce

O şeytan bakışlı

Hacı hoca dede nine ezelden chp suyuyla abdest bile almayanları chp ye rey vermeye alıştırdı(avanak müslümanlar) yasar nuri bile kesfetti chp yi, istifa sebebini sorunca tv de açıkça söyledi, yanına oturacak adam bulamzdım, hepisi rakı kokuyor....işte o şeytan bakışlım kandil gecesi bayrağı astırıp, mücahid laikler anonsuyla yedi naneyi

Temel

Bolşevik ne demek,Menşevik ne demek açıklasaydın daha iyi olurdu.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23