• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

EY İNSAN! ALA KÜLLİ HAL ÖLECEKSİN!

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan

Mutlaka öleceğiz ama bu Yahudi masallarına inanacağız anlamı taşımıyor
  • 3 Ay Önce

İzmirli

Osmanlı Kuran'a en çok bağlı olduğu yükselme dönemidir. Kur'an'dan gevşeyince gerileme başladı. 100 yıllık cumhuriyet hep darbelerle ayakta kaldı. Her şey ortada.
  • 3 Ay Önce

sedat

INSANLARI GÜZEL YASATAMAYINCA ÖLÜMÜ ANCA BÖYLE SENIN GIBI HIYARLAR GÜZELLESTIRIR ...COK MERAKLIYSAN ÖLDE KURTUL ...
  • 3 Ay Önce

Izmit 41

HER SEFER HAKARET ETTIGIN O LAIK KEMALIST LIBERALLER OLMASAYDI ORTADOGUDA BÌR ARAP ULKESI GIBI OLURDUN ? GIT BAK KADIKOY BAKIRKOY KARSIYAKA ALSANCAK WGE AKDENIZ KIYILARI ADALAR BATI KARADENIZ TRAKYAYA ANKARAYA ESKISEHIRE TURKIYEDEKI HERKES BURALARA GOCUYOR BURALARA GELIYOR TURKIYENIN BATISI ILE DOGUSU ARASINDAKI FARKI GOR BURALARDA LAN DAVASI OLMAZ ASIRET YOKTUR TOPRAK AGASI YOK TEROR YOK PI
  • 3 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

İZMİRLİ ye cevap yetiştiren AHMET. Galiba sen ölmeyeceksin. Ölümü de sevmiyorsun. Uzun seneler yaşasan, yataklarda yatıp insanlardan yardım istesen, sana yardım edecek insanlar senden bezmiş ise kimden yardım göreceksin? Belki de seni çöpe atacaklar.
  • 3 Ay Önce

Hulki cevizoğlu.

Çimen yşl ne sormuşlar, sevdiğine ne verebilirsin gözlerimi demiş, ama gözlerin kör demişler, Çimen demiş sevgiye kalbi kör olanın gözü görse ne olur.
  • 3 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Ölüm nasıl bir şey diye soruyor hocam. Ölüm bir mümin için askerlikten, vazifelerden terhis tezkeresi alıp istirahat etmeye gitmek gibidir. Gayrimüslim için ölüm, bütün sevdiklerinden, akrabalarından, evlatlarından, bütün insanlardan ayrılıp yokluğa, ademe gitmektir. Risale-i Nur ölümü kısaca böyle tarif ediyor. Rabbim cümlemize imanla, Kur'anla ahirete gitmemizi nasip eylesin, amin.
  • 3 Ay Önce

Msti Msti gillerden.

Ot yşl ! Öldükten sonra cennete gitsem , o cennette çok sevdiğim birisini Allaha anlatsam acaba yanıma sevdiğim kişiyi gönderir mi ?
  • 3 Ay Önce

VİNCİTORE

HER SEFERİNDE O DIŞLADIĞINI LAİK KEMALİSTLERİN HEPSİ
  • 3 Ay Önce

Sevabı hamuduyla kaptın..

Ölümü unutup dünya ikballerine mala mülke itibara dalmıştık,,iyiki hatırlattın çok böyük sevaba girdin, hadi iyisin kaptın sevabın büyüğünü..
  • 3 Ay Önce

FAKİR

FAKŞRLERİN ET TEN BAŞKA İHTİYACI YOKMU HAYVAN GIRTLAKLAYIP SADECE ET VERİYORSUN KARPUZ KES KABAK KES DAĞIT ONLARIDA ALAMIYOR İNSANLAR HEMDE HAYVAN TATLETMEMİŞ OLURSUN AMACIN FAKİRİ İHTİYACINI GİDERMEKSE
  • 3 Ay Önce

Nasıl yaşarsanız öyle öleceksiniz.

Dini siyasete meze yapıp ölenlerde inşallah o siyasilerle haşr olacak.
  • 3 Ay Önce

Osmanlı

Aynen Cenabı Allah dini siyasete alet edenlere ve din düşmanlarına fırsat vermesin

Kanber

Selamlar bayramınız mübarek olsun Allah'ın dünya için sağlık ahiret için Salih amel nasip eylesin. Mübarek bayram gününde bile günah denizine dalmak için milyonları harcayıp Denizlere koşanlara Allah'ım Hidayet nasip etsin.
  • 3 Ay Önce

Sosyal demokrat laik hukuk düzeninden başka çaremiz yok

 bütün ortadoğu dünyası böyle
  • 3 Ay Önce

Mantığı itibari ile daha doğru gibi..

Zekat fitre infak sadaka v.b ,,,,batıda bunlara gerek kalmıyor, gönüllere nefslere bırakılmıyor,,zengin; şeytan ayartmalarına bırakılmıyor,,,,devlet;kanunu işletip kişinin ensesine çöküp nefsinin ümüğünü sıkıp,hatta şeytanının da tepesine binip vermesi gerekeni (vergi b.b) alıp yolsuzluğun canına okuyup vatandaşının tertemiz günahsız ölmesini sağlıyor,,bide böyle düşün.
  • 3 Ay Önce

Kaymakcılar.

Abi,  Birazda Türkiye'nin kaymağını dibini sıyırarak yiyen kaymak tabakaya seslen de, ülkeyi ve ülke insanını rahat bıraksınlar, ormanlara, denizlere, ovalara dokunmasınlar. Ölüm var diye onlarada bir yazı yazı ver gari.
  • 3 Ay Önce

Okur

Çok hatim indirene Kur'an içerisindeki konular, kabirdeki durum, kabar azabı, cehennem azabı, cennet zevki gibi hususlar ruhlar aleminde uyanık veya gerçek rüyada gösterilir. Hele manevi hesabında 3 bin hatim varsa kişinin daha nice hakikatlara aşina olur. Melek, cin, ifrit, iblis, şeytan, kabir, cennet, cehennem hali, kaza, bela, musibet, zillet, fakirlik, başarısızlık, müzmin hastalık, nedenleri ve çareleri vs. gerçek tasavvuf ehline her an açık konular. Lakin bu konuda ilerlemek için ya sağlam ledün ilmine ya da mürşit bir veliye ihtiyaç var. Bugün bunlara rastlamak imkansız gibi. Kutsi hadis meali : Kul beni Kur'an'la çok zikrederse onun eli, ayağı, gözü, dili, aklı benimle olur, benimle bilir. Manevi hesabında 300 hatmi olan din adamı sayısı kaç acaba? Mü'min için Kur'an okuma Allah'la konuşma değil mi?
  • 3 Ay Önce

OLUR

okumaz kurum BU HATİMLE OLMAZ BİLİM VE ÜRETİMLE OLUR ANCAK

Yorum

300 hatim değil 3 bin hatim indirselerde nafile. İslam dini özünden saptırılmıştır. Saptırılmazsaydı İsrail Filistin i yok edemezdi. Türkiye bu halde olmazdı. Nas diye başlayıp faizin girmediği hane kalmadı. Sonuç hüsran.

Yazar

Psikiyatristlerin seansıda zamlanmış.

Haci abi

Birgün, belki yarın, belki yarından da yakın bir sürede öleceğimizin farkındayız ve hiç de unutmadık ve buna göre de yaşıyoruz. Keşke birileri de öleceklerinin farklarına varsalarda, yalandan, talandan, çalıp çırpmaktan, hırsızlıktan, hak yemekten, adam kayırmaktan, haksızlık ve hukuksuzluklardan, riyakarlık yapmaktan vazgeçseler ve iyi insanlar olabilmeyi deneseler, doğru düzgün bir yaşam sürseler.
  • 3 Ay Önce

İzmirli

Ölümün hakikatini bilen kâmil insanlar ölümü sevmişler. Daha ölüm gelmeden ölmek istemişler. Bediüzzaman
  • 3 Ay Önce

.....

İzmirli. Günümüzdeki Cemaatlerin önde gelen isimler ölmemek için hastane hastane geziyor!!!

Senin gibiler için isteği olsun diye temenni ederiz,şimdi kızarsında he..

Senin ve nurcular için dua edelim izmirli......Allah dileklerinizi isteklerinizi tez kabul etsin,amin..

Ahmet

İzmirli gel bir tarih belirleyelim senin için, biraz yakın olsun, bakalım seviyor musun, korkuyormusun, kafayı sıyırıyor musun görek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23