• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DURUM FECİ

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ferdi

Teşekkürler
  • 3 Ay Önce

Alamancı.

Hocam,ne yapılmasını Siz yazıyorsunuz...Allah razı olsun.Dindersi mecburi olmalı..Gayrimüslimler için Ahlak dersi olmalı.Diyanet yeniden yapılandırılmalı,İmam Hatipler ve Camiler beraber hizmet de aktif çalışmalı.Yanarım yirmi sene boşa geçti...
  • 3 Ay Önce

Gene yayınlayamadın

 şehirleri de bitirenler belli
  • 3 Ay Önce

Yusuf

Yemin ediyorum hocalar, müftüler açık saçıklık konusunu işlemiyor. Hep havadan sudan konularla işi geçiştiriyorlar. Ahirzaman hocaları
  • 3 Ay Önce

Abdullah sapmaz

Hayırlı bayramlar diliyorum sayın hocam dediklerinize katılmakla beraber,Tayyip in 0 yaş aldığı çocuk 20 yaşında bugüne kadar CHP yi eleştirdik,iktidar güzel işler yaptı doğru kimse inkar etmiyor,ancak kumarcılar gibi kazandıklarını ücret adaletsizliği ile sıfırladı zengin alabildiğine zengin bankalar malı götürüyor sonun da ABD ye teslim oldular ondan sonra garibanda yoksulda sabır bekleniyor,hocalar desen görev yapmıyor köyümüzde hoca pencereden bakıyor caminin kapısında adam yoksa camiye bile gelmiyor,ezanlarda nasıl olsa otomatiğe bağlandı,muhalefette iktidarda al birini vur öbürüne,meclisin sarayın dünyalıkları yerinde bunlar bizim vekillerimiz değilmi burunlarından gelsin (içlerinden iyiler hariç)yiyemesinler inşallah şu anda suçlu olan iktidardır çuçu atacağı bir yer yok.saygılarımla.
  • 3 Ay Önce

Ali bey

Siz milletin kıyafetiyle uğraşmayın. Yoksulluk ve yolsuzlukla uğraşın. Enflasyonla mücadele ile uğraşın. Bir jere de hükumeti eleştirin
  • 3 Ay Önce

İslamı, ülkeyi dert edinen

Yazdığınız yazıya%100 katılıyorum. Belirttiğin durumdan müslüman olara çok muzdaribiz. Özellikle AK Parti hükümetine şöyle seslenmek istiyorum. Sehirleri imar eder, nesilleri ihmal ederseniz, ihmal edilen nesiller imar edilen şehirleri imha ederler. Bu konu çok çok ciddiye alınmalı, acil çözümlere ihtiyaç var.
  • 3 Ay Önce

Kanber

MEHMET AKİF ERSOY'dan iki mısra Kim demiş Avrupa insanı medeni ? Ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni ! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni ; Desenize hayvanlar bizden daha medeni ! Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık, Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni Unuttun sen ey vefasız, ehli sünnet dedeni …       MEKANI CENNET OLSUN Allah Celle Celalühü Araf suresinin 27. ayetinde "Ey ademoğulları şeytan atalarınızın avret yerlerini kendilerine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü şeytan ve taraftarları sizin onları göremediğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz ki Biz şeytanları inanmayanların dostları yaptık." Maide suresinin 90. ayetinde ise "Ey iman edenler içki kumar ve dikili taşlar (putlar) ve fal okları şeytan İşi birer pisliktir. Bunlardan kaçınınki kurtuluşa eresiniz." Buyurmaktadır. Ayetlerin hürmetine; Allah'ım bizi her an heva ve hevesimiz, moda ve modacı, deizm, budizm, maksizm, modernizm, materyalizm ...gibi İZİMLER'den ve şeytanlaşmış kötü insanların ve şeytanın şerrinden koru. Amin Peygamberimiz Aleyhisselam "Haya (utanma) imandandır. İmansa Cennettedir. hayası (utanması) olmayanın imanı olmaz. İmanı olmayan Cennete giremez" diye buyurmaktadır. Hadis'i hürmetine Allah'ım bizi edepli hayalı olanlardan eyle Cennetine nail eyle. Amin.
  • 3 Ay Önce

Avb

 yanlış bir şey yok
  • 3 Ay Önce

Hocam

Bence naçizane atladığınız konu kahır ekseriyetle Turkiyede insanların hepsinin aynı anlayışta ve formatta olduğuna yürekten inanmanız. Bu algınız acaba doğru mu? Beli açık insanları bir tarafa bırakalım ..Mesela merhum Sayın Abdülbaki Gölpınarlı Hocanın Turkiyee Mehzepler ve Tarikatlar tarihi kitabına bir göz atsanız oradaki anlayışta çeşitlilik bile şaşırtıcı olabilr.
  • 3 Ay Önce

Perihan bulmus

Gobegi acikda olsa biz asenalar kadin savascilar ulkemiz icin canimizi veririz vatanimiz icin seve seve oluruz cunkù biz tùrk kadìnìyiz tùrkuz ....arap degiliz aglamayiz basimiz dik onurumuz yùksek sen kafani takma
  • 3 Ay Önce

YILMAZ

eminim öyledir. kadın savaşçılar

Kanber

Namusuna, vücuduna, şahsiyetine, vakarına sahip olamayan Arsız hayasızlar vatana mı sahip olacaklar. heyhat. Peygamberimiz Sallallahu Aleyhisselam buyuruyor ki, haya imandandır. İmansa cennettedir. hayası (utanması) olmayanın imanı olmaz. İmanı olmayan cennete giremez. Allah Celle Celalühü Araf suresinin 27. ayetinde "Ey ademoğulları şeytan atalarınızın avret yerlerini kendilerine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü şeytan ve taraftarları sizin onları göremediğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz ki Biz şeytanları inanmayanların dostları yaptık."

Şamil

Her şey bu iktidar zamanında bozuldu.
  • 3 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Kendisine milyonlar, milyarlar nimet veren Rabb'i Teala'yı inkar edip nankörlük yapan insanoğlu varken..! İman etmiş bir mümin iken, milyonlar nimetleri veren Allah'a şükürler etmesi gereken cami cemaati şükürsüz iken; Hocalar ellerine tutuşturulan kağıdı okusa ne olur, okumasa ne olur. Bizim caminin 30- 40 senelik cemaatiyim. Cemaat sayısı dananın kuyruğu gibi, ne uzuyor, ne kısalıyor. Gençlerin imanı zayıf, veya yok. İmam hatip ve İlahiyat eğitimi ile insanların imanını artırmak mümkün değil. Bunlardan imanı kuvvetlendirecek bir ilim çıkmaz. Çare önümüzde duruyor. Risale-i Nurlardan istifade edilecek. Bu ilahiyat hocaları Risale-i Nurları anlatacak. Tabii önce kendisi ders çalışıp öğrenecek. İlkokul mezunu bir risale-i nur talebesi bir ilahiyat mezununa iman hakikatlerini anlatıp onlar ikna edebiliyor. Evet, çare Risale-i Nur!
  • 3 Ay Önce

Avb

İdris bey ,şu camilerde bir mikrofon imamın ağzında bir mikrofon müezzinin ağzında desenki cami doludur sesin ulaşması için mikrofon gereklidir o da değil toplasan beş on cemaat bilemedin en kalabalık elli kişi bu kadar insana sesini mikrofonsuz duyuramayan bu memurlar dışardaki insanlara nasıl ulaşaklar .ilk yapılması gereken bu mikrofonların bunların ağzından alınması camilerde ne huşu bıraktılar ne hudu varsa yoksa mikrofona son sesle üflemek sanki deşarz oluyorlar .inanın camiye kerhen gidiyorum olmaz bukadar,yirmi tane adam var camide be insafsız bu kadar mikrofonun sesi neden yüksek.bir tarafından imam öbür tarafta müezzin arada cemaatin vay hâline,gerçi cemaatte artık alıştı fonsuz namaz kılamıyor.bu konuya bir el atsanız.örnek isterseniz elazğ bölge camii
  • 3 Ay Önce

Ferit

Sìrf metro icin erdogana oy vermek ? Cok ilginc bir kriter
  • 3 Ay Önce

Izmit 41

HOCALAR VE KAHVEDEKI BU INSANLAR KAZ DAGLARINI ILICI DELIK DESIK EDEN RUSVET VEREN DERELERIMIZI ZEHIRLEYEN ABD LI KANADALI SIRKETLERI KONUSTULARMI ? OZELLESTIRME ADI ALTINDA YANDASA PESKES CEKILEN KURUMLARI KONUSTULARMI ? RIZA SARRAF RUSVET VERDIKLERINI KINADILARMI HIRSIZLIK YOLSUZLUK KUL HAKKINI KONUSTUMU YETIMIN MALINI GOZETTILERMI ?
  • 3 Ay Önce

Ömer

Kadın kızların evde bile giyilemeyecek açık saçık çarşı pazarda dolaşmaları , umursamaz olmaları , Allah’ın emirlerine sanki meydan okumaları esef verici üzücü . Annesi kapalı kızı açık , saçık . Belki babası namazda kızı açık . Düğüne gidiyorsun güya muhafazakar aile , burada anlatılmaz yazılmaz rezalet kıyafetler . Be adam hiç mi karını , kızını kıskanmazsın yabancıya sanki teşhir edersin . Hocalarımızda suç yok akşama kadar anlatıyorlar vaaz veriyorlar ama yok olmuyor . Çare ne ? Çare islama dönmek , aileden başlayarak özümüze dönmek gerekir
  • 3 Ay Önce

Yorum

Hocam yine olayı anlayamamakta ısrar ediyorsunuz. Cumhuriyetle beraber Türk milleti başka bir kulvara geçti. Bu kulvarda toplumu şekillendirmek hocalarla imkanlarla mümkün değildir Atatürk gerçekten Türk insanını çok iyi tanımış. Geçmiş olsun hepimize
  • 3 Ay Önce

Recep

Sanki o metrolari babasının parası ile yaptırdı. Çeyrek asır ülkenin hazinesi senin elinde. Üç kuruşluk metroyu on kuruşa yaptırıyorsun. Yedi kuruş nereye gitti demeyelim mi ?
  • 3 Ay Önce

Nuh

Öncekiler neden yaptırmadı, yapmadı? Üç kuruşları ne yaptılar acaba?

Erdal

Yedi kuruş nereye gitti de hakkındır. Seksen yıldır heykele verilenide bir sor.

Özcan

Durum mânen ve madden feci. Hamaset hamaset devam ediyor. Ama hiçbir şeyi çözmüyor değil milletin bir kesimi inanmaya,desteklemeye ölümüne iktidar demeye devam ediyor. Filistin, Kudüs haremi şerif açılacak.
  • 3 Ay Önce

Ahmet Faruk

Büyük Üstat Said Nursi'nin tesettür risalesini okumak lazım. Özeti şu şekilde beşer umumhanelere muhtaç. Bu çıplaklık aile müessesini yok edip Türk milletinin sonunu getirecektir.
  • 3 Ay Önce

Nuh

Öncelikle nur suresini okumak gerek, sonra diğer kitaplar gelir. Ana kitap ne diyor.

Bayrı

Metro önemli ancak kurban fiyatları daha önemli. Geçen yıl yani 2023 de altı beşyüz bu sene ise aynı ebatta ve aynı kişiden aldığım onbeşbin lira. Enflasyon tüik in açıkladığından çok farklı. İç ,dış düşmanlar mı yoksa beka beka diye yanlış yönetmek mı.
  • 3 Ay Önce

Erdal

İdris bey yazacak çok konu var çin şişeden çıktı. Kadını olması gereken yerden çıktı nasıl düzelir bilmiyorum. Emekliyim kurbansız bir bayramda evde kaldık. Vebali müsebbiplerin boynuna. Yazıyı yazmışın ama yine bir tarafa toz kondurmuyorsun.
  • 3 Ay Önce

Tavsiye Eden

Kilık kıyafete takan için Afganistan cennet. İsteyen gitsin. Rahat etsin. Türkiye'ye karışmasın. Ortalığı karıştırmasın. Burada herkesin tercihi ve hayatı kendine. Nokta.
  • 3 Ay Önce

İzmirli

Kadınlar yuvalarından çikip beşeri yoldan çıkarmış. Yuvalarına dönmeli. Kadın istihdamı bir tuzak. Ak parti bu tuzağa düştü. Müfredata ilkokuldan itibaren Allah peygamber sevgisi konulmalı. Risale-i Nur ders olarak okutulmalı.
  • 3 Ay Önce

BİLE

izmirli ÜRETMEYEN İNSAN DEĞİLDİR. BUNU SAVUNANDA HAYVAN BİLE DEĞİLDİR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23