• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Batıda aşırı sağın yükselişi - Gülen’in son raporu

33 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vicdan

Vicdanınız rahat galiba. Demek hesabınız öbür dünyaya kaldı...
  • 1 Ay Önce

daha değil herhalde

duygusal bir tahmin, daha doğrusu temenni olmuş: fetö’nün geberdiğini sanmıyorum ben henüz; deccal olduğu için gebermesinin gizli kalması imkansız.
  • 2 Ay Önce

maho

toprağı bol olsun...
  • 2 Ay Önce

Mevlana

Rabbim size sağlık afiyet versin..Tespitleriniz yerinde ve doğru çünkü siz onların ruhunu biliyorsunuz
  • 3 Ay Önce

Ziya

Rabbim, bütün dünyada fetönün kökünü kurutsun, bir daha varlık gösteremesinler inşallah.
  • 3 Ay Önce

abdullah

rabbim senin gibi soysuz ve hirsizlarin kokunu kurutsun

orhan yıldız

Hocam kaleminize sağlık. Düşünce pınarlarınız insanı rahatlatıyor.
  • 3 Ay Önce

Filozof

Büyük felaketler öncesi bütün zaaflar hortlar, insanlar gelmekte olan felakete müstahak hale gelirler. Batı’da yaşanan ırkçı yükseliş böylesi bir felakete davetiyedir. Allah ülkemizi ve bütün müslümanları her türlü felaketten korusun.Amin.
  • 3 Ay Önce

HASAN EKE

Allah'ın CC ve Meleklerinin lâneti üzerine olsun inşâallah.
  • 3 Ay Önce

Aklı evvel

Yeğenin biri küfür yağdırıyor, yeğen Kemal de aklamaya çalışıyor. Bir gün yanında kaldığını söylüyor, fakat görüntüler yine eski görüntüler. Yeğen Kemal’in birlikte tek saniyelik bile görüntüsü yok. Çok hızlı iyileşiyormuş... Bakalım numaraları ne kadar sürecek!.
  • 3 Ay Önce

Güngörmüş

Bütün hainler, üç günlük dünya hayatını ebedi sanıp ebedi hayatlarını dünya ile takas eden zavallılardır. FETÖ elebaşı da öyleydi. Dünya geçmeyecek, saltanatı bitmeyecek sandı ve aldandı. Ardında milyonların ahını miras bıraktı.
  • 3 Ay Önce

Gülenizm gümledi..!

Darısı apoizm-pkk ve kamalizm-chp nin başına.. amin
  • 3 Ay Önce

Burhan

Bu ülkeye 15 Temmuz yaşatanlara hakkımız haram olsun. Ateşleri bol olsun. Potansiyel deccallara da onun kötü akıbeti ders olsun.
  • 3 Ay Önce

Ben

Okur, işte şimdi durumu biraz toparladın. En iyisi Öğleden önce yorum yazma. Ara sıra havaya da bakmak lazım. Feto uçarken buradan geçebilir.

Okur

15 temmuz'u yaşamasaydık daha kötü durumlarda olabilirdik. 15 temmuz sayesinde batılı ülkelerin ülkemizde oynadıkları bir çok oyunu ögrendik. 15 temmuz darbesine karşı çıkan Erdoğan ve arkasındaki insanlar sayesinde 15 temmuz darbesini eleştiriyoruz. Erdoğan, 15 temmuz darbesinde kaybetseydi bugün 15 temmuz'u övüyor Erdoğan'ı kötülüyorduk.

Okur

Dindarlarımız, din adamlarımız fetö çizgisine gelmez ise batıda ırkçılık çoğalır. Batıya hizmet etmeyen bir İslam batıda ırkçılığın en büyük sebebidir. Kur'an yakmaya, parçalamaya Hz Muhammed'e hakaret etmelere karşı çıkmaya, AB ve ABD'de camiler açmaya devam edersek batıdaki ırkçılık daha çoğalır ve şiddet eylemlerine sebep olur. Irkçılığın artmasını istemiyorsak bir an önce batı ülkelerindeki camiler kapatılmalı, Kur'an yakmalara karşı çıkılmamalı ve tüm müslümanlar Hıristiyanlığa geçmelidir.
  • 3 Ay Önce

Ben

Okur, yorumlarındaki ''akıl yürütme''ne bakılınca kahvaltını yaparken peynir ekmekle birlikte kafayı da yediğin anlaşılıyor.

Kanber

Allah Celle Celalühü bu gibi şarlatanların münafıkların şerrinden tüm insanları ve ülkemizi korusun. İslamı en büyük darbeyi vuran firavunlardan biridir. Allah onların müstehakkını versin
  • 3 Ay Önce

Okur

Batılı ülkelerin desteklediği Gülen gibi batı destekli din adamlarını, siyasetçilerini, sanayicilerini ülkemizden kovar, hapse atarsak batı ülkelerinin ekonomileri, siyasi çıkarlarına zarar verirsek batılı ülkelerin ekonomileri kötüleşir ise ırkçılık batı ülkelerinde artar. Batı ülkelerinde ırkçılığın gelişmesini istemiyorsak fetö gibi din ve siyaseti serbest bırakmalıyız.
  • 3 Ay Önce

Okur

Yoksul Afrika, Asya, Orta Doğu halk ve devletleri ABD, AB ülkelerini kendi ülkelerinden kovarsa, sömürgeciligine ve işgalciligine son vermek isterse AB ve ABD'nin ekonomisi kötüleşir, insanlar aç ve işsiz kalırsa tabiki AB ve ABD'dede ırkçılık gelişir, yabancı kökenli, yabancı renkli ve tenli insanlara saldırılar başlar, Afrika, Asya ve Ortadoğu kökenli insanları kendi ülkelerinden kovar veya ortadan kaldırır. ABD ve AB ülkelerinde ırkçılığın, yoksulluğun, işsizliğin, yabancı düşmanı ırkçılığın gelişmesini istemiyorsak ABD ve AB'nin çıkarlarına, ülkelerimizdeki her türlü varlıklarına, zenginliklerimizi sömürüp kendi ülkelerine götürmelerine karşı çıkmamalıyız. Fransızlar Afrika'da kovulursa, Türkiye NATO'dan çıkmaya karar verirse, körfez ülkeleri batılı ülkelere petrol, gaz vermek istemezse batılı ülkelerin ekonomileri kötüleşir ise AB ve ABD'de olan insanlarımıza karşı düşmanlıklar, kovulmalar, kavgalar başlar. ABD ve AB'de ırkçılık, yabancı düşmanlığı istemiyorsak NATO'nun ülkemizdeki varlığından rahatsız olmamalıyız, ülkemizi sömürmelerinden rahatsız olmamalıyız. İslam'ın varlığıda ırkçılığı büyütüyor. İslam bitmeden ırkçılık bitmez. AB ve ABD'de Irkçılığın olmasını istemiyorsak bir an önce tüm müslümanların Hıristiyanlığa geçmesi gerekiyor. Irkçılığın en büyük nedeni kötü ekonomi ve başka (İslam) dinlerin ABD ve AB'deki varlığıdır.
  • 3 Ay Önce

Editör Uyuma

Bu Okur’u gördünüz mü? Hristiyan olun. İslam dan çıkın diyor. Bu ne demek? Bu saygı sınırını aşan k…k. Şeytan bu.

Hayreddin

O melun şimdi kim bilir hangi cehennemin katmanlarında sürünüyor. Meczupları ise onu göklerde arıyor!. Öyle mi? Yazıklar olsun ölçüde, tartıda yalancılık yapan, kıstasları ters yüz eden düzenbazlara!.
  • 3 Ay Önce

Izmit 41

Musluman ulkelerde huzur olsa avrupayada gitmezler avrupadada asiri aag yukselmez bukadar basit
  • 3 Ay Önce

Izmit 41

Avrupa asiri sagin dunkù dusmanì yahudilerdi cunku o zamanlar musluman pek yoktu Bugùn avrupada asiri sagin dusmani ortadogu ve afrikadan gelen muslumanlar yani dusman zamana baglì olarak degisti

Sanki Avrupa huzurlu

Aşırı sağ dediğin Avrupa. Dün de vardı. Hitler kim Mussolini kim? Bunlar dün. Le Pen bugün. Medeniyet dediğin Avrupa ne yapıyor? Filistin e bak. Çocukları katleden İsrail e destek veren bu Avrupa değil mi? Sen neden bahsediyorsun zavallı yorumcu.

Okur

Dünyanın çeşitli ülkelerinde aşırı İslamcıları (teröristleri) ortadan kaldıran ABD ve diğer AB ülkeleri dünyanın çeşitli ülkelerinde ortaya çıkan aşırı sağcı ve aşırı dinci (teröristleri) Hıristiyanlarıda ortadan kaldırılmasını bilecektir.
  • 3 Ay Önce

Göğe yükselme senaryosu

Bu senaryo da “Arkadaşlar düşünmüşler”. türünden bir kurgu. Ama şeytanın bile aklına gelmez. Meczuplar ise havada kapar. Bir de Cevdet Abi “Göğe yükselen duman” hikayesi anlatır. Yerde temsili bir mezar. Ama Usta göklerde. Ne ustaymış ama. Neyin rüyasını gördüyse tersi çıktı. Uyan Ey gafil şakirt! Seninki Şeytan. Bizimki ise Bediüzzaman.
  • 3 Ay Önce

FETÖ elemanlarının tümü üniformasız ABD askeri oldular

Abdestini bozmuş. Namaza duran adam gibiler. “Abdestin bozulmuş, namaz olmaz” diye ihtar edene: “ Neden olmasın? Kalbim safidir” diye cevap verirler. Yani kendilerinin istikamet üzere olduğuna inanıyorlar. Abdest gitmiş oysa. İslam’a sokmadıkları mutasyon mu kaldı? Ümmete yapmadıkları kötülük mü kaldı. Tükürün Ey Ehl-i Vatan ve Ehl-i İslam! FETÖ’nün şeytan yüzüne.
  • 3 Ay Önce

Latif Erdoğan, Gülen zehirinin panzehiridir

Elhamdülillah
  • 3 Ay Önce

Hocam O zaten manen ölmüştü. O ait olduğu yere gömülsün. Bizim toprakları kirletmesin

“Arkadaşlar birşey düşünmüş”. Böyle diyor şeytanbaşı. Darbeyi ben yapmadım diyerek temize çıkma manevrası. Bunu yeğenine söylüyor. Gerçeği şu: 15 Temmuz dan birkaç yıl önce arkadaşlarına: “Rüyamda süngü takmış silahlı meleklerin bir tağutu derdest ettiğini gördüm. Dikkat ettim baktım: O”. Emri alan arkadaşlar elbette “Birşey düşünür”. İşte şeytanbaşı. İşte şeytanın şakirtleri. Bütün ümmet sizden hakkını cayır cayır alacak.
  • 3 Ay Önce

Bektaş

Avrupa’da aşırı sağın yükselişi, gerçek insanlığın inişe geçişi anlamına gelir. İnsan insanlığını kaybedince canavar bir hayvan olur. İnsanlık bundan sonraki süreçte canavar hayvan sürüleriyle uğraşmak hatta boğuşmak zorunda kalacaktır.
  • 3 Ay Önce

Okur

Hani 159 yaşına kadar yaşayıp bir de evlenecekti. Bu kehanetlerine ne oldu ki! Kim inanır göğe çıktığına, cehennemi boylamış olmalı. Bir fosilin defteri kapandı, desene!
  • 3 Ay Önce

Sempatizan

Allah razı olsun hocam. Bu yazı ile büyük bir fitneyi önlemiş oldunuz. Hayırlı bayramlar.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23