• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti-CHP ittifakı mümkün mü? MHP ittifaktan ayrılır mı?

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Kaygısız

Sayın RTE ile Özgür Özel'in görüşmesi bu kadar abartilmamali. Eskiden CB ile ana muhalefet partisi başkanı haftada bir rutin görüşme yapardı. CHP'den ülke menfaatina olacak bir icraat bekleyenin aklına şaşarım
  • 3 Ay Önce

Fsm

Hırsız olacağıma dinsiz olurum. Çünkü dine gerek yok. Bana bir faydasıda yoktur.
  • 3 Ay Önce

Murat kurum

Peki şöyle olsa nasıl olur. Cehapenin verdiği vergi ile ilgili bölüm hayata geçirilsin. İşinize gelir m
  • 3 Ay Önce

Fikret

Chp ile müzakere edilmez. Mücadele edilir. Keza onlar son 10 yıldır dem lenmeye muhtaç olmuşlar. Tek çıkar yolları demlemek.
  • 3 Ay Önce

Strestopu

İşletmelerde,farikalarda,kurumlarda patronların veya enüstseviyedeki müdürün fabrika içinde,işletme içinde bir stretopu vardır her gün kafası bozukolsun veya olmasın stretopunu bulur havadansudan bahanelerle o strestopuna bağırır,çağırır,kızar yani stresini strestopuyla giderir.Baksana yumuşama,normalleşme,diyalog söylemlerinden fazla zaman geçmeden stres okadar birikmişki "suç ortağı"diyerek stres topuyla stresini gidermeye başladı arkası gelecek hergün strestopunu bulacak stresini giderecek baksana gölge bakanları işe koyuldu bile topluca strestoplarına birikmiş streslerini boşaltacaklar.
  • 3 Ay Önce

Zafer

MHP üzerine düşeni yapıyor CHP’den uzak durmak lazım
  • 3 Ay Önce

Okuyucu

Türkiye düşmanları boş durmuyor.Genel başkan oluncaya kadar hırçın bir dil kullanana adam diyalog diyor.Hiç inandırıcı değil .Suç ortakları , diyor.Bu ülkeyi bölmek isteyenlerle kent ulaşısı yaptı.Ülkeyi bölmek isteyenlerin ortağı, diyemiyoruz.15 Temmuz' un yapanlar ve arkasında olanlar var olduğu müttetçe bu tip insanlardan korkacaksın.Yumuşana yok ,yılan gibi yaklaşma var.Yeri gelince sokacak.Düşmanın hilelerini dikkat.
  • 3 Ay Önce

Serhat

Mümin münafıkla ittifak yapmaz. Eğer CHP de mümin varsa bu ittifaka yanaşmaz..
  • 3 Ay Önce

Ömer

Kandemir beye teşekkür ediyorum , C başkanlığı sistemi revize edilmeli düzeltilmeli . Uçacak kaçacak dendi maalesef bize uymayan çok yönleri var . Kıytırık oyları olmayan tabela partilerini öne çıkarıyor taviz e zorlanıyor . Bugün Erdoğan kazandı peki yarın , CHP nin kazanamayacağını kim garanti eder . Tamam oy alan kazansın demokrasi falan . Ak partide muhalefete düşebilir bunlar normal . Ama normal olmayan , milli olamayan , teröre çanak tutan bir parti var , adı CHP . Eski koalisyonları önledik dedik peki şimdiki zoraki ittifaklar ne ? Bunlar da koalisyon değil mi ? Sistem değişmese de havuz su kaçırıyor gereken yapılıp düzeltilmeli .
  • 3 Ay Önce

Fsm

CHP, hırsızlarla biraraya gelmez. Merak etmeyin.
  • 3 Ay Önce

Musa

Aynaya bir bakarmısın.

Ayhan

Akp.de dinsizlerle Bir. araya gelmez.Sende merak etme.Fsm.

Hasan Şahin

CHP ile Ak partinin bir araya gelmesi mümkün değildir
  • 3 Ay Önce

Kandemir

Bu  başkanlık sistemi ülkemize hiç uymadı.
  • 3 Ay Önce

Ahmet

CHP akp ile niye ittifak yapsın, birinci parti olmuş, iktidar topal ördek, iktidarın güven oyu sorgulanıyor, ekonomi berbat, hukuk yok, kafayı mı yedi ki ittifak yapsın? CHP ülkeyi normal çizgiye çekmeye çalışıyor, geldi geldi, gelmedi erken seçim
  • 3 Ay Önce

Fevzi çakmak

Ahmet siz nesiniz ki chpkkk ne olsun bu halk ne yapacağını iyi bilir iş bekaya geldimi Allah'a şükür bizim ekonomiyle işimiz olmaz hele kaç tane Parti'nin desteğiyle bu ekonomik durumda bile aldığı oy ortada o yüzden siz boş hayallere kapilmayin

Erdal

Demlenerekmi normal çizgiye çekiyor

Zks

her şey mümkün
  • 3 Ay Önce

Paşa

15 temmuz darbe gecesine kadar ak partiye daha doğrusu Erdoğanı insafsızca eleştiren ve chp'nin aparatı olma özelliğine bürünen mhp'nin ani bir kararla Erdoğan ile ittifak kurmasını kimse beklemiyordu!Sayın yazar abimizin yazdığı gibi mhp'nin ak partiye 15 temmuz sürecinden sonra verdiği destek önemliydi peki 15 temmuz öncesinden önce 13 sene boyunca mhp'nin ak partiyi hedef alan açıklamalarını nasıl değerlendireceğiz!Mhp lideri Devlet bahçelinin 15 temmuz olaylarından sonra elbette devletinin yanında yer alması güzel gelişme de buna mukabil devlet bahçelinin 15 temmuz darbe girişiminden önce Erdoğan aleyhine açıklamalarından pişman olmadığını bir televizyon kanalında ifade etmişti zaten!Bence bu ittifaka gerek yoktu olmadığını da 15 temmuz 2016 yılına kadar ak parti'nin girdiği her seçimlerde birinci parti çıktığının ispatıdır,bu ittifaka mhp'nin tabanı da karşıydı zira onlar chp ile yol yürümeye hevesli olan topluluk!
  • 3 Ay Önce

ASLA MÜMKÜN OLAMAZ! OLMAMALIDIR DA!

ne taban kabul eder ne hak!düşünülmesi dahi zulumdür!Asla istemiyoruz biz CHP nin karşısında olan partileri hep destekledik Ak parti CHP ile tabana rağmen ittifak yaparsa bir daha Ak partiyi desteklemem MHP yi desteklerim Nokta!CHP ile hiç ortak yanımız yok ne inaçta bakış açısında nede terör konusunda kesinlikle İSTEMİYORUZ!En temel kriter CHP karşısındaki partileri desteklemek oldu öyle olursa tükürdüğünü yalamak olur!Kabul etmiyoruz!Cumhur ittifakı hep VAR OLMALIDIR!
  • 3 Ay Önce

Deli İbo

CHP'nin samimiyetini ben hiç görmedim, CHP eğer olumlu bir şey için bir çalışma içine girdi ise, altından muhakkak başka bir bir yerlere peşkeş olayı çıkar. Çünkü bu CHP'nin bu vatan için olumlu hiç bir görmedim ben. Eğer Ak Parti CHP ile bir oluşum içine girsin Ak Parti 'nin kuruluşundan bu yana destekçisi olmam hesabı ile kendime yakın hissettiğim MHP'ye kesin dönüş yaparım. Rabbim beni bu CHP'ye ve CHP zihniyetine oy verme düçarlığına ve gafletine düşürmesin İnşaallah.
  • 3 Ay Önce

Asım

Ak parti hdp dahil tüm partiler ile ittifak yapabilir ama CHP ile yapamaz. CHP kendi içinde bütünlük sağlayamayan bir parti ve koyu sokaklar buna olur vermez. Bahçeli ise Ecevitin ipini çekmişti, Erdoğanın da ipini çekebilir.
  • 3 Ay Önce

BİM

HDP'li ler bile bizi anlarsa Ak Parti anlar diyo. Mhp olmasa ittifak on kez kurulurdu.

A101

Hani HDP-PKK idi ne olduda döndünüz valla tebrikler

Mecburiyetten...

El mahkum olduğu ve zor zamanlarda bir kurtarıcı lazım oluyor. O da gözlüksüz Özel oldu.
  • 3 Ay Önce

KAMİL ÇOLAK

24 saate neler değişir? yada Bayramdan sonra Erken seçim yerine, Sn Bahçeli yeni kurtarıcı olarak tarihe geçecek bir fikirle gelebilir; Bayramdan sonra, erken seçim yerine; Sn Bahçeli; BAŞKANLIK MODELİNİN LAĞV EDİLMESİNİ VE PARLEMENTER SİSTEME geçiş önerisi getirebilir. bu durumda MHP ve bazı hukukçular Cumhurbaşkanının görevden ayrılmasını isteyebilir ve PARTİLİ BAŞKANLIK SİSTEMİNİ meşruiyetini tartışabilirler. eğer sistem değişirse, Sn Erdoğanın 4 üncü kez seçilmesi önünde Engeller kalkar. Böylece AKP-CHP yakınlaşmasıda son bulur.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23