• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk siyaseti yumuşarken birileri gerim gerim gerilecek!

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Evet geriliyorlar

Sinan Ateşi öldürenler, torbacıları mafyayı koruyup kollayanlar gerim gerim geriliyor , o kesin
  • 3 Ay Önce

Bu kafayı bırakın artık insanları çok rahatsız ediyor

Dediğin gibi hükümet topal ördeğe döndü, Mehmet şimşek 1 yıldır düzelteceğine dahada bozdu, halkın artık birilerinin keyfini bekleyecek zamanı yok. Seçmen heran istediğini istediği zaman başa geçirir
  • 3 Ay Önce

Görüş

Siz normalleşme görmeye devam edin, derin kin dalgası gelmek üzere. Yerel seçime gelince, burası çok önemli ama görüyorum ki siz es geçiyorsunuz. Bu kafa kaybetmeye mahkum olur "konjonktürün azizliği mi dersiniz, emekli büyüklerimizin AK Parti’ye tepkisi mi dersiniz" bağla. Bu kafa kaybeder, kaybetmiştir. Acil Bu kafadan kurtulmalı,
  • 3 Ay Önce

Uğur

CHP'liler azıtarak geriyordu, şimdi sahte yumuşamayla kuşatıp teslim alıyorlar. Ama Allah'ın planı daha büyüktür ve CHP ile işbirlikçilerini kuşatmaktadır. MHP değil fakat şahsen Bahçeli CHP ve suç ortaklarının kuşatmasına karşı önemli bir komutandır.
  • 3 Ay Önce

Uğur

 Bizim tarafta zaten gerilim yoktu, CHP'liler azıtarak geriyordu, şimdi sahte yumuşamayla teslim alıyorlar. Ama Allah'ın planı daha büyüktür ve onları kuşatır. MHP değil fakat şahsen Bahçeli bu kuşatmaya karşı önemli bir komutandır.
  • 3 Ay Önce

Ya bi gitsin evine rahatlasın buneymiş arkadaş,

Bahçeli komutanmıymış, ne komutanı 

Uğur

Yani şahsen Bahçeli hâşâ Allah'a ve onun CHP'yi ve suç ortaklarını kuşatmasına karşı değil, CHP'nin Türkiye'yi kuşatıp teslim almasına karşı önemli bir komutandır.

Şeref

Reis cumhurbaşkanlığı seçiminde karşısında İmamoğlu'nu görmek istemiyor.Özel'i cilalıyarak anayasa değişikliğini lehine olacakşekilde gerçekleştirip, İmamoğlu'nu ise gölgelere istiyor.Erken seçim isteği ise havalarda beraber ısınıyor.Eylül ayı ve sonrası bu konu ziyadesiyle ile konuşulacak gibi...
  • 3 Ay Önce

Geçti bor un pazarı

Artık reisin kimi istediğinin ne önemi var sence? 

Sahi

Bize öğretilen chp çöptür pisliktir pkk yandaşı parti ile isbirlikcidir ulusal sorundur.eeee noldu şimdi chp degistide bizim mi haberimiz yok. Sayın yazar cevap lütfen.
  • 3 Ay Önce

Yorum

"Siyaset dehası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Özgür Özel’in hamlelerini çok doğru okuyarak ona geniş bir prim tanıyor…" Genel seçimlerde anayasa değişikliği yapacak çoğunluğu elde edebilseydi hiç kimseyi tanımaz, görüşmez, çağırmaz veya davet etmezdi. Elinden güç kayboldukça yumuşayacak ve buna ülkenin ihtiyacı olduğu tezini toplumun hoşuna gidecek şekilde işleyecek, siz ve sizin gibilerde buna destek olacaktır.bende destekliyorum bunu, hiç inanmasamda..
  • 3 Ay Önce

Uzun süredir anormaldik ta ki ekonomi batana kadar

Uğurcum Erdoğan mecbur yumuşama diyor, normalleşme diyemiyor,

Uğur

Erdoğan ve taraftarları hiçbir zaman ama hiçbir zaman ve hiçbir zaman ve keza hiçbir zaman sertleşmedi, maalesef. Sivri dilleri ve kaskatı kalpleriyle sertlik ve gerilim yapanlar daima zengin zalimler yani CHP ve suç ortakları idi. Gazze katliamından bile kat kat daha büyük bir suç olan bu kitlesel kara işkencenin hesabını Allah onlardan ahırette soracak ve onları en aşağılayıcı ve cızırdatıcı şekilde cezalandıracak, ama daha dünyada da onlara ilk aşağılamayı yapacak. Nasıl ki onların selefleri olan Ebu Cehil ve Abdullah bin Ubey bin Selul ve daha sonraki ve önceki sayısız zalim Allah ve elçilerini (a.s.) alt edemediyse şimdiki azgınlar da edemeyecek.

Haci

MHP dünkü açıklamasında çok gerilmişe benziyor, heran kırılabilir.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23