• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi ve Mısır Yahudi’sinden merhamet beklemek!

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sayın Yazar

bu tür yazılar bazen zoruma gidiyor ..toplasan "bu gün" bile saysan tüm dünyada 25 milyon yahudi ya çıkar ya çıkmaz.. bu yazıyı bir yahudi okusa vay anasını biz neymişiz ya dermi ? der.. farkında olmadan negatif de olsa onları pohpohlamış oluyor ve geri kalanları beceriksiz konuma düşürüyorsunuz. Diger taraftan sayın Okurun da bahsettiği üzere araplarla yahudiler genetik olarak yakın akrabadır aynı soydan gelmektedirler (DNA) ayrıca lisan olarak gramerleri hemen hemen birbirine çok yakındır kökenleri Kenan ( levant ) bölgesine dayanmaktadır.
  • 3 Ay Önce

Okur

Yahudilerin kutsal kitabını, peygamberini dininide Allah göndermiş Allah'ın işine karışmamak lazım. Yahudilerin dünyayı yönetmesini Allah istemiş olabilir.
  • 3 Ay Önce

Göktuğ

Paraya tapanların, en büyük değer paradır diyenlerin hepsi Yahudinin hizmetkarıdır. Dolayısıyla bu oran ülkemizde % 80-90 civarıdır.
  • 3 Ay Önce

Okur

Mısırlı arkadaşım yıllardır konsolosluk ve büyükelçilikte memur olarak çalışır, her 3-4 yılda bir başka ülkede görev yapar. Anlattığına göre Mısır yurt dışı büyükelçileri, konsolosları ve yardımcıları Müslüman isimli Kıpti (Mısırlı yerli Hristiyan) veya gayrimüslim unsurlardan. Bizzat şahit olduğum birkaç yurt dışı Suudi Arabistan büyükelçilikleri ve konsolslukları güvenlik şef ve elemanları özel Amerikan şirketi görevlileri. Arap devletlerinin genellikle gizli Yahudiler tarafından yönetildikleri izlenimi hemen herkes tarafından farkına varılıyor. Arap ülke liderlerinin tamamına yakını lanetli kavim mensuplarından oluştuklarından hiç şüphem yoktur.
  • 3 Ay Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez yeniden canlanıyor her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz
  • 3 Ay Önce

HESAP

sabır kardeşim bunları bilmek için belgye ve delile gerek yok herzaman demişim kafirlerin sevdiği müslümanların başındaki görevli yada yetkili kim varsa zaten onlar kafirlerden daha kafirdirler buna türkiye de dahil yoksa reisi yok etmeye çalışmalarının sebebi ne olabilir
  • 3 Ay Önce

Uğur

Suudluların ve onların işbirlikçisi olan paralel Vehhabi hanedanının kısmen Yahudi ataları olması ve onların en iyisi (en az kötüsü) olan Faysal'ın bile bununla övünmesi ilginç. Onların nifakında bunun da şüphesiz rolü var. Ama böyle olmasa bile, hangi soydan gelirse gelsin, münafıklar ve kalplerinde bir hastalık olanlar zaten davranışlarından ve sinsi konuşma tarzlarından anlaşılır. Suud hanedanı ve daha doğrusu artık Suud kabilesi de bazı münafıklar ve kalplerinde bir hastalık olanlardan oluşur. Her sözleri ve her davranışları bunu açığa vuruyor.
  • 3 Ay Önce

Ömer

Sisi zaten bir kukla , fakat Suudi’lerin yahudi kökenli olması çok ciddi . Demek ki Filistin’e desdeği yasaklayan Suudi yönetimi , itraile sessiz kalması da bu gibi teori değil de gerçek olduğunun isbatı oluyor . Yani islam dünyasının büyük tehdit altında olduğu açık . Bir tarafta iran şii tehlikesi bir tarafta vehhabi tehlikesi hele de yahıdi asıllı olmaları katil sürülerinin nasıl bir oyun içinde olduklarını gösteriyor . Bu durumda kiminle birlik yapacaksın ? Ama ümitsiz değiliz inşallah Allah’ın izni ile nihai Zafer Müslümanların olacaktır . Şu kesin ki zulüm ile Abad olanın sonu berbat olur .
  • 3 Ay Önce

Okur

Araplar ile yahudiler amca çocukları degil mi.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23