• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas’ın askeri başarısını da konuşalım

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan İnan

Hamas Allah katında kıymetini tescil etti. Ya iki milyarlık İslam alemi ne yaptı?.Siyonist katillerin döktüğü her masum kadın ve çocuk kanında,katliama sessiz kalanların dahli var. Rabbim onların yardımcısı. Buna iman ettik. Olmasa idi bu 9 aydır onbinlerce bombaya rağmen hâlâ israilin korkulu rüyası olamazlar idi. Biz Hamas dan çok kendi derdimize yanalım ve bu vebalin yükünü nasıl taşıyacağımizi düşünelim.
  • 3 Ay Önce

Çifte vatandaşlık

Geçen gün biryerde okumuştum.Çifte vatandaşlık hakkına sahip Türkiye'deki siyonist kö.... hakkında vatandaşlıktan çıkarılması konusunda kanun hazırlanması teklifini Hüdapar verecekmiş diye Hüdapar'ın vereceği teklifi sonuna kadar destekliyoruz.Bakalım takip edeceğiz iktidar samimiyet testinden geçerli not alabilecekmi? Ben geçerli not alabileceklerini zannetmiyorum çünkü boyunlarında haçın önünde alınan üstün cesaret madalyaları var.
  • 3 Ay Önce

hz muhammet sav sevdalısı

türkiye hamasa en gelişmiş silahları vermeli hatta savunma sistemlerive füzeleri vermelibu pislik yahudilere vede ehli salibin keferelerine verilecek en iyi cevaptır pkkya her türlü yardımı veren abd israile karşı en gelişmiş silahları vermemiz neden olmasın
  • 3 Ay Önce

Okur

Gazzeli mühendislere ülkelerinde anti uçak/helikopter/tank füze yapımı ögretilseydi İsrail uçak /helikopter/tankları çoktan kuş gibi avlanmışlardı. Stinger veya benzeri füzelerin üretimi için fazla teknik ve teknolojiye gerek yok, tunelde bile üretilebilir. Bunu organize edecek biraz sermaye biraz eğitim yeterli, ama dünyadaki İslami liderler arasında adam yok, hele Türkiye'de hiç yok.
  • 3 Ay Önce

Abdullah

Haklısın kardeşim.

A.Yücel

CHP liderleri var, yetmez mi? Türkiye'de lider yok diyorsun. Görmezden gelenlerdensin, duymazdan gelenlerdensin, dili Hakkı söylemeyenlerdensin. Basiret kapanınca böyle oluyor. Türkiye tek başına İsraille savaşsa, dünya fırsat bu deyip Türkiye ile savaşır.

Onur

Gazetenin ismi AKiT olduğunu bildiğim için yazarlarını da mümkün mertebe takip ederim de,bu makaleden utandım!Vatanını davasını savunan kalplerinde Allah aşkı bulunan birer mücahit olan Tayyip Erdoğanın deyimiyle Kuvayi Milliye neyse Hamas'da odur.
  • 3 Ay Önce

099

Bu savaş tam anlamıyla hak ile batılın küfrün savasi. Lanetlinin elin de tüm maddi imkanlar arkasında küresel eskiyalar olmasına rağmen hamas ve izzetin gassam mucahitleri imanın gücü ile direniyor. Rabbimiz yarve yardımcıları olsun muzaffer etsin netenyaw ve ittifak ortakları tüm kafirleri hüsrana ugratsin zelil kahru perişan etsin Amin
  • 3 Ay Önce

Hangi başarı

Basarı mı? "İsrail, 4 israil'li rehine için 274 Filistinli'yi öldürdü."
  • 3 Ay Önce

Kur'an ve Akl ediniz...

Tabi El Kassam Hamas 7 Ekim Festivale planör ile çıkartma yaptı. Büyük askeri operasyon (!).. İsrail karargahına görende saldırdı diyecek... Şimdi Gazze halkı akılsız başların israil tarafından bombalanmasını çekmektedir. Ateşkes diye Hamas niye vaveyla ediyor. İşini bilmeyen çavuş.. mehter marşı ile gitti izmir marşı ile geri dönüyor. Hamisi Amerika ve İsrail planlı Ordu devleti.. Hamas bir milis kuvvet dahi değil.. Ergenler dahi pubg oyunu ile daha iyi bir askerî strateji algısı, ordu da milli güvenlik bilgisi fikriyat sahibi olur.
  • 3 Ay Önce

Yadigar

Bizler iha ve sihaları seri numarası basmadan verseydik bugün başka şeyler konuşurduk ama bizden de bir şey çıkmadı korkaklar için yaşasın cehenem
  • 3 Ay Önce

Abdullah

İsraile karşı savaşanlar militan değil mücahitlerdir İbrahim bey.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23