• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Asıl mağlubiyet, galipleri taklit edince alınır

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cengiz Özbolat

Aslında Türkiye'de hangi Parti iktidara gelirse gelsin, hepsi Amerika ve İsrail'in kontrolünde değil miydi ki? Bir tarafa laiklerin, diğer tarafa da muhafazakarların gazı alınsın diye iktidarlar döndürülüp durmadı mı? Sözde muhafazakarlar iktidar olduğunda, mütedeyim kitlenin rahatlamasına dönük bazı gelişmelere izin verildi. Bazı dönemlerde de Laikler rahatlasın diye o yöndeki gelişmelere izin verildi. Gerçek bu değil mi? Biz de like'lar ve İslami kesim olarak elimize verilen oyuncaklarla oyalanıp durduk Öyle değil mi? Hangisini idealist gerçek Vatansever olarak kabul edeceğiz ve onun peşinden gideceğiz acaba?
  • 3 Ay Önce

Göktuğ

“İstiklal Savaşının kazanılmasına kadar olan süreci anlatan oyun” “Kazım Karabekir, Doğu Anadolu bölgesini Ermenilerden kurtarıyor ve Yunanlılara karşı verilen istiklal mücadelesine bütün gücüyle destek veriyor.” Bence bu hikaye yeniden yazılmalı, akla yatkın değil. 1. Yemenden Meriç'e kadar olan bölgeden sadece Anadolu kalıyor bu bir kazanç mıdır. 2. Çocuklarımıza yedi düvel diye anlatılan hikayenin özü ermeni ve yunana karşı zaferse bu büyük bir zafer diye adlandırılabilir mi, 3. Sonraki süreçlerde yapılan toplumu kimliğinden uzaklaştırma devrimlerini gönüllümü yaptık yoksa İngilizler mi dayattı veya hangilerini ingilizler dayattı, hangilerini gönüllü yaptık. Artık 100 yıl geçti Bu hikayeyi gerçekçi bir şekilde yazmalıyız. ilkönce bu kadar toprak kaybına bir zafer denilerek en büyük hata yapılıyor.
  • 3 Ay Önce

Okur

Kendin bir şey yapamıyorsun sonuç olarak taklitcilik kalıyor.
  • 3 Ay Önce

TürkOğlu

SAYIN HOCAN/ BİR MİLLETİN MİLLİ GÜVENLİĞİ * ÖNCE DİN, DİL SONRA ECDADIN TARİHİDİR** BİZİM BU MİLLİ DEĞERLERİMİZ 1918 SENESİNDE İNGİLİZLERİN İSTANBULDA OLDUĞU ZAMAN KARAR VERİLMİŞTİR** BUNUN FİKİR BABASI YAHUDİ ASILLI HAİM NAHUM TARAFINDA YAHUDİ ASILLI OLAN İNGİLİZ BAŞBAKANINA BİR RİCADA BULUNMUŞ *** SEN BU MEVCUT TÜRKİYEYİ TÜRKLERE BIRAK BEN BU *** TÜRKLERİN ÖNCE DİNİNİ,, DİLİNİ VE ECDADIN TARİHİNİ KALPLERİNDEN SÖKÜP ATACAĞIM **** SAYIN HOCAM DİN VE DİL GİTTİMI EV ECDADIN TARİHİ GİTTİMİ GİTTİ*****/// BUNA NE DERLER YANİ**** TÜRK MİLLETİNE ZİHİ VE RUH SOY KIRIMI YAPTILAR BİR DAHA BU MİLLETİ GERİ GETİREMESİNİZ*** ANCAK YENİ BİR NESİL,,
  • 3 Ay Önce

Nuh

Abd ingiliz ortak yapımı desek daha dogru olur. Tüm oyunlar ve filimler beraber yapılıyor sonuçta tek Holivıt var, bu arada hic ingiliz yapımı gördünüz mü hep büyük oğlu ile birlikte bozgun ve parçalama yapıyorlar. Oğlan da cevval çıktı.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23