• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koç-Yıldırım inatlaşması, Mourinho’ya milyon avrolar akıtacak!

174 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziyaretçi

Fenerbahçe de dahil, hemen tüm spor klüplerinin, devlete devasa borçları var.. Devleti idare eden basiretsizler afveder sıkıntı yok
  • 3 Ay Önce

EMEKLİ

ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT diyelimki kimse bunlara prim vermesin desteklemesin
  • 3 Ay Önce

Eyyyy

Eyyy Müslüman görünümlü ali ihsan senin gündemin bumu lan Filistin ne zaman gündemin olacak Müslüman görünümlü sakallı hüsnü
  • 3 Ay Önce

VEFA

Bu klüplerin borçlarını silmeye kim alıştırdı akp neyin muhabbeti ortada kuyu var yandan geç istersen çalıyıda dolan gel al gülüm ver gülüm dünyası yazıklar olsun adalet bir gün sizede lazım olacak .
  • 3 Ay Önce

müslüman ülkede müslümanlar azınlık gibi yaşıyor

gavura verilende milletin parası varsa hakkım helal değildir...
  • 3 Ay Önce

Kemal

10 milyon senelik alacak Roma da da 7,5 aliyordu.Ucmayin.
  • 3 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bunlar gerçek anlamda vatan haini. Spor dışına atılması lazım.
  • 3 Ay Önce

Karamanlı

Dolar ile ABD enflasyonuna bağlı ödenen ve devletin kasasından para çıkmayacak dediği ihaleleri yapıp, ben ekonomistim diyene; ülkeyi döviz sıkıntısına sokan, halkın ekmeğini küçülten ekonomiden sorumlu dünya liderine sesini çıkartma , Ali koça hesap sor padişahın gazetecisi.
  • 3 Ay Önce

Murat

Sen Koç'un yancısımısın hayırdır zoruna mı gitti vatanını batıya satan hainlerin eleştirilmesi gezici namussuzlara arka çıkan montaj ekonomisi ile ülkenin ilğini sömüren darbelere arka çıkıp 15 temmuz kahpeliğini savunan alçaklara da laf et hele görelim bakalım kimm neymiş kim ülkeyi soymuş aslında bir konuda hata var işte iktidar bu vatan hainlerine bu ülkeyi dar etmediği için bu tablo ortada ama o da olacak erdoğanın lüzumsuz ve saçma merhametini bile arayacak bu millete ülkeye ihanet edenler

BOZKURT

Devlet; PKK ile yazışmaları deşifre olan ve Kendil'den emirler alan DEM'li (PKK'li) belediye baskanini gorevden aldi....Devlet unutmaz...Not eder ve gereğini yapar Allah'ın izniyle..PKK'nin comarlari akıllı olsun..
  • 3 Ay Önce

Karamanlı

Dolar ile ABD enflasyonuna bağlı ödenen ve devletin kasasından para çıkmayacak dediği ihaleleri yapıp, ben ekonomistim diyene; ülkeyi döviz sıkıntısına sokan, halkın ekmeğini küçülten ekonomiden sorumlu dünya liderine sesini çıkartma , Ali koça hesap sor padişahın gazetecisi.
  • 3 Ay Önce

M. Seyfeddin Ulucak

Kardeşim, gereksiz yere kendini yormuşsun. O kadar açıklamaya ne gerek var? Bunların yaptığı "kara para aklama" operasyonlarıdır. Devletin "MASAK" ını göreve çağırsana!...
  • 3 Ay Önce

Nuran Devres

Tüm dünyada bütün medeni toplumlarda spor ve sanat çok önemli bir yer tutar. Spor ve sanat dünyasıyla işi olmayanlar hiç bu konularda ağızlarını açıp cehaletlerini sergilemeseler daha iyi olur. Tüm dünya futbol takımları arasında ilk 20 klasmanına giren tek takım Fenerbahçedir. Yıllık kazancı 27 milyon Euro civarındadır.
  • 3 Ay Önce

Boş şeyi bize dolu gibi gösterme

Boş kafaların uğraştığı iş futbol gibi şeyler

Aslan parçası

Yani Ali öyle bir algı yazısı yazdın ki tüm okurlarına sanki transfer suçmuş algısı yaptın ya sırf Koç a gıcıklığın yüzünden valla Bravo sana, arkadaş ne kinci adammışsın be, birine kızma sakın herşeyi yakıp yıkıyorsun be...
  • 3 Ay Önce

Akademisyen

Devlet bu milyon avrolarin kaynağını iyi araştırmalıdır...
  • 3 Ay Önce

Necmittin kara

Yıllardır aynı senaryo;harcamayı seçilen başkan yapar güya ödemeyi camia üslenir,yok böyle yağma..
  • 3 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. GÜNDEM DIŞI! Allah teâlâ 'nın rızası için yapilacak en önemli iş. Emekliye, %100 oranında bir zam vermek olmalıdır. Ayrıca 3600 herkesi kapsayacak şekilde olmalı aksi zulüm olur. En iyini Allah teâlâ bilir. Allah teâlâ ya emanet olunuz. 4.6.2024 Abdüsselam EFE.
  • 3 Ay Önce

iyi oku efelenme

niye zulum oluyor ? 3600 günle emeklilik dünyanın neresinde var ..sallamayın, işinize geldiği gibi yazmayın...AKP yardım ettikçe nankörlük yapılmasın ! 3600 günle emekli oluyorlar sonra 10bin alıyoruz diye sızlanıyorlar, çalışsaydın verirdi devlet,5000den fazla günle emekli olanın maaşına göz dikiyorlarsa bu zulüm olur..

ŞEREFLİ TS

Hükümet habu kulüplerin vergi borcunu kolaylaştırdı 1.5 katrilyon adama veriyolar ayıp ya ben asgari ücret alıyorum hurda arabamın vergisini ödemedim diye haciz geldi bu nasıl adalet sn ali abii
  • 3 Ay Önce

Vergirekortmeni

Almanyada vergi rekortmeni ilk 6; üretimle iştigal eden firmalar. Türkiyede vergi rekortmeni ilk 6; bankalar !?
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Altına imza atılacak bir yazı olmuş.
  • 3 Ay Önce

hacı

Yillik 45 milyon avro alacak olan Mourinho ;"Turk futbolunu değiştirmeye geldim.." demiş.. Bana yıllık 45 milyon avro versinler Türk futbolunda devrim yapayım..
  • 3 Ay Önce

Paşa

Yoruma bak hele,bi de başkalarını beğenmiyorsun, imamı azam cahiller arasında kalmış kişilere acıyın boşuna dememiş

Ne farkvar ?

Memleketin başka,daha önemli meseleleri var güney sınırlarımız boyunca yaklaşık 1000km boyunca onlar teröristan diyor ben ise 2.siyonist terör oluşumu dikurscaklar diyorum.Yeni hocaya milyonlarca avro vermeyle bodrum iskelesinde ulu orta milletin gözü önünde denize doğru dalg...çıkarıp pisleme arasında ne fark var ikisindede insanları hafife alma var.Boş verin bu konuları kâle almaya biledeğmez insanlar gerekli değerlendirmeyi yapıyor.
  • 3 Ay Önce

Ömer

Buradan naçizane uyarıyorum hükümetimizi klüplerin borçlarını erteleme affetme , ucuz kredi verme , çatır çatır vergiyi al sakın müsahama gösterme . Artık yeter bu paralar milletin alınteri , birkaç klüp Başkan hava atacak diye sokağa atılacak para yok . Banane morinyo dan diyecem de olmuyor yine milletin senin benim vergileri gidecek ödenmeyecek . Erdoğan senelerdir affetti klüpleri kurtardı ne oldu niye olsun ? Vallahi helal etmem kimse helal etmez ben 10 emekli maaşımla sürünürken onlar keyif çatacak . Kim fenere Başkan olmuş olacak beni ilgilendirmiyor . Maliye bakanımıza duyuruyorum gerekeni yapın lütfen . Bunlar alışmış vergi ödemiyorlar krediyi ödemiyorlar bir de devlete kafa tutuyorlar . Kupa meselesinde Suudi deki rezaleti unutmadık . Futbolları başlarına çalınsın.
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Futbol kulüplerinin bu hovardalıklarına hükümet hiç bir yaptırım getirmedi başkan ve yönetim zarar ettiklerinde sorumlu olacak diye bir kanun çıkarsaydı dedesi berbere bile para vermeyen Ali koç Fenerbahçenin parasını bir inat uğruna böyle harcayabilirmiydi
  • 3 Ay Önce

Paşa

Normal misin sen kardeşim, adam transfer yapıyor bundan daha doğal ne olabilir, transfer yaptı diye Allah aşkına bu zamana kadar kime kızdık Mehmet,Ali Bey'in koç a kini yüzünden yazdığı yazıya balıklama atlama be kardeşim.

Oğuz Han

Hükümet uyuyormu? Yasaklasın o zaman yabancı teknik direktörleri. Elini tutan mı var?
  • 3 Ay Önce

bilip bilmeden sallama,

sonra özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye sizin heykelciler avrupa insan hakları mahkemesine gider...müslümanların alın teri faiz ödemekle geçer

İlk elementimiz : tahta

Cehape konuşacak konu bulamadın da kendi kendine element mi uyduruyorsun Karahasanoglu
  • 3 Ay Önce

Beyoğlu ilçesindeki bazı muhtarlar Türkiye’nin Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret etmek için Tunus'a gitti.

ADAM SECIM KAYBETTI diye ODULLENDIRILMIS ve BUYUKELCI YAPILMIS !!! BIR KERE DIS ISLERINDE KATIPLIKTEN ITIBAREN TER DOKEN, DIRSEK CURUTEN MESLEK MEMURLARINA KARSI YAPILAN BUYUK BIR HAKSIZLIK, HATTA TERBIYESIZLIK !!! ACIN BAKIN CHP veya DSP'nin cok kisa surelerde DIS ISLERI BAKANLIGI YAPTIGI DONEMLERDE TEK BIR TANE DISARDAN ATAMASI VAR MI ??? TC TARIHINDE BOYLE UYGULAMALAR MENDERES DONEMINDE COK YAYGIN ve NORMALDI, SONUC MALUM !!!
  • 3 Ay Önce

Serhat

Kulüp değil, kulüp olacak sanırım
  • 3 Ay Önce

Sinan DİNÇ

Eren KAÇMAZ'a cevabınız ne olacak?
  • 3 Ay Önce

Boş işlerle uğraşan insanların kafa yapıları

Halkı da bu boş işlerle meşgul ettirmeye çalışıyorlar. Spor adı altında sanki önemli bir işmiş gibi göstermeye çalışıyorlar halbuki gülünç bir durum. Siyonizmin çıkardığı futbol voleybol gibi ritüellerle millet oyalanmaya çalışılıyor ve uyutuluyor. İçi boş topun peşinde koşup rakibi yendin mi sanki devlet olarakta yeniyormuşsun gibi algı yapıyorlar. Top uykusundan uyanınca işin öyle olmadığı sonucunda boş iş olduğu siyonizmin insanları uyutma taktiği olduğu, kadınları da öne sürerek ahlaksızlaştırma örneği yapıldığı görülüyor. Kumar oynatma ve boş top peşinde koşanlara milyonlar verilmesi de cabası.
  • 3 Ay Önce

Dibin dibine alıştık artık

Ne demişti ; "TL nin değeri artık düşmez, dibi gördü yaa."
  • 3 Ay Önce

Emekli İsmail

Benmi soracağım. Devlet nerede 60 milyon euro nun hesabını o soracak. Emeklinin maaşını hesaplarken enflasyon diyor. Ama bir hıyarın birine verilen paranın hesabını soramıyor. Domuz eti yemek haram, kul hakkı yemek bin kere haram, yolunuz açık olsun........
  • 3 Ay Önce

SUAT

BİZ BİR TRAFİK CEZASI YEDİĞİMİZDE HEMEN ÖDEME EMRİ İCRA YAZISI GÖNDEREN DEVLET BU ADAMLARIN MİLYONLARCA DOLAR BORÇLARINA KARŞILIK HİÇ BİR TAHSİLAT ADIMINI ATMAMASINI ÇETEVARİ BİR ADALETSİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM BİZ BORDRO MAHKUMLARINDA HER TÜRLÜ VERGİ KESEN DEVLET BUNLARIN ALDIĞI MİLYONLARCA DOLARDAN TEK KURUŞ BİLE VERGİ KESMİYOR BUNUN HANGİ ADALET İLE AÇIKLAYACAKLAR ÇOK MERAK EDİYORUM.
  • 3 Ay Önce

Ahmet

Açlık sınırı 17500 tl, emekli maaşı 10 000 tl, o zaman emekli = Aç, emekli açtır, haydi aktroller ataistler, bunuda açıklayın
  • 3 Ay Önce

hacı

hacım futbol zevk işi fenerbahçe de bir şirket olduğuna göre ne kadar para harcamış olması o şirketin hissedarını ilgilendirir ancak bu ülkede faiz sebep enflasyon sonuç inadı hepimizin en az 20 yılını çöp etti işte bu hepimizi ilgilendirir.
  • 3 Ay Önce

Tuqu

icardiye verilen milyon avrolari da konuş
  • 3 Ay Önce

Okul

Cumhurbaşkanı külliyesinin masrafları vatandaştan alınan vergilerle karşılanıyor. Fenerbahçe kendi bütçesinden karşılıyor. Onların yaptığı harcama bizi ilgilendirmez. Ama külliyenin harcamaları bütün Türk milletini ilgilendiriyor
  • 3 Ay Önce

amerikanın beyaz sarayına, ingiliz gavurunun sarayına..

gavur saraylarına böyle konuşamayanlar, konu müslümanlar olunca azıtıyor..hazmedemiyorlar...

@Aslanım Ayhan'a

Yavrucugum element uydurna...3 km 'yi de nereden uydurdun... Kulliye halka acıktır.. .Yolun Ankara'ya düşerse ve denk de gelebilirsen mesela Külliyenin içerisindeki Külliye Camiinde Erdoğan ile yan yana Cuma namazı kılabilirsin....Veya Külliye içerisindeki büyük kütüphaneden randevu alarak sabaha kadar Külliye içerisindeki kütüphanede çalışabilirsin....

Sen okula hiç gittin mi?

Fenerbahçe borsada işlem gören halka açık bir şirkettir.Kendi bütçesi diye bir şey yoktur.Her kuruşun hesabını ortaklara hesap vermek zorundadır. Fenerbahçenin yıllardır birikmiş vergi borçları devlete, sokaktaki vatandaşa yüktür.

Aslanim Ayhan

Git orda bir cay iç demeyecegim. Sıkıysa 3 km den daha fazla yaklaşabiliyor musun, onu dene.

Ali osman

Yazıda Devletin kulüplere olan devasa burcundan bahsedilir oyuncu ve teknikdirektörlere gelince milyon avroları harca devlete gelince borçlarımızda kolaylık sağlayın diye yalvarmalar devletin parası kimin parası milletin parası devlete gelince yok bunlara gelince bol kepçeden vermeler halbuki önce milletin devletin kendilerine olan borcu ödemeleri gerekir bu durum seni beni milleti ilgilendirmeyecekte kimi ilgilendirecek

Osmanlının altınlarıyla zengin olanları konuş

Tek parti döneminde milletin vergileriyle zengin edilen kemalistleri konuş. Ülkeye göç ettirilen yahudilere izmir bölgesinden peşkeş çekilen verimli arazileri konuş

Paşa

İtibardan tasarruf olmaz.

Ayhan Polar

Külliye Türk devletinin malıdır.. Tapusu kimsenin üzerine değildir..

Asım,ın nesli

Kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım ali ihsan bey, bu koçlar Atatürkten bile daha fazla Atatürkçü ya, kraldan daha fazla kralcı ya, bugün koç şirketlerinin arge bölümünde çalışan akla ve bilime kafa yoran insanlara 2 yıllığına 45 milyon euro veriyorlarmıdır acaba bu koçlar, niye versinler ki onları gezi parkı kalkışmasındaki gibi divan otelin önünden başbanlık ofisini basmaya uğurlayamazlar ki, lakin zulüm 1453 te başladı diyen vandalların üzerine fenerbahçe forması giydir ondan sonra fenerbahçeyi tepe tepe kullan, işte bu kadar, bir tarafta kendisini Türk doktorlarına emanet Atatürk, bir tarafta Atatürk istismarcısı ali koç, yani isminin ali olduğuna bakmayın herif tam bir gavur aşığı, hani mümkün olsa fenerbahçe kadrosunu tamamen ecnebi yabancı oyunculardan oluşturacak, diğer taraftan chp zihniyeti ne diyor, bu toprakları Türk milletine vatan kılan osmanlıya sabah akşam küfür edilecek hakaret edilecek diyor, diğer taraftan da Türkiye cumhuriyeti devletini sömüren, Türk milletini kapısında işçi yapan maraba yapan uşak yapan koç ailesine ve türevlerine saygıda kusur edilmeyecek, bu chpli zenginler bu ülkede baştaçı edilecek omuzlar üzerinde taşınacak diyor, bizde chpye ve bu haham eli öpen papaz sakalı sıvazlayan chpli zenginlere hadi ordan diyoruz, o kirli ve cenabet ellerinizi Türk milletinin ve fenerbahçemizin üzerinden derhal çekin.
  • 3 Ay Önce

Paşa

Milyonlara iş sağlayan koç grubu argeye tam bir milyar dolar ayırmış senin bundan haberin yok galiba,zira son yirmi iki yılda beş fabrika açıldıysa bunun dört tanesi koç grubuna ait asım efendi,nefretin ülkemin önüne geçmesin lütfen...

MUFTERILIK PARAYLA degil nasil olsa, BEDAVA!

Bir önceki araştırmanın 9'uncu sırasında yer alan Arçelik, bu yıl listede dördüncü sırada yer aldı. 2021 yılında 444 milyon TL olan Ar-Ge harcama tutarını 2022 yılında 1,5 milyar TL olarak gerçekleştiren firmanın, bir önceki yıla göre Ar-Ge yatırımlarında üç katı bir büyüme görüldü.

Fren yerine gaza basıp arabayı duvara toslayan Asi.

Anadoluyu Türk milletine vatan kılan Osmanlı değil Büyük Selçuklu imparatorluğudur Asım. Osmanli avrupanin kapilarini acan Türk devletidir anadolunun kapilarini acan degil.

Orhan İnan

Futbol denetimsiz bir sahada top koşturuyor. Taraftarları da gözleri kör bir şekilde sadece seyrediyor. Yendik, yenildik anaforunda gözleri ve beyinleri kamaşmiş bir halde tabiiyetlerini sürdürüyorlar. Devlet her türlü denetimi yapmalı ve bunlara fırsat vermemeli.
  • 3 Ay Önce

Paşa

Ya Orhan sanki koç suç işlemiş, arkadaş adam dünyanın en ünlü transferini yaptı tüm dünyaya reklamımızı yaptı,ligimizin değerini yükseltti hayırdır Ali derdin ne senin diyeceğine böyle boş yorum yazmak da neyin nesi kardeşim,ya icardi geldi diye kimse Galatasaray'ı ve başkanını kötüledi mi yoo tam tersi herkesin hoşuna gitti değilmi eer bu transfer niye eleştiriliyor diye sorsana yada senin koçla mı derdin var desene Orhan...

Hacı

Herşeyimiz tamam ..fenerin işlerini bırakta memleketin haline bak 
  • 3 Ay Önce

Hacı cevap

Merak ediyorum dogrular bir insanın niye zoruna gider bu yanlışın sonunda gene türk halkı ödüyecek bu faturayı bu memleket işi deyilmi Hacı bey ve avanesi algı yapcan ama biraz çalış yavvvv

Prof.

Türkiyenin en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran KOÇ holding başkanı Ali Koç,fenerbahçeye 45 milyon avro'dan fazla para harcarken neden devlete devasa borçlarını ödemiyor.Devlet neden bunların peşine düşüp alacaklarını tahsil etmiyor,sadece fenerbahçe'de değil yazıdan anladığım kadarıyla diğer spor kulüplerinin de devlete borcu varmış.Aman ya rabb!Enteresan şeyler oluyor piyasada çok büyük paralar dönüyor,Ali Koç on milyonlarca avro harcasın yeni bir takım kursun,zavallı Trabzonspor'da 2 ya da 3 milyon avro ödeyemeyip 2.1 metrelik onachuyu elinden kaçırsın!Yok o daha fazlaydı 8 milyon avro,ne olacak yani onachu'nun morinyo kadar değeri yok mu,lütfen birileri trabzonspora yardım etsin de onachuyu ve diğer eski golcülerini de takıma kazandırsın!Utanılacak birşey degil Ertuğrul Doğan git Ali Koçun kapısını çal sana borç versin de taraftarların istediği oyuncuları al...
  • 3 Ay Önce

Uğur

Buna cevaben bazı Zilletçiler, bilhassa Zilletçi muhafazakârlar diyorlar ki "hükumet adam olsun da müdahale etsin, yaptırmasın". Ama hükumet bir şekilde müdahale etse hemen Koç ve avanesiyle beraber yaygara ediyorlar ki "vay hükumet iş adamlarına müdahale edip özgürlükleri kısıtlamasın". Yani amaçları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. YİNE DE gerçekten de bağcı artık eline sopayı almalı. Demeli ki "Madem her şeyin sorumlusu olarak ben tutuluyorum, o zaman yetki de bana verildi, artık hiç mızmızlanma yok". İlave etmeli ki "Mevcut anayasayı uygun şekilde yorumlayıp anlayarak ve sizin de güya şart koştuğunuz şekilde bütün bu işleri bundan böyle sopayla hallediyorum!". Ve sözü şöyle bitirmeli: "Siz de bana sopa göstermeye kalkarsanız arkamda milyonlarca mümin ahali var; artık devleti sizin bürokrasi ve kendi partimiz içindeki acentalarınızla değil, onlarla beraber yönetiyorum, biliyorum ki 15 Temmuzda kuyruğu kıstırıp mosmor kaçtığınız gibi onlardan yine kaçacaksınız ve Rusya ve Çin ile uğraşan Amerika bile yardımınıza koşamayıp benimle ve dehşet saçan mümin ahalimle uzlaşmaya mecbur kalacak, hiç olmazsa şimdilik. Yediniz ayvayı. Muhahaha, muhahaha, muhahahaaa!" Hükumet bunu yapmazsa da münafıklar ve kalplerinde bir hastalık olanlar ve küffar hiç sevinmesin. Çünkü bunun kat kat ve kat kat fazlasını yapacak kimselerin bir ceza kırbacı ve kılıcı olarak gelmesi yakındır ve Allah'ın ahıretteki cezası daha da serttir.
  • 3 Ay Önce

Yaver

Her yerden e haciz geliyor .tam hesap ödeyeceğiz hesap bloke yazıyor gecikme olunca .kulüpler maşallah milyon dolar borçlar var .siz burada bütün kulüplerin yaptığı işi yaziyorsunuz sonuçta futbolun tümü israf ve bahis yüzünden toplum ayvayı yedi evlere ateş düştü nasıl bir müslüman ülkeyiz
  • 3 Ay Önce

a-b-c

fenerı bırak sen emeklıden haber ver fenrın başındakıde zengın uyeler zengın ...
  • 3 Ay Önce

Paşa

Benim bulunduğum ortamda kimse devrimci, laik yoldaş Aliye ve TUSIAD'a en küçük bir elestri getiremez..

Paşa

Derdi koç olunca böyle yazı yazıyor maalesef.

a-b--c cevap

O zengin dediklerin deyilmiydi devlet külüp kere yardım etsin diye neyin algısını yapıyon devlet bunlara vermese bunun gibi olaylara para harcamasa emeklinin sorunukalmaz bırakın algı yapmayı nokta

Dur diyen olmazsa

Koç Yıldırım inatlasması ülkemize çoook pahalıya patlayacak...itibar mitibar bişi kalmayacak
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Fener bunca masrafa bu sene şampiyon olamazsa topu diker haberleri olsun.

SIYASI ANALIST

IKI KEMALISTIN RESTLESMESI TURK DUSMANI YURT ICI ve YURT DISI ARAPLARLA SIYONIST ve EMPERYALIST'IN OCAKLARINA ODUN ATAR !!! TEZ ELDEN SULH OLMALARI GEREKIR !!!

Devlet yetkilileri ne sesleniyoruz

Kesinlikle ve kesinlikle bu soygun düzenine HAYIR!!! diyoruz...bu düzeni kuran .. .yürüten...su taşıyan...ekmeğine yağ süren kim varsa buna müsade edenler bunun hesabını vermeli...devlet borcunu haczetmeli... takımın devkete olan borçu vatandaşa borcu demektir...bu rezâlete son verilmelidir...
  • 3 Ay Önce

Emeklilerin hali

Muhterem Ali Bey biraz da emeklilerle ilgilensen onların hal ve hatırını sorsan daha iyi olmaz mı?.
  • 3 Ay Önce

@Bunlar iyi günler'e

Senin gibi Islam, Musluman ve halk düşmanı ajan provokatör şizofrenik dinsizler şükrü bilmedikleri ve hayatta sadece işkembeleri için yaşadıkları için hayvandan farkları yoktur...

Bunlar iyi günler

Emekliler ve emekciler bunlar iyi günleriniz. biatçı sukürcüler varken daha kötü günler sizleri bekliyor. Mevcut durumunuz gelecekteki durumunuzun garantisidir.

Csn

Dayı gercek emekli mısınız yoksa trol emeklisi mısınız..?

Emeklilerin hali cevap

Bi bitmediz be emekli olanlar bu kadar yorum yapmıyo be bende emekliyim en az alanlardanım bu ne ya algı yapıyosunuz eminim siz emekli deyilsiniz ya

Yorum

Emekli amcam dayım nenem dedem 2028 kadar maöesef size hiçte iyi bir şey görünmüyor Nasıl yaparsınız bilmem ama tedbirinizi önlemlerini buna göre alın size temmuzda şubat soğuğunu yaşayacaklar

mehmet

EMEKLİLERE HENÜZ SIRA GELMEDİ.AZ DAHA SABREDİN .

Erikli

Birilerinin ısraf yapması, bütçesini çarçur etmesi devlete örnek gösterilemez, kıyaslanamaz. Devlet israfı değil tasarrufu daima düşünmelidir ki yıllar sonra tasarruf tedbirleri yayınlıyor. Keşke ısraf etmeseydi de bu duruma düşmeseydi. Ne enterasan ki bugün genel başkanlardan bahsedilmemiş.
  • 3 Ay Önce

Oooo...sadece dana değil kuyruğu da var yani

Daha vahimi.. Gelen teknik direktör, 4 yabancı futbolcu istiyormuş..
  • 3 Ay Önce

başka şeyler konuşalım gündemi unutalım

Fenerbahçe'nin harcadıgı parayı konuşalım. Eco ve Yavaş'ın belediye harcamalarını konuşalım,hatta 80 sene önceki Cumhuriyet balolarını konuşalım..
  • 3 Ay Önce

Avcı ya cevap

Senin kadar deyil algı yapcan ya

AVCI

BOŞ ŞEYLER KONUSYORSUN.HAYAT PAHALILIĞINI,MAAŞLARIN KOMİKLİĞİNİ,DARGELİRLİ VATANDAŞLARIN AÇLIK SINIRINDA YAŞADIKLARINI KONUŞALIM.SENİN TUZUN KURU BELLİ OLUYOR.

Bunu böyle değil...

"Hatta tuvalette geçirdiği dakikalarda bile cebine kaç bin avro girdiğini anlatsınlar.." bunu böyle değil s.çarken cebine bastıkları yetimin öküzün, tüyü bitmemiş yavrunun hakkı olanı derseniz ...mevzu daha iyi anlaşılmış olur...aynı çevrelerin mankurtları Beştepe de külliyenin misafirlerine ikram ettiği ejder meyvesiyle...Aksaray'ın elektrink faturasıyla alay ederken..diline dolarken...kendi cebinden milyonların... doğmamış torunlarının Mourinho ya borçlu doğduğunun bilincinde değil...
  • 3 Ay Önce

mehmet

taraflı veya tarafsız tepeden tırnağa her kurum her birimde büyük bir yozlaşma var bu vurdumduymazlığın temeli toplum ve sonra da yöneticilerden kaynaklanıyor.
  • 3 Ay Önce

Buyur burdan yak

Ali koçla Aziz Yıldırım sadece Fenerbahçe'de rakip değil ... RHM ile Dearsan gemi tersaneleri de birbirine...rakip
  • 3 Ay Önce

Paşa

Sana ne bundan, sen Türkiye'nin vizyonunu geliştirecek, dünyaya reklamını daha çok yapacak, dünyanın konuştuğu bu transferle gurur duysana kardeşim.

İlk yorumu yazıyı tamamlamadan yapmıştım... fikrim değişti

"Ali Koç ise, “Biz açıktan görüşme yapmıyoruz” diyerek topu ortaladı, Mourinho da, “İlk görüşmenin Ali Koç ile olduğu”nu ima ederek, Aziz Yıldırım ile görüşmeyi de reddetmeden, topu ceza sahası içine yuvarladı.. " daha önce Mourinho ve Ali Koç aradinda gizli kapılar ardından bir anlaşma olduğunu düşünüyordum...şu bilgiden sonra bu işin üçlü koalisyon ile yürütüldüğünü düşünmeye başladım...
  • 3 Ay Önce

BOP savar

Bu saçma sapan milleti ilgilendirmeyen mevzular ile ÜLKE EKONOMİSİNİN BATTIĞINI vatandaşın milletin içinde bulunduğu içler acısı halleri, AKP ELİ İLE HER ALANDA ÜLKENİN UÇURUMUN KENARINA GETİRİLDİĞİNİ kapatamasının ali ağa..Millet her şeyin farkında, ilk seçimlerde öyle bir TOKAT yiyeceksinizi ki bu milletden sorma gitsin..Sesi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PENSİLVANYADAN TELAVİVDEN DUYULACAK.
  • 3 Ay Önce

Bob savar a cevap

Meşrebini nasıl belli etmişsin pensilvanya telaviv diye aç tavuk kendini darı ambarında görür sizinkideki o misal algının sebebi belli oldu rahat ol reis olduktan sonra sıkıntı çıkmaz kinizle birlikte g...... Nokta

VATANDAŞ!

ALİ BEY, HERŞEY BİTTİYSE ŞU EMEKLİ SORUNA VE BAŞIBOŞ,DÜZENSİZ GÖÇMEN SORUNA NEZAMN DEĞİNECENİZ..?
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Vatandaş size bu meseleyi anlatamadım gitti . Göçmenler hiçbir zaman gitmeyecek . Onları dışlamadan iyi komşuluk ilişkileri kurarak yaşamaya alışın.

Vatandaş a cevap

Sen yazdınmı Ali bey ilgilenecek bir ara sizmi karar veriyorsunuz hangi konuyla ilgileniceyine algı yapma işen bak

Sivaslı

Haber sitenizde Ekrem Mansur ve iki emekli maaş zam haber haberin birinde iyileştirme olmayacak diğerinde ne kadar alacak ama Ali bey bu gün Ali Koç ile ilgilenmiş. Tuv türk soyuyor MTV soyuyor trafik sigortaları soyuyor, emlak vergisi soyuyor. Adil bir vergi sistemi yok tamamen soygun kimden ne kopartırsam, yetti be
  • 3 Ay Önce

Sivaslı ya cevap

Başkan ne kadar çok veriyo size sizde ver ver bitiremiyodunuz Hah söyle arada bi dogru olanı yazın algı yapcanız ya böyle elinizde patlar

KEMALİST

MOURİNHO, TEK BAŞINA DÜNYA FORVETİMİ MAÇI KENDİMİ YAPACAK ALTI ÜSTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖR İSİM YAPMIŞ KARİYERİ OLAN BİRİ AMA O BU İŞİ YAPARKEN DÜNYADA BAŞKA TAKIMLAR KUPADA ALMIŞ DURUMDA EEE? FENERBAHÇE YILLARDIR BİR MORAL ARIYOR BUNUDA MOURİNHO DAYANDIRMAYA ÇALIŞIYOR FENERBAHÇE, BU ZENGİN TAKIM, PARALI TAKIMIM MANTIĞINDAN KURTULMADIĞI SÜRECE İYİ FUTBOL OYNAMAYACAKTIR. OLAN BU!AZİZ VEYA ALİ KOÇ GİTSİN ŞİRKETLERİNİ YÖNETSİNLER BÜYÜK ŞİRKETLER, İŞ ADAMLARIN BAŞLARI BU TİP YATIRIMLARDA, BELADAN KURTULMAZ ÇÜNKÜ..
  • 3 Ay Önce

Mehmet

Eskiden kariyeri olan biriydi şimdi arayan soran yok fener dışında

Yaşar

Ali bey nereden çıktı böyle b irdenbire FENERBAHÇE sevdası.Daha düne kadar GS yi övüyor FENERBAHÇE^'yi eleştiriyordun acaba konu Ali KOÇ olmasın....
  • 3 Ay Önce

Öğrenince küçük dilimi yuttum

Koç'un Cameron ' da (Cameron, Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde yer alan ve Clinton ilçesinde yer alan bir şehirdir.) RHM tersanesi capital şirketi var...1974 yılında kurulmuş...
  • 3 Ay Önce

Nokta

Bu kadar ayrıntılı bilgiden sonra Ali Koç'un yaptığıne ise =CHP'li belediyelerin aynısı
  • 3 Ay Önce

Devletimiz den bekliyoruz borcunun sormasını sormasını

Yahu devlet gariban vatandaşın donuna kadar haciz koymasını biliyor da... Paranın kendisini top yapıp oynayan ... parayı sel gibi akıtan futbol kulüplerine de bir zahmet edip sorsun yani!... borcunu gerekirse haciz ile aksini yani..."Devlet sormuyor” diyorum. Çünkü Fenerbahçe de dahil, hemen tüm spor klüplerinin, devlete devasa borçları var..
  • 3 Ay Önce

Cihan

 iddaa oynatıyor devlet hesap soramaz

Sorgulayan eğitim sistemimiz yetiştiriyor bu insanları...ben fabrika hatasıyım

"Ve devlet bunun hesabını sormuyor, Fenerbahçeliler de sormuyor:"...sorsun!... Sormalı da?...ben de bu ülkenin vatandaşıysam ki vatandaşıyım...devletim bunun hesabını sorsun istiyorum...
  • 3 Ay Önce

Zülgani Kazanıcı

Sayın : Ali Karahasanoğlu, sizin yazılarınızı çok beğenerek okuyorum, bu yazınızı da facebook sayfamda paylaşacağım ama bu yazınızdan futbol konusundan çok olduğunuz anlaşılıyor. Söz konusu Fenerbahçe ise, gerisi teferruattır. Ali Koç' un yaptığı hatalardan dolayı yazdıklarınız tamam ama iş Fenerbahçenin harcadığı paralar olunca sizi hiç alakadar etmez.... Saygılarımla
  • 3 Ay Önce

Sahi

Vergileri affeden devlet.fb istediği gibi harcama yapar.kimseyi hele aliyi hiç ilgilendirmez

Zülgani kazancı ya cevap

Ali bey diyorki sizi ilgilendirmez dediyiniz konuyla alakalı işi sonunda bu gariban halkın vergileriyle ödeniyo bunu neresini anlamadı da ilgilendirmez deyip algı yapıyoruz burayı da ben anlamadım bi anlatsanız nasıl olur acep nokta

Kendisi başka şehirlerde para kazanmak varken

"Rekor fiyatla teknik direktör getiriyorsun.. Akçeli işlere imza atıyorsun.. Başkasına kazandırmak akıl kârı mı?..."Arada birilerine para mı kazandırıyorsun, soru işaretlerine kendin sebebiyet veriyorsun.."...Niye başkasına kazandırsın ki?... işadamı dediğin kendine kazandırır ... ona göre uygun işadamı kafası budur ...
  • 3 Ay Önce

Kendisi para kazanmak varken e cevap

Ali Koç sizlerden daha iyi avukat bulamaz şirinlik yaparak aklama bu herhal ama algının da kralı a yakışır nokta

Zekeriya gökçe

İttihatçılar büyük kahraman! Olarak girdikleri savaşı kaybetti. Sonramı? Birini almanlar sokakta yürürken diğeri değerleri hep aynı son. Batı iti besler büyütür sonunda öldürür. İşte iranın komutanı... aynı son. Bu bizdeki uşaklar asla akıllanmadı. Saddam yıllar yılı hizmet etti. Sonunda astılar hele kadınlar a kızlara tecavüz eden abd ( ıraka demokrasi getiriyordu) çok özgür oldular ne namus ne malları hatta canları yok oldu gittiler. Bizim koçlar torunlar daha nice batı uşakları varsa onların sonu bizim sonumuz demokrasi gelen bir ülke olarak abd nin dipçiğinde kısmak mi??? Pırsak tırnak itleri olup himeni galip getirelim mi istiyorlar? Biz kim batının hizmetinde diye eleştirmeyin yanlız kimse bizi ırak ve Suriye yapmaya kalkmasın . Ol zaman beyler beyi haykırır.
  • 3 Ay Önce

Deli sorular

"Bu nasıl bir işadamı hayret etmemek elde değil.. Ülkenin mevzuatı, akıl dışı bu tür uygulamalara ne kadar kapı aralayan bir boşluk içeriyor, anlamak mümkün değil." 1- O mevzuatlar o zihniyetin ürünü... 2- ben Ali Koç'un Mourinho ile gizli kapılar ardında gizli anlaşma yapmadığını nerden bileyim?... parayı birlikte ortak olduğu bir şirkete yurtdışına aktarmadığını nerden bilecem?
  • 3 Ay Önce

Tam onu soracaktım hani aday olmuyordu koç

“Çok istek geldi. Aday olmayacaktım, kimse de başkanlık istemedi, mecburen aday oldum” diyeceği seçimde.."... Yalannnn...vallahieyalannnn...billahi yalannnn....
  • 3 Ay Önce

Zaten futbolu da sevmem

Benim vergilerimden Fenerbahçe'ye zırnık koklatmayın hakkımı haram ediyorum
  • 3 Ay Önce

Zıt kutuplar

Hep aynı yere hizmet eder
  • 3 Ay Önce

Siz hâlâ anladınız mı?

Mesele Fenerbahçe değil... kayıkçı kavgası
  • 3 Ay Önce

Siz hala anlamadınız mı

Kayıkçıları yazsan da bilsek

Feridun

Sn yazar reklam getirisi ucl Ligi'nde gelecek başarı verilen parayı çıkartır .Türkiye için itibar olur bu isimler. Sn aziz yıldırım biraz daha argo bir kişi eve gittik iki duble çektik diyor konuşmasında
  • 3 Ay Önce

Feridun a cevap

Sizin dil kursuna gitsin diyosun yani ne yapsın diyosun bi anlatsan da bilsek

Ali beye

Ülkemizde doviz kıtlığımı var çok ayıp nedeni kim tabiki chp
  • 3 Ay Önce

Orhan Alav

Sayın yazar, Fenerbahçe'nin teknik direktörünün parası Fenerbahçe tarafından ödeniyor, yani halkı ilgilendiren bir durum yok.
  • 3 Ay Önce

Görüş

Şu halimize bak, tek derdimiz Ali Koç Fenerbahce. 
  • 3 Ay Önce

Kripto Devrimci Nefer

Ben; KOÇlara, TUSIAD'a laf söyletmek aga

Rıfat

Tek derdimiz fb ve ali koç değilki ..

nurettin

şeytanlarında ölümlü insanı oyalıyı çak meşgale bulmuş fırkaya bölerek çatıştırmak için kimse tuttuğu takımı neden tuttuğunu nasıl niçin tuttuğunu bilmiyor tuttuğu renk takım şampiyon olsa tatmin oluyor acaba neden iyi bir takım tuttuğu için mi herhalde kendisinin akıllı olduğunu zannettiriyor halbu ki çukurun dibinde
  • 3 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

"Biz, Halid Bin Velid kadar ARAP; Selehaddin Eyyubi kadar KÜRT; Fatih Sultan Mehmet kadar TÜRK'uz..Tek gayemiz ISLAM'dir elhamdülillah..." x
  • 3 Ay Önce

Laz Uşağı

Helal olsun "Tel gayemiz ISLAM'dir elhamdülillah " diyen yorumcuya .Adam olan böyle konuşur vesselam.. Aşağıdaki Bizkurt numarası yapan dinsiz Nusayri çakalına dikkat..

Kemalist düzen nedir?

TDK Sozlügüne gore Kemalist düzen insanlik tarihinin açık ara en büyük fanisinin 1920'de düzdügü, onüne çıkmaya cüret ederek 104 yildir üren, son metropoll arastırmasinda % 11.3 oranda hamascıyız diyen, yorumu yazan sahte Kemalist dahil çoğu burda yorumcu olan çomarları düzerek ilerleyen ve bin yil daha ilerleyecek olan bir kervandır !!!

BOZKURT

KISACA DONMEYIM DE GEC GIT, NE UZATTIN KI LAFI O KADAR !!!

BERBER

DUNYADA 1 TANE ARAP BÌLE BU LAFA KATILMAZ KABUL ETMEZ BU LAFI SÒYLEMEZ

Yaşar

SENİN KADAR M.L DEĞİLİZ.BEN TÜRKÜM VE GURUR DUYUYORUM.ARAP OLAMAM KÜRT OLAMAM.

Kurma Safi'ye

Kırma'yi; PKK, DHKP-C, Yahudi, Acem-Şia, Haçlı, Nusayri, HINCAK TAŞNAK senpatiziranlari ve militanlarında arayacaksın

Safi

O dediğin kırma olur.

Ali koc kendisinin/babasinin parasini boyle carcur edermiydi acep

......alninin teriyle para kazanmasini bilmeyene dikili agaci basarisi olmayana harcama yetkisi vermemeli
  • 3 Ay Önce

Nuh

Nasıl da milleti oyalıyor ve oynatıyorlar. Vede soyuyorlar kutluyorum kral ve adamlarını, yüzyıldan uzun süredir uyutulan ve oyalanan islam alemini de kınıyor ve yaradana şikayet ediyorun. Sabah aksam uydurulan futbol ilahıyla meşgul edilen bu milletin hakına giriyorsunuz.
  • 3 Ay Önce

isimsiz

Fenerbahçe Anonim bir şirkettir kimi getireceği kaç Euro vereceği devleti ilgilendirmez vatandaşın vergileri değil verilen para bu bakımla Erdoğan harcadığı para ile kıyaslamak saçmalıktır,ayrıca teknik direktöre verilen miktar ne kadar yüksek olursa devletin alacağı vergide artar,Ali koç parayı kendi cebinden veriyor olda bile kimseyi ilgilendirmez ,devletin yardımı yasakladığı terör örgütlerini verirse ancak o zaman devleti ilgilendirir kazancının her türlü vergisini verdikten sonra isterse 100 milyon versin kimseyi ilgilendirmez
  • 3 Ay Önce

İsimze

Gerçekleri acıklamışsın ama burda coğu bu dediklerini anlamaz ki

Misafir

Devlet neden klüplerden alacagını tahsil etmez. SGK neden belediyelerden primini tahsil etmez. Piyasa yangın yeri kurban gelmiş emekli perişan
  • 3 Ay Önce

Oktay

İsabetli sorular bunlar

Cihan

Çünkü devlette spordan besleniyor

Gökhan Asan

Sen Galatasaray lısın galiba hepsi aynı  ama sen sürekli Fenerbahçe yı yazıyorsun hepsinin kapısına kilit vursunlar biri hoca alır diğeri gider yıldız aldım diye ha bire oyuncu değiştirir
  • 3 Ay Önce

Tüccar satın almayı bilir

Ekreme özenmiş rol model almıştır Tüccar ruhlular satın almayı bilirler satın alınca para gücü ile ele geçirmeye bakarlar işe eleman almak,oy almak her ne ise her şeyin fiyatı vardır mottosuyla hareket ederler
  • 3 Ay Önce

Yüksel

Bunlara kafa yoracagina devletteki israfı gündeme getir
  • 3 Ay Önce

Ali beynimize soralım

Ak parti amerikadan 11 MILYON DOLARA niye 2 bina satın alır. Madem bukadar döviz ihtiyacımız var? 600 oy aldığı ülkeye niye bukadar para gömer?
  • 3 Ay Önce

Mehmet Ay

Türkiye de döviz sikintisi mi var? Hani IMF ye borc veriyorduk, sahlaniyorduk….

Sorma

Abi orayı karıştıtma konu ali koç

Abs

Onu sorma

Sahi

Devede kulak diye bir laf var.hukumetin ve belediyelerin yaptığı israfın yanında bu solda sıfır kalır.meselenin çözümü basit aslında.yabanci hoca ve futbolcuyu yasaklarsin oldu bitti.bu kanunu kim çıkaracak.tabiki chp.
  • 3 Ay Önce

Dogru.

Doğru (chp kısmı hariç) .

Hasan

 futbolu da halletmissin. Tebrikler.
  • 3 Ay Önce

CHP'li Terzi

Medya dedigin muteahit devrimci Ekrem başkanın belediyenin (kamunun) parası ile Roma'da beş yıldızlı otellerde gunlerce misafir edip ağırladığı, yedirdigi içirdiği devrimci laik, Kemalist, ilerici, halkçı CHP candasi medya mensupları gibi olmalıdır.. x x x

Tel Aviv'li Devrimci Nefer

TÜSIAD'in, KOÇ Holdingin yanındayız...Ticaret başka,; Atatürkçülük başka.. (Devrimci Emekçi Halkçı Nefer) x
  • 3 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN koltuk hırsı böyledir birde defa bulaştığı kurtulamazsın .. KOLTUK HIRSI BUDUR FENERBAHÇE BAŞKANI DA YILLARCA 2 BAŞKANLIK YAPTI SONRA BAŞKAN OLDU AMA TAKIMI ŞAMPİYON YAPAMADI ADAY OLMAYACAĞIM DEDİ YENİDEN ADAY OLDU ANTRENÖR MESELESİNDE HAKLISIN YENİ BAŞKANIN İMZALATMASI GEREKİDİ AMA MECBUR OLDU FUTBOLDA İYİCE BOZULDU.
  • 3 Ay Önce

Ali aga...

Bir kulübün yaptığı 45 milyon avroluk anlaşmayla Türkiye zora giriyorsa, yazacak fazla birşey yok demektir.
  • 3 Ay Önce

Egemen

Aliicim Ali koç zoruna gidiyor değil mi sana kalsa Halil konakcıyıyı getirirsin fenerin başına
  • 3 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Yeğenler , dayiogullari, bacanaklar, enişteler, görümceler, halaogullari..Müteahit devrimci Ekrem Başkan ; ilerici, laik, Kemalist CHP yandaşı halkçi emekci medya mensuplarını belediyenin (kamunun) parası ile Roma'da 5 yıldızlı otellerde üç dört gün misafir edip ağırladı.. Her şey çok güzel olacak...Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler. x x x
  • 3 Ay Önce

H.Y.E

Şu spor camiasında olup bitenleri birileri tam anlamıyla yazsa da öğrensek. Spor ve kumar boyutu daha vahim. Kulüp başkanlığı konusu hâlâ kocaman bir sır. Yabancı sporcu transferleri bir muamma. Spor federasyonları ayrı bir mevzuu fakat bütün bunların temeli.
  • 3 Ay Önce

Küstah

Mayıs ayında 40 kadın öldürüldü.

Ayhan

Yazının ilk cümlesinde ülkenin durumunu gayet net özetlemişsin. Döviz sıkıntısı çeken bir ülkede. Bu ülke neden bu hale geldi bence bunu sorgulayalim 
  • 3 Ay Önce

Fatih yorumcu

Gayet güzel özetlemiş 

Mehmet Ay

Türkiye sahlandi, sikinti yok. Türkiye de döviz bol.

Fatih'e

Hani zengindik imf ye bile para yağdırıyorduk demekki. 

Fatih

Lan zaten Ak Parti gelmeden öncede ülke bu haldeydi bir halt bildiğiniz yok anca laga luga

KEMALIST

Bence soruyu ülkedeki döviz stoğunun büyük bir bölümünü ellerinde tutan TUSIAD'a, laikçi, Kemalist Istanbul dukaligina sormalısın yeğen..

...

abd ingiltere ve fransa'ya euro2024'te kellebezili statlara sokulmaması için öneride bulundum!
  • 3 Ay Önce

Tutku

Sn Ali bey, sizin anlayamadığınız futbol öyle bir tutku ki,, bu kimsenin izah edebileceği bir şey değil, İnsanın hayattaki en değerli varlığı nedir, çocuklarıdır dimi kahir ekseriyet, sizin çocuğunuz bir takıma gönül vermişse, takımıyla üzülüp, takımıyla seviniyorsa, bir baba olarak imkanınızda varsa, herşeyden önce gözünüzün önünde ki kendi çocuklarınız nezdinde takımınıza tutkulu tüm çocukların mutluluğu ve sevinci için en iyisini yapmaya çırpınırsınız.. Tıpkı sn aziz beyin takımının başarısızlığında okula dahi gitmek istemeyen kızına olan sevgisi, tıpkı sn Ali koç un trübinlerde seyirciyle maç kaçırmadan zenginliğin verebileceği bütün hazları yaşamak varken takımına olan tutkusu, tıpkı sn cumhurbaşkanı veya devlet büyüklerimizin çocukları, torunlarının sahip oldukları gücün hazzının veremeyeceği takımdaşlık tutkusundan duydukları mutluluk ve sevinçler gibi,, dedim ya, bir baba dünyaların en zengini, en güçlüsü olsa dahi, yegane isteyeceği şey çocuklarının mutlululuğudur, kıymetli ailenizde bu duygular yaşanmıyorsa, bu tutkuyu anlayamazsınız.. Ha bide, futbol böyle bir şeydir, hocaya 45 verirsin, avrupada daha başarılı olursun daha fazla gelir kazanırsın, futbolcun daha değerlenir, satarsın kazanırsın, olmayabilirdi ama, bu dünyada böyle.. Real madrid dünya şampiyonu oldu ama, bir futbolcuya 100 milyon avro imza parası 57 milyon euro yıllık maaş verecek, ama biliyorlar ki başarıları devam ettikçe daha çoğunu geri kazanacaklar.. Saygılar,,,
  • 3 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Kardeşim. Kendi şirketlerinde 1 kuruşun maliyetini hesaplayanlar kulüpleri şov dünyasına çeviriyorlar.Ondan sonra Devlet bize vergi indirimi yap , şunu ver , bunu ver yuh be.
  • 3 Ay Önce

Yavuz

BENI.........YILIN........ENNNN MUFTERI AkMALI ÖDULU.NE LAYIK...GOREN....... DEVŞİRME HAMASDAN CARKLI TAİFE........SAGOLUNNNN.......VAROLNNN......YUCE RABBIM (CC) VE PEYGAMBERIMMMMM (SAV)....SIZZZZZ.........MANKURTLLRDNNN RAZI OSSSUNNNN AQ ........ OLMASAYDINNNIZZZ ....... OLLLMAZZDIMMM .....
  • 3 Ay Önce

TURKIYE'DEKI KAHIR AZINLIK HAMASLAR

BIZE .SAGOLUNNNN.......VAROLNNN.. DEMISIN, ALLAH RAZI OLSUN, SEN DE SAGOL UMMETTEN MUCAHID YAVUZ DA DURUP DURURKEN NIYE AQ, ONU ANLAMADIK !!!

Bir Dost

Bizim YAVUZ bugun ITIRAFCI OLMUS :-)

SARI KANARYA

TURK FUTBOLU JUPP DERWALL'DEN SONRA KABUK DEGISTIRMISTIR, Mourinhonin da FUTBOLUMUZA PARAYLA OLCULEMEYECEK KADAR BUYUK KATKILARI OLACAKTIR !!! SADECE HAVA OLSUN diye TURK Milletine zerre kadar KATKISI OLMAYAN GEZERAVCI'YI UZAYA GONDERIP ELON MUSK'A DAHA COK DOVIZ BAYILANLAR BU YAZIYI YAZARKEN BIRAZ OTURUP DUSUNMESI GEREKIR, AMA RASYONEL DUSUNCE YETINIZ olsa zaten O ZAMAN Yeni Akit OLMAZDINIZ ki !!!
  • 3 Ay Önce

Koç'un vizyonunu gördük, kanaryayı serçeye çevirdi

Tütk futboluna Derwall'den daha kariyerli hoca geldi, Vincent Del Bosque. Dünya Kupası, Kıtalararası kupa, şampiyonlar ligi, UEFA Kupası, İspanya ligi gibi bütün kupaları topladı. Türk futbol sistemini oluşturan medyası, spor adamı, teknik direktörü, yöneticisi,adamı Yeniköy Kasabı diye aşağılayıp tef çalarak gönderdik.Danimark mucizesini yaratan Piontek, PSV'yi Avrupa şampiyonu yapan Hiddink, İspanya'yı Avrupa şampiyonu yapan Aragones bu ülkeden kovarcasına gönderilenler. Sürekli dalaştığımız , hatta hiç beğenmediğimiz Yunanistan Milli takımlar düzeyinde Avrupa şampiyonu oldu. Bir takımı Şampiyolar Ligi'nde final oynadı, biri daha yeni Konfederasyon kupasını aldı. Belki kendimize eşit gördüğümüz belki de bizim ayarımızda değil dediğimiz İskoçya'nın takımı şampiyolar ligi'ni kazandı. Yugoslavya yine öyle,küçücük Hollanda'nın dört takımı Avrupa'nın tüm kupalarını topladılar. Çekoslovakya, Danimarka bizim ayarımızda, potansiyel olarak belki bizden daha alt seviyedeler ama Avrupa şampiyonu olmuş ülkeler. Ülke olarak sadece GS ile UEFA ve süper kupa kazandık. Yâni Derwall'in Türk futboluna kattığı bir şey var mı denilirse belki binde birdir.Türk futbolu yatalak bir hasta gibidir, ne dirilir ne de ölür. Mourinho'da FB'yi çalıştırır belki şampiyon yapar, belki yapamaz ama parasını çatır çatır alır çeker gider o kadar.Olan yine yıllardır kahrolan, üzülen taraftara olur. Ayrıca futbolun değil Türk milletine hiç bir millete faydası yoktur. Futbol zevk ve eğlence işidir.Velhasıl Türk futbolu ve dâhi Fenerbahçe kısır döngüde dönüp duran bir sarmal gibidir,döner durur...

Aynen

Yerli ve milli TOGG umuz varken, audilere, mercedeslere akıtılan milyar euroları da daha bir kez aklına dahi getirmemiştir.. 125000 makam aracı, vay vay vayyy, bi de bunlara yedek parça bakım düzenli döviz ödemeleri vay vay vaayyyyy, tüh FB nin 45 milyon avrosu, devlet niye hesap sormazmış, yurt dışında alınan mülklere ne ödeniyor,,, döviz değil mi..

şüayıp

Kişisel çekişmelerden memlekete zarar vermek olmaz
  • 3 Ay Önce

ÖDEDİ

şu ayıp KİŞİNİ VERDİĞİ ZARARDAN HABERİN VARMI UZAYA TURİST GÖNDERMEK İÇİN 95 MİLYON DOLAR ALLEN MUSKA ÖDEDİ

Okur

İyi ki futboldan anlamazdın. 
  • 3 Ay Önce

milleti böyle uyutuyorlar, gavuru zengin eden müslümanlar !

top peşinde koşanlara bakın, iki koyunu emanet etmeyeceğiniz tipler çoğunlukta...statlara bakın küfür,ayyaşlık,saldırganlık her türlü nane var, üstüne kendilerini önemli bir iş yapıyormuş gibi satıyorlar...top peşinde geçen günlerin ALLAH katında makbul olacağını sanıyor ahmaklar..dünyanın en büyük uyuşturucu düzeni bu olsa gerek !

CHP'li Nalbant

HAHAHAHAHA....Sen anladin da ne olduysa sanki..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23