• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsanlara acımıyorsunuz, yaban hayvanlarına acıyın bari!

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ata

onların derdi insanımız sayın yazar... saf masum anadolu insanı....
  • 3 Ay Önce

Alamancı..

Her konu da olduĝu gibi bu konu da aynı şeyi yapıyoruz;Sunuç odalı deĝil kavga odaklı tartışıyoruz..
  • 3 Ay Önce

Nuh

Köpek kediye hayır diğer yaban hayvanlarına evet. Gavurlarda görüyoruz ne güzel yaban ördekleri yavrularıyla otobandan gecerken suruculer yol veriyor. Bizde kökü kurutuluyor.
  • 3 Ay Önce

Feridun

Kopekseverler anladık tavuğa keçiye kuzuya hiç kizmiyor üzülmüyor parcalayinca onu anladık ta artık gözü döndü hepsinin kedi parcaladilar şimdi diyoruz gösteriyoruz e doğasında var diyorlar .bir insan düşmanlığı oluştu .diyoruz bak annen baban yada sana birşey olunca ambulans çağıracak yardıma koşan gene insan olur diyoruz gene yok .hele yazlık kıyılarda köpekten korkmak cehalet sayılıyor yerli halk bile isyan ediyor bunlara .amaçları apayrı.kopege mama veriyor yemeyince diyoruz sulu birşeyler yapmak gerek oradan kaçıyor onada gelmiyor çünkü zahmetli olacak diye amaç  üzerinden dizayn yapmak
  • 3 Ay Önce

Acaba

Kopekler öldürülmez bu memleket izin vermez toplanacak kısırlaştırılacak o belli. Benim asıl merak ettiğim sokak kedileri.. Discovery National Geographic gibi kanallarda seyrediyorum hayvanlar bulundukları ortam ve şartları iyi olunca her defada yaptıkları yavru sayısı artıyor daha fazla yavrulamaya başlıyorlar sokaktan kopekleri kaldırınca bu defa kedi nufusu patlar mı?
  • 3 Ay Önce

Dert bir değil yığın yığın

Ülkenin dagları, ovaları, ormanları, akarsuları, kıyıları yerli işbirlikçiler ve emperyalist şirketler tatafından yağmalanırken de keşke böyle bir başlık ata bilseydiniz. Başı boş köpekler hayvan barınma alanlarına toplatılmalı, kısırlaştırma yürütülmesi gerek. 4 yılda sorun kökten çözülür.  edinme şartlara baglanmalı. Edinip bir zaman sonra sokağa atanlar 5 yıllık bakım bedelını ödemeli. bakım alanları fonu kurulmalı. Turistler, yazlıkçılar üç ay için edinip sahillerde besleyip sonra başı boş bırakıyorlar. Bir yanda sokak hayvanları bir yanda insanlar böyle bir tercihle baş başa kalınabilinir mi? Toptan uyutmak(öldürmek) iş degil?
  • 3 Ay Önce

Doĝru diyorsunuz....

Merhametli olmalıyız,Yaban hayvanların,Sokak hayvaların,Ormanların,Bitkilerin ve Canlı,Cansız olan bütün Varlıkların Yaratanı bir olan Allahtır."Merhamet etmeyene merhamet edilmez."

Hakkı bâtılla gizliyorlar

Hakkı bâtılla gizlemek... hayvanları korurken bunu yapıyorlar...
  • 3 Ay Önce

Prof.

Sokak köpekleri üzerinden sözde hümanist tavırlar sergileyenler buna mukabil insan hayatını hiçe sayanların var olduğu bir ülkede devletimiz ne yapsın ki!Tabiri caizse arafta kalmış gibi böyle bir ana muhalefeti ve böyle hayvan severleri yapacağı işe ikna etmek zor gibi!Zaten ne zaman iktidara destek oldular ki hep köstek hep köstek,izmirin yanılmıyorsam çeşme ilçesinin bayan belediye başkanı bu olayı öyle absürt hale getirdi ki koltuğuna bir köpeği oturttu!Chp'li bu bayan belediye başkanı bu hareketiyle şuna inanıyorum ki iktidara aklınca ders vermeye kalkıyor,bu tiplerin millete hizmet gibi bir derdi olmaz!Ben olası bir  saldırısına karşılık silahla gezerim,silah yazdıysam ateşli bir silah değil,bıçak falçata gibi kesici silahları yanımda bulundurmam kendimi güvende hissetmeme yardımcı oluyor!Öyle ya vatandaş başının çaresine bakacak başka seçenek kalmadı
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23