• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir tek Erdoğan farkında Netanyahu, Hitler’in Listesi’nin peşinde!

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Akif

Ah Latif abim Bir avuç soysuz 2 milyar müslümana kafa tutuyor Eli kolu bağlı uyutmak kahrediyor
  • 3 Ay Önce

Zafer

Bir gün hepsi yargılanacak Tek bir Gazzeli bebeğin ahı yerde kalmayacak
  • 3 Ay Önce

Nazlı

ABD ve haçlı dünyası Erdoğan’ın Müslüman ülkeleri uyandırmasından korkuyor onun için önce Erdoğan’ı bertaraf etmek istiyorlar
  • 4 Ay Önce

Huseyin

Sayin Latif Bey Hitler in me Kadar Hakli oldugunu by vahseti gordukten sonra anlamadiniz mi da Netenyahu yu Hitler in rush ikizi site yaziyorsun
  • 4 Ay Önce

Hüseyin

Netenyahu. Dünyayı felakete götürüyor İsrailliler bile istemiyor artık
  • 4 Ay Önce

Feridun

Sn yazar her konuda her olayda her konumanizda niçin sn cumhurbaskanini yazoyorsunuz yada dile getiriyorsunuz .birde sn Rasim Ozan bey var o beyfendide her olaya sn cumhurbaskanini katar .
  • 4 Ay Önce

Napsinnn

Arpalari ordan geliyor.

Okur

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'de herkesi Türk yaptıktan sonra kıyamet kopmadığına göre herkesin Yahudi olması ilede kıyamet kopmaz. Mustafa Kemal Atatürk, herkesi Türk yaptıktan sonra sorunların biteceğini, milli sınırlarımızı koruyacağımızı düşünürken birden bire PKK diye bir örgüt çıktı Türk yaptığımız herkesi Kürt yapıp sınırlarımızı parçalayıp bir Kürdistan kurmak için bizimle kavga edip duruyor.
  • 4 Ay Önce

Şair

Erdoğan herşeyin farkında, Gülhane parkında.
  • 4 Ay Önce

Hamza yüce

Yağdı Yağmur çaktı şimşek sendemi şair oldun 

Lider Olmak

Lider olmak vizyon ister uzağı görür analitik yaklaşır liderlik ayrı bir özelliktir herkes olmaz!maalesef içimizdeki sözde siyasilerde içeriyi oymanın devirmenin derdine düşmüşler kendileri gelince ne olacak belediyeler örnek olarak yetmiyormu Bakınız:İBB isterseniz bir değil iki değil üç değil bin kez tekrar tekrar getirin aynı hangisinde liderlik var Erdoğan hariç lider göremiyorum!ekremmi lider özgürmü lider mansurmu lider dervişoğlumu lider fırsatcı polemikçi ucuz sözde siyasetçiler eleştiriyi sokaktaki vatamdaşta yapıyor sadece eleştirmek polemik yapmak yetmez yetmez efendi!Sadece Liderler başarır!
  • 4 Ay Önce

Uzman

Hristiyanlar ve yahudiler inançları gereği amel ediyorlar peki güya %99'u müslüman olduğu denilen Türkiye ne yapıyor!Malesef 80 sene bizi bir işe yaramaz heykellerle uyuttular,Abd ve İsrail kendi inançları gereği çalışıyorlar ama ondan önce yapmaları gereken daha önemli bir iş vardı o da;ali topu at,ayşe topu tut,yurtta sulh cihanda sulh,ne mutlu türküm diyene vs gibi masalımsı cümlelerle bu milleti oyalamak!Bunda sahte kahramanlar ve asrın diktatörünü devreye sokarak başarılı oldular,Allahtan Recep Tayyip Erdoğan geldi de Türkiyenin önü açıldı ve bölgesinde süper güç olma yolunda adım adım ilerliyor!Ama yine de bölgemizde oynanan oyunun farkında olmayan ülkemizdeki cahil kesim de,terör örgütü chp'nin desteğiyle siyasi iktidarı ekarte etmeye çalışıyorlar!Akşam TBMM'de chp milletvekili semra dinçerin konuşmasına şahit oldum,aman Allahım Recep Tayyip Erdoğan'a öyle bir kini var ki kendi kendime "ülkemde bu lanet chp varken düşmanı dışarıda aramaya gerek yok"dedim.Böylelerinin Türkiye umurunda olmaz isterler ki hep batı'nın idaresi altında ve batı tarzı hayat yaşayalım,böylelerinin İslam dinine düşmandır ve böyleleri amerikanın ve israilin emriyle hayatlarını idame etmeyi severler!Bunlar içimizdeki hainlerdir ve bunlarla Türkiye bir adım ileriye gidemez ülkemizdeki seçmen de bunun farkında ve asla ingilizin idare ettiği chp'ye oy vermez!
  • 4 Ay Önce

Uğur

Latif Bey, bu arada 1990 yılı bundan 24 değil, 34 sene öncesidir. Siz de benim gibi yaşlandığınızı itiraf etmek istemiyorsunuz, o yüzden sene hesaplarını kısaltıyorsunuz herhalde. Yalnız dediğiniz ayaküstü konuşma tam 1990'da olamaz, çünkü Netanyahu'nun ilk başbakanlığı 1996'da başlamış.
  • 4 Ay Önce

Uğur

Netanyahu Hitler'e değil, Almanlara karşı soykırım suçu işleyen Churchill ve İngiliz solucan kraliyeti ve Sovyet Yahudilerine benziyor. Arkadaşı olan efsanevi Kudüs müftüsü Hacı Emin el-Hüseyni ile beraber Filistin direnişinin kurucusu olan ve müftünün sayesinde kesinlikle kelime-i şehadet getirerek vefat eden Adolf Hitler onların suçlarından uzaktır. Allah teala ikisine de gani gani rahmet eylesin, bizleri de onlar gibi büyük öncülerimizin ayak izlerinde Kendi yollarına kılavuzlasın.
  • 4 Ay Önce

Şeref

Kişinin Osmanlı devletine "sadık" kalması tek başına bir ölçümüdür arkadaş. Türkiye cumhuriyeti devleti ile ilgili ne düşünüyor bu adam , onuda yazda düşüncemiz netleşsin bu kişi ile ilgili..!!!

Ali

Biz Türk insanı olarak, Filistin mücadesinde aklımıza sadece Demiz Gezmiş diye biri gelir..

Uğur

Bana cevap veren komünist militan, komünist kara propaganda ilkeleri gereğince kuru yalan atıyor. Hacı Emin el-Hüseyni gençliğinde Osmanlı ordusunda savaşmış ve Osmanlı Devleti'ne daima sadık kalmış bir Türkiye dostudur. Onun Filistin mücahedesi de Hitler ve arkadaşlarınca daima desteklendi. Hatta Hitler'in vefatından sonra birçok örnekten tek bir örnek olarak onun yakın kadrosundan Johann von Leers Müslüman olup Omar Amin (Ömer Emin) adını aldı ve Hüseyni'nin himayesinde Mısır'a yerleşerek 60'lardaki ölümüne değin Filistin lehine ve İsrail aleyhine propaganda cihadında bulundu. Filistin mücahedesini gasp eden şarlatan komünistler ve sosyal demokratlar bu gerçekleri örtbas etmek için cani psikopatlara has şekilde yalan söylüyorlar, o ruh hastası sahtekarlara inanmayın.

Şeref

Emin el Hüseyni, eski Yugoslavya'da ve kısmen Yunanistanda "dağ tümeni" adı altında faşist Hitler ordularının yanında ,yerel halkın ve partizanların direnişini kırmak için görev almış arap işbirlikçisi ve Türk düşmanıdır.Bu kişi naziler tarafından kullanılmış , Buna rağmen Filistindeki mücadelesi hiçbir zaman Hitler nezdinde "meşruyet" kazanmamıştır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23