• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biraz da aynaya bakmak lazım

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sinsin

AKP 22 yıldır iktidarda? bakalım önce ahlak ve maneviyat diyebilirmi
  • 3 Ay Önce

hacegan

Milli görüşçüler her daim ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT şiar edinmiştir bunun anlaşılmayacak nesi var hoca kafan basmıyormu bunu şimdiki iktidarda olan akp diyebilse sen ikindi vakti camii'e gitmiyenleri fark etmişin illaki senin görmenmi lazım eleştircek başka bişey bulamadın bak kendin söylüyorsun cehape'ye oy vermediklerini bravo anlamışsın birde anlamayanlara anlat akp seçmenide chp'ye kesinlikle oy vermedi tepki olarak sandığa gitmedi bunda anlaşılmayacak ne var çünkü kök ucubesi çıkardılar milleti perişan edip rezil ettiler sen eniyisi bağa bayıra çayıra çık yazda geldi.
  • 3 Ay Önce

Giresun valisi

Ayp ettin Idriscigim.hemen yaptiriyorum
  • 4 Ay Önce

6 lı masa

Hocam bildigimiz gibi Avrupada 3 tip demokrasi var İleri demokrasi kuzey avrupa daha sonra almanya ingiltere fransa vs en son sıradada yunanistan balkanlar italya ispanya vs geliyor. Kuzey avrupa demokrasisinde hep koalisyonlar vardır aynı fikirde olan olmayan partilerde bir araya geliyor küçük partilerde pazarlıklarını yapılıyor onlar da kendi seçmenlerinin istediği onları memnun edecek konularda projeler sunuyorlar toptan üzerinde anlaşma ve bütçe sağlanan bir Program oluşturuluyor..Bizde 6lı parti bunu denemeye kaktılar çalışmadı bence bizdeki anlayışa kafa yapısına göre çok zor işler.. bize daha çook var.
  • 4 Ay Önce

Okur

Rahmetli Atatürk hayattayken herkesi Türk, laik yapmıştıda Kılıçdaroğlu niye hayattayken herkesi bir şey yapmasın. Atatürk bizi Osmanlı padişahından kurtardı Kılıçdaroğlu'da bizi Erdoğan'dan kurtarmak istemişti ama başarılı olamamıştı.
  • 4 Ay Önce

hesap

HOCAM BEN ÖYLE DÜŞÜNMÜYORUM EVET KILIÇTAROĞLUNU ASLA SEVMEM AMMA DOĞRUYU SÖYLEMEK GEREKİRSE SAYIN KEMAL BEY DOĞRU SÖYLÜYOR ÇÜNKÜ ŞU ANKİ CHP NİN VE MUHALEFETİN BÜTÜN KAZANÇLARI KEMAL BEY SEBEBİYLE OLMUŞTUR
  • 4 Ay Önce

YRP yi sormayın

Hikaye şöyle;Dünyaca ekonomi enflasyon var olan bir durumdu içerdekiler,fırsatçılar bu ortamı fahiş fiyatlarla iyice köpürttülerde köpürttüler ortamı sisli ve puslu hale getirdiler Ak parti artık bitti miyadı doldu ülkeyi yönetemiyor ganimeti paylaşalım en büyük pastayı CHP saz arkadaşları DEM iyi parti ile koparsın nasıl olsa Ak parti eridi bitti tükendi YRP sende geriye kalan ganimeti al dediler baya bir gaza geldiler sormayın gitsin be!Batan geminin malları tabi YRP ninde hoşuna gitmezmi bu gaz ile veryansın etmeye iftiralar yalanlar gırla maalesef ganimet ganimet paylaşım mükemmel!Kurdukları tiyatroyu oynadılar Ak partiye kayıp ettirmek ganimeti paylaşmak!Hepside ne kadaş rukuş değil mi?oyun bitti maskeler düştü pis yüzleri göründü çığırtkanlıkları nerede?bağırışları nerede?Belediyeleri ele geçirdiler de ne oldu ne olması gerekiyordu akraba çiftliği İBB yi soyup soğana çevirmeye devam diğerleride öyle
  • 4 Ay Önce

Koltuk bağımlılığı

Bu siyaset nasıl bir şey arkadaş? Birçoğu yetmiş yaşını devirmiş seksene merdiven dayamış. Allah gecinden versin, bir ayağı çukurda da olsa illa koltuk diyenler var. Yapışmış koltuğa, bırakmam da bırakmam diyorlar. Gidin artık evlerinizde istirahatinize bakın. Dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz. Maalesef bu durum Dünyanın her yerinde böyle.
  • 4 Ay Önce

İzmirli

Allah, peygamberli bir müfredat olmadan CHP zülmü bitmez. Ne diyor Özgür Özel. Müfredat anayasadan önemlidir
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23