• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

750 milyonluk FETÖ köşkü, CHP’ye rağmen satılıyor!

84 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vehbi

Yorumunu kısa tutup cilt.cilt kitapların.kapasiyesinde yazan Yaşar Bey'e selamlar.Demorasi ne kadar reel olursa olsun demokratik siyasetin müslümanı olur mu sizce?Kaynağı farklı,hukuku farklı demomosa tabi olanlar nasıl bir müslümanlık kaynağına sahipler?Bunlar sadece Ağa'nın ortakcısı.
  • 4 Ay Önce

Mak

CHP demek Vatan haini demek,Cumhuriyet gazetsi kapatilsin, Hepsi Türk ve Din Düsmanlri, shi biz Aptal bi milletmiyiz bunlar bizim icimizde bizim vatanimizdaa bize nasil hangi cesaretle Düsmanlik yapabiliyorlar.biz bunlara nezaman yeter ittidirin gidin diyecegiz.
  • 4 Ay Önce

Adalet

Sayın yazar kendin itiraf ediyorsun zaten, bu fetö kısa sürede uzulsuzce yalılar alırken devleti kim yönetiyordu, kim buna müsade etti, kim izin verdi. Milletin hakkı gasb edildi ise kim göz yumdu. Hepsi mi kaldırıldı. Bu kadar aldatilmaya müsait yöneticiler neden ülkeyi yönetiyor, neden musade ediliyor, neden eleştirilmior. Sayın yazar siz ve taraf olduğunuz siyaset haricinde herkes günah keçisi. Sizler hata yapmadiniz dimi hiç!!! O yüzden o yüzden özeleştiriye gerek yok yani.. Mahkemeyi kubrada elimiz sizlerin yakanizda!!!
  • 4 Ay Önce

Be: KIRIMLI

Evet Alibey Taa Yerden Arşı Âlaya Kadar Haklısın Çünkü Allah'u Alem Recep Tayyip Erdoğanın Vesilesiyle Korudu Eğer ki 15 Temmuz O Pislikler Guruhu Fötöcülerin Eline Geçseydi Vay ki Halimize Yüzbinlerce veya Milyonlarca İnsanı Katledeceklerdi Nereden Biliyorsun Dersen Bunların Bazılarının İfadelerinde Mevcuttur Dahada Vahimi Türkiye Cumhuriyeti'ni En Az Beş Bölgeye Böleceklerdi, Doğudan YPG PKK vede Ermeniler Amerikan Askerleriyle Birlikte Elegeçirip Batıdan Yunanistan Tarafından Amerikayla Birlikte Trakya Tarafından Kuşatılıp Girilecekti Akdenizden Antalya Kıbrıs Rum kesimi neden de Tarafından da Fransız İngiliz Amerikan Donanmasının Uçak Gemileri Tarafından Kuşatılıp Türkiyeyi Tmmen Etkisiz Hale Getirilip İş Bitecekti Doğuyu Ermenilerin Kontrolünde Olup Batı Tarafıda Yunan Amerikan Akdeniz Tarafıda İngiliz Fransız Amerikan Kontrolünde Olacaktı Fötöcü Pislikler Ülkeyi Anahtar Teslimi Yapacaklardı Milyonlarca Müslünları Katledip Karedenizin Bir Kısmı Orta Anadolu Kısmınını Yönetecekti Türk Halkının Çoğunuda Orta Asya'ya Kadar Süreceklerdi Rabbimiz Bize Acıdıkı İzin Vermedi Y Bu Yazdıklarım Şehir Efsanesi Falan Değildir En Ufak Bir Yanlış Yalan Yoktur Baş Kefere Fethul Gülen De Amerikadan Yavuz Sultan Selim Han'ın Kaftanını Giyip Gelecekti Bu Arada Fötöcüler Müzeden Yavuz Sultan Selim'in Kaftanını Çalmışlar dır Bilginize Bu Arada Şu An İtibarıyla Fötöcülerin Yüz Milyar Dolar Değerin Taşınmaz Mal Varlıklarına ve Miktarlarda Dollarlarına Vede Türk Parasına Halı Hazırda El Konulmuş Vaziyettedir Anti Parantez içinde Şunu Da Söyleyeyim Kemal Kılıçdaroğlu Bir Haindir Yargılanması Gerekir Nokta Buradan Sn Cumhuriyet Savcılarına Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuyorum Çünkü Hakkında Bir Sürü Suç Mevcuttur Nokta
  • 4 Ay Önce

Tel Aviv'li Nefer

ABD başkanı Biden: "UCM'nin (Uluslararsı Ceza Mahkemelerinin) Filistin topraklarında insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı 130 uye ulkede görüldüğü yerde tutuklanma kararını tanımıyoruz...Çünkü yarın sıra bize de gelebilir.." diye açıklamalarda ulundu..Biden gibi bende UCM'nin ilerici, laik, seküler Netenyahu'nun tutuklanma kararını tanımıyorum.. Çünkü Netenyahu'da kendimi görüyorum.. Âdeta benim ruh ikizim..Onun icin cok üzülüyorum...Oyyy oyyy kara kaslı kara gözlü Netenyahum Oyyy x x x
  • 4 Ay Önce

Nuran Devers

Ajan Provokatör binbir surat Nefer..Yuru bi git

Muro

Hayat iman ve cihattir elhamdülillah....
  • 4 Ay Önce

Hasan Tahsin

Mustafa Kemal ve bizim ömrümüz sömürgeci vahşi Hıristiyanlarla mücadele ile geçmiştir...Günümüzde ise Atatürk simsarı bazı kriptolarin ve dinsizlerin ömürleri ise sömürgeci vahşi Hiristitanlar ve işgalci vahşi Yahudilerin yanında yer alıp Islam ve Muslumanlarla mucadele ile geçmektedir...Yazık.. Bu kriptolara dikkat.. x
  • 4 Ay Önce

CUMHURİYET KADINI

Konyalı bir Yörük Türkmeni olarak diyorum ki: Bu topraklar asirlardir Türk Islam yurdudur ve halkımızın ezici bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah...PKK, TIKKO, işgalci vahşi Yahudi comarlari ve kriptolar artık bu gerçeğe alışıp tahammül etmeyi öğrenmelidir..Ya da yallah ana vatanlarina: Tel Aviv'e, Erivan'a, x x x
  • 4 Ay Önce

Nuran Devers

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. Islam ve Musluman düşmanlığı da darbeci hastalıklı sil zihniyetin ve kriptolarin en büyük hobileri..
  • 4 Ay Önce

CHP'li Nalbant

Yukarıdaki yorum malesef doğrudur .

Orhan İnan

CHP lilere hiç sorma kardeşim. Onlar ezberlerini bozmazlar. Onların işleri güçleri Erdoğan düşmanlığıdır. Bu dünyada başka hiçbir hedefleri yok.
  • 4 Ay Önce

Cambaza bak

Alışkanlığını bırakıp ülkenin ana sorunlarına bakın. Halk perişan. Resmen sürünüyor. Maliye bakanı açık açık ve büyük bir cesaretle bizi 3-4 yıl sürecek sıkı bir para politikasının beklediğini söylüyor. O 3-4 yıl dediyse bu gerçekte çok daha uzun demektir. Daha yıllarca sıkıntı çekeceksiniz demektir. Ekonomi çökmüş durumda ve bunun bütün ağırlığı da yoksul halkın omuzlarında. Yoksa üst tabakanın 5 maaşına, bilmem kaç tane makam arabasına, her türlü israfına dokunulmayacak. Türkiye bitmiştir.
  • 4 Ay Önce

Oğuz Han

Ufak bir hafıza tazeleme: CHP milletvekilleri oraya gittiğinde orada MHP den kim vardı? Hadi bunu da yazın. Korkmayın.
  • 4 Ay Önce

Abdusselam EFE

Allah ın adı ile Rahman Rahim. GÜNDEM DIŞI! SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA, AÇIK MEKTUP! Sözlerime, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı cüretimden dolayı, kendisinden özür dileyerek ve olursa eğer, Kusuruma bakmamasını, kendisinden arz ederek, başlıyorum ve Saygılar sunuyorum. Ayrıca Akit Gazetesi Sahibi ve Yazarı, Sayın Ali Karahasanoğlu na, Gazetesinden ve Köşesinden, büyük bir sabırla, Benim yazdığım yazıları yayınlayan, Saygı ve Teşekkürlerimi arz ediyorum. Lafı uzatmadan hemen, Yazmak istediğim konulara geçmek istiyorum. Bunlar Sırasıyla. - Anayasanın şayet ilk 3 maddesi değişecekse, değiştirilsin ve 1921 anayasasında yer alan, Devletin dini İslam dır ibaresi yer alsın. Türkiye İslam Devleti ismini taşısın. Ay Yıldızlı Şanlı Bayrağımıza, Kelime i Tevhid eklensin. Devletin Resmi Dilleri, Türkçe, Arapça ve Kürtçe dir denilsin. - İsrail e artık, bir dur denilsin, iki bunak kâfirin kıskacından Mazlum Filistinli Müslümanlar, bir an önce kurtarılsın. Bu Konuda, zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Kabinesinin ve topyekûn Müslüman Milletimizin önemli katkıları var. - Emeklilere, Gerçekten Şefkatle Merhametle bir artış yapılsın. Ayrıca Borç batağına girmiş olan Emeklilerimizi bir nebze rahatlatmak için, Devlet Bankalarından, ( T.C. Ziraat, Halk, Vakıf) gibi bankalardan, 60 ay vadeli kredi kapama Kerdi si verilsin ve Emeklilerin borçsuz kendi kendini idare edebilir seviyeye gelmesi sağlansın. Tarımsal girdilerin, yükünü hafifletmek için, özellikle Tarımsal faaliyetlere, yeterli teşvik ve hibeler verilsin. Özellikle Mazot ve Gübre desteği, % 400 oranında arttırılsın yani 10.000 TL 40.000 TL seviyesine getirilsin. Ayrıca Çiftçilerin icralık borçları için de, Borç kapama kredisi verilsin. Bu konularda, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Kabinesinin ve Tüm Millet Vekillerimizin, Desteklerini, Saygılarım ile Arz ediyorum. Allah Teala ya Emanet olunuz. 30.05.2024 Abdusselam EFE.
  • 4 Ay Önce

Muro

Asgari ücrete yıl ortasında zam yapılmasına karşı çıkan Merkez Bankası’nın (TCMB) tasarruf uygulamalarının başladığı bir dönemde kendi personeline 40 asgari ücretin üzerinde performans ödülü vermesi tepkiyle karşılandı.
  • 4 Ay Önce

Muro

Emekli 10.000 tl ile geçinemiyor Ali bey, kemal kılıçtaroğlu gelse idi, en azından 17.000 tl askari ücrete yakın Emekli nin maaşı olurdu, Akın İpek den Emekli ye ne,ne oldu Emekli ye mi verdi Erdoğan, 750 milyon a satmışlar da,ne olmuş, Emekli ye 3.000 tl Bayram parasını veriyor, kılıçtaroğlu gelse idi, 15.000 tl ikramiye verecekti, bu iktidar Emekli ye sahip çıkmıyor, Emekli de ona sahip çıkmayacak.
  • 4 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

SUDAN ILE ANLASMA YAPMISTIZ ET SUTURUNU YUMURTA ITHAL EDIP ALIP MAYMUN BEYNÌ BALINA ETI IHRAC EDIP SATACAKMISIZ ? YINE YANDASLARDAN BIRI BALINA ALIP SUDANA SATACAK ! BU ARADA SUDANDA ARAZI KIRALAMISTIK O IS NE OLDU DIYE SORMAYACAM ? NEYSE CANIM ITIRAZ EDEN OLURSA VATAN HAINI DERIZ OLUR BITER
  • 4 Ay Önce

İSLAMİYET ERKEĞİ

Ne oldu yine mi zoruna gitti ! Sudan yerine Almanya olsaydı ses çıkarmazdınız !..belediyelere akrabaları dolduranlara böyle konuşabiliyor musunuz ? hazımsızlığa bak...haberi araştırınca yine altından bir yalan çıkar..

Hacışakirt

Ulan ne günlerdi be. Koca Koca porof ünvanlı kelli felli zerzavatlar, ilkokul mezunu bir meczubun önünde el pençe divan duruyorlardı. Yediği yemeğin artığını, ağzını silip attığı peçetesini kapıp yemek için birbirleriyle yarış ediyorlardaı. Ne isterse yapmak için hazır vaziyetde bekliyorlardı. Çok büyüksün Allah'ım, herkesin gerçek yüzünü gösteriyorsun, ölmeyip sabredene.
  • 4 Ay Önce

Sayın yazar

Fetönün siyasi ayağının araştırılması önergesini reddeden CHP ve İYİ partiyi kınıyoruz.
  • 4 Ay Önce

Bir Dost

KORKULARINDAN REDDETTILER !!! REDDETMESELERDI HERKES GORECEKTI PARTI ICINDEKI HATTA BURDA YORUM YAZAN SEREFSIZ FETOCULERI !!!

CHP neden MHP ile uğraşıyor?

İktidara gelmek için mi?CHP medyasında sürekli MHP işleniyor amaç parçala boz fitne fesat ile iktidara yürümek mi?Ak parti için YRP yi kışkırttı destek oldu CHP büyük ve kirli oynuyor!Yerel seçimler tadı damağında kaldı zaten diyorlar AKP ve MHP den oy koparmalıyız
  • 4 Ay Önce

MHP den kopacak birşey kalmamış zaten

Son seçimlerde mhp nin oy oranı 4.99 Dem partinin bile gerisinde

YAKALAMAK

uğraşıyor diyen SİNAN ATEŞİN KATİLİNİ VE BUNU PLANLAYAN YAPTIRAN MHP Lİ CANİLERİ YAKALAMAK CEZALANDIRMAK

Reis Sevdalısı

cehepenin kurulduğu günden bu yana yaptığı yolsuzlukların 1 trilyon doların üstünde olduğu söyleniyor. iş bankası da dahil tüm cehepe mallarına el konulmalı, beytül mala ihdas edilmeli. %20'si İslam ve millet için üretim yapan Baykar, Limak, Demirören gibi firmalara teşvik olarak verilmeli.
  • 4 Ay Önce

Reis Sevdalısı

Reis ver desin veririm !!!

Güneşte çok kalma

sıcak mı çarptı birader

Reis Sevdalısı

Gokten kemik de yagmali dilegimi unutmusum, onu da ekliyorum !!!

ayıp ettin

sadece 3 tane mi yandaş var. mesela Rönesans holding i unutmuşsun.

Okul

Ya sen ne içiyorsun öyle. Demirörene Limaka verilmeliymiş. Demiören önce Ziraat bankasından kullandığı 750.000 doları ödesin.

ayıpsın bende...

ayıpsın Paşam. ne zaman el koyalım. Sen iste yeter bende ..

Alı

Ee tabıkı kosacaklar CHPlıler feto ve pkkyı savunmaya nede olsa hepsının yuları emperyalıstlerın elinde yani yok birbirlerinden farkı
  • 4 Ay Önce

Maraşlı

Ülkemizde terörle, darbecilerle kol kola olan, net bir şekilde ihanet içinde olan gazete, medya maskeli hainlere gerekenler yapılmıyor maalesef.
  • 4 Ay Önce

coskunaakedemi

Iskam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır
  • 4 Ay Önce

Gazze'ye asker

Birleşmiş milletler Gazze'ye asker bulundurmalıdır,bu yönde baskı yapmak lazımdır(müslümanlar birleşsin,oraya savaşmak için değil,caydırıcı bir görev için gitsinler dedik,fakat müslümanlardan hayır yok ve dünya sefasına daldıkları için ahiret cehennemini hiç akıllarına getirmiyorlar,bu suskunluk müslüman alemine bir bela davetiyetidir, müslüman alemi büyük bir belaya hazırlansın). Bosna,Kore,Kıbrıs vb gibi diğer yerlerde Birleşmiş Milletler asker bulundurdu,savaş ve savaş riski olduğu zaman.Hiç olmazsa bu şekilde bir adım atılırsa iyi olur.Hiristiyan ülkeleri de hareketlendirmek lazımdır.Çünkü Kudüs ve Mescid i Aksa diğer dinler için de önemlidir ve Yahudiler sadece müslümanlara düşman değil ,bütün diğer dinlere ve insanlara da düşmandırlar ,olaya bu yönden de bakmak lazımdır.Bunlar iptal olmuş dinlerinin kılıfı altında ,Allah (CC')ın emriymiş gibi bütün dünyayı kandırma ve kendilerini haklı çıkarma şeytanlığı peşindeler. Bu lanetler bir zamanlar Allah (CC)nezdinde üstün bir ırk olarak kabul edilmiştir,fakat Allah (CC)' ın emirlerine karşı çıkmaları,asi olmaları,Peygamberleri öldürmeleri ve azmaları sonucu LANETLENMİŞLERDİR.Onlara vaad edilen yerler de ,bu lanetlenme sonucu İPTAL olmuştur. Bütün insanlara helal olan çift tırnaklı hayvanlar bile(bazı bölümleri haiç;iç yağları ve sırt eti falan) bunlara yasaklanmıştır. İptal olan dinleri gibi bu arz ı mevut olayı da iptal olmuştur,yani bu bir safsata olarak kalmıştır.
  • 4 Ay Önce

KEMALIST

DENIZ GEZMIS ve ARKADASLARI KIMSEDEN IZIN ALMADAN PASAPORTSUZ GITTI ve EMPERYALIST-SIYONIST ITTIFAKIYLA MERTCE SAVASTI !!! AMA ONLAR TUM KEMALISTLER gibi FARKLIYDI, CESUR ve MERTTI, KORKAK KLAVYE ve de SOMUN PEHLIVANLARI DEGILDI !!!

ADSIZ

Okcular ferasyonunda beslenmiş binlerce genç var Haydi verin hücum emri gazaları bubarek olsun şimdiden

hüda partili

CHP=Atatürkçülük ideolojisi-Batıcılık felsefesi-DHKPc ordusu-Pkk sempatizanlığı-alman hayranlığı-Makyavelizm-Nazi stratejisi-Komünizm sol koltuk değneği=CAMBAZLIK
  • 4 Ay Önce

Uzman

Zihnimi yormak istediğimde 22 yıllık ak parti iktidarında neler yaşanmış neler diye araştırdığımda Tayyip Erdoğan liderliğindeki siyasi iradenin ne büyük badireler atlattığına şahit oldum!Fetö terör örgütüyle mücadele,askeriyenin içindeki teröristlerle mücadele,yargıdaki hakim ve savcıların sokakları terörize etmesiyle mücadele,yaşa dışı sol örgütlerle birlikte terör örgütü pkk'nın varlığıyla mücadele...Ooo say say bitmiyor dahası da var yurt içindeki terör yapılanmalarıyla mücadele bir yana artı sınır ötesi harekatlarla teröristlerle mücadele,işte 22 senelik ömür bu mücadelelerle geçti ve hepsinde de başarılı olan bir siyasi organizasyon,adı AK PARTi başrol oyuncusu Recep Tayyip Erdoğan...80 senelik tc tarihinde yapılamayanları yapan ülkemize çağ atlatan siyasi bir deha...Ömrün seni çekemeyenlere inat bereketli olsun,sen yaptığın icraatlar ile ülkemizin gelişmesinde çok büyük pay sahibi oldun,Türkiyeyi dışa bağımlılıktan kurtardın ve bu ülkenin makus talihini çöpe attın.Selam ve dua ile...
  • 4 Ay Önce

Keskinli

DİLİNİZE GÖNLÜNÜZE SAĞLIK... Allah, körlüğe yatan içi bozuk, güçlü Türkiye düşmanlarına, kafası kiralık MEDDE perstlere FIRSAT VERMESİN...

Yavuz

Allahım İlminizi Hilmini zi artırsin. .Türk ve Müslüman gibi yaşamayı daim etsin .VATAN AŞKI MAYADANDIR. .SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ. ((ALİNTİDİR. .Muzaffer e selam olsun))))))selamlar sevgiler

Nuran Devers

Sol zihniyet (CHP zihniyeti) bu ülkede seçimlerle asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildigi icin bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları iç güdüsel olarak desteklemiş, alkışlamış ve kışkırtmıştır.. Hatta Turkiye'nin başbakan ve bakanlarının katledildiği 27 Mayıs kanlı darbesini bile "Anayasa ve Özgürlük Bayrami olarak kutlamıştır.. Sol zihniyete yeter ki darbe olsun da ne olursa olsun; kim yaparsa yapsın hatta dünyanım neresinde olursa olsun hep desteklemiştir..
  • 4 Ay Önce

Aşağıdaki Ajan Provokatör "Ahlaksız" Trole Dikkat

Meşhur ajan provokatör binbir surat PKK, TIKKO,Yahudi çomari Islam düşmanı dinsiz Nusayri yobaz kriptonun ahlaksızca yaptığı provokasyonlara dikkat

gavur fransız yobaz laiklerine özenen solcular !

fransız kralının solunda oturanlara SOLCU, sağında oturanlara SAĞCI demişler zamanında..böyle girmiş siyasete.....fransız gavurundan ne varsa kopyaladılar..yinede geri kalıyoruz ! solcu geçinenlere bakın, İslamdan haberleri yok..belediyelerine bakın batak içinde..ama seçmen görmüyor çünkü nankörlük bedava..

Nuran hanım'ın adıyla yazan utanmaz ahlaksız

Bari soy ismini düzgün yazaydın. Nuran hanım harf hatası yapmayacak kadar Türkçe'yi düzgün kullanır. Senin gibi dağdan inme değildir.

Kemalist Nefer

Müthiş bir yorum..Tebrikler..

Sol

Türkiyeyi sol yönetmesi lazım.sağdan bir şey göremedik.

Haci abi

Kim satın alacak acaba?
  • 4 Ay Önce

Hepsi oradaymış....

Geçenlerde internette bir fotoğraf gördüm, Bank Asya'nın açılış fotoğrafı. Fotoğrafta kimler yok, kimler?
  • 4 Ay Önce

BU DEFA YELEKLU'YA MASLAHIYLA 

ALKISLAYANALARIN DARBEYI KEMALISTLER YAPTIGINI ZANNETTIKLERINI  BILIYORSUN AMA 

Uyanık ortaklar

Bilemediler. Adam zannedip saf saf onlarla poz verdiler. Şimdiki ortakları uyanık. Samanaltından su yürütüyorlar. Seçimlerde beraberce büyük iş çıkardılar.

Yeleklu'ye

FETÖ'cu medyanın önünde aglasiyorsynuz ya olum:))) FETÖ'den kacak ve ihracata göreve iade jujdesi verenler CHP'lu siyasiler d3gil miydi.. 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy'de, Şişli'de, Karşıyakada, Çankayada, Ümitköy'de, Eryaman'da..vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve tankları alkışlayanlar ilerici, laik, Kemalist olduklarini iddia eden CHP'liler değil miydi (Bununla ilgili interbetc ortaminda onlarca video var)

Yelekli

Chp den başka herkes oradaydı!

CHP'li Terzi

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Yeğenler , dayiogullari, bacanaklar, enişteler, görümceler, halaogullari..Müteahit devrimci Ekrem Başkan ; ilerici, laik, Kemalist CHP yandaşı halkçi emekci medya mensuplarını belediyenin (kamunun) parası ile Roma'da 5 yıldızlı otellerde üç dört gün misafir edip ağırladı.. Her şey çok güzel olacak...Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler. x x
  • 4 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. x x x x x
  • 4 Ay Önce

Ezikler

Ne yapsınlar halkin ekşisi TEVECCUH etmiyor..onlarda darbeler den muhtiralardan VESAYETTEN abd den ing den gladyo çetelere pkk katilleri nde n FETO terörist ten besleniyorlar..

Mühend¡s

Kontrollü darbe diyenlere oy verenlere soru sorup samimiyetle cevap bekliyorsunuz ? Ne günlere kaldık...
  • 4 Ay Önce

Mustafa

Çare kesin olarak idammmmmmm
  • 4 Ay Önce

Uğur

Ali Bey, ayrıca Charlie Hebdo'nun peygamberimiz (s.a.v.) ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti devleti ve onun Müslüman ahalisi aleyhindeki terörizm ve askerî işgal kışkırtıcısı karikatürlerini Anayasa Mahkemesi isimli yasadışı oluşum serbest bırakarak Türkiye'nin Müslüman ahalisine ve bizzat Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı savaş hâli başlatmıştır. Bu Charlie Hebdo ve AYM rezaletine bir tek gazeteniz ve bir-iki basın organı dikkat çekti, ama sizler de hemen susuverdiniz. Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bu İslamofobik terörizm ve işgal hareketini başlatan AYM'ye ses çıkarmayan bütün siyasi parti başkanları ve yetkililer suçludurlar, buna öncelikle CHP dahildir, ama onun ardından İslamofobik CHP terör rejimi ve paralel devlet yapılanmasına itaat eden Ak Parti ve hükumet liderliği de dâhildir. Bu sadece bir İslamofobik nefret suçu olmakla kalmayıp Müslümanlara karşı katliamlar için ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bir İslamofobik harp için kışkırtma idiğinden, AYM örgütü üyeleri başta olmak üzere bütün ilgili hükumet ve bürokrasi ve siyaset liderleri (toplamda binlerce kişi) bu terör rejimindeki başat rollerinden dolayı askerî ceza kanununa göre toplu şekilde idam edilmelidirler ve edileceklerdir, edileceklerdir, edileceklerdir. Onların cesetlerinin Müslüman mezarlığında bulunması da Müslümanlara karşı keza İslamofob bir saldırı teşkil edeceğinden, ama Gayrimüslim mezarlıklarına gömülmeleri de mümkün olmadığından, cesetleri toplu ölüm cezalarının ardından bilinmeyen yerlerde kör kuyulara atılacaktır. Bu cezaların uygulanmasından önce ölmüş olanlarının ise kemikleri veya çürümekte olan cesetleri de keza hâlâ kirleterek İslamofobik hakaret ettikleri Müslüman mezarlıklarından alınarak bilinmeyen yerlerde kör kuyulara toplu hâlde yığılacaktır. AYM'nin Charlie Hebdo üzerinden İslamofobik korku rejimi ve İslamofob işgal suçu işlemesine karşı harekete geçmeyen veya eksik harekete geçen bütün basın organları da vatan görevini ihmal suçundan dolayı kapatılıp ağır cezalar alacaktır. O yüzden gazeteniz de dikkatli olmalı, mevcut İslamofobik Charlie Hebdo-AYM terör rejimine karşı başlatmakta idiğimiz bu yasal ihtar ve mücahede hareketine tam destek vermelidir.
  • 4 Ay Önce

YEMEZ

O DEDİĞİN OLASAYDI SENİN YORUMLARINI YAZILARINI BİLİM DERGİLERİNDE GÖRÜRDÜK AKİT YORUM SAYFASINDA DEĞİL KENDİNE POZ VERME KİMSE YEMEZ

Sen bizi güldürdün Rabbim de seni güldürsün Ugur

Ugur üstün bir akademisyen olarak yazılarını bizim gibi diger üstün akademisyenlerin yaptıgı gibi Akit'te paylaşıyor. Masallah hepimize...

Coskunakademi

Bir insan kendini çok fazla ovuyorsa kesin bir ezikliği olduğu içindir utanmadan diyor ki Afganistan'da insanlar mutlu yapılan araştırmada dünyanın en mutsuz ülkesi Afganistan cikiyor

AHMAK

uğursuz YAZDIKLARINDA NE MENEM BİR BEYŞNSİZ OLDUĞUN ZATEN BELLİ OLUYOR BOŞUNA ÖVÜNME KENDİNİ ÖVME MAL ORTADA HERKES MALLIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR AHLAKSIZ AHMAK SEFİL SANA ACIYORUM

Okul

Ya sen git tedavi ol. Senin psikolojin bozuk. Saçma sapan yorumlar yapıyorsun.

Göktuğ

Uğur bey; Bu Fetö artıklarının en iyi yaptığı şey dedi kodu, itibar suikasti, yalan probandadır. Bence bunların içinde masum yok hepsi mürted ve mürtede uygulanması gereken hükümler uygulanmalı biz Allah'tan daha adil değiliz. Devlet eninde sonunda ya bunların eliyle yıkılacak, yada mürtede uygulanması gereken hükümleri uygulamak zorunda kalacaktır. Aynı Kuyucu Murat Paşa gibi

Uğur

Net, ben acemî değil, üstün akademisyenim. 65 yaşındaki en büyük profesörlerin bile seviyesi benim 40 yaşıma kadar yazdığım tezin ve makalelerin seviyesine yaklaşamıyor bile. Hele gündelik hayattaki izah kabiliyetim çağlar boyudur görülmedi. Övünmüyorum, dışarıdan bir gözlemci gibi tespit ediyorum.

Net

Yürü be acemi akademisyen kim tutar seni

coskunakademi

UGUR MERAK ETME SENİ O ÇOK MUTLULAR DEDİĞİN ÜLKEYE AFGANİSTANA YOLLAYACAGIZ

Muh

Ultra milliyetçi Eşit Dervişoğlu yine ipin ucunu kaçırmış kendini Lider zannetmeye başlamış Tayyipizm falan demeye başlamış ulan sen önce yalvararak geldiğin makama layık olmaya çalış cin olmadan adam çarpmaya kalkışma pis herif sn Devlet Bahçeli gibi bir lider ortada ilken sen kim oluyorsunda ahkam kesiyorsun aklın varsa hemen o fikirsiz partini kapatıp MHP ye iltihak et yoksa ilk seçimde gideceğin yer Mr Davutoğlunun yanıdır
  • 4 Ay Önce

Nerde o eski gözü kara, aydın, Atatürkçü ulkücüler

Ülkücülük milliyetçilik çapulculara torbacılara kalmış

coskunakademi

O YUZDEN ZATEN SİNAN ATEŞİ OLDURTUYORLAR

Aklı olan hiç Kimse kirli bir yapıya katılmaz

MHP nin başı adalet ile dertte, kaçmaya çalışıyor,

Uğur

Ama öyle zannediyorum ki CHP ile olan "yumuşamaa" yani aslında CHP karşıtı Erdoğan oyvereni sade ahaliye karşı devlet terörizmini sertleştirme süreci dolayısıyla yine de FETÖ-sever bir CHP'li veya gizli-CHP'li zengine satılacaktır, şunun için ki 2028 veya sonrasında Erdoğan gittiğinde FETÖ'ye geri nakli daha kolay olsun. Mevcut hükumet 2022 yılında düşmanla anlaşmasından beri CHP'li İslamofob terör rejiminin bir aygıtından ibaret kalmıştır. Daha önce de zaten neredeyse öyleydi, ama artık tamamen öyle oldu. CHP'nin de ona itaat eden bütün diğer siyasi partilerin de artık âcilen kapatılmaları ve Türkiye'de düzgün gerçek demokrasinin sıfırdan inşası gereklidir. Türkiye'de siyaset artık tamamen bir trajik ruh hastası zırdeliliğe dönüşmüştür. Zırdelilerin âcilen bertarafı gereklidir.
  • 4 Ay Önce

AĞLA

uğursuz SEN SÜMÜKLÜNÜN ARTIĞINI BİR LOKMADA MİDEYE ÇOK İNDİRMİŞSİN BU YÜZDENDE BEYNİN YOK OLMUŞ HERKESE ÜRÜYORSUN SEN GİT AYŞE ANAMAN NE ÇEKTİ DİYE AĞLA KARİKATÜRE LAF ETME

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ..............................................................................SAYIN YAZAR KİME NEYİ ANLATİYORSUN. ..ÇÜRÜK ZİHNİYET. .ŞEYTANLA DAHİ İŞBİRLİĞİ YAPAR. .YETERKİ ÇIKARI OLSUN ..OY ALSIN. ...ZATEN ABD VE VAHŞİ BATININ TÜRKİYE ŞUBESİ GİBİ ÇALIŞIYORLAR .ABD VE BATIDAN FONLANİYOR BESLENİYORLAR. ...BİZİM UZUNTUMUZ MÜSLÜMAN MUTEDEYİN GÖRÜNÜMLÜ DEVŞİRMELER. ...AKLİSELİM SAĞDUYU SAHİBİ HİÇ KİMSE BU CHPKK YÖNETİMİNDE POLİTİKASINA GUVENMEZ. .İZMİR İN YAYLALARI SÖYLERLER BAŞLARI ABD İNGİLTEREDE MAFYA İLE KİRLİ PARA PAZARLIĞI YAPAR. ..40 SENEDİR ASKER POLİS BEBEK KATİLLERLE İŞBİRLİĞİ YAPARLAR. .ALCAK KATIL GFETO TERÖRİST LERLE PAZARLIK YAPARLAR .
  • 4 Ay Önce

Yavuz

BENI..YILIN..MALI ÖDULU.NE LAYIK...GORENLERE.DE...SAGOLSUNLSRR...EDERIM..

Coskunakademi

Uğursuz soytarı haddini bileceksin herkese camur atmyacaksin had bildirirler sana

Mehmet

Kendini ne güzel tarif etmişsin. Aynaya mı ne baktın. Allah vermeyince olmuyor işte yavuz.

Uğur

Yavuz Bey, eski Yeşilçam filmlerindeki malum Coşkun o kötü işlerinden dolayı cezalandırılmayınca o işlerin akademisini kurmuş, size de bulaşıyor. Kendisi yazmayı bilmeyen bir CHP'li cahil idiğinden kendi bilgisizliğini size atmaya çalışıyor. Zavallıyı umursamayın.

coskunakademi

BİR DE YAZABİLSEN

şüayıp

Adaletin uygulanmadığı yerde kimse huzurlu yaşıyamaz
  • 4 Ay Önce

SOR

şu ayıp ADELETİ UYGULAMAK İFADE DAHİ VERMEMEKLEMİ OLUYOR SEYİTİNE BİR SOR

kimse adaletten memnun değil...

İSLAM ADALETİ olmayınca olacağı budur..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23