• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpek sorunu nasıl güvenlik sorunu haline geldi?

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Köylü.

Ne zaman problemleri önce den görüp tedbir almıyoruz.Ne yapalım;Reis tek başına her şeyi göremez.Devleti ayakta tutan Kurumlardır. Devlet kurumlar demektir.İyi çalışan bir Kurum var mı?Devletin acil tamire ihtiyacı var.Reisin yanın da hiç mi akıllı adam yok?Bu yeni Anayasa ile bir alakası yok.Davaları ve Hayalleri olan Adamlara ihtiyaç var.Bu şu demektir:Proĝram ve Plan....
  • 3 Ay Önce

Mak

Istanbulda hemde IBB binasinda iki ayakli basibos  kuduz olarak nasil Dünyayi dolasiyorsa dört ayagi olan avantajli olan köpeklerde istedigini yapar tabi.
  • 4 Ay Önce

Nahit sazoglu

Köpek maması Büyük bir sektörde faaliyet göstermektedir bunun. İçin. Ortalığı karistirmaktadirlar devlet acilen. Bu konya. El. Atmalıdır devlet politikası yapmaliyiz
  • 4 Ay Önce

Muzaffer Bayrak

Selamünaleyküm. Hukumet neden toplumun en önemli konularında boyle gec kaliyor anlasilir degil!
  • 4 Ay Önce

Oğuz Han

Geçmişte yaşasaydınız Eshaf-Kehf den Kıtmir'i de öldürürdünüz.
  • 4 Ay Önce

Abartmayın

Ben pek fazla başı boş köpek görmüyorum. Gördüklerim de çok efendi ve şirin.
  • 4 Ay Önce

Zaza

İki çözüm önerisi de ben arzedeyim... Birincisi, sokak köpeklerini ateşli bir şekilde savunan sanatçı geçinen şarkıcı, dansöz, mukallitlerin, cincon ve kokoşlarin bulunduğu semtlere yönlendirip orada beslenip yaşamalarını sağlamak. İkincisi on binlerce köpeği bir süre aç bırakıp, Suriye sınırından PKK kamplarına salmak.
  • 4 Ay Önce

Kopekçiler

Köpekçiler mama rantından dolayı bu işin çözümünü istemez. Hz.Muhammed(SAV); savaşa giderken askerin ,yavrusu ile bir yerde bekleyen köpeği ezmemesi için ordunun yolunu değiştiriyor,bu merhametinden dolayıdır. Çünkü bu hayvanın kimseye zararı yoktur ve bu korunmuştur. Fakat ,insanlara saldıran, hayvanlara saldıran ve kuduz olan köpekleri korumak akıl karı değildir.Kuduz olanları zaten öldürmek gereklidir,insanlara ve hayvanlara zarar verenleri de itlaf etmelidir ,bu dinde de vardır ve din alimleri de bu yönde görüş bildirdiler. Zararsız olanları da uyutmak ve kısırlaştırma yolu ile bu sorun çözülmelidir. Emekliler yüzünden seçim kaybeden hükümet,bu köpek saldırıları yüzünden halk nezdinde nefret kazanabilir ,bu da halkın teveccühüne mazhariyeti eksiltebilir. Bu sorunlar çözülene kadar,halk geçici tedbir alarak;köpeklerin çok olduğu yerlerde yanlarında sopa,icabında silah(kuduz köpek saldırılarına karşı kendilerini korumak için vurmak,kanunda ceza varsa bu uygulanmamalı), vb gibi şeyler taşımalıdırlar.BÜTÜN CANLILAR İNSANIN FAYDASI İÇİN YARATILMIŞTIR.İNSANLAR KÖPEĞE ESİR OLMAMALIDIR.İCABINDA ,İNSAN ÖLECEĞİNE ,KÖPEK ÖLMELİDİR.
  • 4 Ay Önce

Uzman

Güzel bir tespit aslında yurt içindeki pkk terör örgütünün faaliyetleri sonlanmışken şimdi de köpek terörüyle başımız dertte ve yazının sonunda şayet köpek terörünün önüne geçilmezse ilerde kurt domuz ya da fare istilasının baş gösterebileceği uyarısı yapılıyor!Bugünkü AKiT gazetemiz manşetten bu olayın vahametini manşete taşıdı,demek ki bu ülkede köpek teröründen önce chp terörünün bitmesi gerekiyormuş!Çünkü chp terörü köpek terörüne benzemez,köpek terörü insan sağlığını tehdit ediyor ama chp terörü hem insan sağlığını hem de vatanın bekasını tehdit ediyor!
  • 4 Ay Önce

Her şeyin bir dengesi Vardır

Bu denge insan eliyle bozulmuştur Denge bozulunca sorunlar büyürde büyür doğada her şey bir nizam içindedir hem köpekler hem kediler çok fazlalaştılar aşırılaştılar son 5 yıldır bu süre yeter onların üreyip başıboş çoğalmaları için eskiden sorun yoktu ne zamanki haddi aştı sorun oldu.Allah her daim ölçülü olun haddi aşmayın,haddi aşanlardan olmayın der!Maalesef had aşılmıştır güvenlik sorunu yani teröre dönüşmüştür katil cani köpekler maalesef korunulmaya çalışılmakta onların çoğalmasına izin verenler tarafından
  • 4 Ay Önce

Şeref

Hükümet herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdı,ancak şunu anlamadım Sayın yazar, ülkemiz hukukta,ekonomide veya eğitimde Afrika seviyesinde değilde sadece "köpek " konusundamı Afrika seviyesine geriledi..?
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23