• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Köpek itlafı”ndan, “112’ler kapatılıyor” yalanına!

103 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Metin

Sokak köpeklerini sahiplenen yoksa, kanunen ilçe belediye başkanları sahiplendireceksin. Köpeklerle ilgili ısırılma gibi bir sorun çıktığında, köpeğin sahibi olarak belediye başkanına yüksek para cezası vereceksin. Tekrarında cezayı katlayacaksın. Başkanlar o zaman köpeklerine sahip olurlar.
  • 4 Ay Önce

Ahmet Lütfi

Ali bey Ekrem efendi de topa gitmiş ama... Adalar'daki atlardan haber alan oldu mu?
  • 4 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu yalan haber yazanların ülkenin ilerlemesini durdurmak için yazdıklarını biliyoruz. Bu ünlü profesörün bir zamanlar Kültür Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yaptığını, herhangi bir faydalı iş üretmediğini çalışanlar biliyor. 
  • 4 Ay Önce

ata

efendim kayan iktidarsa kaydıran kim??? kaydırmasınlar... sözcünün kağıttan beyni ile mi kaydırıyorlar... öyle ise, çok çok iyi durumdayız o zaman...
  • 4 Ay Önce

Ali bey

112 meselesini biz hiç duymadik. 
  • 4 Ay Önce

Çok şükur

Bugün de kafamızdan senaryolar yazdık, gazı verdik.
  • 4 Ay Önce

GERÇEK AVCISI

BÜTÜN BU İŞLERİN BAŞI SORUMLUSU CEHAPE DİR.CEHAPE OLMASAYDI TÜRKİYE ÇAĞ ATLAR DÜNYA BİZİ KISKANIR DURURDU.KAPATALIM BU CEHAPE Yİ ....
  • 4 Ay Önce

DAVUT

Sözcü denen paçavra çıktığı günden beri her gün manşetten yalan söylüyor, her gün manşetten Erdoğan'na ve ona oy verenlere hakaret ediyor.Bir namuslu avukat, milletvekili vb dava açmıyor. Yalanın cezası olmadığı için de, 30 yaşın altındaki güruh 29 Mayıs da İstanbul'u fethedenin İmamınşeyi olduğuna inanıyor.
  • 4 Ay Önce

Can

Köpek seven sahiplensin, alsın evinde sevsin, beslesin...Sözüm ona bazı hayvanseverler kendi evlerinin önlerine değil de gidip özelikle başkalarının evlerinin ve binalarınım önlerine, parklara ve de olur olmaz yerlere kedi ve köpek mamaları, yemek artıkları döküyorlar.. Ankaradaki, Istanbul'daki veya herhangi bir şehirde belediye parklarında kopekler tarafindan saldırıya uğramayan var mi..? Aksam veya gece bu parklardan gecmeye cesareti olan var mi..
  • 4 Ay Önce

KAHIR COGUNLUK TURK VATANDASI BUNLAR !!! SIZ KAHIR AZINLIKSINIZ !!!

Google, vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine Atatürk ile ilgili "Eski Cumhurbaşkanı" ifadesini kaldırdı. Arama motoruna 'Mustafa Kemal Atatürk' yazıldığında artık "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu" ibaresiyle karşılaşılıyor.
  • 4 Ay Önce

Kenan Yakut

Aynen katılıyorum abi millet aç can derdinde dünyada bizimkiler uçakta neden ekonomik koltukta oturuyorlar onun derdinde böyle federasyon olursa suç oyuncuların değil federasyonun
  • 4 Ay Önce

Geri Adım

Erdoğandan bunu beklemiyordum. Maalesef az önce tvden açıklama yaptı ve "barınaklardaki köpekler kısırlaştırilacak. Sonraki adım yok" dedi Dışarıda, sokaktaki köpeklerin sayısi barınaklardaki köpeklerle kıyaslanmayacak kadar çok. Onlardan nasıl kurtulacağız? Asıl sorun onlar. Barınaktakilerin bize bir zararı yok. Yok mu bizi bu köpek belasından kurtaracak bir yetkili? Reis mutlaka halleder diyordum. Ama o da karşısındaki şirret ve belalı hayvansever terörüne karşı koyamadı. Barınaktakileri kısırlaştırma zaten gerek yok. Dizilerle erkekleri ayrı kafelere koyarsın mesele çözülür. Ama bizi sokak köpeklerinden kurtaracak bir öndere ihtiyacımız var.
  • 4 Ay Önce

VETERINER AKADEMISYENI

NAPTILAR SANA KOPEKLER, BIR YAKININA FILAN MI SALDIRDILAR??? 15 GUNDE BIR KOPEK HABERI OKUYUP GAZA GELIP SORUN VAR DIYORSUNUZ !!! GUNDE 15 KISI INSANLAR TARAFINDAN OLDURULUYOR, GUNDE 30 KADIN TECAVUZE UGRUYOR, KOPEKLERIN VERDIGI ZARARIN 1000 KATI, KATILLERI VE TECAVUZCULERI DE MI UYUTALIM??? 

Mehmet Hatipoğlu

Sadece savunma ile hiç bir köpeğin(2 ayaklı 4 ayaklı) saldırısından kurtulamayız. Saldırana saldırı şart.
  • 4 Ay Önce

Mehmet Hatipoğlu

Seni isiririm bak kuduz olursun sonra !!!

Saldir abi

Sen de onu ısır.

Çetin

Bu iktidar yalancıyı cesasız, iftirayı kabulenir, bunlara aynı anda tekzip yaptırmaz ise gürültüye pabuç bırakırsa milletde kendisini bırakır.
  • 4 Ay Önce

Orhan İnan

Tamam. Yalan söyleyen çok. Bunu anladık da asıl mesele bu yalanlara inanmaya iştah duyan aklı evvellerde. Buna çok üzülüyorum. Bir toplum yalan sever olmamalı..
  • 4 Ay Önce

Zinde güçleri kendi çıkarına kullananlar belli olur

Neyin sorgusunu yapacaksınız ...onlar sorguda kıvıra kıvıra belleri darbeli matkap olur...sorgu onlar için o an te'sir eder... korku te'siri gidince kaldıkları yerden devam ederler...hem de hiç birşey yaşamamış gibi...yalan habere iftira ya ceza...kapatma cezası... gazeteyi siteyi kapatma karartma cezası olabilir ...ona da sansür diyeceklerdir bu kez ..." Siyasi iktidar, bunları toptan sorgulamaya alsa, belki de 27 Mayıs darbesine benzer bir darbe için, zinde güçleri “görev”e(!) davet edecekler ve darbenin gerekçesi olarak da, basına yönelik soruşturmaları gösterecekler.."...onların zinde gücü de mi var? ...bugüne kadar zinde güçlere onlar mı emir veriyor du acebâ?
  • 4 Ay Önce

İstedikleri de bu zaten...panik, toplumsal kargaşa

Binlerce insan, “112’ler kapatılıyor” diye okudu.. “Zenginler özel hastanelere gider. Olan bize olur.. 112’ler kapanıyorsa, bizim başımıza bir kaza geldiğinde, biz ne yapacağız, nereye gideceğiz” diye, insanlar karamsarlığa düşmez mi?
  • 4 Ay Önce

Adamlarda kontrol mekanizması bozukluğu var...

Bir siyasi iktidar, bu kadar alçakça uydurulan yalanları dahi hemen ertesi günü düzelttiremiyorsa.. bu alçaklığı yapanlar: "önünde eğilebilecek kadarr sert , saygı duyabileceği kadar büyük ve sözünü dinleyebileceği kadar güçlü otorite istiyor " demektir... otoriteyi takmayan adamı... mangal şişine takacak adamlar istiyorlar ondan böyle davranıyorlar... CHP'li iktidarın halka uyguladıkları tekniği istiyorlar... Yalanı yazan gazeteye, doğrusunu yazdıramıyorsa. : otoritenin otorite olduğunu gösterecek uygulama görmek istiyorlar demektir... kısacası adamlar otoriteyi takmıyor da otorite kendini taktıracak...herkese anladığı dilden konuşacak ...kendi kendini kontrol etme mekanizması zayıf insanların kurallara uymasını sağlamak zordur...inek Şaban'ın şener şen... İlyas Salman bu tipleri anlatır filimlerinde...aslında tam da filimde oynayanlar ile o filme konu olanlar aynı yolun yolcuları dır...
  • 4 Ay Önce

Ismail Ercikti

Aliİhsanbey. Iktidar 22ikisenedir iktidar yalanyalişyazan söyleyenlere biryasa getiremediyse boşúna ben iktidarim demesin yalan haper yapiyorlardiye aylamasinlar
  • 4 Ay Önce

AVCI

YALAN YANLIŞ YAZANLAR KİMLER ACABA......

Can

uyutmanin anlami ne haci ki narkoza mi yatiracaklar sirf aylarca yoksa afyonlanacaklar mi. Eko ile ne güzel bagladin yine aferin.
  • 4 Ay Önce

ALO DIYANET

ISRAIL'IN YAKLASIK % 18'i MUSLUMAN ve ISRAIL ORDUSUNDA 1800 CIVARI MUSLUMAN SUBAY-ASTSUBAY ve UZMAN ERBAS VAR !!! BUNLAR FILISTINLE SAVASTA OLURSE SEHIT OLUYORLAR MI ACABA ???
  • 4 Ay Önce

DİYANET

İşgalci vahşi Yahudiler; Turk topraklarının bir kısmını kendilerine "Vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk vatani üzerinde hak iddia etmektedir..

Feridun

Yazar böyle yaziyorsunda itlaf olmayacaksa ne olacak tavuk inek bir hastalik yada tehlike olunca itlaf edilmiyormu .onca insan tehtit altında bir avuç kişi hayır diyorsa halkın yüzde doksanı magdurmu olsun .
  • 4 Ay Önce

Kemalistler nasıl suç bastırmaya çalışıyor

Yıllarca bu pislik düzeni uyutarak, futbolla, spor adı altında uyutarak, artıeğlencelerle, festivallerle, güçleri yetince despotlukla, algılarla, yalanlarla yapmadılar mı? Okullarda saçma sapan ingilizin yazdığı tarihi okutmadılar mı ve hâlâ milleti aptal yerine koyarak okutmuyorlar mı bir de o prof doçent vs. dedikleri. Kemalist düzenin profları işte düzgün olsalar yalanları okuturlar mı?
  • 4 Ay Önce

Asagidaki yorumu okudun mu binbirsuratli hamas trolu ???

Bunu okuduktan sonra yine ayni yalan, dolan ve iftiralari yazmaya devam edecekmisin zurafa sokak yetmesi insan musveddesi ???

Ferit

Afganistanda filistinde yemende arabistan suriye arakan Somali libyaya gidebikirsin orada arap tarihi ogretiliyor kemalizmde yok cogunda seriat var

Asım'ın nesli

Yerden goge haklisin ummetten mucahid kardesim !!! Bu yorumu yazan ellerine kollarina rabbim daha cok guc verir insallah !!! Ama gel de bunu Mustafa Keser'in askeriyim diyen etekli kiravatli Kandil devrimcilerine anlat !!! Bize OGRETILEN ve KEMALISTLERIN YAZDIGI TARIH A.dan Z'ye YALANMIS. Rahmetli Kadir Üstadim yayinlayacakti ama omru vefa etmedi. Bana anlattiklarina gore bildigimiz her sey TAMAMIYLA TERSMIS !!! Hatta 1997'de vizyona giren Yüz Yüze filmi bizim 1919-1924 arasindaki tarihimizden ilham alinarak yazilmis. Cunku bilerek uzun sureli bir Almanya seyhatine cikmislar ve orda Padisahimizla Mustafa Kemal yuz ameliyati gecirerek yer degistirmisler. Yani malum Selanikli Sebatay, Yunanla bogusan Ulu Padisahimiz Vahdettin hakkinda KUVVACI filan degil, dumduz TERORIST'dir diyerek IDAM FETVASI cikartmis !!! Yetmemis, ingiliz silah ve techiczatiyla KUVVAY-I INZIBATIYE isimli bir ordu kuran Sebatay Padisahimizin komutasindaki KUVVACILARA kallesce arkadan saldirmis !!! Bitmemis, Padisahimiz boynunda idam fermani Yunanla bogusurken Sebatay da bos durmamis ve muhtesem bir dugunle kendinden 45 yas kucuk 19 yasinda bir kizi (Nimet) 5. esi olarak Yıldız Sarayı'na almis !!! Ama Yüce Rabbime çok şükür ki azili azgin azinlik isbirlikci yobazlar haric TURK Milletinin %90'i arkasinda oldugu icin Sebatay Padisahimizla bas edememis ve sonucta Ingiliz gemisine binip kacan Vahdettin degil onun kiligina burunen Sebataymis !!! Bunlarin hepsi inkari imkansiz sekilde tarih ve resimleriyle internette duruyor !!! Simdi soruyorum Senin atalarin su asagidakilerden hangisi diye yorum yazan Layikici Kemaliste, kim hain, kim vatansevermis ???

Vah vah, tüh tüh

Ehh be, seni nasıl uyutamadık biz, büyük şaşkınlık içindeyim. Biz ortalama iman gücünü baz alarak yaptık heralde, senin çelik gibi iman gücün maşallah bizi yendi.

Sabo

Sen işini severek gerçekleri bilerek yapan kara hasan devamlı bunların damarına basıyorsun devamet kardeşim
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Haklısın sabo

Tarık Tufan Alkış

Ali ihsan!...Ben bugün Akit tv de sabah haberlerinde izledim, aynen şöyle diyordu; "köpekler barınaklara toplanacak, bir ay içinde sahiplenilmesi için süre verilecek, bir ay sonunda sahiplenilmeyenlere ötenazi yapılacak" 
  • 4 Ay Önce

Ayla akan

Gvr çoğaldı insanlar now seyrediyor doğrusunu söylüyor diyolar bu benim görüşüm çevremdeki insanlar boyle anlatamıyorsun gözleri kör olmuş tayyip düşmanlığından neleri eksik derseniz imanları
  • 4 Ay Önce

mehmet

SENDE İMAN ÇOK GALİBA BİRAZ VERDE SAYENDE İNSANLAR İMAN SAHİBİ OLUR.SENDE CENNETLİK OLURSUN.İMANLILAR ÇOĞALIR SAYENDE....

Mehmet

Sende göz varmıydı

Harun

Bizimkiler hep yalakalık yapıyorlarda ondan.

hamit

Kadını,çocuğa,sanata,bilime,doğaya,yeşile (doların yeşili hariç),hayvana düşmanız.Emhamdülillah müslümanız.
  • 4 Ay Önce

hamit

Sanat, bilim milim hikaye...Yanı biz kriptolar, dinsizler, laikçiler için bir dolgu malzemesidir ..Gercek olan şu ki: Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır...Ben de bazen böyle krize giriyorum..

LAİK KESİM

KÖPEKLER GENELDE YEMEK VERİLMEYEN BÖLGELERDE HIRÇINLAŞIRLAR YEMEK VERİLEN BÖLGELERDE BUNUN DIŞINDA BİR ÇOK YERDE SESSİZ SAKİN İNSANLARLA DOSTLAR NEDENİ ..?ORDA  SEVER ÇOKDA ONDAN KÖPEKLERE YİYECEK VERİRSENİZ SİZİ BİR KEZ KOKLAR VE DUYUSUNU ALDINMI SİZİ ÖMRÜ BOYUNCA UYUTMAZLAR VE ÇOK SAĞDIKDIRLAR CANLARINI ORTAY KOYARLAR SİZİN İÇİN VE KULAKLARI YEŞİL ETİKETLİ BÜTÜN GEZER VE YATARLAR İNSANLARA HİÇ BİR ŞEY YAPMAZLAR..HAVLAMA SORUNLARI VAR EVET...PEKİ NE YAPALIM BU SORUN NEDENİ İLE BU HAYVANLARI? UYUTULAMMI ,ZEHİRLEYELİMMİ? BİRİ SİZİN YEMENİZE ZEHİR KOYSA ÖLDÜRSE SİZİ İYİMİ?KÖPEK GELİP İNSAN ZEHİRLEYEMEZ ,ZEHİR YAPAMAZ BİLMEZ ,DİREK GELİR HAVLAR ODA KORUMA İÇ GÜDÜSÜ NEDENİ İLE YAPAR KASITLI DEĞİL.. YA İNSAN ZEHRİ BİLİR,YAPMAYI BİLİR BİRDE HAYVANA VERİRİ ARADAKİ FARK SİZCE? HANGİSİ VİCDANLI?
  • 4 Ay Önce

BIR DOST

VICDAN MI, NE DEMEK ??? BIZ KAHIR AZINLIK RADIKAL ISLAMCILAR O KELIMEYI MUAVIYE'DEN SONRA LUGATIMIZDAN CIKARDIK !!!

Yorum

Gardaş sen ne içiyon?

Ahmet

7-8 yıldır, 50 000 civarı insanın yaşadığı bir bölgedeki, AVM önünde 20-25 civarı köpek var, mama kapları şu kapları tertemiz ve temiz su ve mama eksik olmuyor, insanlar gönüllü ilgileniyorlar, hayvanları sevenler oynayanlar, hepsi var, çok nadir kendi aralarında hırlaşıyorlar o kadar. İnsana çocuğa herhangi bir saldırı yaşamadık. Karınlarını doyurup gölgede yatıyorlar. Hastalanan yaşlılıktan ölen hayvanların yerine yenileri geliyor. Belki bu yaşam o hayvanların doğasına pek uygun değil ancak elimizden gelen bu can almak insana yakışmaz.

SELAMİ

Laik kesimin uydurulması nerden çıktı uyutulma vs ya Muhafakazlar uyutulsun demişsonra zehirleyelim demiş toplatılsın toplu kaldırılsın köpekler uyutuşsun demiş yalaann biz Hayvan severiz kardeşim.. Laik kesimin yalanları bunlar
  • 4 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

2002 DE 2.2 .MILYON OLAN MEMUR SAYISI 2024 DE 6 MILYONA YAKLASTI EMEKLI SAYISI EYT ILE 16 MILYON OLDU. BUTCE DENGESI BOZULDU. KAMUDA MEMUR FAZLALIGI VAR
  • 4 Ay Önce

ayni anda 10 metro

kilometrelerce ilan reklam yayınlayıp bes yılın sonunda 5 km metroyu zor yapabilene her şey çok güzel oldu diye nakarata inanan ıstanbulluyu salla gitsin.
  • 4 Ay Önce

s.aydın

Allah sizden razı olsun tam düşüncemi ifade ettiniz her konuda yalanlar için hükümet zerre ses çıkarmıyor böyle olunca vatan hainleri yeni koz kazanıyor asıl sorun bu çok haklısınız selametle
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Sen ne içtin

İMAMOĞLU SIKIŞINCA HANGİ CÜMLEYİ KURAR!!!!

Her zaman aynı cümleyi kurar MUHATAP OLMAYACAĞIM!!!Gerek İBB meclisinde gerel Meral Akşenere gerek Kılıçdaroğluna kim olursa olsun sıkışınça anahtar cümlesi Muhatap Olmayacağım! der ve sıyrılır Tüccar siyatsetçinin şu cümleleri zaten sürekli kabak tadı veriyor Mağdurum,Engelleniyorum gibi saçamlalıklarını herkesin beynine kazıdı birde şu cümleyi sürekli kullanıyor kendine kilit anahtar yapmış MUHATAP OLMAYACAĞIM bu kadar basit başka cevap yok!Mahkemede suçlu konuşmayacağım der ya işte onun gibi,kendisinden açıklama beklenir ama vizyonu kültürü aşağı derece hiç olmadığı için savunma yapamadığı için doyurucu bilgisi olmadığı için MUHATAP OLMAYACAĞIM bu laçka cümleden bıktık aptala oynamaya devam ediyor
  • 4 Ay Önce

Paşa'ya

Paşalar,ın paşası imamoğlunun oylarının nasıl arttığını sağır sultan duydu sen duymadın mı? Kiralık oylar onlar kiralık Ekremin değil yani şimdi anladınmı?

Paşa

İmamoğlu çalışıyor ki ikinci hatta üçüncü kez seçiliyor ve dahası oyunu katlayarak seçiliyor, hani reis için her zaman diyorsun ya milli irade seçti kardeşim hah işte İmamoğlunu da milli irade seçti kabul edeceksin güzel kardeşim.

mehmet cevap

Biz sormuyoruz her sorana aynı cevabı veriyor her sorana yanlız mehmet sen psikolojik hastasın bir an önce tedavi ol çok itici olduğunun farkındamısın önce İnsan olmaya çalışsan hiç öz eleştirin olmazmı nasıl bir mahluksun?

mehmet

valla adama helal olsun hertürlü hakareti yap gazetende kanalında sonra hiçbirsey olmamış gibi soru sor boyle sizi adam yerine koymaz işte

GİBİ

kurar DARBE MİLAT YAPMAMIŞ SEİTİN GİBİ

27 MAYIS VE SEN

Sen o zaman kaç yaşındaydın muhterem... 
  • 4 Ay Önce

levent Dursun

uyutma meselesini yanlış anlayan Devlet Bahceliye gülüyorduk ama. .
  • 4 Ay Önce

normal fikirler bekliyorsunuz biliyorum

yorumum da itlafa karşı olduğumu iyi belirtmemişim. öyleyse tekrar demeliyim itlaf olmaz peki kuduz ya da dehşet derecesi o durumda olan itlaf olur mu o noktada söz söylemekte zorlanıyorum o zaman caiz olur zannediyorum diyeyim yinede
  • 4 Ay Önce

Nuran Devres

Haytap başkanı çıkıyor ve itlafi kabul etmiyoruz diyor. Ama başka çözüm yok ki. Akparti sözcüsü de uyutacağız diye defalarca açıklama yaptı. Ali bey denk gelmemiş anlaşılan. Evet, uyutacaklar ve bunu söylüyorlar. İftira eden yok. Zaten başka çözüm de yok. Milyonlarca sokak köpeğini kısırlaştırmak mümkün değil. Destici açıkladı. Son 5 yılda kısırlaştırılan toplam köpek sayısı 550 bin. Ama sokaklarda 5,5 milyon köpek var. Kesinlikle uyutulacaklar ve tek yapılabilecek şey bu. İnsanlara saldırıyorlar. Parçalıyorlar. Yemin ederim köpek sahipleri insanların böyle korkmasından zevk alıyor. Bitsin artık şu köpekseverlik hastalığı. Yeter bu hayvan aşıklarından çektiğimiz.
  • 4 Ay Önce

YOK

Nuran Devres CAN ALMAKTAN ZEVK ALAN BİZ SEVMEYE KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ CANLARI CANİ BAK İKİ AYAKLI CANİ HERGÜN BİR KADIN KATLEDİYOR ONLARA TEK LAFIN YOK CARİYE ONLARI KATLET DEPREMDE CAN KURTARAN SRVGİ DOLU SEVGİ İSTEYEN MASUM AĞIZSIZ DİLSİZ KÖPEKLERİ DEĞİL

Mehmet

Nuran teyze tamamen hem fikiriz, bütün dünya bu işi uyutarak çözüyor, tek çözüm..

ŞEREFLİ TS

Ali abi senin gazetende Afganistanla vizeler kaldırıldı yazıyor,hemen bir sonraki haberde Afganlı yetkili diyorki Afganistandan kaçanlar mafyatik ve uyuşturucu bağımlısı gruplar,Ali abi kurban olayım habu sorunla ilgilide bi yazı yaz da.İnan Trabzondan yazıyorum bizden fazla yabancı uyruklu insan var haburda Allah aşkına yavv
  • 4 Ay Önce

Izmit 41

Hayat iman ve cihattir elhamdülillah...
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Hayat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yoldur

Hasan Tahsin

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. x x x x
  • 4 Ay Önce

Nuran Devers

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Yeğenler , dayiogullari, bacanaklar, enişteler, görümceler, halaogullari..Müteahit devrimci Ekrem Başkan ; ilerici, laik, Kemalist CHP yandaşı halkcu, emekci medta mensuplarını belediyenin( kamunun) parası ile Roma'da 5 yıldızlı otellerde üç dört gün misafir edip ağırladı.. Her şey çok güzel olacak...Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler. x
  • 4 Ay Önce

NEYDİ

nursuz  DANIŞMAN YAPTIĞI KIZI AİLEDEN DEĞLMİYDİ NEYDİ

Paşa

Sanki yıllardır ak parti belediyeciliğinde böyle şeyler olmadı da,hem parti devreye girdi bu yanlıştan herkesi döndürdü, sen döndürmeyenlere bi baksana,akraba meselesi seni bu kadar rahatsız ediyorsa bakan yapıldı bu memlekette damatlar keşke o zaman da tepki vereydiniz...

Evlerin önündeki mamalardan tiksindik

kediler de aynı şekilde köpeklerde bıktık usandık eskiden böyle tiksindirici görüntüler yoktu kedi evleri her yerde onların kaplarda leş gibi mamaları bu nasıl bir kirlilik böyle bu görüntü kirliliğinden bıktık usandık artık eskiden daha iyiydi yaşam ne oldu bu hale geldik! Nedir aşırılık çılgınlık kasaba gidiyorum kediler markete gidiyorum kediler cirit atıyor köpeklerde aşırı kedilerde aşırı eskiden hiç görmediğimiz iğrenç manzaralar olutu yolda yürüyemiyoruz parklara gidemiyoruz kasap manav market her yer kedi köpek dolu anlamdım gitti enflasyonu çığ gibi
  • 4 Ay Önce

...

Yaz mevsiminde koku oluyor, sinekler bir taraftan yakında Hindistan sokakları gibi olacak, modernleşiyoruz diyorlar..

Seda

Sen mahallenden dışarı çıkmadığın için bilmezsiz. Kedilerin olmaması demek şehri farelerin basması demek. New york, londra, paris gibi metropollerde sokaklarda kedi olmadığı için fareden geçilmez

abdullah

neden Taylan gibi ülkelere köpeklerin ihracatı veya hayvanat bahçelerimizdeki aslan kaplan vs lere yem olarak verilmesi kimsenin aklına gelmiyor anlamıyorum...
  • 4 Ay Önce

normal fikirler bekliyorsunuz biliyorum fakat..

aklıma gelen şey önce kendime de tuhaf geldi fakat konu gerçekten öyle dehşet bir konu ki konunun ağırlığı normal kalabilmeyi bile zorluyor. evet mesele çözülmezse yine duymayacakmiyiz köpek  saldırısı sonucu altmış dikiş atılan küçük kız hayata tutunamadı Tunahan yaşam mücadelesi veriyor..mert yoğun bakımda asya gözyaşlarıyla toprağa verildi..itlaf olmaz.. barınakta verilen yiyeceği güçlü olanın kapacagini tahmin edebiliriz biraz da arkadaşım yesin der mi hayır demez yani bildiğimiz kadarıyla köpeklerde sınır çizme burası benim diyerek güç gösterisi var. öyleyse barınağa alınanların parçalayıcı dişleri alinamazmi ya da küçültülemez mi bir günde yüzlercesine hatta belki binlercesine bu işlemi yapmak çok zor mudur.
  • 4 Ay Önce

MUSTAFA KEMAL'IN NEFER'İ

. İşgalci vahşi Yahudiler; Turk topraklarının bir kısmını kendilerine "Vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk vatani üzerinde hak iddia etmektedir..Şeref ve haysiyet sahibi hiçbir Türk bu durumu anlayışla karşılayıp hala işgalci vahşi Yahudilerin comarlugini yapmaya devam etmez..Islam, Musluman ve insanlik dusmanu PKK, TIKKO, Yahudi comari dinsiz Sebbihalar hariç.. x x
  • 4 Ay Önce

Erhan

Nasıl olsa bu insanları kandırmak kolay diyorlar. Ve kismende başarılı oldular. öyle bir strateji uygulama kararı almışlar ki muhafazakar kesimi yanlarina çekmek için her türlü riyakarliga başvuruyorlar. Örnekler: ömrü din,İslam karşıtlığı ile geçmiş adamlar bir bakiyorsunuz iftarlar veriyor,iftarlarin baş kosesinde. Kandillerde mesajlar, İslami terminolojiler kullanmalar.... CHP nin oy artişinda baska sebepler yanında bununda payı var. Kusur : aldananlarda, kanaganlarda, ahmaklarda. ( Helalleşme, yumuşama söylemleri ,adimlari......!)
  • 4 Ay Önce

Hasan Tahsin

Yalan haber yapan, halkı mansetlerle yanıltmaya çalışan, gerçekleri yazamayan her kurum ve herkes şerefsizdir...
  • 4 Ay Önce

Paşa

İsrail ile ticaret koca bir yalandı manşeti attı akit ertesi gün var kısıtlamaya gidiyoruz dedi iktidar yani yalanlamış oldu,buna da desene bişey hasan Tahsin efendi.

Kat'i ve katı üzenleme şart....

Avrupa'da ve ABD de sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeler katı bir biçimde uygulanıyor. Örneğin Hollanda'da  sahiplerinin 14 gün (yeni doğan köpekler için 7 hafta) içinde köpeklerini bağlı oldukları belediyeye kaydetmeleri zorunlu. Ayrıca yıllık yaklaşık 120 avro köpek vergisi ödemeleri gerekiyor. ABD'de aynı şekilde vergiler mevcut. Başı boşluk, laçkalık ancak bizim ülkede var. Buna bir çare bulunması şart.
  • 4 Ay Önce

Panter Erol

Bu kedi köpek meselesi artık bayağı problem oldu ve can sıkmaya başladı. Pet şişeyi kesip apartmanın önüne koyan hayvansever oldu. Mahallemiz, özellikle apartmanın girişi ve bahçesi, kedi köpek pisliğinden geçilmez oldu. Vatandaş köpeğini gezdiyor, ne ağızlığı takıyor, ne de yanında pisliğini alacak poşet bulunduruyor.  istediği yere sı.ıp bırakıp gidiyor. Uyarsan kavga çıkıyor. Uyarmasan sen kendin atmak zorunda kalıyorsun. İnsanlar zaten ateş barut olmuş, çatacak yer arıyor. Parklar, bahçeler o keza  b.kundan geçilmiyor. Bu işin bir şekilde hızlıca çözüme kavuşturulması gerek. O ne der, bu ne söyler denilirse, sorun derinleşerek devam eder. Hızlı ve etkili çözüm lazım.
  • 4 Ay Önce

Coskunakademi

Yahu Destici çıkıyor uyutacagiz diyor başka akp li çıkıyor hazırlıklar tamam uyutacagiz diyir 
  • 4 Ay Önce

Yeşilçam

Coskunakademi, sen eski Yeşilçam filmlerindeki Coşkun musun? Bu işin akademisini mi kurdun?

gerçek

İBB basın sözcüsünün işi kar küreme aracı kullanmakmı????
  • 4 Ay Önce

Seferihisar

Ali bey, bu sözcü zihniyetindeki adamlar her türlü yalanı basın yoluyla söyleyip insanları ikna ediyor. Hükümet gerçekleri anlatıp halkı ikna edemiyor. Bu işte bir gariplik yokmu?
  • 4 Ay Önce

Paşa

Sakın söyledikleri doğru olmasın, öyle ya yalan olsa onların konuşmaları ve rezil etmeleri gerekmezmi.

Yıllarca milleti uyuttunuz ne demek?

Çok büyük bir hakaret haddi aşmaktır,yani demekki halk zekasız imiş dinazor pkk iş birlikçisi CHP ile mi uyanmış oluyor 100 yıllık dinazor nasırlaşmış küf tutmuş CHP ile mi? CHP nin ortağı DEM partisinin arka cephesindeki Kandildeki terörist kadın konuşma yapıyor diyorki Türkiye hükümeti misakı milli politikası uyguluyor!Dikkat bu ne demek ne yapması gerekiyor Özgür Özelden CHP den cevap bekliyoruz yoksa bu yüzden mi tezkereye hayır diyordu!Asıl uyuyanda uyutulanda CHP ve yandaşlarıdır!PKK yada DEM her neyse her türlü hakaretleri saygısızlığı yapmakta CHP den hiç tepki yok kim uyuyor yada uyutuluyor şimdide köpeklerle eş tutuluyorlar Zaten Özgür Özel verecek canımız yok derken köpeklerden bahsediyor!CHP liler ne zaman uyanacak?PKK dalgası ile mışıl mışıl ne uykusunda oldukları belli değil?Köpeklerin uyutulmasını istiyoruz!Eğer yok illa yaşasın deniyorsa kendi çiftliklerinde yaşasınlar sokaklarda değil koyunlarında beslesinler bir yer bulsunlar ama sokaklarda İSTENMİYORLAR!CHP ülkenin belasıdır beka sorunudur yazıklar olsun
  • 4 Ay Önce

YERİNE

KATİL CANİ KATLET ÖLDÜR YAK YOKET YAŞATMAK YERİNE

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN yazınızın bir paragrafı çok hoşuma gitti YILLARDIR MİLLETİ UYUTTUNUZ SIRA KÖPEKLERE Mİ GELDİ duyduğum itirafları en güzeli ne kadar doğru..
  • 4 Ay Önce

...

Ha hay, ha hay, buz devrindeki sid gibi güleyim dedim de hiç komik değil..

A101

Yanlış yazmıştır .

Kaleci

Özcan abi çok güzel yorum olmuş..

yıldırım bahadır

istanbulu ankarayı izmiri adanayı hele de bursayı masonlara kazandıranlar, kule kule paraları sayanları görmenize rağmen yapılan yatırımları, terörle mücadeleleri, sağlık sektöründeki olağanüstü gelişmeleri, savunma sanayiini ve de karabağı kurtarmaya varan cihatlarını görmeyip bir kilo etin bedelini bahane edip kiraları bahane edip şer cephesine kazandıranlara iki cihanda hakkımız haramdır. siz ki cumhura ders vermeye kalktınız bakın ne dersler sizi bekliyor. tek korkumuz kurunun yanında yaş da yanıyor. göbeğinden başka birşey düşünmeyenler, haz ve hız tutkunu gençler, sosyal medyada israilin beslemelerinden haber alanlar, ve de alnı sözde secdeli yüreği münafık güç devşirme peşinde olan sözde liderler, cemaatler, ingiliz beslemeleri; Rabbim sizlerin hakkından gelecek, er ya da geç...
  • 4 Ay Önce

Esin Tekin

Hepsini kapatmak lazım Ali bey. Bize Akit  dürüst bir gazete yeter. 
  • 4 Ay Önce

SAVUNUR

DİNİNDE NELER NELER VAR MELEK GİRMEZ NAMAZ KILINMAZ MEKRUH DAHA NE OLSUN 
  • 4 Ay Önce

Aydin

Bunlarda namus, ṣeref, insanlık, onurluluk hatta bir normal insanda olması gereken bütün güzel ṣeylerin hep ters anlamını ifade eden alçaklık var. Bunlarîn köküde zihniyetide emperyalist ve istilacıların ruh kökü ile aynı, ellerine fırsat geçsin itrailin yaptıgını yaparlar müslümanlara.
  • 4 Ay Önce

Coskunakademi

İnsan kendisinde eksik olan şeyleri yansıtma mekanizmasi ile başkasına söylermiş  Destici çıkıp açıklamadı mi uyutulmasi lazım diye akp li yetkililer söylemedi mi gündemimizde var hazırlıkları yapıyoruz diye

unutmaz

hz ALİ hz AİŞE zamanından bu yana müslüman müslümana düşman.

gerçek

İSRAİLİN MÜSLÜMANLARA BİRŞEY YAPMASINA GEREK YOKKİ.zaten müslüman müslümana düşman.

Memet

Adamlar yine kazandılar hele şükür kabul ettim kaybettiğinizi
  • 4 Ay Önce

şüayıp

Avrupa hayranlığından vatan düşmanlığına varan bir nesil yetişti
  • 4 Ay Önce

İYİ

şu ayıp ZİRCAHİL İŞİT CANİSİ KATİLİ OLARAK YETİŞMESİNDEN İYİ DEĞİLMİ

Erol

Aynen katılıyorum size malesef geleceğimiz tehlikede
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23