• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Köpek terörü

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ata

dimağı bozulmuş bir nesle laf mı anlatacan mirim???
  • 4 Ay Önce

Ordulu

Önce herkes köpeğine sahip olacak köylü köpeğini şehre bırakmayacak şehirde yaşayanlara belediye barınak yapıp lokanta atiklariyla bakacak cezalar caydırıcı olacak köpeklere numara kimlik verilmeli kaybolunca teslim edilmeli
  • 4 Ay Önce

Cahil deyince de kızmayın artık

Hem güvenli değil diyorsun, Yahudi dönmesi diyorsun, hemde yazıyorsun, haşa Yaradanı, Adem peygamberi saçma sapan hikayenin içine yerleştiriyorsun, hemde konuşturuyorsun
  • 4 Ay Önce

Göktuğ

Hocam 10 milyon sokak köpeği olduğu söyleniyor. Ülkemizde 22 milyon hane olduğu düşünülünce yarısının bir  köpek sahiplenmesi gerekir. Bir yıl sonra ortalama yarısı dişi olsa 5 milyon eder, 5 milyonun yarısı 4 tane doğursa 10 milyon artar. Biz fareleri öldürüyoruz.Zehirli yılanları öldürüyoruz domuzları öldürüyoruz. Köpeklerin burda ayrıcalığı ne. CHP'lilerin kutsal hayvanı. Ondan mı bu hassasiyet. Müslümanlık sizin anlattığınız gibi bir şey değil. Menkıbeler, her olaya ayrı yorumlar. Tutarsızlıklar. Kuyucu Murat Paşa Nakşiydi. Zaruret olunca neler yaptığını bilmiyor olamazsınız?
  • 4 Ay Önce

Uğura

Git sigortalı bir işe gir Yaşın geçiyor emekli ol bırak bu işleri uğur

Okur

Avrupa'nın her ülkesinde köpek pazarı veya borsası var. Köpekler, en azından 500-2000 Euro. Köpekler barınaklarda toplandıktan sonra Avrupa'ya toptan veya parakende ihraç edilebilir. 10 milyon  ihraç edilebilir, hele şu günlerde ekonomiye katkı olur.
  • 4 Ay Önce

Menkibe.

S. köpek özlemi ilacı olmayan bir hastalıktır. ÖZLEM öyleki, içtiğin kahveye bakınca bile gelir aklına.
  • 4 Ay Önce

ne yapsak ne etsek

İdris hocam iki gündür aklıma gelen şeyi olmaz diye yazmışsınız niye olmaz ben de diyorum ki itlaf etmek olmayacağına göre toplananların kesici dişleri küçültülebilir hatta alınabilir belki günde binlercesine bu işlem yapılabilir başka türlü barınakta baktıkça insanların gözlerini yaşartan bir durum olacaktır köpeklerin fıtratında davranışlarına neler yansıdığını az da olsa duyuyoruz güçlüler diğerlerine sen kim oluyorsun da bana sormadan verilen mamayı ekmeği yiyorsun gibisinden neler neler yapacaktır. işin şakaya gelir yanı yok. zamanı yayalım yolların kenarına çalı ekelim koyunların yünü takılır yünü toplarız eğririz çorap örer satarız denilecek bir yanı varmı ki var isede göremeyişimin sebebi yüzünde 70 dikişle hayata tutunmaya çalışan küçük tunahanlardır asyalardır.
  • 4 Ay Önce

Şeref

Köpek,kuranda cennetle müjdelenen bir hayvandır. Baknz. Ashab-ı kehf , kehf süre 9.ayet
  • 4 Ay Önce

Ali

Şeref rumuzlu kişi kuranı-kerimden örnek vermiş , akıl ve vicdandan yoksun diye nitelemişsiniz. Daha ne yapsın doğruyu bulmak için.Ayrıca Şerefi Şerif yazmışsın, daha dikkatli cevap ver. .

İÇİN

şerif SENİN AKLIN VİCDANIN YOKMU DOĞRUYU BULMAK SÖYLEMEK İÇİN

YILMAZ

idris hocam "evdekilere dokunulmuyor" taş öyle güzel oturdu ki kalemine saglık
  • 4 Ay Önce

Önder

Apartmanımızın önündeki toprak alan, mahallenin kedi ve köpeklerinin tuvalet alanı olmuş vaziyette. Pisliklerinin üstüne bir de güneş vurdumu, ortalık buram buram  kokuyor. Tee dördüncü kattan koku duyuluyor. Bazen kedi ve köpekleri kovalamak istiyorum, eşim: "yapma, videoya falan alırlar, kedi düşmanı diye mahkemeye verirler" deyince, duruyorum. Ama ortalık kedi  pisliginden geçilmiyor. Bu duruma muhakkak kalıcı önlem alınmalı.
  • 4 Ay Önce

 Köpek Fobisi olan biriyim

çocukluğumda 2 defa saldırısına uğradım bu yüzden köpeklerden çok korkuyorum travmayı hiç atamıyorum hale nefeslerini hisseder gibiyim!Köpek olan yerlere gitmiyorum öyle yerlerde oturamıyorum  görsem hemen yolumu değiştiriyorum köpekleri sokaklarda parklarda istemiyorum başka yaşam alanları bulsunlar bu ülkede korkarak mı yaşayacağız artık olay çığrından çıkmış resmen terör estiriliyor özgürlüğümüz kısıtlandı köpeklerden kaç kaç kaç nereye kadar sürekli korku ile yaşamak buna mecburmuyuz bizim özgürlüğümüz olmayacak mı?artık insan sayısınıda geçecekler yani köpekler den insanlara Türkiyede yaşam yeri olmayacak maalesef  istilasından yaşam yerimiz olmayacak halbuki insan üstündü eşrefi mahluktu maalesef gelinen noktada üstünlük köpeklere geçmiş arkasında CHP PKK tayfası var
  • 4 Ay Önce

BAK

 Köpek fobili SEFALETİNE BAK CANİ ŞİNTOZİMDE CANSIZIN HAKKI VAR DİYOR SEN ÖLDÜRELİM KATLEDELİM DİYORSUN

Adanalı Cumaali

Binanın önüne pet şişeden su kabı koymakla hayvansever olunmuyor. Köpeklerini gezdiriyorlar ne ağızcalık takıyorlar, ne de yanlarında poşet bulunduruyorlar. İnanın, sokak bokdan geçilmiyor. Garaj girişininin önünden her gün kürekle  b.ku atıyorum. Artık gerçekten ciddi önlemler alınmalıdır. Her önüne gelen kedi  besleyememeli. Köpeğe hakkıyla bakabilen, başkalarını rahatsız etmeyen ve yeri müsait olanlar beslemeli.
  • 4 Ay Önce

Hakikat

Tabiatta Rabb'imizi bir mizan denge yaratmış. Bir nev'in sayısı hızla artarsa intizam bozulur. Bu köpeklerin sayısı haddinden fazla geyik, domuz, tavşan olmayınca şehirde insanlara saldıracak. İstanbul'da çocuğumu dışarı çıkarmaktan korkuyorum. ( Maalesef dindar insanlara laik teyzeler de saldırıyor, gidin buralardan diyor. Neyse...) Kaç def'a köpeklerle cihâd ettim. Şahsen itten korkmuyorum. Mazallah benim yerime çoluk çocuk olsa parça parça ederlerdi. Nişantaşı taifesi ise çocuk terörü diye resmen bizle istihza ederlerdi.
  • 4 Ay Önce

UNUTMA

KUTSAL AİLE DEDİĞİN SİLE FERTLERİ HETGÜN BŞR KADIN ÖLDÜRÜYOR NAMUS ADINA KAÇ KÖPEK SALDIRISINDA ÖLEN VAR KORKACAKSAN İKİ AYAKLI İNSAN GÖRÜNÜMÜNDEKİ CANİ KÖPEKLERDEN KORK KÖPEKLERİN DEPREMDE KURTARDIĞI İNSANLARIDA UNUTMA VİCDAN YAŞATMAKTIR ÖLDÜRMEK KATLETMEK DEĞİL

İzmirli

Ak parti bu köpek meselesini halletmezse yazıklar olsun. Niye CHP'den bu kadar korkuyor anlamıyorum.
  • 4 Ay Önce

Adil

FITRAT
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23