• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan bu sözleri bilmeyerek söylemiş olmalı!

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet74

Soyadı erbakan."NE DİYORSA DOĞRUDUR.!" hadi oradan hadi oradan.dikkatli takip edin yarın kılıç gibi bu sözünden dönüverirler.
  • 3 Ay Önce

Osman

Düşünmeden konuşan, köpek sevicilerin çocuğunu önce köpeğe parçalatacaksın. Çocuğu yoksa kendisini ,sonra başıboş köpeklere ne yapılmalı diye soracaksın.
  • 4 Ay Önce

hacegan

Reis hepsini toptan itlaf edelim demiyorki Erbakanında aynı görüşten olduğunu zira dinimizin emri gereği insani olarakda hayvan iyileşemeyecek hasta durumunda ancak itlaf edilir bunuda 50 yıl önce chpli belediyeler uygulardı çünkü insanın sağlığı söz konusudur.
  • 4 Ay Önce

Hayta

Sn özel yada Dervişoğlu yanlışlıkla yapmiyorda sn Fatih Erbakan niçin yanlışlık yapmış oluyor .dindar bir kişilik olduğu için sahipleniyor musunuz yoksa onu ayrımı tutmaya çalışıyorsunuz .adam zaten yaptı yapacağını Urfa Yozgat aday cikarmasa ak parti birinciydi .hadi iktidarı tek kelime elestirmiyor cekiniyorsunuz sn erbakandan niye
  • 4 Ay Önce

Ömer Saylan

bunun elemanlar hlk tvde boy gösteriyorlar tabiri onların ağzıyla konuşacaklar
  • 4 Ay Önce

Çetin

Köpekler toplatılır, köpek sever dernekleri (eger yok ise)kurulur.Üyelerden sahiplenmeyen Köpekler için aidat alınır, onlara harcanır.
  • 4 Ay Önce

ADSIZ

Memleketi ite köpeğe boğdunuz 
  • 4 Ay Önce

yaz katip

görüyorum ki iktidar şimdiden geri adım atmaya başladı önce niye geri adım atmaya yöneldiğini söyleyeyim sonra geri adım başladıgini nasıl anladım onu söyleyeyim evet niye geri adım atacak çünkü gemi sürüklenmeye başladı çünkü yine yav görüyorsunuz çözüm getirmek istedik engel çıkarttılar gibisi ndenmağduriyet üzerinden ilerlemek tercih ediliyor haaaaa bunu derken ben ignemi batiririm da dost olarak bunu yaparim Elazığ'da Ankara'da şurada burada azgın dişlerle parçalanan küçük kız ben degilmiyim küçük bedenimdir parçalanan koşan köpekten kaçmak üzere yola atlarken aracın tekerleği altında kalan ben degilmiyim bir dost olarak geri adım atacaklar diye sitem etmekteyim yoksa emperyalizmin gönüllü köle ve köpeklerinin bu iktidara iğne batırmak değil çimdik atmaya bile hakkı yoktur bir yazarın tabiriyle hain bir sevgili gibi küçük bedenimde açılan diş izlerinde kendi endamını seyrederek saçlarını tarayacak olanların bir çimdik atmaya bile hakkı yoktur
  • 4 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Fatih Erbakan bu açıklamayı yanlışlıkla yapmıştır, ben böyle inanıyorum dediniz. Fatih Erbakan tv de, canlı yayında kovid aşısı olanların çocuklarının kuyruklu olarak doğacağını söylemişti, bunu da yanlışlıkla demiş o zaman. Yanlışlıkla her doğruyu yanlış yapan bir adamın, Türkiye'de devlet yönetimine talip olması çok tuhaf. Üstelik bir sürü insanda onun peşinden koşuyor, bu daha tuhaf.
  • 4 Ay Önce

Hasan

İyice dinlersen ne dediğini anlarsın.ayrıca bu işi bu noktalara getirenlere iki çift kelamın yok mu.
  • 4 Ay Önce

Durum bu kadar vahimdir

Bakın sayın hocam Türkiye'deki durumun vehametini herkesin anlayabilmesi için şöyle söylemek zorundayım: İsrail dünyanın gözünün önünde vahşice Filistin' e müslümanlara saldırırken dünya izliyor... Türkiye'de de sokak köpekleri gariban vatandaşa, çoluğuna çocuğuna yaşlısına yavrusuna saldırırken...yetkililer, dışarının fonladığı mamaladığı  lobilerinin sesini dinleyip elit takımına kulak verirse bu İsrail'in yaptığına benzer bir davranış olur...ve durumu vahim haline getiren bu sorunu yaşamayan yumoşlardır...tuvalete bile arabayla giden takımdır
  • 4 Ay Önce

Hamza

Milliyetçi -muhafazakar kitle için liyakatli, cesur, inançlı insanlar gerek. Son yerel seçimlerde rahmetlik babasına zulüm yaşatan azgın azınlığın ve CHP'nin yanında kalca sallayan, şehzade veliaht fatih başta olmak üzere, Stockholm sendromu çukurunda debelenenler bu muhteşem çoğunluğu yonetme hayalleri kurmasınlar.
  • 4 Ay Önce

Durum bu ... Erbakan sadece sosluk yapıyor

İşi inanç boyutundan değerlendirecek olursak... Allah insana zarar veren diğer bir insana bile kısas emrediyor...göze göz ... dişe diş...ama aff ederseniz de sizin için daha iyi diyor insan için...bu konu niye bukadar uzuyor anlayabilmiş değiliz...sokak köpekleri insanları sokakta yürürken parçalayacak türden olaylar olmasın...hükümet nasıl bir çözüm buluyorsa bulsun...bunun için illâki öldürmesi de gerekmiyor...orada problem çözmek için o koltuklara oturanların bu problemi çözmek görev ve yetkilerinde vardır... vatandaşın isyefigiyde budur...ne gerekiyorsa yap...her türlü yetki elinde olanlar beynini çalıştırıp bu işi çözmeli...insan problem üretmek için değil problen cozmrk için kafa yormalıdır...
  • 4 Ay Önce

Gerçeği bu

"Ama gelin görün ki  lobisi muhalefet partilerini etkisi altına aldı."... bu söze katılmıyorum...muhalefet lobisini etkisi altına aldı...
  • 4 Ay Önce

Bilal Bilgin

Bilerek söylemiştir! Tutuklanana kadar Adnan Oktar’ın savunuculuğunu yapan kişiden lider mi bekliyordunuz?! Rahmetli Erbakan Hocadan aklında kalan yirmi cümleyle siyaset olmaz, lider hiç olmaz!
  • 4 Ay Önce

B.Anadolu

İçimizdeki  köpek seviciler samimi değiller.Köpeklere gösterdikleri şu şefkatin yüzde birini Gazzedeki siyonist israilin katlettiği masum kadın ve çocuklara göstermiyorlar.Tamam sorunsuz köpekler asla uyutulmasin.Amma velakin ABD ve Avrupadaki insanlar Gazze için ayaklanmısken içimizdeki azılı İslâm düşmanlarının bu köpek sevdası bizleri çok üzüyor.
  • 4 Ay Önce

Uyutulmasını İstiyoruz

herşeyden önce uyutulmalı istemeyenler barınak kurup orada bakımını yapsın yeterki sokaklarda olmasınlar!Sokaklarda  görmek istemiyoruz!Sahiplenme olayına gelince milletin çoğu karnını doyurmuş mu kendine zor yer bulmuş her neyse isteyen alsın ama sokağa atmamak şartıyla cezaları ağır olmalı apartmanlarda sitelerde kabul göreceğini pek sanmam ben olsam şikayetçi olurum onların gece gündüz havlama seslerine tahammül edemem!Bence çoğunun uyutulması en iyisidir onlar saldırgan terörist köpekler olmuşlardır canileşmişlerdir neyi korunacak?
  • 4 Ay Önce

Şeref

 Köpek cennetle müjdelenen bir hayvandır. Ayet 9-10 sure ashabı-kehf , köpeğin ismi: kıtmir
  • 4 Ay Önce

Sokağın SESİ

Fatih nereye koşuyor ? Fatih'in etrafı kuşatılmıştır, Birileri onu yönetiyor. Fatih hayatında bir küçük belediye bile yönetmedi ama O, 90 milyonluk Türkiye yi yönetmek istiyor. Sadece Babasının Soyismi ile olacak mı ???
  • 4 Ay Önce

Salih

Barınakları güclendirilmeli ve kısırlaştırma olmalı.Bir Müslüman olarak ikdidara bu konuda katılmıyorum
  • 4 Ay Önce

Hakan Temür

Öldürmek canilik arkadaş sen kimsin bir hayvanın canını alıyorsun neye göre saldırgan kime göre zaten barınakta hayvan kafes içinde.Bu hayvanlar için ayrı bir vergi toplanıp kısırlaştırılıp bakımları yapıla bilir.
  • 4 Ay Önce

öpüşen

öpüşenlere hediye edilmeli, birkaç tane de sana gerekir, maydonuz, mavilikci
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23