• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Darbe”ye “devrim” diyenlere son tokat geliyor!

133 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Faruk

Ucu taaaaa 1940 da İnönü taşnakının, ingilizin kızanı ile 700 yunan ve taşnakın ülkeye gelip TC vatandaşlığı, kimliği almadı ile başladı, işte bu srnşn bahsettiğin zındıklar bunkarı torunu muhtemelen bu 700 bin Türk olmayan Müslüman hiç olmayan hatta bir hak dine Bike mensup olmayan bu guruh 20/30 milyon olmuştur, Ve bunlar sözde sanatcı aydın gazeteci asker tüccar vs vs olup kılcal damarlarımıza girmişler işte siz İsrailin ermenlstanun abd nin üniforma ile mi işgale geleceğini düşünüyorsunuz, içimizdeki ler olmazsa dışımıza çare var ????????????????????????????????????????
  • 4 Ay Önce

Eşrefoğlu

Harikasın cesur savunan adam????????????
  • 4 Ay Önce

KEMALIST NEFER

Seriat Hayattir...
  • 4 Ay Önce

MUSTAFA KEMAL'IN NEFER'İ

Hayat; iman ve cihattir...
  • 4 Ay Önce

MUSTAFA KEMAL'IN NEFER'İ

İşgalci vahşi Yahudiler; Turk topraklarının bir kısmını kendilerine "Vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk vatani üzerinde hak iddia etmektedir..Şeref ve haysiyet sahibi hiçbir Türk bu durumu anlayışla karşılayıp hala işgalci vahşi Yahudilerin comarlugini yapmaya devam etmez..Islam, Musluman ve insanlik dusmanu PKK, TIKKO, Yahudi comari dinsiz Sebbihalar hariç.. x
  • 4 Ay Önce

TÜRK NUMARASI YAPAN DINSİZ ŞEBBIHA NEFER'E DIKKAT

SAYFADA TÜRK VE ATATÜRKÇÜ NUMARALARI YAPAN PKK, TIKKO, YAHUDİ COMARI DİNSIZ NUSAYRI YOVAZI ŞEBBIHA 'YA DIKKAT
  • 4 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, darbeyi devrim olarak empoze edenlerin şeytanın müritleri olduğu unutulmamalıdır. İnanmayanlar için Allah'ın Nebiye üzülmemesini söylediği Kur'an da yazıyor. El hak doğru. Bunlar bedava yaşayıp zararlı düşünce ve hareket üretip kafa bulandıranlardır. Bakın şu günlerde sokak köpekleri için zamanında alınmayan tedbirler için yasa hazırlanıyor. Peki ters düşünen ve süresiz nafaka alarak ZİNAYI yayan kadınlar için tedbir alınmadığı için 35 senedir ülkenin başına bela olmuştur. Aileler perişan olmuş, nafakalı kadınların babasız büyüyen çocukları toplumun problemli gençleri arasına katılarak suç işleyenler arasında yerlerini almışlardır. Bu drama çok yönlü bakarak sayılamayacak sayıda mahsurları olduğu halde meseleyi ele almıyorlar. Sokak köpeklerine verilen önem nafakalı kadınlara niçin verilmiyor? Toplumun cinsel ihtiyacını karşılayan nafakalı kadınlar yüzünden aileler tehlike yaşıyor.
  • 4 Ay Önce

Ali bey

Olayı CHP ye bağlamadiniz mi?
  • 4 Ay Önce

SALAKCA ILK 4 MADDEYI DEGISTIRECEKLERINI ZANNEDIYORLAR YA

CHP'YE IHTIYACLARI VAR !!!

Nuran Devres

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Yeğenler , dayiogullari, bacanaklar, enişteler, görümceler, halaogullari..Müteahit devrimci Ekrem Başkan ; ilerici, laik, Kemalist CHP yandaşı halkcu, emekci medta mensuplarını belediyenin( kamunun) parası ile Roma'da 5 yıldızlı otellerde üç dört gün misafir edip ağırladı.. Her şey çok güzel olacak...Güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler.
  • 4 Ay Önce

Nuran Devres

Şaka gibi. Ne kadar ' Mustafa Kemalin askeri, Kemalist, chpli terzi gibi kod adıyla yazan varsa hepsi Mustafa Kemal ve chp düşmanı. Niye bu karşıt kod isimlerini kullanıyorsunuz ki? Akpli diye yazın. Erdoğan'ın neferi diye yazın. Neysen o ol. Çocuk gibisiniz. Kuteybe koduyla Yazınca Kuteybe mi oluyorsunuz? Üstelik nefret ettiğiniz kişilerin adını kullanıyorsunuz. Kesinlikle IQ unuz 60 ın altındadır.
  • 4 Ay Önce

MUSTAFA KEMAL'IN NEFERI

BUNUN TEK COZUMU DIGER GAZETELER GIBI EMAL ADRESI ILE UYELIK ALIP YORUM YAZMAK NURAN HANIM. EN AZ 10 DEFA YAZDIM, AMA ISLERINE GELMIYOR. CUNKU BURDAKI LEHTE YORUMLARIN EN AZ YARISI TEK BIR KANGAL TARAFINDAN DEGISIK ISIM, HATTA KIT AKLINCA DEGISIK STILLERLE YAZILIYOR VE SADECE TURKIYE DEGIL AKP ICINDE BILE KAHIR AZINLIK OLAN ICIMIZDEKI TURK-ATATURK DUSMANI TALIBANLAR COGUNLUKMUS GIBI GORUNUYORLAR !

Gerçek

Bu Dönem Yeni Anyasa Ïçin Tam iyi Ortam Var Her Partiden.
  • 4 Ay Önce

Ali

Blaa Blaa blaa blaaa! Masal ustune masal. Ne zaman halkin sorunlari ni yazip iktidari elestirirsen belki elle tutulur bir seyler yazmis olursun.
  • 4 Ay Önce

leventbay

Ali bey .! Yılmaz Özdil'i youtobe dan takşp edin haftanın 5 günü sabaha saat 7 de yayını başlar . abone olmayı be begenmeyi unutma ögrenecegin çok şey var onda . ok.
  • 4 Ay Önce

Kripto Nefer'e:)())

Burçiiin papucu yarım...Çik dışarıya oynayalım:)))

Nefer

Levent kardes, zaten hem gz'li hem de catlakti, ben pesine dusunce tam timarhanelik oldu, simdi her muhalif yorumcuyu kocasi zannediyor zavalli !!! Mazur gor meczubu kardesim, zaten itlaf ekibimiz pesinde, az biraz daha havlayacak burda !!!

Kripto Nefer'e

HAHAHAHAHAA....Sabahtan akşama kadar seni bu sayfalarda görüyoruz.. Akit fanatiği oldunuz elhamdülillah.. Bit gün hepiniz doğru yolu bulacaksınız...

Ali İLKER

ANAYASA acil, yeni ANAYASA.....
  • 4 Ay Önce

Laz Uşağı

İslam düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır....Hayat; iman ve cihattir...
  • 4 Ay Önce

Ali asker

Mezhepci bolucu trol siyonistlere dikkat!
  • 4 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

HAYAT İMAN VE CİHATTIR ELHAMDÜLILLAH....
  • 4 Ay Önce

Yıldız teskilati

Her. Darbe ülkeyi yirmi. Sene geriye götürmüştür gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi gelistirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz
  • 4 Ay Önce

spiit

yere göğe sığdıramadığınız alpaslan türkeşin bu olaydaki konumundan bahsetmemişsin hiç devlet bahçeliyle ters düşmemek için mi?
  • 4 Ay Önce

Kenalist Nefer

Turk-Islam ulkucusu rahmetli Alparslan Türkeş ; 27 Mayus'taki idamlara engel olmak için darbe konseyinde adeta tek başına mücadele etmiş.. En sonunda darbe konseyi tarafından Hindistana sürgün gönderilmiştir..

YILDIRIM BAHADIR

BÜTÜN MESELE SİVİL BİR ANAYASA YAPTIRMAMAK. ELİTLERİN MASONLARIN SABATAİSTLERİN BORUSUNUN ÖTMESİ. BİZİM AYMAZLAR DA KENDİLERİNE DESTEK VEREREK MAHALLİ SEÇİMLERDE REİSİN MORALİNİ BOZMAK İÇİN OLAĞANÜSTÜ ÇALIŞTILAR. MASONLARA ATEİSTLERE SABATİSTLERE HİZMET ETTİLER. NEREDESİN FATİH ERBAKAN, NİYE SESİN ÇIKMIYOR BABANA KÖK SÖKTÜRENLERİN 27 MAYIS İÇİN SÖYLEDİKLERİNE GIKIN ÇIKMIYOR GAZZE YALANCISI.
  • 4 Ay Önce

CHP'li Terzi

Bizim solculara, devrimcilere "Koşun Nuri Abi'nin kavede darbe yapıyorlar.." deyin.. Hemencecik destek vermek ve alkışmamak için tencere ve tavaları alarak balkonlara ve oencerelere çıkarlar . Huyumuz kurusun askeri darbe deyince icimizin yagi eriyor, dayanamıyoruz ve destekliyoruz.
  • 4 Ay Önce

Hakan

Helal olsun..Böyle özeleştiri yapan CHP'liler de varmis demek ki..Helal olsun gardas..

KEMALIST

Bu ulkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları desteklemiş ve kışkırtmış olan CHP zihniyeti bu ülke nin başbakan ve bakanlarının katledildikleri 27 Mayıs kanlı askeri darbesini bile yıllarca "Anayasa ve Özgürlük Bayrani" olarak kutlamıştır .
  • 4 Ay Önce

Izmit 41

En sonunda gerçekleri Kemalistler de görecek inşallah..

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Islam'a ve Muslumanlara kör bir nefret duygusuyla şaşı bakan laikçi, mezhepçi, Atatürk simsarı sol zihniyet ve köku disaridaki kripto karanlik güçler nornal şartlarda tek parti döneminden beri Müslüman Turk halkınun oylarıyla asla iktidara gelemeyeceğini bal gibi bildikleri icin bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları iç güdüsel olarak cân-i gönülden desteklemiş, alkışlamış ve kışkırtmıştır...Sol demek darbe demektir..
  • 4 Ay Önce

Nihal Muzaffer Yavuz

Haklisin kanka valla, kalemine kuvvet !!!! Bu Kandil devrimcisi, mezhepçi, laikci solcu CHPkk'lilarin hepsi Atatürk simsarı. Gercek Atatürkculer Anitkabir'e hic gitmemis, gitse bile dozere binip gidecek, heykellerin etrafinda palto altinda balyozla gezen, ay yildizli al bayrak dururken arabin yesil bayragi ile ortalikta fink atan biz kahir azinlik yerli araplariz.

a.kadir

27 mayıs da kaldırdıkları anayasayı kim getirmişti kimin anayasasıydı,yeni anayasa özgürlük getirdiyse eski anayasada özgürlük yok muydu o anayasa mustafa kemalin 1924 anayasası değilmiydi .
  • 4 Ay Önce

DUNYANIN ACIK ARA EN BUYUK IKI DARBECISI

YAVUZ SELIM ve MUAVIYE'dir !!!
  • 4 Ay Önce

yusuf can

devrim diyen kim varsa ta...........
  • 4 Ay Önce

Bu perişanlığı iktidara duyurun!

1 kilo kıyma markette 499 tl, bir emekli maaşının 20 de biri. Günlük 35 gram, zeytinyağı aynı, beyaz peynir aynı günde 35 gram, yumurta tane 6-7 tl aylık 210 maaşın 50 de biri, hani pazar, hani ayakkabı, hani giyecek, hani elektrik su, hani telefon faturası, ev kira ise Allah rahmet eylesin, eli ayağı tutmuyorsa çalışamıyorsa Allah rahmet eylesin
  • 4 Ay Önce

Ben ekonomistim

Geçmişte bugünleri görüp söyleyenlere sövüyordunuz. Betonun yenmediğini anladınız. Bir musubet bin nasihat hikayesi. Kendin ettin kendin buldun.

Reis Sevdalısı

hastaneler bedava, kyk yurtları bir aylığına bedava, ulaşım bedava, elektrik-su-doğalgaz indirimli, yaşlı parası, bakım parası var, engelli indirimli araç var. daha ne bekliyorsunuz!!!

Emekliye iyileştirme yapılmazsa durum vahim

Temmuz başında emekliye asgari ücretliye zam gelmez ise kıyamet kopar, insanlar yüzyılın sefilliğini yoksulluğunu yaşıyor

HEYBEDE

BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE

Fotosentez beni güldürdün

Allah da seni güldürsün!

fotosentez

Bize fotosentez yaparak yaşayabilecek şekilde evrimleşmiş emekli lazım

Hakan

Gazze yaz bırak bu boş işleri
  • 4 Ay Önce

konuşa konusa

ak parti'nin 12 Eylül ile hesaplaşma söylemi ilk ortaya çıktığında hahahaaaa o dönem valilik yapmış birkaç isim bulup hesaplaştık diye hava atacaklar dokunsaniza evrenlere celasunlara sahinkayalara ersinlere haydi dokununda görelim denilmisti diyenler malum boyalı basın taifesiydi sonra rutbesiz er Kenan dahil beşi bir yerdenin yargılanması söz konusu olunca hahahaaa 95 lik ihtiyarları dedemde yargılar diyen yine bu boyalı basindi. haaaaa Tarihi 1 Mart tezkeresinde tek başına bir ordu gibi davranan Deniz baykal'ı da sevmezler Siirt formülü ile tayyib'in yolunu açtı diye sevmezler haaaaaa insana vefa gerektir mesela yanlışlarını söylesek de bir grup konuşmasında dişe diş mücadele ettiği iktidar grubuna en az 10 defa kardeşlerim diyen kişiye teşekkür etmek gerekiyorsa ederiz ya da başörtülü hakimin karşısında Adalet beklemem diyen fikri sağlara onu halt etmiş diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etmek insana ne kaybettirir ki haaa yine aday olsa yine oy vermem fakat teşekkür de ediyorum Allah razı olsun da diyorum fakat emperyalizmin gönullu kölesi olan bu boyali kafalar o teşekkür fırsatını vermezler size köşelerinin altına yorum alanida açmazlar
  • 4 Ay Önce

En Kötü demokrasi en iyi darbeden herzaman daha iyidir.

Türk milleti olarak darbe ne demek bilmiyoruz.Darbe ülkeyi min 10-15 sene geriye götürür,uluslararası olarak güçsüz gösterir, ekonomiyi iflas ettirir. yatırımcıyı kaçırtır. 60-80 darbeydi ,15 temmuz darbe girişimi evet. ama bunlar dışında darbe kelimesi hep muhalifleri içeri tıkmak için kullanılan bir şey oldu.Konuşanı darbeci ilan ediyoruz. Aynı bizim gibi düşünmeyenleri İslam düşmanı, kafir,siyonist vs ilan etme acizligimiz gibi
  • 4 Ay Önce

MOHAÇ

Ne yazarsan yaz, nerden tutup döndürüp getirirsen getir, safınız belli safımız belli. Biz Kuvayı Milliyeyiz yani TÜRK MİLLETİYİZ. Sizler? İngiliz Muhipleri Cemiyeti kurucuları , yunan ordusu halifenin ordusudur diyenlerin safındansınız.Dürrizadelerin, mustafa sabrilerin , şeyh saitlerin safındansınız. Doğru mu? Hayır de elini öperim!
  • 4 Ay Önce

şeriat hayattır

BİR DARBE YAPILMALI AMA MİLLETE DEĞİL CHP NİN FAŞİST YAPISINA DÜŞÜNCESİNE bu kefereler milleteve vatana ihanetten yargılanmalı yargılanıp adnan menderesve arkadaşlarının ahı kalmamalı iskilipli atıf efendinin ve diğer mazlumların ahı bu melunlardansorulmalı
  • 4 Ay Önce

Tezatlık değil mi

Yorum rumuzlu arkadaş, Abdullah Cevdet de İngiliz Muhipleri derneğinin kurucularından, derneğin bildirgesini yazan kişi. 1928 yılında da M. Kemâl'in talimatıyla Fransız Filozof Jean Meslier'in Tanrısızlığın İlmihali eserini Türkçeleştirerek Sağduyu adı ile M. Kemâl'e ithaf etmiştir. Eser Devlet matbaalarında basılarak MEB ulaştırılmıştır.İskilipli Atıf Hoca İngiliz Muhipleri Cemiyeti üyesi olacak ve asılacak,O hain olacak ama derneğin kurucusu,bildirgesinin hazırlayıcısı Abdullah Cevdet'e bir şey olmayacak....!

İÇİN

UÇAK TEKERİNE SARILIP KAÇMAK İÇİN

var mı sende o yürek

Kalkışanın aklına şaşarım

Kayhan Osman ALKAN

Ali ihsan bey!...Bu 27 Mayıs darbesini yapan 38 tane subayı da bizlere tantabilir misiniz? Yarın da onların kimler olduğunu yazarsanız sevinirim...
  • 4 Ay Önce

Okur

Demokrasilerde İktidara gelmenin bir yoluda darbedir. Mustafa Kemal darbe yapmasaydı iktidarı Osmanlı'dan alamazdı. Mustafa Kemal Darbe yapmasaydı cumhuriyete, Latin alfabesine, Türkçe diline, pantalon, şapka, gravat çağına geçemezdik.
  • 4 Ay Önce

DEM partisine Taziyeye gidemezdiniz değilmi

ya işte sonunda DEM e ziyaretler sahi sende git hepsi gidiyor ayaklarına kara sular indi be topunuz gidin teröristlerin cenaze merasimlerine CHP İstanbul il başkanı meymenetsiz suratlı itici tip ile birlikte sizde eşlik edin yakışır buda CHP nin devrimi terörist ziyaretleri taziyeleri geldiğiniz yer bu seviye ne kadar aşağıda işte ona seviyesizlik denir

İngiliz uşağı bölücü münafık Okur!?

Fatih in mirası Istanbul u işgal eden Ingiltereye tek kurşun sıkmadan teslim eden, öldürülme korkusundan dolayı ingiltereye sığınan vahdettin in soyundan bunlar

A101

Arkadaş bu kafada olmak için ne kullanıyon ismini versene bende alıcam

Çarşambalı

Mustafa Kemal darbe yapmasaydı iktidarı Osmanlı'dan alamazdı. :))))))) Kafa bu işte!:))))))))) Kafa bu , misssss tertemiz. Neymiş? Mustafa Kemal Osmanlıya darbe yapmış:)))))))))))))))))))))

Hala anlamıyorsunuz

Milletin derdi aş iş ekmek! Siz neden bahsediyorsunuz!
  • 4 Ay Önce

Siyonistlerin ortak ozelligidir FETO YEDE F.G.HAREKETI diyorlar siyonist-empertalist darbeye hareket dedikleri gibi

........
  • 4 Ay Önce

İşte bu açıdan 15 temmuz darbesiyle de örtüşüyor

"Birinin emir komuta zinciri içinde olması, diğerinin Genelkurmay Başkanı’na da kelepçe vuracak şekilde albaylar cuntası tarafından yapılmış olması, birinin makbul, diğerinin makbul olmadığını mı gösterir?" Zaten tam da bu sebepten bu darbe hoşlarına gidip hareket diyorlar...gezi kalkışmasına protesto dedikleri gibi...
  • 4 Ay Önce

Darbeyi kim yaptırdı..

"Mesela Türkiye’yi ele alalım..Türkler de yıllar boyu komünizme karşı savaşmıştır…1950 ler de ülke yönetimine bizim desteğimizle Adnan Menderes gelmişti… Aslında Menderes bizimle başta gayet güzel bir diyalog kurmuştu…Bizden seçimde aldığı destek karşılığında, Marshall yardımı adı altında devamlı borç alıyor e ülkesinde yatırımlar yaparak sanayi yapısını geliştiriyordu…Fakat o kadar plansız ve programsız harcama yapıyordu ki, ödeme günleri geldiğinde, bizden borç ödemek için tekrar tekrar borç istemeye başladı…Biz de kendisinden ülkesini yabancı sermayeye açmasını ve bizim şirketlerimize özel imtiyazlar tanımasını diğer bir deyişle Osmanlı İmparatorluğuna dayatılan kapitülasyonlar benzeri şeyler talep ettik…Menderes bize bunu hiçbir zaman kabul etmeyeceğini söyledi…Bizden uzaklaşmaya başladı…Ülke insanı ilk defa asfalt yollarla tanışıyor, fabrikalar arka arkaya dikiliyordu…Ülkenin çoğunluğu Müslüman olduğu için ülkenin her yerine camiler yaptırıyordu…Menderes bu şartlarda iktidardaki yerini uzunca bir süre için sağlamlaştırdığını sanıyordu. Bir darbe ile bu işe son verildi…Sonunun öyle bitmesini istemediğimiz halde çalışma arkadaşları ile birlikte idam edildi…Sadece Celal Bayar kurtuldu…Çünkü bir masondu…Yakın arkadaşı papa Roncalli ya da diğer ismiyle 23. John Vatikan’ın baskısıyla onu idamdan kurtardı…1960 Darbesi bizim isteğimiz doğrultusunda yapıldı…Ayni ülkede gerçekleşen 1980 darbesi de bizim isteğimiz doğrultusunda yapıldı…" David Rockefeller diyor ki/ Suat ÖRS
  • 4 Ay Önce

Tarık

1928’de m.kemalin talimatıyla çıkarılan soyismi kanununda kimler sonradan Türk soyismi almışlarsa mutlaka bu kişiler topluma açıklanmalıki kim kimmiş bilelim.
  • 4 Ay Önce

Çarşambalı

Onlar kim ben saa söyliim emmoğlu; ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' diyenler onlar. Peki Sen ? Sen diyor musun bunu? Ne oldu TÜRK lafını duyunca betin benzin attı, gerildin değil mi? Seni duyim ben şimdi ne dedüğünü; Ezan susmaz, bayrak inmez di mi???:)))))))))))))

Kırat

Dikkat et de bu işten ilk zararlı çıkan sen olmayasın.

Rabbim başka dert vermesin

tüm dert tasa bitti bu kaldi dimi

O dönem çok dolaplar dönmüş çok

"Neymiş, “12 Mart ve 12 Eylül darbeleri emir komuta zinciri içinde üst düzey komutanlar tarafından ve NATO’nun destekleriyle gerçekleştirildi.” imiş.."... bunu bile bile 12 Eylül anayasanın değiştirilmesine karşı olmak vatan hainliği ile eşdeğerdir... ayrıca tamamen kelime oyunu yapıyorlar...ve nihayetinde 27 Mayıs da 12 Mart da 12 Eylül de en çok onları memnun eden sonuca ulaştı...dün bir yazı okudum ...27 Mayıs'ta radyodan...milli cepheye geçen isimler okunduğunu 9 yaşında radyodan dinlediğini söyleyen Denis Ojalvonun babası Harry Ojalvoya bu iş nedir? diye sorduğunu babasının gülümseyerek sonra konuşuruz dediğini...ve o çocuğun ( şimdi şalomda yazıyor) o zekâsıyla babadinin gülümsemesi sonucu o sıralanan isimlerin "sahte olduğu anladığını" söyleyen o eve ...o dönemde CHP'nin İstanbul konsey başkanından tutun Nurettin Sözene kadar insanların evlerine geldiğini...yemek fotoğraflarına kadar yayınlamış...
  • 4 Ay Önce

15 TEMMUZ Gazisi

DARBE diye CAMUR ATTIGINIZ DEMOKRATIK DEVRIMIN ANA HEDEFLERINDEN birisi de CIA AJANI PENSILVANYA SAKINI SEREFSIZIN OZ BABASI yerinde OLAN SAID-I NURSI idi !!! Belli ki ANINDA EV HAPSINE SOKULMASI ve ORDA RAHMETLIK OLMASI CANINIZI COK ACITMIS !!!
  • 4 Ay Önce

Hep o dallarda geziyorlar

Suç olduğunda hiç kimsenin tereddüdü olmayan bu fiil için, bir manyak çıkıp da, “Sinan Ateş’in öldürülmesi devrimdir” derse...o suçun ortakları arasında olduğunu ispat niteliği taşır...işte bu açıklaması ile cumhuriyette de bu düşünceye sahip olduğunu... hatta bu işi toplumu bu düşünceye ve suça teşvik için yaptığını rahatlıkla söyleyebiliriz...
  • 4 Ay Önce

Nedim Dikici

Bravo Ali Bey, bu kadar basit anlatımla bile gerçekler ortada iken ısrarla gözlerini, akıllarını kapatanlara ders verdiniz. Tebrikler.
  • 4 Ay Önce

Milli egemenlige gaspa yeltenen emperyslist isbirlikcisi TUM DARBECILER SEREF NAMUS YOKSUNU HAINDİR!

MİT TIRLARI casusluvu, 15 Temmuz, 27 mayis, 28 subat, 27 nisan, 17-25 Aralik vd tum hainlik dusmanlik alcaklik bunlardan beklenirdi oyle de oldu.... CASUSLUK ETKI AJANI NAMUSSUZLAR ICIN IDAM CEZASI DERHAL GETIRILMELI
  • 4 Ay Önce

SAYHA

ALİ BEY, SELAMÜN ALEYKÜM. HAYILI İŞLER, KONUYU EN İNCE DETAYLARLA AÇIKLAMIŞSINIZ TEŞEKKÜR EDERİM. BU CUNTACILAR 1961 YILI DARBEDE, YAPILAN İŞGENCE VE İDAM KARARI, BU ZAVALLILARA VİCDANİ BİR AZAP OLARAK YETER."BİR ÇERÇEVE ÇİZMİŞLER,BU ÇERÇEVENİN DIŞINA ÇIKARSANIZ SİZİ CEZALANDIRIRIZ DİYE ACIKCA SÖYLEMEK İSİYORLAR.1961 YILINDA, DARBEDE GÖREV ALANLAR "ABD'TİNDEN NE KADAR PARA ALDILAR" BUNU BİR TÜRLÜ AÇIKLAMASINI YAPAMIYORLAR.MAHŞERDE İKİ ELİM YAKALARINDA. BİR BİTMEDİNİZ, LANET OLASILAR. SAYGILAR!!!
  • 4 Ay Önce

BUNU

kahya SEN TÜRKEŞE SOR BUNU

Esin Demirel

Ustad Necip Fazıl 12 Eylül Amerikancı darbesini alkısladi, hatta seriata uygun dedi. 13 Eylül günü sizin Turgut Özal darbe hükümetinde Basbakan yardımcısı oldu. Nokta
  • 4 Ay Önce

coskunakademi

1960 darbesinde bildiriyi okuyan Alparslan Türkeşti hic ondan bahsetmiyor

BAYBURT SEVDALISI

28 mayıs 2023 de pazar günü darbecilere dersini verdik
  • 4 Ay Önce

TEK

bayburtlu isbirliler duymasın SİVİL DARBECİ VESAYETİNİ 

31 MART 2024'DE

 DERSINI VERDIK !!!

akıl tutulması..

peki 31 mart 2024 te kime ,ne dersi verdik

GUGUKCU

DEVRİM DEĞİLDE NEYDİ HİÇ BU GÜNE KADAR BÖYLE BİR DEMOKRATİK ANAYASA METNİ HAZIRLAYA BİLDİNİZMİ BOŞ BOŞ KOMUŞMA GUGUKCU
  • 4 Ay Önce

haklısın

61 anayasası candır. yeni anayasa yapılacaksa ordan feyz alın

Erhan

12 Eylül e karşılar. Çünkü 12 Eylül öncesi kurulan örgütler eylemleri ile güya devrim yapacak sosyaliz mi getireceklerdi. İşte 12 Eylül bunu engelledi düşüncesinden oldukları için 12 Eylül e karşılar . Zaten " halklara ozgurluk" diyerek, bölücü örgütlerin tohumu da o 12 Eylül oncesi dönemde atıldı. Ve örgütler kuruldu . örneğin TİKKO,ddk,Kawa,rizgari, halkın yolu ....gibi. Ama tüm bunları anlatan kim? Yav şimdilerde Atatürkçü geçinenler bir zamanlar Atatürk için "burjuva paşası "orduya "faşist ordu" ,diyorlardi ve Atatürk posteri yerine Marx, Lenin, Mao, posteri, Türk bayrağı yerine orak cekicli flamalar taşınıyor, İstiklal marşı yerine enternasyonal marşı soyluyorlardi. Ama tüm bunları anlatan kim? Hiç kimse
  • 4 Ay Önce

Az ama yes

Bu madde değişsin, diğer maddelerin değişmesine gerek yok. Seçim dönemi, seçim döneminin başlangıcı ve seçimlerin tamamlanması MADDE 3 – (Değişik: 25/4/2018-7140/3 md.) (1) Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimleri beş yılda bir aynı günde yapılır. (2) Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir. Ancak Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi hâlinde, Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.
  • 4 Ay Önce

Adanalı Cumaali

Anayasada o kadar çok değişiklik yapıldı ki, 12 Eylül anayasasından birşey kaldımı ki? En son 2010'da kapsamlı bir anayasa değişikliği referandumu yapılarak, yetmez ama evet denildi ve başkanlık rejimine geçildi. Yani değiştirilecek eski pek bir şey kalmadı. 
  • 4 Ay Önce

okur

yetmez ama evet dediler yargiyi fetöye teslim ettiler

nurettin

bu zihniyet ülkeyi kurtaran halkı güdülecek koyun gördüler ona göre de bahane buldular ihtiyaç duyulunca milletin suyuna gidildi işi bitince halka rağmen zülüm edildi onlar için halk tıpkı kuzey kore liderinin halkına baktığı gözle baktılar onlar için en muasır ülke kuzey kore demokrat partinin suçu halkını vatandaş görmesi
  • 4 Ay Önce

Turgut

Bayram degil seyran değil enişte beni niye öptü. Mesela özgürlükçü ana yasa değişikliği değil iktidar deniz bitince yeni çıkış yolları araması 2010 da yetmez ama evet dendi çıka çıka tek adam yönetim sistemi çıktı. O yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yenmesi
  • 4 Ay Önce

mehmet

15 temmuza darbe diyorsunuz evet darbeyse darbenin finansöru ılan ettiğiniz birleşik arap emirlikleri ile niye kanka oldunuz hayırdır.
  • 4 Ay Önce

coskunakademi

senin destek verdiklerin su anda sinan ates cınayetinin faillerini koruyorlar yani yok birbirinizden farkınız.
  • 4 Ay Önce

Şeref

"Olurmu böyle olurmu,kardeş kardeşi vurur mu." 27 mayıs 1960
  • 4 Ay Önce

Nigar

Dem pusu da bekliyor.Ozel ne ümitler verdi hepimiz tahmin edebiliyoruz .Ufacık bir kivilcimla memleketi yakıp yıkmak,dindarlari asmak ve ortaçağ zihniyeti diye asagiladigi islamiyetin kökünü kazimak en büyük hayalleri.Bu sefer CHP nin maşasi dem.Ne şiş yansın ne kebap CHP de.Yumuşama pozları helalleşme ritüelleri hava da uçsun.İnanan da inansın...Darbeci kafalar.....
  • 4 Ay Önce

emekçi emekli

Emekli kardeşim; iktidarlara en büyük ders seçimde seçmemektir. Ama masallah sana. sen bu kafayla daha çok aç kalıp sükredersinde ben yalancı emeklilere degil gerçek emeklilere acıyorum

Hep öyledir zaten

Coşkunakademi, yapma be arkadaş. Sadece bir tane örnek vereyim sana.Milli mücadelenin en çok bilinen üç beş isminden olan Kâzım Karabekir'in yazdığı kitap matbaalardan toplatıldı, evinde ki müsveddelerine polis tarafından el konuldu. Eser ancak mahkeme sonuçları ile 1965 yılında yayınlanabildi. Psşanın dışarı çıkması dâhi yasaklandı. Sen burada başka şeyler anlatıyorsun.

Emekli olarak Özgüre OY vermeyeceğim

Özgür kim ki?Bana maaşımı özgürmü verecek o sadece poz verip prim alma hevesinde hiç kusura bakmasın oy yok kim parayı verirse tabiki ona vereceğiz yani iktidar parayı verecek Özgür caka satacak geç onu geç Özgür efendi emekli olarak oyumu sana vermeyeceğim!

coskunakademi

o begenmediğin chp sayesinde ve kurucu liderleri sayesinde yorum yapıp burda ahkam kesiyorsun

VELİ

bir sonuca ne dendiği hiç önemli değil çünkü sonuç değişmez,tecavüze ististmar deniyor sonuç değişiyormu hayır. kelimelere takılma Ali sonuça bak
  • 4 Ay Önce

Bu Halk mı dediniz

Bence hassaiyet sahibi onurlu şerefli halk eskide kaldı yok canım olmaz dediğimiz şeyler oluyor bu halk farklı halk oldu!Sadece mağdur edebiyatına prim vermeleri devam ediyor seçim zamanlarında Halk tv dekilerin AĞLAYARAK oy dilenciliği ve duygu sömürüsü yaptığını herkes görmüştür üstelikte CHP kanallarını izlemeyen biri olarak bir ara denk gelmiştim,Ya bu halk pkk ya taziye ziyaretlerine giden CHP ye böylesine prim vermez derdik yok hemde ballı kaymaklı verdiğine şahit olduk!Ha bu arada Mansur Yavaş mitinglerine başlamış 24 Mayısta Kayseri Pınarbaşında miting yapmış şimdiden cumhurbaşkanlığına soyunmuş haberiniz yok mu?sinsi sinsi meydanlara inmiş üçlü geliyor üçlü hazır olun derim.Sağ forvet mansur sağcılardan oy dilenecek sol forvet ekrem (neresi solcuysa) solculardan oy dilenecek orta saha Özgür efendi derken sağdan soldan ortadan hoop iktidar olacakmış olur mu?neden olmasın bu halk CHP yi baş tacı etmiş kalbine yerleştirmiş bile devrim işte Halkın CHP ye oy vermesi,o hassasiyet sahibi halk eskilerde kaldı şimdi artık yoklar ne varsa eskilerde vardı maalesef her konuda hassas bilinçli idiler şimdi nerde kaybolup gittiler göz göre göre hizmet etmeyene icraati olmayıp pkk ile iş tutanlar ile yol yürüyor
  • 4 Ay Önce

pembe köşten angara

50 seciminin sabahı inönü pembe köşkün panceresinden angarayı derin seyretikkten sonra gögüs geçirerek, ulan bu millete ne yapsaň azdır , der.
  • 4 Ay Önce

ÜFÜRÜKCÜ

pembe ORDAMIYDIN 

BOZKURT

Turkiye'nin guvenligi Gazze'den baslar diyenler asla Turk olamaz, cunku Turk vatanini tek basina kendisi savunur, kimseden yardim dilenmez !!! Onlar olsa olsa gucu olmadigi icin 104 yildir emperyalist etegi altina saklanan dilencilige alisik dincilerdir !!!
  • 4 Ay Önce

Kripto Nefer'e

Aşağıdaki "Bir Dost " rumuzuyla yine ajan provokatirluk yapan binbir surat PKK, TIKKO, Yahudi çomari dinsiz yobaz Nefer; su an niye yurt disinda kacak olarak yasıyor ve aranıyor acaba...Acaba kendisi badelenen kripto kaçaklardan olmasın sakın...Bu cibilliyetsuz dansöz gibi her gün kılıktan kiliga girebiliyor...Bir gün Yahudi fani, bir gun Sia Acem ayakvisi, bir gun Türkçü, bir gün PKK sempazitani Kandil devrimcisi, bir gün Kemalist .Ram FETÖ taktiklerini uyguluyor kripto..

Bir Dost

Biz emperyalist etegi altina saklanmaktan memnunuz !!! Ozellikle bazen Iskoc etegi giydigi zaman muhtesem oluyo !!! Malum, serde badecilik var, alismisiz !!!

Okur

27 Mayıs'a darbe dersek 29 Ekim'ede darbe demeliyiz. Cumhuriyet'e halk oylaması ile geçmedik, Osmanlı subayı Mustafa Kemal Atatürk'ün darbesi ile geçtik. 1960 darbesini cumhuriyet subayları yapmıştır, Menderes'in yönetimine son verilmiştir. 29 Ekim 1923 darbesi Osmanlı subaylarınca yapılmıştır Osmanlı yönetimine son verilmiştir.
  • 4 Ay Önce

osmanlı yönetimine darbe!:))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Cihan

Son anayasa halk oylamasında kimin ile geçtik acaba 29 ekime darbe diyorsun oturda bır düşün hala kendi hazırladıkları anayasayı değiştirmek için dem ın bile ayağına gidiyorlar

TUGRUL TURKES

1960 DARBEYSE BABAM DARBECI MI YANI SIMDI ???
  • 4 Ay Önce

Başbug

Başbug'un ruhu şad olsun

Avrupalı Nefer

Laikligimizi şey ettirmeyecegiz...CHP ile DEM'in siyasi birlikteliğini, dostluğunu ve yoldaşlarını durduramayacaksınız.....Ilerici, laik, çağdaş Netenyahu'yu yedirneyecegiz...AKINCI'ya, SIHA'ya, IHA'ya hayir...Selo'ya, Kavala'ya özgürlük isteruk diyerek...Şöyle buz gibi bi kavun olsa da yesek... x
  • 4 Ay Önce

ÜLKEDE

avrupanın keferesi BİRTANE JET MOTORU ÜRETEN BİR FİRMA VARMI ÜLKEDE ÜFÜRME

TEKİ

avrupa keferesi ZNETENYSHU NE İLERİCİ YAHUDİ TUTUCU FANATİK GERİCİSİDİR LAİK ASLA DEĞİL BİZZAT YAHUDİ ŞERİATCISI SENİN GİBİ ÇAĞDAŞ ASLA KATA OLMAZ HAKKA POZİTİF EVRENSEL HUKUKA İNANMAYAN YAHUDİ TUTUCU FANATİK SAĞCI AHMAK CANİ KATİL KELE KESİP MASUM KATLİAMI YAPAN GERİÇİNİN TEKİ YALANCI AHMAK

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN YAZINIZI VE YORUMLARI OKUDUM 27 MAYIS İHTİLALİ ÜLKENİN İKİYE BÖLÜNMÜŞLÜĞÜNÜN VE TAHKİKAT KOMİSYONU DENEN HUKUKSUZ KURULA VERİLEN YETKİLERİN DEVLETİN ANAYASASINI ÇİĞNEYEREK YAPTIĞI İŞLEMLERİN SONUCUDUR O GÜNLERİ YAŞAMAYANLAR ORTAMI BİLMİYENLER SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPIYOR BUGÜNE KADAR YAPILAN EN DEMOKRATİK ANAYASA YAPILMIŞTIRTEK KUSURU İNSANLARI ASMALARIDIR ONDAN SONRA GELEN İKTİDARLAR BU ANAYASAYI DURMADAN DARALTMIŞLAR GERİLETMİŞLERDİR ŞİMDİKİ SİVİL ANAYASA YAPALIM MASALIDA BU ANAYASANIN DEĞİŞTİRİLMESİNİN TEKLİF DAHİ EDİLEMİYECEK İLK DÖRT MADDESİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ VE TEK ADAM YÖNETİMİNİN SONSUZA DEVAM ETMESİNİN SAĞLANMASI İÇİNDİR YOKSA HALKIMIZA BIR HAK HUKUK DEMOKRASİ SAĞLAMAK İÇİN DEĞİLDİR BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ Dİ Mİ EFENDİM BU ÜLKE ATATÜRKÜN KURDUĞU LAİK DEMOKRATİK BİR CUMHURİYETTİR ÖYLE KALACAKTIR EFENDİM YAŞIM İCABI BUNLARI GÖRDÜM VE YAŞADIM DA ONUN İÇİN YAZDIM
  • 4 Ay Önce

HASAN TAHSIN

MUSTAFA KEMAL VE BIZIM HAYATIMIZ SIMURGECI VAHSI HIRISTIYANLARLA MUCADELE ILE GECMISTIR .. FAKAT GÜNÜMÜZDE YORUMCULAR ARASINDA 'DA MEŞHUR BINBIR SÜRAT KRIPTONUN DA OLDUĞU GIBI BAZILARININ ÖMÜRLERI DE ISLAM VE MUSLUMANLARA KARŞ; SOMURGECI VAHSI HIRISTIYANLARIN VE ISGALCI VAHSI YAHUDILERIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ , TETIKCILIGINI YAPIYOR...BIR TARAFTAN "TÜRKÇÜ" NUMARALARI YAPIYOR BIR TARAFTAN DA PKK, ŞİA ACEM, YAHUDI SÖZCÜLÜĞÜ YAPIP HER GÜN "SELO'YA ÖZGÜRLÜK ISTERUK" DIYE TEPINIYOR x
  • 4 Ay Önce

Akit

BU ZIRCAHIL ve MUFTERI MECZUBUN ISMI ILE YAZDIKLARI 180 DERECE TERS !!! 

Siyasi Analist

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. x x x
  • 4 Ay Önce

Okur

Kenan Evren anayasası milletin yüzde 92 oyunu aldı biliyorum.
  • 4 Ay Önce

HEPİNİZ

sema SEN HAYİR VERDİNDE MUDAHALE DENMİ OLDU BENNHAYIE VERDİM KİMSE BİRŞEYDE DEMEDİ YALAN SÖYLEME MEYDANLARDA KENAN EVRENİ ALKIŞLAMANIZDAN ELLERİNİZ PATLIYORDU PAŞAM PAŞAM DİYE HELE HELE BİRDE AYET ATTIRIRSA ŞİMDİ HEPİNİZ AKP 22 YILDIR DESTEKLİYOR KARŞI ÇIKIYORMUŞ POZLARINDA BU GARABETİ AÇLIĞIN SEFALETİ YARATINIZ

sema emine aydınelli

Evet korkudan.....Zarfların içi görünüyordu.....

Recep Polat

 Enflasyonu yaz,et fiyatlarını,tavuk fiyatlarının uçtuğunu,ev kiralarının asgari ücretten pahalı olduğunu,banka faizlerinin servet dağıttığını yaz sayın yazar..
  • 4 Ay Önce

H.Y.E

CHP,darbelere karşı çıkamaz. Çünkü darbe onların genlerinde vardır. İttihatçı bir gelenekten geliyorlar. Öyle olunca hemen hemen her türlü darbenin ya aleni ya da gizli ortağı olmuşlardır. CHP, dikkat edilirse hep cumhuriyete vurgu yapar. Demokrasiyi ise belli belirsiz savunur. Hatta cumhuriyeti, demokrasi ile tevil eder. Her cumhuriyette demokrasi yoktur. Mesela Kuzey Kore bir cumhuriyettir, geçmişte Sovyetler Birliği bir cumhuriyetti, ama hiçbir zaman oralarda demokrasi yoktu. Yine Avrupa'da bir çok devlet var ki monarşiyle yönetiliyor fakat demokratik. Mesela İngiltere.
  • 4 Ay Önce

VAR

 FİKRİN VAR DELİLİN YOK İDDİAN VAR HAYRET

UYDURUKCU

 HATTA DARBELERİ CHP YAPTI DİYRCEKSİN 

Uğur

İngiltere ve ABD birer koyu kapitalist zalim Yahudi ve diğer bankerler oligarşisidir, siyasetçileri zavallı kukladır, demokrasileri trajikomik birer yalandır.

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ..........................................................................1..Cumhuriyet..sözcü. .karar..vs..ZATEN..ZİHNİYETLER BOZUK PACAVRALAR..DARBEDEN..VESAYETTEN. MANDACILIKTAN. .BESLENEN UZAKTAN KUMANDALI PACAVRALAR DİR. ..SEN..ONLARDAN..NE...BEKLERSİN. ..........2....ONLARIN..DEDELERİ DE. .OSMANLI'YI ABDÜLHAMİDİ YIKMAK..İÇİN. .ÇALIŞMIŞTI. .VE..BAŞARDILAR. ...AYNI. .ZİHNİYETİN AYNI MESREP İN. TORUNLARI DA AYNI YOLDA OLACAKTIR...ÇÜNKÜ. ONLAR İSTER BATININ USAKLİGİNİ YAPALIM. ....3..İSLAM DİN İNANÇ. ONLARA GÖRE BATIL DİR. KOHNEDİR. ÇÜNKÜ .PUTPEREST DEİST TANRI TANIMAZ SAPKIN DİR LAR. .........................................4......12 EYLÜL 60 DARBESİNİ. .28 ŞUBAT DARBESİ Nİ 15 TEMMUZ FETO ABD DARBE KALKİSMASİNİ DA BU ZİHNİYET DESTEKLEMİSTİR. .15 TEMMUZ DA YA EVLERİNDE TV İZLEYEREK YADA MARKETLERDE ERZAK GIDA STOKLAMA.YA KOSMUSLAR RAFLARI BOSALTMİSLARDİR. ....KOYUN CAN DERDİNDE BU  MAL DERDİNDE İDİLER. .......5....
  • 4 Ay Önce

Kadıkızı

Ugraşmayın Yavuz Amca ile. 

Acadamia

Büyük harf ile yazmak, bağırma çağırma anlamına geliyor ve bir çok insanı rahatsız eden bir hâl alıyor. Bunu bildiği halde hâlâ büyük harflerle yazmakta ısrar edenlere ne denir acaba?

coskunakademi

su adama! lutfen birisi yazma dersi versin kopyala yapıştır yorumlarından sıkıldık ne dediği de anlaşılmıyor..

Uğur

Ali Bey, yazınız son cümlesi hariç güzel. Fakat son cümlede yine CHP figüranı âciz cumhurbaşkanının cekcaklı boş vaatlerinden birine aldanmışsınız. Yeni anayasa yapılsa da gölge cumhurbaşkanı Özlem Zengin'in İslamofob CHP'li anayasası olacak, şimdikinden kat kat kötü olacak. Orta hâlli ve fakir Erdoğancı ahali CHP'li Erdoğan'ı sildi ve onu Demirel ve Yılmaz'dan bile daha çok şerle anacak. Cinsellik ve Heykel Partisi CHP'nin en rezil ve zavallı zamanında bile ona yüzde 40 oy aldıracak duruma düşen bir âcizi elbette artık kendi taraftarları bile adamdan saymıyor.
  • 4 Ay Önce

şüayıp

Memlekete,millete zarar veren hareketin ismi önemli değildir
  • 4 Ay Önce

ÇOK

şu ayıp ÇOK ÖNEMLİ BOP ÖĞREN DEDİM

Medine

Allahım bu vicdansızlar kedinin fareyle oynadığı gibi bu milletin asli değerleri ile oynamışlar hâlada oynayacaklarını sanıyorlar.bizi bu vicdansızların şerrinden sen koru rabbim onlara fırsat verme içimizdeki.beyinsizler yüzünden bizi kahreyleme amin
  • 4 Ay Önce

Evrenoz

Evet . Tam ifadesiyle , darbeciler ahlaksızdır , sahtekardır , madrabazdır . Amerikan ve siyonist aparatıdır. Bu gözle bakılmalı . Darbeciler ve darbeyi savunanlar toplum içine çıkmamalı.
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23