• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aile mefhumu uçurumun kenarında

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

CUMHURIYET KADINI

NUFUSTA NITELIK KALITE ÒNEMLI COK NUFUS ONEMLI OLSAYDI 2 MILYAR MUSLUMAN 20 MILYONLUK YAHUDILERI YENERDI MALESEF FAZLA NUFUS DEGIL KALITELI EGITIMLI NUFUS ONEMLI MESELA 1.5 MILYAR NUFUSU OLAN HINDISTAN 150 MILYONLUK RUSYADAN ASKERI GUC OLARAK COK DAHA ZAYIF 30 TANE ARAP MUSLUMAN ULKE ISRAIL SALDIRISINI SEYREDIYOR HICBIR SEY YAPAMIYOR CUNKU BILIM TEKNOLOJI EKONOMIK GUC YOK
  • 3 Ay Önce

Mustafa

Önemli olan nitelik, sonuna kadar katılıyorum.

Mustafa Koç

Kaleminize sağlık ancak sağırlara siz mi işittireceksiniz!
  • 4 Ay Önce

KAMİL ÇOLAK

Oğlum asgari ücret alıyor. Haydi kadını çalıştırmayın bir an için. evlilik Bütçesine bakalım: çocukda yok!: 17 bin 2 lira maaş..kira: 10 bin lira, gıda, mutfak ve eşya taksitleri elektrik, gaz ve su 7 bin lira..geriye ay sonunda 2 lira kalıyor. 2 lirayla evlenen genç varmıdır? makaleye göre bu evlenecek genç çiftlerin Diyarbakır, Mardin, ve Orta Anadolu illerinde çalışması gerekir. Ankara-İstanbul-İzmir gibi yerlerde kalmak isterlerse; Ankaranın yada İstanbuun 30-50 km dışındaki konutlarda oturması gerekiyor. Bu durumda Evin erkeği işe gitmek için gece 04:te kalkması gerekiyor. Evlilik manevi görevden sonra Geçinme ve para kazanma görevi ister.
  • 4 Ay Önce

Korkut

Makaleniz cok.guzel.Nufus azalmasi ,oz benligimizden ayrilmak.Islami kimligimizden uzaklasmak.Yabanci kulturlerin etkisinde kalmak.Mahrem namahrem duygularini unutmak.Genclerin evlilik oncesi serbest iliski yasamasi.Nikahsiz .Nikahi bilmemek.Evlenmeden once cok iliskiye girmek.Kolay kadin bulduklari icin.Evlilik mesuliyetini almamak.evlense bile cok kisyle ilski yasadigindan mesut olamamak.kavga gurultuler is hayati ayrilmak.Cocuk istememek boylece nufus geriliyor.Tipki batidaki gibi hayat tarzi giyim kusam hepsi ayni.Yeni bir nesil zosmanli egitim sistemini getirmek.Yeniden Islama donmekden baska care yoktur.
  • 4 Ay Önce

Aile , çocuk, ülkenin geleceği

* *ÇOK ÖNEMLİ** *ÇALIŞAN ANNELERİN VE ÇOCUKLARININ SORUNLARI * *ÇALIŞAN ANNELERİN ÜCRETSİZ DOĞUM İZNİNİN 4 YIL OLMASI* **)Bir ülkenin güçlenmesi, bağımsız bir şekilde varlığını devam ettirebilmesi için; iyi bir savunma sanayine, yeterli gıdaya erişmek ve sağlıklı beslenmek için iyi bir tarım sistemine ve BÜTÜN BUNLARDAN DAHA ÖNEMLİ OLAN, BU İŞLERİ YAPABİLECEK GÜÇLÜ BİR AİLE YAPISINA, SAĞLIKLI VE GENÇ NÜFUSA İHTİYAÇ VARDIR. 
  • 4 Ay Önce

Ümit Ersoy

Aile bitti
  • 4 Ay Önce

Nahit sazoglu

Aile. Yapımızi devlet politikası yapmaliyiz
  • 4 Ay Önce

hacegan

Bunun başlıca sebebi boynuzlu holding ve chpdir kırk yıldır uğraşıyorlar doğum kontrolu için bu günde kadem bunların en büyük destekçisi mor çatıda yedeğinde aile mefhumumu kalır.
  • 4 Ay Önce

hesap

eğer ki kızlarımız kadınlarımız kurtarılırsa hayalı iffetli ve terbiyeli olarak yetiştirilirse aile bakanlığına da eğitime de ihtiyaç yok herşeyi düzeltiriz
  • 4 Ay Önce

Kanber

Selamlar çok güzel bir konuya değinmişsiniz Üstad. Kadına işe gitme para kazanma sorumluluğu yükünü yükleyeceksin bunu da kadına haksızlık değil de hakmış gibi yutturacaksın. Üstelik gelecek evdeki ev işlerini yapacak ondan sonra da en az 3 tane çocuk isteyeceksin bu kadına yapılan en büyük haksızlıktır. Kadın ana olarak yaratılmıştır. Doğurgan olarak yaratılmıştır. Kutsal göreve artı olarak, kadına para kazan ev getir sorumluluğunu dinimiz asla yüklememiştir. Kadın çocuk doğurup onu milli ve manevi değerler doğrultusunda yetiştirip evin işlerini de yapıyorsa o kadın sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmiş demektir. Çalış eve para getir kadına yapılan bir zulümdür. İşte nüfus azalışının ve boşanmaların, huzursuzlukların altında yatan büyük sebep budur.
  • 4 Ay Önce

Net

Bizde istemeyiz eşlerimiz çalışsın lakın memleket öyle bir hale geldiki tek maaş mümkün değil geçinmek zaten tüik verilerde herşeyi gösteriyor anlayana tabi

TürkOğlu

SAYIN HOCAM AİLE BİR DEVLETİN MİLLİ GÜVENLİĞİDİR, TÜRKLERDE ANNE DEVLET KURAR BABA İSE ORDU KURAR,,YANİ ANNE AMACI EVİNDE ÇOCUKLARINA YOK ANNE SEN İŞE GİT ÇOCUĞUNU YA KREŞE GÖNDER VEYA BAKICIYA VER İŞTE BU AİLEYİ PARÇALAR,, BUĞÜN TÜRKİYE HÜKÜMETİ AİLEYE EN BÜYÜK ZARARIR VERİYOR NEDİR ,, ANNE SEN ÇIK ÇALIŞ BEN SANA TEŞVİK PARASI ÖDERİM, DEVLET HAKLI ÇÜNKÜ BİZLER HAÇLI LAİK ÜLKEYİZ ,, KADINLARIN HAKLARI VAR HER KONUDA SERBEST,,, AMA GERİYE DÖNÜN ***** ,, İSLAMDAN AİLE VE ÇOCUK EĞİTİMİ ÇITAYI YÜKSELTİ ÖNCE DİN VE İLİM VE İSLAM MEDENİYETİ, ,OSMANLI DAHADA YÜKSELTİ ,,100 LERCE VAKIFLAR KURULDU ** AİLE DESTEKLEME VAKIFLARI BİZZAT PADİŞAHLARIN HANIMLARI İLGİLENİRDİ,, AYRICA ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİRLERDİ ,,BİR BAYRAM ŞENLİKLER HAVASI VERİRDİ *** OSMANLIDA AYRICA 500 YILLIK GELENEK “AMİN ALAYLARI” 4 VE 7 TÖRENLER YAPILIRDI DUALARLA ÇOCUKLARI UĞURLANIRDI ,,SONRA SIBYAN VE ANA EĞİTİM BİTTİKTEN SONRA KABİLİYETİNE VE ÇOCUĞUN YETENEĞİNE GÖRE ENDERUN OKULLARI YERLEŞTİRİLDİ,, LAİK TÜRKİYE NE YAPTI ANNE SEN ÇALIŞ BİZLERDE ANA OKULLARI VE KREŞLAR AÇTIK ,,, İŞTE ANNE ÇOCUK ARASINDAKİ BAĞ KOPTU,, ANA ÇEKİRDEK AİLE DAĞILDI ,, DEVLET DAĞILDI,,, Vesselam,,,
  • 4 Ay Önce

alperen

Yani yazdıklarınız husususen son yılın ürünü..
  • 4 Ay Önce

E ogretmenn

İnsanlar karınlarını doyurmak için tek maaşın yetmediği gerçeğini niçin gözardı ediyorsunuz insanları aile boyu 3 kuruşluk maaşa çalışmaya mecbur eden sözde muhafazar hukumetimize hiç sözünüz yokmu Hükümetin olumlu olumsuz her icraatını sizler desteklemediniz mi hâlâ destekliyorsunuz milletimiz ihtar verdi ama onlar anlamamakta ısrar ediyor Serdar Ardeşen nin dediği i muhterem
  • 4 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Cenab-ı Allah, annelik gibi ulvi bir makamı kadınlara bahşetmiştir. Annelik başlı başına bir meşgaledir. Aile hayatında ast olanın evin geçimi erkeğe, evin tertip ve düzeni ile işleyişi kadınlara aittir. Aynı aileden hem annenin hemde babanın çalışıyor olması, çocuğu aile için bir yük haline getiriyor. Dolayısıyla aileler çocuk bakmaktan imtina ettikleri için doğum oranları azalıyor. Aileler, çocuk bakmaktan ise, köpek bakmayı tercih ediyor. Buradan hareketle aile düzeninin bozulması kaçınılmaz oluyor.
  • 4 Ay Önce

Uğur

Şuna göre ki üç kuruşluk SÖZDE gelir için bizzat biz orta hâlli ve fakir erkeklerin çoğu kendi karıları ve kızları ve bacıları ve hatta analarını zengin iş arkadaşları ve patronların altında çalıştırıyorlar ve böylece onları bunlara "işyeri (duygusal?) zevcesi" ederek bunlara hayran ve âşık olmaya itiyorlar, buna göre kendi ailelerinin hiç kurulamaması veya yıkılıvermesinde asıl suçlu olanlar ikinci derecede biz orta hâlli ve fakir erkeklerin bu kılıbık, mezhebi geniş, kerizlik timsali büyük çoğunluğudur. Birinci derecede suçlu olanlarsa elbette sözde kadın haklarını fonladıkça fonladıkça ohlayarak fonlayan zengin zampara sömürgen kapitalist erkek sınıftır.
  • 4 Ay Önce

Okul

Sen ahlaksızın birisin.

Uğur

YOKSA başlıklı şahıs, bana bak, ahlaksızlıkları ve sapıklıkları meşru göstermek için bana ahlaksızca sövüp duruyorsun, ama "içi geçmiş ihtiyarın teki olsa gerek" diye seni ciddiye almayarak bir şey demiyorum, ama bir gün fena bozuşuruz.

YOKSA

uğursuz SANA DEDİM BEYİNSİZ KAFANI APIŞININ ARASINDAN ÇIKAR YOKSA BÖYLE SAPIKCA ZIRVALIYORSUN AHLAKSIZ

Aile mı kaldiki ?

Sabri Bey ailemi kaldı .Başkan 3 çocuk dedi millet evlenmeyi bıraktı.Gençler evlenmeyi bir isgence olarak görüyor.Her şey serbest.Zina serbest.Adam zina serbest neden evlenipte sıkıntı cekeyimki diyor.Enayimiyim ben diyor. LGBT zaten ayrı bir dert.Herif evleniyor bir kaç gün evli kalsa bile Allah muhafaza boşanma oldumu ölünceye kadar nafaka.Zavalli erkekler günah kecisi oluyor.Daha sonra vay efendim kadın cinayetleri neden arttı.6284 ten önce cinayetler nerdeyse sıfıra yakınken şimdi tavan yapmış. İdam yok .Adalet hep suçludan yana.Suclu hapiste bile özel odalarda korunuyor. Sonrada aile çöktü diyoz.Tabi ki de çöker.Hic bir önlem yok.Bu 600 vekilimiz neden ağır cezalar getirmezler.Bu ağır cezalar gündeme gelsinde millet bir görsün kimler karşı çıkıyor kimler destekliyor ak koyun kara koyun belli olsun.Her şey lafta kalmasın.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Halkın suçu yok dış güçlerin oyunu bu büyük resmi görün

Cengaver

Sen RTÜK'ü azarlamayı bırak da her defasında kadına siyasette,iş hayatında daha çok destek veren iktidarı eleştir!Yolunda ilerlemeyen bu düzende artık kanıksamış olduğumuz kadın cinayetlerini irdele ve hükumetin sözde kurmuş olduğu kadın ve aile bakanlığının ne işe yaradığını araştır!Bir hat kurmuşlar KADEM adında kadın şiddete maruz kaldığında hemen alo de güvenlik güçleri orada!Ee sonra bir ceza veriyorlar adı erkeği evden uzaklaştırma cezası ne işe yarıyor bu,böyle saçma bir adalet olur mu!Sonra kadının beyanı esastır neticesiyle kadına daha çok hak tanı,içinden çıkılmaz bir hale geldi bu yaşananlar.Neden devletimizi idare edenler bu sorunlara köklü bir çözüm bulmuyorlar çok mu zor bu sorunları çözüme kavuşturmak!Bu lanet düzende nüfusumuzun gerilemesi son birkaç sene içinde olan bir olay değil uzun yıllardır olan bir mesele devletimizin yapması gereken millet zaten akşamları eve geldiğinde televizyonun karşısında saatlerini harcıyor,öyleyse televizyonlarda evliliği özendirecek programları teşvik etmesi olsun!Sonra kadına iş hayatında daha çok yer vereceğiz söyleminden vaz geçsin lütfen,kadına iş hayatında verilen olanak erkeklere verilsin!Evli aileye ne kadar çok çocuk o kadar para taktiğinin de bir işe yaramadığı doğum oranlarının düştüğünden belli oluyor!Aslında 1950'li yıllarda da nüfusta gerileme oldu ama nasıl olduysa sonraki yıllarda doğum oranlarında patlama yaşanmıştı!Bunun o dönemlerde yaşanan siyasi ve sosyal gelişmelerde payı büyük aynısı bu dönemlerde olur mu bunun sonucunu iktidarın atacağı adımlara bağlı...
  • 4 Ay Önce

KUTSADIĞIN

HERGÜN BİR KADIN KATLEDEN AİLE
  • 4 Ay Önce

Çok gelişmiş olduğumuz için

Değil hayat pahalı ve olduğu için çocuk sayısı düştü. Bunu görmeden yazı yazmanız çok tuhaf. Eşim ve ben çalışıyoruz kira kreş iki çocuk masrafı çok. 3. Çocuk hayal artık bize. Tek maaşlılar zaten öldü. Bir kitap en az 100 TL gerisini siz düşünün.
  • 4 Ay Önce

Vicdan

ĶADEM bir ce ha pe kuruluşudur.?Kadın bakanlığı lav edilmelidir.Aile mahkemeleri taraflıdır.Anlaşmalı boşanma tuzaktır,kaldırılmalıdır.Çalışan kadına kreş desteği haksızlıktır.Nafaka artırım davaları için avukata gerek yoktur.Çünkü sonuç bellidir.Ebeveyne yabancılaştırma insanlık suçu olmalı,devletimiz bu konuya yoğun kafa yormalıdır.Başörtülü kadınlarımıza feminizm dayatması kabul edilemez olmalıdır.Boşanmaların artması konusunda devlet desteği iptal edilmeli,tersine geçilmelidir.
  • 4 Ay Önce

fatih

KADEM allahın ayetimi haşa. müminlerin kızkardeşi dediğiniz 6284, kadın beyanı esas, çocuk haczi, zina serbestliği kanunu çıkardı. süresiz nafakayı devam ettirdi. allahın emirlerinin tam terslerini yaptılar. ayrıca esra hanıma hakaret eden bir yorumda değil. at gözlüğünüzü çıkarın biz mi onlarmı yakıyor dünya ve ahiretini REİS SEVDALISI KARDEŞİM.

Reis Sevdalısı

KADEM'in başında müminlerin kızkardeşi Esra ALBAYRAK Hanımefendi var, kendisi Reis'in kerimesidir. eleştirirken ucunun nereye dokunduğuna dikkat edin, hem dünyanızı, hem ahiretinizi yakmayın.

Reis Sevdalısı

KADEM'in başında müminlerin kızkardeşi Esra ALBAYRAK Hanımefendi var, kendisi Reis'in kerimesidir. eleştirirken ucunun nereye dokunduğuna dikkat edin, hem dünyanızı, hem ahiretinizi yakmayın.

Okur

Cografyamız hızla Türk süzleştiriliyir....vesselam...
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23