• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hastalık ve denge

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aziz nesin .

Oy dereler dereler hcm neler biliyor neler çok gzl günler görsün akitdeki üyeler.
  • 4 Ay Önce

Ismail. Ercikti

Idrisbey ayzina yüreğine sağlik Kaleminkirilmasin ihşallaj
  • 4 Ay Önce

CHP ülkenin beka sorunudur!

Alevi-dhkpc pkk ve terör yapılanması olan CHP!Hınç alıyor piyasayı dengesizleştiriyor PKK ittifakı ile Türkiyeyi paylaştılar Seçimlere bakın CHP ve PKK renkleri hakim kirli planlarını birlikte sergiliyorlar!Araştırın gerçi devlet biliyordur fahiş zamların arkasından kimler çıkar,Spekülasyon yapanlar zaten CHP li halkı galeyana getirenler maalesef bunu halka anlatamıyor anlatmayada kalksa Türk halkı UYUYOR!Gidip CHP ye oy veriyor ne yapılabilir bizim gördüklerimizi neden halkın çoğu görmüyor????Bu hastalık bitmez CHP yok olmadan denge zaten olmaz!Bu hastalıklı zihniyet bela olarak hep var olacak maalesef proje kılıçdaoğlu ile başlamış Ekrem ve Özgür gibi fırlamalar ile şaha kalkmıştır Görmüyormusunuz sadece izlemeniz yeter ne bu şiddet bu celal Özgür e bakın ekremi nasıl savunduğuna bakın anlarsınız bu kirli yapıyı!Bu fitnenin fesadın adına siyasi mühendislik diyorlar!İBB nin paraları ile fonlanıyor bu kirli yapı!
  • 4 Ay Önce

İzmirli

CHP 100 yıldır başımıza bela. Allah sonunu getirsin. Ne yazık ki Süleymancılar CHP'ye oy veriyor
  • 4 Ay Önce

Inancsız tabipler ve digerleri

 bu yolu seçmiş olabilir mi?
  • 4 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Nasilki Boz Ayının 70 hikayesi var 70 i de Ahlat üstüne bu Allahsızların da bütün hikayeleri Müslümanlar üstüne gerisi boş laf.
  • 4 Ay Önce

Ahmrt

Hizbullah daeş boko haram gibi örgütleri görünce chp vekili az bile söylemiş
  • 4 Ay Önce

Vahap

O saydığın örgütleri kuran kefereler bile itiraf etti de senin gibi art düşünceli ve islam karşıtı olanlar hala saldırmaya devam ediyor.

Rükneddin el-Hüseyni

İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti.
  • 4 Ay Önce

Şeref

Usta, Deniz'lerin meclisteki oylamasına merhum Erbakan'da katılmamıştı.Hatırlatırım..
  • 4 Ay Önce

Okur

Gerçek tıp ilmi insanoğluna ebedi kapalı gözüküyor, bunun sonucu olarak halen dünyada 5 milyara yakın insan bütün tıbbi imkan ve doktorlara rağmen kronik veya çaresiz hasta. Yani tıp büyük oranda (%98) sihirbazlık ve şarlatanlık. Müslümanlara gelince, Kur'an, hadis ve sünnettekı tıbbı ifadelerden çıkarak da İslami bir tıp geliştirilmemiş, Hz Peyagamber'in (sav) tıbbi öğütleri ve uygulamaları da ya yanlış anlaşılmış ya da hiç önemsenmemiş. Bu yüzden Müslüman asırlardır acı çekerek yaşamış, bundan sonra da sonuç değişmeyecektir. Sebepler: 1.Muslumanların tukettikleri gıdaların çoğunluğu sihirli, [(radyoaktif besinler, bunlar atom bomba maddeleri (uranyum, toryum, radyum vs)] ve, gizli kimyasal toksikler içerirler. Türkiye'de 10 kadar radyoaktiv gıda maddesi üretimi ve tüketimi asırlardır yaygındır, olaydan herkes bihaberdir. Ülkede radyotokikolojiyi bilen tek doktor yoktur. Bir kronik hastalığın başlaması için vücutta 8-15 kg radyoaktiv madde birikimi olmalı. Tedavi yontemleri: 1.Koruyucu hekimlik İnsan; hiçbir zehirli, sihirli ve zararlı gıda tüketmemeli, 2.Vucutta biriken zehirler özel tıbbi cihazlarla uzaklaştırılmalı, Aksi takdirde sığır/ koyun veterinerin kasaptaki akıbeti gibi bütün Müslümanlar, doktorculuk oynayanlarca hap/şap yutturulmakla ve kesilip biçilmekle ömürleri geçirecekler lakin hiçbir fayda da göremeyeceklerdir.
  • 4 Ay Önce

Dünya yuvarlak falan değil, bunlar şarlatanların işi

Sen aşıda olmuyondur?

BOŞ BOŞ

okumaz SENİN MESLEĞİN NE EĞİTİMİN NE ONU SÖYLE 

ÖYLE

okumamış SEN RADYO AKTiVİTE NE DEMEKTİR BİLİYORMUSUN YORUMUNU OKUYUNCA BİLMEDİĞİN ORTAYA ÇIKIYOR YORUMUNDA YALNIŞ KULLANDIĞIN TERİMLERDEN DOLAYI ÖNCE OKU ÖĞREN SONRA SUÇLA BİLGİN YOKKEN FİKRİN VAR NE YAZIK KI YALANIŞ VE GERÇEKLERDEN ÇOK ÇOK UZAK SUS BARİ BİKEN ADAM SANSINLAR YARIM BİLGİ İNSANI CANDAN EDER DERLERYA İŞTE ÖYLE

DEVAM

CUMA KILIYORSUN DİYE HAYATMİ DURACAK KİMSE NEFES ALMAYACAKMI SEN ONLARIN CEMİNDE ORUCUNDA DURUYORMUSUN HEM NŞYE DURSUN SU AKIYOR DÜNYA DÖNÜYOR HAYAT DEVAM EDEİYOR BU NE ZORBALIK DESBOTLUK HEMDE LAİK BİR ÜLEDE KİMSE KİLİSEDE MES YAPILIYOR ÇAN ÇALIYOR DİYE DURMUYOR İŞİNE GÜCÜN DEVAM EDİYOR
  • 4 Ay Önce

ALPEREN

Allah azgın azınlığın müstehakını versin sayılarını ve etkilerini azaltsın
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23