• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nasıl Yapmalı?

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

çok net

son on yılın belki de içi en dolu ve laf salatası yapılmadan yazılmış köşe yazılarından birisi olmuş bu yazı
  • 4 Ay Önce

Evet

Ali bey dediğiniz gibi çok yönü bir soru _ Eğitim kalitesi memleketimizin geleceği..
  • 4 Ay Önce

Ali Namlı

Yazı bu günkü ülkemizin, halkımızın tam ve net bir fotoğrafını çekmiş, ne yazık ki anlatılanların hepsi doğrudur, sadece toplum patlamaya hazır sözü doğru değil zaten her gün insanlar patlıyorlar ! 
  • 4 Ay Önce

aliBABa

Hep bu CHP zihniyetinden Ali OSMAN Bey çeyrek yüzyıl da maafettiler her seyi
  • 4 Ay Önce

At kadehi elinden bin parçaya bölünsün

1- cilali imaj çağında elimizde şişlerle görünmeyen(!) kazaklar gömlekler mantolar örerken bu yazıya karamsar denilmesi beni rahatsız etti 2- yaklaşık 30 yıl önce yeni yeni özel kanallar olsa da TRT ağırlığının devam ettiği günlerde bir gece aniden yayınlanan bir filmin hem yazarının isminin Yılmaz olması hem filmin son kelimesinin tane kelimesi olması hem uzun süre ortalığın sallanmasına sebep olması ile yaklaşık 30 yıl sonra yine Yılmaz ismi ile yine son kelimesi tane olan ve yine o dizi sebebiyle binlerce pavyon dansı kıyafetinin siparişiyle ortalığın sallanması söz konusu olup buradan dişe dokunur bir yorum çıkıp çıkmayacağını sorgulamak ahada bu gazetenin sayfalarında bile uleeeen sanki ihalara motor ürettin muamelesi ile karşılaşıyorsa merak etmeyin eğitimin altyapısında noktanın üzerindeki kafasına göre takilan yamuk yumuk çengelli yakaladık soru işaretine çevirdik ezberi yer aldığı icin sadece benden önce yayınlanan ilk yorumda değil birçok kişi tarafından Ali Osman sen ne yapıyorsun gözünü sevdiğim araya ihanları sihaları sıkıştır bari nidaları yükselecektir. 3-bahsettiğim film Mesut Yılmaz'ın en yakınında siyaset yapan devlet bakanı ve kalemi keskin Yılmaz karakoyunlu'nun salkım hanımın taneleri filmidir tane ismiyle biten diğer diziyi ise zaten herkes biliyor.4- bir yorumcu daha iha'ları sihaları diline dolamış diye üzülenler varsa acaba onlar mı haklı ben mi haklı bilemem eleştiri yapmadan da olmuyor Allah hepimizi affetsin bunları yazdım diye gidip de emperyalizmin gönüllü kölelerinin yanında kendime yer açma meraklısı değilim. anneyi babayı abiyi kardeşi bir tane gömünce bin fışkıran vatan toprağını yolda yolda bulmadığımızın farkında olduğum gibi bugünler gelir geçer inanan kalmaz naçar derin sularda açar zambaktır başörtüsü dizelerini de yolda bulmadığımızın farkındayım.
  • 4 Ay Önce

Ali

Tespitler doğru,ancak nedenini daha doğrusu mevcut yönetimin yetersizliğini ,muhalefetide bulaştırarak perdelemeye çalışmanız doğru değil...Problem bizi son dönemlerde yöneten kadrolarda...
  • 4 Ay Önce

Pusula

Evet ben vatandaşım fikrimi izah etmek istediğimde şunu yazabilmeliyim!Bu yazı her yönüyle karamsar bir yazı sanki yurdumuzda hiç güzel şeyler olmuyormuş gibi sen yenilgiyi baştan kabullenmişsin!Toplumumuzda bir eksen kayması olduğu doğru da bu ülkede halen ezanların okunduğunu insanlarımızın halen maneviyata ihtiyaç duyduğunu da göz ardı etmemek gerekir!Bunlara mukabil de her akşam haberlerde gasp darp cinayet hırsızlık vs. türü olayları da izliyoruz.Ama öteki taraftan bilinçli kendini bilen nesil de yetişiyor hem de terör örgütü chp'ye rağmen,bu ülkede zaten chp'nin var oluşu bu millet için bir tehdit!Düşünsene chp adında bir parti yok o zaman insanımız kolay kolay kandırılmayacak geleceğine güvenle bakacak ya da geleceğe dair hiçbir endişesi olmayacak!Hz Peygamber(sav)alkol bütün kötülüklerin anasıdır buyurdu ama alkolün reklamı taa cumhuriyetin ilk yıllarından beri bu ülkede yapılıyor kim tarafından tabi ki chp tarafından üstelik bu milletin %99'unun müslüman bilinmesine rağmen!Demek ki çürüme taa o zamanlarda başlamış ben Osmanlı'nın son yıllarına ait videoları izlediğimde o dönem milletimizin masum,naif ve merhametli olduğunu anlardım.Ama değerli büyüğümüz şevki yılmazın deyimiyle chp'nin yaptığı gavurluk bu milleti asli kimliğinden uzaklaştırmış batı özentisi bir yaşamı zorla bu millete kabul ettirdiler.Merhum kadir mısıroğlu hocam bu milleti nasıl aldıysanız öyle bırakın demesi bu millete en büyük kötülüğün chp'lilerce yapıldığını anlatıyor!
  • 4 Ay Önce

cihaz bozuk

bu yazıda yanlış ne var anlayamadım , hala ezan sesleri duyuluyor diyorsun o ezanı duyan dinleyen kaldı mı zannediyorsun , gerçeği görmen için çan seslerini mi duymak lazım, yurdumda hiç mi güzel şeyler olmuyor diyorsun , gazze de hiç mi güzel bir şey olmuyor demek kadar olmasa da bir o kadar mantıksız

Neyapmalı

Pusula, ağırlıklı olarak doğru söylersin. Ancak sanıldığı gibi siyaset her zaman sosyolojinin önünden gitmez. Sosyolojinin peşinden koşturup onun hasarlarını onarmaya çalîşır. Artık küresel planların projelerin toplumumuzda da karşılık bulduğunu görüyoruz. Hassaten, bireyciliğin, hazcılığın etkilerine kapılmış büyük bir kitle oluştu. Kötümser olmamak lazım ama, akademisyenlerde siyasetçilerle bağ kurup birşeyler yapmalı.

Ali bey

Sizin kafanız nasılsın çalışıyor arkadaş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23