• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar çıkınca “iğneden ipliğe zam gelecek”, ya dolar inince?

132 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Samet

İthal ürünlerde ki zam sebebi dolar kurunun fahis artışı iken yerli uretilenlerin artış sebebi ise ihracat ürettiğin bütün gıda maddelerini ihracata gönderirsen içeride de o ürettiğin ürünü ihraç ettiğin fiyattan yer kendi halkın bunun asıl siz neresini anlamadınız. Ama pardon ihracatçı patronlar sizden di dimi
  • 4 Ay Önce

Mustafa Alp ÇELEBİ

Adam gibi adam, Ali İhsan KARAHASANOĞLU örnek aldığım ve gelecekteki hayallerimde başarıya ulaşmak için çabaladığım kendi kendimce uğraştığım, uğraşırken canı gönülden örnek aldığım birisi, Rabbim yar ve yardımcısı olsun kendisinden razı olsun, Bizim gibilere ışık oluyor, ayak izi yapıyor bizlere....
  • 4 Ay Önce

Necati

Yeni anayasa ile üstesinden geleceğiz tüm bunların.Şu an devletimizin eli kolu bağlı.Değişiklikten sonra şahlanacağız inşallah:-)
  • 4 Ay Önce

Levent 15

Bunlar "MAZHAR OSMAN" lık!
  • 4 Ay Önce

GERÇEK AVCISI

BU KADAR ÇOK YAZMIŞSIN ALİ BEY ANAFİKİR OLARAK NE ANLAYACAĞIZ...YADA NE YAPMAMIZ GEREKİYOR .......
  • 4 Ay Önce

Kayaman

Anlatılmak istenen, biz herseyimizi dolara yatırdık. Düşerse çok zarar ederiz diyemiyor. Doğru taraf ise gelen turist 100 dolar bırakırsa turist gelmesine yatirim yapanlar zarar eder. Çünkü dün 3200 tl oldu 2000 tl.
  • 4 Ay Önce

Sen cahilin önde gidenisin

Fiyat artışları sadece dolara mı bağlı? Enflasyonu ne yapacagız? Bugün enflasyon % 70 ise bunun anlamı fiyatlar seneye % 70 artacak demektir.
  • 4 Ay Önce

Karamanlı

Sokak ve Parklarda Sahipsiz Gezen 65 Yaş Üstü Emeklilerin de Uyutulması, Yeni Yasa Tasarısında Oylamaya Sunulacak...( zaytung dan alıntılanmıştır)
  • 4 Ay Önce

İhtiyarlık

İhtiyarları kimse istemiyor artık..atlar ayakta ölmeyi bilmeli..Ele güne eğlence olmamalı..

Orhan İnan

Ben hep bunu söylerim..Bu ülkeyi hiç sevmeyen, sanki düşman gibi davranan, kelli felli ve hatta her sahada iyi yer edinmiş bir güruh var. Ülkeyi bunlar yönetir ise ,milleti eze eze, değerlerini hakir göre göre bu işi yaparlar ise mesele yok. Yani işgalci güçler gibi..
  • 4 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allah ın adı ile rahman rahim. GÜNDEM DIŞI! ANA YASA DEĞIŞISIN! Anayasanın ilk 3 maddesi değişsin. _ Devletin ismi değişsin. Türkiye islam cumhuriyeti olsun. _ Devletin Bayrağı değişsin. Ay yıldızlı şanlı Bayrağımıza, Kelimei Tevhid eklensin. Devletin Resmi Dilleri Türkçe, Arapça, Kürtçe dir denilsin. En iyini Allah teâlâ bilir. 25. 05. 2024 Abdüsselam EFE.
  • 4 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Neferi

Gokten kemik yagsin cumlesini niye unuttun Taliban?

Selim

Gorunen oki yazarinda ekonomi bilgisi Nebati kadar. Hadi iyisin sende hazine bakani olabilirsin.
  • 4 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, yazımı kesiyor esas konuyu es geçiyorsunuz. Türkiye'de ifrat tefrit her fert için vardır. Mesela Sivas mahkumları konusunun iktidar tarafından ele alınmayışına ne demeli? Gelelim nafakalı boşanmanın gizli fuhuş sektörüne katkılarını ifrat mı tefrit mi diyeceğiz? Medyaya baktığınızda kocasından boşanan kadının 3 çocuğundan 2'sinin bababaları başka erkekler. Bunlar Allah'ın emirlerine uygun mu? Türkiye'deki çok konudaki adaletsizlikleri görmezden gelmek sizi Cennete götürmez. Kim bir haksızlığa uğrar da derdini anlatınca konuya sahip çıkmayanların yeri sanıyorum Cennet değildir.
  • 4 Ay Önce

Şemseddin YILMAZ

Dolar veya döviz,ister insin ister çıksın,sebebi ne olursa olsun,aykırı ses çıkaranların derdi döviz değil,bütün dert ve sıkıntıları, inançlı,herkesin inancına saygılı ama,dini inançlarını şahsi olarak ön planda tutan Sn. Erdoğana olan kinleridir.
  • 4 Ay Önce

Feridun

Bu köpek işine CHP li belediyeler uymayacak ve ak partide seyredecek üç beş azınlık gene karlı çıkacak .adamlar ikdidar değilken mukdedir .heleki belediye CHP ise
  • 4 Ay Önce

Ercan

Toprağa zam gelmedi, suya zam gelmedi patates fiyatı neden artıyor diyorsun ya, birincisi toprağa her zaman zam gelir ve en iyi yatırım aracıdır, su tarlaya kendisi gelmiyor, onu oraya ya elektrikli ya da mazotlu pompa ile taşımak gerekiyor, dolara zam gelince elektriğe ve akaryakıta zam geliyor bu da patates maliyetini etkiliyor.
  • 4 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

YAZIKTIR GUNAHTIR SIRF 2023 SECIMLERINI KAZANMAK IKTIDARI KAYBETMEMEK ICÌN CIKARILAN BUTCEYE BÙYUK YUK OLAN DENGELERI BOZAN 40 YASLARINDA INSANLARI EMEKLI EDEREK SOSYAL GUVENLIK SISTEMINI MAHVEDEN EYT KANUNU ILE 70 80 90 YASINDAKI CALISAMAZ EMEKLILERI PERISAN EDEN BU YASAYI CIKARANLARIN VICDANLARI RAHATMI ? ULKEYI DEGIL MENFAATI DUSUNMEK BUDUR ISTE
  • 4 Ay Önce

TIYATROCU KRIPTO'YA

HAHAHAHAHAHA....@CUMHIRIYET KADINI DA @ARAŞTIR DIYE YAZAN DA "HANIMEFENDI" DEDIGI DE CUMHURIYET ADAMI'nin KENDISI OLUYOR:))) PEŞİNE DÜSTÜM DÜŞELI IYICE KAFAYI SIYIRDI KRIPTO:)))))

CUMHURIYET ADAMI

CEVAP VEREN  !!! ORTALAMA MI DEMIS HANIMEFENDI, ANLAMAN KIT MI  EVET, 40LI YASLARDA EMEKLI OLAN YUZBINLER VAR !!! 

ARAŞTIR

YALNIŞ BİLİYORSUN EYTLERİN EMEKLİ ORTALAMA YAŞI 55 KIRK DEĞİLDİR SAFSATAYA YALANLARA İNANMA ARAŞTIR

Erhan

Sanki tüm emekliler 10 000 TL alıyor gibi anlatılıyor ? Bunlar düşük, sembolik primlerle emekli olanlar.
  • 4 Ay Önce

sema emine aydınelli

Sembolik primle emekli olmadım ama maaşım sadece 12.695 lia.....

Paşa

On milyon emekli on bin TL alıyor ,yetmiyor ha sana.

Artık akp yi destekleyen kalmadı

Emekliler meydanlarda, erdoğan a, akp ye mehmet şimşeğe ve mhp ye tepki çok büyük.
  • 4 Ay Önce

Kemal

Hakikati yorumlar degistiremez.Milletimiz feraset sahibidir.Ancak her seyin sorumlusu 22 yildan beri kimdir? Onlara sorun Neden diye? Gerisi lafi Güzah.
  • 4 Ay Önce

Fatih Emlik k maraş nahırönü

İnince de hükümetin uyumaması lâzım indirim yapmayanlara indirtmesi lazım. Millet çok zorda. İstanbula nasıl yansiyor bilmiyoruz ama deprem üssü maraşta çok vahim durumdayız.
  • 4 Ay Önce

Osman

45 yasimdayim daha turkiyede dolarin dustugunu gormedim
  • 4 Ay Önce

Meyve sever

Meyve cenneti ülkemde meyve yemek lüks oldu!
  • 4 Ay Önce

Yüksel

Esfele safilinlere bir şey anlatamazsın. Üstlerine sifonu çekersin çekebilirseniz.
  • 4 Ay Önce

Paşa

Utanmaz, sen misin doğru olan, adamlık yap da o emekli komşunu düşün , adamlık yap da hayat pahalılığı kimlere nasıl etki ediyor ona kafa yor millete laf edeceğine.

Tan

Örnek: Tesbihin taneleri ve imamiyesi Çin'den ithal ediliyor-dizilmesi ve satışı ülkemizde bunun fiyatı dolar yükselince artar mı? Rus, Arab şirket ve ortaklarımız daha fazla kâr etmek için gelirlerini dolar olarak hesapliyorlar ve karlarını dolar olarak götürüyorlar, parası olan halkımız da daha fazla döviz toplayarak paralarını koruyorlar, Yap Işlet Devret modeliyle yapılan herşey dolara endeksi. Sonuç dolar yükselirse fiyatlar artıyor...
  • 4 Ay Önce

Şükrü ye yanıt

İkisine önce asgari ücret 4250tl÷7.5=566.67 dolar Bugün asgari ücret 17000÷32=531 dolar Hesap makinenin yoksa Bi bak alım gücünü de hesap et istersen.
  • 4 Ay Önce

sukru

Yeni yetme birisi olduğunda çok belli.Babana sor istersen Tayyipten önce amerikalı conilerin kullanıp çöpe attığı tek kullanımlık çakmaklara nasıl sibop takıp kullanmaya devam ettiğimizi sana anlatsın istersen.

sukru

Yani ülke bunca badire atlatmış,pandemi olmuş,depremde onbir il yerle bir olmuş,etrafımız ateş çemberine dönmüş,sınırlarımızda savaşlar oluyor ve sen asgari ücret otuz dolar düşmüş onun hesabındasın öylemi.Senin yaşın yetmez belki ama dünya süt liman iken ben bu ülkede asgari üçretin 250 dolar olduğu hünleride yaşadım.

Pençe

Sen dolar düşüyor diye fiyatlara zam gelmiyor mu zannediyorsun bir bardak su ülkede 1 lira olmuş neyin kafasındasın ne yiyip içiyorsunuz hala yalakalık hala algı algı algı delikanlı olun Kral çıplaktır artık hikaye anlatmayın tencere delinmiş sen hala koltuk sevdası uğruna dilsiz şeytanlık yapıyorsun
  • 4 Ay Önce

Fevzi yılmaz

Ülkemizde bir pahalılık var bu bir gerçek ama bunun çoğu yine bizim insanlarımızin yüzünden hükümet denetleme yetkisini doğru dürüst kullanmıyor sorun bu yüzden çıkıyor

Ve sende bunu yedin

Kendin cal kendin oyna ne güzelde yazıyorsunuz bos boş. Buna gelgit derler kardeş. Milleti aptal yerine koymayın..
  • 4 Ay Önce

Ömer

Ali bey muhalefetin muhalifliği bitmez , hep kötü yorumlar yanlıştır ama bizim muhalefet solaklar böyle . Ağzınla kuş tutsan niye elinle tutmadın der . Başkanlardan birisi nehri yürüyerek geçmiş , hikaye bu ya ertesi gün muhalif gazeteler başlık atmış Başkan yüzme bilmiyor . Bu böyle işte . Dolar düşer niye düştü çıkar niye çıktı . Dün bir markette Napolyon kiraz kilosu 400 TL gördüm ya inanamadım ya bu ağaçta yetişen bir meyve . Gübresi altın suyu olsa bu fiyat olmaz . Tamam daha düşer fiyatı ama Yeşil erik 150 TL manavda . Pazarda 50 TL . Manavda markette domates 80 lira pazarda 20 lira . Patates bir yerde bir yerde 15 lira biryerde 25 30 lira aynı patates . Dolar artmıyor niye fiyatlar düşmüyor . Çünkü fırsatçılar içimizdeki hainler bırakmıyor . Bir gıda terörü var . Devlet yetkililer önlemeli gerekirse ihracat kısıtlaması getirilmeli . O dediğiniz ekonomistlere millet Artık ben dahil ciddiye almıyoruz . Boş teneke konuşuyorlar . Profesör müş de nasıl olmuş bir de ona bakalım.
  • 4 Ay Önce

AliBaba

Yine dış güçlerin işi demişsin sakallı..Reis bile bıraktı bu lafi
  • 4 Ay Önce

Paşa

Konuyu bizde anlatalım sana biraz Ali bey, döviz yükselirse enflasyon yükselirse her ürüne zam gelir, enflasyon yerinde sayarsa döviz de artmazsa o ürüne yine o günkü enflasyon oranında zam gelir, diyelim ki enflasyon on puan geriledi yüzde elliden kırka indi dövizde iki TL düştü o zaman da her ürüne yüzde kırk zam gelir  yani isterse enflasyon yüzde ona insin o günkü fiyata yüzde on zam gelir , yani elli lira olan domates kırk liraya inmez, evet altmış da olmaz ama yine zam gelir elli iki lira olur sen neyi ispat etmeye çalışıyorsun acaba bize, gelelim doların yirmi TL ye inme meselesine, bu senin ekonominin iyi olduğu için dolar indi olayı değil ki Ali ,tıpkı kur korumalı gibi bir sistemle anca dolar iner ki gördük o sistemin ülkeme nelere mal olduğunu ,işte o dalında uzman kişileri kibre kapılıp elestiriyorsun ya onlarda bu işin anca böyle bir hamleyle olacağına vurgu yapıp durumun vehametinden bahsediyorlar Ali,peki süt yumurta ve vergi fiyatlarını iktidar belirliyor madem bunlarda döviz etkisi yok geçen senenin fiyatı niye olmuyorda habire zam geliyor , tarım Kredi kooperatiflerine git iki ay önce fiyatlar neydi bugün ne bi araştırma yapıp yarın bize yazsana Ali bakalım yerinde saymış mı fiyatlar, ya bir senede askerlik borçlanma bedelini iktidar 17 bin liradan 150 bin TL ye çıkardı bu bile ne durumda olduğumuzu göstermiyor mu sana güzel kardeşim,dolayısıyla bırak sözcü cumhuriyet halk tv yi de pazara çık pazara,bak meyve cenneti ülkemde erik yüz lira kiraz yuzelli lira karpuzun çeyreği yüz lira  hemde semt pazarlarında senin bundan haberin varmı, bu senin hem insani hem İslami görevindir bilesin...
  • 4 Ay Önce

abim

 boşa anlatıyorsun 

Vahap Kalyoncu

Tam da taşı gediğine koymuş kardeşim helal olsun hep söyledim bu zihniyeti bozuklara ne dersen de önce adam olmak lazım bu da onlarda yok birde esnafımızın ve iş adamlarımızın ahlaki çok bozuk çok.
  • 4 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Bu vatanın ekmeğini yiyip başka ülkelerin borazanı olan zavallılar; şu anda o ülkelerin verdikleri paralarla mutlu yaşıyorlar. Bu mutlu yaşamanın bir de ölümden sonraki kısmı var. Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübrâya, büyük mahkemeye bırakılıyor."
  • 4 Ay Önce

Paşa

Sende komşun aç onu düşünmüyorsun, emekli maaşından çok kira ödeyen var onu düşünmüyorsun, dahası nas ve ayeti unutup bir kenara koyup faiz politikasına yöneldi bu iktidar onuda görme sonra başkaları ahirette ne yapacak onu düşün, aferin sana.

Kardeş İran bizi sattı mı?

İran Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopterinin kaza yerini Türk İHA'sı Akıncı'nın değil kendi İHA'larının tespit ettiğini açıkladı.
  • 4 Ay Önce

Bir Dost

NE KARDESI YAHU, BIZ ISIDCILER OLARAK MUAVIYE'DEN BERI DUSMANIZ ONLARA !!!

Acem Şia Nefer'i Diniz Nusayri'ye

Normal vasat bir zekaya sahip olan her insan bile Iran Genel Kurmay başkanının enkazı Türk akınci iha'sinin bulduğunu söyleyemeyeceğini bilir..Bu açıklamanın yapikdigi onceki aksami da Iran devleti resmi olarak enkazın bulunmasından dolayı yaptığı katkılardan dolayı Hakan Fidana Iran devletinin teşekkürlerini sunmuştur..

Okur

Sn.yazar iyide bunları vatandaş olarak benmi denetleyeceğim.Devlet ne yapar,ikdidar ne yapar,ne yapar söylüyorum kendi yandaş zenginini oluşturuyor.
  • 4 Ay Önce

salih

Dolar sabit petrol düşüyor iken üç hafliler başta olmak üzere hiçbir sebep yok iken zamma duymayanların gözünü toprak doyursun.Açgözlü insanların zaten gözü doymaz ki midesi doysun.Tuz koktu! 
  • 4 Ay Önce

oğuz kağan

doları mubadeleden çıkarsınlar yani dolar tamamen baypas edilsin ozaman anlar besim tibuk zihniyetli müstemlekeciler hatta avro denen parada piyasadan çekilmeli üretim artırılmalı hal yasası ile aracı kurumlar pay pas edilmeli
  • 4 Ay Önce

Mustafa

Bunların kökü dışarda hocam. Bunlar kendi milletine töresine dinine karşı PKK sevicilerdir. Sıkışınca da Atatürk derler.
  • 4 Ay Önce

Paşa

Mustafa konumuz ekonomi be sen nelerden bahsediyorsun bize, bak karşı evde on bin TL maaş alan emekli Hasan amca var Ayşe teyze var git onların derdiyle uğraş biraz istersen...

Feridun

Hele bu sahil kisimlarina yerleşen emekli yada kackinlar var nasilda seviniyorlar zam gelince .en güzel sitelerden ev almışlar arabaları da var işleri güçleri Tayyip Erdoğan .geçen esnaf bir arkadaş bırak lan paketi geriye 150 TL lik ürün aldın daha bizim hangi görüş olduğunu bilmeden iktidara sövüyorsun diyerek çok dışarı dedi .cumhuriyeti savunuyoruz derler savaş çıksa bankamatik sıra gecerler .gene ak Parti'ye com oy çıkan Anadolu gençleri gider savaşa cumhuriyeti korumaya
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Senin kafadan ben de istiyorum

Ferit

Ayıptır söylemesi ne içtin?

Mücahit

Ak parti mhp ile iç anadoluda ve bir kısım karadenizde sıkıştı kaldı. Mhp  ile doğu ve güneydoğuda Kürt seçmeni kaybetti, batıda liberalleri kaybetti, tüm türkiyede  kaybetti. Elde akpliler ve münafıklar kaldı. Yani güneşe bırakılmış buz misali.
  • 4 Ay Önce

Vahşi Yahudi Mücahidi Kripto Nefer'e

Ankara'da iki ülkücü yarıştı ve biri secimi kazandı CHP yerel seçimlerde Istanbul'da DEM'in %10'luk dolaylı desteği ile eski ANAP'li bir aileden gelen müteahit bir adayla kazandi..ICHP; Iç Anadolu'da, Karadebiz'de, Iç Egede, Ankara'nin ve bircok şehrin ilçelerinde sağ kökenli muhafazakar adaylarla kazandi..Bir önceki başkanlık seçimlerinde kesin ilk turda kazanıyoruz dedigi seçimleri kaybetti..CHP'li sağdan da soldan da; yukarından da aşağıdan da toplasan %25....Kendini kandırma kripto:))) Yine ağlayacaksınız...20 yıldır olduğu gibi...Tek parti CHP döneminden beri olduğu gibi:))))

VİNCİTORE

HANGİ  DİYOR DOLAR 20₺’YE DÜŞER DİYE.
  • 4 Ay Önce

Halk hesabını erdoğandan sorar

Erdoğan sorumlu benim dedi, yetki istedi halk da yetki verdi, ama düzelmek yerine battıkça batıyoruz.
  • 4 Ay Önce

sukru

2010 yılında dolar,a endeksli oturduğum eve ev sahibi dolar bazında yüzde yüz zam zam yapmıştı.Dolar bahane,soygun şahane.
  • 4 Ay Önce

Paşa

Sanki ülke güllük gülistanlık da, iktidar çaresizlikten vergilere zam yapsın,iki kez üst üste vergiler alsın sen bunları görme sonra herkes soyguncu olsun, devlete ait işyerleri var git bak bakalım orada kiralar nasıl,sanki bedava, boş konuşma da bu ülkede yaşayan halkı düşün, komşunu düşün pazara gidemeyen insanları düşün olurmu.

muzaffer kırış

Bunlar Allah bir derlerse inanırız, bunda şüphe yoktur. Gayrisi "fasığın haberini teyit etmeden inanmayın" hükmündedir. Ali bey kalemine Allah güç versin...
  • 4 Ay Önce

Nahit sazoglu

Tarım ve hayvancılıkimizi. Turizmimizi devlet politikası yapmaliyiz denizciligimizi geliştirmeliyiz. Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 4 Ay Önce

okur

is bankasi?

İhsan y

dolar iki sene önce 7.5 tl idi şimdi 32 tl
  • 4 Ay Önce

sukru

İki sene önce asgari ücrette 4250 tl idi onu niye yazmadınız.

Tel Aviv'li Nefer

ABD başkanı Biden: "UCM'nin (Uluslararsı Ceza Mahkemelerinin) Filistin topraklarında insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı 130 uye ulkede görüldüğü yerde tutuklanma kararını tanımıyoruz...Çünkü yarın sıra bize de gelebilir.." diye açıklamalarda ulundu..Biden gibi bende UCM'nin ilerici, laik, seküler Netenyahu'nun tutuklanma kararını tanımıyorum.. Çünkü Netenyahu'da kendimi görüyorum.. Âdeta benim ruh ikizim..Onun icin cok üzülüyorum...Oyyy oyyy kara kaslı kara gözlü Netenyahum Oyyy x x
  • 4 Ay Önce

Laz Usagi

Hayırdır Nefer...Olum bu kadar salma la kendini..Netenyahu'yu çok mu seviyordun?

Gerçek Uğur

Benim adımı kullanan Laikçi Nefer, senin işsizliklerinle uğraşacak hâlim yok. O yüzden benim adımla yazdığın zırvaları okumadım bile.

Uğur

ZATEN DENGEN BOZUKTU, PESINE DUSTUKTEN SONRA GERCEK NEFER SENI IYICE TIMARHANELIK YAPMIS AMA FARKINDA BILE DEGILSIN KANKA !!! BAKSANA KENDIN YAZIP KENDIN CEVAP VERMEYE BASLADIN, ALLAH BILIR GECE RUYANDA DA KABUS GIBI USTUNE COKUYORDUR BU NEFER KESIN !!! BENCE DAHA FAZLA GULDURME, HATTA ACINDIRMA KENDINE ISTERSEN KANKA ARTIK HA ??? HATTA AYIP DEGIL KI BU, GIT BAKIRKOY PSIKIYATRIYE TEDAVI OL NE BENCE!!!

CHP'li Terzi

Kanka iki gundur amma abarttın be olum...Ne sanki birkaç yıl yatar çıkar.. Salma kendini bu kadar yoldaş..

Siyasî Analist

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar.. x x
  • 4 Ay Önce

Kemalist Nefer

Bu topraklar asirlardir Türk Islam yurdudur ve halkımızın ezici bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah..Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır...Müslümanlara tahammül edemeyen Kandil devrimcileru, mezhepci Ataturk simsari dinsuz yobazlar kriptolar, haçlı ve kılıç artiklari PKK ve Yahudi comarkari gidip tedavi olsunlar.. x x
  • 4 Ay Önce

Sefer

Vah zavallı, durum fena, sıkıntılı vaka.

Bozkurt

Türk Islam ulkucusu Mansur Yavaş CHP'nin başına geçerek CHP'yi yerli, milli bir parti haline getirmelidir..
  • 4 Ay Önce

Makarnacı

Bozşey! CHP'nin 6 okundan 1',i de "MİLLİYETÇİLİK"dir.

Bozkurt Numarası Yapan Bimjor Sürat Çakala Dikkat

Asagudaki bozkurt numarası yapan PKK, TIKKO, Yahudiajan provokatir binbir surat kriptoyu herkes tanımıştır.. HASTURK.com'dan meşhur Tel Aviv'li Nefer

Bozkurt

Olsun, Hamas comari olarak ben basedemedigim muhaliflerin ismiyle bana attigim her ifitira basina kemik gonderen tasmami tutanin elime verdigi sloganlari havliyayim da kalani sahibimin sorunu !!!

Adama belediye başkanlığı bile yaptırmıyorlar chpyi mi verecekler

Adama belediye başkanlığı bile yaptırmıyorlar chpyi mi verecekler. Güşen denilen ihl düşmanına konser verdirttilet. 1 hafta önce

DÜŞÜŞÜ

BUNA NE DENİR.. NERDE DOLARIN DÜŞÜŞÜ
  • 4 Ay Önce

Masal

Dolar 2002 de 1.8 den 1.20 e düştü, ne düştü ?dalga geçme zeki adam!
  • 4 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

DÙN ISKENDERUN LIMANINA BINLERCE SIGIR DOLU KOCAMAN BIR GEMI GELDI KURBAN BAYRAMINDA YETERLI SAYIDA KESECEK HAYVAN OLMAYACAKTI BU GEMI GELMESEYDI..... 
  • 4 Ay Önce

NERESİ

KATLEDEMEZLERDİ NERESİ GÜZEL

Bir Dost

Müteahit devrimci Ekrem yoldas'in kamunun (belediyenin) parası ile Roma'ya götürüp geceliği binlerce euro olan otellerde 3-4 gün ağırladığı muteahit Ekremin Saraçhane medyası CHP'li yandaş medya dmmebsubu ismail Saymaz ve Deniz Zeyrek dün SÖZCÜ TV'de birbirlerine girdiler..Deniz Zeyrek "Bu geziyi tasvip etmiyorum" deyince Ismail Saymaz "Daha önce biz beraber böyle gezilere defalarca katılmadık mi" dedi...Efsane geri dondu.. Her devrin adamı Aydın Dogan'in sağ kolu Ertuğrul Özkösk; müteahit devrimci, halkçı Ekrem başkanın Rima gezisinde görüldü.. ...
  • 4 Ay Önce

Post

Ustaların yolundan ilerliyor.

objektif

dolar mı düşecek bır zamanlar damat bakanda öyle dıyorud dolar 8 10 tl olacakmış çok beklerısnız dıyorduya dolar 32 tl oldu dolar keşke düşsede urunler aynı fıyatta klsa bız onad arazıyız ama ne dolar düşer bu ülkde nede urunler aynı kalır en son köprulere yuzde kaç zam geldi gerisni düşünün..
  • 4 Ay Önce

Net

Memlekette çürümeye bir tek kurum kalmadı TSK da general insan kaçakcılığı yapıyor mafya emniyet iç içe insanlar sokak ortasında birbirlerini öldürüyor ortada sağlam bir ceza yok emekliler et balık kurumundan et alıyorlardı onada zam yaptılar o kuyrukta kalktı çok şükür hastanelerden randevu almak maşallah deveyi yardan atlatmaktan daha zor. Kısaca nereye elinizi atarsanız orası insanın elinde kalıyor emeği geçen herkese hakkım haram olsun hem bu dünyada hemde öbür dünyada şikayetçiyim hepsinden
  • 4 Ay Önce

Hah ha tsknın yarısı fetöcülükten atıldı

Tsk tek çürümeyen diyen fetöcü olabilir mi acaba

Dilan

Ekonomi uzmanı değilim ama Fiat yükseldikten sonra o fuarlar inmez. Ancak orda sabitlenir. Alim gücü sıradan insanlar için en büyük zulümdür
  • 4 Ay Önce

Sabır taşı...

Ali bey dolar epeydir yükselmiyor, yerinde saydırılıyor. Lakin, ev fiyatları, ev kiraları, yiyecek, içecek, giyecek, özel hastane ücretleri, doğalgaz, elektrik, akaryakıt ücretleri, vergiler, köprü ve otoyol geçiş ücretleri; doların artış oranını kat be kat sollamış hızla yükseliyorlar. Bunlara gerçekçi önlemler alınmalı. Yoksa sonu sıkıntılı olabilir.
  • 4 Ay Önce

CHP'li NALBANT

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Bacanaklar, yiğeenler, dayiogullari, görümceler, enişteler, baldırlar, halaogullaru...vs
  • 4 Ay Önce

İslamda bu yok mu?

İslam hayrı,yardımı once yakınlara emreder ama bu yardım iş olarakr ise liyakatı esas al der.Alinanlar liyakatlı ise nerede sorun var anlayamadım?

BOZKURT

Turkiye'nin guvenligi Gazze'den baslar diyenler asla Turk olamaz, cunku Turk vatanini tek basina kendisi savunur, kimseden medet ummaz!!! 
  • 4 Ay Önce

Kamuoyunun Dikkatine

Ustteki Bozkurt numarası yapan meşhur ajan provokatör binbir surat PKK, TIKKO, Yahudi Neferdir......Burçiiiin papucu yarim; cik dışarıya oynayalım:)))))

Vatanın neresi söyler misin

Vatanın gazeteden başlamıyorsa nereden başladığını söyle. Misak-ı milli denirdi ama en zengin topraklar şu an Türkiye’nin dışında. işte senin kafadakiler musul’u bıraktılar

Laz Uşağı

İşgalci vahşi Yahudilerin 50 yildir Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı kendilerini ve ulkelerini savunan Filistinlileri "terörist" ilan etmek ve hatta vahşi Yahudi katliamlarına karşı çıkan ve tepki gösteren herkesi "Arapci" ve HAMAS'ci diye suçlamak şeref, ahlak, namus, karakter sahibi bir insanın yapacağı bir iş değildir..

Pusula

Tayyip Erdoğan isimli yiğit olmasaydı görürdüm ben senin o methettiğin Türk'ü!Ayranı yok içmeye tahterevalliyle gider...misali türk kimliği 80 sene esirdir!Sen ve senin bozuk kurtlar zaten kavgadan başka birşey bilmediğiniz için ülkenin gelişmesi adına bir sorumluluğunuz olmaz!

Yavuz Sultan Selim Han

İşgalci vahşi Yahudiler; Turk topraklarının bir kısmını kendilerine "Vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk vatani üzerinde hak iddia etmektedir..Şeref ve haysiyet sahibi hiçbir Türk bu durumu anlayışla karşılayıp hala işgalci vahşi Yahudilerin comarlugini yapmaya devam etmez..Bozkurt ve Turk numarası yapan kripto çakallar hariç.. x

İtibardan Tasarruf

Ali bey kardeşim sizin cenahta bu aralar bir tasarrufdur gidiyor. Bu zamana kadar har vurup harman savurduk tulumbada su bitti, seçim yaklaşmadığı için gaz ve petrol de çıkaramayız demelerini bekliyorum. Bu işler milyonlarca insanı bir gecede 40 lı yaşlarda emekli etmekle olmuyor. Garantili köprüler, otoyollar, hastaneler, tüneller, hızlandırılmış trenler ekonomiye çare olmuyor. Ali bey kardeşim ben bu ülkede hiç kimseden helallik istemiyorum kimseye de hakkımı helal etmiyorum. Herkesle mahşerde hesaplaşmak istiyorum özellikle de yanlışa yanlış diyemeyen fırıldaklarla
  • 4 Ay Önce

BİLE

YILLAR YILLAR ÖNCE HER YATIRIM İSTANBULA YAPILMAMALI ANADOLUYA DAĞITILMALI DİYENLERİ İSTEMEZUKVÜ DİYE SUÇLAYIP ALA EDİP SUÇLADINIZ HATTA ASTINIZ KURŞUNLADINIZ ONLARI ŞİMDİ SU KONUT TRAFİK PROBLEMİNİ ÇÖZEMİYORSUNUZ GÖÇ SONUCU KÖYLER BOŞALDI TARIM ÇÖKTÜ İŞSŞZLİK ARTI İNSANLARI BESLİYEMİYORSUNUZ BİLE CENNET ÜLKEDE ŞİMDİ KİM SORUMLU

Farzet

Farzet Kütahya Zafer hava limanı yapılmadı. Sadece 2023 yılı için garanti edilen yolcu sayısı: 1 milyon 317 bin 733. Sözleşmeye göre garanti ödemeleri giden yolcu sayısı üzerinden yapılıyor. Havalimanını kullanan giden yolcu sayısı ise 43 bin 200.

Farzet garantili yss yapılmadı

Farzedelim ki Yavuz Sultan Selim köprüsü garantili olarak yaptırılmadı şu an öyle bir köprü yok farzet ki Avrasya Tüneli garantili olarak yapılmadı şu an öyle bir tünel yok İstanbul’un trafiği ne olur hayal edebiliyor ekonomimiz nasıl rezil olur tahmin edebiliyor musun sabahleyin işe gitmeye kalkan insanlar dokuzda değil öğleden sonra ikide işine gidebilir böyle bir ilde ekonomi olabilir mi

Adil

Mahşere bırakırsak namerdiz, önce bu dünyada hesaplarını düreceğiz, öbür dünyayı yaradan hakkıyla bilir.

Nuri Ballı

Sadece iktidarı savunmak için bilmediğiniz uzman olmadığınız konularda bile yazıyorsunuz. Buda size objektiflikten uzaklaştırıyor. Putlarınızı yıkıp gerçekleri görünüz. Ülke ekonomisi çok kötü yönetildiği için ulusal rezervler talan edildi ve sadece dışborçla ülke ekonomisi yönetiliyor. Nekadar çok dışborç o kadar çok bağımlılık. Ekonomi yönetimimiz borçverenler tarafından yönetilmekte bu acıyıda görünüz. Tek adam iktidarı milyonları fakirleştirdi.
  • 4 Ay Önce

En çok borç Amerika’nın en bağımlı Amerika

En çok borç Amerika’nın. en bağımlı ülke Amerika mı? bakın adamlara İsrail’ie hala silah hem de bedavaya veriyorlar ve sizin yazdığınız yorumun tamamı tek bir örnekle boş oluyor. Sizin dediğinize göre Amerika’nın dış borcu olduğu için başka ülkelere bağımlı olması lazım ve söz dinlemesi lazım dinliyor mu?

nurettin

ya dolar dünyada geçmez para olursa ne olur
  • 4 Ay Önce

Doğan

Halamın sakalı çıkarsa amca derim olur biter.

ayşe abla

ekonomi iyigiderse hükümetin başarısı kötü giderse dış güçler faiz lobisi
  • 4 Ay Önce

Altan

Bence burada tek sorumlu yetki organlarının çalışmaması ..
  • 4 Ay Önce

DEVR-I SABIK'A SAFAK 1471

AKP bir kalesini daha kaybetti ve İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği yönetimi, AKP’den CHP’ye geçti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı oldu. Birliğin önceki başkanı, eski Üsküdar Belediye Başkanı AKP’li Hilmi Türkmen idi.
  • 4 Ay Önce

CHP'li Terzi

Biraz gercekci olalim yoldas.. DEM'im dolayl destegi ve sağci miluhafazakar adaylarla kzandigimizc yetel secimler basimizi dondurdu...Daha kesin kazanıyoruz dediginiz bir onceki başkanlık seçimini kaybettik..20 yildir, tek parti CHP doneminden beri şafak sayıyoruz.. Hayatımız balkon konuşmaları dinleyerek geçirdik....

Volkan Savaş

İran dost ülke'mi?Şaka yapıyorsunuz herhalde.Gormuyormusunuz yaptıklarını.Iha'yi hazmetmezler,Türk bayrağını sitelerine koymazlar simdide bizi dinliyorlar diye iki şirketi istemiyorlar.Dostmu?
  • 4 Ay Önce

Cemal

Dün NTV radyoda her sabah ekonomi hakkında yorumlar yapan prof. " maalesef faizde dünya birincisi konumundayiz" dedi. Çok değil birkaç ay önce "faizleri yukseltmeliyiz " diyen bu prof.un ağzından çok şükür ekonomi hakkında pozitif bir yorum hiç duymadım. Ne yapsalar kötü ne yapsalar berbat. Fakat Profumuzdan " bırakın bana şunu şöyle bunu da böyle yapıp bu işi hallederim" gibi bir öneri, destek,yön gösterici açıklamalar duyamıyoruz nedense! Ülke bizim değil mi koy sen de elini taşın altına. Radyoda atıp tutmak her yapılana kulp takmak sizin işiniz onu çok iyi anladık ta çözümünün ne? onu bir türlü duyamadık. Kulaklarımızı Dört açtık bekliyoruz Hocam... Saygılarımla.
  • 4 Ay Önce

In çık

Dolar iner veya çıkar ama piyasada her şey yine de zamlanır..
  • 4 Ay Önce

Ali İLKER

Ahlaksızlık, İlkesizlik zirve yapmış. "İyi dinleyen, iyi anlayan " Varmı ki !!!!
  • 4 Ay Önce

Pusula

Döviz kuru'nun yükselmesi ya da TL'nin yabancı para sermayesi karşısında değerini yitirmesi sol görüşlü medyayı sevindiren bir gelişme,tersi olduğunda yani dolar veya euro'nun değer kaybetmesi ise sol görüşlü medyayı üzen bir gelişme!Buradan şunu anlıyoruz vatan hainliği ya da terörist olmak sadece eline silah alıp da katliam yapmak değilmiş,medyada ticarette magazin dünyasında siyasetçilerde de vatan haini varmış!Bu ülkenin gelişmesinden büyümesinden ilerlemesinden kimler rahatsız ise onlar da vatan haini ve teröristtir!Bu ülkenin cumhurbaşkanı konuşma yaptığında halk tv'si den tele1'ine hatta sözcü"süne kadar yayınlamıyorsa onlar da vatan h.inidir!Kaldı ki cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan sadece kendisine oy verenlerin değil bu ülkenin cumhurbaşkanıdır.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Memleket çürüyor resmen sağı solu yok insanlar açlıkla cebelleşiyoru. Adalet bitmiş sağlık desen insanlar ölmeye terk edilmiş ekonomi ona kim bakıyor belli değil eee napcaz şimdi

Dolar bahane kâr şahane

Yaklaşık 1 yıldır dolar 30-32 lira bandında duruyor. Fakat pazarda geçen yıl 100 liraya satılan bir short bu sene 300 lira. Sebebini sorduğunuzda, dolar yükseliyor cevabını veriyorlar. Dolar yüzde 10 yükselmiş, bunlar yüzde 200 koyuyorlar. Tüm mallar için aynı şeyi söylüyorlar. Dolar sadece bahaneleri. Ortada bir fırsatçılık var.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Dıj güçlerin oyunu bu

DEVRAN

BU ÜLKE SAHİBSİZ Mİ? DEVLET DİYE BİR ŞEY YOK MU? K PEKİ BU KADAR HALKIN MAĞDURİYETİ BUNLARIN İCABINA BAKMAK İÇİN NEDEN ADIM ATILMAZ? vatandaş ne yapsın; zaten her yıl başı iğneden ipliğe vergilere devlet devlet zam yapıyor. kuru devlet yükseltiyor. PEKİ  2000 DOLAR OLAN HACCI NEYE GÖRE DEVLET 9000 DOLAR YAPTI. 
  • 4 Ay Önce

Muzaffer

Ne olursa olsun olumsuz bir şey var ve düzeltilemiyor.. 
  • 4 Ay Önce

Yolcu 64

Beyefendi tamam haklısınız da bu şekilde de yabancı yatırımcılar ülkeyi soyup soğana çeviriyor ona ne diyeceksiniz? Döviz yerinde sayıyaor ama faizler %50! Adamlar paralarını getiriyor Türk parası cinsinden altı aylık %25 faize yatırıp gene geri dövize çevirip bi tomar kâr elde ederek geri kaçıp gidiyorlar?
  • 4 Ay Önce

Ahmet

Asla zarar görmüyorlar hırsla üç beş ihracatcının keyfine tüm memleket feda edilmez.
  • 4 Ay Önce

Asım

Devlet fiyatları denetlemesin, muhalif medya fiyatlar düşecek desin. Öyle mi düzelecek ekonomi. Düşen birşey yok aslında sebze meyve hasat zamanı olduğu için ucuz. Et, süt, kira, ev, giyim , elektronik... aynen devam. Yıl içinde üç defa stokçuluk yaparsa kapatma cezası verilecek miş. Komedi ya bu ülke. Niye üç direk kapat bir ay , belini doğrultamasın. Soyguncuyu fırsatçıyı bu kadar mı çok seviyorsunuz.
  • 4 Ay Önce

DENİR

uğursuz AHMAKLIĞA BAK FIYAT ARTIŞINI İTİRAZ EDENLER YARATIYORMUŞ EVELİĞİN BU KADARIDA FAZLA BUNA AK KOYUN BEYNİ DENİR

Uğur

Devletin fiyatları denetlemesini de siz muhalifleri fonlayıp yöneten zenginler serbest piyasa adına engelliyor. Fiyat denetimi yapılsa bu sefer de size gelen emir üzerine maşalık gereğince serbest piyasa çığırtkanlığı ediyorsunuz. Sahtekarlığınız bu yazıdaki gibi ifşa olunca yüzünüz bile kızarmadan bıkbık ededuruyorsunuz ve sahtekarlık etmenizi normal muhalefet tavrı ve başkalarında olmayan, size ait bir hak olarak normal sayıp geçiştiriyorsunuz. Bu sosyopat canilik ahlakıdır. Sosyopat canilerin yeri muhatap alınma makamı değildir, hatta onların yeri yeryüzünün üstü bile değildir.

Uğur

Konuyu çok güzel açıkladınız, ama Zilletçi elebaşılar ve militanlar asla bunları anlayıp doğru konuşamazlar, çünkü kötülükleri yüzünden Allah onları çarpmış, böylece akılları kalmamış, ortalıkta ancak maymun gibi dolaşıp garip sesler çıkarabiliyorlar.
  • 4 Ay Önce

Güngörmüş

Ülke başıboş, herşeyin aman tek adam ne der, aman birşey yaparız da birilerine ucu dokunur da tek adam kime sordunuz der, aman neme lazım, şimdi durduk yere rahatımızı kaçırmayalım.. Devleti bitiren kanuni ile hocası arasında rivayet edilen, devleti ne bitirir merakına "NEME LAZIM" cevabının hikayesini herkes biliyordur.. Aynen tespitleriniz gibi sn Ali bey, bir litre süt şu marka 25 lirayken falanca markanın süslü ifadelerle 45 liraya satılması denetimsizliktir.. Aynen,,,,,,,,,,,, su ya bildiğin su, şişeyse şişe, ambalajsa ambalaj nakliyeyse nakliye, kârsa kar,,, şu markalarda 5.5 lirayken, hadi 15 ni anlamadık da, hadi anladık diyelim,, falanca markalarda 15.50 liraya satılmasının maliyetleri neyle izah edilebiliyordur, bilen anlatsın başıboşluk değilse. Ekonomistim diyenlerin kahir ekseriyeti kifayetsiz, kendi kurumlarının menfaatine pozisyon alan düzenbaz adamlar.. E hani yastık altı tasarruf araçlarının (altın, döviz) ekonomiye kazandırılması ülkenin kalkınması için çok önemliydi, e hani sanayici tüccar, halk döviz borçları ve artan kurlar nedeniyle inim inim inliyordu, e bırakın kardeşim döviz kurları düşecekse düşsün, bağlı olarak altın fiyatları da, ne güzel işte millet de aman daha da düşer diye, bozdursun,, ekonomiye kazandırılsın,, hem ithalatımızın, ihracatımızı katladığı eleştirilmiyor mu haklı olarak, madem ihraç ürünlerimizin %80 i ithal, ithal hammadde ürünleri de ucuzlasın, biraz daha ucuza mal edilince, biraz daha ucuza satmak sanayicileri nasıl bitiriyor, izah etseler ya prof lar!!!!! Madem ithal.. yemin, gübrenin ithali de ucuzlasın, fiyatlara yansısın et tavuk, tarımsal ürünler ucuzlasın,, doğalgaz, benzin, mazot enerji maliyetleri ucuzlasın, turizmcinin de maliyetleri ucuzlasın, artık avrupalıya bile pahalı gelen turizm fiyatları ucuzlasın,, daha çok turist gelsin,
  • 4 Ay Önce

...

Sonuna kadar haklısın kardeş

şüayıp

Ektikleri yalan bictikleri yalan ,söyledikleri tümüyle yalan
  • 4 Ay Önce

BALYA

şu ayıp EKTİKLERİ YALAN YALADIKLARIDA KENDİ YALANLARI BİÇTİKLERİDE BALYA BALYA DÖVİZ YAPTIKLARIDA MİLLAT DARBE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23