• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her seçim öncesi, ya petrol bulunur, ya.. Seçim de yok ama!

208 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Saim

En bùyùk suç .. siz hala saadeti yakasini tutmuşsuz
  • 4 Ay Önce

Ayla akan

Yeni asya bence f.......dur
  • 4 Ay Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri otomotiv şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz
  • 4 Ay Önce

Nahit sazogluna cevap

Konu iha bu vadandaş nasıl bi algı yapıyo acep nokta

BE: KIRIMLI

Benim Yazdığımı Niçin Yayınlamadınız Gazeteci Müsvetterine Ajan Dediğim İçin mi Orada Doğrulsrı Yayınlamayacak Sanız Bir Daha Niçin Yorum Yazayım Ki Sevgili Alibey Niçin Yayınlamadığınızı Belirtirseniz Memnun Olurum mail Adresim [email protected]
  • 4 Ay Önce

Ali

Bize mi dedin fetocu?

Laz Uşağı

KEMALIST VE TURK NUMARASI YAPAN ISLAM VE MUSLUMAN DÜŞMANI KRIPTOLAR PKK'nin KRAVATLI VE ETEKLI SEHIR KADROSU DEMLI SIYASILER İLE YOLDASLIK VE DOSTLUK YAPIYORLAR...VAHSI HIRISTIYAN VE ISGALCI VAHSI YAHUDI COMARLARI ISLAM VE MUSLUMAN HALKIMIZKA SAVASIYIROAR.. x
  • 4 Ay Önce

Cengiz ÇİÇEK

Sayın Karahasanoğlu yazınızdan dolayı teşekkür ederim,çok memnun kaldım kalemine sağlık Allah razı olsun.
  • 4 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, soldan çarklılar ''Helal olsun'' diyemezler. Çünkü helal kelimesi onların sözlüğünde yok. Balık rakı ile sarhoş kimselerde vatan sevgisi olamaz. Türkiye'nin ilerlemesi gibi bir düşünceleri yok. Bunları uluslararası pazarda satışa çıkarsanız kimse talip olmaz.
  • 4 Ay Önce

okur

Bayram değil seyran değil...Ali bey bu yazıyı güzelleme yapmak için mi yazdınız sonuç ne anlayamadım.CEHAPE liler hiç anlayamaz.
  • 4 Ay Önce

Okur a cevap

Anlamadıgınızı beyan ederek yapılan algı nokta

HEYKELSEVER KEMALIST

Biz o heykelleri kendimiz icin degil son metropol arastirmasinda % 11.3 cikan yerli hamaslar icin dikiyoruz. Esas iktidarin kimde oldugunu bilsinler ve iclerinde yikma arzusuyla yanip kavrulurken yan gozle bile bakamasinlar ki ne kadar aciz ve zavalli olduklarini anlasinlar diye ama nato kafa nato mermer olduklari icin bu basit muhakemeyi bile yapamiyor sanki seriati ilan etmisler gibi buralarda klavye ve de somun pehlivanligi yapip kendi kendilerini tatmin ediyorlar.
  • 4 Ay Önce

Hüseyin

Sayın Ali bey yazdığınız tüm makaleler için teşekkür ederim kafir zalim hain teröristleri devşirme azınlıkları önlerine kemik atılmışlar gibi yorumlara topluyorsun ne hikmetse bunların medyalarında yorum bölümü yok doğruları yazacağız insanları uyandıracağız diye korkuyorlar zaten taktikleri hitlerin danışmanı goebbels yada kabaş taktiği sürekli olarak yalan söyle asla inkar etme sonunda herkes inanır zaten arkada öyle bir kitle var ki gözleri var görmezler kulakları var duymazlar dilleri var söylemezler nankörlerle dolu
  • 4 Ay Önce

Bilal

Yeni seferberlik emrinde KHK'lılar da askere alınacakmış. Haber edeyim dedim. Bu konuda iki satır yazı bekliyorum. Ne yani adamlar hem terörist hem seberberlikte askere mi alınacak nasıl olacak bu iş
  • 4 Ay Önce

Bilal e cevap

Konu iha nokta

Izmit 41

CALISAMIYACAK EK IS YAPAMAYACAK YASTA OLAN EMEKLIKER 10 BIN TL MAASLA SURUNUYOR HATALI YANLIS EKONOMIK POLITIKALAR SONUCU EMEKLI MAHVOLDU CUNKU TASARRUF DENINCE AKLA EMEKLI GELIYOR KOK MAAS 10 BIN BILE DEGIL BU YÙZDEN TEMMUZ ZAMMIDA ALAMAYACAKLAR ASGARI UCRETEDW ZAM OLMAYACAK TURKIYE UCUYOR DEDILER GERCEKTEN YOKUS ASAGI UCUYOR NEREDEEEN NEREYEEEE?????
  • 4 Ay Önce

İzmit 41 cevap

Konu iha

Dost

Dost İranın genel kurmay başkanı açıklama yaptı enkazı türk iha sı değil bizim ihalar buldu diye. Dost işte ne diyelim
  • 4 Ay Önce

AVRUPALI NEFER

ARAPLASMAKTAN KAYNAKLANAN ASAGLIK KOMPLEKSINIZLE AVRUPAYI DA GULDURUYORSUNUZ KENDINIZE VE SIZ KAHIR AZINLIK KOMPLEKSLILER YUZUNDEN TURK OLARAK BASIMIZ EGIK GEZIYOR BURALARDA !!! BURDA DA BIZIM BULDUGUMUZU YAZAN TEK BIR MEDYA YOK, USTELIK BURDAKI MEDYA BAGIMSIZDIR, EN AZ 3 TEYID ALMDAN KIMSE HABER YAPMAZ !!!

Dost

Iran genel kurmay başkanı ne diyecekti ki.."Enkazı Turk ordusu buldu" mu diyecekti..? Acem palavrası...Eğer Iran; kaza gerçeklerşir gerçekleşmez; Turk ordusundan yardim isteseydi; belki de enkazdan yarali kurtulacaklardi..

OLUN

ADMİN TEŞEKKÜRLER YORUMLARIMI DEĞİŞTİRMEDEN YAYINLAMIŞSINIZ VAR OLUN SAĞ OLUN
  • 4 Ay Önce

Laz Uşağı

ADMIN, meshur ajan provokatör trol binbir surat kriptoya ne ayar vernis la:)))

ADMİN

Rica ederim yeğenim.. ..Yalniz biraz dikkat et, insanevladi gibi yaz, diger yorumculara terbiyesizlik yapma, edebli ol, Yedi Kocalı Hümuz gibi kiliktan kiliga girme... Bi de Islami çağrıştıran herhangi bir şey işıttiginde besmele duymuş şeytana dönüşerek saga sola hırlayıp durma..

Çaykaralı Fahri

"Onların dinine girmeden sizden razı olmazlar" ayeti kerimesi misali ne yaparsanız yapın sizden bizden razı olmaz bu kalbi mühürlü güruh.
  • 4 Ay Önce

DEMİŞ

İRAN HELİKOPTERİN YERİNİ BİZ BULDUK DEMİŞ
  • 4 Ay Önce

DEMIŞ

ULUSLARARASI CEZA MAHKEMESI NETENYAHU VE ISRAIL DIŞ İSLERI BAKANI HAKKINDA İNSANLIĞA KARŞI İSLEDIKLERI SUCLARDAN DOLAYI TUTUKLAMA KARARI VERDI..ULUSLARARASI CEZA MAHKEMELERINI RANIYAN 130 ÜLJE SINIRLARINA GIRDIGI AN TUTUKLANACAK..ÇOK ÜZGÜNÜM .. NETENYAHU BENİM DÜŞTÜĞÜM DURUMA DUSTU..

DEMIŞ

NE DIYECEKTI YA..."TÜRK ORDUSU BULDU?" MÜ DIYECEKTI....ACEM PALAVRASI ....

Hakan

İran Genelkurmay Başkanlığı: Helikopter kaza yerinin kesin tespiti İran İHA'ları tarafından yapıldı. Allah tan kork hali bu yalancılık nereye kadar sürecek
  • 4 Ay Önce

Hakan

Iran Genel Kurmay Başkanı "Enkazı Türk ordusu buldu" mu diyecekti..Bunu söyleyeceğine akli basinda olan kim inanır..

Avrupalı Nefer'e (Torinolu Şaban'a)

Leen PKK, TIKKO, Yahudi çomari ajan provokatör trol binbir surat dinsiz Nusayri yobazi Torinolu Şaban...Bugün de Şia Acem fani olmaya mi karar verdin..Guney Azerbaycan Turk topraklarının Acem işgali altında olmasını destekliyor musun çakal..

uzun yaşamın sırrı

Akit okuyup, A haber izleyin. Ömrünüz uzasın hayata daha toz pembe bakın
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Tavsiyeler sende uy iyi gelir.

uzun yaşamın sırrı

PKK elebaşı Apo'yu filozof ilan edip tutsak diye tarif eden Araturk simsari, mezhepçi Nusayri Merdan Yanardağ'in TELE 1'ini izleyin devrimci şuurunuz gelişsin..

Meeee

Ayneennnnnmee

Bizim gündemimiz bu

%25 kira artırımı kalkacak.Emeklisi, asgari ücretlisi ne yapacak?
  • 4 Ay Önce

Ökkeş Karalı

Ajan Provokatör Trol emeklisi mısın yoldaş..

musatürkmenoğlu

teşekkürler kardeşim
  • 4 Ay Önce

erol usta

Sorma be brader. Doğalgazı bile bedava kullanacak camı kapıyı açacaktık. Sahiden ner oldu o iş?
  • 4 Ay Önce

Ökkeş Karali

Sana yok erol..Bedavaya alışmayın..

Köylü.

Yeni Asya Gazetenin şimdiki görünen Sahipleri Yeni Asya'yı kuranlar degildir.Nasıl bu adamların eline gecmiştir bunu Devlet araştırmalıdır ve nasıl ayakta duruyor,kim bunlara reklam veriyor?Yeni Asya Nurcuların Gazetesi degildir....Ve orda yazanlar Nurcu degildir....
  • 4 Ay Önce

Be: KIRIMLI

Sevgili Alibey Eğer ki Bu İçimizdeki Solcu Geçinen Gazeteci Kılıklı Ajanlar Akıncının ve Hürjet Kaanın ve Diğerlerinin Sadece Bir Fragman Olduğunu Bilselerdi Bunu Laf Olsun Torba Dolsun Diye Söylemiyorum Kahırlarından Ölürlerdi O Gazeteci Kılıklı Ajanlar Bunlar Şuradan Hatırlatayım ki Ey Gazeteci Ajanlar O Malum Ülkelerinizi 7 Di Yirmidört TC: Devleti Âliyenin Dünyada Her Hangi Bir Ülkeyi Nokta Atışıyla Vurabilecek Güçtedir O Malum Devletlerinizin Nükleer Silahlarını Bu Saatten Sonra Soba Borusu Olarak Kullansınlar Artık Hiç Bir Güç Türkiye'yi Alt Edemez Ve de Amerika'nın Elindeki Bilinen Veya Bilinmeyen Ne Kadar Son Teknoloji Varsa Türkiye O Malum Devletlerinkinden En Az On Kat Fazla Üstündedir Çünkü Sizlere O Malum Ajanlara İnat Her Şey Hazırdır Vurulmadan Vurmak Görünmeden Tepenize Binmektir Ansızın Daha Açıkçası TC: Star Wars a Yani Yıldız Savaşlarına Hazırdır Sizleri Amik Ovasına Bekliyoruz Eyyy Kefere Siyonist Emperyalist Güçleri Nokta.
  • 4 Ay Önce

zemzem

SELAMÜN ALEYKÜM ALİ BEY! ELİNE SAĞLIK, AVRUPA ÜRETİRSE İYİ, BİZİM EVLATLARIMIZ ÜRETİRSE KÖTÜ. BÖYLA ANLAYIŞ OLAMAZ. TÜRKİYE'DEN AVRUPAYA ANADOLU İNSANLARI İŞÇİ OLARAK GİTTİĞİNDE, ORADA ÜRETİLEN HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUYORDA. NEDEN TÜRKİYE'DE OLMUYOR.BU KADAR AHMAKLIK OLAMAZ. AVRUPA DEVLETLERİN ZENGİNLİĞİ, ANADOLU'DAN GİDEN İNSANLARIMIZA BORÇLUDUR. KENDİNE İYİ BAKIN SAYGILAR. NOT: ALİ BEY, BİR ZAHMET BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN KÖŞENİZE TAŞIRSANIZ ÇOK MENMUN KALIRIZ.BAŞIBOŞ KÖPEKLERİ, ASYA ÜLKESİNDE KÖPEK ETİ YİYEN ÜLKELERE İHRAC EDİLMESİNİN YOLLARIN ARANMASINI GÜNDEME GETİRİRSENİZ SEVİNİRİM.
  • 4 Ay Önce

Ökkeş Karalı

Gabar” da bulunan petrole ne oldu? Yoksa dış güçler kuyuları mı kapattı ? Bu arada 1 kilogram et 600 lira.
  • 4 Ay Önce

Avrupalı nefer e cevap

Ev kirasını gaz fiyatınıda yaz evropalı

VARDI

PKK, TIKKO, YAHUDI SEMPAZITANI KACAK TROLLERE GAZ MAZ YOK...ILTICA TALEBINDE BULUNDUGUN ÜLKE VERSIN GAZINI

Hacı

Şakkire yok...

VARDI

BİRDE AÇIN CAMLARI PENCERELERİ KAPILARI YAKIN GAZLARI DİYEN VARDI

Avrupali Nefer

Yasadigim ulkede yagsiz dana kiyma 8 Euro !!! Ustelik burda devlet hic calismayana bile 1500 Euro sosyal yardim verirken asgari ucret te 2009 Euro !!!

Vahap Kalyoncu

Yalandan bağırmanın bir alemi yok ezilen emeklileri de kullanarak(10 bin tl alanları ) Ajitasyon yapanların çoğu tuzu kuru insanlar Ülke ak partiyle görülmemiş bir ivme yakaladı ve insanları belli bir refah seviyesine taşıdı şimdi ise en ufak bir taviz vermek istemiyorlar durum budur ama Ak partiden başkası da bu işleri bundan daha iyi yapamaz yapacak olsaydı yöntemlerini ve olanlarını ortaya koyarlardı siz hiç muhalefet partisinden eleştiri dışında bir kelam duydunuzmu duyduysanız söyleyin biz de bilelim
  • 4 Ay Önce

Yapmış a cevap

Muhalefetine iktidarda oldugu zamanı biliyoz algı yapcan biraz araştır belki öğrenirsin nokta

YAPMIŞ

vahap koyun YÜRÜTME İLE MUHALEFET FARKINI BİLEYEN EVEL ELEŞTİRİ YAPMIŞ TEMELSİZ

Muro

Enflasyonu istenen patikaya getirmek için büyümenin çok daha fazla yavaşlaması gerekiyor. Asıl soru, yetkililerin bu acı istikrar sürecinin siyasi sonuçlarına dayanacak kadar sabırlı olup olmayacağı
  • 4 Ay Önce

Mehmet Ay

Haci, iyi yapildi ama Türkiye nin geldigi noktayida bir gör artik. Bir hedefi gösterirken, diger tarafta ekonominin icindende gecildigini görmezlikten gelme. Örnek, arabistan da kimse calismasa petrolden gelen gelir ile insanlar cok rahat yasar, ama öylemi, bu yapilanlarda yapilan hasari kapatmak icin gözümüze sokmayin. Devletin görevi insanlarinin mutlu ve saglikli yasatmasidir. Gözünde sinek kacmiyor, inekler kiravatla dolasiyor.
  • 4 Ay Önce

Mehmet ay a cevap

Bundan önceki iktidarların böyle bi sorumlulugu yok tabi size göre marifet iltifata tabidir ama bu sizler için geçerli deyil iyiyide eleştir kötüyüde başka tarafta demogojini yap

Güneşte kalmış buz

O yada bu değil ama akparti ve Erdoğan, devlet bahçeli ve MHP kıskacında kurulmalıdır bir an önce, Ak parti hem kürtleri hem milliyetçileri kendi eliyle CHP ye itiyor
  • 4 Ay Önce

yavuz

hacı abe iyi hatırlattın hani doğalgaz ve petrol sudan ucuz olacaktı
  • 4 Ay Önce

Yavuz a cevap

Arabistan'da ucuz algı yapma

Laz uşağı

Eyy seçimlerde hezimete uğrayıp kimyası bozulan sağlıklı düşünme yetisini kaybeden Turgay Güler,hikmet genç, Abdulkadir Selvi, Ahmet hakan coşkun ve sen Ali artık bizim için korunmaya alınmış üç beş gazetecilersiniz Ali,bu seçim hezimetini kolay kolay atlatmanız kolay değil biliyorum onun için üstünüze çok fazla gitmiycez Ali ama sizlerde artık bundan kurtulmak için bi çaba gösterin artık yani,bak Ali CHP dahil tüm muhalefet İHA için siha için çok olumlu konuşuyorlar bunu bildiğin için bize cumhuriyet sözcü ve birgünü yazıyorsun ama onlar da küçük de olsa haber yapıyorlar Ali, biliyorum senin mahallendeki hatta kendi gazeteni bile okumuyor sürekli bunları okuyorsun ama okuduğunu da göremiyorsun Ali zira biz okuyoruz bu haberleri o gazetelerde Ali, biliyorum seçim yenilgisini atlatmak kolay değil ama her seçim öncesi ben diyeyim onbeş sen de yirmi kez doğalgaz bulundu petrol bulundu hatta 2023 de kullanılacak doğalgaz bulunmuştu kuyular bitecekti Ali bunları ne zaman unutttun güzel kardeşim,bak bu unutkanlık sende çok fazla var, LGBT destekli İstanbul sözleşmesine sen destek verdin, zinanın suç olmaktan çıkarılmasını sağlayan iktidara sen destek verdin, çözüm sürecine desteği sen verdin,nas ve ayeti sen unuttun,evet sende böyle bir sıkıntı var fazla büyümeden buna çare bul olurmu Ali karahasanoğlu...
  • 4 Ay Önce

Laz uşagına cevap

Unutulanları yazacaksan iki tarafıda yaz bakalım hangisi dediyini unutmuş hangisi daha çok unutmuş ortaya çıkar dramla edebiyatla algı yapmayın

spiit

ali bey şu bora kaplan olayıyla gündem kaynıyorken niye tek laf etmiyorsun iha siha yapıldı bitti her gün bunu mu konuşalım
  • 4 Ay Önce

Spiit e cevap

Bide olumlu yazınızı görelim sürekli algı

Konusmaya izin yok

olayın ucunun nereye gidecegi belli degil

CUMHURIYET KADINI

BU EKONOMIK YIKIM YUKSEK ENFLASYON DONEMINDE DAHADA DÌBE GIDIYORUZ ILK KURBAN EMEKLILER SIRA CALISANLARADA GELECEK HERKES SIRAYLA BU YANLIS EKONOMININ SONUCUNA KATLANACAK CUNKÙ HUKUMET KEMER SIKMAYI LUX SATAFAT SALTANATI BITIRMEKLE YAPMIYOR 6 MILYON MULTECIYI YOLLAMAK URETIM ILE DEGIL CALISAN VE EMRKLININ KEMERLERINI DAHADA SIKARAK YAPIYOR
  • 4 Ay Önce

Adil

Mehmet şimşek bir umutla getirildi ama geldi geleli gram düzelme yok daha beter oluyoruz

Laik kemalist düzenle zaten dibe inmiştin

Dipten çıkmaya çalışılıyor. Sizin gibi cumhuriyet erkek müsveddeleri ve cumhuriyet kadını rezilleriyle dipten kurtulamazsın. Sorun suriyeliler değil sorun kemalizmdir. Cumhuriyet kadını rezilliğiyle doğru düşünmen zor.

hacı

hacım evet iha siha yapıldı doğalgaz petrol bulundu! Ama dünyanın en pahalı petrolü bizde en pahalı doğalgazı bizde en pahalı kiralar bizde bunu nasıl açıklayalım. Bir avuç insan bu nimetlerden cebini doldururken fakir 1 kg kıymayı 25 dolara alıyor dünyada bundan pahalı bi oran göster kafamızı gel kır
  • 4 Ay Önce

Hacı ya cevap

Avrupa'da kiralara bak kafanıda sana kalsın

baybars

Müslüman geçinen fakat memleketimize hainlik yapanlar varya, bunlar kahroluyorlar şimdi.Yeni asyacısı,süleymancısı,faziletcisi hepsi.
  • 4 Ay Önce

Ali

Kim müslüman yada değil, kim müslüman geçiniyor yada geçinmiyor tespit yetkisi sana verildi herhalde ama dikkat çok veballi bir iş altından kalkılamaz

Paşa

2007 den beri sana petrol bulundu doğalgaz bulundu bu sene faaliyete geçiyor haberleri yirmi tane sayarım Ali sen hayırdır bu ülkede yaşamıyorsun yada bizimle kafa yapıyorsun öylemi Ali,daha geçen seçim doğalgaz bulduk sondaj başlıyor 2023 de açıyoruz kuyuları demediler mi Ali kimi yalanlamaya çalışıyorsun acaba
  • 4 Ay Önce

Ali ye cevap

İnsan yaptıklarını ve yapacaklarını ancak bu kadar net anlatır kesinlikle öyle olanlardan oldugunu ögrendik bozuk saat günde iki defa dogru söyler sözü bu olsa gerek

Tel Aviv'li Nefer'e

Turkiye'nin guney guvenligi Gazze'den baslar...Kopekligini yaptığın işgalci vahşi Yahudiler; Turk topraklarinim bir kismini kendilerine "vaad edilmis topraklar" olarak görüyorlar.. Bu durumu gormemezlikten gelip ve hatta hoş görmek serefsizliktir.. x

Ali

Inanmayan acar bakar, Turkiye'nin en guvenilir arastirma kurumu olan KONDA'ya gore Universite mezunu kadinlarin % 70'i CHP Secmeni iken bizim secmenimizin % 78'i ilkokul ve asagi egitimli oldugundan biz ne dersek inaniyorlar nasil olsa !!! YOK Uyesi yaparak odullendirdigimiz Prof. ARI, 'ummetin egitim seviyesi arttikca beni afakanalar basiyor' diye bosuna demedi zaten !!! Dun HDP ve PYD ile acilim yapar onlara KANKA derken bugun vatansever Kurt Vatandaslarimizin oyuna talip olan CHPkk'ya terorist destekcisi deriz !!! Yani dun soyle, bugun boyle deriz, yarin baska !!! Dun dundur, bugun bugun !!! Gun olur herkese maskeli Ataturkcu derken, en haso Ataturkcu biziz bile derherkesi kendimize guldurururuz valla billa !!! Elhamdulillah hedefe ulasmak icin PAPAZ ELBISESI bile GIYMEK dahil her yol mubahtir !!!

Fikret Türk

Millet için millet gibi sevinmek insan olmanın vatanını sevmenin alameti dir ki bu saydığınız Türkiye deki paçavralar bu güzel hasletleri hiç kazanamamış ve haketmemiş vatan hainleridir vesselam
  • 4 Ay Önce

DIKKAT

Bozkurt numarası yapan çakallara; PKK, TIKKO, Yahudi çomari tilkilere dikkat..

BOZKURT

Türk dedigin elinde her daim ay yildizli al bayrak tasir. Ellerinde yesil bayrak ortalikta dolanananlar ne zamandan beri Türk oldu? Bizim haberimiz yok ta bir sorayim dedim.

Vahap Kalyoncu

Kardeşim söylediklerinizin çoğu doğru yani bu ülke savunma sanayiinde çağ atladı öyle böyle değil yani düşman bile bunu kabul ediyor ama içimizdeki yerli embesiller kabul etmek istemiyor ,Enerji bulunması meselesine gelince orada biraz abartı var gibi yok hiç bir şey bulunmadı demiyoruz bulundu ve kullanılıyor tabii emeği geçen herkese teşekkürler lakin bizim gazetemizin internet sitesini yöneten gençler ipin ucunu biraz fazla kaçırıyor sen onların kulaklarını bi çekiverirsen şahane olacak ,saygılar selamlar.
  • 4 Ay Önce

Yeter e cevap

Nerden bildigini yazsanda bizde bilsek altı doldurmadıgın cümle boş oluyo hatırlatayım dedim

YETER

vahap koyuncu AHMAK ÜLKEDE BİRTANE JET MOTOR ÜRETEN FİRMA VARMI YOK ÜFÜRÜP DURMA DOĞRULARI GÖR AMA BUDA BAŞARI BUNUDA KİMSE İNKAR ETMİYOR ABARTMAYIN YETER KARŞI ÇIKILAN O ABARTINIZ HEPSİNDE DE YERLİLİK ORANI %25 DE GEÇMİYOR BİLEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM

Realist

Ali abi güzel yazıyorsunda sen yapsan türkiyede belirli kesim anlamaz denizde yürüsen yüzme bilmiyor derler uzaya çıksan dünyada durmayı beceremedilerde uzaya gidiyor derler füzyon santrali yapsan anti maddeden enerje elde edemiyor derler vel hasol kala  it  ürür kervan yürür kimseyi salmamayacan kervanı yürütecen bayraktarların yaptığının birini kendileri yapabilselerdi atomu icat etmiş gibi anlatırlardı
  • 4 Ay Önce

O KADAR

realist olmayan SAFSATAYLA NE YÜRÜR NEDE SÜRÜNÜR ANCAK SEN ÜRERSİN OKADAR

Ahmet

Münafık kafirden eşet olduğu gibi hasedinden inadıda kafirden eşeddir artık kimin üstüne hangi libas olur onu Allah bilir çünkü bazı eski cumhurbaşkanları gibi kafirliği ve münafıklığı meşhur ayan olanlar hariç açıktan kafir münafık demeye korkarım zira değilse bumerang diyene döner.
  • 4 Ay Önce

Ahmet e cevap

Meeşellah

Katran şeker konusu

II.Meşrutiyet dönemi,1908 yılında İstanbul'a atanan İngiliz Sefiri Gerard Lowther'i sefaret binasına götürecek olan faytonun atlarını çözüp, faytona atların yerine kendilerini koşarak bugünkü İngiliz konsolosluğu binasına kadar çeken Jön Türklerin zihniyet yapısı, bugün ülkenin her alanda ki başarısından rahatsız olanlarla aynı. Misâl bir tanesi, Halkalı'dan kalkan tren Çin'e gidememiş derken âdeta zevkden sarhoş olacaktı.Tren gitti ama, rezil olmak onların lügâtinden kalmıştı zaten...! Ülkesinin başarısından rahatsız olan,memnun olmayan,Erdoğan'ın başarısız olması için bir doğal afet, askeri bir başarısızlık veya darbe olmalı zihniyetinde olanlar için Ömer Seyfettin'in adlı romanı tam isabet....
  • 4 Ay Önce

The End

Yerin ve Goklerin Sahibi Yalnızca Allahtır.Sizlere Adil olmak ve yalnızca Allaha kul olmanız Hakki ayakta tutanlar olmanız istendi.Gizlediklerinizden en gizli olan dahi bir kitabta yazilidir.Ancak sizler yalnizca onlarla alay ediyior ve yeryuzunun ıslahcılarıyız dediniz.Bunlar yalnızca agızlarınızla uydurduklaŕınızdan başka bir şey değildir.Bir de Allahın o alaycılara karsı alay etmesi vardır ki o ne acıdır o nasıl bir felakettir..!! Sizlere artık yeterince süre veril medi mi? Haydi o zaman gucunuz yetiyor ise yerin ve goklerin siddetli sarsintisini durdurmaya kadir olun.Elbette buna guc yetiremezsiniz.
  • 4 Ay Önce

Kimsenin Akıncı'ya laf ettiği yok da

Sen de gereğinden fazla abartıyorsun. Sanki bu IHA lar sadece bizde var gibi. İran yardımı neden bizden istedi? Biz yakınız diye.
  • 4 Ay Önce

Kimsenin akıncı ya laf ettiyi yok da ya cevap

İşte sen ediyon yok en yakın sensin diye diyet yakındakilerde yok bu kadar gelişmişide ondan olabilirmi yoksa kendidede vardı algı yapcanda biraz çalış

tasarrufa gel

Kamuda tasarruf genelgesinin dışında tutulan Meclis Başkanlığı, kendi uygulamalarını hayata geçirecek. Buna göre TBMM'de tüm araçların elektrikliye dönmesi hedefleniyor. Damacana yerine şebeke suyu arıtılacak. Artık tüm resepsiyon ve etkinliklerde 'sade menü' uygulanacak.
  • 4 Ay Önce

Tasarrufa gel e cevap

Konu akıncı ama ne alaka

Mehter

Ali bey. Kibir , halktan kopuş , ortak aklı dışlamak ve ayrıştırmak sonucu bu iş bitmiştir. Rahmetli Erbakan hocamız ile başlayan 60 yıllık hülyamız..acılı ve öfkeliyiz..
  • 4 Ay Önce

Mehter e cevap

Konu akıncıydı galiba sanırsam

Ahmet Furkan

slmlar... Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) Taif'te taşlandığı yerde, tam gazab-ı İlahi gelecekken, "ya Rabbi bunları affet, bilmiyorlar" diye dua ettiğine göre; ya Rabbi hassaten İslam beldelerindeki insanlara hidayet ver; affeyle; gerçeği gördür; takdir etmek ancak imanla anlamını bulur; ya Hadi entel Hadi, ya Baki entel Baki; ya Rahim entel Rahim; vesselamu ala seyyidina ve nebiyyina ve mevlana Muhammed ve ala nebiyyine vel murselin, ve ala ashab-i kiram vel muminin ila yevmiddin...
  • 4 Ay Önce

Furki ye cevap

Amin ruhuna

Furki

Ruhuna Fatiha

hüda partili

Sözcüye cevabım ihalar enflasyonun sebebini bulamaz ama aklı olan,düşünen,kafa yoran,araştıran ve merak edenler enflasyonun gerçek sebebinin arz talep dengesinin arz aleyhinde bozulması olduğunu keşfedebilir.Çünkü arzın az olması ve talebin fazla olması mala rağbeti artırır ve mal da gerektiği kadar piyasada olmayınca satıcı(ben de bir satıcıyım)malı pahalı verir.Bu kadar basittir.YANİ ANLAYACAĞINIZ NÜFUSUN ÇOK YOĞUN OLMASI VE DOLAYISIYLA TALEBİN ÇOK OLMASI ENFLASYONU KÖRÜKLER VE KIYAMETE KADAR DEVAM ETTİRİR.ÇARESİ NÜFUS PLANLAMASIDIR.
  • 4 Ay Önce

Hüda partili ye cevap

Çin bir buçuk milyar

ALMIŞLAR

ÇOK SEVİNME DEĞERLER VEYA PEYGAMBERİN HAYATI SİYER FIKIH KELAM DERSLERİ ALAN İHL DEĞİL POZİTİF BİLİMLE YAPILDI 
  • 4 Ay Önce

SEN

hiç bir SEN BEYNİ VARSANAN CESETSİN

VAR

almışlara cevap verdiğini sanan zındık SAFSATACI ASIL SENİN TEDEVİYE İHTİYACIN VAR GERÇEKLERİ DUYMAYA DAYANAMIYORSUN ÇILDIRIYORDUN ÜFÜRÜKCÜ EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR FENDİR BAŞKA MÜRŞİDE GEREK YOKTUR

Hiç bir şey almadığın, alamadığın, alamayacağın belli

Zerreden kürreye her şeyin sâhibi olan Allah cc 'dür. Pozitifinin de negatifinin de öyle. Akıl da bilime hükmeden eşsiz bir nimet. Keşfedilmeyi bekleyen bir bilim türü var, bir akli baliğ bir de akıldan noksan beşer var, o bilim türünü hangisi bulup keşfeder? Aklı olan elbette.Bilim konusunda onlarca müslüman doğmuş bilim insanı var, bilim türlerinden birini keşfedilip daha sonra müslüman olan var. Tıp, Fizik, Kimya, Astronomi, Coğrafya, Tarih, Matemâtik dalında. Asalak hafızlar diyorsun, zannedersin tüm papazlar, kardinaller, hahamlar bilim insanı. Senin aklın olmasa yürüyen bir cenaze değil misin!

ALMIŞLAR

ISLAM DÜŞMANLIĞI ŞİZOFRENİK BIR RUH GASRALIGIDIR....ISLAMI CAĞRISTIRAN HERGANGI BIR ŞEY ISITTIGIM ZAMAN BESMELE DUYMUŞ ŞEYTANA DÖNÜŞÜYORUM ..TEDAVIYE IHTIYACIM OLDUGUNUN FARKINDAYIM..

KEMALİST

ALİ BEY ,İHA,SİHALAR: 2003 DEN SONRA DÜNYA SAVAŞ TEKNOLOJİLERİNDE VAR OLAN BİR HADİSE İLK AMERİKALILAR MODERN WİRELESS SAVAŞ DRONLARINI 1993'DE, SONRA 96!DA ,YİNE 2003 USAME BİN LADEN KARŞI VS OPERASYONLARDA KULANDI ,İSRAİL VS DERKEN ,ONDAN SONRA 2003'DEN SONRADA SAVAŞ DRONLARINI BİR ÇOK ÜLKE YAPMAKTA ZOR BİR TEKNOLOJİ DEĞİL ADAM EVİNDE ROBOT YAPIYOR BUGÜN TEKNOLOJİ ÇAĞINDAYIZ AYIPTIR GECE GÜNDÜZ BUNU ANLATMAYIN .....PETROL ,DOĞAL GAZ BULMAK VS BUNLAR AYRI İŞLER HALK İSTERKİ BUNLARI BULDUNUZ ZAMN HALK BUNDAN NEMALANSIN İSTERRR DAHADA ZAM OLSUN İSTEMEZZZZ ANLAYIN ARTIKKKK!!!
  • 4 Ay Önce

Yavuzla iyi Bir Dost olan Ishak'in oz kardesi Ismailogullarindan Muzaffer

Yerden goge kadar haklisin, o had bildiren yorumlari yazan ellerine saglik, klavyene kuvvet umetten cihadci kardesim benim !!! Zaten bu Kandil Devrimcisi CHPkk 1950'ye kadar bir agaç mı dikti ??? Onlar ancak heykel dikmeyi bilir, vatan millet icin hicbir sey yapmaz

Bu yaşta bu zeka

Osmanlı nal üretemiyordu ama 623 yıl at kullandı, at üstünde gezdi öylemi.Ne ileri devletmiş ki nal istemeyen AT YETİŞTİRMİŞ, diğerlerine değinmeye ve başka söze gerek yok zaten

Unutma diyen sen unutma

Havaalanına karşı çıkan, üçüncü köprüye karşı çıkan ihaya sihaya karşı çıkan zihniyet o saydıklarını yapar mı acaba kimi kandırıyorsun sen.

27 yılda iki fabrika

Bira ve çimento fabrikası. 1923-1950 arası yapılan bu. Kemalistlerin saydıkları fabrika ve atölyeler osmanlıdan kalma ve şahıslara ait olanlar. Bu kadarda atmayın. Yalan atmada hünerliyiz diyin o zaman.

İngilizin mandasında kurulmuş devletin yaptıklarını anlatıyorsun

Anlat anlat belki inanırlar kemalist kafa. O saydığının çoğu beğenmediğin osmanlıdan kalma. Ayyaşlıktan heykelcilikten fırsat buldular mı da yapacaklar

UNUTMA

akıl vermek diyene 30 DÜNYA BURHANLS BOĞUŞUYOR 1911 DEN 1922 KARAR ŞAVAŞILMIŞ GENÇ NÜFUS KALMAMIŞ 500 BALKAN GÖÇMENİ KABUL EDİLMİŞ 250 BİN RUM USTA GÖÇMEN GİTMİŞ SEN HİÇ BİR ENTEGRE DEMİR ÇELİK FABRİKADI GÖRDÜNMÜ EREĞLİ KARABÜK ENTEGRE DEMİR ÇELİK FABRİKALARI LİMANLAR ŞEKER FABRİKALARI Kİ FABRİKA YAPAN FABRİKALARDI ÇİMENTO FABRİKALARINI SÜMERBANK ETİBANK ASKERİ PİL FEROKROM FABRİKASI CUMHHURİYET ÜNİVERSİTELERİ ZIRAAT MEKTEPLERİ KIZ OLGUNLAŞMA OKULLARI KURULMUŞ OSMANLI NAL BİLE ÜRETEMİYORDU SİLAHLAR MAVZER GİBİ ALMANYA İNGİLTERE FRANSA HATTA AMARİKADAN ALINIYORDU UNUTMA

Bol bol

Heykel yaparak muasır medeniyet seviyesi üzerine çıktınız ya..

Kemalist diyerek akıl vermek

2000lere kadar neler yapmışsınız bir anlatsanıza. Ne anlatabilirsin ki geri bıakılmış ülke anlatabilirsin. Tek parti dönemi en geri kalmış rezil bir dönem. Bu yapılanlar sizin zihniyetinizin engellemelerine rağmen yapılmıştır daha ne konuşuyorsun.

Mutlu halk üretkendir.

Ülkelerin güçleri savunma sanayindeki gelişimleri ile degil kişi başına düşen GSMH ile ölçülür. Önce ülkedeki yaşam kalitesini iyileştireceksin.
  • 4 Ay Önce

Mutlu kalk üretkendir e cevap

En üretken halk litfanyalılar herhal en mutlu onlar diyolar algı yapma

DEĞİL

mutlu İHRACATAKI PAYI %1 BİLE DEĞİL

Mutlu akücü

Bunlar gaz alma seansları

Erdal

Anlamak çok farklı bir konu, istemezukçülere ne yaparsan yap anlatamazssın . Bunlar savunma sanayi denince kuduruyorlar çünkü bizden değiller . Bunlar kendilerini beyaz türk olarak lanse eden bu toprakların sahibi olduğunu zanneden sahile ve boğaza nazır purosunu tütüttürenler. Ne anlatsan nafile bunlar yerli milli olan her şeye karsılar . Ali bey aynen sizin emeklinin düşürüldügü durumu görmek istemediğiniz gibi . Haber sutününa bir bak bayram ikramiyesini kim alacak. İktidar sadaka dagıtmaya devam etsin yolda bulduklarını yol yürüdüklerine tercih etmeye devam etsin. Solak kesimin agzında emekli ve maası evet iktidarın utanması gereken bir konu, iktidarın yapacagı hiç bir etkinlik maaşa yansımadıgı sürece bir ćözüm değil sadece tatilci sahilci bürokrat emekliye yarar. Ali bey yüregin varsa şu emekliyi bir yazarmısın. Ayrıca çetelerin uyuşturucu baronların cırıt attıgı bir ülke olduk bunu bir yaz
  • 4 Ay Önce

Erdal

Sonucu . Bende zaten hizmetin yatırımın Anadolu'ya yapılmasını istiyorum. Yolda gider beğenmez köprüden geçer ne gereği var der tünelden geçer pahalı bulur hastanede tedavi olur niye bu kadar büyük der.

SONUCU

kelder İSTEMEZKCİ DEDİKLERİN HER YATIRIM İSTABULA YAPILURSA İÇİNDEN ÇIKILMAZ PROBLEMLER YARATIRSINIZ YATIRIMLARI ANADOLUYA DAĞITIN DİYORLARDI ANLAMADINIZ YAPMADINIZ ALAY ETTİNİZ ŞİMDİ KONUT PROBLEMİ SU TRAFİK PROBLERİNİ GÖÇÜ KÖYLERİN BOŞALMASINI TARIMIN ÇÖKMESİNİ ŞİMDİ ÖNLEMİYORSUNUZ BİLE ET 600 TL OLDU HATTA 1000 TL OLACAK DŞYORLAR YAKINDA İSTEMEZUK DEVLET BAKALIK KASAPLIK YAPARMI DİYORDUNUZ İŞTE BU ALAYINIZIN SONUCU

Nedir bu siz biz?

Pardon da, siz kimsiniz.?

Osmanlı Torunu

Hocam bu kadar yapılana sadece evet yapılıyor diyemeyen den ne beklersiniz ki helal olsun desinler. Herkes verilen görevini yapıyor. Söyleyecek denileni söylüyor. Yapacak bir şey yok.
  • 4 Ay Önce

Suyu na cevap

Seç birini hangisi oldugu biliyon nokta

SUYU

osmanl torunu TAVŞANIN SUYUNUN SUYU OKSANANIMI HANGİSİNİN

Mehmet 71

Yahu ali bey kardeşim hakikaten sana hayret ediyorum.bu guruhun babalarının da dedelerinin de atalarınında allah katında nereleri düzgünkü bugüküler de düzgün olsun.güldürme beni.....
  • 4 Ay Önce

Memo ya cevap

Agzını KAP'a o zaman sineye yazık

Memo

Çok gülme sinek kaçar

İsmail İnce

Biraz ufkunuzu açın.Şu anki durumumuz soğuk savaş dönemi Rusya'sına ne kadar da benziyor.Hatırlayınız,Soğuk savaş döneminde Rusya,harp teknolojilerinde,uzay teknolojisinde ABD ile yarış yapıyordu.Ama ülkesinde fakirlik,adaletsizlik diz boyuydu.Nitekim Glasnost'la birlikte SSCB parçalanıverdi.Fakir ruslar komşu ülkelere 3-5 dolar kazanmak uğruna akın ettiler.Kadınları fahişelik yaptılar.Teknolojik gelişme böyle olmamalı.Akrabalık ilişkilerinden uzak,halkının refahını önceleyen,rekabete açık teknolojik gelişmeleri arzulamalı ve bunu talep etmeliyiz
  • 4 Ay Önce

İsmail ince cevap

Kazanılan belediyelerde neler oldugu yazıyo bi bakıver nokta

Nigar

Akıncı, enflasyonun kaynağını da tespit etsin diyen güruh,İmamoğlu un Roma gezisi ismarladigi geziye bir baksın.Halkin paralarını nasıl da çar çur ediyorlar kimsenin gıkı cikmiyor.
  • 4 Ay Önce

Demiş e cevap

İlim Çin'de de olsa alınız demiş efendimiz sizin pisliklerini deyil

DEMİŞ

nigar ÇAR ÇUR GÖRMEK İSTİYORSAN UZAYA GÖNDERİLEN TURİSTİN EĞİTİMİ YOLCULUK UZATILAN SÜRE İÇİN ALLEN MASKA ÖDENEN 95 MİLYON DOLARABAK ALEN MUSKIN SPACESİKİYLE GERDEĞE GİRİLMEZ DEMİŞ ATALARIMIZ

A101

Akıncıyı tebrik ederim helal olsun Bize akıncı molla yönetim olan iran ne kadar geri kaldığnı gösterdi
  • 4 Ay Önce

Konu dışı yorum

Sokak köpekleri hayatı çekilmez hale getirdi,BİR ÖNERİM VARDIR.Bu köpekler Çin'e gönderilsin hem de parayla,ihraç edilsin.Bir taşla çok kuş vurulmuş olur. Hem bu beladan kurtulunmuş olur hem de para kazanılmış olur.Bunlara yapılacak milyarlık masraftan kurtulunmuş olur.ÇİNLİLER KÖPEK  ETİ YİYORLAR MALUM.Biz onlara sadece satmış oluruz,katletme günahından da kurtulmuş oluruz.Artık Çinliler köpekleri canlı mı,ölü mü yiyerler,bizi ilgilendirmez. Köpekleri yiyenler onlar,öldürme günahına da onlar katlansın,yani günahı onların boynuna olsun.DUYURULYR!!!
  • 4 Ay Önce

Hakikat

Bu Zihniyet Adnan Menderesin dediği gibi, vatan terakkîsiyle zerre mikdar sürur duymazlar. Onların hayattaki tek gayesi önlerine konan tabağın içindekilerin mahiyetidir. Sadece iskembelerini düşünürler . Üstadın dediği gibi, gaye i hayal olmazsa nefisler ene'lere döner. Yani hayatta bir insanın ulvi bir gayesi yoksa insan daima ben ben der. Ben ne yiyeceğim ben içeceğim, yemekte iha mı yiyeceğim vs. Bir şey diyeceğim de zıkkımın devamı herkesçe malum. İha siha vatan muhafaza ediyor. Onlar olmazsa bize bu coğrafyada bir yudum su içirmezler
  • 4 Ay Önce

Essah mı

Makarnaya devam

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir cevrecidir yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz
  • 4 Ay Önce

ÖZBAŞ

Nedense? Türk halkı icatlar yapsa ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz neden? Dışarı öyle istiyor, ki kendi soyka icatlarını satsınlar, daha çok müslüman kanı döksünler, bizim içimizdeki vatan hainleri de yağ bağlasınlar...
  • 4 Ay Önce

coskunakademi

ıha siha yapıpyoruz gurur duyuyoruz da layakatsizlik,hayatpahalılığı,enflasyon,ev kiraları,emeklilerin durumuiasgari ücret konusu..
  • 4 Ay Önce

nurettin

acaba şeytan insanı cennete götürecek iş için fikir verir mi hasetlik ruhu taşıyan haset ettiği insanın iyiliğini ister mi ülkemin insanın karşısındaki zihniyet bu * iktidar halk için ülke için en iyi işi yapsa alkışlamayız desteklemeyiz* imza c h p başkan vekili engin altay ve bu zata yine oy vererek seçtiler lafın bittiği yer
  • 4 Ay Önce

Görüş

" Onlar beyaza siyahı satın alanlar, ateşin çocukları. Ticaretle kar getirmez, ateşin ta kendisi karları."
  • 4 Ay Önce

BOZKURT

Turkiye'nin guvenligi Gazze'den baslar diyenler asla Turk olamaz, cunku Turk vatanini kendisi savunur, kimseden medet ummaz!!! Onlar olsa olsa gucu olmadigi icin emperyalist etegi altina saklanmaya alismis .
  • 4 Ay Önce

BOZKURT NUMARASI YAPAN ÇAKALLARA DIKKAT

Isgalci vahsi Yahudiler; Turk topraklarının bir kısmını "kendilerine vaad edilmiş topraklar" olarak görüp Türk topraklarında gak iddia etmektedir..Buna rağmen üstte Bozkurt numarası yapan PKK, TIKKO, Yahudi comari kripti çakal gibi işgalci vahşi Yahudilerin gönüllü kopekligini yapıp üstelik vahşi Yahudi katliamlarına karşı çıkan herkesi "Arapci" ve HAMAS"cu diye suçlayan kripto burakın Türk olmayı insan bile olamaz..

Külahımıza anlatın

Yedi düvelle mücadele etmiş millet israilden mi korkar, yaptıkları kötü işlerden milletin algısını bozarak uzaklaştırmak başka birşey değil

EMEKLI HAVACI UZMAN BASCAVUS

ACIN GOOGLE'DAN ARASTIRIN, IRAN IHA-SIHA URETMEYE BIZDEN 7 YIL ONCE BASLADI !!! YILLARDIR TUM DUNYAYA IHA-SIHA ve UZUN MENZILLI BALISTIK FUZE SATIYOR !!! TEKNOLOJISI VE URETIMI BIZDEN GERIDE DEGIL.
  • 4 Ay Önce

Uzman bey.

Birazdan saldırır sana, hazır ol.

Tel Aviv'li Nefer'e

Vahsi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı çıkan herkesi bile "Arapçi" "HAMAS'" ci ilan eden ajan Provokatör binbir surat PKK, TIKKO, Yahudi comari dinsiz Tel Aviv'li Nefer; şimdi de Acemci olmuş.. ..Her seyi oluyor her kiliga giriyor da bir Türk olamıyor, insan olamıyor kripto..

Teknoloji Akademisyeni

SIZIN ICIN COK ZOR OLSA DA AZ BIRAZCIK MANTIK YURUTUN, DUSUNUN, BULUN VE YAZIN BURDA, HANGI ARAP ULKESI DEVE SEMERI-TAKKE-TESPIH-SECCADE'DEN BASKA BISEY URETIYOR KI BIZ URETELIM ??? BIZ BUNLARI URETEBILIYORSAK 1950'DEN ONCE AVRUPA'YA SAVAS UCAGI IHRAC EDEN TURKIYE SAYESINDE !!! DAHA ONEMLISI, BUNU DAMAT SELCUK BEY DE BURDAKI BAZILAR gibi SAGI SOLU OYNAMAYAN DUZGUN BIR KISI OLDUGU ICIN DEFALARCA IFADE ETTI, YOUTUBE'DA KENDI SESINDEN DINLEYEBILIRSINIZ, BUGUNLERI ON YILLAR ONCE GOREREK TUSAS-TAI-ASLESAN-ASPILSAN-ROKTESAN'I KURAN  ORDU SAYESINDE !!! 
  • 4 Ay Önce

Siyaset Akademisyeni

Başbuğ Türkeş 1960 KEMALIST DEVRIMINDE MBK'NIN 3. GUCLU ADAMIYDI !!!

Hüseyin

İşin garibi Türkçe yazmaktan acizler cahil cahil yazıyorlar Tai Tei Tusaş yetermi yalnız bu burcin diye yazan senin yazdıklarını ilk defa duyuyorum ama Maşallah sen hepsini yazdığına göre içlerinden geçmişsin yada içinden geçmişler Başbuğ Türkeş ve 9 ışık doktirini ile büyüdük ülkeyi komünistlere bırakmadık Baş Komutanın emri ile 15 temmuz da 7.65 9.65 kuşandık Eşim Kardeşim Yiğenim onun b. ç. fetö hain mankurt avına çıktık sizler televizyon başında fetöcü hainlerin yol açtığı(anadan ermeni babadan isyancı) karabulut gibi bekliyordunuz ki darbeciler galip gelsin hepiniz avucunuzu yaladınız mal mal kaldınız ha şimdi 1927 yılında bir gecede Türkçe Ad soyad verilen 1 milyon ermeni rum pontus yahudi sebatay dönmeler devşirmelerin torunları +fetöcü +sülaymancı+ermeni tehcirinde kalmış taşnak hınçak artıkları pkklitler cahil heykel partisi çatısında toplandınız

Yorum

Burçin ilkokulu bitirdin mi?

BİLE

hüseyin KAÇTANE JET MOTOR ÜRETEN FABIRIKAMIZ VAR SANA GÖRE JET MOTOR BİLE İHRAÇ EDİYORUZDUR

BİLE

teknoloji OSMANLIDA AT NALI BİLE ÜRETİLEMİYORDU MAVZER TÜFEKLER BİLE DİŞARDAN ALMANYA İNGİLTERE FIRANSADAN HATTA ABD ALINIRDİ YERLİLEŞTİRME ORANI DEĞER OLARAK ANCAK %25 KADARDIR

ASENA

Hüseyin, GÖKTÜRKLER AKIL-ILIM-BILIM-POZITIF DUSUNCE SAHIBI OLDUKLARINDAN CELIGE EN IYI SU VEREN MILLET OLARAK O ZAMANIN HARP SILAH VE GERECLERI OLAN OK-YAY-KILIC-KALKAN-MIZRAK URETIMINDE DUNYA LIDERIYDI !!!

Burcin Tokmak

Ayan beyan ortada, kucucuk bir oglan cocugu iken gittigi isikevlerinde sadece egitim almamis, abileri buna kotu biseyler de yapmis ki travmayi hala atlatamamis ve kimlik krizi yasiyor binbirsurat !!!

Hüseyin

Burcin sen de Türkçe yazım kurallarını öğren sonra yorum yaz Göktürküm Selçukluyum Osmanlıyım Şeyh Edabali Akşemşettin Milliyetçi Ülkücü Şeyh Şamil Aliye İzzet Bekoviç Mursi El Fetih Hamas Tüm Mazlum Müslüman ve Halkların Peygamber Ocağı Şanlı Ordumuzun Neferiyim o dediğin çukura çok çöp dolduruldu dolmadı ama şimdi Millet bahçesi oldu anladığım kadarıyla zulüm 1071 1453 15 temmuz da başladı İha siha diha kaan sungur kızıl elma tcg anadolu tayfun Fırtına onuk tai turna kasırga tarantula Ural keskin zargana atmaca kargı zigana acar alkar serdar ihtar songar sungar mildar milkar tcg bayraktar sancaktar kirpi tb2 aksungur samur kirpi kapkan Malazgirt mini kaya deli kanuni ejder zıpkın yalçın toros kargu cats rets hürjet bos Altay albatros mam c orka fatih gezgin bora levent hancer panter kargo baykuş hürkuş ukap fersah atılgan serhat turbojet kalkan akrep gökbey boran cirit göktuğ bozdoğan akıncı tiha siha diga kızıl elma aselpod arma alpin kaan akkor tayfun yörük sarp pars yavuz kuzgun sapan hisar a o u umtas ulaq atak korhan kalkan mızrak karaok maket maket diyenlerdensin

Burcin Tokmak

Bu hamasci Hüseyin'in yazdiklarinin bire bir kopyasini 10 yil once yana yakila yakalamak icin pesimde kosan, ama gozumun kili bile olamayacaklari icin Silivri'ye tikamayan CIA Ajani Feto'nun serefsizleri de yaziyordu !!! Hatta Kayseri'de ucaklarin gomulu oldugu yerleri bile gostermislerdi, hala ariyorlar :-)))) Belli eski Feto'cu oldugu, en azindan onlarin tezgahindan gectigi !!!

Teknoloji Akademisyeni

DAMAT SELCUK BEY'in ONDA BIR KADAR OMURGALI OLABILSENIZ AZ BIRAZ KESKE !!! BANA HERKESIN GULDUGU ELINIZE VERILMIS SLOGAN IFTIRALARI ATANA KADAR BULDUNUZ MU SELCUK BEY'IN YOUTUBE'DAKI ITIRAFINI ??? BAKTINIZ MI HAVELSAN'I UNUTMUSUM, ON YILLAR ONCE ONLAR KURULMASAYDI BUGUN UCURTMA DAHI URETEMEYECEGIMIZ YUKARDA SAYDIGIM SIRKETLERIN SAHIBININ KIM OLDUGUNA? BEN YAZAYIM, KEMALIST ORDU TARAFINDAN KURULAN TSK'ni GUCLENDIRME VAKFI !!!

Teknoloji Akademisyeni

DAHA LAİK , ÇAĞDAŞ, ILERICI GUNLER IÇIN TÜRK SAVUNMA SANAYINE; AKINCIYA, SIHA'YA, IHA'YA HAYIR....NESLI TUKENMEKTE OLAN AKDENIZ FOKLARI IÇIN BÜTÜN DÜNYA EL ELE VERMELIDIR.. SEKÜLER, AYDINLANMACI NETENYAHUYU YEDIRMEYELM..SELO'YA KAVALA'YA ÖZGÜRLÜK ISTERÜK

Hüseyin

Teknoloji akademisyeni önce Türkçe yazım kurallarını öğren evet Nüri Demirağ uçak üretip satıyordu ne oldu adamın uçaklarına el koyup toprağa gömüldü Yeşilköy hava alanına el koyuldu Nüri beyi de hapse attılar Vecihi Hurkuş beyi kendi uçaklarını üretti ülkede sertifika verecek kimse olmadığı için çekoslavakyadan sertifika aldı geldi Eskişehir e ilk resmi uçuşunda hava alanının zeminine çukur kazarak inişte kaza kırıma uğratıp sebote ederek bitirdiler Şakir Zümre uçak bombası füze yapıyordu fabrikasını zorla kapatıp soba ve boru ürettirdiler Nuri Dilligil İstanbul da tamamen yerli ve dünya çapında silahlar üretirken fabrikası ile birlikte hava uçurup ortadan kaldırdılar darbeciler bir araba yapalım dedi emir verip darbe yaptıran para veren a babaları kime sordunuzda araba yapıyorsunuz dediler ürettirmediler Erbakan yıllarca ürettiği motorlara sertifika alamadı her seferinde engellendi o saydığın şirketler kuruldu ne yapıyordu siyonistlerin emperyalistlerin elinden çıkaracağı demode malların alımını gerçekleştiriyordu aselsan ilk defa titreşimli uzun şarjlı cep telefonu üretti sattırmadılar

Teknoloji Akademisyeni ( Tel Aviv'li Nefer)

Yeni Akit Logo "Savunma sanayı istemezük" "Nükleer enerji ıstemezük" "Havalimani, otobanları istenezük" "Marmarayi istemezük" "Yerli otomobil istemezük" "Şehir hastaneleri istemezük" "AKINCI, SIHA, IHA istemezük" "AKINCI'yi mi yiyeceyük" "Selo'ya, Kavala'ya özgürlük isteruk" x

Dikkat!!!

Yukarıdaki @Teknoloji Akademiyeni mahlasiyla yazan şahıs Islam ve insanlik düşmanı  PKK, TIKKO, Yahudi çomari dinsiz Nusayri yobazi Tel Aviv'li Nefer'dir..

Yorum

Yorumcu olarak yazdığınız yazı güzel olmuş elinize sağlık tebrik ederim

ÇAKMA AKADEMİSYEN

senin teknoloji akademisyenliginle alakana bayıldım. hadi ordan. kudur kıskançlıktan. bogulun kıskanclıgınızda. ucuz made in china akademisyeni seni.

Tel Aviv'li Nefer'e

Turk savunma sanayideki gelişmelerden, , AKINCI'dan, SIHA'dan, IHA'dan; ancak PKK, sömürgeci vahşi Hıristiyanlar , isgakci Yahudiler ve yukarıdaki gibi ajan provokator dinsiz Nusayri yobazları rahatsız olur..

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ............................................................................ONLAR SÖYLEYEMEZ. .LER. ..EZİK. .ZİHNİYETLER. ..ŞARTLI. .BEYINLER. ..SÖMÜRGE. .AKIL. LARİ. ..İZİN. ..VERMEZ.......BEN..ONLARIN....ADINA...İHA LARİ. .SIHALARI. .ANKA..KAAN...HURJET İ. .YAPAN..ISCILERIMIZ.MÜHENDİSLERİ MIZ. ..EMEĞİ. .GEÇEN.LERİ. ..KUTLUYORUM. ...BİR. .TC..VATANDAŞI. .OLARAK...GURUR..DUYDUM....HEPSİNDEN. .ALLAH...RAZİ. .OLSUN....SOLDAN..CARKLİ. ..TAYFA..KURU. .KURU. .LALELER. .TURKUSU. .SÖYLEMEYİ. .SEVER......İCRAAT. A...YANASMAZ LAR. .YAPAN ADA. .TAKOZ...OLURLAR. ...AİHM. .AYM..AVRUPA. .İNGİLTERE. .YE...ŞİKAYET. .GİDERLER. ...HİNAYETTİRLER. ..ASLINI. .İNKAR. ..EDEN...NANKORDURLER. ....
  • 4 Ay Önce

Ahmak a cevap

Amma zoruna gitmiş adam dogru yolda dikkat et çatlarsın

AHMAK

uyuz yinemi AYLARDIR AYNI YORUM AHMAK

Hasan

Kuzey Kore de balistik nukleer fuze uretebiliyor. Ama halki yoksulluktan kedi  yiyor. Akinci gurur verici maalesef karin doyurmuyor. Turkiyenin yarisindan cogu gercek anlamda gecim sikintisi cekiyor.
  • 4 Ay Önce

Hayda...

İranlı yetkililer Reisi'yi taşıyan helikopter enkazının 'İran İHA'larıyla bulunduğunu' açıkladı. İranlı yetkililer Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Amir Abdullahiyan'ın da içinde bulunduğu helikopterin Pazar günü düşmesinin ardından enkazın İran'a ait İHA'lar tarafından bulunduğunu açıkladılar. İran medyasındaki haberlerde, Reisi'yi taşıyan helikoptere 12 saatten uzun süre ulaşılamadığı aktarılmıştı. Azerbaycan, Ermenistan, Irak, Rusya ve Türkiye helikopterin bulunması için yürütülen arama kurtarma çalışmalarına destek önerisi yapmıştı. Türkiye'den kalkan Akıncı İHA da kurtarma görevine katılmıştı. Anadolu Ajansı'na göre hava aracı helikopter enkazı ile görsel teması gece sağlamış ve görev sırasında edindiği bilgileri İran ile anlık olarak paylaşmıştı. (Basın)
  • 4 Ay Önce

ÇATALCA 77

İYİ Kİ HATIRLATTIN 
  • 4 Ay Önce

Selim

Akinci ve Bayraktar dronlari ile bir Turk olarak tabii ki gurur duyuyoruz. 
  • 4 Ay Önce

Tamam

Ulusal güvenliğin tek başına bir şirkete teslim edilmesi..
  • 4 Ay Önce

Diye ye cevap

Elinde belge bilgi varsa yaz yoksa algı yapma zavallı

DİYE

yılmış VESTEL TAİ NİYE DAMAT İÇİN DEVREDİŞİ BIRAKLIP ONLARA DESTEK VETİLMEZKEN TEKNOLOJİ OLANAKLAR DAMADA SONUNA KADAR AÇILDI AKTARILDI DAMAT DİYE

YILMAZ

ulusal güvenliği bu kadar düşünüyor görünmeye çalışmanız hainliğinizi örtmüyor. gurur duyanlara saygılı ol.

Malatyalı

Ali bey o partilerde bir şey bekleme. Onların Türkiye'de yapılan güzel şeylere allerjisi var zaten görmezler onlar Ak Parti'ye iftira atmayı daha çok severler.
  • 4 Ay Önce

Ayhan

"Savunma sanayı istemezük" "Nükleer enerji ıstemezük" "Havalimani, otobanları istenezük" "Marmarayi istemezük" "Yerli otomobil istemezük" "Şehir hastaneleri istemezük" "AKINCI, SIHA, IHA istemezük" "AKINCI'yi mi yiyeceyük" "Selo'ya, Kavala'ya özgürlük isteruk"
  • 4 Ay Önce

Çoşkun akademiye cevap

Geçmişte devlet parasıyla yaptıramıyodu veya yapmıyodu yapılınca niye bozuldunuz ha sen onu yazıver bilelim meşrebini

TARIM

ayhan ŞİMDİ SÜT İDTERİK ET İSTERİK çayhan NOHUT FASULYE İSTERİK AMA HER YATIRIMI İSTANBULA YAPTIĞINIZ İSTEMEZUKCÜ DEDİKLERİN ANADOLUYA YAPIN YATIRIMLARI DİYORLARDI DİNLEMEDİNİZ DEDİKLERİNİ YAPMADINIZ ALAY ETTİĞİNİZ İÇİN KÖYLER BOŞALDI TARIM ÇÖKTÜ KONUT SU TIRAFİK PROBLEMİNİ ŞİMDİ ÇÖZEMİYORSUNUZ İSTANBULUN ÜLKENİN İSTEYİN BAKALIM

coskunakademi

görende o havalimanlarından her gun ucuyor o otobanlardan son model arabala hergün geciyorsun zanneder onlara ödenen paralarla onlar gibi onlarcası yapılır o zaman yandaşlar nasıl zengin olur değil mi.

Hakkı Yazan

Kuzey Kore dünyanın en gelişmiş balistik füze ve nükleer silah teknolojisine sahip. Kamplarda inim inim inleyen Kuzey Kore vatandaşının umrumda mı füze sanıyorsunuz? Kendinizi avutmayın, emekliler açlıktan ve sefaletten ölmek üzere. Önce insanı yaşatın!
  • 4 Ay Önce

Hakkıyla

Bazıları devletle hükümeti karıştırır oldu.

YILMAZ

devlet yaşamalı ki insan yaşasın.

Onlarda Neki Biz İsrafı bitirdik evet bitirdik ya

siz istediğiniz kadar teknoloji üretin durun önemli olan israfı bitirdik başardık mükemmel İBB kasasından bir anda 30 milyon uçtu gitti.5 milyon uçak kirası 22 milyon konaklama giderleri vs.Saraçhane medyasının gazetecileri dileyenin eşide gelebilir çolu çoçuğu baldızı yeğeni dayısı amcası farketmez uçak büyük yediler içtiler eğlendiler oh oh sonuçta İsrafi bitirdik!Konserler,gezi turları eğlenceler milyonlar nilyonlar milyonlar hemde öyle böyle değil rakamları vermemeyeyim moraliniz bozulur dileyen araştırır bulur bu ayyaşlara yandaşlara harcanan paraları mühendislerimize verseydik üretseydik daha iyi olmazmıydı mı?Diyoruz ama hep boş diyoruz!Zenginin malı züğürdün çenesini yorar ne diyelim İBB ye babam çiftliği olmuş!Tüm CHP belediyeleri Özgür Özeli dinlemiyorlar eş dost baldız bacanak işlerine devam ediyor tasarrufta yapmıyorlar Özgür Özelin hiç bir hükmü yok!Kesinlike tınlamıyor bildiklerini okuyorlar ama olsun ya İsrafı bitirdik teknoloji getirenleride alaya aldık,güldük geçtik e işimiz bu!Seçimle değilmi daha dur neler yapacağız neler
  • 4 Ay Önce

Can

Iran basini da Akinci yi anlatmis mi asil merak edilmesi gereken olay degil mi haci? yoksa onlar rejim dolayi sansür mi ettiler? Iran i pek begeniyorsun bir arastir Kayhan ne yazmis.
  • 4 Ay Önce

Kenalist Nefer

Laikligimizi şey ettirmeyecegiz...CHP ile DEM'in siyasi birlikteliğini, dostluğunu ve yoldaşlarını durduramayacaksınız.....Ilerici, laik, çağdaş Netenyahu'yu yedirneyecegiz...AKINCI'ya, SIHA'ya, IHA'ya hayir...Selo'ya, Kavala'ya özgürlük isteruk diyerek...Şöyle buz gibi bi kavun olsa da yesek...
  • 4 Ay Önce

Nefertit

Bu gidişle yakında kolonist olacaaaan

coskunakademi

rumuzunu degiştir komik oluyorsun atatürk alerjisi olantıpler kemalist rumuzunu kullanıyor 

CHP'li Terzi

CHP'li belediyelerde tam bir aile ortamı oluştu...Amcalar, yigenler, dayiogullari, bacanaklar, enişteler, halaogullaru, görümceler...vs..Birlik beraberlik icerusinde aile şirketi gibi oldular maşallah..
  • 4 Ay Önce

Ne oldi ye cevap

Niye şikayet ediyodunuz o zaman sizde mübah başkası olunca günah nede olsa sizden sıkıntı yok

Ne oldi?

Hısım akraba kollamak sevaptır 

Haci

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim çok büyük yeraltı zenginliklerimiz yok. Alın terimizden başka hiçbir şeye umut bağlayamayız... (Basın)
  • 4 Ay Önce

Ayhan

Atan izindeyiz...Iç istemem çalışayım...Ep isterim yatayım..
  • 4 Ay Önce

Ayho

Yat da, dikkat et yüzü koyun yatma, sırt üstü yat. Mazallah.....

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Daha dune kadar bu ülkenin asıl sahipleri olan Müslümanları "Mollalar Iran'a" diyerek kovalayan yorumcular arasında yer alan meshur dinsiz ajan provokator gibi Islam ve Musluman düşmanı bazı şizofrenik laikçiler, dinsizler, darbeciler; şimdi Müslümanlara Afganistanı falan istikamet gösteriyor.. Halbuki kendilerine "PKK, TIKKO, Yahudi çomari kriptolar, haçlı artıkları, Sebatayistler, dinsizler; yallah Tel Aviv'e, Erivan'a, Atinaya...!" demek gerekir.. x
  • 4 Ay Önce

Ahmet e cevap

Sizin gideceyiz yerlerdekiler sizi kabul etsede bizde kurtulsak Avrupa ezikleri

Ahmet

Yallah ister irana ister afganistana

Sefer

Yallah

Hasan Tahsin

Mustafa Kemal ve bizim ömrümüz sömürgeci vahşi Hıristiyanlarla mücadele ile geçmiştir...Günümüzde ise Atatürk simsarı bazı kriptolarin ve dinsizlerin ömürleri ise sömürgeci vahşi Hiristitanlar ve işgalci vahşi Yahudilerin yanında yer alıp Islam ve Muslumanlarla mucadele ile geçmektedir...Yazık.. Bu kriptolara dikkat.. x
  • 4 Ay Önce

Millet

Ali bey kardeşim bizdeki solcular ve onun yolundan giden gazeteciler ve tvler bunlar yerli ve mili değiller bunlar her şeyi ithal ister şarabın rakının viskinin hatta ve hatta giydikleri donun dahi ithal ama gel görkü Şöyle derler Amerika yapıyor Avrupa yapıyor biz neden yapmıyoruz yıllarca bizim öz evladımızı şehit etmedilermi yerli milli mühendisleri yıllardır PKK terörle mücadele eden bir ülke olarak ellibinden fazla can verdik şehitlerimizi verdik binlerce çocuk yetim kaldı kadınlarımız dul kaldı nişanlı kızlarımız nişanlısını kardeşlerini babalarını kaybetti ama bu gün PKK ile ortak olup mecliste milletvekili belediye başkanı intifak olup belediye başkanları oldular ondan sonra senin uçağınla akıncılar çikardığın petrol doğalgazla halay ederler yok efendim bunlar ne petrol ne gaz seçimin için göz boyama sen kalk Musul’u Kerkük ver ondan sonra petrol ithal biz niye kalkınamiyoruz milli gelir niye düşük şehirleri lüks gösterdiler Ayşe teyze sen tarladasın eşin nerede kocan çalimiyor sen inek sağıyorsun ot taşıyorsun kısacası tüm işleri sen yap kocan gezsin halbuki koca tüm köy işlerini karısı ile beraber yapar şimdi herkes şehirde süt niye pahalı un yağ et tüm gidalar niye pahalı tepinirler he köylümü var çiftçimi varda sana yiyeceğini yapsın şimdi fabrikasıyım ürünleri ye doktorlardan hastanelerden beri gelme ondan sonra hükümeti devleti suçla doktora randevu bulanamıyorum ilaç alamıyorum devlet niye benden katkı payı alıyor diye bağır geçenlerde video seyrediyordum Amerika ve Avrupa da hastalandımı servet harcıyormuşsun çünkü ilacı paranla muayene para ile onun için biz hastalanmamakta bakıyoruz
  • 4 Ay Önce

Ayhan

Emekliyim . Akıncı benim karnımı doyurmuyor . 10 milyar maaşımla 1 Akıncı alayım da yiyeyim istersen .
  • 4 Ay Önce

Ayh

Bu tür yorumlar yazdığında kalın giy, diş geçmesin.

Millette fersah fersah uzak yerli milli siyasetçi

Emekliye pazarda limon satsın bile dediler

Ayhan

Birileri utanmadan şatafat ve zenginlik içerisinde yaşayacak ben gariban emekli şükredecegim ,insan gibi yaşamayı bile hak edemeyecegim. Bide kendini bilmez birilerinden laf yiyecegim

Ayhan

yapma Ayhan ...

...

Gene doymazsın boşuna paranı harcama, zeytin peynir ye..

Ayhan

Biraz önce yazdiklarimdan dolayi utanç duyuyorum....Gelmisim 80 yaşına şükür yok, kanaat yok, irfan yok....Gencecik yaşta Türk devleti icin, milletimiz için, Islam için toprağa düşüp şehit olan çocuklarımız varken ben hala işkembenin derdinde olduğum için, yaşadığım ekonomik sıkıntıları her şeyin önüne çıkartırım için biraz ayip ettim galiba..

H.Y.E

Evet Alı Bey. Çok haklı olarak serzenişte bulunuyorsunuz. Canım ülkemiz Türkiye'de işler hep böyle yürüyor. Onlar hep bilim bilim diyor, sadece bilimin borazanligini yapıyorlar. Geçmişte de böyle idi. Yetmişli yıllarda siyaset sahnesine iki yeni lider giriyordu. Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan. Bülent Ecevit, eski CHP 'ni ele geçirmiş, yenilikçi bir hava katmış,bilime açık hatta tek savunucusu rolüne bürünmüştü. Ama meslek olarak gazetecilikten geliyordu. Teknolojinin de bilimin de pratiğini yapacak kalitede bir adam değildi.Solcuydu.Laikti ve sekulerdi. Moderndi,Avrupaliydi. Amma Necmettin Erbakan ise teknokrat bir adamdı. Bilimi de teknolojiyi de iyi biliyor ve iyi kullanıyordu. Milletinin kalkınması için sanayileşmeyi çok çok gerekli gören birisiydi. Fakat bir kusuru vardı o da dindar (!) olmaktı. İşte yukarıda bahsettiğim gazeteler ve onlarda yazı yazan o zamanki kimselerce, Bülent Ecevit ilerici,ilimci Necmettin Erbakan ise gerici,yobazdi. Şimdi de geçmişten farklı değil. Baykar şirketler grubu Uzay teknolojisinde çağ atlıyor, ilimci,bilimci, ilerici (!) kimseler nal topluyor. Sonra da kenderini hep ulaşılmaz olarak görüyorlar. Bu da güzel ülkemin bir paradoksu
  • 4 Ay Önce

şüayıp

Sevgiden mahrum insandan vatan sevgisi beklenmez
  • 4 Ay Önce

Ayhan

Emekli 10 bin lira maaş ile Akıncı mı alıp yiyecek?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23