• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyuşturucu satıcısının avukatından ne bekliyordunuz?

94 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Rabbine yemin olsun ki, onları da şeytanları da mutlaka haşredeceğiz. Sonra onları cehennemin çevresinde dizüstü çökmüş olarak hazır bulunduracağız. Meryem suresi 68 Sözüm, alçaklara.
  • 4 Ay Önce

AbccbA

Niye ? niçin ? neden ? af edildiler ?
  • 4 Ay Önce

Erdal

Generalleri affetti reis, Sivas magdurları insan degilmi
  • 4 Ay Önce

Adam yakanlar

Ne zamandan beri mağdur?

CANİLER

erdal MADUR DEĞİLLER KATİL CANİLER

Aslan parçası

Niye hiç kimseyi ilgilendirmeyen kişileri yazıp duruyorsun bize Ali, olayları demiyorum bak olaylar hariç kimsenin umurunda olmayan kişileri yazmandan bahsediyorum
  • 4 Ay Önce

Ali Bey

Bir bakan kanunsuz bir emir verebilir mi? Verir ise o ülkenin hali nice olur? Hangi suç işlenir se işlensin işkence suçtur. Gazeteci ve hukuk adamı olarak objektiv yazmak varken neden böyle gaydırı guppak yazıp hem itibarınızı hem ahiretinizi mahf ediyorsunuz?
  • 4 Ay Önce

Baron

Bu ülkedeki en büyük uyuşturucu baronu kimin olduğunu herkes biliyor
  • 4 Ay Önce

Aklima biri geldi

Zaten bütün karanlik adamların bununla resmi vardi.

Bozkurt

Narko Terör Örgütü PKK....Tabiki uyuşturucu trafiğini yöneten narko terör örgütü PKK'li baronlarin bacaklari da kirilacak; kafaları da kaparilacak.. .Kandil devrimcisi laikci solaklar olarak artık kusura bakmayacaksınız..

hilmi

faiz artışını eleştiremeyen yazardan ne beklenir bir zahmet ferasetli kimliğinle açıklayıver
  • 4 Ay Önce

Nereye kadar

Yav abi sen nelerle uğraşıyorsun, bir defada vatandaşın sorunlarını veya ideolojinin gereğini yaz, ak parti mücadelesi nereye kadar
  • 4 Ay Önce

Takipçi

İbrahim bey para sayma videosu araştırıldı, soruşturuldu, kara para ile ilgisi olmadığı anlaşıldı ve takipsizlik verildi.
  • 4 Ay Önce

Küçük at

Takipçi, küçük at da civcivler yesin. Hiçbir şekilde öyle bir aklanma ve takipsizlik yok. Olsaydı da geçerliği yoktur. Yolsuzluk gayet net.

SUAT

HAYATTA TECRÜBE İLE ÖĞRENDİĞİM EN ÖNEMLİ ŞEYLERİN BAŞINDA ACIMA, ACINACAK HALE GELİRSİN.
  • 4 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Ali bey kardeşim seçim oldu unutuldu. Ne oldu bu imamoğlu'nun, chp'nin adamlarına? Bavullar dolusu paraları saatlerce saydılar. Kara para mı beyaz paramı ne olduğunu anlamadık. Yani bize takmayın kafanıza bu işleri diyen bir Ak Parti iktidarı mı var?
  • 4 Ay Önce

Ali

Akp seçim öncesi böyle şeyleri huy edindi ama halkı 2. kez kandıramadı

Erdal

Ali bey yazmamak için sabrediyoruz . Sayın bakanımız emekliye hayal satıyor, evinden çarşıya gidemeyene tatil vaad ediyor. Hemde KYK yurtlarında, nasıl dalga değilmi. Yok indirim tabi bu arada sizlerde yani gazeteniz emekli maaş haberlerinde dip yapmaya devam
  • 4 Ay Önce

Mehmet Ay

Türkiye cadir devletine döndü. Hak hukuk kalmadi. Parasi mevkisi olanin borusu ötüyor. Tam bir ücüncü Dünya ülkesi olduk.
  • 4 Ay Önce

Haydaaa

İsmailağa Cemaati’nden ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü, yeni cemaatin adını ilan etti: "Müceddid Mahmud Efendi Hazretleri Cemaati." Gözümüz aydın nur topu gibi bir tarikatimiz daha oldu.
  • 4 Ay Önce

Seyyid el-bahri el müceddidi

Başkan yardımcılığına talibim.

Paşa

Sen hep bize bizi ilgilendirmeyen kişileri yazmaya devam edeceksin anlaşılan, böyle binlerce avukat vardır mafya avukatı, tecavüzcü avukatı, hırsız avukatı sen hergün bize bunları hergün yaz o zaman Ali, amacın başına sıfat koyduğun başörtüsü karşıtı diye elestiriyorsan bizde senin gibi LGBT destekli İstanbul sözleşmesine oy veren,nas ve ayeti unutup bir kenara koyan avukatları tutmamamız gerekmez mi Ali, öyle ya din için başörtüsü karşıtlığı kadar sıkıntılı değilmi yukarıda saydığım olaylara destek vermek Ali,onun için iğneyi önce kendine batır istersen Ali,hem sonra bu komutanlar noldu da serbest bırakıldı eyy reis desene Ali,daha düne kadar yaşlı bunlar çıkarılsın diyenlere demedigini bırakmayan sen bugün maşallah yumuşak yumuşak yazıp birde yurtdışına kaçmadılar diye methiyeler düzüyorsun bize, her konuya hep ikircikli tavır takındın Ali bir konuda bile ne fikrin oldu ne zikrin oldu nede duruşun oldu, reis yada iktidar yaptıklarının tam tersini bile yaptığında her iki olayıda savundun durdun Ali, onun için bugünkü yazın da hiç garibimize gitmedi açıkçası, İsrail ile ticaret koca bir yalan manşeti attığın gün iktidar seni ticaret var diye yalanladı da sonra gıkın bile çıkmadı, önce Sultanahmet camiini doldurun Ayasofya'yı açmak öyle kolay değil dediğinde de gıkın çıkmamış ne zaman ki açtılar esip gürlemeye başlamıştın,mavi Marmara baskınında iktidar yanında olan sen banamı sordunuz giderken dediklerinde yine başını kuma gömmüştün, LGBT destekli İstanbul sözleşmesini çıkarıp tam on yıl sürdüğü halde gıkını çıkarmayan sen ne zaman ki bu sözleşmeden çıkıldı yaparsa reis yapar demeye başladın, reisi dünya lideri diye metheden sen sonrasında İsrail ile normalleşme yapanlara,darbeci Sisi ile toka yapanlara, Yunanistan ile normalleşme yapanlara, İsveçe NATO üyeliği verenlere gıkını çıkaramadın,İLKELİ olmak çok önemli be Ali...
  • 4 Ay Önce

Mert

İlkeli olmak ve Ali bey!?

OLUR

SUÇDUZLUK KARİNASIN SAVUNMA HSKKINI DAHİ UNUTAN AVUKAT ALI O DEDİĞİN OLSA OLSA SOYSUZ HUKUKSUZLUĞU OLUR
  • 4 Ay Önce

 @VAR'a

Sen katına dikkat et......Yeter artık. 

VAR

hüso acı PEŞİNDEN KOŞ ÜLKEYİ KÜÇÜK AMERİKA YAPACAKT SENDE NEMAYI KAPARSIN 

Hasan Hüseyin AVCI

Rahmetli Menderes ve arkadaşlarını "Solcu öğrencileri kıyma makinelerinde kıyma yaptırıyor" diyerek iftiralarla asilirken ve katliamı destekleyip alkışlarken, 28 Subat döneminde Müslümanlara olmadık zulümleri yapılırken aklınıza "SUÇSUZLUK KARİNASI" gelmiyordu..Ne zaman ki ipin ucu yoldaşlarınız , dava arkadaşlarınız Narko-Teror Örgütü PKK'ya dokunuyor; kuyrugunuza basilmis gibi saga sola hırliyor ve "suçsuzluk karinesi" diye tepiniyorsunz...Leeeen yürü git ajan provokator PKK, TIKKO, işgalci vahşi Yahudi çomari Tel Aviv'li Kripto seni..

Hasan Tahsin

BUGUN BENIM SEHID OLUSUMUN YILDONUMU, AMA YORUMLARI OKUYUNCA ANALADIM KI BOSUNA SEHIT OLMUSUM !!! NASIL OLDUYSA BIR FIRSAT BULUP EMPERYALIST ISBIRLIKCSII KUVVAY-I INZIBATIYECILER YINE IKTIDAR OLMUS :-((((
  • 4 Ay Önce

nurettin

düşmana benzeyince savaş kazanılmış mı oluyor

Hasan Tahsin

KEMALIST VE TURK NUMARASI YAPAN ISLAM VE MUSLUMAN DÜŞMANI KRIPTOLAR PKK'nin KRAVATLI VE ETEKLI SEHIR KADROSU DEMLI SIYASILER İLE YOLDASLIK VE DOSTLUK YAPIYORLAR...VAHSI HIRISTIYAN VE ISGALCI VAHSI YAHUDI COMARLARI ISLAM VE MUSLUMAN HALKIMIZKA SAVASIYIROAR..

Onlar ayrılmaz bir bütünün parçalarıdır

İmân sahibi insanlar hep dengeli davranışını her yerde gösterir...bu dengeyi koruma adına yapılan iş ve söylenen sözler katsidakine dengesizlik gibi de gelebiliyor bazen...bunları rahatlıkla söylemenin sebebi bizatihi yaşantımda kavramış olmam...demem o ki ; 28 şubatçılar yaptıklarının cezası ile yüzleştikten sonra Abdulkadir selvi dile getirdi affedilmiş...bellki bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor...fetocülerle kıyaslayıp iyi yanlarını bulmak için bu kadar çaba sarf etmeyin...onlar bir vucûdun parçaları gibiler...herkes üzerine düşeni yaptı o kadar ...ayrıca yeri geldi aynı çizgide buluştular... Türkiye'yi NATO çizgisinde tutmak için fetö dediğiniz ce- ma- at değil ...cemaat görünümü verilmiş NATOnun yavruları...28 Şubat darbesini yapanlar NATO yanlısı askerler...aralarında ki fark?... kullanan ve kullanılanlar sadece?... O gün gülen fettöşü beceremediniz gidin diye manşet artırmıştı...memurlar kaçtı amirleri burda...olaya buradan bakmalısınız
  • 4 Ay Önce

Orhan İnan

Tarafsız, imanlı ve bu sebeple vicdanlı bir cumhurbaşkanı böyle davranır. Affedildiklerine üzüldüm ancak acıma duygusunun Devletin en üst makamında yaşıyor olmasına da sevindim.
  • 4 Ay Önce

Paşa

Sevindin ha Orhan, yıllardır yaşlı bunlar hasta bunlar dediklerinde beter olsunlar diyen sendin oysa, her konuda böylesiniz Orhan.

Mehmet Ay

Vicdan ve iman icin yapilmadi bunlar. Oy icin, iktidar icin yapildi. Eger acima duygusu olsaydi önceleri yapardi. Kendimizi kandirmayalim. Hersey cikar ugruna yapiliyor

Aff ise hepsine aff

Cumhurbaşkanı affını onlara hâk görmek büyük haksızlıktır...28 Şubat'ı yapanları affediyorsa darbe döneminde darbecilerin içeri attığı insanlar neden hâlâ içeride... Cumhurbaşkanımızın affı onlara dünden haktır...
  • 4 Ay Önce

AKINCI

Burda laf edebiyatı yapma iki yüzlü siyaset yapma. Bir gün gelir Müminler İktidar olur bak gör ozaman kim kime ne yapıyor. Baş örtülü avukat veya hakim istemem diye bilecek cesareti kimden alıyor bunlar İsrailden mi.? Yooo Türkiye Cumhuriyetinden hemde bu Ülkede en rahat ve huzurlu yaşayan insanlar bunlar. Kardeşim Adam gibi çıkın deyinki bu Dönmelere bu Ülkede bu özgürlügü verenler sizlerde gizli saklı onların soyundansınız... Yaşasın Cehennem Piyasa Şeytanlarına. Sabır Savaş Adım Müslüman.......
  • 4 Ay Önce

BENDE

ateist BENİM HAKIM PAMULARIDA ONA TIKASIN TANIDIĞIN İMAM SEVİNSİN ZEVK ALSIN BENDE HASTAHANEYE BAĞIŞLAYACAĞIM

@ATEIST''e (Binbir Surat Kriptoya)

HAHAHAHAHAH...TAM ON IKIDEN:)))) 

GALİBA

@ataist'e diyen DEMEK ANLAMIŞSIN HOŞUNADA GİTMİŞ GALİBA

AKINCI

SAHIBIM ELIME VERIR, BEN O SLOGANLARI ATARIM BURDA !!! ICERIGI NE PEK BILMEM, BEN GONDERDIGI ETSIZ PIRZOLAYA BAKARIM !!!

ATEIST

OLU BIR INSAN NASIL ANLAR KI??? YAZDIKLARIN DENGESIZ, ZEKA VE EGITIM DUZEYIN COK DUSUK HER HALDE !!!

ATEIST

Ogluma vasiyet ettim, beni morgdan direk kabristana goturecek zaten. Ama vasiyetime bir de sart koydum, benim kullanilmayan pamuklari da sana verecekler !!! Cunku ortak tanidik var, o soyledi, faraş oldugundan fazlasiyla musaitlik varmis !!! Yani sana cifte pamuk sokacaklar, simdiden zevkini yasamaya baslayabilirsin !!!

@ATEIST'e

Pamuğu tikadiklarinda anlarsın

ATEIST

Cehennem canlımı ki de yaşasın diyon, kafam karisti biraz !!!

Böyle mi demiş!!!... Asıl bağımlıları söyleyelim o zaman

"Türkiye Cumhuriyeti laik bir hukuk devletidir. Anayasada mahkemenin bağımsızlığı teminat altına alınmıştır. Dini simgelerle görev yapan mahkeme başkanı ve üyesini reddediyorum.”...Böyle mi demiş!!!... Vayyy be...ne süslü laf...asıl bağımlıları söyleyelim o zaman belki bir Allah'ın kuluna faydası dokunur...başörtüsü başa bağlanır...vicdanlara bağlanmaz ...ama laik yaşayan biri kravatın ucunu pavyonda veya otelde önüne zoka olarak konulan bir kadına kaptırdı mı?... şantaj kasetlerle sizi öyle bir bağımlı hale getirirler ki...her dediklerine "tamam efendim "... " olur efendim" demek zorunda kalırsınız... tarih bunları çok gördü...istifa edenler etti...etmeyenler Süleyman soylu dan yardım istedi de kurtuldu...
  • 4 Ay Önce

abdi

sezer dhkpc lileri affettiğinde yıllar yılı saydırdın ama şimdi recep tayyip erdoğan ismini kullanamıyorsun cumhurbaşkanı deyip geçiştiriyorsun böyle bir af olmaz chp gelecek bunları affedecekti öyle mi galiba chp çoktan gelmiş
  • 4 Ay Önce

meleknur

BU SENARYOLAR ORTALIKTA KOL GEZİYOR. VATANIMIZA BİRLİĞİMİZE HAİNLİK DÜŞÜNELERE FIRSAT VERMESİN
  • 4 Ay Önce

HAYAT

kelek nursuz HAYAT SENERYOLAR SAFSATALAR KOMPLOLARLA DÖNMÜYOR CARİYE

Recep Polar

Ben onu bunu bilmem aga ...İslam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır.. Boyle durumda olanlar gudip tedavi olsunlar..
  • 4 Ay Önce

Siyasî Analist

28 Subat destekçileri (ilerici, laikçi, Kemalist, Kandil devrimcisi CHP'li aydınlanmacı solcular, kriptolar...) 15 Temmuz darbe gecesi Kadıköy de, Şişli'de,Cankaya'da, Ümitköy'de, Yenimahallede, Karşıyaka' da.. vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tankları alkışlarken ortaya çıktılar...Huylari kurusun...Yeterki hastalıklı sol zihniyette darbe ve muhtıra olsun..Tencere ve tavaları alıp alıp alkışlamak için balkonlara, yollara düşüyorlar..
  • 4 Ay Önce

@SENSIZ'e

Ş..EFSİZ sensin. Kripto

@SENSIZ'e

 terbiyeni takin..

@SENSIZ'

Sen şu an niye yurt dusinda kacak yaşıyorsun önce onu söyle 

SENSİZ

siyası alçak NE İSTEDİLERDE VERMEDİK Mİ DEDİLER YADA HOCAM SENSİZ BUERADA BİZDE MUTLU OLAMIYORUZ SENSİZ ŞEREFSİZ

turgay koç

Helal olsun..Müthiş doğru tespitler..

meleknur

BAŞÖRTÜLÜ HAKİM DE DESTE Kİ ATIN SATICIYI İÇERİYE ADALETLİ AVUKAT BULANA KADAR BEKLESİN. O ZAMAN BU HUKUK NASIL YÜRÜYECEK? BU ÜLKENİN GENÇLİĞİNİ DÜŞÜNCE KAYBINA UĞRATACAK ŞEYLERİ SATMAK NE DEMEK? BANA SORSALAR BU VE BENZERİ ÜRÜNLERİ SATANI DA, SAVUNANIDA ATARIM KOTESE. BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ BOZMAYA HİÇ BİR KİMSENİN HAKKI YOK!
  • 4 Ay Önce

Siyaset Akademisyen

Bu ülkenin kriptolarini kimler olduğunu merak ediyorsanız.. Şizofrenik bir bicimde Islam ve Musluman dusmanligi yapanlara bakin..Kripto istismarcilar; bunu da Atatürkün, laikliğin, Turk veya etnik kimliklerin, Cumhuriyetin, bilimin, ilericiligin...vs arkasina saklanarak yaparlar.....
  • 4 Ay Önce

AVUKAT HAYDAR

Muthiş bir akademik ve sosylal bir gözlemi aktarmış.. Tebrikler....

Bozkurt

Yeni Akit Logo Rahmetli Muhsin Reis, 28cSuvat sürecinde "Turkiye'nin Suriye olmasinac zin vermeyiz..." derken 28 Şubat'taki "Suriyedeki azınlık Nusayri tip rejim" özlemi içerisinde ilan Islam düşmanı dinsiz mezhepçi darbeci güruhu kastediyordu...Allah; Koca Reise ve ebediyete göç eden bütün Turk-Islam ülkücüsı şehitlerimize ve kardeşlerimize gani gani rahmet eylesin inşallah x
  • 4 Ay Önce

Kemalist Nefer

Laikligimizi şey ettirmeyecegiz...Ilerici, seküler Netenyahu'yu yedirneyecegiz...CHP ile DEM'in siyasi birlikteliğini ve dostluğunu durduramayacaksınız...Selo'ya özgürlük isterük.. x
  • 4 Ay Önce

Csn

CHP'li belediyelerde bir ayda adeta aile ortami oluştu ..Kayınçolar, halaogullari, bacanaklar, görümceler,, baldizlar, dayiogullari...vs ile adeta birer aile şirketine dönüştüler x
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Herkes biliyor ki 28 askerleri yahudi uşakları.Mason bunlar ve kime hizmet ettiği belli.Israilin filistinlileri katlandığı su dönemde bunları bırakmak talihsizlik
  • 4 Ay Önce

turgay koç

28 Şubat kafası; CHP yönetimindeki Izmir'de hortladı...Islam düşmanı laikçi bir kadın görevli; nikah salonunda davetliler arasında dua okunmaya başlanınca besmele duymuş şeytana dönüşerek adeta kuyruğuna basılmış gibi ciyaklamiş ve dua okunmasına engel olmuş.. Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır x x x x x
  • 4 Ay Önce

Tükürem

Chp nin biraz olsun palazlandığının ürünleri bunlar. Laiklikayağa kalktı. Uyuşturucuyu savunan tc yasalarına nasıl bağlı vay anasını beyler vay. İşte müslüman ın çok fazla düşünmesi gerekir. Dua için mikrofonu alınan başı bağlı olduğu için reddi hakimde bulunan. Değişiklik arayan işte size değişim. Tepe tepe kullanın. Hain ol bir maddeyi savun yeter işte ülkemin gerçeği
  • 4 Ay Önce

Görüş

Ben de devletin eski hali olan " ketum " durumunu değiştirmesi ve her ölümsüzlüğü gerçeği açık ve net belgeleri ile ortaya koyması taraftarıyım.
  • 4 Ay Önce

Mehmet

Ali bey bugün 28 subat darbecilerinin nasil serbest bırakıldığını yazmanı beklerdik. 28 subat masonlarının bizlere neler yaptığı belli. Nasil olurda bunlar serbest bırakılır
  • 4 Ay Önce

ahmet

Çok şey istiyorsun ali beyden.

Hasan Hüseyin AVCI

Yeni Akit Logo Ayn-el Arap (kobani) provokasyonlarinda onlarca kisyi katleden, Ataturk büstlerini atese veren PKK'li dinsiz Zerdustleri kışkırtan Selo'ya destek veren ve adeta Selo'ya âşık olan laikçil Kemalist solcular iyice kayısı kopardılar.."Selo'ya, Kavala'ya özgürlük isteruk" diyerek kuyruklarına basılmış gibi ciyakliyorlar x
  • 4 Ay Önce

okur

H.Hüseyin AVCI dün yazmıştın bu yazıyı unuttun herhelde aynısını yazıyorsun.Birazcık dikkat etmelisin.....

Kemalist Nefer

Ayn-el Arap(Kobani) provokasyonlarinda Selo ve Kandil'deki diğer PKK'li teror baronlarının kışkırtmaları ile PKK'li sürüleri doğudaki şehirleri savaş alanlarına çevirmişler ve onlarca kisinin ölümlerine sebep olmuşlardı.. Hastaneleri, okulları, Atatürk heykellerini ateşe vermişlerdi...Fakat bunlarin hic önemi yok...Selo ve Kavala gibi sahsiyetker ilerici, laik, seküler kimlikleri ile demokrasimizin parlayan yıldızlarıdır.. "Selo'ya ve Kavala'ya özgürlük isterük" x
  • 4 Ay Önce

Reis Sevdalısı

Reis ver desin oy veririm !!!
  • 4 Ay Önce

Paşa

İlkesiz ve fikirsiz olduğunu böylece ispat ettin bize kardeş, aferin hep böyle ol...

A101

Reis başka bişey de isterse vericenmi

turgay koç

ali bey buradaki fark bunların son kulanma tarihi geçtihi için inanın bunların vede chp nin eline fırsat geçsin 28 şubat döneminde yaptıklarının bin mislisini yapmak isterlen en sinir olduğum dindar görünümlü olup da bunlara arka çıkan siyasetçi vede gazeteciler
  • 4 Ay Önce

Hasan Hüseyin AVCI

28 Şubat darbecilerini Ali ihsan da sevmeye başlamış...Ne yapsın adamcağız, başka çaresi yok ki...Hadi hayırlısı...
  • 4 Ay Önce

ses vey ey milli gazete

evet ses ver eyyyyyy milli gazete gün bugündür bugün sadece manşet atmakla akitle yarışacağın gün değil kısık seslere ses olabildiğin ölçüde yükseklere kanat çırpmak için Ağrı Dağıylada yarışacağın gündür. Dualarla kurulmus binalarınız var dualarla alınmış baskı makineleriniz varsa ki var fildişi kulelerde millete görünmeyen şeffaf elbise dikme palavrasını yutturmaya kalkanlardan eksik olan neyiniz var onların fildişi kuleleri varsa sizin de dualarla temeli atılmış gazete binanız var öyle ya ellerinde Kızılderili kanı kokanlarin günah galerisinden ödünç alınmış sahte bir şeffaflıkla amel defterini yarıştırmaya kalkışanlardan eksik neyiniz var onların derin bağlantıları onlarin su gibi akan dolarları varsa sizin de layıkıyla cesurca atacağınız her manşeti Elif destanında gibi kar yağışının altında kalmış mukaddes bir emanet sayarak bebeğinin üstündeki yorganı bile o manşetin üstüne serecek elleri duaya kalkacak binlerce elif var hani derler ya burası eliflerin harman olduğu yer değil midir evet eyyyy milli gazete bugün sadece akit gazetesi ile haber yarıştıracağın bir gün değil Ağrı Dağı ile de yükseklere kanat çırpmaya yarışacağın gündür.
  • 4 Ay Önce

parti konuşmadım ben

ben partiden bahsetmedim ki yayıncılık denilen ve ilk adımı dualarla atılmış yayıncılık faaliyetlerinden bahsettim. yeri gelir akitide eleştiririm zaten görüyorsun Ertuğrul Akar bey bugün ak partiye vermiş veriştirmiş demek ki neymiş akit ak partili bakanların duyunca hiç hoşlanmayacağı yazılarda yayınlıyormuş yani parti meselesini geçtik mi geçtik gelelim şu başörtülü hakimi reddediyorum diye yarın yaygara yapan hukukçu meselesine gelelim ben inanıyorum ki akit'in o avukattan başlayıp cumhurbaşkanı'na kadar söyleyeceği çok sözleri vardır ve söyleyecektir bir zahmet milli gazetede dualarla kurulmuş binalarda yayın yaptığını özellikle bugünlerde hatırlasın demek istedim bı zahmet yaaaa bı zahmettttt manşet manşet hatırlasın

Milli Görüş

Ben cevap yazmaktan usandim, kafan kalin herhalde, sen benzer yorumlari yazmaktan usanmadin hala !!!! Degil Ayasofya'yi acmak, tum kilise ve havralari cami yapsaniz Irak teskeresi meclisten gecsin diye ortalikta dort donen, Emperyalist'in ortadogudaki seytani planlarina karsi tek bir ameli olmayan, hatta destek verenlerie milli görüş'den oy cikmaz !!!!

Özbaş

Sahi varmıdır böyle pis işlerin de avukatlığını yapan? Neyini savunuyorlar zehir tacirlerinin? Avukatlık hassas bir meslek, evlerine ekmek götürürken bin kere düşünmeliler, katillerin de avukatları var..
  • 4 Ay Önce

Abukat

Müebbetle yargılanan birçok kişi yargılama neticesinde beraat edebiliyor. Bunun birçok örneği de mevcuttur. Ayrıca, gerçekten suçlu olsalar dahi herkesin savunma ve savunulma hakları vardır ve bu hak, anayasa ile güvence altına alınmıştır. Üstelik sizde bir avukatsınız galiba. Normalde bunları bilmeniz lazım ama, böyle bir başlık atmanız, sizinle ilgili akıllara şüphe düşürüyor. Acaba gerçekten hukuk okudunuz mu diye?
  • 4 Ay Önce

Csn

Susurluk olayinda senden hic elestiri yoktu ama üstü örtülünce. simdi Sn Yerlikaya yabanci mafya babalari niye ele gecirebiliyor da bunlar yillarca burada kalabilmisler oturum almislar izahin vardir dimi haci.
  • 4 Ay Önce

Kemalist Nefer

Burka ve kara çarşaf giyenler Arabistan'a gitsin diycem ama ben Arabistan'in Ataturk'uyum diyen Bin Salman okullar ve kamuda yasakladi !!!
  • 4 Ay Önce

İslamın Neferi

Allahın kanunları değişmez, yönetim şekilleri değişir..Suudlar yanlış yaparsa,dinden mi çıkacaksınız ?.Ayasofya kapatıldığında...Araplar ne düşünüyordu ? onu yazsana..ayyaşları desteklemek kolay..

Tevhid Bayragi

Turkun bayraginda arapca harfler olmaz ve bir arabin ismi de yazmaz. Ille de isim olacaksa Turkce olarak Oguz Kaan, Mete Han, Mustafa Kemal Ataturk filan yazar.
  • 4 Ay Önce

Memo!

Osmanlı Araplara; "Kavmi Necip" (üstün ırk) demiş. Araplar ise Türklere; Etrak-ı bi idrak" (akılsız Türkler), "Mevali" (hizmetkâr) demiş. Hani İslam'da ırkçılık yoktu.

Mehmet

Türk müslümansa turktur yoksa bir özelliği yok.Irkcilarla işimiz olmaz.Biz türküz müslümanız.Soyu dönme şamanist kemalist olanlari 28 şubatta gördük.Cogu ermeni ve mason

CEVIK BIR 28 SUBATLAR 1000 YIL SURER DEMISTI DE SIZ INANMAMISTINIZ !!!

Gecti zaten 27 sene, kaldi sunun suraciginda 973 sene. Siz de amma acelecisiniz ha, az biraz daha sabrediverin yahu. Sonra ne demisler, sabreden dervis, sabrederken Cennete gitmiiissss !!!
  • 4 Ay Önce

CHP'li Berber

Biz yerel secimleri kazanmak icin cok fazla calismadik !!!! 2028 Genel secimlerini kazanmak icin de cok fazla calismamiza hic gerek yok !!!! 
  • 4 Ay Önce

İslamın Neferi

çal..ışıyorsunuz...aynen öyle hiç gerek yok

AVUKAT HAYDAR

SAVUNMA HAKKI ANAYASAL BIR HAKTIR, EN ADI SUCU ISLEYENLERE DAHI GONULLU AVUKAT BULAMAZSA DEVLETIN PARASIYLA BAROLAR AVUKAT ATAMAK ZORUNDADIR !!! 
  • 4 Ay Önce

İstiklal marşı yazarı bu sözü söyledi mi ? Ne zaman ? Bilen var mı ?

" Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne " MEHMET AKİF ERSOY
  • 4 Ay Önce

şüayıp

İnsanlara en güzel özellik doğruluktur
  • 4 Ay Önce

Paşa

LGBT destekli İstanbul sözleşmesini kim çıkardı, İsrail ile normalleşme kim yaptı, İsrail ile ticaret kim yapıyor, Kur'an yakan İsveçe NATO üyeliğini kim verdi,nas ve ayeti unutup bir kenara kim koydu Şuayip, doğruluk oyunu oyna ve cevap ver bakalım ha bide kimler destekledi onunda cevabını ver olurmu Şuayip...

Alternatif şüayıp

şüayıp bey universite mezunu, avukat, ama avukatlik yapmiyor, bir gazetenin GYY ve Basyazari.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23