• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyarmak fayda veriyor mu?

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yücel Tanrıkulu

Atatürkün bu yazdığın konularla ne alakası var kardeşim onu araya hemen sokuşturuveriyon. Onsuz hiçbirşey yazamuyonuzmu.
  • 4 Ay Önce

yaman

Sorunuzun cevabı "maalesef hayır". Ne yazarsanız yazın, ne kadar uyarırsanız uyarın faydasız, bildiklerini okuyorlar. Yoğun tepki gelirse geri adım atıyorlar. İşte son örnek: Bu yılı "emekliler yılı" ilan ettikleri halde tam tersini yaparak bir kırık destek olmayacaklarını gösterdiler. Tasarruf tedbirlerini yine millete yüklediler, kendileri israftan zırnık kadar fedakarlık yapmayacak, har vurup harman savurmaya devam edecekler. Millet bunu anladığı için 31 Martta esaslı bir ders verdi.  
  • 4 Ay Önce

Ismail Ercikti

İdris bey Esselâmun Aleyküm 60senelik Esnafim Süleyman Demirel Ecevit Erbakan Turgut ozal iktidarlarinda esnaflik yaptim paketlerde kurugida Cukulada ette hicbirzaman giramlarda kuculme olmadi Ama Reis piyasaya hakimolladi Reisin önüactigi Buyuk 3marketler kendi actirdigi Tarim koparatifte hem girammi kucuttüler fiatlari Şisirdiler Emekliyi düşünenyok kendi saltanatlari yürüyor
  • 4 Ay Önce

Nuh

Fetö cetö el ele sahada ingiliz abde bulduğunu kullanıyor. Takılıp kalmayalım bir guruba yoğunlaşmak demek bir kibrit çöpünün ardındaki ormanı görememek hatasına düşürür.
  • 4 Ay Önce

HESAP

EVET ARTIK CHP GELMELİ ÇÜNKÜ REİS YANLIŞLARINI ÇOĞALTIYOR BİR TUTTURMUŞLAR SOKAĞIN NABZI DİYE YALAN EVET O SOKAĞIN NABZI DİYE REİSE YUTTURDUKLARI CHPLİ PKK LI DİĞER MÜNAFIK PARTİLİLER SOLCULAR KEMALİSTLER VEDE AK PARTİNİN SIRTINDAN GEÇİNENLER ONLAR ZATEN AK PARTİYE OY VERMİYORLAR Kİ EĞER BÖYLE SAÇMALIKLARLA DEVAM EDERLERSE OY VERENLERDEN DE OY GELMEYECEK
  • 4 Ay Önce

EVEL

hesap GÜNAYDIN ÜLKENİN İÇİNE  SONRAMI UYANDIN EVEL

Ìsa

Ülkeyi soydurmaya devam edenlerden ne bekliyorsunuz ? Hayali gündem ve düşman üretmek.Birlik,beraberlik,kardeşlik ve ÜRETÌM gündemde yok.
  • 4 Ay Önce

Nuh

Soyanlar kimler ki?

Muhalif Kadir

İlahi İdris abim, yazıyı dolaştırıp getirip yine rahmetli Atatürk'e bağlamışsın ya. Aşkolsun sana. Abi, o ne dedi, bu ne yazdı, boşver onları, sen gerçeğe bak. Atatürk ne yaptı? Adam, dağılmış, çökmüş, toprakları işgal edilmiş bir imparatorluktan yepyeni bir devlet meydana getirdi. Cumhuriyet dedi, özgürlük dedi, demokrasi dedi ve hepsini gerçekleştirdi. 50 senedir satmakla bitirilemeyen fabrikaları, 15 yılda kurdu. En azından satmadı. Savaş döneminin zor şartlarında birşeyler yaptı yani. Topu topu 15 yıl hüküm sürdü. Demek ki 25 yıl falan iktidarda kalsaydı daha neler yapmayacakmış rahmetli.
  • 4 Ay Önce

Cihan

Ya Atatürk yada CHP başka dertleri yaıcak konuları yokki

BİLE

kadir OSMANL ATNALI BİLE ÜRETEMİYORDU

En

En yansız da bıraktım okumayı.
  • 4 Ay Önce

Okur

AKP mi millet yüz çevirdi, bir daha bakmaz artık ona. Menfaatciların yuvası olmuştu, vatandaş hayal kırıklığına uğradı. Eskiden umut başlamıştık lakin anladık ki sömürücü güruhun kalesi olmuş. Bir daha mı ebedi uzak durmaya azmu cezmu kast eyledik.
  • 4 Ay Önce

Yorgun ve yaşlılara yol göründü.....

Erdoğan'dan tasfiye mesajı: Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendireceğiz" dedi.
  • 4 Ay Önce

BEZ

NEDENSE KENDİ HİÇ YORULMUYOR HEP BAŞKALARI YORULUYOR KOTÜ KİRİPTO FETOCU OLUP DAVAYA İHANET EDİP TRENDEN İNİYOR KENDİ YARINDEN BİLE KALKMIYOR BEZ BAĞLIYACAĞIZ ECEVİTİ AŞAĞILIYORDU

Nuh

Metal yorgunluğu kimadaki element tablosuyla alakalı galiba her metalin özelliği farklı.

Saray havası.....

Demek ki sarayda büyülü ve insanı cezbeden bir atmosfer var ki, saraya giden, sarayın büyüsüne, havasına kapılıyor. En son özgür Özel gitti, dönüşte, ""Hatay, Şanlıurfa, Mardin, Batman'da yaşayan 6 milyon vatandaşımızın ana dili Arapçadır." dedi. "Arapça Kur'an dilidir" falan dedi. Nasıl bir havaysa adam verdiği beyanatlarla tanınmaz hale geldi.
  • 4 Ay Önce

Gözlüksüz Özel....

Bu gidişle yakında alnına yeşil tevhid kelimeli yazma bağlarsa hiç şaşmam

Uğur

Bizim mahallenin insanı diyerek desteklediğiniz FETÖ'cü terörist münafık Allah düşmanlarının çoğu devlete zaten geri döndü. Geri dönmeyenler de FETÖ-sever hâkimlerce sözde beraat ettirildiler diye göreve geri dönsünler de yine darbe yapıp bu sefer 250 bin mümini şehit mi etsinler? Ben kendi Fetullahçı akrabamı boykot ediyorum. Siz ise onlarla al gülüm ver gülüm sohbet muhabbet edip sevgi içinde onların propagandasını özümsüyorsunuz ve burada yayıyorsunuz. Muhtemelen onlarla daha da "tamamen duygusal (!)" çıkar ortaklığınız da var. Zaten Karadenizli muhafazakârlar böyledir. Pontusçu Hristiyan Laz eşkıyası mümin fakir ve orta hâlli Lazları keserken zengin ve zengin yağcısı sözde-Müslüman Lazlar Pontus eşkıyasına acındırırladı! Zengin Pontusçu Lazların kıyıma uğrattığı fakir ve orta hâlli Lazlara ise acımazlardı, çünkü onlara göre zengin olmayan kişi acınmayı hak etmez. Neyse ki Kut Muharebesi kahramanı Sakallı Nureddin Paşa gibi Marmaralı Müslüman generaller var idiler de fakir mümin Lazları Pontus eşkıyasından ve onların zengin sözde-Müslüman Laz çıkar ortaklarından kurtardılar. Katliamcı zengin Hristiyan Pontus Laz eşkıyasını fakir Müslüman Lazlardansa kat kat daha çok seven o zamanki çıkarcı sözde-Müslüman Laz işbirlikçiler gibi şimdi siz de 15 Temmuz şehidi müminlerdense Fetullahçı terörist "mahalledaş"larınızı seviyorsunuz. Hatta siz bu kötü yolda bayağı kabuk bağlamışsınız. O hâlde Allah sizi onların yolundan asla ayırmasın ve onlarla beraber haşretsin.
  • 4 Ay Önce

HANE

uğur SEN BUNLARI POTOMYALIYA SÖYLE BU NE KIVURMA NE İSTEDİLERDE VERMEDİK DİYEN DEN SELAM DAHİ VERMEYENE KIVIRMIŞSIN CANİ KATİL KİRİPTO HİTLERE YUNAN İSKENDEREDE SELAM VERMİYORMUSUN FAKAT BURALARDA AKRABA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN CAN HIRAŞ HANE

Net

Cozuttu

İzmirli

Emekliye vermezse, CHP gelir hazineyi boşaltır vallaha. Ülke diye bir şey kalmaz.
  • 4 Ay Önce

Cihan

Emekliye vericek merak etme sen

YIKSIN

izmirli  KURDUĞU ÜLKEYİ NİYE YIKSIN EVEL

Tam takır, kuru bakır.....

Merkez Bankası 2023 içinde 820 milyar zarar ettiğini açıkladı. Olsa zaten verecekler. Yok, adamlar ne yapsın, olmayan şeyi nasıl versinler.

Nerede

128 milyar nerede

Okur

Bu Millet onu istiyor dunyada emeklinin razi oldugu bir ulke varmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23