• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ kumpaslarına devam ediyor!

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Salih Çulhacı

Yazar herkesi kendi gibi zannediyor Anayasa değiştirmek istemenin biricik ve tek sebebi 2028de Tayyibi kurtarıp yeniden başkan yapmak.Eskisi gibi MHPye de güven yok,olsa erken seçim kararı ile yeniden aday olur, ayrıca anay
  • 4 Ay Önce

İSRAFA

SİZDE ÇALIP ÇIRPMAYA ŞATAFATA İSRAFA SEKSENTANA ZIRLİ CİPLE TUVALETE GİTMEYE DAHİ
  • 4 Ay Önce

Kumpaslar her zaman olacaktır

Terör İster fetö ile ister pkk ile ister diğer maşalar ile ayakta kaldığımız müddetçe düşman durmayacaktır heleki ileriye gittiğimiz zamanlarda azgınlaşacaktır çünkü yıkmak istiyorlar su uyur düşman uyumaz!Önemli olan bu gibi yapılarla mücadele etmektir onlara kapı açmak değildir!Oy almak uğruna???
  • 4 Ay Önce

yıldırım bahadır

trafikle alakalı bir de tabanca ile ilgili ruhsatlar sebebiyle işim düşmüş ve fetö kalkışmasından sonra idi yeni yapılan binada ankara emniyet müdürlüğüne gitmiştim. işlem yapan her ikisi de bayan polis memurlarının fetö ile alakalı dalga geçen alaycı konuşmaları hala kulaklarımda. hem trafik hem tabanca ruhsatlarının olduğu birimlerde sıram gelip işlem yapılırken sordum kulak misafiri olduğum şeylerin gerçekliğini. abi bırak bu işleri dediler. hepsi palavra gündemi saptırıyorlar (!). yahu dedim bu bina kurşunlanmıştı, bombalanmıştı bu nasıl olur. "kendi kendilerine darbe yaptırdılar hepsi senaryo" senin aklın ermez beybaba dediler ve resmen yıkıldım. demekki dedim o devre buralara alınanlar malesef fetö tohumları ki farklı kesimlerden hala sızmaya devam ediyorlar. ya kemalist azgın laikler ya da adı ne olursa olsun the cemaatler, süleymancı yeni asyacı bilmem neci ama sonuçta fetöyü bir CIA ve MOSSAD veya alman istihbaratının aparatı olduğunu bilerek ve kasten saklayarak onların değirmenine su taşıyanlar, sebataist MASONlar hala iş başındalar. bedel ödeyen şehitler, gaziler ve memleket evlatları ise öz vatanında sürgün parya....gerisi angarya.
  • 4 Ay Önce

Piramit

FETÖ denen lanet örgüt sandığımızdan da güçlü çıkmış aradan 8 yıl geçti halen bunun etkisi devam ediyor.Aslında 8 yıllık bir macerası yok bu örgütün ta 90'lı yıllardan beri siyasetin içinde.Fethullah'ın o dönemden bildiğimiz tüm siyasetçilerle dostluğu var,ve o yıllardan bugüne değin büyüdükçe büyüdü devletimizin başına bela oldu.Demek ki bunun nasıl bir şeytan olduğunu kimse çözemedi ta ki 15 temmuz gecesine kadar.Türkiye terörle kaç koldan mücadele ediyor da Allahın yardımıyla olsa gerek yıkılmıyor.Merak ettiğim acaba son 22 yıl ülkenin liderliğini yapan Tayyip Erdoğan iktidarda olmasaydı FETÖ böyle bir darbeye tevessül eder miydi!Bence hayır FETÖ'nün ipini elinde tutanlar öyle zannediyorum ki ülkemizdeki istikrardan rahatsız oldular ve saldır co taktiğiyle yurdumuzda darbe yaptılar.Sanki askeri darbeler ve pkk terör örgütünün varlığı yetmiyormuş gibi bir de alçak FETÖ darbesi zuhur etti.Sadece bunlar da değil son 22 sene ülkemizde ayaklanmalar çıkaranlar,ortalığı cehenneme çevirenler de bilerek veya bilmeyerek terör örgütlerinin oyunlarına geldiler.Ama tüm bu yaşananlara rağmen sapasağlam ve dimdik ayakta duran yaşanan kaoslara darbelere karşı duruşunu bozmayan ülkemize çağ atlatan bir lider var,Recep Tayyip Erdoğan.
  • 4 Ay Önce

Mülayim ama bombacı

İdam versen müebbet versen inanınoz ki bunlar cesaret edemez. Yakala itirafçı ol serbest. Ya bunlar danışıklı döğüş yapıyorlar üzerine düşmeyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23