• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşgal hükümeti neden ateşkese razı olmuyor?

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan İnan

Abd desteğini devam ettirdiği sürece bu kana doymaz siyonistler öldürmeye devam edecektir. Şu anda da böyle bir engeli yok. Yaptığı katliamlar ve bunları yaparken tepkisiz kalan dünya devletleri bu katillerin cesaretini arttırdı. Siyonistler arzu mevud yolunu açmak için son sürat kiyimlarina devam edecekler. Tabi bir Selahaddin Eyyubi çıkmadıkça..
  • 4 Ay Önce

Hacı abi

Direniş ve savaşın bir çok yol ve yöntemi var..sen israil gibi bir savaş makinasına soba borusundan yaptıgın roketle saldırırsan,bugün barış diye diz çökersin..
  • 4 Ay Önce

Tel Aviv'li Nefer'e

PKK, TIKKO, Yahudi çomari kripto...Kurtuluş Savaşında da Müslüman Türk halkı; yokluklar içerisinde ağa babaların sömürgeci vahşi haçlıları (Ingilizleri, Fransızları, Yunanlilari) kulaklarından tutup Anadoludan atmışlardı..

Turan demirci

kendi halkını felakete sürüklemişlerdir . hamas denen örgüt çocukları , kadınları , hastaları sivil insanları kendine canlı kalkan yaparak yüzbine yakın masum insanın ölmesine yaralanmasına sebeb olmuştur . Gazze' tamamen yıkıma uğramıştır . hamas neyine güvenipte İsrail gibi askeri gücü dünyaca ünlü bir ülkeye saldırıyor. . Adamlar İran'ı İran'da vuruyor koskoca İran korkusundan cevap veremiyor . Ben İsrail'i falan tutuyor değilim . Ama yaptığım analizin sonucu bu .
  • 4 Ay Önce

Konyalı Nefer

Dunyanin her ülkesinde akıl sağlıkları yerinde ve seref, haysiyet, namus; karakter sahibi milyonlarca insan işgalci vahşi Yahudilerin 50 yıldır Filistin topraklarında gerçekleştirdiği binlerce bebek ve çocuk katliamlarına karşı çıkıp protesto ediyor..

Tel Aviv'li Nefer'e

Yukarıdaki @Turan demirci  işgalci vahsi Yahudilerin 50 yıldır işgal altında tuttuğu Filistindeki katliamlara karşı kendilerini ve ulkelerini savunan Filistinlileri ve HAMAS'i (Filistinlilerin Kuvayi Milliyesini) terörist olarak suçluyor.. Ve hatta işgalci vahşi Yahudilerin bebek ve çocuk katliamlarına karşı çıkan herkesi de "Arapçai ve HAMAS'ci olmakla suçluyor....Bu Islam ve insanlik düşmanı şizofrenik kripto'ya sormak lazım.. Halûk Levent, Birlesmis Milletler sivil toplum orgutleri komisyonunda isgalci vahşi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamları ve terör devleti Israil'i protesto etti..Halûk Levent de "Arapci ve HAMAS'ci" mi...Dunyanin her tarafında her inançtan insan işgalci vahşi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı çıkıyor.. Onlar da "Arapci ve HAMAS'ci mi...Sen adamolmazsın.. Köpeklerşmişsin...Gafile kelam; nafile kelam..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23