• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DHKPC’yi-Deniz’i övenler, ‘aydınlar öldürüldü’ diyemez!

138 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

82

Hala mevcut anayasanın darbecilerin anayasası olduğunu söylüyorsunuz. Hala 80'lerdesiniz.
  • 4 Ay Önce

Eşrefoğlu

Alibey kalemine yüreğine sağlık rahmetli Hasan Karakaya gibi gerçekleri sıralamışsın, bunlar siyonistlerin maşalardır
  • 4 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, Cumhuriyet Gazetesinin Türkiye'ye hangi hizmeti verdiğini ben 80 yaşıma kadar hiç görmedim. Fakat zararlarını da saymakla bitiremem.Bana göre İBLİSİN emriyle çıkarılan bir gazete. Bu gün Manşetlerin Dili konuşmanızda Sn Namık Kemal Zeybek'ten bahsettiniz. Namık Kemal'in akli delilini kaybettiğini bilmiyorsunuz sanıyorum. 12 Eylül döneminde Mamak Askeri Hapishanesinde çok işkence gördüğü anlatıldı. Türker İnanoğlu da aynı yerde işkence gördü. Sonra nasıl olduysa Namık Kemal hapisten çıktı ve mebus oldu. İnsan haklarıyla ilgili aynı hapishaneye yaptığı ziyarette ''Lütfen tahriklere kapılmayın'' gibi bir konuşma yapmış. Mahkumlardan biri ''Sn Vekil, daha düne kadar buradaydınız ve çok işkence gördünüz, tahrik mi vardı da, seccadeniz yırtıldı'' demiş. Namık Kemal ''yine de tahriklere kapılmayın'' demiş. Ben ayıplamıyorum. Çok işkence aklını almış ve tedaviye ihtiyacı var diye düşünüyorum. Bunun şahitliği de olmaz. Çünkü deli.
  • 4 Ay Önce

Konyalı Nefer

Konyali bir Yörük Türkmeni olarak diyorum ki... Bu topraklar asirlardir Türk Islam yurdudur; halkımızın ezici bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah...PKK, DHKP-C, Yahudi çomari kriptolar artık bu gerçeğe alışmak ve kabullenmek zorundadır..
  • 4 Ay Önce

İpe sapa gelmez saplantılarından, insan aklını zorlayan sonuçlar ve devamında iftiralar küfürler yağdıran sen...

Kendi vatanına ihanet edip ülkemize kaçan güruhun birisi bugün bir öğretmenimizi katletti,,,, ve senin canhıraş koruduğun bu gürhun yaptığı için,,, vicdanında küçücük te olsa Bi yara oldumu? Açıkça söyleyeyim ben kesinlikle olduğu kantinde değilim,,
  • 4 Ay Önce

Şüphen olmasın

Zerre rahatsızlığı olmadı.

Sait

Imamoglunun samaroglani Ali. Bak teroristin sagcisi solcusu olmaz Ali. Terorist teroristdir. Masaya oturulup muzakete yapilnaz Ali. 
  • 4 Ay Önce

Okur

28 Mayıs 1973 tarihinde İbrahim Kaypakkaya Diyarbakır'da işkencede öldürüldü. bakalım CHP İbrahim Kaypakkaya'yı anacakmı? İbrahim Kaypakkaya, Atatürk için "faşist" diyor.
  • 4 Ay Önce

Ali bey

Allah bunları islah etsin vatan hainlerini kahru perişan etsin
  • 4 Ay Önce

Mehmet, senin o pinokyo m

yo dediğin Ekrem var ya, İstanbul halkı onu başına taç yaptı. Erdoğan'ı yendi. Türkiyenin Reisten sonraki cumhurbaşkanı Ekremdir. Bu kesin. Reis de bunu biliyor.
  • 4 Ay Önce

Çavuşoğlu

Ağzına sağlık Ali bey.
  • 4 Ay Önce

Nedim

Müthiş bir yazı gerçekten...sol Marksist ideolojiye sahip olanlar İslam akaidine göre kâfir olduklarından kâfirler algıyı çok iyi yaparlar.yalani doğru batılı hak diye yutturmakta mahirlerdir.cifte standart kar uyugularlar.islama düşman olduklarından dindarlar a saldırırlar.cunku İslam'dan nefret ederler.rabbim nefretleri ile onları boğsun masum insanlara musallat etmesin onları ve onların sapkın ideolojilerin i dinlerini..
  • 4 Ay Önce

beynamaz

Ali Bey-okyanusun öbür yanındaki feto'ya gel artık hocam özledik diyenini de elştirsene,dürüsr isen.
  • 4 Ay Önce

CHP'li Terzi

15 Temmuz darbe gecesi; Kadıköy'de, Beşiktaş 'ta, Cayyolu'nda, Konak 'ta, Çankaya..vs evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve tankları alkışlayan ilerici, laik, devrimci CHP'liler i ne yapacağız yoldaş.. ( bu durumu anlatan yüzlerce video internete düşmüştür, isteyen bulup izleyebilir)

Kanber

Hay Allah Ağzına sağlık versin. sözüne ve özüne mukavemet nasip etsin. bu azgınları Deşifre ettiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah'ıma hamd, Resulüne salavat, şehitlerimize de rahmet diliyorum, hiçbir ülkede bu kadar cahil Gafil ve hain olduğunu düşünmüyorum.
  • 4 Ay Önce

Mustafa

..!!!
  • 4 Ay Önce

Sahi

Ali beyden insan hayvan bitki sağlığına hiçbir katkısı olmayan bir yazı daha.ali bey chp akp mhp iyi saadet .yok birbirinden farkları tek farkı adları.bu aziz milleti 100 yıldır demokrasicilik oynatıp gerçek insan olma vasfını çıkardınız.hepinize aferin.
  • 4 Ay Önce

Hayati

Bugün gittim İzmit Belediyesi'nin kent lokantasında 40 TL ye yemek yedim. Çorba , tavuk , bulgur pilavı, tatlı,su ve ekmek. Gülümse İzmit yazıyordu girişte çok mutlu oldum Ali kardeş bir de sizin cenahta ki adaşına bak örnek olacağı yerde makam aracını beğenmiyor. Hep şatafat hep lüks. Bir de cv sine iyi derecede Arapça ve fransızca biliyorum yazmış. Ali kardeş bu adamı birgün eleştir de görelim bakalım senin dürüstlüğünü
  • 4 Ay Önce

Mehmet

işkembenden başka bir şey düşünmez misin?

CHP belediyeleri KAZANMADI ELE GEÇİRDİ

Kazanmak başarının karşılığıdır!Ele geçirmek terörist faaliyetleridir;Fahiş fiyat,stokçuluk,paranın gücü,kirli pkk ile pazarlık,iyi parti ile pazarlık satın alımlar vs.Yoksa ortada bir başarı durumu yok!İmamoğlu neyi başardıda tekrar geldi maalesef ele geçirdi!
  • 4 Ay Önce

Filinta Yavuz

Valla CHP oyle acitti ki 31 Mart gecesinden beri yuz ustu yatip uyuyor sandalyeye koltuga oturamiyorum :-((((

Sahi

Mlletin tercihi bu yönde beyim.22 yıldır ak parti ele geçirdi.birazda onlar geçirsin.belki daha iyi olur kimbilir.

Ali bey

Haliç çok pis kokuyor deniz anası istilâ etmiş

batıcı cumhuriyet kaztesimi dediniz

türkçe bilim dili değildir diyen Kemal Gürüzleri de savunan bunlar değil mi. adının Cumhuriyet olması bir gazeteyi milli yapmaya yetmez Türkçe şahane bir dildir. en çok yine şahane bir dil olan Arapça ve Farsça ile kaynaşmıştır fakat Latince İngilizce kelimeleri de müthiş bir uyum ile zenginlik olarak bünyesine katan bir dildir.
  • 4 Ay Önce

BAK

BU YAZIYI KİM YAZMIŞSA TEBRİK EDİYORUM. 
  • 4 Ay Önce

ahmet

70 li yıllarda devgenç vardı şimdi devir değişti sevgenç var yahu terör terör kendin bunaldın bizide bunalttın bahar geldi hertaraf yemyeşil çiçekler açtı meyveler çıkmak üzere birkaçgün köyüne git dinlen tatil yap için açılsın kiraz topla sende ye getir bizdeyiyelim
  • 4 Ay Önce

Fikret

İsrail katil bir terör devletidir
  • 4 Ay Önce

Sahi

Doğru katil devlet bunlar.ama inandığını yapıyor.peki...bu katile seyirci olan devletler ne oluyor bu durumda.

Hacı

Hacım ee sizde aynısı yapıyorsunuz işidli, el kaideli, ösolu ve hatta bi ara fetöcü teröristlere bişey diyor muydunuz? Şiddete karşı çıkmayanlar, yumruk da olsa, her türlü şiddeti kınamayanlar, “Şu aydın öldürüldü.. Bu aydına saldırıldı” demeye de hakları yoktur. Cümlene canı gönülden katılıyorum hangi taraftan olursa olsun
  • 4 Ay Önce

gılları şifa saçan yobaz beçet

gıllllll gılll abi gıll diyoz abi nolcek bu gıllar gıllalamalar gılsız kalmayalım abihjim hauhauhuhuahuhauh
  • 4 Ay Önce

Özgür Özel Vatandaşın Elçisimidir?

Sayın Cumhurbaşkanına Sayın Bahçeliye gidip dosya götürüp vatandaş adına aracılık yapmaya çalışıp kendi lehine puan toplaması benim zoruma gidiyor!Vatandaş ile Cumhurittifakı arasına teröristlerin partisi CHP giremez girmemelidir de, Aracı ruhban sınıfımıdır!Nasıl ki Allah ile Kul arasına kimse giremez ise;İktidar ile vatandaş arasınada kimsenin girmesi gerekmiyor?Milletvekilleri ne işe yarar?Vatandaş ile iktidar yani ülkeyi yönetenler pekala görüşebilirler Özgür Özel gibilerine ihtiyacımız yok!Cumhurbaşkanımla arama girme!
  • 4 Ay Önce

Sahi

Hasta mısın sen.

Ömer

CHP zihniyeti nedir ? CHP bütün dini , İslami , milli unsurlara karşı kurulmuş , başkanlar değişmiş ama ana özelliği hiç değişmemiş bir partidir . Cumhuriyeti kuran parti değildir bu okkalı bir yalandır . CHP içerde dışarda bağlantıları olan terör örgütlerini himaye etmiştir . Üç fidan denen anarşistleri utanmadan anıyorlar , PKK yla işbirliği yapıyorlar . CHP oyu arttıkça Türkiye’nin sıkıntısı artar . CHP Türkiye’nin kanser urudur . Ama şimdi belki sistemin boşluğundan faydalanıp iktidara yakın oynuyor bu çok tehlikeli . Kimse bana demokrasiden bahsetmesin . CHP yle yumuşama anlaşma olmaz , işe yaramaz . Türkiye’yi bölen kutuplaştıran , halkın değerlerinden uzak bir partidir CHP .
  • 4 Ay Önce

Sahi

22 yıllik chp yönetimi ülkeyi büyük bir buhrana soktu.egitim fiyasko.ekonomi felc.emekli çocuğunun yanına sığınıyor.hastanelerde randevu yok.kurana kufreden isvece nato onayı.filstinde insan kalmadı.ah chp sen ne berbat bir parti imissin.

Yorum

Gel de bunu mankafalara anlat!

İsrail-Hamas münakaşası

bi hamas-israil münakaşası sürüp gidiyor ve anlam veremiyorum. mantık basit. İster devlet ister örgüt olsun masum sivil insan öldüren teröristir. bu basit mantıkla Amerika,israil,rusya,çin vs katil terörist devletlerdir. Aynı şekilde pkk,eoka,feto,hamas vs de katil terörist örgütlerdir. Hiçbir ülkenin yada örgütün kendince halkı davası masum sivil insan öldürmeyi haklı kılmaz
  • 4 Ay Önce

Yavuz kardeşimin sorusuna istinaden

Katılıp katılmamak size kalmış ama devletlerin düzenli orduları dışında kurulan tüm silahlı grupların ismi öle yada böle terör olaylarına karışmıştır. Bu baglamda Hizbullah'ın da terör faliyetleri vardır ve aynı katagoride degerlendirilmelidir. Ama belirtmeliyim ki gerek askeri gerekse de siyasi güç olarak en tehlikelisi devlet terörüdür.Bunu malesef günümüzde de görüyoruz Hamasın öldürdügü 1 israilliye karşılık İsrail 25 filistinli sivil öldürüyor. Siyasi,askeri ve ekonomik olarak devlet terörü ile baş edemessiniz ondan ilk fitili siz ateşlememelisiniz ,ateşleyemessiniz .Burada Hamas'ın hatası bu oldu.Bu noktada şahsi fikrim olarak Hamas'ın İran gibi bazı devletler tarafından saldırması için kullanıldıgı yönünde. özetle malesef orman kanunları hala geçerli.Ve olan yine masum Filistin halkına oluyor

Yavuz

Hizbullahla ilgili fikrin nedir

DAHİ

MUMUCUYU, BU ÜÇ KATİL TERÖRİSTİ, DANIŞTAY SALDIRISINI, BAYRİYE ÜÇKOKU, YAŞAR AKSOYU, MARAŞ TOKAT SİVAS ÇORUM OLAYLARINI, TÜM TEÖRÖR VS OLAYLARINI HEP CHP DESTEKLİ DEM DESTEKLİ SOLCULAR YAPTIKLARINI KENDİLERİ İTİRAF EDİYOR. SONRADA ARKASINDAN AĞIT YAKIYORLAR, SAĞCILAR YAPTI DİYORLAR. YANLI TARAFLI ÖZEL HAKİMLERLE SUÇU BAŞKASINA YIKIYORLAR. AKLI OLMAYANDA BU YALANA İNANIYOR. BU OLAYLARIN TAMAMI YENİDEN AÇILIP YENİDEN YARGILANMALI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKARILMALI.
  • 4 Ay Önce

Yavuz

Cennet mekan Sinan Ateşi solcularmı öldürdü bu düşüncenizle sağ sol olaylarını tırmandırıyorsunuz galiba

yusuf can

hala bu ülkede ap.....sürüsü var tüm dünya haması terörist olarak görüyormuş tabi abd israil in iti olursan öyle görürüsün cumhuiyet denen paçavraya gelince i pavy0nda dansözlük yapan kadınlar o paçavranın eline su dökemez
  • 4 Ay Önce

O suyu

Sen dökersin.

garip

tüm anne babalar olarak evlatlarımıza sahip çıkalım on lara önce ailede sonra okulda sonrada arkadaş ortamında terör örgütlerinin kandırmasına izin vermeyelim
  • 4 Ay Önce

garip

birgarip ölmüş diyeler kırkgünsonra duyalar soğuk suyla yuyalar şöyle garip bencileyin...onlar kandırılmış ana babası köylü veya memur olan anadolu çocukları önce emperyalizme ,faşizme ve kapitalizme karşı çıktılar fakat rusya ve çin modeli olan ülkemizin gerçeklerine uymayan kominizm diye bir yola saptılar bu milletin beynine sağ ve sol diye tefrika yani ayrışma sokuldu yüce peygamberimizi müşrikler taşladığı zaman Allahü teala buyurduki istersen resulum hepsini helak edeyim fakat peygamberimiz yarabbi onlar bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı diye birleştirici ve yapıcı olmuştur
  • 4 Ay Önce

Yorum

Birleştirici ve yapıcı Akit

Turan GÖK

Çok okkalı bir yazı lakin medya yıllardır bu zihniyetin elinde. Hatta AKP döneminde bile biraz zayıfladığında hükümet, bunlar hemen destekçilerinin gücü ile aynı kafaya bürünüyorlar. Ama suç bizde biz adam gibi müslüman olamadığımız Dine ve ilme sahip çıkamadığımız için ahlak ve adaleti düsturunca uygulamadığımız için durum böyle. Baksanıza size yorum yazan Hamas ı bile terör örgütü görebiliyor. Biz ne yapsak boş taki gerçek mana da Dini yaşamadığımız zamana dek sürecek bu durum. Saygılarımla.
  • 4 Ay Önce

Fevzi yılmaz

Kelimesi kelimesine katılıyorum inşallah şuurlu birer müslüman oluruz

Terörist gazetenin işi o zaten

İngilizle yahudiyle işbirliği yapıp osmanlıyı yıkan daha sonra ingiliz yahudi güdümünde kurdukları devletle ve düşman dedikleri avrupanın kanunlarını halka dayattıkları ittihatçı hain çetenin yalanlarını halka duyurmak için kurulan gazetedir. Yeri gelince yalan algılar yaparak müslümanlara karşı kötü hisler beslenmesine ve düşmanlık duyulmasına ve mandacı rejimin müslümanlara dayatma yapmasına zor kullanmasına zemin hazırlama görevi üstlenen terörist bir gazetedir. Menemen tezgahı gibi prokavatif haberler hazırlayıp müslümanların suçsuz yere idam edilmesi gibi benzer provakasyonlar yapan, 1950lerde, 1970lerde, 1990larda, 2000lerdeki provakatif haberlerle müslümanlara karşı yalan haberler yapan ve müslümanlara baskı uygulatmaya çalışan terörist bir gazetedir. Bunun gibi gazeteler var ve bu gazeteler kapatılması lazım. Abdde olsa bu gazeteler yayın yapabilir mi? Ülkeye ihanet eden halka zulmeden zihniyetin elemanları bu ülkede belediye başkanlıkları yapabiliyorsa müslümanlar kendisini sorgulamalı öncelikle dine sahip çıkılması gerektiğini anlamalı.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Cumhuriyet paçavrası anca şişe koli gibi şeyleri sarmak için kullanılır.

Hikmet Yılmaz

Hasan Celal Güzel ( Allah rahmet etsin ). 28 Şubat muhtırasindaki duruşu ve gayretleri belli. Gelin görünki Namık Kemal Zeybek ( çakma milliyetçi) 28 Şubat ayında öyle bir sıkıntının olmadığını anlatması bu zata verilen oylarımız haram olsun. Ve biz ülkücülere yazıklar olsunki bu gibilerini adam gibi adam sanmıştık. "Görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler."
  • 4 Ay Önce

Yorumu yayınlayın

Hacı onu bunu bırak ta fetö hortlamış .karar gazetesi yada başka bir muhalif videoda yorumlar fetö kokuyor .özgürlük yok diyenler kafası iyimi .yahu yorumlarda yazılmayan hakeret yok .tam fetö işleri .birde hazimsiz muhalefet .
  • 4 Ay Önce

Başüstune

Yayinladik.

AVCI

BÜTÜN BU YAZDIKLARINIZDAN SONRA SONUÇ OLARAK NE YAPACAĞIZ ALİ BEY.BİR ÖNERİNİZ VARMI HÜKÜMETE YAPACAKLARU
  • 4 Ay Önce

mert

Sağdan çarklı teröristlere hangi gazeteler kolkanat geriyor acaba.......
  • 4 Ay Önce

adil

gazzede dünya tarihinin en vahşi katliamı yaşanıyor.siyonistlerin tüm yakıt ihtiyacı bakü-ceyhan hattından.buna karşı katliama tepki olarak tüm amerikan üniversiteleri ayakta.gazze için global genel grev ,"gazze için işe gitme-okula gitme" mesajı veriyorlar.malesef odtü,itü gibi solcu ve laik geçinen ünversitelerde gazzeyle ilgili sessizlik hakim.siyonistler ve işbirlikçileri ağır bedel ödeyemeye hazırlansın,yakında feci bir akibet onları bekliyor.
  • 4 Ay Önce

Ummet,

Teroristler deyince aklima geldi IBB deki teroristler ne oldu Haci.
  • 4 Ay Önce

Bir Dost

KABATAS'DA YANINDA BEBEGI OLAN TURBANLI BACIMA SALDIRAN ZINCIRLI VE DOVMELI 40 KEMALISTLE BIRLIKTE SU AN SILIVRI'DE YATIYORLAR:-)

A101

Hala arıyorlar????

Nücahit

İsrail Refah'ta sınır kapısını ele geçirdi. İsrailli askeri yetkililer, Mısır ile Gazze arasında insani yardım için tek geçiş noktası olan Refah sınır kapısının Filistin tarafının kontrolünün İsrail ordusu tarafından ele geçirildiğini bildirdi. Gazze sınır yönetimi sözcüsü, Refah geçişinde İsrail tanklarının varlığını doğruladı. Bölgedeki yardım yetkilileri, sınır kapısından yardım akışının durdurulduğunu söyledi. Diğer taraftan; Hamas'ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurmasının ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah'ta saldırılara devam kararı aldı.
  • 4 Ay Önce

ŞEY

6. FİLOYU KIBLE YAPIP NAMAZ KILANLAR BINDN BAŞKA BİR ŞEY SÖYLEYEMEZ EMPERYALİST UŞAKLARI
  • 4 Ay Önce

Ahmet

Bunlar başından beri abd maşasıydı.

ŞEY

MESELA BEN DE BU DÖNEM ISGALCI VAHSI YAHUDILERIN FILISTIN' DE GERCEKLESTIRDIGI KATLIAMLARA KARSI KENDILERINI VE ULKELERINI SAVUNAN FILISTINLILERU VE HAMAS LI TERORIST ILAN EDEREK NASIL 'NI YAHUDI USAGI OLDUGUMU HERJESE GOSTERIYORUM

bizim katiller

6. filoyu protesto edenlere saldırıp koministler rusyaya diyenler bugün rusyanın ukranyada yaptıgı katliamı görmezden gelip sadece gazzeye bakıyorlar.katil heryerde katil. İsmi israil,rusya,amerika devleti olmuş ,hamas,feto,pkk örgütü olmuş farketmez. Hepsi katil

Hemsınli

10 yildir koseni okudum ilkdefa dogru bir sey yazdin biz dogru ya dogru demesini biliriz
  • 4 Ay Önce

Hemsınli

Guzel yoruma cevap guzel insan Ali beyi kesinlikle yerdim Ali bey her şeye kendi doğrusundan bakiyor saygilarimla

Hemsınli

Çayelili hemşerim Ali abi nin doğrusu yanliz kendi doğrusuda ondan

Çayeli

Yaniii, diğerlerinin tamamı yanlıştı???

güzel yorum

Şimdi Karahasanoglu'nu övdün mü yerdin mi anlayamadık kardeşim

muzaffer kuş

Timur denen yorumcu, sen yahudi kanı taşıyan bir katil destakçisi olmalısın. Hamasa terörist diyenler içerde CHP dışarda tüm eli kanlı bebek ketili yahudiler. Senib,n de suyun oradan geliyor demek ki...
  • 4 Ay Önce

Binbir Surat Kripto'ya

Terörist; kopekligini yaptığın vahsi Yahudiler, PKK ve TIKKO'dur..

Hamas

Teröristin önde gidenidir.

Deniz Gezmiş'in son sözleri

Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm'in yüce ideolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının bağımsızlık mücadelesi! Kahrolsun emperyalizm! Yaşasın işçiler, köylüler!
  • 4 Ay Önce

Binbir Surat Kripto'ya

Islam ve insanlik düşmanı bir kripto olarak senin son sözleriniz de "Yasasun isagalci vahsi Yahudiler" "Yaşasın sömürgeci vahşi Hıristiyanlar" olacak galiba.m...

Teröristlerin CHP si Emeklilerin sahibi olmuş

Terör gruplarının partisi CHP bir bakmışsın emekliler ile ilgili miting yapıyor bütün emeklilerin sahipliğine soyunmuş Allah Allah benimde sahipbim olmuş PKK partisi terör partisi CHP ye bak hele!Yetmez Sinan Ateşinde sahibi CHP olmuş vay anasını be bu CHP neymiş böyle herkesi sahiplenmeye çalışıyor mitingler düzenliyor Allah Allah!!! Bence Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum ara ara halk buluşmaları yapsın bunun için seçim zamanını beklemesine gerek yok yada CHP ye oy verip mesaj vermesine gerek yok,Ara ara Cumhurbaşkanı Halk ile buluşup sorunlarını dinlesin niye seçim zamanı beklensin ki?Yahu kardeşim CHP beni sahipleniyor ya YUH olsun artık ASLA CHP benim ve emeklilerin sahibi olamaz o ancak Teröristlerin sahibidir,PKK nın sahibidir DHKPC nin sahibidir haddini bilmesi gerek!
  • 4 Ay Önce

Sanamı söylediler DEM sözcüsümüsün

haberin yok DEM sözcüsü olmadığım için senin kadar yakın değilim!Bütün partilere görüşleri soruldu henüz yolun başındalar anlaşma denmesinden kasıt nedir bilmiyorum?Tüm partilerin akademisyenlerin STK ların hepsinin görüşü alındıktan sonra anlama olur ne çabuk hangi konuda anlaştılar sahi Dağdaki kadroyuda bilirsin çok yakınsın yoksa Kandil den mi yazıyorsun?

Yavuz

Chp halkla bütünleşmesi senin uykularını kaçırıyor o zaman uykusuz günlere hazır ol çünki halk chp yi istiyor

A101

Akp ve dem parti yeni anayasa için Anlaşmışlar yorum alalım

Osmanlının son döneminin pkksı ittihatçılardı

O ittihatçılar yüzyıldır devlete hakim oldular. Chpnin pkk partisiyle ittifak yapması normal. Bunları devletten defetmek lazım.

A101

Dem parti Akp nin hazırladığı anayasaya evet diyecekmiş anlaşmışlar umarım haberin vardır

nurettin

birileri için en muasır ülke kuzey kore demokratik devleti olduğuna inanırlar bunun için çalışırlar
  • 4 Ay Önce

Talat Yılmaz Vural

Diyanet vekaleten kurban kesim bedelini açıkladı...Yurt içi kurban bedeli 2023 yılına göre % 97 artarak 11750 tl olmuş...Nasıl oldu bu iş Ali ihsan...İnsanların gerçek gündemi budur...Senin gundemin de Deniz GEZMİŞ...Ne güzel...
  • 4 Ay Önce

Alvur

Boşver eti..

A101

Gündeminde coğunlukla CHP var Başka ekonomi istakoz a8 yazmaya cesareti yokki Tüm yazılarını oku yazılarında mutlaka CHP var

Haddinizi bilin...

Deniz Gezmiş e terörist diyeceksin sonra gidip hamas ı öveceksin. 
  • 4 Ay Önce

soyguncu

Banka soyana terörist degil hırsız denilir Mehmet. masum insan öldüren devletlere terörist denir israil gibi. yada canlı bomba eylemleri ile masum insan öldüren örgütlere terörist denir mesela hamas

Mehmet

Gezmiş banka soyan bir teröristtir NOKTA

SOSYALİST

TURKIYE’DE OLDUGU GIBI ISRAIL’I DE NADIREN SOLCULAR YONETSE DE COGUNLUKLA NETENYAHU GIBI FASISTLER YONETMEKTE VE BIZ DAHIL BU SIDDETTEN, AYRIMCLIKTAN, KAMPLASTIRIP DUSMANLASTIRMADAN BESLENEREK IKTIDARA GELEN VE IKTIDARLARINI SURUDUREN KAPASITESIZ MUHTERISLER ULKELERINDE TEROR ESTIRMEKTEDIR !!!! SU AN FILISTIN’DE OY DESTEGI % 25’E DUSMUS OLAN, BU NEDENLE ZATEN 2006’DA BERI GENEL SECIM YAPMAYAN, KOSEYE SIKISINCA DA SAVAS CIKARTAN HAMAS’IN DA ISRAIL’IN FASIST LIKUD PARTISINDEN BIR FARKI YOKTUR !!!! BUGUN KONSER BASIP MASUM SIVILLERI OLDURENLER, YARIN FIRSAT BULURSA SENIN DE ANANI-KARINI-KIZINI OLDURUR !!!! BU NEDENLE MEDENI DUNYA VAHSETE KARSI BIRLIK OLMUS, BIR YANDAN ISRAIL’DEKI MASUM INSANLARI HAMAS’A KARSI KORURKEN DIGER YANDAN DA NETENYAHU’YA BUYUK BASKI UYGULAMAKTA, HATTA TUTUKLAYARAK YARGILMAYA CALISMAKTADIR !!!! ANCAK TURK ORDUSUNUN GIRDIGI SAVASLAR DA DAHIL TUM SAVASLARDA MAALESEF SIVIL, HATTA BEBEK KAYIPLARI DA OLUR, BU NEDENLE ZATEN KAZANAMAYACAGIN BIR SAVASI BASLATMAK AHMAKLIKTIR !!!! KONUNUN TARTISMASIZ OZETI BUDUR, GERISI BOSTUR, HATTA KAVAL-MAVAL-CUVALDIR !!!!
  • 4 Ay Önce

Ali

Konda'ya gore secmenimizin % 78'i ilkokul ve asagi egitimli, yani biz ne yazsak inaniyorlar nasil olsa !!!! Bugun boye deriz, yarin baska, hic sorun yok !!!! Dun dundur bugun bugun !!!! Hedefe ulasmak icin her yol mubahtir !!!!
  • 4 Ay Önce

Ali'ye (Kripto'ya)

HAHAHAHAHAHA....Ortaokul terk, liseyi uzaktan bitiren binbir surat ajan provokator kripto'ya bak..Higss buzonunu keşfetmiş gibi, füzyonu gerçekleştirmiş gibi, besinci elementi (tahta) bulmuş gibi falan konuşmuş l:))

Hayta

Senin böyle dediğin seçmen çoğu yerde belediyeyi değiştirdi yenisini denedi .ama batıda koyun misali CHP seçmeni hiçbir hizmet alamadığı halde gene hizmet vermeyene verdi asıl koyunluk budur .elinde bir tesbih laik laik diye gidiyorlar komik insanlar

CHP'LI TERZI

İmamoğlu: AKP Bitti !!!! Kendimize rakip olarak sadece kendimizi görüyoruz !!!!
  • 4 Ay Önce

Cacik olmaz

Olsa olsa süzme yogurt olur. Seni de eklersek cacık olur.

Mehmet

Pinokyo Ekrem den bi cacık olmaz.

Zaza

Annesinin altın günlerinde söylediğini papağan gibi tekrar ediyor. Özel özgür ün kiymetlendigini görünce paniklemis.

Yıldız teskilati

Terör örgütlerinin temsilcileri siyonizmdir rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor derin Siyonizm seçimleri kazandırdı sermaye TÜSİAD medya gibi gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır
  • 4 Ay Önce

Yaşar

TÜSİAD,BM,NATO.UNESCO vs.vs.HÜKÜMETE TAVSİYE ET HEMEN BUNLARI İSRAİL'E ÇALIŞIYOR DİYE LAĞVETSİN.SEN BİLİYORSUNDA DEVLET BUNU BİLEMİYORMU..

Cumhuriyet gazetesi CHP nin gazetesidir

CHP nin lehine çalışanlara terörist demez amacı CHP ye yaranmaktır hitap ettikleri okurlarıda CHP li yani Cumhuriyet gazetesi vatandaşın gazetesi değil ki sadece CHP nin onun emrinde onun yazılı sözcüsü CHP nasıl isterse öyle yazar çizerler objektif değillerdir beklenmez de!Tarfalı gazete kurulduğu günden beri hiç değişmez!CHP nin paçavrası olmuştur olacaktır da!
  • 4 Ay Önce

Yorum

Karşı mahallenin enikleri hep buradalar nedense.

Akit herkesin yorumunu yayınlıyor Özgürce

Yeniçağ ve diğer zübük gazeteler asla sizin mesajlarınızı yorumlarınızı yayınlamaz kaç defa yazmama rağmen demekki Akit objektif değil mi?Eğer size değer verip yorumlarınıza yer veriyorsa Peki siz CHP nin gazetelerinde asla yer bulamazsınız aksi yorumda yapamazsınız deneyin payınızı alın

AKİT KİMİN GAZETESİ ACABA

AKİT KİMİN GAZETESİ ACABA

102

Yeni Akit kadar tarafsiz bir gazete daha gormedim!

A101

Yeni akit tarafsızmı yani

Konyalı Nefer

Konyalı bir Yörük Türkmeni olarak diyorum ki: Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır...Islam, Müslüman ve devlet düşmanı PKK, DHKP-C, HINCAK TAŞNAK VE FETÖ ile ve terör destekçileri ile anladıkları dilde ve sekildecl mucadele etmek gerekir..Teror sevicileri teroristler kadar tehlikelidir..Devlet geregini yapmalıdır tapmalidir
  • 4 Ay Önce

Sahte Konyalı Nefer

Ben summe hasa Turk degilim, Yahudilerin atasi Ishak'in oz kardesi Ismailogullarindan gelen bir arabim !!!! Kafa karistirmak icin boyle yaziyom !!!! Cunku gozunun kili bile olamayacagim neferle basedemedim, sahibim boyle yap dedi !!!! Ne akilli sahibim var dimi ????

Sefer

Yörük Türkmeni mi????

Realite show

Show tv de yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programında sunucu; "aşiretiniz mensubu şahsın oğlunun öldürdüğü kadının cesedini arıyoruz, bulmanız için yardımcı olun" diye aşiret reisine çağrıda bulunuyor. Ne günlere kaldık.
  • 4 Ay Önce

HS.

Hamas ateş kes ilan ettiğini açıklamış,Sonuç elde var sıfır nice masum katledildi reis aynı duyarlılığı israilden bekliyoruz diyor vaaav ne lider ama göğsüm kabardı doğrusu seninde kabarıyormu sayın yazamaz.
  • 4 Ay Önce

Aslının nesli

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan (74), 2024 yılında disiplinsiz davranışları nedeniyle okuldan atılan 17 yaşındaki Iraklı Y.K. tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
  • 4 Ay Önce

Bu ameeikanci-siyonist Cumhuriyetin "Atamiza eş lider:ADOLF HITLER!" Mansetli nushasini internette bulabilirsinizR

apoletli babi adi kackinini cia-mossad darbeci suikastlerindeki Isbirlikxi/saptirici/gizeyici rolunu unutmadik, unutmayiz, FETO/CIA AJANI CANCIK DUNDAR VE CETESININ MİT TIR LARI VS K.HPELIGINIn henuz dumani tutuyor, kacak ajan Almanya/batinin korumasinda Amerikan bayragina sarilip yatiyor...hainler
  • 4 Ay Önce

okur

NE DEDİ NE DEDİN....

Laz Uşağı

Yorumcular arasındaki Islam ve insanlik düşmanı binbir surat PKK, TIKKO, Yahudi  gibi; bazi kriptolar da Isgalci vahsi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı kendilerimi ve ulkelerini savunan Filistinlileri ve HAMAS'i terörist ilan ediyorlar ve hatta vahşi Yahudilerin katliamlarına karşı çıkanları da "Arapci ve HAMAS'ci" olarak suçluyorlar; onur taraftan da 1 Mayıs Istismarcisi bazi PKK, DHKP-C militanlari ve senoazirankarinin sözde örgüt paçavraları ile ve molotoflarla polislere saldirip ortalığı savaş alanına çevirmelerini can-ı gönülden alkışlayıp destekliyorlar.. Devlet; bu provokatörlerden hesap sorunca da kuyruklarına basılmış gibi ciyakliyorlar..
  • 4 Ay Önce

Piramit

Cumhuriyet paçavrasının ortadoğuda katliam yapan terör devleti israilden zerre farkı yok,bu yüzden ülkemizde terör örgütleriyle iş çeviriyorlar.
  • 4 Ay Önce

Recep Polar

Sayın yazar sizde Haması destekliyorsunuz.Hamasın elinde kalem mi var!!?
  • 4 Ay Önce

....

Ulan  siyonist yahudi kalemden ne anlar?

Recep Polar

Sayin yazar ben mesela ruhen ve kalben kendime yakın gördüğüm için işgalci vahşi Yahudilerin Filistin'de gerçekleştirdiği katliamları can-ı gönülden destekliyorum..Hatta baba işgalci vahşi Yahudilerin Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliamlara karşı kendilerimi ve ulkelerini savunan Filistinlileri ve HAMAS terörist ilan eden kriptolari ve islam-insanlik düşmanı sizofrenikleri de kendime ruhen çok yakın görüyorum

İbrahim

Recep polat.ya cahilsin yada hain..nedenine gelince..Toprakları işgal edilmiş.ellerinden zorla alınmış..bir milletin bağrından çıkan ve israil terör devletine karşı savaşan filistinlilere..Terörist yaftası yapıştırman.cahilliğinden değilse hainliğindendir..demekki sen olsan götünün üstünde oturup .karını kızını israile teslim edeceksin..neyazıkki aynı ülkede yaşıyoruz.

Okur

Yarın da Sinan Ateş iddianamesini yazın 
  • 4 Ay Önce

SİNAN

Bu sinan ateşi de ne çok sol seviyormuş. ne ülkücü sever çıktı bizim sol.

Yaşar

Oraya sıra gelmedi daha....

Ali

Yazamam, Devlet Abi cok kizar ve kursuden yagli urgan atar !!!!

H.Y.E

Terör vasıtasıyla öldürülen bütün sol Kemalist kalemler hep dış istihbarat elemanları eliyle katledilmiştir. Bunu sol Kemalist çevreler de biliyor. Lakin karşı çıkmak yerine İslâmî hassasiyeti olan insanları linç etmeyi daha kolay ve daha kazançlı görüyorlar. Onlar, hiç bir zaman CIA, mossad, ve benzeri örgütleri itham edemezler.
  • 4 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ..........................................................................HAKLISIN CELLADİNA AŞIK BİR ZÜMRE. .....ŞİZOFRENİK BİR VAKA......KEMALİZM. .İZMİR İN. .YAYLALARI..KUVAİ. .MİLLİ. ...DEMOKRASİ. .ÖZGÜRLÜK. ..MAVALLARI. ..NARALARI. .ATARLAR. .......SONRA SÜLÜN EKREM .BALİK RESTORAN. .DA..İNGİLİZ. .ELÇİSİ. .İLE. ..BALİK. ..YER...99 YALAN FİRİLDAK KEMAL LONDRA'YA GİDER 48 SAAT KAYBOLUR .FETO..MAFYA...KARA..PARA..300..MİLYAR. .DOLAR...BULUR....DİĞERLERİ. ..MOSSAD...CİA. ..İLE. ..MERDİVEN. .ALTINDA...PKK..İLE. ..DEP..İN. ..ARKA...KAPISINDAN. ..GİZLİCE. ..GİDER. ..ANLASIRLAR. ...SONRA..12 SEFER..SANDIKLI. ..GELMİŞ. .C.BAŞKANINA. ...CEMKİRİRLER. ....ULEN...SİZ. ..CİA. .NİN. ..MOSSAD İN. ....EMPERYALİZMİN. ...USAGİ SİNİZ. ....TÜRKİYEDEKİ. .BÜTÜN. ..FAİLİ. ..MEÇHUL. ..CİNAYETLERİN. ..PLANLAYİCİSİ. .AZMETTİRİCİSİ. .ABD..CİA. .FETO..DERİN. ..DEVLETİN..NİN. ..HEM AŞIKSINIZ. .HEM...USAGİ SİNİZ. ....

Mehmet

Ali ihsan bey bu tâğut sistem den kaynaklı terör ve anarşi bitmez Allah ın hükmüne göre hareket etmeyn bir ülkede huzur olurmu
  • 4 Ay Önce

Mehmete

1400 yıllık İslam tarihinde Allahın hükmüne göre hareket eden bir ülke söyle.

şüayıp

Asanlar sonrada kahraman ilan ederler
  • 4 Ay Önce

Mehmetali Şimşek

Ali abi Danıştay cinayetinin azmettiricisi olduğunu yazmayı unutmuşsun.
  • 4 Ay Önce

Timur

Peki sizin bütün dünyanın terörist olarak kabul ettiği masumları katleden Hamas’a düzdüğünüz güzellemelere ne demek lazım?
  • 4 Ay Önce

İmamoğlu ile Yakınlık derecen Nedir

İmamoğlu da terörist diyor bence buradaki yorumcuların teröristi Timur olsa gerek!Haddini fazlasıyla aşmış Timur Kandil dağından mı katılıyorsun nereden yazıyorsun imamoğlu ile anlaşmandan bahsetsene yakınlığın belli oldu sahi kaç para aldın!

Hülo

Hamas savaş taraftarı değil barış taraftarıdır. Barışı istiyor ve kabul ediyor, lâkin İsrail'in savaş kabinesi, ateşkesi kabul etmiyor, savaşa devam kararı aldı.

melih

Bir örgütün en büyük parasal destekçisi İran sa orda durup bi düşüneceksin . El-kaide yi terör örgütü olarak görmeyenlerden hamas ı terör örgütü olarak görmelerini bekleyemessiniz.

Timur

Hak ve batılın savaşında herkesin maksadı bellidir. Kurel eskiya abd yi ve avrupali kuffari kuresel lobisi ile zapturat altina alarak aldigi silahla Kadin çocuk demeden 35 bin filistinliyi katleden siyonist e sözün yokmu??

Erdal

Hamasmı israilin topragını, israilmi hamasın topragını işgal ediyor. İsrail bir terör devletidir . Hamas işgal edilmiş topragını savunuyor. Batı ağzı ile konusmayın

Cevat

Hamas, efendiniz olan teröristlere küresel emperyalizme baş kaldıran milli bir harekettir

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve FETO mankurtu MUFTERI Timur !!!! Konser basip masum sivilleri katleden, turist bir kadinin cıplak bedenini sanki marifet yapmis gibi tekbirlerle pikap arkasında gazze sokaklarinda dolastıranlara terrorist diyen sen de dahil tum CHPkk'lilar SERREFSIZIN ONDE GIDENIDIR !!!! Kassamcılar Filistin Kanarya Sevenler Cemiyeti Mensubu olup o kadar humanistlerdir ki karinca ezmekten bile cok korkarlar !!!!

Mehmet

Sen Haması ağzına alacak kadar adam değilsin İsrail uşağı Temür efendi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23